View Full Version : Marc Márquez. Φαινόμενο; Ποιος το είχε προβλέψει;
υγ '
Τον υποστήριζα γιατί πάλευε σκληρά...
Τώρα άσε ρε φίλε, έχουμε και δουλειές. Σκληρό καρύδι το γιόντα όμως ε?
Eηη Ωπ! :a30::owned:
MG-KTiNoS
29/06/2014, 10:00
Ο Μάρκεζ έχει κάνει στα 21 όσα ο Στόνερ δεν κατάφερε να κάνει σε όλη του ζωή....
:lol:
Αν λοιπόν -χτύπα ξύλο- το παιδί είναι καλά και δεν πάθει τίποτα
το όνομα Στόνερ -που δεν λέει και πολλά- θα αντικατασταθεί με
Λορέντζο
Ντούχαν
Ρόσσι
Αγκοστίνι
κλπ κλπ
Εσύ θα συνεχίσεις να ψάχνεις ότι απίθανο γράφεται, προκειμένου να αποδείξεις
ποιός ξέρει τι....
Τσάμπα συμβουλή
Η ζωή συνεχίζεται ξεκόλλα από το παρελθών.
ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ
:wave2:
Ο Μάρκεζ έχει κάνει στα 21 όσα ο Στόνερ δεν κατάφερε να κάνει σε όλη του ζωή....
Αν λοιπόν -χτύπα ξύλο- το παιδί είναι καλά και δεν πάθει τίποτα
το όνομα Στόνερ -που δεν λέει και πολλά- θα αντικατασταθεί με
Λορέντζο
Ντούχαν
Ρόσσι
Αγκοστίνι
κλπ κλπ
Εσύ θα συνεχίσεις να ψάχνεις ότι απίθανο γράφεται, προκειμένου να αποδείξεις
ποιός ξέρει τι....
Τσάμπα συμβουλή
Η ζωή συνεχίζεται ξεκόλλα από το παρελθών.
ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ
:wave2:
χαχαχαχααχ δεν παιζεσαι. Στονερ , μαρκεζ , αγκοστινι , ροσσι ? Σηκωνω τα χερια ψηλα .
Ενα "εη ωπ" ειπα και εσυ ειπες οτι ναναι.
:priest:
Κοιτα σε κανενα μηνα ή δυο μη κυκλοφορεις ετσι, γιατι θα εχεις φαει τρελο :owned: απο τον πιτσιρικα και κανεις παλι κωλοτουμπες.
(ξερεις εσυ)
319257
edit : Αντε τσαο τωρα :beer:
endopandou
29/06/2014, 10:16
:tooth: Σύννεφο το μπιστόλιασμα. Κτήνε καρότσι σε πάει ο νέος βρέι
MG-KTiNoS
29/06/2014, 21:08
χαχαχαχααχ δεν παιζεσαι. Στονερ , μαρκεζ , αγκοστινι , ροσσι ? Σηκωνω τα χερια ψηλα .
Ενα "εη ωπ" ειπα και εσυ ειπες οτι ναναι.
Κοιτα σε κανενα μηνα ή δυο μη κυκλοφορεις ετσι, γιατι θα εχεις φαει τρελο :owned: απο τον πιτσιρικα και κανεις παλι κωλοτουμπες.
(ξερεις εσυ)
319257
edit : Αντε τσαο τωρα :beer:
319333
:tooth: Σύννεφο το μπιστόλιασμα. Κτήνε καρότσι σε πάει ο νέος βρέι
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να σκάει ένας πιτσιρικάς στη μεγάλη κατηγορία να παίρνει ΠΠ με το καλημέρα και στην επόμενη σεζόν να κουβεντιάζουμε αν θα χάσει ΕΝΑΝ αγώνα...
Καθημερινά πράγματα δηλαδή.
Πλάκα έχει λοιπόν να βάζεις φωτογραφιούλες και να λες εξυπνάδες αλλά
στη ζωή όταν δεν μπορείς να δεις το προφανές.... κάπως το λένε...
:a31:
endopandou
29/06/2014, 21:43
Η ιστορία των Ελλήνων. Όποιος δεν βλέπει το δικό μας προφανές είναι μαλάκας. :beer:
spyrakos35
30/06/2014, 08:36
Η ιστορία των Ελλήνων. Όποιος δεν βλέπει το δικό μας προφανές είναι μαλάκας. :beer:
τρελή ατάκα (δεν με νοιάζει αν και που κολάει στην κουβέντα σας), την κλέβω
:beer:
MG-KTiNoS
30/06/2014, 14:03
οδηγαει, στριβει, πηδαει απο μηχανακι σε μηχανακι σαν τσιτα, τσαμπουκαλευεται μεσα στον αγωνα, γελαει μονιμα, δεν τον επηρεαζουν οι συνθηκες, μαχεται, προσπερναει οπου να ναι οπως να ναι (ο αογιαμα τον βλεπει στον υπνο του να τον περναει απο εξωτερικη σε παρατεταμενη δεξια!!!)...παω πισω στο παρελθον τοτε που ελεγα οτι δεν μπορει κανενας να κανει αυτα που εβλεπα να κανει ο ροσσι και βλεπω τι κανει ο μικρος και μενω σπιτσλες!
μπραβο ρε μικρε!!! σαρωσε τα ολα!!!
Είσαι κωλοτούμπας...
έιοπ
οόυντ
κλπ κλπ
:a02:
pipe_smoker
30/06/2014, 14:52
Ρε πάτε καλά?
Τους έχει απαυτώσει όλο το σόι, και συνεχίζεται η κουβέντα για ποιό πράγμα ακριβώς?
Δεν ξέρω τί εννοεί ο καθένας με το προφανές, ή το μή προφανές, ή το δικό μας προφανές ή το ξένο.
A fact is a fact.
Ο μικρός ανοίγει βάρδουλα και γράφει ιστορία as we speak.-
Είσαι κωλοτούμπας...
έιοπ
οόυντ
κλπ κλπ
:a02:
r u talking 2 me? :dizzy::dizzy:
319333
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να σκάει ένας πιτσιρικάς στη μεγάλη κατηγορία να παίρνει ΠΠ με το καλημέρα και στην επόμενη σεζόν να κουβεντιάζουμε αν θα χάσει ΕΝΑΝ αγώνα...
Καθημερινά πράγματα δηλαδή.
Πλάκα έχει λοιπόν να βάζεις φωτογραφιούλες και να λες εξυπνάδες αλλά
Καλα Κτινος δεν ξερεις τι σου γινεται ρε αγορινα μου, πραγματικα, γι αυτο εχεις φαει τοσα owned και εχεις κανει τοσες κωλοτουμπες . Oταν εβλεπα τον Μαρκεζ να ανεβαινει απο τα 125 στην μοτο2 και να κανει παπαδες και να περναει τον Μπραντλ λιγο πριν το τελος του πρωταθληματος μετα το κακο ξεκινημα του και λεγαμε οτι μπορει το πρωταθλημα και τον ειδαμε να τρακερνει τον Γουιλαιροτ στην Αυστραλια , να ξεκιναει απο τελος και να τερματιζει στο βαθρο και να το χανει μολις λιγες μερες αργοτερα οταν ειχε τρακαρει στα ελευθερα με αποτελεσμα να μην μπορει να τρεξει ουτε Μαλαισια ουτε Βαλενθια. Οταν ελεγα οτι θα ερθει η μερα που το HRC, ετσι οπως θα εχουν ερθει οι συγκυριες (οπως 2011) , θα κατεβασει και 3η μοτο διπλα στο βυσμα και στον Στονερ ,εσυ οχι Μαρκεζ δεν ηξερες , ουτε μοτο2 δεν ηξερες τι ειναι (ουτε τι εστι Ιαννονε :rolleyes: ).
(Κοιτα πως τα εφερε η μοιρα , ο στονερ αποσυρθηκε και ο μαρκεζ πηρε την μοτο του. :rolleyes:)
Γι αυτο σου λεω ασε με μενα , κοιτα τον εαυτο σου πρωτα και μετα τους αλλους. Τον βλεπω τον Μαρκεζ πολυ καιρο και τα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου απο την 1η του χρονια στη μοτο2 και εχω πει απο περυσι οτι ο Μαρκεζ ειναι πρωταθλητης δωδεκαετιας και ισως βλεπουμε τον καλυτερο οδηγο ολων των εποχων. Τα εχω πει αυτα και εδω που δεν πολυ-μπαινω να γραψω.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140946&page=9&p=2465852&viewfull=1#post2465852
(χαχαχα κοιταξτε ποιος μου απανταει αμεσως μετα και τι γραφει σε αυτο το θεμα λιγο πιο πανω.
Οταν εσεις πηγαινατε , εγω ειχα φτιαξει ηδη τον χαρτη της διαδρομης)
Τα εχω πει αυτα και εδω που δεν πολυ-μπαινω να γραψω.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140946&page=9&p=2465852&viewfull=1#post2465852
(χαχαχα κοιταξτε ποιος μου απανταει αμεσως μετα και τι γραφει σε αυτο το θεμα λιγο πιο πανω.
Είναι εντυπωσιακό !!!
Ρε marie ειναι δυνατόν να είχες κάνει τέτοιες προβλέψεις για τον Marquez στις 5/5/14 ????
Πριν 1 μήνα και 25 ολόκληρες ημέρες ?????
Νταξ, respect έτσι? :a18:
pipe_smoker
30/06/2014, 16:29
Οταν εσεις πηγαινατε , εγω ειχα φτιαξει ηδη τον χαρτη της διαδρομης
Τιλερεπαιδιμ........
pipe_smoker
30/06/2014, 16:32
Είναι εντυπωσιακό !!!
Ρε marie ειναι δυνατόν να είχες κάνει τέτοιες προβλέψεις για τον Marquez στις 5/5/14 ????
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Είναι εντυπωσιακό !!!
Ασε μας μωρε και συ.
Τον βλεπω τον Μαρκεζ πολυ καιρο και τα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου απο την 1η του χρονια στη μοτο2
:pipila:
Edit Aκομα να μας μιλησεις για κανεναν Σααρινεν....
Δεν μπορω να βρω τιποτα και μαλλον εισαι η μονη μου πηγη.
Edit Aκομα να μας μιλησεις για κανεναν Σααρινεν....
Δεν μπορω να βρω τιποτα και μαλλον εισαι η μονη μου πηγη.
tip of the day. Ψάξε με λατινικούς χαρακτήρες :tooth:
Πάντως marie μην το γελάς. Μπορείς να βγάλεις και λεφτά με το κληρονομικό χάρισμα που έχεις.
Πρόβλεψη του μέλλοντος πέραν του 1 μήνα είναι σ-π-α-ν-ι-ό-τ-α-τ-η. :a012:
tip of the day. Ψάξε με λατινικούς χαρακτήρες :tooth:
Πάντως marie μην το γελάς. Μπορείς να βγάλεις και λεφτά με το κληρονομικό χάρισμα που έχεις.
Πρόβλεψη του μέλλοντος πέραν του 1 μήνα είναι σ-π-α-ν-ι-ό-τ-α-τ-η. :a012:
Και εσυ μπορεις να βγαλεις κατι αν μιλησεις για τον Saarinen :D
Εγω σου ειπα οτι η "προβλεψη" ή τα συμπερασματα εγιναν το '11 αλλα δεν λεει να το καταλαβει το γερικο μυαλουδακι σου . (60 -65 αμα θυμαμαι καλα γιατι ειπες οτι προλαβες τον Saarinen)
Εσυ τι εχει να παεις για τον Jarno ομως? Θα διδαξεις λιγο ιστορια ή ολο γυρω γυρω θα πας? :a014:
pipe_smoker
30/06/2014, 16:54
Και για πες ρε Στεφανακ' των προγνωστικων.....
Τι σου ειπε στο λινκ ο απο κατω, που ερχεται σε αντιφαση με αυτα που ελεγε στο απο πανω (εγω δηλαδης).
Το train of thought σου θελω να πιασω.
Bladerunner
30/06/2014, 16:58
319369
Εσυ τι εχει να παεις για τον Jarno ομως? Θα διδαξεις λιγο ιστορια ή ολο γυρω γυρω θα πας? :a014:
Είχε ωραία γυναίκα, ήταν ξανθός, ευθυτενής, και έκανε και σούζες
Billymuse
30/06/2014, 18:33
Είχε ωραία γυναίκα, ήταν ξανθός, ευθυτενής, και έκανε και σούζες
Οτι το νεούδι σε είπε οτι είσαι 60-65 ετών δε το σχολιάζεις καν Βύρωνα? :evil:
SHOOTER045
30/06/2014, 18:57
Σιγυ ιχθύος...
Φωνή βοώντος....
MG-KTiNoS
30/06/2014, 19:09
Καλα Κτινος δεν ξερεις τι σου γινεται ρε αγορινα μου, πραγματικα, γι αυτο εχεις φαει τοσα owned και....
Από εσένα ....
υγ
Ο ΣΤΟΝΕΡ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΑ....
Ο Ρόσσι είναι βετεράνος
και οι άλλοι ... έγιναν οι άλλοι από τον μικρό.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ
:rotflmao:
SHOOTER045
30/06/2014, 19:20
Από εσένα ....
υγ
Ο ΣΤΟΝΕΡ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΑ....
Ο Ρόσσι είναι βετεράνος
και οι άλλοι ... έγιναν οι άλλοι από τον μικρό.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ
Θα συμφωνήσω με το κτήνος
+ότι είναι πιτσιρικάς και κα@0λωμενος και έχει το καλύτερο μηχανάκι αποδεδειγμένα
Αν το γιαμαχα ήταν ισάξιο ή οι γιαμαχαιοι ροσι -λορενθο -εσπαργκαρο είχαν και αυτοί ίδιο Χοντα με του μαρκες
Τα πράγματα ία ήταν αλλιώς
spyrakos35
30/06/2014, 20:01
Τα πράγματα ία ήταν αλλιώς
Μεταφραση ία
ίσως να
Μεταφραση ία
ίσως να
Αν αρχίσουμε τα nested if καληνύχτα :wave2:
Αν ο Ροσσι ήταν 22 δηλαδή
Αν είχε καλύτερο μηχανάκι
Αν δεν υπήρχε ο Marquez
Τι? Θα ξανάπαιρνε πρωταθλημα?
Μήπως να αναστήσουμε και τον Hailwood να δούμε τι θα έκανε κόντρα στον Marquez? :tooth:
spyrakos35
30/06/2014, 20:09
Θα ηταν ακρως ενδιαφερον ο βαλε να ηταν 22 παλι.... Εστω και με γιαμαχα
Pan (dvs)
30/06/2014, 20:18
Κανει την παπια,μηπως και τον βγαλουνε στη συνταξη.:D
Δεν ειμαι πολυ σχετικος με τους αγωνες,αρα δεν χρειαζεται να δωσετε μεγαλη βαρυτητα στην αποψη μου.
Τον μικρο ετυχε να τον παρακολουθησω και να καταλαβω οτι ειναι φτιαγμενος για πρωταθλητης.Θα κανω ομως μια ριψοκινδυνη προβλεψη.Εκανε πολλα σε συντομο χρονικο διαστημα και οχι παντα με τον ορθοδοξο τροπο.Αυτο εχει ημερομηνια ληξης και μαλλον αρκετα κοντινη.
Billymuse
30/06/2014, 20:29
Κανει την παπια,μηπως και τον βγαλουνε στη συνταξη.:D
Δεν ειμαι πολυ σχετικος με τους αγωνες,αρα δεν χρειαζεται να δωσετε μεγαλη βαρυτητα στην αποψη μου.
Τον μικρο ετυχε να τον παρακολουθησω και να καταλαβω οτι ειναι φτιαγμενος για πρωταθλητης.Θα κανω ομως μια ριψοκινδυνη προβλεψη.Εκανε πολλα σε συντομο χρονικο διαστημα και οχι παντα με τον ορθοδοξο τροπο.Αυτο εχει ημερομηνια ληξης και μαλλον αρκετα κοντινη.
Το ρεκορ του Βάλε (πρώτοι 100 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες με τις πιο πολλές νίκες).:cool:
Ισχύει αυτο που λες Πάνο. Δε μπορεί να πλακώνεται 20 γύρους με διάφορους αναβάτες και στο τέλος να κρατάει
τόσο λάστιχο που ανοίγει τη ψαλίδα και κάνει και quickest lap ειναι εντελώς... :alien::alien::alien:
FotisFz1
30/06/2014, 20:42
το θρεντ ειναι Μαριος vs Κτηνος ??
για να καταλαβω και εγω
Εγω χωρις να γνωριζω κανεναν απο τους 2
και οι 2 μου φαινονται εξισου γραφικοι... :lol:
endopandou
30/06/2014, 21:52
Ψάχνω τόση ώρα να βρω ποιόν πρώην admin μου θύμισε αυτό :giggle:
Pan σωστά τα λες αλλά το ''οχι παντα με τον ορθοδοξο τροπο'' αφορά στην περσυνή χρονιά. Φέτος κινούνται κι αυτός κι η ομάδα του άψογα
Παρακαλώ το φόρουμ να κάνει ησυχία και στα τέσσερα μην τυχόν και τσαντιστει ο hyperτιτανομεγιστος.
Ίσως μας λυπηθεί και μας πει καμμία ιστορία από τον κόσμο των μοτοΓΤΠ, να πουλάμε μούρη στα fora.
Παύση, αεροπλανο, βύσσινο...
O αγωνιστικός πλανητης κρατάει την αναπνοή του. Ο Ezpeleta έκανε εγγραφή στο moto.gr για να μάθει από πρώτο χέρι τις δηλώσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του motoGP.
Mercy master. Share your wisdom with the poors...
Pan (dvs)
01/07/2014, 08:18
Ψάχνω τόση ώρα να βρω ποιόν πρώην admin μου θύμισε αυτό :giggle:
Pan σωστά τα λες αλλά το ''οχι παντα με τον ορθοδοξο τροπο'' αφορά στην περσυνή χρονιά. Φέτος κινούνται κι αυτός κι η ομάδα του άψογα
Δεν εχεις αδικο,αλλα ακομη κατι δεν μου παει καλα.
endopandou
01/07/2014, 10:04
χαχα βραχυκύκλωσε ο x-admin και ξανάρχισε τη λάσπη :a9: Ευκολάκι.
Ίσως το ότι αφήνει τη μοτό του να κουνάει πολύ και είναι πιο συχνά στο όριο απο άλλους. Πάντως όντως τόσο οριακή οδήγηση δεν έχουμε ξαναδεί.
Στο θέμα... με σκόλια του στυλ ''εγώ ήξερα πως θα πρωταγωνιστούσε'' δεν συμφωνώ. Όντως ο μικρός έδειχνε πως ήταν διαφορετικός σε κάποιους τομείς αλλά το ότι θα πρωταγωνιστήσει αναβάτης αμέσως και με τόσο εμφατικό τρόπο στη μεγάλη κατηγορία δεν το λες. Για τόσους αναβάτες που ανέβηκαν στα μεγάλα είχαν σοβαρές ελπίδες να γίνουν πρωταθλητές, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως τα μοτά στη μεγάλη κατηγορία είναι δύσκολο πράγμα.
Το εγώ το πρωτόπα ατεκμηρίωτα δεν στέκει. Εξάλλου υπάρχουν και ένα σωρό αγοράκια και κοριτσάκια φανς του που Φώναζαν πως θα γίνει πρωταθληταράς ήδη απ το 2009... Ε και;
MG-KTiNoS
01/07/2014, 10:36
Εμένα ξέρεις τι δεν μου πάει καλά?
Ότι δεν βλέπω ποιός μπορεί να τον νικήσει...
υγ
και κάθε καλός κοντράκιας θα σου πει ότι δε ρίχνεις ΠΟΤΕ 3 κολώνες στις 10.
Του ρίχνεις 3 4 μέτρα ώστε να ξανάρθει και να τον ξαναμπιπ.
Πάει να πει ότι ο μικρός έχει κι άλλα να δώσει.
υγ2
Στην αρχή έλεγα ότι ακροβατεί και θα πέσει.
1,5 σεζόν μετά έπεσαν όλοι οι άλλοι (ο μπαρμπας δε μετράει γιατί είναι επίτιμος)
υγ3
Πάντα περιμένω ένα νέο αναβάτη να έρθει και να τα κάνει πτνα όλα.
υγ4
Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε. (Να θα όταν ανά κατά μετά διά... δεν παίζουν )
το θρεντ ειναι Μαριος vs Κτηνος ??
για να καταλαβω και εγω
Εγω χωρις να γνωριζω κανεναν απο τους 2
και οι 2 μου φαινονται εξισου γραφικοι... :lol:
+1000
Βαλε 6 να εισαι μεσα...
Λοιπόν να πούμε την αλήθεια: μας καίει και μας τσουρουφλάει...
Ο γιατρός είναι ο θρύλος, που καβαλάει ακόμα, πηγαίνει όσο μπορεί (έτσι φαίνεται...και κρατάω επιφυλάξεις γι αυτό), έχει κερδίσει άλλους θρύλους και θα είναι στην καρδιά μας..Τον κοιτάμε πως στρίβει, πως βγάζει το πόδι, πως το ένα πως το άλλο..σιχαινόμαστε την εμπορικότητά του αλλά βαθιά στο βλέμμα του είναι οδηγός και μόνο..Κάθε φορά που προσπερνά πετάμε τη σκούφια μας, κάθε φορά που βγαίνει δεύτερος-τρίτος λέμε "καλά είναι, αλλά....."...Προσωπικά νομίζω ότι είναι λίγο από την τελευταία φουρνιά οδηγών που πρόλαβαν να τριφτούν με πολύ μεγάλα ονόματα..Είναι κάτι σαν ενδιάμεση γενιά..
Το κωλοπαίδι marquez είναι 22 χρονώνε με καλύτερο μεχανάκι με αίσθηση φόβου λίγο πάνω από το 0...Και απ όσο φάνηκε και στον τελευταίο επικό αγώνα, το παιδί έχει ικανότητες..Πάντως τελευταία δείχνει να κερδίζει περίπου στα ίσα..
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι διάρκεια θα έχει και επίσης δεν ξέρω (το ξαναλέω) αν ο γιατρός πααίνει όσο μπορεί...Δεν πρέπει να μπαίνει κανείς στη συζήτηση αν ο ένας είχε το μηχανάκι του άλλου και αν και αν γιατί πρωταθλητές με τα αν δε βγαίνουν..Απλά φοβάμαι την ύπαρξη άτυπων συμφωνιών ισορροπίας και τρόμου...Τα λεφτά είναι πολλά, οι εταιρείες μεγάλες, τα εμπορικά διακυβεύματα αστρονομικά...Δεν αποκλείω συνεπώς τίποτα...
Κατά τα λοιπά, ναι, ο,τι και να κάνει το κωλοπαίδι, rossi δε γίνεται
MG-KTiNoS
01/07/2014, 21:08
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι διάρκεια θα έχει και επίσης δεν ξέρω (το ξαναλέω) αν ο γιατρός πααίνει όσο μπορεί...Δεν πρέπει να μπαίνει κανείς στη συζήτηση αν ο ένας είχε το μηχανάκι του άλλου και αν και αν γιατί πρωταθλητές με τα αν δε βγαίνουν..Απλά φοβάμαι την ύπαρξη άτυπων συμφωνιών ισορροπίας και τρόμου...Τα λεφτά είναι πολλά, οι εταιρείες μεγάλες, τα εμπορικά διακυβεύματα αστρονομικά...Δεν αποκλείω συνεπώς τίποτα...
Λοιπόν να πούμε την αλήθεια: κι ας καίει και κι ας τσουρουφλάει...
Ο χρόνος δεν έχει ξεχάσει κανέναν.
Ο Ρόσσι έχει φέτος και έναν ακόμα χρόνο στα μοτο τζι πι.
Μετά τέλος.
Είναι αδικία να περιμένεις από το μπάρμπα να πάρει ΠΠ από το μικρό
Από τον Χόρχε και το Ντάνο ΕΠΡΕΠΕ να περιμένεις.
Περί συμφερόντων κλπ...
Τ ακούω βερεσέ, από την εποχή του Στόνερ που τα έλεγαν στο γιατρό.
(μερικοί εδώ τα λένε ακόμα...)
Φυσικά και θα γίνει Ρόσσι και κατά πάσα πιθανότητα θα τον ξεπεράσει.
Ο κόσμος σύντομα θα ξεχάσει και θα συντονιστεί στη νέα... τρέλα
Έτσι ήταν πάντα...
υγ '
Στο διαδίκτυο υπάρχει συνέντευξη του Σπιζ που λέει ότι δεν μπορεί να τρέξει πια αγώνες και πιθανά θα πάει χειρουργείο ξανά.
Δεν βλέπει ποιός μπορεί να νικήσει τον μικρό αυτή τη στιγμή.
Αυτά...
pipe_smoker
01/07/2014, 21:27
Και γιατί να γίνει Ροσσι?
Ένας είναι ο Ροσσι.
Δε μας φτάνει και θελουμε κι άλλον?
Ο Ροσσι είναι αυτός που είναι. Έκανε τα όσα έκανε. Προσέφερε τα όσα προσέφερε στο άθλημα.
Στους ελιτιστες αυτό μπορεί να τους τη σπάει γιατί λόγω Ροσσι ξεκίνησε να βλέπει motogp και η κουτση Μαριω. Τώρα αν αυτό τελικά έκανε πιο πολύ καλό ή κακό ο καθένας εξαρτάται από τη σκοπιά που το βλέπει και ας μην το πιάσουμε καλύτερα.
Ο Ροσσι έγραψε ιστορία με παρά πολύ έντονα γράμματα και όσο ελάχιστοι.
Κανείς δεν μπορεί να του το "στερήσει" αυτό.
Από εκεί και πέρα, εμφανίζεται ένας Μαρκεζ ο οποίος ντεμπουταρει και παίρνει πρωτάθλημα, και φέτος έχουμε φτάσει να συζητάμε αν θα καταφέρει το ακατόρθωτο 18 στα 18.
Αυτά είναι αστρονομικά νούμερα. Άλλοι χτυπάνε 3-4 σερί νίκες και γίνεται το ελα να δεις.
Του Μαρκεζ (χτυπα ξύλο) μπορεί να του πέσει ένα αεροπλάνο αύριο στο κεφάλι και να μην προλάβουμε να μάθουμε τί θα γινόταν αν....
Καλά τα ρομαντικά, και τα δακρύβρεχτα, και όλοι μπορεί να έχουμε αγάπη στο Ροσσι ή στον Χ Ψ και να μη γουστάρουμε να τον βλέπουμε να πέφτει σιγά σιγά.
Τα πράγματα όμως είναι αρκετά απλά.
Ο Ροσσι έγραψε λαμπρή ιστορία.
Βρίσκεται σε μια θέση που ο,τι και να λέμε εμείς εδώ μέσα δεν κουνάμε ούτε μια τρίχα απ'τα @@ του.
Ο Μαρκεζ τώρα τη γράφει.
Sit back and enjoy the show. Ούτε σύνταξη θα του δώσουμε προκαταβολικά ούτε θα αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο να βρει κι αυτός κάποιον που να τον ζορισει άσχημα αύριο-μεθαύριο και εκεί να έχουμε να βλέπουμε τιτανομαχιες και να το χαίρεται η ψυχή μας.
Έλεος πια με τις ζυγαριες.
SHOOTER045
01/07/2014, 21:27
Oταν σκοτώθηκε ο A SENNA σταμάτησα να βλέπω f1
Όταν σταμάτησε ο. TOMMI MAKKINEN σταμάτησα να βλέπω wrc
Όταν σταματήσει ο ROSSI θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα GP
Οταν κλεισει ο Αποστολακης (http://www.apostolakiswinery.gr/el/greek-tsipouro.html) θα σταματησεις και τα τσιπουρα;:tooth:
SHOOTER045
01/07/2014, 23:04
Οταν κλεισει ο Αποστολακης (http://www.apostolakiswinery.gr/el/greek-tsipouro.html) θα σταματησεις και τα τσιπουρα;:tooth:
Άι χας ρε....
Το τσίπουρο δεν Κόβεται, θα αρχίσω το Θεσσαλικό
MG-KTiNoS
01/07/2014, 23:31
οκ άλλο 1,5 χρόνο θα σε φάμε στη μάπα...
Μετά θα υποστηρίζεις την ομάδα του Ρόσσι???
Και γιατί να γίνει Ροσσι?
Ένας είναι ο Ροσσι.
Δε μας φτάνει και θελουμε κι άλλον?
Ο Ροσσι είναι αυτός που είναι. Έκανε τα όσα έκανε. Προσέφερε τα όσα προσέφερε στο άθλημα.
Στους ελιτιστες αυτό μπορεί να τους τη σπάει γιατί λόγω Ροσσι ξεκίνησε να βλέπει motogp και η κουτση Μαριω. Τώρα αν αυτό τελικά έκανε πιο πολύ καλό ή κακό ο καθένας εξαρτάται από τη σκοπιά που το βλέπει και ας μην το πιάσουμε καλύτερα.
Ο Ροσσι έγραψε ιστορία με παρά πολύ έντονα γράμματα και όσο ελάχιστοι.
Κανείς δεν μπορεί να του το "στερήσει" αυτό.
Από εκεί και πέρα, εμφανίζεται ένας Μαρκεζ ο οποίος ντεμπουταρει και παίρνει πρωτάθλημα, και φέτος έχουμε φτάσει να συζητάμε αν θα καταφέρει το ακατόρθωτο 18 στα 18.
Αυτά είναι αστρονομικά νούμερα. Άλλοι χτυπάνε 3-4 σερί νίκες και γίνεται το ελα να δεις.
Του Μαρκεζ (χτυπα ξύλο) μπορεί να του πέσει ένα αεροπλάνο αύριο στο κεφάλι και να μην προλάβουμε να μάθουμε τί θα γινόταν αν....
Καλά τα ρομαντικά, και τα δακρύβρεχτα, και όλοι μπορεί να έχουμε αγάπη στο Ροσσι ή στον Χ Ψ και να μη γουστάρουμε να τον βλέπουμε να πέφτει σιγά σιγά.
Τα πράγματα όμως είναι αρκετά απλά.
Ο Ροσσι έγραψε λαμπρή ιστορία.
Βρίσκεται σε μια θέση που ο,τι και να λέμε εμείς εδώ μέσα δεν κουνάμε ούτε μια τρίχα απ'τα @@ του.
Ο Μαρκεζ τώρα τη γράφει.
Sit back and enjoy the show. Ούτε σύνταξη θα του δώσουμε προκαταβολικά ούτε θα αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο να βρει κι αυτός κάποιον που να τον ζορισει άσχημα αύριο-μεθαύριο και εκεί να έχουμε να βλέπουμε τιτανομαχιες και να το χαίρεται η ψυχή μας.
Έλεος πια με τις ζυγαριες.
Ρε μάστορα, νομίζω ότι είχες καταλάβει το ύφος..
Δε λέω ότι ο Μαρκεζ δεν μπορεί να γράψει νέα ιστορία. Για να κάνει αυτά που κάνει τελευταία, μόνο τυχαίος δεν είναι. Δεν παίζεις με τα νο.1-2-3 στον κόσμο για ολόκληρους γύρους, δεν τους περνάς από μέσα απ έξω, δεν κάνεις όλα αυτά που κάνει ο Μαρκεζ και είναι τυχαία, όχι.
Με θλίβει κάπως (και ναι είμαι ρομαντικός) η σταδιακή πτώση του Ρόσι (με την εποχή που κουβαλάει) και επίσης (αυτό είναι πολύ υποκειμενικό και δεν μετρά για κανένα) δεν μ' αρέσει η φάτσα του μαρκες και τα πανηγύρια του και γενικά είμαι ειλικρινής δε γουστάρω τη φάτσα του μία και χέστηκε το σύμπαν για το αν γουστάρω τη φάτσα του επόμενου παγκόσμιου στα motogp. Δε μ αρέσουν/εμπνέουν οι ατσαλάκωτοι και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος των πραγμάτων που τους περιβάλλουν. Ο γιατρός στον τελευταίο αγώνα απ ότι είδα πήγε με ένα πoλύ παιχνιδιάρικο και φιλικό τρόπο και του έδωσε συγχαρητήρια και τον χειροκρόταγε συνέχεια στην απονομή. Ναι αυτό σημαίνει να είσαι θρύλος. Δεν περιμένω από τον πιτσιρικά να τα κάνει αυτά, αλλά τι να κάνω που δε μου λέει κάτι..
Το να σχολιάσει κανείς τις επιδόσεις του, είναι αστείο. Εδώ οι αριθμοί πραγματικά τα λένε όλα και οι εικόνες ακόμα περισσότερα. Οδήγηση πολύ πέρα από το όριο, ψυχολογία στο θεό, συνεχές κυνήγι και ρίσκο κλπ κλπ...Βέβαια κανείς δεν θα του χρεώσει κάτι αν φάει και μερικές χύμες στην ηλικία του, κάτι που τον ξεαγχώνει τρελά..
endopandou
01/07/2014, 23:39
Κτήνε γιατί επιμένεις για ένα μόνο χρόνο νέο συμβόλαιο και όχι 2 όπως αυτός ζητάει επίμονα;
MG-KTiNoS
01/07/2014, 23:40
Κτήνε γιατί επιμένεις για ένα μόνο χρόνο νέο συμβόλαιο και όχι 2 όπως αυτός ζητάει επίμονα;
γιατί λένε οι Ιταλοί πως δεν θα τα πάρει
υγ
λένε ακόμα στο Χόρχε τράβα υπέγραψε στη Γιαμάχα γιατί θα βρεθείς με τα πόδια
endopandou
01/07/2014, 23:46
Οι Ιταλοί λοιπόν... Για να δούμε, εγώ λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν 2 χρόνια συμβόλαιο στον νο1 αναβάτη τους :a014:
MG-KTiNoS
01/07/2014, 23:53
τι σε πω δεν ξέρω, πάντως γενικά δεν πέφτουν έξω....
endopandou
01/07/2014, 23:56
Καλά ούτε εγώ ξέρω, υπόθεση κάνω με βάση τη δική μου λογική. (αυτό με το νο1 αναβάτης σ' άρεσε; :D )
MG-KTiNoS
02/07/2014, 00:07
Ο Ρόσσι λέει ότι θέλει 2 χρόνια για να κάνει το πρότζεκτ ενδιαφέρον (?)
(Τι θέλει να πει δεν ξέρω....)
Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του απαντούν
-Κι αν σου προσφέρουν μόνο ένα (χρόνο)?
Μπλα μπλα μπλα
(Αν κάτσει κι άλλο πάντως παίζει να γίνει και ο Μητσοτάκης των μότο τζι πι.
Είναι και γκαντέμης)
Είπε ακόμα ότι η γιαμάχα θεωρεί το Χόρχε νο1 πιλότο ακόμα. (πριν λίγες μέρες)
Φυσικά αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρεις ποτέ αν μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα ή τα
λέει γιατί θέλει να πετύχει κάτι "άλλο"
Έτσι όπως έχουν τα πράματα όμως σήμερα
έχει κάποια σημασία να είσαι ο πρώτος από τους δεύτερους?
Είναι ωραίο να σου λένε οκ είσαι ο πρώτος μετά τον Μάρκ???
endopandou
02/07/2014, 00:22
@@ πρώτο πιλότο έχουν τον Γιώργο, τον πρώτο πιλότο τον τιμάς δείχνοντάς του το έμπρακτα. Αυτοί παίζει να του πρότειναν και μείωση 50% στα μισθά. (αυτό πιστεύω θα το μάθουμε κάποια στιγμή) Αν όντως έγινε κάτι τέτοιο είναι σαν να του λένε πως δεν πιστεύουν πως μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα απ τον μικρό και πως δεν σέβονται την υπερπροσπάθεια του το 13. (για την εμπλοκή του πρίνς δεν λέω κάτι γιατί βαριέμαι τις κουβέντες)
Συνεπώς πιστεύω πως ο Γιώργος ήδη έχει συζητήσει με άλλη-ες ομάδα-ες και μακάρι να ταιριάξει (πρέπει να φύγει ο τσάτσος) και να είναι η χόντα για να δούμε καλή κόντρα με τον μικρό
Pan (dvs)
02/07/2014, 07:54
Οτι και να λεμε ο πιτσιρικας ειναι γεννημενος πρωταθλητης.Αν ολα του πανε καλα θα βαρεθουμε να τον βλεπουμε τα επομενα χρονια.
Μια χαρά είναι ο πιτσιρικάς. Ας βάλουν το κεφάλι κάτω οι υπόλοιποι να γίνουν ανταγωνιστικοί.
γιατί λένε οι Ιταλοί πως δεν θα τα πάρει
υγ
λένε ακόμα στο Χόρχε τράβα υπέγραψε στη Γιαμάχα γιατί θα βρεθείς με τα πόδια
Ρε Κτινε στο ξαναειπα οτι δυσκολα καποιος κανει 1 χρονο συμβολαιο και αν το κανει σου ειπα γιατι θα το εκανε.
Αυτον τον εντοπαντου να τον ακους , κατι ξερει αλλα δεν το λεει. Κραταει μια πισινη για τις επομενες 2-3 μερες :p:p
Iσως και σημερα.... :lipssealed:
:moutza:
SHOOTER045
02/07/2014, 09:10
οκ άλλο 1,5 χρόνο θα σε φάμε στη μάπα...
Μετά θα υποστηρίζεις την ομάδα του Ρόσσι???
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις μπαγασακο
Θύμισε μου να σου φέρω αναμνηστικό από την tavuglia
endopandou
02/07/2014, 09:11
.... :lipssealed:
:lipssealed:
:tooth:
ο μαρκεζ οντως ειναι φοβερο τιμονι με απιστευτο μηχανακι συνδιασμος που σκοτωνει...το προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειναι και ολοι οι υπολοιποι ομως σαπιοι και δεν υπαρχει καποιος να τον παιξει στα ισια να δουμε καμια κοντα...προβλεπω οτι θα εχει την εξελιξη του στονερ και αυτος...θα τρεξει 2 3 χρονια, θα βαρεθει και θα παει για ψαρεμα...
το αθλημα αυτο αργοπεθαινει σιγα σιγα οπως ολα τα μηχανοκινητα πλεον...
spyrakos35
02/07/2014, 09:35
Αμα δεν σπασει ολα τα ρεκορ δεν θα σταματησει..
Εκτος και αν σπασει τιποτα κοκαλα πριν....
endopandou
02/07/2014, 09:54
το αθλημα αυτο αργοπεθαινει σιγα σιγα οπως ολα τα μηχανοκινητα πλεον...
Το σόου (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) όχι μόνο δεν αργοπεθαίνει, μα συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά του βάση των τηλ μετρήσεων. Η προσέλευση του κόσμου στις πίστες μένει στάσιμη ή είναι ελαφρά μειωμένη ενίοτε, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό της εποχής και δεν αντισταθμίζει την αύξηση της τηλεθέασης.
Δεν υπάρχει φόβος λοιπόν. Και το σόου θα δίνει αφορμές κουβέντας στα ηλεκτρονικά καφενεία και ο μικρός θα συνεχίσει να τους έχει όλους στα 4. :tooth:
εκτός
αν γυρίσει ο τρελός αναβάτης :D
...
εκτός
...
Δε νομίζω να παίζει τέτοιο σενάριο. Από ένα σημείο και μετά όλοι ήθελε να χορεύουν σύμφωνα με το δικό του σκοπό και γι' αυτό έφυγε. Κρίμα. Ο Stoner ήταν για μένα ο Stoner στη Ducati. Μετά τπτ.
Δεν τον κρίνω βέβαια.
pipe_smoker
02/07/2014, 10:35
Το σόου (γιατί περί τέτοιου πρόκειται)....
Θες να το αναλύσεις λίγο αυτό?
Γιατί φαίνεται πολύ ισοπεδωτικό έτσι όπως το γράφεις.
Δε βλέπουμε και WWE που πριν βγουν στο ρινγκ έχουν συμφωνήσει ποιος θα κερδίσει, ποιος θα χάσει, έχουν κάνει πρόβα κάθε πτώση και λαβή, και μόλις σκάσουν μύτη αρχίζουν τους δήθεν τσαμπουκάδες και τα αούα και δώσ'του φανατίλα και πόρωση τα αμερικανάκια.
endopandou
02/07/2014, 10:55
και δώσ'του φανατίλα και πόρωση τα αμερικανάκια.
:tooth: δεν σου θυμίζει τίποτα ε;
Το σόου (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) όχι μόνο δεν αργοπεθαίνει, μα συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά του βάση των τηλ μετρήσεων. Η προσέλευση του κόσμου στις πίστες μένει στάσιμη ή είναι ελαφρά μειωμένη ενίοτε, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό της εποχής και δεν αντισταθμίζει την αύξηση της τηλεθέασης.
Δεν υπάρχει φόβος λοιπόν. Και το σόου θα δίνει αφορμές κουβέντας στα ηλεκτρονικά καφενεία και ο μικρός θα συνεχίσει να τους έχει όλους στα 4. :tooth:
εκτός
βασει μετρησεων απο ποιους?
πλεον ο κοσμος εχει παρατησει και f1 και γπ...ολα τα ρεκορ αν δε χτυπησει μπορει να τα σπασει ο μαρκεζ, αλλα οπως ειπα, η αξια του νικητη εξαρταται απο την αξια του 2ου...2ος αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει, το παιδι τρεχει μονο του αναμεσα σε πτωματα...
endopandou
02/07/2014, 11:20
βασει μετρησεων απο ποιους?
Σωστός! Ωστόσο ούτε ο γενικός μηδενισμός βάση υποψιών με βρίσκει σύμφωνο, θα πρέπει να μείνουμε στο ότι τα νέα συμβόλαια της dorna με τους διάφορους παρόχους είναι κολοσσιαία σε σύγκριση με τα προ δεκαετίας
το παιδι τρεχει μονο του αναμεσα σε πτωματα... ολόσωστος ...
endopandou
02/07/2014, 11:31
Κτήνε λάθος έκαναν οι Ιταλοί φίλε. Πάλι. :D
2 χρονάκια ακόμα ο πρίγκιπας θα είναι κοντά μας (και βλέπουμε)
Τζαστ ανάουνσντ
pipe_smoker
02/07/2014, 11:34
:tooth: δεν σου θυμίζει τίποτα ε;
:rolleyes:
Μου θυμίζει.
Θες να αφήσεις τη μια λέξη και να δεις και τις υπόλοιπες?
το παιδι τρεχει μονο του αναμεσα σε πτωματα...
...
Για μισό ρε μάγκες.
Το ότι ο Μαρκέζ τους έχει αλλάξει τα φώτα πάει να πει ότι γίνανε και πτώματα, κουλάτζες, τελειωμένοι κλπ?
Ωραία λογική.
Άντε να γυρίσει κι ο Στόνερ ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, να του ράψει κι αυτουνού κανά κουστούμι να τον πούμε κι αυτόν πτώμα να σταματήσει και το hype μπας και ησυχάσουμε.
Το ότι βρέθηκε ένας αναβάτης που είναι μια κλάση μπορεί και παραπάνω από τους άλλους στο παιχνίδι, δεν κάνει τους άλλους πτώματα.
Εκτός κι άμα ξεκινάμε από τώρα να του πλέκουμε το σεμεδάκι της ημιαπαξίωσης: "Ναι μωρέ δε λέω, καλός ήταν ο Μάρκεζ. Αλλά πήρε τα όσα πήρε κι έκανε τα όσα έκανε γιατί δεν είχε ανταγωνισμό....":a31:
οτι θες γραφεις μου φαινεται...
οταν ο ροσσι ειναι ο δευτερος στη βαθμολογια, που ειναι παλαιμαχος 40αρης σχεδον, παει να πει οτι ολοι ειναι ενα επιπεδο κατω απο αυτον, που σαν οδηγος αυτη τη στιγμη ειναι πολυ κατω απο τις καλυτερες προοπτικες του...οποτε ναι ολοι κουλοι ειναι αυτοι τη στιγμη απεναντι στο μαρκεζ...πτωματα οπως ειπα που δε μπορουν να παιξουν στα ισα ενα 40αρη...
ο στονερ που κολλαει?εχει παρατησει τα γπ 3 χρονια, το να γυρισει πισω για να γινει ρομπα δεν εχει νοημα...πτωση στην αποδοση εχουν οι οδηγοι αν χασουν μερικες προπονησεις οπως ολοι οι αθλητες, ποσο μαλλον αν απεχουν...μη μπερδευετε μερικοι τις πουτσες με τις βουρτσες...αυτη ειναι η τοπ κατηγορια, δεν υπαρχει το μια κλαση επανω...ειναι η τοπ κλαση, που ειναι οι πρωτοι, και ειναι και οι υπολοιποι....
ε αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ενας πρωτοκλασατος οδηγος με ενα πολυ καλο μηχανακι, και οι υπολοιποι με αξιοπρεπη μηχανακια και πεσμενες ικανοτητες...
****edit by ggs *****ο μαρκεζ αυτη τη στιγμη δεν εχει ανταγωνισμο....
Χαλαρα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς , γιατί δεν θα δούμε καρό σημαία….
spyrakos35
02/07/2014, 12:05
Μπορει παλι ο ροσσι οταν τα επαιρνε απλα να οδηγαγε πιο μαρκετινιστικα πανο.....
endopandou
02/07/2014, 12:18
Σπύρο δεν υπάρχει καμία σχέση σε αυτή την οδήγηση με του μικρού ρε μαν. Είναι εντελώς άλλο πράγμα
319457
Κτήνε λάθος έκαναν οι Ιταλοί φίλε. Πάλι. :D
2 χρονάκια ακόμα ο πρίγκιπας θα είναι κοντά μας (και βλέπουμε)
Τζαστ ανάουνσντ
Ρε Κτινε στο ξαναειπα οτι δυσκολα καποιος κανει 1 χρονο συμβολαιο και αν το κανει σου ειπα γιατι θα το εκανε.
Αυτον τον εντοπαντου να τον ακους , κατι ξερει αλλα δεν το λεει. Κραταει μια πισινη για τις επομενες 2-3 μερες :p:p
Iσως και σημερα.... :lipssealed:
:a34:
Οι Ιταλοι μια χαρα τα ελεγαν. Ο Κτινος ελεγε μλκιες.... οπως παντα. :p
http://www.pu24.it/2014/07/01/valentino-rossi-firmato-per-2-anni-yamaha-mercoledi-giovedi-lannuncio-ufficiale/125632/
http://www.gazzetta.it/Moto/moto-GP/01-07-2014/rossi-motogp-yamaha-lorenzo-801101064326.shtml
pipe_smoker
02/07/2014, 12:21
οτι θες γραφεις μου φαινεται...
οταν ο ροσσι ειναι ο δευτερος στη βαθμολογια, που ειναι παλαιμαχος 40αρης σχεδον, παει να πει οτι ολοι ειναι ενα επιπεδο κατω απο αυτον, που σαν οδηγος αυτη τη στιγμη ειναι πολυ κατω απο τις καλυτερες προοπτικες του...οποτε ναι ολοι κουλοι ειναι αυτοι τη στιγμη απεναντι στο μαρκεζ...πτωματα οπως ειπα που δε μπορουν να παιξουν στα ισα ενα 40αρη...
ο στονερ που κολλαει?εχει παρατησει τα γπ 3 χρονια, το να γυρισει πισω για να γινει ρομπα δεν εχει νοημα...πτωση στην αποδοση εχουν οι οδηγοι αν χασουν μερικες προπονησεις οπως ολοι οι αθλητες, ποσο μαλλον αν απεχουν...μη μπερδευετε μερικοι τις πουτσες με τις βουρτσες...αυτη ειναι η τοπ κατηγορια, δεν υπαρχει το μια κλαση επανω...ειναι η τοπ κλαση, που ειναι οι πρωτοι, και ειναι και οι υπολοιποι....
ε αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ενας πρωτοκλασατος οδηγος με ενα πολυ καλο μηχανακι, και οι υπολοιποι με αξιοπρεπη μηχανακια και πεσμενες ικανοτητες...
****edit by ggs *****ο μαρκεζ αυτη τη στιγμη δεν εχει ανταγωνισμο....
Κοίτα μάστορα....
Ο συλλογισμός σου σπάει ντουβάρια.
Ξαφνικά κουλαθήκανε οι fantastic 3 και οι πόσοι άλλοι που τους περιμένατε/με πώς και πώς?
Το ότι ο Ψ δεν προλαβαίνει τον Χ δε σημαίνει ότι ο Ψ κουλάθηκε ή έγινε πτώμα. Απλά εμφανίστηκε ένας Χ που γαμεί και δέρνει.
Ο Στόνερ κολλάει στο ότι μεταξύ αστείου και σοβαρού έχει αναφερθεί το "Φέρτε πίσω τον ψαρά μπας και σταματήσει τον ασταμάτητο".
Μεταφορικά μιλώντας, ναι ο Μάρκεζ δεν έχει ανταγωνισμό.
Κυριολεκτικά μιλώντας, μια χαρά ανταγωνισμό έχει.
Λες και τρέχει μόνος του ανάμεσα σε Πετρούτσηδες και crt.
spyrakos35
02/07/2014, 12:24
Σπύρο δεν υπάρχει καμία σχέση σε αυτή την οδήγηση με του μικρού ρε μαν. Είναι εντελώς άλλο πράγμα
319457
μπορεί, δε διαφωνώ.... ας το πουν οι γνώστες αυτό....
το γεγονός όμως οτι ξεκίναγε χάλια και μετά περνούσε τα πάντα όλα και καθόταν δεύτερος μέχρι μία στροφή πριν το τέλος, ίσως να ήταν επειδή ήθελε να υπάρχει θέαμα....
δεν βλέπω άλλο λόγο να καθόταν δεύτερος.... σαν τη γάτα με το ποντίκι ενα πράμα....
ο μικρός, έχει σηκωμάρες και το πάει "σας μ@μ@ω όλους και σας ρίχνω και (πίπ@) γύρο"....
έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο αντιμετώπισης του καθενός
Κοίτα μάστορα....
Ο συλλογισμός σου σπάει ντουβάρια.
Ξαφνικά κουλαθήκανε οι fantastic 3 και οι πόσοι άλλοι που τους περιμένατε/με πώς και πώς?
Το ότι ο Ψ δεν προλαβαίνει τον Χ δε σημαίνει ότι ο Ψ κουλάθηκε ή έγινε πτώμα. Απλά εμφανίστηκε ένας Χ που γαμεί και δέρνει.
Ο Στόνερ κολλάει στο ότι μεταξύ αστείου και σοβαρού έχει αναφερθεί το "Φέρτε πίσω τον ψαρά μπας και σταματήσει τον ασταμάτητο".
Μεταφορικά μιλώντας, ναι ο Μάρκεζ δεν έχει ανταγωνισμό.
Λες και τρέχει μόνος του ανάμεσα σε Πετρούτσηδες και crt.
https://www.youtube.com/watch?v=QY5l9tHzzfM
endopandou
02/07/2014, 12:26
ουουου ρόδα τους πήρε όλους τους αγώνες :rolleyes:
Ρε συ τι δεν μπορείς να δεις; Ο ντάνος είναι εντελώς ΓΤΠ και για να πάει σχετικά καλά πρέπει να ευθυγραμιστούν οι πλανήτες. Ο Γιώργος το έχει παρατήσει γιατί προφανώς θεωρεί πως δεν τον σέβεται η γιαμάχα και μένει μόνο ο πρινς ο οποίος προσπαθεί όσο μπορεί. Ποιος πετρούτσι και σοφία λόρεν λες;
endopandou
02/07/2014, 12:32
μπορεί, δε διαφωνώ.... ας το πουν οι γνώστες αυτό.... το έχουν πει
το γεγονός όμως οτι ξεκίναγε χάλια και μετά περνούσε τα πάντα όλα και καθόταν δεύτερος μέχρι μία στροφή πριν το τέλος, ίσως να ήταν επειδή ήθελε να υπάρχει θέαμα.... σπαμ :moutza:
δεν βλέπω άλλο λόγο να καθόταν δεύτερος.... σαν τη γάτα με το ποντίκι ενα πράμα.... δεν βλέπεις αλλά υπάρχουν
ο μικρός, έχει σηκωμάρες και το πάει "σας μ@μ@ω όλους και σας ρίχνω και (πίπ@) γύρο".... φυσικά
έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο αντιμετώπισης του καθενός και τις δυνατότητές του
...
μπορεί, δε διαφωνώ.... ας το πουν οι γνώστες αυτό....
το γεγονός όμως οτι ξεκίναγε χάλια και μετά περνούσε τα πάντα όλα και καθόταν δεύτερος μέχρι μία στροφή πριν το τέλος, ίσως να ήταν επειδή ήθελε να υπάρχει θέαμα....
δεν βλέπω άλλο λόγο να καθόταν δεύτερος.... σαν τη γάτα με το ποντίκι ενα πράμα....
ο μικρός, έχει σηκωμάρες και το πάει "σας μ@μ@ω όλους και σας ρίχνω και (πίπ@) γύρο"....
έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο αντιμετώπισης του καθενός
Αυτο το πραγμα λεγετε sandbagging εις την Αγγλικην και απλα δεν υπαρχει αυτο οταν εισαι στην κορυφαια κατηγορια που μπορεις να αγωνιστεις.
Απλα αλλαξαν τα χρονια. Τοτε ηταν ροσσι , τωρα ειναι μαρκεζ , μετα ειναι βινιαλες και μιλλερ και παει λεγωντας.
spyrakos35
02/07/2014, 12:36
Αυτο το πραγμα λεγετε sandbagging εις την Αγγλικην και απλα δεν υπαρχει αυτο οταν εισαι στην κορυφαια κατηγορια που μπορεις να αγωνιστεις..
υπάρχει αν το θες....
δεν θα μπορούσε, λες, να το κάνει ο μικρός? για πλάκα....
pipe_smoker
02/07/2014, 12:36
ουουου ρόδα τους πήρε όλους τους αγώνες :rolleyes:
Ρε συ τι δεν μπορείς να δεις; Ο ντάνος είναι εντελώς ΓΤΠ και για να πάει σχετικά καλά πρέπει να ευθυγραμιστούν οι πλανήτες. Ο Γιώργος το έχει παρατήσει γιατί προφανώς θεωρεί πως δεν τον σέβεται η γιαμάχα και μένει μόνο ο πρινς ο οποίος προσπαθεί όσο μπορεί. Ποιος πετρούτσι και σοφία λόρεν λες;
Είπα εγώ ότι τους πήρε ρόδα?
Ο ντάνος ανέκαθεν τις ίδιες μαλακίες έκανε. Μη σου πω ότι φέτος μπορεί να κάνει και λιγότερες.
Ο Γιώργος κάνει νάζια/το έχει παρατήσει/τσινάει στη γιαμάχα. Αυτό σημαίνει ότι κουλάθηκε ή ότι έγινε πτώμα?
Ο πρίνς μια χαρά πράττει, όσο μπορεί.
Και πάει και κάθεται πάνω σε αυτούς το θεριό ο πιτσιρικάς.
Αναιρεί αυτό το γεγονός, ότι αυτοί οι αναβάτες έχουν τις ικανότητες που έχουν? Τους κάνει παλτά/πτώματα/κουλούς?
Το ότι εγώ είμαι καλύτερος από εσένα δεν κάνει εσένα χειρότερο ΓΕΝΙΚΩΣ. Κοινώς πτώμα κλπ.
Σε κάνει χειρότερο από εμένα.
Αυτό λέω.
Τέσπα.
Άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε.
Over and out:wave2:
Bladerunner
02/07/2014, 12:39
Χρονομετρημένα φέτος:
Αγώνας
Ταχύτεροι αναβάτες στο ίδιο δευετερόλεπτο
Αμερική
6
Αργεντινή
3
Ισπανία
5
Γαλλία
9
Ιταλία
13
Καταλονία
11
Οι παραπάνω κύριοι είχαν λιγότερο από δευτερόλεπτο διαφορά μεταξύ τους στα χρονομετρημένα.
Στον αγώνα, όταν μετά από 25 γύρους π.χ, ο τέταρτος τερματίζει με διαφορά 4,5'' από τον πρώτο, σημαίνει ότι ήταν πιο αργός κατά 0,18 του δευτερολέπτου στον γύρο!
Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τον αποκαλέσω κουλό ή πτώμα. Ούτε καν σε σχέση με τον Marquez.
Σε αυτό το επίπεδο, όποιος έχει το καλύτερο πακέτο* έχει και το πλεονέκτημα.
* Ικανότητα - μηχανάκι - ομάδα
endopandou
02/07/2014, 12:42
στις περισσότερες περιπτώσεις οι διαφορές ήταν συνετά ελεγχόμενες.
0.18 διαφορά δεν υπάρχει αλλά και να υπήρχε τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η δυναμική.
Τα εργοστάσια πληρώνουν πολλά εκατομύρια τον αναβάτη που έχει αυτό το 0.3 (- 0.5 παλιότερα) κάτω
Αυτά τα ξέρεις.
υπάρχει αν το θες....
δεν θα μπορούσε, λες, να το κάνει ο μικρός? για πλάκα....
Δεν υπαρχει, πιστεψε το. Εκει μεσα τρεχουνε για το καλυτερο αποτελεσμα. Κανεις δε θελει να εμπλακει σε μαχες που μπορουν να τους στερησουν πολλα.
Ολοι οι οδηγοι εκει μεσα τρεχουν γιατι εχουν συμβολαια, σπονσορες απανω στα μηχανακια, σπονσορες απανω στη φορμα , σπονσορες απανω στο κρανος, παντου....
Χρησιμοποιουν το ονομα τους, τη φημη τους , το θελω τους για να βγαλουνε λεφτα , για να κανουνε συμβολαια, για να νικανε , για το κατι παραπανω, οχι αυτο που λες...
spyrakos35
02/07/2014, 12:52
Δεν υπαρχει, πιστεψε το. Εκει μεσα τρεχουνε για το καλυτερο αποτελεσμα. Κανεις δε θελει να εμπλακει σε μαχες που μπορουν να τους στερησουν πολλα.
Ολοι οι οδηγοι εκει μεσα τρεχουν γιατι εχουν συμβολαια, σπονσορες απανω στα μηχανακια, σπονσορες απανω στη φορμα , σπονσορες απανω στο κρανος, παντου....
Χρησιμοποιουν το ονομα τους, τη φημη τους , το θελω τους για να βγαλουνε λεφτα , για να κανουνε συμβολαια, για να νικανε , για το κατι παραπανω, οχι αυτο που λες...
τα λεφτα για να κυκλοφορήσουν χρειάζεται ανταγωνισμός.... αν γίνει "μοτοτζιπί για την δεύτερη θέση και κάτω" θα πάψουν τα λεφτά.....
παλιά το έκανε ο ντούχαν..... έφευγε πρώτος και αντε βρείτε από το δεύτερο παλληκάρι και κάτω τι θα γίνει... αλλά τότε ήταν άλλες οι εποχές, σε όλα όμως....
παράδειγμα
ο γαύρος ξέρουμε οτι θα πάρει το πρωτάθλημα από την αρχή του έτους γιατί δεν έχει ανταγωνισμό.... για δες κατά πόσο έχουν μειωθεί τα τηλεοπτικά.... εδώ ούτε στο γήπεδο δεν πάνε (οι γαύροι) και λογικό είναι...
Χρονομετρημένα φέτος:
Αγώνας
Ταχύτεροι αναβάτες στο ίδιο δευετερόλεπτο
Αμερική
6
Αργεντινή
3
Ισπανία
5
Γαλλία
9
Ιταλία
13
Καταλονία
11
Οι παραπάνω κύριοι είχαν λιγότερο από δευτερόλεπτο διαφορά μεταξύ τους στα χρονομετρημένα.
Στον αγώνα, όταν μετά από 25 γύρους π.χ, ο τέταρτος τερματίζει με διαφορά 4,5'' από τον πρώτο, σημαίνει ότι ήταν πιο αργός κατά 0,18 του δευτερολέπτου στον γύρο!
Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τον αποκαλέσω κουλό ή πτώμα. Ούτε καν σε σχέση με τον Marquez.
Σε αυτό το επίπεδο, όποιος έχει το καλύτερο πακέτο* έχει και το πλεονέκτημα.
* Ικανότητα - μηχανάκι - ομάδα
2 δεκατα σε αγωνα στο γυρο ειναι πολυ μεγαλη διαφορα...το οτι το να το πετυχεις παιζοντας με ενα χρονομετρο στο χερι ειναι λιγο δε σημαινει πως ειναι λιγο στον αγωνα
MG-KTiNoS
02/07/2014, 14:22
:a34:
Οι Ιταλοι μια χαρα τα ελεγαν. Ο Κτινος ελεγε μλκιες.... οπως παντα. :p
http://www.pu24.it/2014/07/01/valentino-rossi-firmato-per-2-anni-yamaha-mercoledi-giovedi-lannuncio-ufficiale/125632/
http://www.gazzetta.it/Moto/moto-GP/01-07-2014/rossi-motogp-yamaha-lorenzo-801101064326.shtml
O KTINoS δε λέει ΠΟΤΕ μαλακίες
(σε αντίθεση μ εσένα... :p που ανά εποχές 'εχεις δώσει ρεσιτάλ -εδώ και δίπλα-)
:p
Αυτό που έγραψα ήταν μετάφραση από το gpone.
Κατά τ άλλα είναι ρεζιλίκι σκέτο να μην μπορεί αν βρεθεί ΕΝΑΣ να πάρει τη θέση του μπάρμπα.
ΆΝτε και στα 50 η επιστροφή στη μότο2....
και μια και είπαμε για ρεσιτάλ...
Ο Μικρός πέρσι έπαιζε συγκρουόμενα και φέτος προσπαθεί αν κερδίσει κάθε αγώνα
ενώ θα μπορούσε να το πάρει και χωρίς όλο αυτό.
Σε αντίθεση με τον Στόνερ που αν δεν έφευγε ή αν δεν τερμάτιζε
μακριά από τους άλλους...
Μέτραγε άσφαλτο.
μερικοί απλά είναι πιο καλοί από κάποιους άλλους και μπίζνες αν σε πέρνει ο ύπνος
στην τιβι δεν παίζει...
:D
Bladerunner
02/07/2014, 14:30
2 δεκατα σε αγωνα στο γυρο ειναι πολυ μεγαλη διαφορα...το οτι το να το πετυχεις παιζοντας με ενα χρονομετρο στο χερι ειναι λιγο δε σημαινει πως ειναι λιγο στον αγωνα
Κατάλαβα.
spyrakos35
02/07/2014, 14:33
Κατάλαβα.
MG-KTiNoS
02/07/2014, 14:41
319457
Τα μηχανάκια έχουν αλλάξει άρα και το στιλ προσαρμόζεται.
Αν εξερέσεις τον μακ κόι κανένας δεν έχει ντριφτάρει έτσι παλιά.
Τότε όμως δεν είχε τράξιον και τα λάστιχα ήταν αλλού.
Ο Ρόσσι έχει αλλάξει στιλ. -μπράβο του-
Οι νέοι όλοι έχουν το στιλ Στόνερ
Aggelos_SV
02/07/2014, 15:05
Εγώ θα παραδεχτώ τον Marquez μόνο όταν πάρει πρωτάθλημα με Ducati! - στην παρούσα άθλια κατάστασή της εννοείται..
Στα @@ σας και μας!!!!!
Antonisss
02/07/2014, 15:16
Εγώ θα παραδεχτώ τον Marquez μόνο όταν πάρει πρωτάθλημα με Ducati! - στην παρούσα άθλια κατάστασή της εννοείται.. Στα @@ σας και μας!!!!!
Τώρα αυτό δεν ξέρω αν το εννοείς ή αν κάνεις πλάκα.
Στην περίπτωση πάντως που το εννοείς, είναι κρίμα (και πάλι) να βρίσκουμε τρόπο για να μειώνουμε αναβάτες που έχουν γράψει ιστορία και που θα γράψουν. Το ότι ας πούμε έχει καταστρέψει τους πάντες ψυχολογικά ( μόνο ο Rossi το έχει πάρει χαλαρά, είναι στη δικιά του νιρβάνα άλλωστε πλέον ) και μιλάνε ότι φοβούνται στις πρώτες ψιχάλες ή ότι είναι ευχαριστημένοι με μια 3η θέση μόνο και μόνο επειδή καταφέρανε να πάνε τη μάχη 2-3 στροφές πριν την καρώ δεν σου λέει κάτι. Πάσο.
Για το καλό του αθλήματος πάνω απ´ όλα και όχι για να μου/σου/μας αποδείξει κάτι, εύχομαι κάποια στιγμή να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να αποκτήσει έστω και έναν υποτυπώδη ανταγωνισμό το πρωτάθλημα. Αλλιώς, ειδικά με τη Honda, θα χάνει μόνο όταν ο Θεός θα κλείνει τα μάτια του
Aggelos_SV
02/07/2014, 15:19
Τώρα αυτό δεν ξέρω αν το εννοείς ή αν κάνεις πλάκα.
Μπορεί κανείς να ΜΗΝ κάνει πλάκα σε τέτοια θρεντ?? :p
Antonisss
02/07/2014, 15:28
Μπορεί κανείς να ΜΗΝ κάνει πλάκα σε τέτοια θρεντ?? :p
Γμσε τα, έχουμε γίνει όλοι καχύποπτοι, κυκλοφορούμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη!!! :lol:
MG-KTiNoS
02/07/2014, 15:53
Στα @@ σας και μας!!!!!
αυτό δεν το κατάλαβα...
petros1972
02/07/2014, 15:54
εγω θελω να δω τον rossi ,marquez,lorenzo με ιδιο μηχανακι να δ τι θα καναεν.ετσι θα εκρινα ποιος απο τους τρεις ειναι ο καλυτερος.
Aggelos_SV
02/07/2014, 16:01
αυτό δεν το κατάλαβα...
Η αλήθεια να λέγεται.. είναι υψηλό το νόημα..!
Κρατούσα πισινές σε σχέση με την ανοδική πορεία του Μαρκέζ.
Μετά απο το GP που εχασε τις θέσεις από τις πρώτες στροφές και πήγε ενδέκατος-δωδέκατος και ξεκίνησε να τους περνάει φαλάγγι όλους και επειτα στο το επόμενο που πάλι κάτι μαγικό είχε κάνει, έπαθα πλάκα δεν εχω καμία αμφιβολία οτι θα αργήσουμε να δουμε ανταγωνιστή του.
Γκαζώνει, ντριφτάρει, τολμάει γενικως έχει ξεφτυλίσει τα πάντα και γελάει και στο τέλος. Σαν να λεει "γατάκια για πλάκα σας παίζω, τρέξτε εσεις σοβαρά εγώ ήρθα για βόλτα"
Ο Ρόσι το παλεύει αλλά παραδέχεται ο άνθρωπος οτι είναι πιο κάτω σε level απο τον Μάρκεζ. (ειχε κάνει μια ανακοίνωση και ειπε ας ημουν και εγώ στην ηλικία του κτλ)
Ο Λορενθο χωματερή
ο Πεντρόσα προσπαθεί αλλά δεν μπορεί.
Ποιός; εγώ; εσυ;
O KTINoS δε λέει ΠΟΤΕ μαλακίες
(σε αντίθεση μ εσένα... :p που ανά εποχές 'εχεις δώσει ρεσιτάλ -εδώ και δίπλα-)
Αυτό που έγραψα ήταν μετάφραση από το gpone.
Κατά τ άλλα είναι ρεζιλίκι σκέτο να μην μπορεί αν βρεθεί ΕΝΑΣ να πάρει τη θέση του μπάρμπα.
ΆΝτε και στα 50 η επιστροφή στη μότο2....
και μια και είπαμε για ρεσιτάλ...
Ο Μικρός πέρσι έπαιζε συγκρουόμενα και φέτος προσπαθεί αν κερδίσει κάθε αγώνα
ενώ θα μπορούσε να το πάρει και χωρίς όλο αυτό.
Σε αντίθεση με τον Στόνερ που αν δεν έφευγε ή αν δεν τερμάτιζε
μακριά από τους άλλους...
Μέτραγε άσφαλτο.
μερικοί απλά είναι πιο καλοί από κάποιους άλλους και μπίζνες αν σε πέρνει ο ύπνος
στην τιβι δεν παίζει...
Ευτυχως που εχουμε και σενα δλδ θες να πεις!:lol:
MG-KTiNoS
02/07/2014, 18:44
Ευτυχως που εχουμε και σενα δλδ θες να πεις!:lol:
ba esi den katalavenis tipota... :lol: