Σύνδεση

View Full Version : pcx 150 ή crypton x???

Σελίδες : 1 [2]

pipe_smoker
16/07/2014, 17:44
Αρχιδοσκαλώστρα λέγεται...

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Bowleno
16/07/2014, 19:23
Αρχιδοσκαλώστρα λέγεται, το μοτόρι απευθύνεται μόνο σε αρσενικά με "κοχόνες" κι εκεί τοποθετούνται οι @ρχιδοσακούλες του οδηγού έτσι ώστε να πονάει από την επιτάχυνση, αν ανοίγει απότομα το γκάζι και να κόβει. Κάτι σαν μηχανικός κόφτης φαντάσου.

Έλα, πες την αλήθεια, τα έχεις κάνει πλακάκια με τον χυμαδόρη και σου δίνει από το καλό το μέλι, ε; :moutza::bawl::bawl::bawl:

notakos600
16/07/2014, 20:42
Αρχιδοσκαλώστρα λέγεται, το μοτόρι απευθύνεται μόνο σε αρσενικά με "κοχόνες" κι εκεί τοποθετούνται οι @ρχιδοσακούλες του οδηγού έτσι ώστε να πονάει από την επιτάχυνση, αν ανοίγει απότομα το γκάζι και να κόβει. Κάτι σαν μηχανικός κόφτης φαντάσου.

:lol::bawl::lol::bawl::lol:

Bob_o_mastoras
16/07/2014, 20:52

Θεος!! :bawl::bawl:

vaska
16/07/2014, 23:01
Έλα, πες την αλήθεια, τα έχεις κάνει πλακάκια με τον χυμαδόρη και σου δίνει από το καλό το μέλι, ε; :moutza::bawl::bawl::bawl:

Μπα ο μουνίκακας το πολύ καλό το κρατάει για πάρτη του

:lol:

vaska
16/07/2014, 23:31
Με αφορμή την αναφορά στο Κάβα και την παράδοσή μου να μου αρέσουν τα άσχημα μηχανάκια (GS έχω μην το ξεχνάμε) έριξα μια ματιά σε δοκιμές που έχουν γίνει από περιοδικά.
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/96248.asp

Αρχίζουν τα όργανα λοιπόν
1) αν και κυκλοφορεί από το 13 και είμαστε στα μέσα του 14 δεν έχω δει κανένα στον δρόμο (θα κυκλοφορούν νύχτα θα μου πείτε με μωβ Xenon κάτω από την καρίνα)
2) Ο μάστορης που το δοκιμάζει λέει κάτι για τσοκ στο τιμόνι. Μπααα θα έκανα λάθος, ξαναδιαβάζω επαληθεύω. Καρμπυρατερ ???? Πρώτο πολιτισμικό σοκ.
3) Κατανάλωση λέει 3/100 και πέφτει και πιο κάτω άμα είσαι γλυκούλης με το γκάζι. Το φτάσανε λέει χωρίς πολλούς συμβιβασμούς στα 2,8/100. Τιλερεπαιδακιμου κι εγώ με ψεκαστό είμαι 3 - 3,5/100 και δεν είμαι γλυκούλης με το γκάζι και είμαι 135 κε και με εξάτμα και φίλτρο αέρα. 12.6 HP δίνει η Γιαμάπα στον Κρύπτονα και 10 η Καβα στο δικό της.
4) Καλή η ανάρτηση λέει ο μάστορας καλά και τα φρένα, χώρος κάτω από τη σέλα, λίγο ξενίζει η θέση οδήγησης σε σχέση με τα υπόλοιπα παπιά
και όλα αυτά με 2000 κούτα, όσο δλδ βρίσκεις τον Κρύπτονα μετάχειρο.

Ρε pap μήπως να το ξαναδείς το θέμα (κι ας έχει κάρμπ δεν πειράζει θα το κάνουμε ψεκαστό θα του βάλουμε και κομμάντερ), θα είστε και λίγοι αυτοί που το καβαλάτε.

:D

Bob_o_mastoras
16/07/2014, 23:58
4) Καλή η ανάρτηση λέει ο μάστορας καλά και τα φρένα, χώρος κάτω από τη σέλα, λίγο ξενίζει η θέση οδήγησης σε σχέση με τα υπόλοιπα παπιά

H @ρχιδοσκαλωστρα θα φταιει λογικα. :lol:

ggs
17/07/2014, 09:40

:bawl: :bawl:

καβ(λ)ασακι ρεεεεε

alex14
17/07/2014, 09:51
Το pcx ανεβαινει πεζοδρομια ? Ειδα ενα εχθες απο κοντα και μου φανηκε πολυ χαμηλο απο κατω.
Μεγαλο μειον νομιζω για μηχανακι που κυκλοφορει μονο πολη.

Red Rider
17/07/2014, 12:05
Μετρημένο χθες,το crypton μου έβγαλε 125 χιλιόμετρα με 3.1 λίτρα. Τα χιλιόμετρα έγιναν Πειραιά - Μεσογεια από Συγγρού - Μεσογειων τέρμα γκάζι.
Το μηχανάκι φοράει φίλτρο εξάτμιση, και τα 150αρια scooter τα περνάει.

alexxxcbr
17/07/2014, 13:08
ποιός ψώνισε?
το ζαχάρωνα είπα, δεν ψώνισα ακόμα ...
αλλά απ' ότι φαίνεται, σε pcx καταλήγουμε!

τώρα για να πώ την αλήθεια, είχε και ένα vstrom 1000 δίπλα, πολύ με άρεσε :lol:

Eιπα και γω....:lol::bawl:

virus
17/07/2014, 19:08
το αφηνεις μαμα κρυπτον
το βελτιωνεις pcx

:beer: