Σύνδεση

View Full Version : 3ο Σιρκουί Τατόι ΦΙΛΠΑ 2014

Σελίδες : 1 [2]

S.R.team
09/09/2014, 23:10
:beer:
μπραβο Αρη και Δημητρη...
:beer::beer::beer:

S.R.team
09/09/2014, 23:16
Βρε δεν ξέχασα ... είχαμε πλακωθεί στο φαγητό και δεν ήθελα να βαρύνω το μηχανάκι :lol:
Είχε πλάκα πάντως που το γ@μημνο βρήκε και έσβησε μπροστά στην εξέδρα των θεατών όπως επίσης τα βλέμματα και τα λόγια συμπαράστασης των ιταλών αυτοκινητάδων όταν την έσπρωχνα με τα χέρια στα πιτς σίγουροι ότι το ιταλικό πάλι έκανε το θαύμα του :cry:
Και του χρόνου νάμαστε καλά να γελάσουμε και άμα λάχει να ξαναμείνουμε από βενζίνη

ο πανταχ είσαι ε; έλα ντε! μα μπροστά στην εξέδρα; να μαστε καλά να διασκεδάζουμε κ να γελάμε - οπως τα λες :beer:

S.R.team
09/09/2014, 23:17
Πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη τον Φατούρο με το SR του Άρη , όποιος δει το σταθερό και γρήγορο του γυρολόγιο θα καταλάβει...

ευχαριστώ φίλε :beer:

S.R.team
09/09/2014, 23:44
Γεια σου Μήτσε. :beer:

Απ οτι βλέπω ξέχασα να βαλω την φωτό!!

Φατούρος SR500, Κακλής Kawasaki Z900. Πήγαιναν μαζί ολο τον αγώνα έτσι.
Πιο πίσω φαίνεται ο binis racing με το Ducati 350.

ωραία φωτο - 3 σε 1 στη σειρα - λίγο σκοτεινή αλλα καλά τα λέει
να σαι καλά ρε φιλε :beer::beer:

sapila racing
10/09/2014, 09:23
Ανέβηκε και το video του αγώνα!
Ωραία πλάνα, βάλτε ήχο, βαλτε HD, βαλτε τα όλα. :lol:

Βέβαια σιγά σιγά τους χάνω τους πρωταθλητές, αλλά τους βλέπω για 2 γύρους τουλάχιστον.
Τα ντουμπλαρίσματα ηταν δύσκολη υπόθεση μια και δεν έχω πολύ γκάζι στις ευθείες, και μαλιστα ο φίλος μου ο Lux μου επιφύλασσε και μια έκπληξη, αλλά όλα καλά.
Εβγαιναν και μπλε σημαίες αλλά μαλλον οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι αυτό ή δεν πίστευαν οτι είναι γι αυτούς.

http://youtu.be/akZfeWRHRi8

Λευκάδιος
10/09/2014, 09:48
Πολλα μπραβο Αρη και σε οσους συμμετειχαν :beer:.Πως δουλεψαν τελικα οι ρυθμισεις των καρμπυρατερ?Τα κλιπον θα τα βαλεις τελικα για την Rijeka?

sapila racing
10/09/2014, 09:51
Πολλα μπραβο Αρη και σε οσους συμμετειχαν :beer:.Πως δουλεψαν τελικα οι ρυθμισεις των καρμπυρατερ?Τα κλιπον θα τα βαλεις τελικα για την Rijeca?
Ευχαριστώ πολύ.

Τα καρμπ δούλεψαν μια χαρά με τις χοάνες στις δοκιμές, αλλά στον αγώνα το είχα παλι με το φιλτροκούτι λόγω προβλημάτων με τα πίσω μαρσπιέ και χωροταξίας.
Κλιπ ον δεν πρόκειται να βαλω, έβαλα χαμηλό τιμόνι και είμαι ΟΚ.

Τα υπόλοιπα για τις μετατροπές θα τα πούμε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706

buckley
10/09/2014, 18:20
Ανέβηκε και το video του αγώνα!
Ωραία πλάνα, βάλτε ήχο, βαλτε HD, βαλτε τα όλα. :lol:

Βέβαια σιγά σιγά τους χάνω τους πρωταθλητές, αλλά τους βλέπω για 2 γύρους τουλάχιστον.
Τα ντουμπλαρίσματα ηταν δύσκολη υπόθεση μια και δεν έχω πολύ γκάζι στις ευθείες, και μαλιστα ο φίλος μου ο Lux μου επιφύλασσε και μια έκπληξη, αλλά όλα καλά.
Εβγαιναν και μπλε σημαίες αλλά μαλλον οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι αυτό ή δεν πίστευαν οτι είναι γι αυτούς.

Στο 10:53 πολύ φτηνά τη γλίτωσες.
Ο Παπανδρέου ποτέ δεν έφτασε τον Γεωργακόπουλο για να μπλεχτούν, την πάτησε με έναν αργό σε ντουμπλάρισμα και του έσβησε (αυτά σε δηλώσεις του).
Πάντως μ αυτό το μήκος πίστας και την συγκεκριμένη "χάραξη" τα μεγάλα και βαριά 4κύλινδρα ασφυκτιούν...

stam2
11/09/2014, 08:34
Ο Παπανδρέου ποτέ δεν έφτασε τον Γεωργακόπουλο για να μπλεχτούν, την πάτησε με έναν αργό σε ντουμπλάρισμα και του έσβησε (αυτά σε δηλώσεις του).
Πάντως μ αυτό το μήκος πίστας και την συγκεκριμένη "χάραξη" τα μεγάλα και βαριά 4κύλινδρα ασφυκτιούν...

Προφανώς επωφελούνται τα πιο μαζεμένα και ελαφριά, αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση το cbx που αν και θα δυσκολευόταν στα εσάκια, μετά το άνοιγμα της στροφής δεν τον είδα να το ανοίγει στο video....

notakos600
11/09/2014, 08:58
Σκέτη καύλ@ είναι το μηχανάκι του Παπανδρέου, καλά στο video ο μπάσος ήχος του μεγάλου αερόψυκτου δίχρονου όταν φορτώνει είναι όλα τα λεφτά. :p

322803

sapila racing
11/09/2014, 08:59

Πολύ φτηνά, κι αυτό γιατί είχα το νού μου και πήρα χαμπάρι τι θα γίνει και δεν μπήκα κανονικά. Μου έκανε έκπληξη το φιλαράκι μου και το κοψε ευθεία... :uplate:
Σχετικά με τον Παπανδρέου, εγώ προσωπικά δεν ξερω τι έγινε, θα μας το πούν σε καποια φάση φαντάζομαι.

sniper
11/09/2014, 11:09
:a18:

byron
11/09/2014, 11:49
Ντάξει, θα πω τη μαλακία μου και ας γίνω περίεργος.
Το ΤΖ του Γεωργακοπουλου δεν έχει θέση σε events σαν κι αυτό. Με 70-80 άλογα και 100 κιλα κλέβει εκκλησίες και απλά ικανοποιεί την συλλογή κυπέλλων του οδηγού.
Το πρόβλημα δεν οφείλεται στον Γεωργακοπουλο που κάνει αυτό που θέλει και δεν καταλαβαίνει ότι το TZ του δεν κολλάει εκεί μεσα, αλλά στην Λέσχη που πιστοποίησε ως κλασσικό ένα μηχανάκι που είναι 1990+ με τις μετατροπές που έχει.
Εκτός και ο Γεωργακοπουλος έφτιαξε αλουμινένιο deltabox σκελετό πριν τον Cobas που τον δοκίμασε το 1982...

est
11/09/2014, 12:02
Ντάξει να πω κι εγώ μια μαλακία μιας και πήραμε φόρα... μάλλον τον "αφήνουν" να τρέχει με το συγκεκριμένο μοτο (και λένε από τα μεγάφωνα την ώρα του αγώνα πως ο σκελετός είναι κατασκευής δικιάς του, χειροποίητος) για "κράχτη".
Αλήθεια πάντως, πως πιστοποιείς ένα μηχανάκι που θεωρητικά είναι πρωτότυπο (κατά το prototype);

buckley
11/09/2014, 12:07
Ντάξει, θα πω τη μαλακία μου και ας γίνω περίεργος.
Το ΤΖ του Γεωργακοπουλου δεν έχει θέση σε events σαν κι αυτό. Με 70-80 άλογα και 100 κιλα κλέβει εκκλησίες και απλά ικανοποιεί την συλλογή κυπέλλων του οδηγού.
Το πρόβλημα δεν οφείλεται στον Γεωργακοπουλο που κάνει αυτό που θέλει και δεν καταλαβαίνει ότι το TZ του δεν κολλάει εκεί μεσα, αλλά στην Λέσχη που πιστοποίησε ως κλασσικό ένα μηχανάκι που είναι 1990+ με τις μετατροπές που έχει.
Εκτός και ο Γεωργακοπουλος έφτιαξε αλουμινένιο deltabox σκελετό πριν τον Cobas που τον δοκίμασε το 1982...

Εσύ καλά τα λες , η Fiva τι λέει άραγε γιατί απαραίτητη προυπόθεση είναι να είναι πιστοποιημένο από αυτούς όχι από τη λέσχη , κάνω λάθος ???
Πιθανόν να μας φωτίσει ο ψηλός ...

sapila racing
11/09/2014, 12:08
Τον σκελετό όντως τον έχει φτιάξει μόνος του, και για να πιστοποιηθεί σημαίνει οτι τον έφτιαξε πριν το 83 που ηταν περσι το όριο κι ετρεξε με το ΤΖ πρωτη φορα στο Τατοι.
Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω....
Θα πω όμως οτι παρ όλο που εγω πχ θα ημουν ήδη 2 φορές 1ος όλων αντί για 2ος, προτιμώ να τρέχει κι ο Γεωργακόπουλος κι ας μην έχω καν ελπίδα να τον φτάσω. Βεβαια είμαστε και σε αλλη κατηγορία.
Επίσης μην νομίζετε οτι είναι εύκολο να οδηγηθεί αυτη η μοτο εκει μεσα. Σίγουρα στα ευθειάκια σκοτώνει κι ανεβάζει πολλά χλμ, αλλά στα κλειστά S είναι σίγουρα πολύ δύσκολη μοτο και πατιναρει την 1η για ώρα ενω καραδοκεί η σούζα στο ανοιγμα του γκαζιού.

buckley
11/09/2014, 12:26
Τον σκελετό όντως τον έχει φτιάξει μόνος του, και για να πιστοποιηθεί σημαίνει οτι τον έφτιαξε πριν το 83 που ηταν περσι το όριο κι ετρεξε με το ΤΖ πρωτη φορα στο Τατοι.
Θα πω όμως οτι παρ όλο που εγω πχ θα ημουν ήδη 2 φορές 1ος όλων αντί για 2ος, προτιμώ να τρέχει κι ο Γεωργακόπουλος κι ας μην έχω καν ελπίδα να τον φτάσω. Βεβαια είμαστε και σε αλλη κατηγορία.
Επίσης μην νομίζετε οτι είναι εύκολο να οδηγηθεί αυτη η μοτο εκει μεσα. Σίγουρα στα ευθειάκια σκοτώνει κι ανεβάζει πολλά χλμ, αλλά στα κλειστά S είναι σίγουρα πολύ δύσκολη μοτο και πατιναρει την 1η για ώρα ενω καραδοκεί η σούζα στο ανοιγμα του γκαζιού.

Μάλλον τα γράφαμε συγχρόνως και δεν πρόλαβες να μας φωτίσεις στην απορία μου περί "εξαίρεσης" χρονικής και όχι μόνο στην πιστοποίηση του ΤΖ από FIVA με το "χεράκι " της λέσχης .
Τώρα ναι και εγώ θα προτιμούσα να έτρεχε με κάτι "πολιτικό" και όχι 3 χρόνια συμμετοχής και τα 3 με αγωνιστικά μοτό !
Για το αν είναι δύσκολο το ΤΖ ας το γραναζώσει ,εσωτερικά εννοώ όχι εξωτερικά ,να μου πεις γιατί ? αφού και έτσι κερδίζει...

byron
11/09/2014, 12:52

Ρε φίλε, δεν είναι θέμα ανθρώπου. Καλά κάνει και στα + της διοργάνωσης είναι να τρέχουν οδηγοί σαν τον Γεωργακοπουλο και τον Παπανδρέου, αλλά στακα...Με κανένα RD ή GSX χάθηκε ο κόσμος να τρέξει ή δεν έβρισκε?

Τον αν τον έφτιαξε πριν το 83 ας μην το σχολιάσω, μιας και δεν θέλεις και εσύ γιατί βρωμάει. Ξέρεις και ξέρουν όλοι πως πριν το 83 υπαρχε μόνο το πείραμα του Cobas στο Παγκόσμιο...Ούτε καν η Honda.
Αν θέλουμε όντως να μάθουμε ποτέ τον έφτιαξε, πανεύκολο είναι. Το βάζω και στο παιχνιδι γνώσεων (ξανά γιατί το έχεις βάλει) για να δούμε πότε εμφανίστηκαν τα VGR deltabox στους ελληνικούς αγώνες.

ΥΓ. Στο 10φευγα όντως έγινε μπλέξιμο. Στο τσακ πέρασε το SR.
ΥΓ2. Συγκινήθηκα με το ποσό δύσκολο είναι στην οδήγηση το προσωπικό TZ ενός οδηγού αγώνων...:tooth:

STOYBI
11/09/2014, 13:00
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χαλαει καποιον θεατη, το να βλεπει τον γεωργακοπουλο με την αγωνιστικη του μοτο του τοτε να τρεχει σε εναν αγωνα- γιορτη της κλασικης μοτοσυκλετας......

Ποσοι απο ολους εκει μεσα ρισκαραν πραγματικα ( οπως κανεις σε εναν κανονικο αγωνα ) την μοτο τους ( και πολυ περισσοτερο την σωματικη τους ακεραιοτητα προκειμενου να κερδισουν τον συγκεκριμενο αγωνα...??) ωστε να μπουν στην διαδικασια γκρινιας και να χαλασουν την μερα τους... Εαν του καθε γεωργακοπουλου το μηχανακι δεν ηταν νομιμο....???

Ποσους απο τους οδηγους εκει μεσα χαλασε το οτι βγηκαν στις τελευταιες θεσεις...?? Εγω πιστευω κανεναν...!

Εναν αγωνα - γιορτη τιμης ενεκεν στα παιδια που με κοπο και χρημα προσπαθουν να κρατησουν ορθια την κλασικη μοτο ( και ναι του γεωργακοπουλου απο οτι διαβαζω ειναι κλασικη αγωνιστικη μοτο...)

Και πραγματικα .....:bawl: ( ασχετη-σχετικη ερωτηση..) Ποσες ελπιδες ειχε ενα μκ 750 ( ναι αυτο το παλιοδιχρονο ) να διακριθει εκει μεσα....???

Στις γιορτες δεν χωρανε γκρινιες παιδια......

Αρη δωσε κι αλλο...!!!! :beer::beer:

GFawkes
11/09/2014, 13:02
Μιας και το Τατοι ειναι μια κατα βαση απο ιδιωτες υποστηριζομενη εκδηλωση, ναι μεν ειναι ομορφο να βλεπεις "χεραδες" σαν τον Γεω ή τον Παπ αλλα με μηχανακια ΣΤΟΚ εποχης και οχι ρεησονια.
Τοσος κοσμος βαζει τα λιγοτερο-περισσοτερο σπανια χιλιοπληρωμενα μηχανακια του, για να χαρει ο ιδιος και ο κοσμος που βλεπει...
Δεν μπορει να τρεχουν μαζι ιδιωτες/στοκ με Pros/custom racing μοτο....

Ηδη φετος υπηρξε μια "ατονια" σε σχεση με τα Τατοι 1&2....ισως να ειναι ενα σημαδι και αυτο.
Αν ολοι οι βετερανοι παλαι ποτε κλπ θελουν ας γινει και 3η ομαδα μονο για ex-racing μοτορια....

Αυτα.

byron
11/09/2014, 13:18
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χαλαει καποιον θεατη, το να βλεπει τον γεωργακοπουλο με την αγωνιστικη του μοτο του τοτε να τρεχει σε εναν αγωνα- γιορτη της κλασικης μοτοσυκλετας......

Ποσοι απο ολους εκει μεσα ρισκαραν πραγματικα ( οπως κανεις σε εναν κανονικο αγωνα ) την μοτο τους ( και πολυ περισσοτερο την σωματικη τους ακεραιοτητα προκειμενου να κερδισουν τον συγκεκριμενο αγωνα...??) ωστε να μπουν στην διαδικασια γκρινιας και να χαλασουν την μερα τους... Εαν του καθε γεωργακοπουλου το μηχανακι δεν ηταν νομιμο....???

Ποσους απο τους οδηγους εκει μεσα χαλασε το οτι βγηκαν στις τελευταιες θεσεις...?? Εγω πιστευω κανεναν...!

Εναν αγωνα - γιορτη τιμης ενεκεν στα παιδια που με κοπο και χρημα προσπαθουν να κρατησουν ορθια την κλασικη μοτο ( και ναι του γεωργακοπουλου απο οτι διαβαζω ειναι κλασικη αγωνιστικη μοτο...)

Και πραγματικα .....:bawl: ( ασχετη-σχετικη ερωτηση..) Ποσες ελπιδες ειχε ενα μκ 750 ( ναι αυτο το παλιοδιχρονο ) να διακριθει εκει μεσα....???

Στις γιορτες δεν χωρανε γκρινιες παιδια......

Αρη δωσε κι αλλο...!!!! :beer::beer:

Δεν είναι γκρίνια, και είσαι άδικος. Το 99% δεν έχει πρόβλημα με την κατάταξη αλλά κάποιοι έχουν.

Αν γινόταν ένας vintage κλασσικών enduro μέχρι το 83 με mz,cz husqy, montesa κλπ και έσκαγε Cr με σκελετό από crf και τούμπανο Αλί κάποιον πρωταθλητή, δεν θα αναρωτιοσουν αν σε δουλεύει?

STOYBI
11/09/2014, 13:40
Δεν είναι γκρίνια, και είσαι άδικος. Το 99% δεν έχει πρόβλημα με την κατάταξη αλλά κάποιοι έχουν.

Αν γινόταν ένας vintage κλασσικών enduro μέχρι το 83 με mz,cz husqy, montesa κλπ και έσκαγε Cr με σκελετό από crf και τούμπανο Αλί κάποιον πρωταθλητή, δεν θα αναρωτιοσουν αν σε δουλεύει?

Μιλα και με ασφαλτινα μηχανακια Βυρωνα ... κατι πιανω..... :lol:

Οχι......

Δεν θα σου αναλυσω τις διαφορες που εχει ενας αγωνας με μια εκδηλωση γιορτης με την μορφη αγωνα....!!!

Το μονο που θα πω ειναι οτι θα ηταν κριμα να τους εβαζαν να ετρεχαν μονο οι δυο τους ( σαν ξεχωριστη κατηγορια...)

Εγω προσωπικα παντως χαρηκα που ειδα ( στο βιντεο ) Παπ- Γεω με τα αγωνιστικα τους μηχανακια....

Και εαν θες την ταπεινη μου αποψη....

Δεν ειχαν και πολυ περισσοτερα να χασουν σαν χερια και κυριως σαν ιστορια και με πολιτικα μηχανακια του τοτε....

Το γιατι το αφηνω στην κριση του καθενος...!!!

:beer::beer:

motomaniac
11/09/2014, 14:09
κι εγω συμφωνω οτι θα ηταν προτιμοτερο να εβλεπα στο βιντεο να παλευει ενας Χερας με ενα rd παρα με ενα ΤΖ..

Λευκάδιος
11/09/2014, 14:32
Εγω γιατι νομιζω ότι το πρωτο χειροποιητο πλαισιο του Γεωργακοπουλου παρουσιαστηκε πρωτη φορά σε αγωνα το 1984?Τουλαχιστον η λεζαντα της παρακατω φωτογραφιας αυτο εγραφε http://i1182.photobucket.com/albums/x442/dominatoras/gsxr/IMG195.jpg
Οποιος μπορει ας βαλει λινκ απ'την σχετικη ενοτητα(vgr)στο παιχνιδι γνωσεων γιατι δεν το βρισκω.
Πιστευω ότι δεν μας δινεται η ευκαιρια τόσο συχνά να βλεπουμε παλιά αγωνιστικα εν δρασει,οπότε αφου υπαρχουν ξεχωριστές κατηγοριες στον ιδιο αγωνα γιατι οχι?
Αν μαζευοντουσαν αρκετα αγωνιστικα ας ετρεχαν σε ξεχωριστο αγωνα.

MG-KTiNoS
11/09/2014, 14:35
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ

:lol:

byron
11/09/2014, 17:54
Εγω γιατι νομιζω ότι το πρωτο χειροποιητο πλαισιο του Γεωργακοπουλου παρουσιαστηκε πρωτη φορά σε αγωνα το 1984?Τουλαχιστον η λεζαντα της παρακατω φωτογραφιας αυτο εγραφε http://i1182.photobucket.com/albums/x442/dominatoras/gsxr/IMG195.jpg
Οποιος μπορει ας βαλει λινκ απ'την σχετικη ενοτητα(vgr)στο παιχνιδι γνωσεων γιατι δεν το βρισκω.
Πιστευω ότι δεν μας δινεται η ευκαιρια τόσο συχνά να βλεπουμε παλιά αγωνιστικα εν δρασει,οπότε αφου υπαρχουν ξεχωριστές κατηγοριες στον ιδιο αγωνα γιατι οχι?
Αν μαζευοντουσαν αρκετα αγωνιστικα ας ετρεχαν σε ξεχωριστο αγωνα.

Κάπου εκεί πρέπει να ξεκίνησε η ενασχόληση του με τα πλαίσια, έφτιαξε σίγουρα 80cc www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93966 και έτρεχε σίγουρα μέχρι δεκαετία 90 με VGR250

Λευκάδιος
11/09/2014, 20:40
Κάπου εκεί πρέπει να ξεκίνησε η ενασχόληση του με τα πλαίσια, έφτιαξε σίγουρα 80cc www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93966 και έτρεχε σίγουρα μέχρι δεκαετία 90 με VGR250
Για το 80αρι εχω βρει καποια στοιχεια εδω http://www.2stroke.gr/viewtopic.php?f=24&t=117 .Στο τελος του νηματος γραφει για τον "πινοκιο" που εφτιαξε μετά.Αναφερεται στο 250 ή σε κατι αλλο :confused:

buckley
11/09/2014, 21:05
Το VGR πρέπει να είχε παρουσιαστεί τότε από το motosport ,αν βρει το άρθρο ο Βαγγέλης (bulmont) ας το βάλει !

quadrazuma
13/09/2014, 07:58
Μιας και το Τατοι ειναι μια κατα βαση απο ιδιωτες υποστηριζομενη εκδηλωση, ναι μεν ειναι ομορφο να βλεπεις "χεραδες" σαν τον Γεω ή τον Παπ αλλα με μηχανακια ΣΤΟΚ εποχης και οχι ρεησονια.
Τοσος κοσμος βαζει τα λιγοτερο-περισσοτερο σπανια χιλιοπληρωμενα μηχανακια του, για να χαρει ο ιδιος και ο κοσμος που βλεπει...
Δεν μπορει να τρεχουν μαζι ιδιωτες/στοκ με Pros/custom racing μοτο....

Ηδη φετος υπηρξε μια "ατονια" σε σχεση με τα Τατοι 1&2....ισως να ειναι ενα σημαδι και αυτο.
Αν ολοι οι βετερανοι παλαι ποτε κλπ θελουν ας γινει και 3η ομαδα μονο για ex-racing μοτορια....

Αυτα.

To Bulτaco 360 θεωρειτε ρεησονι???
με 3.50-19 DUNLOP K70 ??

Κατα την γνωμη μου το τατοι ειναι για ολα τα μηχανακια 30 ετιας
Αγωνιστικα η Μη.Στην τελικη εσυ βαπτιζεις το Μηχανακι σου Super classic και τρεχεις εκει.Αλλιως εχει και Reqularity
Το αν χρειαζοταν αλλη κατηγορια για τα Πραγμτικα Αγωνιστικα,ειναι αλλο θεμα.
με 50 - 60 συμμετοχες παλι πολλες ειναι η κατηγοριες παντος

Το Τατοι που τρεχουμε τα Χ - μαστορια το δημιουργησαν,αυτοι χαιρονται πρωτα απ ολους,αυτους βλεπουμε και συναγωνιζομαστε Εγχρωμους!

GFawkes
15/09/2014, 09:11
Quad

οχι το μπουλτακο δεν ειναι...το ΤΖ ειναι...και ο Ντοπερμαν ειναι !!!!
:D
Δεν επιασες το "υφος" του ποστ μου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ

ισοπεδωτικος....

Το Σαββατο που ετρωγα μαζι τους (Γεωρ-Παπ) και τους εξηγησα τις σκεψεις μου ΔΕΝ διαφωνουσαν....Ουτε μου εδωσαν την εντυπωση οτι ζουσαν για μια κουπα...ακομη και εαν την θελουν πολυ....

322969

notakos600
15/09/2014, 14:54
Είχα χρόνια να δω τον Παπανδρέου, παραμένει τούμπανο.

motofr
03/10/2014, 08:05
H παρουσίαση του 3ου Σιρκουϊ ΤΑΤΟΪΟΥ με συνεντευξεις πολλων εδω:

http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/2wride-ekpomph-motosykletas/573-2wride-s02-ekpomph-1h

sapila racing
04/10/2014, 15:22
Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας σε συνεργασία με την rentgopro.gr έφτιαξε ενα πολύ ωραίο 5λεπτο video για το 3ο Tατόι 2014.
Πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείτε! Εχει γίνει επιλογή απο διάφορες κάμερες που μπήκαν επάνω στις μηχανές.

http://vimeo.com/107832155

Επίσης κι ενα 2λεπτο video με διαφορετική επιλογή πλάνων.

http://vimeo.com/106023616

tweety
14/10/2014, 21:54
Κατ αρχας να σας χαιρετησω διοτι μολις γραφτηκα στο φορουμ.
Ειμαι μελος της διοργανωσης του Τατοιου, υπευθυνος για την χαραξη τηα πιστας.
Φετος για πρωτη χρονια ζητησαμε την γνωμη αναβατων για την χαραξη ωστε να μην δημιουργουνται προβληματα στις στροφες απο τις αχυρομπαλλες.
Ειναι βεβαια δυσκολο να στριψεις μοτοσυκλετα γυρω απο τετοια εμποδια αλλα νομιζω οτι ολοι το ελαβαν υπ οψιν τους και δεν ειχαμε ασχημες στιγμες.
Δυστυχως επειδη πρεπει να στησουμε ολη την εκδηλωση το Σαββατο και να την ξεστησουμε την Κυριακη σε 2-3 ωρες ειναι αδυνατον να κανουμε κατι καλυτερο. Αλλα προσπαθουμε καθε χρονο να βελτιωνομαστε.
Για να στηθει το Σαββατο η πιστα την περπατησαμε ολοκληρη γυρω στις 6-7 φορες (2150μ Χ 7 = 15 χλμ....) χωρια οι αχυρομπαλλες που κουβαλησαμε.
Φετος η βροχη του Σαββατου μας μουσκεψε την ωρα που στηναμε και το βραδυ ημουν με μεσουλιτ... τεσπα... δεν χαλασε και ο κοσμος, μεγαλο παιδι ειμαι (54).
Η πιστα ειναι σχεδιασμενη για να δινει μεση ωριαια ταχυτητα 80χλμ/ωρα συμφωνα με τον κανονισμο της FIVA και η φετεινη εκκινηση ηταν επιβεβλημενη απο τον κανονισμο αυτο. Απαγορευεται η εκκινηση απο grid. Καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε για να μπορεσουμε να εχουμε αγωνα, καθως σχεδον τελευταια μερα πριν την διοργανωση λαβαμε ακομα και επιστολη απο την ΟΜΑΕ οτι δεν δικαιουμαστε να διοργανωνουμε αγωνες. Το οτι η εκδηλωση εγινε ειναι αθλος και χρεωνεται στην επιμονη της επιτροπης διοργανωσης της ΦΙΛΠΑ.
Θελω να επαναλαβω αυτο που ανεφερε ο STOUBI οτι ο αγωνας δεν ειναι για κανενα πρωταθλημα και αποτελει μερος γιορτης του μηχανοκινητου αθλητισμου. Πρεπει να μαθουμε να το ξεχωριζουμε αυτο.
Βεβαια οταν μπεις μεσα στη πιστα φυσικα αναβουν τα λαμπακια και θελεις να περασεις τον μπροστινο σου, φυσικη αντιδραση ειναι αυτη. Ομως αυτο δεν ειναι παση θυσια.
Αυτος ειναι ο πρωταρχικος κανονας της εκδηλωσης.
Κανουμε την κ@υλα μας μεχρι εκει που οριζει η ασφαλεια μας και των συναγωνιζομενων φιλων μας. Δεν παιζεται κανενα πρωταθλημα, δεν παιζονται (;;;) χρηματα, δουλειες, σπονσορες κλπ.
Η βροχη την μερα του αγωνα βεβαια μας πηγε πολυ πισω και ο κοσμος ηταν λιγος. Θεμα εισιτηριου δεν τιθεται για τους θεατες αν και βλεποντας την επιτυχια του Athens Flying Week με πανω απο 40000 θεατες με εισιτηριο 10€ το σκεπτομαστε σοβαρα να αναβαθμισουμε το επικοινωνιακο κομματι που ως τωρα γινοταν απο την οργανωτικη επιτροπη σε εθελοντικη βαση. Μην ξεχναμε οτι η ΦΙΛΠΑ δεν ειναι κερδοσκοπικο σωματειο. Το κοστος ειναι αρκετο και δεν καλυπτεται απο τις συμμετοχες. Φετος οι χορηγοι ηταν λιγοτεροι. Καπου πρεπει και η εκδηλωση να εχει και οικονομικο νοημα, για να μπορεσει να ζησει και να μεγαλωσει.
Το θεμα της πιστοποιησης των αυτοκινητων και των μοτοσυκλεττων ειναι αυτο που θα μας απασχολησει για το επομενο Τατοι διοτι και εμεις καταλαβαινουμε οτι δεν γινεται να συναγωνιζονται καποιες κατηγοριες μεταξυ τους. Στα δεν αυτοκινητα ειναι ακομα πιο εντονο. Εκει βρισκουμε μετατροπες που καμμια θεση δεν εχουν σε ιστορικα να διεκδικουν και να παιρνουν κυπελλα απο πιστοποιημενα αυτοκινητα. Του χρονου θα ζητηθουν πιστοποιητικα και θα ελεγχθουν πιο πολυ στον τεχνικο ελεγχο.
Ολα αυτα βεβαια τα λεμε τωρα αλλα φοβαμαι οτι αν ο ελεγχος γινει πολυ αυστηρος θα τρεξουν στο τελος 20 αυτοκινητα και 15 μοτοσυκλεττες. Ο λογος που εχουμε τοση προσελευση ειναι οτι δεν ημαστε αυστηροι στον τεχνικο. Πρεπει λοιπον να το ζυγισουμε το πραγμα.
Τελος για να απαντησω στον nikonian που ανεφερε οτι ενα ματσο πορσικα εκαναν βολτα μπουρναζιου: Μαλλον φιλε μου δεν ειδες το Εσκορτ που μας εκλεινε τον δρομο και μας εκανε να γυρναμε 10δλ πιο αργα απο τις δυνατοτητες μας. Η πιστα δεν ειναι για προσπερασματα δυστυχως και ενας αργος οδηγος με γρηγορο αυτοκινητο, κατα λαθος τοποθετημενος μπροστα απο γρηγοροτερους στην εκκινηση, χαλασε ολον τον αγωνα. Αν ομως θελεις να σε διασκεδασω λιγο γυρνωντας σε ρυθμο μπουρναζιου Χ 2 ευχαριστως το κανω στα Μεγαρα. Θα με γνωρισεις αμεσως, το αυτοκινητο μου εχει το ονομα tweety.
Αυτα απο εμενα, ναμαστε καλα του χρονου να το ξανακανουμε.

7Tolis
06/11/2014, 11:57
Ο μαστορας που έχουμε στο τμήμα έτρεξε και αυτός φέτος. Το ευχαριστηθηκε για τη συμμετοχή και μόνο. Ένα bmw 65 μου είπε είχε.

sapila racing
20/04/2015, 15:50
Η ΦΙΛΠΑ ανακοίνωσε οτι το 4ο Τατοι που είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο 2015 αναβάλλεται, αγνωστο για πότε.

Ηταν γνωστό απο καιρό βέβαια, απλά περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση. Ο λόγος ειναι οτι δεν ειναι διαθέσιμο το αεροδρόμιο.

Οταν υπαρξουν νεα θα ενημερώσω.

buckley
21/04/2015, 10:51
Η ΦΙΛΠΑ ανακοίνωσε οτι το 4ο Τατοι που είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο 2015 αναβάλλεται, αγνωστο για πότε.

Ηταν γνωστό απο καιρό βέβαια, απλά περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση. Ο λόγος ειναι οτι δεν ειναι διαθέσιμο το αεροδρόμιο.

Οταν υπαρξουν νεα θα ενημερώσω.

Είσαι 100% ότι έφταιγε αυτό ???

sapila racing
21/04/2015, 11:27
Είσαι 100% ότι έφταιγε αυτό ???

Ξέρεις κατι που δεν ξέρω?

buckley
21/04/2015, 16:03
Ξέρεις κατι που δεν ξέρω?

Μπα, εγώ λέω μήπως εσύ μας κρύβεις κάτι ...

MG-KTiNoS
21/04/2015, 16:08

GFawkes
23/04/2015, 14:23
Mας φαγανε οι....λισανς και οι .....λεσχες....

Ατιμα γκαφρα....χαλάτε φιλίες και διαβάλετε συνειδήσεις