View Full Version : Ενδυνάμωση του ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ600e χωρίς να επηρεαστεί η αξιοπιστία του
devil's animal
31/07/2014, 21:25
Eλεγε να βαλει 60 αλλά μετα πατησε το 75. :bawl:
ναι το 60 θα ηταν πολυ αληθοφανες...:lol:
με μαμα καρμπ και την πιο αχρηστη εξατμιση που εχει βγει ever, το πολυ να ειναι 50 ροδα...και ειμαι και πολυ αισιοδοξο αγορι...:D
Bob_o_mastoras
31/07/2014, 21:35
Σιγα μην ειναι 50 ροδα. Πιο αισιοδοξος και απο το Σαμαρα εισαι. ΧΤ600 succes story.
Ποσο κατεβαζαν κατω μαμα τα 2kf??
Η arrow ειναι πραγματικα τενεκες αλλα στο συγκεκριμενο λογω στυλ ταιριαζει καλυτερα απο οτι αλλες που εχουν πιο συγχρονο design. Ετσι δεν ειναι;;
devil's animal
31/07/2014, 21:41
Η arrow ειναι πραγματικα τενεκες αλλα στο συγκεκριμενο λογω στυλ ταιριαζει καλυτερα απο οτι αλλες που εχουν πιο συγχρονο design. Ετσι δεν ειναι;;
μιλας εμφανισιακα ή αποδοσιακα?:D
γιατι αν μιλαμε για το 2ο δεν κανει ουτε για μπουρι σε ξυλοσομπα...
εμφανισιακα ταιριαζει μεν, δεν ειναι 80's δε...
μια supertrapp ή μια devil νομιζω θα εδειχναν καλυτερα...
Bob_o_mastoras
31/07/2014, 21:45
Αποδοσιακα μιλαω. Σαν στυλ για το συγκεκριμενο μου αρεσει.
Supertrap μου 'ρχετε μονο μια στο νου που εμοιαζε με αυτη που φορανε τα fmx μαμα. Δεν μου αρεζε η συγκεκριμενη αν εννοεις αυτη.
devil's animal
01/08/2014, 14:59
Αποδοσιακα μιλαω. Σαν στυλ για το συγκεκριμενο μου αρεσει.
Supertrap μου 'ρχετε μονο μια στο νου που εμοιαζε με αυτη που φορανε τα fmx μαμα. Δεν μου αρεζε η συγκεκριμενη αν εννοεις αυτη.
οχι...ουτε αποδοσιακα ταιριαζει γιατι απλουστατα δεν ειναι σοβαρη εξατμιση για πουσαρισμενο (και καλα) μοτερ που εχει υπερκυβιστει...
το οτι κυκλοφορησε τοσο πολυ και εγινε κυριολεκτικα σουπα φορεμενη σχεδον σε οτι εχει 1 κυλινδρο, ειχε να κανει με την αξια της και το θορυβο της ξεταπωτη...
απο θορυβο εσκιζε...
σαν κατι παπια που τ'ακους και ερχοντε απο 1 χλμ και μετα απο κανα τεταρτο περνανε απο μπροστα σου και μετα τ'ακους για κανενα 20λεπτο και ακομα τα βλεπεις να απομακρυνονται με εκνευριστικη βραδυτητα...:lol:
Bob_o_mastoras
01/08/2014, 15:04
οχι...ουτε αποδοσιακα ταιριαζει γιατι απλουστατα δεν ειναι σοβαρη εξατμιση για πουσαρισμενο (και καλα) μοτερ που εχει υπερκυβιστει...
το οτι κυκλοφορησε τοσο πολυ και εγινε κυριολεκτικα σουπα φορεμενη σχεδον σε οτι εχει 1 κυλινδρο, ειχε να κανει με την αξια της και το θορυβο της ξεταπωτη...
απο θορυβο εσκιζε...
σαν κατι παπια που τ'ακους και ερχοντε απο 1 χλμ και μετα απο κανα τεταρτο περνανε απο μπροστα σου και μετα τ'ακους για κανενα 20λεπτο και ακομα τα βλεπεις να απομακρυνονται με εκνευριστικη βραδυτητα...:lol:
Ναι ρε μαστορα. Αυτο λεω. Αποδοσιακα ειναι τενεκες. Οπως λες και συ για ξυλοσομπα (εχω μια, λες να της βαλω aftermarket μπουρι;; )
Εμφανισιακα λεω οτι μου αρεσει, και μονο για το συγκεκριμενο μοντελο επειδη εχει ρετρο σχημα. Σε κατι καινουργια ΧΤ ή ΤΤΡ που τις βαζουν ειναι μαπα.
edit: Σαν τις motorsport δεν εχει ρε! :lol::a25:
Όταν βλέπω νικελ πάνω σε τέτοια μηχανάκια τρελαίνομαι.
Γ@μω την καγκουριά μου! :lol:
Bob_o_mastoras
01/08/2014, 15:14
Καποια σημεια, πχ μαρσπιεδες κλπ δεν με χαλανε τοσο. Θα προτιμουσα χωρις αλλα μπορω να το ανεχτω. Οταν το παρακανουν ομως και γινεται λατερνα μου σπαει και μενα τα νευρα.
Όταν βλέπω νικελ πάνω σε τέτοια μηχανάκια τρελαίνομαι.
Γ@μω την καγκουριά μου! :lol:
Νίκελα + αυτοκόλλητο carbon + monster stickers + καμμιά μπλέ λαμπίτσα στην ποδιά :tooth: :tooth:
Νίκελα + αυτοκόλλητο carbon + monster stickers + καμμιά μπλέ λαμπίτσα στην ποδιά :tooth: :tooth:
φουλ καρέ του κίτς....
Bob_o_mastoras
01/08/2014, 16:21
Οι καλλιτεχνικες ανησυχιες ενος καγκουρα:
321016
:D:D
Αυτό που μοιάζει με αμορτισέρ πάνω απ΄την εξάτμιση δεν καταλαβαίνω τι είναι, αλλά μέσα είσαι.