View Full Version : Καλλίδρομο 5 ή 6 Ιουλίου 2014
edit
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014.
Θα είμαι στο περίπτερο στις 08:00 και αναχώρηση στις 08:30.
ον- οφ βόλτα στο Καλλίδρομο με προορισμό την Λίμνη Καλλίδρομου.
Τα οφ κομμάτια που θα κάνουμε σίγουρα (και που είναι γνωστά) είναι
-από Ελάτεια προς Καρυα
-από Μενδενιτσα προς Λιμνη Καλλιδρομου
Για να πάρουμε πληροφορίες … μιλάτε !!!
από Αθηνα μεχρι Ελατεια , υπαρχει καποιο οφ ροαντ κομμάτι που θα ειχε ενδιαφέρον να κάνουμε ?
(σκεφτομουν να παμε από Αρβανιτσα – Αλουμινιο-Ασπρα Σπιτια-Διστομο αλλα είναι λιγο κυκλος και λιγο οφ ροντ )
Το κομματι Καρυα –κομνηνα – αγ.Χαραλαμπος –Μενδενιτσα το εχει κανει κανεις προσφατα?
Για πειτε καμια ιδεα ή ότι άλλο μπορει να το εμπλουτισει .
Ακομα καλυτερα ,πείτε αν θέλετε να έρθετε και ποια μέρα σας βολεύει .:D
Αν ξερετε τον δρομο δεν θα χαθουμε και αν δεν τον ξερετε ,καλυτερα να χαθούμε παρέα:lol:
George_Sp
02/07/2014, 09:33
Σε λίγο θα αρχίζω να πιστεύω οτι η πινακίδα στο άβαταρ είναι αληθινή! Δε βάζεις κώλο κάτω! :lol:
Ωραια βολτα...
αλλα δεν εχω οφφ μηχανη....
Ωραια βολτα...
αλλα δεν εχω οφφ μηχανη....
Βαλε λιγη ζαχαρη στο καρτερ και περιμενε λιγακι...........:tooth:
amyroukai
02/07/2014, 12:27
Τι λάστιχα φοράει το τελευταίο μουλτιστράντα είπαμε; νομίζω το πισινό είναι 180άρι τακουνάτο, μου κάνει.
Ή να κάνω μιά μόντα 19/17 με τις ζάντες του άφρικα και να κάνω το fazer scrambler... Τόσες ιδέες, τόσος λίγος χρόνος...
δε συνδυάζεται με κάτι άλλο εκτός και αν είναι διήμερο οπότε πας για Οιτη Γκιώνα κτλ. όπως και να το κάνεις θα βάλεις αρκετή άσφαλτο στη μέση.
το μόνο που βλέπω ίσως είναι λίγο Παρανασσό
gior-gos
02/07/2014, 15:29
-από Ελάτεια προς Καρυές
Γιωργη εννοεις τις Καρυες αναμεσα σε Δομοκο και Αναβρα ή την Καρυα κοντα στα Καμενα Βουρλα;
Γιωργη εννοεις τις Καρυες αναμεσα σε Δομοκο και Αναβρα ή την Καρυα κοντα στα Καμενα Βουρλα;
το 2
το διόρθωσα και στο πρωτο
Τι λάστιχα φοράει το τελευταίο μουλτιστράντα είπαμε; νομίζω το πισινό είναι 180άρι τακουνάτο, μου κάνει.
Ή να κάνω μιά μόντα 19/17 με τις ζάντες του άφρικα και να κάνω το fazer scrambler... Τόσες ιδέες, τόσος λίγος χρόνος...
σιγα μην θελει και ερπύστριες… ομορφοι επαρχιακοί δρομοι *..:D
και παιζει και μεζες στο παλαιοχωρι ή την Αναβρα…;)
319462
*αρκει να εχουν στεγνωσει οι λασπες..:lol:
gior-gos
02/07/2014, 20:38
Δηλαδη η διαδρομη θα ειναι περιπου αυτη
Αθηνα - Ελάτεια (ασφαλτος) http://goo.gl/maps/Xq0Sq
Ελάτεια - Καρυά (χωμα) http://goo.gl/maps/ecNq7
Μενδενίτσα - Λίμνη Νευρόπολης (χωμα) http://goo.gl/maps/xkHDr
Το κομματι Καρυα –κομνηνα – αγ.Χαραλαμπος –Μενδενιτσα το εχει κανει κανεις προσφατα?
Δηλαδη αυτο http://goo.gl/maps/nwiIS (χωμα)
Απ οτι βλεπω απο τον δορυφορο στο Google maps, η διαδρομη αυτη στο μεγαλυτερο μερος της περναει μεσα απο χωραφια.
Ισως θα μπορουσαμε να κανουμε Λίμνη Νευρόπολης - Θερμοπύλες (χωμα) http://goo.gl/maps/Sti49
Δηλαδη η διαδρομη θα ειναι περιπου αυτη
Αθηνα - Ελάτεια (ασφαλτος) http://goo.gl/maps/Xq0Sq
Ελάτεια - Καρυά (χωμα) http://goo.gl/maps/ecNq7
Μενδενίτσα - Λίμνη Νευρόπολης (χωμα) http://goo.gl/maps/xkHDr
τα παραπανω ειναι τα σιγουρα... για τα υπολοιπα θα αυτοσχεδιασουμε (και ελπιζουμε ο 1:25000 της anavasis να μην μας προδωσει:lol:)
αρκουδες και λυκους δεν εχει στο καλλιδρομο και πιανουν και τα κιν... αν ξεμεινουμε θα παρουμε τον taisteal να ερθει .... να φερει λουκανικα και ρακη και να αραξουμε σε κανα εκκλησακι..:p
αν γινει κυριακη και θελετε παρεα μεσα και εγω:beer:
Ισως θα μπορουσαμε να κανουμε Λίμνη Νευρόπολης - Θερμοπύλες (χωμα) http://goo.gl/maps/Sti49
είναι μια όμορφη ιδέα!!! να πάτε! ήθελα να έρθω αλλά δεν θα μπορέσω!
taisteal
03/07/2014, 15:23
τα παραπανω ειναι τα σιγουρα... για τα υπολοιπα θα αυτοσχεδιασουμε (και ελπιζουμε ο 1:25000 της anavasis να μην μας προδωσει:lol:)
αρκουδες και λυκους δεν εχει στο καλλιδρομο και πιανουν και τα κιν... αν ξεμεινουμε θα παρουμε τον taisteal να ερθει .... να φερει λουκανικα και ρακη και να αραξουμε σε κανα εκκλησακι..:p
Ο Taisteal θα ερθει,δεν τα χανει αυτα.
:D:D:D
MARKOS-V
03/07/2014, 18:42
οταν λεμε εχει χωμα αυτη η διαδρομη , για τι ειδους μηχανακια μιλαμε;
οταν λεμε εχει χωμα αυτη η διαδρομη , για τι ειδους μηχανακια μιλαμε;
μην φανταστεις τιποτα σοβαρα μηχανακια με σοβαρους οδηγους..:lol:
χτ660ζ , bmw1150gs και ψνουμε και τον amyrokouai να ερθει με το fazer..:lol:
χωρις πλακα , ο δρομος (στα κομματια που ξερω) ειναι σαν την φωτο παραπανω με καποια σημεια πιο δυσκολα που περνανε ομως . γι αυτα που δεν ξερουμε , θα τα μαθουμε :lol:
απο πλοηγηση μην φοβασαι. ολοι εχουμε κανει σχολειο VASKAS Level III .. πολυ νερο μαζι μας , κανα ξηρο καρπο και κανα sleeping bag. διαβατηρια δεν θελουμε (ελπιζουμε οτι θα εχει τελειωσει η βενζινη πριν φτασουμε συνορα)
ετσι κι αλλιως , παμε για την πλακα μας και με ρυθμους flower power... μπορει να ειμαστε (σ)αργοι αλλα παμε παντου:lol:
Για Σάββατο ή για Κυριακή λέτε.?
amyroukai
03/07/2014, 22:07
μην φανταστεις τιποτα σοβαρα μηχανακια με σοβαρους οδηγους..:lol:
ψνουμε και τον amyrokouai να ερθει με το fazer..:lol:
Στο μη σοβαρό με κέρδισες, μπαίνω σε αμφότερες τις κατηγορίες με τα μπούνια (έχω να παραδώσω δουλειά την Δευτέρα, οριστικοποιήστε ημερομηνία και το βλέπουμε)
Αν και σας έχω για εγκάθετη διατεταγμένη υπηρεσία, να αφήσετε τα στριτ βουτηγμένα στη λάσπη και να φωτογραφίζετε από μακριά και μετά ποστάκι με λεζάντα "Να τι παθαίνετε όσοι δεν έχετε έστω ένα πτωχό πλην τίμιο ον οφ, μετανοείτε αμαρτωλοί, ο καιρός γαρ εγγύς για εντουράδες".
Στο μη σοβαρό με κέρδισες, μπαίνω σε αμφότερες τις κατηγορίες με τα μπούνια (έχω να παραδώσω δουλειά την Δευτέρα, οριστικοποιήστε ημερομηνία και το βλέπουμε)
Αν και σας έχω για εγκάθετη διατεταγμένη υπηρεσία, να αφήσετε τα στριτ βουτηγμένα στη λάσπη και να φωτογραφίζετε από μακριά και μετά ποστάκι με λεζάντα "Να τι παθαίνετε όσοι δεν έχετε έστω ένα πτωχό πλην τίμιο ον οφ, μετανοείτε αμαρτωλοί, ο καιρός γαρ εγγύς για εντουράδες".
:lol:
ε , μα ναι... πουλαει ο αλλος τον Αργυρη Καμπουρη των μοτο ,το KLE και περνει cbr600..:p
φωτο στην λασπη θα τα βγαλουμε , αλλα κανενα δεν θα αφησουμε εκει..εκτος κι αν κατσουμε ολοι μαζι:lol:
για ημ/νια θα το σιγουρεψω αυριο ποτε μπορω. ξερω οτι Κυριακη βολευει τους περισσοτερους , αλλα παιζει να μπορω μονο Σαββατο..
Τελικά , μπορώ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014.
Θα είμαι στο περίπτερο στις 08:00 και αναχώρηση στις 08:30.
ΟΙ διαδρομές (περιπου)
1.ΑΘΗΝΑ-ΕΛΑΤΕΙΑ (ΑΣΦΑΛΤΟΣ) (https://www.google.com/maps/dir/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/38.6265878,22.7646216/@38.6130257,22.7976057,14z/data=!4m19!4m18!1m15!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1:0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7293599!2d37.983917!3m4!1m 2!1d23.3559251!2d38.1896088!3s0x14a054dea3f01f31:0xfb458f8eae7ce919!3m4!1m2!1d22.7251949!2d38.597977 4!3s0x14a09bfc9854155b:0x5a196be374926a61!1m0!3e0?hl=el)
2. ΕΛΑΤΕΙΑ-ΚΑΡΥΑ (ΧΩΜΑ) (https://www.google.com/maps/dir/Ελάτεια,+Ελλάδα/ΚΑΡΥΆ/@38.6614729,22.7177265,12z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x14a099a995a7d565:0x)
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΤΟ 2010
-φτανουμε στην ελατεια και παμε όπως παει ο δρομος . πεφτουμε πανω στην πλατεια του χωριου (εχει και ένα παλιο πολεμικο αεροσκαφος)
-στην πλατεία κάνουμε ΔΕΞΙΑ.
-στο τέλος του δρόμου ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αμέσως ΔΕΞΙΑ στον πρώτο δρόμο.
-στο τέλος του δρόμου (είναι ένα αμπελι) κάνουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
-μπαίνουμε σε χωματόδρομο.
-Συνεχίζουμε τον χωματόδρομο όπως πάει (περνάμε και ένα πιστάκι μοτοκρός στα αριστερά μας !!!)
-μετά από αρκετή ώρα , πέφτουμε επάνω σε ένα πλάτωμα με στάνες (!!!)
-στις στάνες παίρνουμε τον δρόμο που είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
-συνεχίζουμε ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ για αρκετή ώρα .
-περνάμε ένα εκκλησάκι με μια βρύση. Συνεχίζουμε….
-μετά από αρκετή ώρα φτάνουμε σε ένα σημείο που ο δρόμος κάνει μια διχάλα ευθεία ανηφορίζει και ΑΡΙΣΤΕΡΑ κατηφορίζει . εμείς πάμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ (φαίνεται άλλωστε ότι αριστερά ο δρόμος είναι πιο πατημένος και σε καλύτερη κατάσταση)
- συνεχίζουμε τον δρόμο μέχρι να βγούμε στο χωριό ΚΑΡΥΑ
(ο χωματόδρομος από Ελάτεια – καρυα είναι γυρω στα 25-30 χλμ και σε πολλά σημεία κρύβει παγίδες κυρίως από τα πολύ βαθειά λούκια και νεροφαγώματα που εχει. Θέλει προσοχή)
3. ΚΑΡΥΑ - ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ
στην ΚΑΡΥΑ στάση για καφε και θα αποφασίσουμε ,ανάλογα με τις συνθήκες, αν το κομμάτι
καρυα-μενδενιτσα θα το κάνουμε χώμα-ασφαλτο ή μικτο.
4. ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗΣ (ΧΩΜΑ) (https://www.google.com/maps/dir/%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/38.7517005,22.4925878/@38.7451739,22.5326708,14z/data=!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x135f5f7dcdcfbd39:0x2faa04e39f99cff!2m2!1d22.6165002!2d38.7502221!1m0!3e2?h l=el)
5. ΛΙΜΝΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗΣ –ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ (ΧΩΜΑ)
6.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ-ΑΘΗΝΑ (ΑΣΦΑΛΤΟΣ)
taxydromos
04/07/2014, 14:51
ωραία βόλτα θα γίνει!
πριν 4 χρόνια είχαμε ανέβει στη λίμνη αλλά μπήκαμε από Μώλο.....την διαδρομή Ελάτεια-Καρυά δεν την ξέρω..
η διαδρομή προς Μενδενίτσα πάντως είναι κάπως αδιάφορη,αλλά η διαδρομή προς Θερμοπύλες σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!
βιντεάκι από τότε: https://www.youtube.com/watch?v=-bi1bVygFx0
καλά να περάσετε! :cool:
ωραία βόλτα θα γίνει!
πριν 4 χρόνια είχαμε ανέβει στη λίμνη αλλά μπήκαμε από Μώλο.....την διαδρομή Ελάτεια-Καρυά δεν την ξέρω..
η διαδρομή προς Μενδενίτσα πάντως είναι κάπως αδιάφορη,αλλά η διαδρομή προς Θερμοπύλες σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!
βιντεάκι από τότε: https://www.youtube.com/watch?v=-bi1bVygFx0
καλά να περάσετε! :cool:
:beer::beer:
Θα υπαρχει και σουρπριζ κολορ λοκαλ...:lol:
amyroukai
06/07/2014, 09:35
Εσείς τώρα ή πήρατε χάρτες από τον Βάσκα και μείνατε πουθενά στα κορφοβούνια να κάνετε τους ερημίτες ή το κάνατε διήμερο.
Νταξ. Κατάλαβα. Το πάτε φιρί φιρί να πουλήσουμε τα πτωχά και τίμια στριτ για να πάρουμε μπλιμπλικωτά ον-οφ. ΟΚ ρε αλήτες. Καλά να περάσετε... :D
Deep Down n' Dirty..:lol:
Ολοι ΟΚ ,ηταν και γ@μω , εκτος απο Καλλιδρομο καναμε και μια ακομα πιο γ@ματη χωματινη ΟΙΤΗ ,γνωρισαμε τον Χρηστο (xtzanos) :beer: ,σβαρνισαμε :p ,κοιμηθηκαμε 12 ωρες στην Λαμια (οι γέροι γιστι οι νεοι πηγαν για μπυρες) ,κουβεντιασαμε τα παντα ,γελασαμε (οσο μας επετρεπε ο πονος στα πλευρα:cry:), τσακισαμε και κατι ζωικες πρωτεινες, χαιρετησαμε και τον Αρη ,και γυρισαμε βραδακι με την δροσια πισω.
οσο για τον taisteal..... the open road is calling and....
Γιωργο περιμενω του χρονου να μου φερεις αυτο που μου υποσχεθηκες..:beer:
φωτο απο αυριο
akis_trevor
06/07/2014, 23:46
:beer:ωραιοι οι παιδες..αναμενουμε με αγωνια φωτος και αναλυτικοτερα πραγματα ;)
taisteal
06/07/2014, 23:50
:D:D:D:D
theofilos888
07/07/2014, 00:16
Εγω ξερω πως θα μας κανετε ηλεκτρικους μεχρι να μαθουμε, πως ειστε καλα.......
gior-gos
07/07/2014, 02:27
2 μερες
τοσο γεματες
μου φανηκε οτι ελειψα 1 βδομαδα!
Ωραιες διαδρομες, πολυ χωμα, τουμπες, αγρια τοπια, καταπληκτικη παρεα, μπυρες, καφεδες, μασες, ωραια συζητηση...
Χρηστο, χαρηκα για τη γνωριμια και περαστικα στη σκυλιτσα σου :)
Γιωργηtaisteal... οτι και να πω θα ναι λιγο. Ευχαριστουμε για ολα :beer:
:a024:ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΠΑΡΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!:a024:
:lol::lol::lol::lol:
Ευχαριστώ Γιώργηδες για την παρεα και για τη βόλτα. χαρηκα που σας γνώρισα και που ειδα τοσο ομορφα μερη.
Μάζωξη στο περίπτερο..
Xtzanos-KTM 950
Gio_gos – BMW 1150 ADV
Ggs- XT660Z
319723
«Κάψαμε» το κομματι Ελάτεια-Καρυα και μέσω Μοδιου και «Fontana Pass» βρεθήκαμε στην διασταύρωση Καλλιδρομου –Ρεγγινιου οπου είχαμε ραντεβου με τον taisteal.
319724
319725
..και περιμεναμε...:)
319726
...και ηρθε ο Αρχοντας της Φθιωτιδας.:D
319727
Από εκει πήγαμε Μενδενιτσα όπου ήπιαμε έναν καφέ μπας και ξυπνήσουμε …(μπα..):ZZZ:
319728
Και από την Μενδενιτσα πιασαμε χωμα χωθήκαμε μέσα στο ομορφο Καλλίδρομο και κάναμε πρώτη στάση στην Παναγίτσα …
319729
319730
..οπου δροσιστήκαμε παρέα με ένα συμπαθές κοπαδι αιγοπροβάτων…:lol:
319731
..και συνεχίσαμε με κατεύθυνση την «λιμνη» Νευροπολης …
319732
319733
…και κάναμε άλλη μια στάση για να δούμε από κοντα την γεωλογική σύνθεση του εδάφους του Καλλιδρομου…. Στου Χαντακ..:lol:
319734
Το BMW εγινε ακομα πιο μαχιμο , το τενερε δεν επαθε τιποτα (ουτε η πινακίδα).:p
319735
..Ηταν πολύ αστεία η φάση , αλλά όταν πήγα να γελάσω με ποναγε λίγο το αριστερό πλευρο…χμμμ..:hmm:
Ηθικο ακμαιότατο και συνεχίζουμε ..:vroum:
319739
Φτάνουμε στην «λίμνη»…
Τα άλογα…
319740
…και τα «μουλάρια»…:lol:
319741
Δρόσισμα και συνεχίζουμε για Παλαιοχωρι ….
319745
319746
Από εκει βγηκαμε μπραλο οπου αποχαιρέτηστηκαμε με τον Χρηστο που έπρεπε να γυρίσει πισω και αφου συσκεφτήκαμε παρα πολύ ωρα (3-4 δευτερολεπτα) συνεχίσαμε για τον εθνικο δρυμο Οιτης και μια πανέμορφη διαδρομή που βγάζει από την Παυλιανη στην Υπατη…
319750
319751
319752
Μετα από κανα διωρο απίστευτων τοπίων και διαδρομών , βγηκαμε σε άσφαλτο στην Υπατη και κατευθυνθήκαμε προς Λαμια οπου είχαμε αποφασίσει να διανυκτερεύσουμε .
319756
Η φιλοξενεια του Taisteal και η χαλάρωση της Κυριακής με πολύ καλή παρέα μας γεμισε μπαταριες και το βραδακι ξεκινήσαμε πισω για την Αθήνα.
Ηταν και γ@μω τις βολτες με πολύ καλη παρεα.. αντε και στην επόμενη..:beer::beer:
..που για εμενα θα είναι μετά από κανα μήνα μιας και πρέπει να σιάξει το ραϊσμένο παΐδι μου…. :lol:
319757
με τις υγειες μας...:beer:
amyroukai
07/07/2014, 13:43
Περαστικά ΠΣηλέ...
Γαμώ τις βόλτες. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά, το κΙέρατό μου με τα χώματα σας...
Billymuse
07/07/2014, 13:47
Περαστικαααα.. ωραια παρεα..ωραια μηχανακια..ωραιες εικονες..και εσυ Γιουργακ κανε τσιγαρο μεστο
δασος :lol:
amyroukai
07/07/2014, 14:14
πρέπει να προσδιορίζεις. τρεις ήταν, όλοι καπνιστές. εκτός αν και ο xtz είναι γιώργος, οπότε δέσαμε...
akis_trevor
07/07/2014, 14:20
ωραιοι,και τα τοπια γ@μ@τ@(ο τονος στο δευτερο "α" ).περαστικα για τα χτυπηματακια.
:beer:
Ωραία βόλτα, ωραία παρεα!:beer:
Όσο για τα άλλα. ........πάλι καλά που γλυτωσες την πινακίδα. ..........:D
Περαστικά και ελπίζω να προλαβαίνεις τα Πραμαντα..........
alexxxcbr
07/07/2014, 18:09
Μπραβο παιδια ωραια βολτα.Περαστικα:wave2:
Έτσι όπως το πάτε θα βάλω τρακτερωτά στο σκούτερ :lol:
Ωραία μέρη και ωραία παρέα, μπράβο :beer::beer: Περαστικά για το πλευρό, θα έχει ο Κρητικός στα Πράμαντα ειδικό φάρμακο ;)
Billymuse
07/07/2014, 18:26
πρέπει να προσδιορίζεις. τρεις ήταν, όλοι καπνιστές. εκτός αν και ο xtz είναι γιώργος, οπότε δέσαμε...
O Taisteal Κάπνιζε στη φώτο...:smokin:
taxydromos
07/07/2014, 18:27
μπράβο βρε!!ωραία βόλτα και αρκετά απαιτητική!:beer:
εκεί στα λούκια πηγαίνατε δίπλα-δίπλα και πέσατε κ οι δύο?
περαστικά! :)
:cool:
taisteal
07/07/2014, 18:32
μπράβο βρε!!ωραία βόλτα και αρκετά απαιτητική!:beer:
εκεί στα λούκια πηγαίνατε δίπλα-δίπλα και πέσατε κ οι δύο?
περαστικά! :)
:cool:
Θα μαρτυρησω εγω τι παιχτηκε,μπροστα το 1150 παλευε με το χαντακι αλλα εχασε,και ακριβως απο πισω ακολουθουσε ο τρεμερες
και λογω αυπνιας και ηλιου επεσε μαχομενος με ενα κουτσουρο..
:lol::lol::lol:
taxydromos
07/07/2014, 21:38
χαχααχα!! :tooth:
ευτυχώς που είσαι κ εσύ Γιώργο κ μαθαίνουμε τα παραλειπόμενα! :smokin:
μπραβο παιδια ωραια βολτα:a18:
Θα μαρτυρησω εγω τι παιχτηκε,μπροστα το 1150 παλευε με το χαντακι αλλα εχασε,και ακριβως απο πισω ακολουθουσε ο τρεμερες
και λογω αυπνιας και ηλιου επεσε μαχομενος με ενα κουτσουρο..
:lol::lol::lol:
χαχααχα!! :tooth:
ευτυχώς που είσαι κ εσύ Γιώργο κ μαθαίνουμε τα παραλειπόμενα! :smokin:
:lol: κουτσομπολες ..:lol:
ρε συ Γιωργη , το γ#μοκουτσουρο εχει βγει και στην φωτο πρωτη μουρη η ψωναρα ...:lol:
παντα τετοια :beer::beer:
Να πάρει, σε αυτό μάλλον θα ερχόμουν αλλά δεν ήμουν Ελλάδα.
Μπράβο σας.:beer:
costas81
09/07/2014, 17:00
Δυστηχώς μόλις το είδα.... Η Μενδενίτσα είναι το χωριό μου!!!
:beer: