View Full Version : Ζαμανφουτιστας ο Ελληνικος
Μέχρι και τον τρισμέγιστο εκνευρίσατε, και κάνει λάθος quote:lol:
Όχι μαν, καθόλου μα καθόλου, αντίθετα θα έλεγε μου βγάζει διάθεση για χαβαλέ το thread και τα «ΜΟΥ» του ρέντ.
:beer:
amyroukai
11/07/2014, 16:07
Όταν ο εξυπνάκιας -που με βλέπει καθημερινά να μπαινοβγαίνω με το μηχανακι- καταχράζεται έστω και μισό μέτρο από τον χώρο που έχω πληρώσει (αλλά όχι αγοράσει βεβαίως)τι γίνεται ?
Πλήρωσες για να κάνεις μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο τον χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου σου. Αδρά δεν ξέρω, αλλά πλήρωσες. Και ας πούμε ότι παίρνει και ο δήμος κατιτίς για το δικαίωμά σου να χαρακτηρίσεις "είσοδο γκαράζ" τα 2.5 μέτρα της εισόδου σου (έχω καιρό να κάνω τέτοια χαρτιά και ξεχνάω). Επί της ουσίας όμως, αυτό που πληρώνεις είναι το δικαίωμα εισόδου-εξόδου, όχι δικαίωμα επί της οδού ή του πεζοδρομίου μπροστά στο πάρκινγκ σου. Γενικώς δεν έχεις κανένα "κυριαρχικό" δικαίωμα πέραν του ορίου της οικοδομικής γραμμής του οικοπέδου σου, το οποίο είναι λογικά εκεί που είναι και η περίφραξη του οικοπέδου σου. Οπότε κατάχρηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Αν σε παρεμποδίσουν, τότε σου έχει γράψει και ο σουτερ και ο τάι τι να κάνεις. Και εσύ ο ίδιος αν παρκάρεις στο πεζοδρόμιο εμπρός από την πόρτα του γκαράζ σου και εγώ π.χ. δεν το γουστάρω, παίρνω τηλέφωνο και σε γράφουν. ;)
Red Rider
11/07/2014, 16:25
Πλήρωσες για να κάνεις μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο τον χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου σου. Αδρά δεν ξέρω, αλλά πλήρωσες. Και ας πούμε ότι παίρνει και ο δήμος κατιτίς για το δικαίωμά σου να χαρακτηρίσεις "είσοδο γκαράζ" τα 2.5 μέτρα της εισόδου σου (έχω καιρό να κάνω τέτοια χαρτιά και ξεχνάω). Επί της ουσίας όμως, αυτό που πληρώνεις είναι το δικαίωμα εισόδου-εξόδου, όχι δικαίωμα επί της οδού ή του πεζοδρομίου μπροστά στο πάρκινγκ σου. Γενικώς δεν έχεις κανένα "κυριαρχικό" δικαίωμα πέραν του ορίου της οικοδομικής γραμμής του οικοπέδου σου, το οποίο είναι λογικά εκεί που είναι και η περίφραξη του οικοπέδου σου. Οπότε κατάχρηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Αν σε παρεμποδίσουν, τότε σου έχει γράψει και ο σουτερ και ο τάι τι να κάνεις. Και εσύ ο ίδιος αν παρκάρεις στο πεζοδρόμιο εμπρός από την πόρτα του γκαράζ σου και εγώ π.χ. δεν το γουστάρω, παίρνω τηλέφωνο και σε γράφουν. ;)
Νομιζω πως λέμε το ίδιο.
Έχω πληρώσει το δικαίωμα να έχω αυτά τα 2.5 μέτρα ελεύθερα όλο το 24 ωρο για να περνάω.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. ;)
στην ελλαδα απλα καθημερινα λογικα αυτονοητα πραγματακια τα συζηταμε επ απειρον και φτιαχνουμε και 10 νομους για το καθενα για να εφαρμοστουν και τελικα επικρατει η γαιδουρια και ο εγωκεντρισμος:(
ενω ειναι πολυ απλο να σκεφτει καποιος οτι δεν θα παρκαρω σε σημειο που αν μου το εκανε ο αλλος θα με ενοχλουσε
απο την αλλη μερια υπαρχει και ο κλασσικος τυπος ο οποιος θα πιασει 3 θεσεις εξω απο το σπιτι του τοποθετωντας οποιοδηποτε διαθεσιμο ρημαδι γιατι ειναι πολυ μαγκας εξυπνοτερος και ανωτερος απο τους αλλους
tzimidis
11/07/2014, 16:49
που να δειτε στον κορυδαλλο τι γινεται , οπου ο καθε μ00νοπανος κραταει ολόκληρη την πρόσοψη για παρκινγκ (αν ειναι γωνιακο και τις 2 πλευρες), φυτεύει και από 2 σιδερένια κολονάκια 2 μετρα αριστερα -δεξιά κλεινοντας αλλες 2 θεσεις, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
11/07/2014, 17:08
Άσχετο σχετικό.
Ένας απ τους πολλούς (μάγκες) τις γειτονίας μου.
Χωρίς πινακίδες και μια χαρά.
Ε που θα πάει δεν θα έρθουν οι βροχερές νύχτες του χειμώνα.
http://i59.tinypic.com/id7st2.jpg
Άσχετο σχετικό.
Ένας απ τους πολλούς (μάγκες) τις γειτονίας μου.
Χωρίς πινακίδες και μια χαρά.
Ε που θα πάει δεν θα έρθουν οι βροχερές νύχτες του χειμώνα.
http://i59.tinypic.com/id7st2.jpg
Στο πεζοδρόμιο ξέρεις ..(ότι έχει απεμείνει δλδ) μπορείς να φυτέψεις σίδερα μέχρι να μεγαλώσουν τα δεντράκια :D
περπαταω με τα πιτσιρικια 150 μετρα για να τα παω σχολειο και τα 120 ειναι στο δρομο γιατι στο πεζοδρομιο ειναι ανεβασμενα αυτοκινητα......
οχι με τις 2 ροδες αλλα με τις 4
το χειροτερο ειναι οτι το ιδιο κανουν 10αδες γονεις καθε μερα και κανεις δεν αντιδρα
προσωπικα φωναξα 1-2 φορες τροχαια χωρις αποτελεσμα ενω η δημοτικη αστυνομια μας αφησε χρονους
μια φορα κατι γονεις εβαλαν χερι σε εναν που παρκαρε κλεινοντας ολο το πεζοδρομειο 15 μετρα απο την κεντρικη εισοδο του σχολειου......ε, αυτος φωναζε περισσοτερο:confused:
που να δειτε στον κορυδαλλο τι γινεται , οπου ο καθε μ00νοπανος κραταει ολόκληρη την πρόσοψη για παρκινγκ (αν ειναι γωνιακο και τις 2 πλευρες), φυτεύει και από 2 σιδερένια κολονάκια 2 μετρα αριστερα -δεξιά κλεινοντας αλλες 2 θεσεις, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
ΠΟυ να δεις τον σωβρακοφανέλα από το άλλο τετράγωνο να παρκάρει και τα 3 ρημάδια του στον δρόμο της δικιάς μας πολυκατοκίας. Αφού σκέφτομαι να του κόψω κοινόχρηστα μιας και περνάει και από μέσα για να πάει στο δικό του τετράγωνο.:D
περπαταω με τα πιτσιρικια 150 μετρα για να τα παω σχολειο και τα 120 ειναι στο δρομο γιατι στο πεζοδρομιο ειναι ανεβασμενα αυτοκινητα......
οχι με τις 2 ροδες αλλα με τις 4
το χειροτερο ειναι οτι το ιδιο κανουν 10αδες γονεις καθε μερα και κανεις δεν αντιδρα
προσωπικα φωναξα 1-2 φορες τροχαια χωρις αποτελεσμα ενω η δημοτικη αστυνομια μας αφησε χρονους
μια φορα κατι γονεις εβαλαν χερι σε εναν που παρκαρε κλεινοντας ολο το πεζοδρομειο 15 μετρα απο την κεντρικη εισοδο του σχολειου......ε, αυτος φωναζε περισσοτερο:confused:
Κάγκελα κατά μήκος του πεζοδρομίου.Ούτε γάτα δεν θα παράκρει μετά !!:D
amyroukai
11/07/2014, 19:11
Νομιζω πως λέμε το ίδιο.
Έχω πληρώσει το δικαίωμα να έχω αυτά τα 2.5 μέτρα ελεύθερα όλο το 24 ωρο για να περνάω.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. ;)
Και ΟΤΑΝ πας να φύγεις και ΑΝ εκείνη την ώρα εμποδιστεί το δικαίωμά σου να κάνεις αυτό που πλήρωσες, τότε αναλαμβάνει ο νόμος. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Οι μόνες θέσεις που όντως πρέπει να είναι πάντα ελεύθερες είναι αυτές από αναπηρικά κλπ.
Τα κολωνάκια αν στα βάλει ο δήμος, ΟΚ. Αν τα βάλεις μόνος σου, όχι ΟΚ.
ΠΟυ να δεις τον σωβρακοφανέλα από το άλλο τετράγωνο να παρκάρει και τα 3 ρημάδια του στον δρόμο της δικιάς μας πολυκατοκίας. Αφού σκέφτομαι να του κόψω κοινόχρηστα μιας και περνάει και από μέσα για να πάει στο δικό του τετράγωνο.:D Αυτό με την "δική σας" πολυκατοικία το έχετε εκεί κάτω,κάνετε και ζημιές στους "ξένους" κάνετε και καβάντζα με χρέπια, με καφάσια κλπ κλπ κλπ στις θέσεις "σας". Από που τεκμαίρεται ότι οι θέσεις στάθμευσης στον δημόσιο δρόμο μπροστά σε μιά πολυκατοικία είναι τσιφλίκι του οπιοδήποτε ενοίκου; Φαντάζομαι βέβαια ότι όταν πας εσύ κάπου αλλού, βρίσκεις αδόμητο οικόπεδο να παρκάρεις, για να μην ενοχλείς τις θέσεις καβάτζες των άλλων;
tzimidis
11/07/2014, 19:15
;
αν εισαι συνταξιουχος υπαλληλος του Δημου , εισαι οκ.
amyroukai
11/07/2014, 19:20
αν εισαι συνταξιουχος υπαλληλος του Δημου , εισαι οκ.
όχι νομικά, αν χτυπήσει κάποιος πχ ;)
απλά εξασφαλίζεις το ότι δεν θα έρθουν να σου την πουν στο άσχετο.
tzimidis
11/07/2014, 19:22
όχι νομικά, αν χτυπήσει κάποιος πχ ;)
απλά εξασφαλίζεις το ότι δεν θα έρθουν να σου την πουν στο άσχετο.
ας το διατυπωσω καλυτερα :
αν εισαι συνταξιουχος (ή εν ενεργεία) υπάλληλος ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ , εισαι οκ. με τα παντα.
αλλά και να χτυπησει κάποιος , δεν θα σου την πει κανεις, γιατι θα πρεπει να αποδειξουν ποιος τις φυτεψε εκει τις κολονες (in my case, το ιδιο το συνεργειο του Δημου)
Και ΟΤΑΝ πας να φύγεις και ΑΝ εκείνη την ώρα εμποδιστεί το δικαίωμά σου να κάνεις αυτό που πλήρωσες, τότε αναλαμβάνει ο νόμος. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Οι μόνες θέσεις που όντως πρέπει να είναι πάντα ελεύθερες είναι αυτές από αναπηρικά κλπ.
Αυτό με την "δική σας" πολυκατοικία το έχετε εκεί κάτω,κάνετε και ζημιές στους "ξένους" κάνετε και καβάντζα με χρέπια, με καφάσια κλπ κλπ κλπ στις θέσεις "σας". Από που τεκμαίρεται ότι οι θέσεις στάθμευσης στον δημόσιο δρόμο μπροστά σε μιά πολυκατοικία είναι τσιφλίκι του οπιοδήποτε ενοίκου; Φαντάζομαι βέβαια ότι όταν πας εσύ κάπου αλλού, βρίσκεις αδόμητο οικόπεδο να παρκάρεις, για να μην ενοχλείς τις θέσεις καβάτζες των άλλων;
1 Eίμαι τσιφλικάς γιατί ο δρόμος είναι ιδιωτικός!
2 Δεν έχω ρημαδόκουτο
3Το αδόμητο δεν σημάινει ότι δεν ανήκει σε κάποιον.
Το εκεί κάτω που ακριβώς είναι στο μυαλό σου ; Στην Αθήνα μένω και αν σε δω να παρκάρεις στον δρόμο ΜΟΥ θα στο πυρπολήσω τουλάχιστον!:p:p
amyroukai
11/07/2014, 19:28
ας το διατυπωσω καλυτερα :
αν εισαι συνταξιουχος (ή εν ενεργεία) υπάλληλος ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ , εισαι οκ. με τα παντα.
αλλά και να χτυπησει κάποιος , δεν θα σου την πει κανεις, γιατι θα πρεπει να αποδειξουν ποιος τις φυτεψε εκει τις κολονες (in my case, το ιδιο το συνεργειο του Δημου)
κάτσε περίμενε, ο ένας θα με πυρπολήσει, ο άλλος είναι από το τσιφλίκι του κάτω παρταλίου, μισό λεπτό πάω να φοβηθώ και όταν τελειώσω αν μπορώ να γράΠΣω ακόμα, θα επανέλθω :bawl:
tzimidis
11/07/2014, 19:56
κάτσε περίμενε, ο ένας θα με πυρπολήσει, ο άλλος είναι από το τσιφλίκι του κάτω παρταλίου, μισό λεπτό πάω να φοβηθώ και όταν τελειώσω αν μπορώ να γράΠΣω ακόμα, θα επανέλθω :bawl:
εγω δεν πυρπολω κανενανα......................απλα τους σκεφτομαι εντονα μεχρι που αυτοαναφλεγονται........
Ας μιλήσουμε για τους κοινόχρηστους χώρους.Give me some looooveee...Εκει που μετακόμισα 'εχει κοινόχρηστο χώρο για παρκάρισμα.Μέχρι να συνηθίσουν οι παλιότεροι ένοικοι ό,τι ήρθε και άλλος στο κτίριο είχαμε κάτι γλέντια καλά.Συμβόλαιο για πάρκινγ κανείς.Οι παλιοί τα έβαζαν αλλα και εγω σαν νέος χώθηκα κανονικότατα.Οταν είπα λοιπόν 'δείξε μου το συμβόλαιο σου που λεει πως έχεις θέση παρκινγκ δική σου εδω τότε,εγω θα τον πάω τον κουβά μου αλλού
επικράτησε σιώπη.Bazinga.:moutza:
Οπότε νομίζω είναι λίγο άτοπο να λέμε ότι αν δεν σε εμποδίζει, δεν τρέχει τίποτα και ας είναι μπροστά στην γκαράζοπορτα..
..
Μπαααα.. Δεν τρέχει τίποτα αν δε σε εμποδίζει και είναι το απολύτως λογικό.
+1 στον Τρισμεγιστο.
:lol:
andreastwin
12/07/2014, 10:51
υπαρχει και η αλλη λυση,τους δινεις κλειδι για να μπενουν και αυτοι μεσα με καποιο τιμημα φυσικα,και οποιος σας κλεισει μετα θα εχει να κανει με τρεις???????
amyroukai
12/07/2014, 11:11
Ας μιλήσουμε για τους κοινόχρηστους χώρους.Give me some looooveee...Εκει που μετακόμισα 'εχει κοινόχρηστο χώρο για παρκάρισμα.Μέχρι να συνηθίσουν οι παλιότεροι ένοικοι ό,τι ήρθε και άλλος στο κτίριο είχαμε κάτι γλέντια καλά.Συμβόλαιο για πάρκινγ κανείς.Οι παλιοί τα έβαζαν αλλα και εγω σαν νέος χώθηκα κανονικότατα.Οταν είπα λοιπόν 'δείξε μου το συμβόλαιο σου που λεει πως έχεις θέση παρκινγκ δική σου εδω τότε,εγω θα τον πάω τον κουβά μου αλλού
επικράτησε σιώπη.Bazinga.:moutza:
H στάθμευση στους "κοινόχρηστους χώρους" είναι για όλους σας καταχρηστική και παράνομη. Το ότι όλοι το κάνετε στην πολυκατοικία σου δεν σημαίνει πως είναι το σωστό. Οι κοινόχρηστοι χώροι δεν είναι θέσεις στάθμευσης απλά επειδή χωράει αυτοκίνητο. Να σου δώσω όση αγάπη θέλεις, αλλά με την αγάπη αλλαγή χρήσης δεν γίνεται.
pipe_smoker
12/07/2014, 11:36
....με την αγάπη αλλαγή χρήσης δεν γίνεται.
In certain cases....
Don't ask:D
manhunter
12/07/2014, 13:55
Eγώ το ξαναγράφω. Όποιος βάζει ζαρτινιέρες, κολωνάκια, βάσεις για όλμο κλπ στους δρόμους, για να παρκάρετε τα γαμώκουτα σας, είστε εν δυνάμει δολοφόνοι. Και εγώ έχω κουτί αλλά κάνω κύκλους για να παρκάρω. Πείτε ότι θέλετε, ότι δικαιολογία θέλετε. Οι άλλοι σας ενοχλούν, εσείς θεωρείτε ότι κάνετε απλά ότι πρέπει.
Άσχετο True Story : Παρκάρει τύπισσα 50 φεύγα, σε θέση για ράμπα μπροστά στο πεζοδρόμιο (τα γνωστά κενά για να ανεβαίνουν τα καροτσάκια), η οποία έχει τον υιό της μαζί, κοντά στα 15. Της λεω οτι είναι ράμπα, και δεν χαμπαριάζει τίποτα, και μου λέει, ''ε χωράνε από δίπλα'', και κλειδώνει το αμάξι να φύγει. Οπότε της ξαναλέω. ''Εδώ περνάνε συνέχεια και γράφουν, κ αν δεν περάσουν μέχρι να έρθεις, θα τους πάρω εγώ να έρθουν.'' Με είπε αλήτη,τσαντάκια κτλ, ξαναμπήκε στο αμάξι κ έφυγε....
SHOOTER045
12/07/2014, 14:42
να το επαναδιατυπωσω
μπροστα απο την πυλωτη μου
υπαρχει πεζοδρομιο αρκετα πλατυ
οταν λεω αρκετα εννοω 3+μετρα
αυτο το πεζοδρομιο εχει το ιδιο πλατος απο την αρχη ως το τελος του
μπροστα απο αυτο το πεζοδρομιο υπαρχει δρομος διπλης κυκλοφοριας και αρκετα φαρδυς ωστε να παρκαρουν και απο τις δυο πλευρες
απεναντι λοιπον απο την εισοδο της πυλωτης υπαρχει μεγαλο s/m
ετυχε πολλες φορες να βιαζομαι να βγω με το αμαξι η να μπω(στο πισω μερος υπαρχει αυλη με παρκιγκ)και να μου κλεινουν την εισοδο-εξοδο
επειδη η οικοδομη ειναι μεγαλη,στην ουσια ειναι δυο με σχεδον κοινη αυλη,αλλα με χωριστες εισιδους
οι πελατες του s/m δεν χαμπαριαζουν
ολοι για 5 και λεπτα λενε
μην τυχον και περπατησουν παραπανω
θα τους πεσουν τα χερια
καταντησα κουραστικος να φωναζω απο τα μικροφωνα
πολλες φορες παρκαραν διαγωνια
κλεινοντας ολη την πυλωτη,ουτε μηχανακι δεν εμπαινε,οχι αυτοκινητο
σημα απαγορευσης σταθμευσης υπαρχει,σεβασμος δεν υπαρχει
εβαλα κωνους πανω στο πεζοδρομιο
σκατα,τους πατουσαν,και στο τελος τους εκλεψαν
φωναζα τους αρμοδιους αστυνομικους
αλλα οταν βιαζομαι να φυγω δεν μπορω να περιμενω
ετσι πηρα τα μεταλικα κολωνακια
τα εβαψα φωσφορουχα,και τα βιδωσα στο πεζοδρομιο
σε αποσταση ικανη μεταξυ τους να περνανε ποδηλατα,καροτσια,πεζοι
αλλα να μην ανεβαινουν καρα με γαιδουρια
δεν εξαλειφθηκε το προβλημα
αλλα δεν ειναι τοσο συχνο
και σε διαγωνια θθεση,τουλαχιστον περναω με μηχανακι
ας χοροπηδανε οσο θελουν,ας σπασουν ζαντες προφυλακτηρες και φτερα
στα @@ μου
true story
-(τυπας αγροτουριστας με 4χ4,παρκαρισμενος διαγωνια,αφηνοντας χωρογια μισο αυτοκινητο)τι κορναρεις ρε φιλε?
δεν χωρας?
πανε απο την αλλη
-οχι δεν χωραω
-(ερχεται ποιο κοντα)α εσυ εισαι!σε ξερω εισαι απο εκεινο το χωριο.............που ειναι.........
-ναι εγω ειμαι και επειδη και εγω ειμαι............παρτο να παω σπιτι μου
-(το παει 10-15 ποντους μπροστα,σκαλωνει στην σιδερια και ξηλωνει μασκα)οριστε δες τι επαθα?ποιος μα........κας τα εβαλε?
-εγω-του λεω
-εισαι μεγαλος μα....κας,πηγες και εβαλες σιδερενια κολωνακια,δες τι επαθα
-εβαλα σιδερενια κολωνακια για να μην ερχονται κατι μα.....κες και καργκιοζηδες σαν εσενα και μου κλεινουν την εισοδο,αφου δεν διαβαζουν τις ταμπελες και με γραφουν στα @@ τους γραφω και εγω
-(μπεινει στο 4χ4,και φευγει)θα παω στην αστρυνομια,θα σου κανω μυνηση,θα σε,θα σε,και θα σε.................
-το βλεπεις εκεινο το βουνο απεναντι ,ανεβα στην κορυφη,παρε φορα και ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ@@ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????
ακομα παιρνει φορα ο μπαρμπας.....
θελετε και αλλα?εχω αρκετα.........
SHOOTER045
12/07/2014, 14:44
Eγώ το ξαναγράφω. Όποιος βάζει ζαρτινιέρες, κολωνάκια, βάσεις για όλμο κλπ στους δρόμους, για να παρκάρετε τα γαμώκουτα σας, είστε εν δυνάμει δολοφόνοι. Και εγώ έχω κουτί αλλά κάνω κύκλους για να παρκάρω. Πείτε ότι θέλετε, ότι δικαιολογία θέλετε. Οι άλλοι σας ενοχλούν, εσείς θεωρείτε ότι κάνετε απλά ότι πρέπει.
Άσχετο True Story : Παρκάρει τύπισσα 50 φεύγα, σε θέση για ράμπα μπροστά στο πεζοδρόμιο (τα γνωστά κενά για να ανεβαίνουν τα καροτσάκια), η οποία έχει τον υιό της μαζί, κοντά στα 15. Της λεω οτι είναι ράμπα, και δεν χαμπαριάζει τίποτα, και μου λέει, ''ε χωράνε από δίπλα'', και κλειδώνει το αμάξι να φύγει. Οπότε της ξαναλέω. ''Εδώ περνάνε συνέχεια και γράφουν, κ αν δεν περάσουν μέχρι να έρθεις, θα τους πάρω εγώ να έρθουν.'' Με είπε αλήτη,τσαντάκια κτλ, ξαναμπήκε στο αμάξι κ έφυγε....
σε καμμια περιπτωση η καταληψη δρομου,η οριοθετηση αυτου,με ταμπελες διαφημιστικες,η καρεκλες,η τελαρα η οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομη
σταματας,το παραμεριζεις,παρκαρεις φευγεις
και αν εχει @@ ας φωναξει αστυνομια για το ποιος θα βγει φταιχτης
Red Rider
12/07/2014, 16:09
Και ΟΤΑΝ πας να φύγεις και ΑΝ εκείνη την ώρα εμποδιστεί το δικαίωμά σου να κάνεις αυτό που πλήρωσες, τότε αναλαμβάνει ο νόμος. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Ρε αμυρουκαΐ διαβάζεις τι γράφεις ?
Αρρωσταίνει το παιδί μου 3 η ώρα το βράδυ και θα περιμένω τον οποιοδήποτενα έρθει να πάρει το ρημάδι του?ήΗ τον γερανό της αστυνομίας ?
Το παρκάρισμα απαγορεύεται έξω από γκαράζοπορτα ΠΑΝΤΑ και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει το αντίθετο.
manhunter
12/07/2014, 16:30
σε καμμια περιπτωση η καταληψη δρομου,η οριοθετηση αυτου,με ταμπελες διαφημιστικες,η καρεκλες,η τελαρα η οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομη
σταματας,το παραμεριζεις,παρκαρεις φευγεις
και αν εχει @@ ας φωναξει αστυνομια για το ποιος θα βγει φταιχτης
Aντιλαμβάνεσαι οτι αν εγώ πέσω με το μηχανάκι, και χτυπήσω στο κολωνάκι που έβαλες, θα σου πάρω το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γκαράζ κ το κολωνάκι, ή να δεν το κάνω, θα σε ταλαιπωρώ για 250 χρόνια?
Δεν φημίζομαι για εριστικός, απλά πες μου, αξίζει να χτυπήσει κάποιος (μην πω χειρότερα), για να μπορείς να παρκάρεις? Σε ώρες αιχμής, μπορείς να κλείνεις εσύ το γκαράζ σου βάζωντας μπροστά το αυτοκίνητο σου.
manhunter
12/07/2014, 16:33
στα @@ μου
Έτσι θα σου πώ κ εγώ, αν πέσει επάνω το παιδί μου, όταν παρακαλάς να σε αφήσω ήσυχο.
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πστ μου...:(
Έτσι θα σου πώ κ εγώ, αν πέσει επάνω το παιδί μου, όταν παρακαλάς να σε αφήσω ήσυχο.
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πστ μου...:( δλδ αμα το παιδι σου στουκαρει πανω στη κολωνα της πιλωτης, θα του κανεις μυνηση επειδη πηγε και σηκωσε οικοδομη σε εκεινο το σημειο? ελεος!
αν το παιδι σου πεσει και χτυπησει πανω στα κολωνακια, δεν θα φταιει αυτος που τα εβαλε εκει! φταις εσυ που το ξαμολησες να τρεχει σε σημειο που δεν πρεπει! (με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να υπαρχουν στο διαβα μας ουτε κολωνες φωισμου, ουτε καγκελα, ουτε ζαρτινιερες, ουτε προειδοποιητικες πινακιδες και φυσικα τα πεζοδομια θα επρεπε να ειναι οχι απο πλακες αλλα απο αφρολεξ, μην τυχον πεσει και χτυπησει κανενα πιτσιρικι!)
το προβλημα εδω ομως δεν ειναι τα κολωνακια! ειναι οτι σαν ελληναρες, πρεπει να ειμαστε καθετα αντιθετοι σε οτι κανει ο συνανθρωπος μας, μονο και μονο για τη διαφωνια και τον τσαμπουκα, ασχετα αν και εμεις κανουμε ακριβως το ιδιο πραγμα!
οταν μας βολευει ειναι μια χαρα, και οταν μας θιγει ειναι κατακριτεο!!!
andreastwin
12/07/2014, 17:21
να το επαναδιατυπωσω
μπροστα απο την πυλωτη μου
υπαρχει πεζοδρομιο αρκετα πλατυ
οταν λεω αρκετα εννοω 3+μετρα
αυτο το πεζοδρομιο εχει το ιδιο πλατος απο την αρχη ως το τελος του
μπροστα απο αυτο το πεζοδρομιο υπαρχει δρομος διπλης κυκλοφοριας και αρκετα φαρδυς ωστε να παρκαρουν και απο τις δυο πλευρες
απεναντι λοιπον απο την εισοδο της πυλωτης υπαρχει μεγαλο s/m
ετυχε πολλες φορες να βιαζομαι να βγω με το αμαξι η να μπω(στο πισω μερος υπαρχει αυλη με παρκιγκ)και να μου κλεινουν την εισοδο-εξοδο
επειδη η οικοδομη ειναι μεγαλη,στην ουσια ειναι δυο με σχεδον κοινη αυλη,αλλα με χωριστες εισιδους
οι πελατες του s/m δεν χαμπαριαζουν
ολοι για 5 και λεπτα λενε
μην τυχον και περπατησουν παραπανω
θα τους πεσουν τα χερια
καταντησα κουραστικος να φωναζω απο τα μικροφωνα
πολλες φορες παρκαραν διαγωνια
κλεινοντας ολη την πυλωτη,ουτε μηχανακι δεν εμπαινε,οχι αυτοκινητο
σημα απαγορευσης σταθμευσης υπαρχει,σεβασμος δεν υπαρχει
εβαλα κωνους πανω στο πεζοδρομιο
σκατα,τους πατουσαν,και στο τελος τους εκλεψαν
φωναζα τους αρμοδιους αστυνομικους
αλλα οταν βιαζομαι να φυγω δεν μπορω να περιμενω
ετσι πηρα τα μεταλικα κολωνακια
τα εβαψα φωσφορουχα,και τα βιδωσα στο πεζοδρομιο
σε αποσταση ικανη μεταξυ τους να περνανε ποδηλατα,καροτσια,πεζοι
αλλα να μην ανεβαινουν καρα με γαιδουρια
δεν εξαλειφθηκε το προβλημα
αλλα δεν ειναι τοσο συχνο
και σε διαγωνια θθεση,τουλαχιστον περναω με μηχανακι
ας χοροπηδανε οσο θελουν,ας σπασουν ζαντες προφυλακτηρες και φτερα
στα @@ μου
true story
-(τυπας αγροτουριστας με 4χ4,παρκαρισμενος διαγωνια,αφηνοντας χωρογια μισο αυτοκινητο)τι κορναρεις ρε φιλε?
δεν χωρας?
πανε απο την αλλη
-οχι δεν χωραω
-(ερχεται ποιο κοντα)α εσυ εισαι!σε ξερω εισαι απο εκεινο το χωριο.............που ειναι.........
-ναι εγω ειμαι και επειδη και εγω ειμαι............παρτο να παω σπιτι μου
-(το παει 10-15 ποντους μπροστα,σκαλωνει στην σιδερια και ξηλωνει μασκα)οριστε δες τι επαθα?ποιος μα........κας τα εβαλε?
-εγω-του λεω
-εισαι μεγαλος μα....κας,πηγες και εβαλες σιδερενια κολωνακια,δες τι επαθα
-εβαλα σιδερενια κολωνακια για να μην ερχονται κατι μα.....κες και καργκιοζηδες σαν εσενα και μου κλεινουν την εισοδο,αφου δεν διαβαζουν τις ταμπελες και με γραφουν στα @@ τους γραφω και εγω
-(μπεινει στο 4χ4,και φευγει)θα παω στην αστρυνομια,θα σου κανω μυνηση,θα σε,θα σε,και θα σε.................
-το βλεπεις εκεινο το βουνο απεναντι ,ανεβα στην κορυφη,παρε φορα και ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ@@ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????
ακομα παιρνει φορα ο μπαρμπας.....
θελετε και αλλα?εχω αρκετα.........
+100000000000000000000000000 -το βλεπεις εκεινο το βουνο απεναντι ,ανεβα στην κορυφη,παρε φορα και ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ@@ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????
manhunter
12/07/2014, 17:54
δλδ αμα το παιδι σου στουκαρει πανω στη κολωνα της πιλωτης, θα του κανεις μυνηση επειδη πηγε και σηκωσε οικοδομη σε εκεινο το σημειο? ελεος!
αν το παιδι σου πεσει και χτυπησει πανω στα κολωνακια, δεν θα φταιει αυτος που τα εβαλε εκει! φταις εσυ που το ξαμολησες να τρεχει σε σημειο που δεν πρεπει! (με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να υπαρχουν στο διαβα μας ουτε κολωνες φωισμου, ουτε καγκελα, ουτε ζαρτινιερες, ουτε προειδοποιητικες πινακιδες και φυσικα τα πεζοδομια θα επρεπε να ειναι οχι απο πλακες αλλα απο αφρολεξ, μην τυχον πεσει και χτυπησει κανενα πιτσιρικι!)
το προβλημα εδω ομως δεν ειναι τα κολωνακια! ειναι οτι σαν ελληναρες, πρεπει να ειμαστε καθετα αντιθετοι σε οτι κανει ο συνανθρωπος μας, μονο και μονο για τη διαφωνια και τον τσαμπουκα, ασχετα αν και εμεις κανουμε ακριβως το ιδιο πραγμα!
οταν μας βολευει ειναι μια χαρα, και οταν μας θιγει ειναι κατακριτεο!!!
Λες οτι να ναι. Πρεπει να τρεχεις για να χτυπησεις πανω σε κολωνακι?Ελπιζω ουτε πεζος να μην πεσεις πανω σε τετοιο. Κ ο δρομος κ το πεζοδρομιο δεν ανοικουν σε κανενα αν σου διαφευγει.Δεν ειναι ιδιοκτησια σου αρχηγε
amyroukai
12/07/2014, 18:03
Ρε αμυρουκαΐ διαβάζεις τι γράφεις ?
Αρρωσταίνει το παιδί μου 3 η ώρα το βράδυ και θα περιμένω τον οποιοδήποτενα έρθει να πάρει το ρημάδι του?ήΗ τον γερανό της αστυνομίας ?
Το παρκάρισμα απαγορεύεται έξω από γκαράζοπορτα ΠΑΝΤΑ και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει το αντίθετο.
Εμ... Έχεις δίκιο, σε ποιά περίπτωση όμως: Ο χώρος να είναι πολεοδομικά χαρακτηρισμένος ως γκαράζ, να έχει αδειοδότηση από τον δήμο, η σήμανση της οποίας να είναι εμφανής από πινακίδες τοποθετημένες επί της οδού που να υποδεικνύουν το που αρχίζει και που τελειώνει η απαγόρευση στάθμευσης για την είσοδο και τον αριθμό της άδειας και τότε βάσει του ΚΟΚ Άρθρο 34, παρ.3, περίπτωση θ, όντως κανείς δεν δικαιούται να σταθμεύει... Mea culpa, φαντάζομαι ότι τα έχεις φροντίσει όλα.
DoctoR_k6
12/07/2014, 18:23
Οποιος κλεινει παρκιν, ραμπες κ εισοδους απο πυλωτες ειναι απλα ,Μ@Λ@ΚΑΣ!!!
Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε!!! Απλα σαν ελληναρες πρεπει να μην το σεβαστουμε κ να ψαχνουμε να δικαιολογησουμε τις μ@λ@κιες μας!!(οσοι το κανουνε)
Οσοι εχουν παρκιν ξερουν κ δεν κανουνε οτι τους κανουν γιατι νιωθουνε!Δεν συζητω οσοι χρειαστηκε να φυγουνε για σοβαρο λογο κ ειχε αμαξι απο κατω
κ δεν μπορουσανε...Απλα παιρνεις φορα κ το στελνεις ατο δρομο!!
Απλα ευχομαι να μην τυχει σε κανενα να εχει λογο που πρεπει να φυγει ειδικα ζωης-θανατου κ να μην μπορει!!!Κ τα ξαναλεμε μετα...
SHOOTER045
12/07/2014, 18:43
Aντιλαμβάνεσαι οτι αν εγώ πέσω με το μηχανάκι, και χτυπήσω στο κολωνάκι που έβαλες, θα σου πάρω το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γκαράζ κ το κολωνάκι, ή να δεν το κάνω, θα σε ταλαιπωρώ για 250 χρόνια?
Δεν φημίζομαι για εριστικός, απλά πες μου, αξίζει να χτυπήσει κάποιος (μην πω χειρότερα), για να μπορείς να παρκάρεις? Σε ώρες αιχμής, μπορείς να κλείνεις εσύ το γκαράζ σου βάζωντας μπροστά το αυτοκίνητο σου.
Εάν κάνεις indoor enduro πάνω στα πεζοδρόμια, στις αυλές και στις πυλωτές τότε πάω πασο
Διάβασε τι γραφω
Πεζοδρόμιο 3+ μέτρα μετά δρόμος
Σε πληροφορώ ότι έχω πιτσιρίκια και κάνουν καλύτερα ποδήλατο τώρα που δεν υπάρχουν παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο και κάτω απ τα μπαλκόνια, να μην τα κάψει ο ήλιος
:hunter::hunter::a56:
andreastwin
12/07/2014, 20:34
οποιος δεν ενοχλειτε απο το παρκαρισμα εξω απο το νομιμο γκαραζ του που να του κλεινουν τιν εισοδο και τιν εξοδο του ,που εχει πληρωσει για να μην εχει στον δρομο την μοτο η το αυτοκινητο του, που θελει να ειναι νομιμος καθ'ολα τοτε να μου δωσει την διευθινση του να φερω μερικα που μου περισευουν να τα παρκαρω εκει και τοτε να δω τι θα εχει να λεει????μη τρελαθουμε τωρα.αναλογη περιπτωση μου ελαχε και δεν μπορουσα οχι να παρκαρω,αλλα να μπω στιν εισοδο του σπητιου μου,στο ολυμπιακο σταδιο τι επρεπε να κανω ?να περιμενω να τελειώσει ο αγωνας σε μιαμιση ωρα για να μπω στο σπητη μου, με γριλο και στον δρομο,το φορτωσε ο γερανος τις τροχαιας και ολα καλα και ωραια.
Red Rider
12/07/2014, 21:25
Εμ... Έχεις δίκιο, σε ποιά περίπτωση όμως: Ο χώρος να είναι πολεοδομικά χαρακτηρισμένος ως γκαράζ, να έχει αδειοδότηση από τον δήμο, η σήμανση της οποίας να είναι εμφανής από πινακίδες τοποθετημένες επί της οδού που να υποδεικνύουν το που αρχίζει και που τελειώνει η απαγόρευση στάθμευσης για την είσοδο και τον αριθμό της άδειας και τότε βάσει του ΚΟΚ Άρθρο 34, παρ.3, περίπτωση θ, όντως κανείς δεν δικαιούται να σταθμεύει... Mea culpa, φαντάζομαι ότι τα έχεις φροντίσει όλα.
Διαβασμένο σε βρίσκω..Η είσαι του επαγγέλματος ή googlάρεις full.
Αν εξαιρέσουμε την σηματοδότηση επί της οδου που δεν είναι αρμοδιότητα δική μου,όλα τα άλλα τα έχω φροντίσει.
Αλλά απ'οτι καταλαβαίνω εχεις πρόβλημα με αυτούς που έχουν παράνομα γκαράζ χωρίς άδεια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώνουμε οι υπόλοιποι που είμαστε νόμιμοι.
Και τέλος πάντων όπως είπε και ο doctor παραπάνω, όποιος παρκάρει μπροστά σε γκαράζ είναι τουλάχιστον γαϊδούρι.
Δε πιστεύω κανένας από σας να παρκάρει το μπουρδέλο του πάνω στο πεζοδρόμιο ε! Το πεζοδρόμιο κύριοι είναι όλων. Το έχουμε πλερωμένο κύριοι (με φόρους κτλ κτλ) και θέλουμε να το χρησιμοποιούμε όλο.
Και δε γουστάρουμε τη βρωμομηχανή σας επάνω στο πεζοδρόμιο, κύριοι. Το ξέρω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παρκινγκ όπως καταλαβαίνω ότι τη βάζετε δίπλα από δεντράκια για να μην ενοχλεί. Και στην πραγματικότητα δε με ενοχλεί η μηχανή σας. Η νοοτροπία σας με ενοχλεί και η γαιδουριά σας γιατί ιδιωτικοποιήστε κάτι που ανήκει σε όλους.
Αυτό λοιπόν στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι μπορούμε να το κάνουμε ότι γουστάρουμε και να γράφουμε κανονικά κανένα γεράκο που φωνάζει. Εκεί που έχουμε δικαίωμα εμείς όμως δεν γουστάρουμε ούτε προφυλακτήρας να μπαίνει. Δε μας ενοχλεί, απλά δε γουστάρουμε γιατί έχουμε νόμιμα δικαιώματα και δεν θέλουμε να τα καταπατούν άλλοι.
Συμφωνώ ότι πρέπει η είσοδος να είναι ελεύθερη όλο το 24ωρο αλλά αν δεν είναι και κάθε φορά που πατάω το κουμπί της γκαραζόπορτας, μαζί με την πόρτα ανοίγει και η έξοδος τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευκαιρία να πούμε και μια καλημέρα με τον άγνωστο που πάρκαρε για να πάρει μια τυρόπιτα. Σιγά μη τον αρχίσω στα καντίλια πρωί πρωί ή απόγευμα απόγευμα. Αν ο πιτσιρικάς απ' το διπλανό διαμέρισμα ξέρει ότι δεν έχω αμάξι και βάζει το βρωμοσκουτεράκι του σε μια γωνία γιατί ξέρει ότι η μηχανή περνάει, πάλι δεν πειράζει. 4 χρόνια ζούσα έτσι και δε με ενοχλούσε.
Μου θυμίζεται κάτι γέρους που στέκονται στο πεζοδρόμιο και αν δουν κανένα να προσπαθεί να ανεβάσει το βρωμοσκουτεράκι του επάνω γίνονται 15χρονα πιτσιρίκια και τρέχουν να τον προλάβουν να του πουν να το κατεβάσει κάτω. Δίκιο έχουν αλλά που να το βρουν οι καψεροί με την κωλονοοτροπία μας και τη γαιδουριά μας.
Χαλαρώστε. Αν μπαινοβγαίνετε δίχως πρόβλημα, χαλαρώστε. Αν όχι, η διαδικασία είναι γνωστή.
10 σελίδες ρε πστμ, 10 σελίδες!!!!
....
Και τέλος πάντων όπως είπε και ο doctor παραπάνω, όποιος παρκάρει μπροστά σε γκαράζ είναι τουλάχιστον γαϊδούρι.
Ή ο οδηγός του γερανού της τροχαίας και έχει σκοπό να κλείσει το κινητό του και να κοιμηθεί. Κανένας άλλος δεν παρκάρει σε είσοδο πάρκινγκ χωρίς να αγχωθεί. Όλα τα άλλα είναι τυχαία περιστατικά που συμβαίνουν πιο αραιά απ' ότι διπλαπαρκάρεις εσύ και δεν αφήνεις τον νόμιμα παρκαρισμένο να φύγει.
Red Rider
13/07/2014, 00:24
Ή ο οδηγός του γερανού της τροχαίας και έχει σκοπό να κλείσει το κινητό του και να κοιμηθεί. Κανένας άλλος δεν παρκάρει σε είσοδο πάρκινγκ χωρίς να αγχωθεί. Όλα τα άλλα είναι τυχαία περιστατικά που συμβαίνουν πιο αραιά απ' ότι διπλαπαρκάρεις εσύ και δεν αφήνεις τον νόμιμα παρκαρισμένο να φύγει.
Μάλλον δεν έχεις δει σημείωμα που να λέει "αν ενοχλω καλέστε με στο τάδε τηλέφωνο "
Επίσης δεν διπλοπαρκάρω πότε.:)
Μάλλον δεν έχεις δει σημείωμα που να λέει "αν ενοχλω καλέστε με στο τάδε τηλέφωνο "
Επίσης δεν διπλοπαρκάρω πότε.:)
Axaxaxaxa... Αυτό ήταν γαμάτο! Έπρεπε να του αφήσεις σημείωμα "Δεν είχα μονάδες μαλάκα". xaxaxaxa
Τώρα αν την επόμενη σου αφήσει σημείωμα "κάνε μου αναπάντητη", βάλτου μπουρλότο. :lol:
Δεν μιλάω επί προσωπικού, γενικά μιλάω. Πιο συχνά διπλοπαρκάρουμε παρά κλείνουμε εισόδους πάρκιν. Και τα δύο μαλακία είναι αλλά συμβαίνουν. Και θα συμβαίνουν.
ρε παιδια τι λετε?ειναι δυνατον!να κλεινετε γκαραζ
και πορτες σπιτιων?ημαρτον που λεει κι ο Γεωργιου..
και σας πειραζουν τα μηχανακια στο πεζοδρομιο..:eek:
amyroukai
13/07/2014, 11:12
Διαβασμένο σε βρίσκω..Η είσαι του επαγγέλματος ή googlάρεις full.
Αν εξαιρέσουμε την σηματοδότηση επί της οδου που δεν είναι αρμοδιότητα δική μου,όλα τα άλλα τα έχω φροντίσει.
Αλλά απ'οτι καταλαβαίνω εχεις πρόβλημα με αυτούς που έχουν παράνομα γκαράζ χωρίς άδεια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώνουμε οι υπόλοιποι που είμαστε νόμιμοι.
Επι της ουσίας συμφωνούμε διότι όσο κατοικουσα σε πολυκατοικια είχα παρόμοια προβληματα, απλά βλέπω πολλούς να ωρυονται περί δικαιωμάτων ενω τις δικές τους υποχρεωσεις γαργάρα. Η σηματοδότηση είναι δική σου δουλειά, μην περιμένεις τον δήμο.
Πρόβλημα δεν έχω με κανέναν. Απλά όταν ο ωρυομενος είναι παράνομος, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται για τις παρανομίες των άλλων που εμποδίζουν την δική του παρανομία.
Το οτι οι γύρω είναι γαϊδούρια δεν φαίνεται μόνο στο πάρκινγκ, αρκεί να διαβάσει κανείς το "σε είδα" να χορτάσει γαϊδουριά. Γιατί αυτός που περνάει με κόκκινο πχ, να περιμενεις οτι θα σεβαστεί το γκαράζ;
Υγ. Δεν ξέρω τίνος επαγγέλματος λες, σχετικό με τμήμα των όσων συζητάμε είναι πάντως. Καλό το γκουγκλ που κανει απαντες ξερολες αλλά και ενα πτυχιακι δεν είν κακό επίσης...
ρε παιδια τι λετε?ειναι δυνατον!να κλεινετε γκαραζ
και πορτες σπιτιων?ημαρτον που λεει κι ο Γεωργιου..
και σας πειραζουν τα μηχανακια στο πεζοδρομιο..:eek:
Τώρα εσύ με κοροιδεύεις! Δεν υπάρχει περίπτωση. Ή με κοροιδεύεις ή είσαι ένας απ' του λόγους που το θρεντ έφτασε τις 10 σελίδες.
Στο πρωτο πόστ αναφέρθηκα σε δεύτερο πρόσωπο έχοντας κάνει παράθεση τον red. Ο red δεν το έπιασε και νόμιζε ότι αναφερόμουν σε αυτόν λέγοντας μου τι κάνει ο ίδιος.
Στο δευτερο ποστ είπα ότι μιλάω γενικά και χρησιμοποίησα τον πληθηντικό του πρώτου προσώπου.
Δλδ για να γίνει συζήτηση εδώ μέσα πρέπει όλοι να μιλάμε μόνο σε τρίτο. Εδώ μέσα είμαστε όλοι παρθένες και για όλα φταίνε οι άλλοι?
Ή μήπως όλοι είναι μαλάκες αλλά εξαιρούνται οι παρόντες?
Και από πότε η παρανομία πάει με το μέγεθος?
Ποιος από εδώ μέσα δεν έχει διπλοπαρκάρει? Και μη μου πεις εγώ ή εσύ ή ο μπατζανάκης μου, δε με απασχολεί ούτε είμαι υποχρεομένος να σε πιστεψω απ' τη στιγμή που δε γνωρίζω ούτε εσένα ούτε το μπατζανάκι σου. Απ' τη στιγμή που το φαινόμενο υπάρχει και επαναλαμβάνεται θεωρώ ότι φταίμε όλοι μας και δε μιλάω σε τρίτο πρόσωπο. Και φυσικά δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου γιατί ούτε εσύ με ξέρεις.
Αν λοιπόν κάποιος διπλοπαρκάρει ή βάζει το μηχανάκι του επάνω στο πεζοδρόμιο ή κλείνει την είσοδο πάρκιν είναι επειδή είμαστε όλοι μαλάκες και γαιδούρια και δεν εξαιρείται κανείς, ούτε οι παρόντες ούτε ο μπατζανάκης μας.
Όχι εμένα δε με πειράζουν τα μηχανάκια επάνω στο πεζοδρόμιο. Ενοχλούν όμως τους παππούδες. Τι έχεις να πεις γι' αυτό? Τι θα κάνεις γι' αυτό? Θα το κάνεις γαργάρα όπως και εγώ?
Τώρα εσύ με κοροιδεύεις! Δεν υπάρχει περίπτωση. Ή με κοροιδεύεις ή είσαι ένας απ' του λόγους που το θρεντ έφτασε τις 10 σελίδες.
Στο πρωτο πόστ αναφέρθηκα σε δεύτερο πρόσωπο έχοντας κάνει παράθεση τον red. Ο red δεν το έπιασε και νόμιζε ότι αναφερόμουν σε αυτόν λέγοντας μου τι κάνει ο ίδιος.
Στο δευτερο ποστ είπα ότι μιλάω γενικά και χρησιμοποίησα τον πληθηντικό του πρώτου προσώπου.
Δλδ για να γίνει συζήτηση εδώ μέσα πρέπει όλοι να μιλάμε μόνο σε τρίτο. Εδώ μέσα είμαστε όλοι παρθένες και για όλα φταίνε οι άλλοι?
Ή μήπως όλοι είναι μαλάκες αλλά εξαιρούνται οι παρόντες?
Και από πότε η παρανομία πάει με το μέγεθος?
Ποιος από εδώ μέσα δεν έχει διπλοπαρκάρει? Και μη μου πεις εγώ ή εσύ ή ο μπατζανάκης μου, δε με απασχολεί ούτε είμαι υποχρεομένος να σε πιστεψω απ' τη στιγμή που δε γνωρίζω ούτε εσένα ούτε το μπατζανάκι σου. Απ' τη στιγμή που το φαινόμενο υπάρχει και επαναλαμβάνεται θεωρώ ότι φταίμε όλοι μας και δε μιλάω σε τρίτο πρόσωπο. Και φυσικά δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου γιατί ούτε εσύ με ξέρεις.
Αν λοιπόν κάποιος διπλοπαρκάρει ή βάζει το μηχανάκι του επάνω στο πεζοδρόμιο ή κλείνει την είσοδο πάρκιν είναι επειδή είμαστε όλοι μαλάκες και γαιδούρια και δεν εξαιρείται κανείς, ούτε οι παρόντες ούτε ο μπατζανάκης μας.
Όχι εμένα δε με πειράζουν τα μηχανάκια επάνω στο πεζοδρόμιο. Ενοχλούν όμως τους παππούδες. Τι έχεις να πεις γι' αυτό? Τι θα κάνεις γι' αυτό? Θα το κάνεις γαργάρα όπως και εγώ?
θεωρω αυτονοητο!
απο την στιγμη που βλεπεις σημα ιδιωτικο!μην παρκαρεις..
δεν παρκαρεις..μπορει κατι να χρειαστει ο αλλος..κανονικα!
ουτε πορτα σπιτιου μπορεις να κλεινεις!!
Αν το προχωρησουμε περαιτερω..ουτε στο πεζοδρομιο..μπορεις!!
τι να κανεις?
αν ειναι αυτοκινητο το βαζεις οπου βρεις και περπατας!!!
απλο!
μηχανακι το ιδιο και μπορει να χασεις καμια εξατμιση!!!
η να μην το ξαναβρεις!!:lol:
pipe_smoker
13/07/2014, 12:54
Ακομα να καταλαβετε οτι το προβλημα ειναι οι νερα(ν)τζιες?:smokin:
Ακομα να καταλαβετε οτι το προβλημα ειναι οι νερα(ν)τζιες?:smokin:
δεν είναι οι νερατζιες το πρόβλημα, αυτές τις εβαλε ο δημος και ξερουμε εκ των προτερων ότι αμα το κυνηγήσουμε δεν θα βγαλουμε ακρη! το πρόβλημα ειπαμε είναι τα καγκελακια που φυτεψε ιδιώτης στο πεζοδρομιο τον οποιο μπορουμε αμα λαχει να κυνηγήσουμε μπας και βγαλουμε κανα φραγκο...
εδω ο αβραμο φυτεψε παντου καγκελα κατα μηκος και δεν μπορεις να περασεις απεναντι παιρνοντας και μιζα και απο δημαρχος εγινε υπουργος;):smokin:
Red Rider
13/07/2014, 15:08
Επι της ουσίας συμφωνούμε διότι όσο κατοικουσα σε πολυκατοικια είχα παρόμοια προβληματα, απλά βλέπω πολλούς να ωρυονται περί δικαιωμάτων ενω τις δικές τους υποχρεωσεις γαργάρα. Η σηματοδότηση είναι δική σου δουλειά, μην περιμένεις τον δήμο.
Πρόβλημα δεν έχω με κανέναν. Απλά όταν ο ωρυομενος είναι παράνομος, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται για τις παρανομίες των άλλων που εμποδίζουν την δική του παρανομία.
Το οτι οι γύρω είναι γαϊδούρια δεν φαίνεται μόνο στο πάρκινγκ, αρκεί να διαβάσει κανείς το "σε είδα" να χορτάσει γαϊδουριά. Γιατί αυτός που περνάει με κόκκινο πχ, να περιμενεις οτι θα σεβαστεί το γκαράζ;
Υγ. Δεν ξέρω τίνος επαγγέλματος λες, σχετικό με τμήμα των όσων συζητάμε είναι πάντως. Καλό το γκουγκλ που κανει απαντες ξερολες αλλά και ενα πτυχιακι δεν είν κακό επίσης...
Ας συμφωνήσουμε ότι συμφωνούμε λοιπόν :lol:
παρτε το χαμπαρι.
ο καθενας κανει οτι γουσταρει.
ζουμε στη ζουγκλα. ο ενας φτιαχνει παρανομα γκαραζ, ο αλλος παρκαρει παρανομα σε γκαραζ, ο αλλος αποφασιζει να φυτεψει κολωνακια για να μην παρκαρουν στο γκαραζ. τσιπα και φιλοτιμο εχουνε λιγοι. οι πολλοι ζητανε και τα ρεστα για την μαλακια τους ειτε (μη) προβαλοντας την ιδιοτητα τους (ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?) η προβαλοντας την ιδιοτητα τους (κοιτα! δεν εχω πολιτικη ταυτοτητα...μαντεψε...!), ειτε προβαλοντας την μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να πετυχει ο απεναντι τους
ζωα ειμαστε και το αποδεικνυουμε καθημερινα σε ολες τις εκφανσεις της μιζερης ζωης μας. δεν παραδεχομαστε λαθη και παπαριες, δεν ζηταμε συγγνωμη και προχωραμε στο αγνωστο με βαρκα μια πουτανα που δεν λεει να ψοφησει για να ξεγυμνωθουμε εντελως και να δειξει τι ειναι ο καθενας και να μετρηθουμε.