View Full Version : Προσεχώς Ιδιοκτήτης Triumph..
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Triumph Tiger 800 εντός του επόμενου μήνα και έχω μερικές ερωτήσεις για όποιον μπορεί να βοηθήσει:
1) Από πού αγοράζουμε Triumph και πού κάνουμε service? Βλέπεις υπάρχουν δύο εξουσιοδοτημένοι στην Αθήνα και θα ήθελα να αποφύγω τον λάθος αν είναι δυνατόν..
2) Σίγουρα θα βάλω κάγκελα και συναγερμό, είναι τα εργοστασιακά καλά ή να προτιμήσω κάτι άλλο; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και aftermarket αλλά δεν ξέρω αν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Bob_o_mastoras
13/07/2014, 19:27
:a27:
Ρε παρε ενα Bonneville και ποσταρε φωτογραφιες να γουσταρουμε και ασε τα adventure τα υπερωκεανια!!!
Spam off.
Περι των ερωτησεων δεν γνωριζω.
Οτι και να παρεις καλοριζικο και καλοταξιδο!
:beer:
taisteal
13/07/2014, 19:29
Παρτο,αλλα το νου σου στις μιζες...
Οχι της siemens,της μοτοσυκλετας εννοω...
:D:D
chillipf
13/07/2014, 19:30
Απάντηση δεν έχω ούτε εγώ.
Απλώς να σε καλωσορίσω, Συνάδελφε εν Χριστώ, ελέω Τriumph :beer:
Με το καλο να το παρεις, θα το ευχαριστηθεις.
1)Καγκελα βαλε οποια θες, τα εργοστασιακα καλη φημη εχουν παντως.
2)Εργοστασιακος συναγερμος ειναι της Datatool και....κοστιζει χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Γνωμη μου μην βαλεις, αν θες παρε αλλο με τηλεειδοποιηση κλπ.
3)Για σερβις οι αποψεις ειναι πολλες, ο μονος γενικα αποδεκτος σχεδον απο ολους ειναι ο Σακης στο πολυγωνο, πρωην εξουσιοδοτημενος. Για εξουσιοδοτημενο δεν εχεις και πολλες επιλογες.
4)Ψιλοκουσουρια ισως εμφανισει η μηχανη αλλα τιποτα ανησυχητικο εκτος της μιζας που σπαει νευρα οταν αρχιζει και τα παιζει. Εντος εγγυησης στην αλλαζουν με 0 κοστος, και εκτος εγγυησης παλι καπως ετσι γινεται ;)
Σχετικά με κάγκελα και συναγερμούς δε γνωρίζω.
Για service, εγώ χτες πήγα τη μηχανή (Tiger 800) στο Σάκη για το μεγάλο service (20.000km) και μπορώ να πω ότι η μηχανή ακούγεται σαν καλοκουρδισμένη κιθάρα, οπότε είμαι ευχαριστημένος.
Η μίζα λένε ότι έχει προβλήματα (ή έστω είχε). Εγώ την πήρα μεταχειρισμένη και η μίζα είχε αλλαχτεί προληπτικά χωρίς τότε να έχει παρουσιάσει πρόβλημα.
Όλα καλά παιδιά, τη πήρα τη μοτοσυκλέτα!
Σχετικά με τα κάγκελα έβαλα τα εργοστασιακά, μου φαίνονται αρκετά καλά.
Στη μουοσυκλέτα μπορείς να βάλεις όποιο συναγερμό θες αρκεί να μην κόψεις καλώδια και είσαι κανονικότατα στην εγγύηση.
Πρέπει να πέφτει αρκιβώς πάνω στη φύσα της μηχανής, αλλά ευτυχώς ό,τι χρειάζεται να συνδεθεί υπάρχει στην εργοστασιακή φύσα.
Εγώ βρήκα μάστορα καλό που μου κατασκεύασε την φύσα για τον Scorpio SR-I900 και βάλαμε και το κόψιμο κινητήρα και το περιμετρικό και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Χτυπάει αρκετά δυνατά και η τηλεειδοποίηση του είναι αρκετά καλή (να δούμε και πόσο κρατάει η μπαταρία βέβαια).
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις και την βοήθεια σας!
akis_trevor
10/08/2014, 12:35
καλοριζικη καλα και ορθια χλμ....:beer:
βαλε καμια φωτο ....:wave2:
Καλοτάξιδο το εργαλείο, και καλός μας βρήκες :beer:
Bob_o_mastoras
10/08/2014, 12:41
Καλοριζικη και καλοταξιδη φιλε! Παντα καλα και ορθιος! :beer:
ps: εγω ποτε θα παρω bonneville??? :cry:
SHOOTER045
10/08/2014, 12:57
Καλοριζικη και καλοταξιδη φιλε! Παντα καλα και ορθιος! :beer:
ps: εγω ποτε θα παρω bonneville??? :cry:
Όταν μεγαλώσεις...
Bob_o_mastoras
10/08/2014, 13:50
Όταν μεγαλώσεις...
Σωστος! :a013:
Θα μαζευω απο τωρα λεφτα και σε μια 10ετια το πολυ το τσιμπαω! :)
Υπομονη..
http://i57.tinypic.com/2iaqzc4.jpg
http://i57.tinypic.com/m9ub1z.jpg
taisteal
11/08/2014, 00:56
Καλοταξιδη η Αγγλιδα σου
:beer::beer::beer:
Ομορφο μηχανακι.
Να το χαρεις!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Να'στε όλοι καλά και πάντοτε να είμαστε όλοι ΌΡΘΙΟΙ!
Arxagelos
12/08/2014, 21:53
καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα, όλα καλά, μόνο αυτή η βαλίτσα που έβαλες είναι έκτρωμα. Πολύ fail...πιο μεγάλη και απο την μηχανή είναι ρε συ!:rotflmao:
καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα, όλα καλά, μόνο αυτή η βαλίτσα που έβαλες είναι έκτρωμα. Πολύ fail...πιο μεγάλη και απο την μηχανή είναι ρε συ!:rotflmao:
Που να δεις τη δικια μου την Givi Trekker 46L στην ιδια μηχανη, σαν εργαλειοθηκη ειναι ! :lol:
devil's animal
12/08/2014, 23:31
καλοριζικη, καλοταξιδη....
:beer::beer:
Pan (dvs)
13/08/2014, 08:18
Πολλα και καλα χιλιομετρα.
Τελειώσαμε με το στρώσιμο και χτές έκανα το πρώτο service..
Σήμερα το απόγευμα είπα να πατήσω και λίγο χώμα για το καλό!
http://i61.tinypic.com/voq3rn.jpg
http://i57.tinypic.com/4ns3q.jpg
akispoulis
16/08/2014, 20:22
To ειχα και εγω φιλε μου. πολυ καλο μιχανακι... θα το χαρεις . εγω δυστηχος δεν το εχω τωρα. μου εβγαλε προβληματα (μιζα και ηλεκτρικα), και ειμαι πολυ δυσαρηστημενος απο τον diler της καλαματας........ σαν μοτοσυκλετα ειναι παρα πολυ καλη!(παμε για crossrunner τωρα...) σιγα σιγα.....