View Full Version : harley davison
foniko marouli
02/07/2014, 15:33
καλημερα παιδια και καλο μηνα.θελω να ρωτισω το εξης.εδω και 1,5 περιπου χρονο βλεπω μια harley απο εμπορο απο τον ντολλα αν χερετε στην ξανθη το link ειναι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5158572/ θελω να ρωτισω επειδη ανεβαζει και κατεβαζει συνεχεια τιν τιμη αν υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω να ρωτισω.και γιατι δεν εχει πουληθει τοσο καιρο ενω η τιμη ειναι καλη.ευχαριστω
Γνώμη μου μην το σκεφτείς καν να πάρεις harley.:yuck:Τόσο ωραία μηχανάκι έχει το μαγαζί αυτό τι θα το κάνεις;; Γι αυτό δεν πουλιέται.:winka:
Για βτρίνα κάνει μια χαρά..όπως το έχει δλδ.Είναι το τελευταίο που θα πουληθεί εκει μέσα να μην σου πω θα το χαρίσει στο τέλος..
και έχει και αυτό το ape hanger τιμόνι....:cry::yuck:
Τι είναι τα "πατάρια" ρε ΄σεις? :confused:
Φίλε ευχαριστώ που μας το έδειξες.
Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο, τα βρήκαμε, έκανα και την μεταφορά της προκαταβολής με web banking. Αύριο ταξιδεύω για να τη δω από κοντά και να γίνει η μεταβίβαση.
Ευχαριστώ και πάλι.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν πιστεύω να ψάρωσες ε; :beer:
Ακόμα κι αν παραβλέπαμε ότι μιλάμε για μηχανη 17 ετών, δεν έχει πουληθεί γιατί η Harley δεν έχει αγορά στην Ελλάδα, πόσο μάλλον σε επαρχιακή πόλη.
Τώρα αν σου κάνει εσένα, τσέκαρε την με ένα μηχανικό και βουρ. :)
Με τρομάζεις! :cry: :cry:
foniko marouli
02/07/2014, 16:10
ευχαριστω παιδια αν ειναι εκει μεχρι τελος καλοκαιριου μπορει να τιν παρω σε ποιο λογικη τιμη ελπιζω:D
Bob_o_mastoras
02/07/2014, 16:25
Αυτες οι ανοικονομητες αμερικλανιες δεν μου αρεσουν καθολου. Εχει 50 κιλα παραπανισιο βαρος για μλκς. Το ποδοφρενο πχ ειναι σαν του λεωφορειου, εχει δυο ταπες στο τεποζιτο (μπας και δεν ανοιγει η μια;;; ) και για το τιμονι δεν θα μπω καν στο κοπο να σχολιασω :yuck:
Μου αρεσουν οι Harley αλλα οι πιο σουλουπωμενες και φυσιολογικες. Πχ το καινουργιο 883 μαμα.
Καν'του παζαρια μπας και στο ριξει κι αλλο και τσιμπα το αμα σ'αρεσει. Η τιμη ειναι οντως καλη. Αλλαξε τιμονι ομως γιατι αν σε δω στο δρομο θα σε κοροιδευω και σιγουρα δεν θα ειμαι ο μονος. :tooth:
Bob_o_mastoras
02/07/2014, 16:28
Κατι σαν τα π@π@ρια υποθετω. :lol:
Εγώ στο μάνα - παραμάνα κόλλησα (σε περίπτωση που δεν έχει ενσωματωμένο τάβλι).
Bob_o_mastoras
02/07/2014, 16:34
Μανα:
319463
Παραμανα:
319464
μάλλον λόγο ύψους αν κρεμάσεις κάνα κουβαδάκι από το μαϊμουδοτίμονο θα λογίζονται πατάρια :p
:p
319465
Bob_o_mastoras
02/07/2014, 16:56
319465
Εγραψες!!!!!!!!!
:rotflmao::rotflmao:
μάλλον λόγο ύψους αν κρεμάσεις κάνα κουβαδάκι από το μαϊμουδοτίμονο θα λογίζονται πατάρια :p
Mπουγαδοτίμονο είναι αυτό για μπουγάδα και για κρόσια μαστίγια!:bawl:
amyroukai
02/07/2014, 17:02
Δεν διαβάζεις Μάτζι; Μα είσαι με τα καλά σου; Αυτά που πατάς. Πατάρια. Και όταν δεν τα φτάνει η αλεπού, τα κάνει πατινάρια.
devil's animal
02/07/2014, 17:06
319465
οχι θελω να μου πει καποιος ΠΩΣ κανει γυροσκοπικο ο τυπος της φωτο...:confused::bawl:
amyroukai
02/07/2014, 17:21
Κάνει "φίλος" και μάλιστα δίπιτο. Γύρο χοιρινό, έτσι, όχι τον άλλον τον αδερφίστικο.
οχι θελω να μου πει καποιος ΠΩΣ κανει γυροσκοπικο ο τυπος της φωτο...:confused::bawl:
:tooth:
319466
nikonian
03/07/2014, 11:16
Τα Harley κυρίως τα παίρνουν μερακλήδες (αν εξαιρέσουμε τους φιγουρατζήδες).
Λοιπόν πρώτα πρέπει να μάθεις πώς λέγονται και γράφονται και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις. Αν δεν έχεις το μεράκι...καλλίτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο.