PDA

View Full Version : Θανατηφόρα τροχαία: Κάθε πέρισυ και καλύτερα.

Ζεύκας
15/07/2014, 03:46
Σε σχέση με το 2013, στην Αττική:

Μείωση 29,2% στα θανατηφόρα δυστυχήματα.
Μείωση 33.6% οι νεκροί.

Μείωση 28,4% στα σοβαρά δυστυχήματα.
Μείωση 29,7% οι σοβαρά τραυματίες.

http://www.naftemporiki.gr/story/833056/simantiki-meiosi-ton-thanatiforon-troxaion-stin-attiki

amyroukai
15/07/2014, 08:17
εμ... σόρι, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις. Έχουμε φέτος μείωση στα θανατηφόρα και στους νεκρούς και στα σοβαρά περιστατικά κλπ, αλλά πέρυσι ήταν καλύτερα;

TROOPER
15/07/2014, 08:39
εμ... σόρι, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις. Έχουμε φέτος μείωση στα θανατηφόρα και στους νεκρούς και στα σοβαρά περιστατικά κλπ, αλλά πέρυσι ήταν καλύτερα;

αντε ρε με το κορακι!!! :lol:

amyroukai
15/07/2014, 08:44
αντε ρε με το κορακι!!! :lol:

άμα έρθει Κρίκο καμμιά δευτέρα και φέρει αναπτήρες "γραφείο τελετών Ζευκας, ειδικές τιμές για μοτοσικλετιστές" θα βεβαιωθούμε...

McGyver
15/07/2014, 08:47
Λέτε να έχει συνυπολογιστεί η μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων στα παραπάνω νούμερα;

MG-KTiNoS
15/07/2014, 09:12
Λέτε να έχει συνυπολογιστεί η μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων στα παραπάνω νούμερα;

Ωωωω καλά είσαι!

Πρόσθεσε και
-τη βενζίνη που δεν την καις εύκολα
-τα μεγάλα αμάξια που δεν υπάρχουν πια
- τις εθνικές που δεν "υπάρχουν" πια
και είσαι μέσα...

Ούτε οι δρόμοι έφτιαξαν , ούτε οι οδηγοί βελτιώθηκαν.

devil's animal
15/07/2014, 09:24
Σε σχέση με το 2013, στην Αττική:

Μείωση 29,2% στα θανατηφόρα δυστυχήματα.
Μείωση 33.6% οι νεκροί.

Μείωση 28,4% στα σοβαρά δυστυχήματα.
Μείωση 29,7% οι σοβαρά τραυματίες.

http://www.naftemporiki.gr/story/833056/simantiki-meiosi-ton-thanatiforon-troxaion-stin-attiki

και σου'χω πει ρε αγορι μου...
μην ποσταρεις τετοια σοβαρα θεματα με βαρυγδουπους τιτλους στις 5 παρα τα χαραματα μετα απο ξυδια...
:lol::lol:

7Tolis
15/07/2014, 09:24
Ισχύει. Τα θανατηφόρα έχουν μειωθεί. Υπάρχει καλύτερη ασφάλεια των οχημάτων. Στουκες πάντως υπάρχουν είτε από αφηρημάδα, είτε άλλους παράγοντες.

teogtp
15/07/2014, 09:50
Ισχύει. Τα θανατηφόρα έχουν μειωθεί. Υπάρχει καλύτερη ασφάλεια των οχημάτων. Στουκες πάντως υπάρχουν είτε από αφηρημάδα, είτε άλλους παράγοντες.
@ρχιδια!
Αυτο που εγραψε ο Κτινος ειναι........
Εκοψαν τα φραγκα τελος η βενζινες και η τσαρκες.
Ξερεις ποσο καιρο εχω να δω 'η να ακουσω καγκουραμαξο να μου "παιρνει" τ'αυτια απο κοφτες και σαμπγουφερ;

Ζεύκας
15/07/2014, 09:55

Τρολιά κι ετς

cityfly
15/07/2014, 10:25

μα τι λες τώρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

εδώ γράφει στο άρθρο ότι στόχος του υπουργείου είναι η πρόληψη κι ότι
"η συγκεκριμένη στρατηγική είναι ο στόχος και του υπουργείου και όχι η εκ των υστέρων τιμωρία, μετά από «"ενέδρες", δηλαδή κρυμμένους αστυνομικούς και περιπολικά πίσω από θάμνους και στροφές», για τον εντοπισμό παραβατών."

:lol::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

faraway
15/07/2014, 10:37
Τα τελευταια 3 χρονια εχουν πεσει κατα πολυ τα νουμερα και τα στατιστικα των τροχαιων και ειναι καθαρα και μονο ενα ακομα αποτελεσμα της κρισης

7Tolis
15/07/2014, 11:18
Όπως και να το δει ο καθένας το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Θετικό.

ktmakis
15/07/2014, 11:41
Νομίζω θετικό θα ήταν αν είχαμε άυξηση των οχημάτων και της κυκλοφορίας και χαμηλότερα νούμερα στα τροχαία. Η κρίση άγγιξε και τα τροχαία λοιπόν.

kostas777
15/07/2014, 12:05
Για αυτή την κρίση μιλάμε;
http://www.newsnowgr.com/article/698791/megali-afxisi-463-simeiosan-oi-poliseis-aftokiniton-ton-iounio.html

costas_versys
15/07/2014, 14:01
Αυτή η αύξηση των πωλήσεων προέρχεται σίγουρα από τον τουρισμό (νοικιάρικα, επαγγελματικά κλπ)

MG-KTiNoS
15/07/2014, 14:44
Μπα η ανάπτυξη είναι...

costas_versys
15/07/2014, 14:47
ΑΑαα, ναι το ξέχασα. Τρέξαν όλοι με το κοινωνικό μέρισμα να αγοράσουν αυτοκίνητα ..

paramedic
15/07/2014, 15:38
Εγώ πάντως σπάνια βλέπω ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο να κυκλοφορεί ενώ παλιότερα ήταν καθημερινότητα. Πάντως τα βαριά τροχαία πράγματι μειώθηκαν όπως μπορώ να δω από την δουλειά μου. Από την άλλη όμως πέρυσι είχαμε πολλές αυτοκτονίες και μάλιστα βίαιες(Αυτοπυρπόληση πχ)και αύξηση στα παθολογικά περιστατικά πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος έπαψε να ασχολείται πολύ με την υγεία του λόγω έλλειψης χρημάτων.

7Tolis
15/07/2014, 15:57
@paramedic συνάδελφος;

panavour
15/07/2014, 16:33
Εγω παντως βλεπω οτι εχει μεν μειωθει η κυκλοφορια ,αλλα εχει κορυφωθει στο μεγιστο η παραβατικοτητα ειδικα στις μικρες μοτοσυκλεττες (παπια και συναφη) λογω ηλικιας και οικονομικης κρισης.Ο καθενας που ειχε αυτοκινητο και δεν μπορει να το συντηρησει και κυκλοφορησει ,εχει αγορασει ή εχει επανακυκλοφορησει ,οτι χρεπι εχει βρει φθηνο ή ειχε αποσυρει παλαιοτερα.Το αποτελεσμα κυκλοφορουν χρεπια που δεν εχουν φωτα,φρενα,φτερα,διαλυμμενα πλαστικα, με τρυπιες εξατμισεις,χωρις φλας,χωρις κρανος και προστατευτικο εξοπλισμο.Το ιδιο και σε πολλα αυτοκινητα που κυκλοφορουν εν διαλυσει και οπως και τα μηχανακια χωρις ασφαλεια.Τωρα αν εχουν μειωθει τα ατυχηματα αυτο ισως οφειλεται και στις μειωμενες μεσες ταχυτητες για λογους μειωσης της καταναλωσης.

MG-KTiNoS
15/07/2014, 16:38
Από την άλλη όμως πέρυσι είχαμε πολλές αυτοκτονίες και μάλιστα βίαιες(Αυτοπυρπόληση πχ)και αύξηση στα παθολογικά περιστατικά πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος έπαψε να ασχολείται πολύ με την υγεία του λόγω έλλειψης χρημάτων.

Άσταναπανστοδιάολο....
:(

faraway
15/07/2014, 17:09
Έχουν μπλεχτεί 3-4 θέματα σε ένα ( ως συνήθως ) . :confused:

Στο κομμάτι των τροχαίων και της οδικής βοήθειας , έχουν πέσει κατά πολύ τα νούμερα και ο λόγος είναι καθαρά η κρίση .

Όταν θα ξαναπιάσουν στα χέρια τους 5 φράγκα οι γνωστές κατηγορίες πολιτών θα αρχίσει και το μακελειό στους δρόμους όπως παλιά . :sad:

Το 46% αύξηση πωλήσεων που είναι ένα άλλο θέμα που ξεφύτρωσε , αναφέρεται στην αύξηση πωλήσεων σε σχέση με πέρσυ . Όταν 6 χρόνια πέφτεις , εεεεε κάποια στιγμή θα ανέβεις . Στη θεωρία λέγεται ανάπτυξη αυτό .

Δείτε της πωλήσεις ας πούμε σε σχέση με το 2008 και το ξανασυζητάμε . :cry:

Η παραβατικότητα πάντα υπήρχε , αλλά όντως και γω θεωρώ ότι έχει αυξηθεί , κυρίως γιατί πάλι λόγο της κρίσης , αυξήθηκαν κατά χιλιάδες τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν κανονικότατα . :(

kostas777
15/07/2014, 17:20
Στο κομμάτι των τροχαίων και της οδικής βοήθειας , έχουν πέσει κατά πολύ τα νούμερα και ο λόγος είναι καθαρά η κρίση .

Αυτό θα σήμαίνε ότι η κρίση το 2014 είχε πολύ μεγαλύτερες συνέπειες από ό,τι τα προηγούμενα έτη και ότι βαθύνεται με αυξανόμενη ταχύτητα

paramedic
15/07/2014, 22:38
@paramedic συνάδελφος;
Νοσηλευτής είμαι στην ΜΕΘ του ΚΑΤ φίλε. Εσύ?

7Tolis
15/07/2014, 22:54

Στις μηχανές του ΕΚΑΒ εγώ.

amyroukai
16/07/2014, 08:42

φαντάζομαι αυτόν που θα ξυπνήσει και θα δει αυτή τη φάτσα από το άβαταρ από πάνω του. θα "φύγει" μιά και καλή...

Bowleno
16/07/2014, 08:43
Άσταναπανστοδιάολο....
:(

Δεν πουλάμε πια τόσα φάρμακα, ε; :p

(δούλευα για μεγάλο διάστημα σε φαρμακαποθήκη και ακόμα έχω πληροφορίες από "μέσα" για την κατάσταση που επικρατεί, ιδίως στα παραφάρμακα)

giannis23
16/07/2014, 21:20
αυξηθηκαν οι πωλησεις στην μικρη κατηγορια.. μεσαια τιποτα..μεγαλη δεν υπαρχει πλεον..

AristidisZ
16/07/2014, 22:01
Για αυτή την κρίση μιλάμε;
http://www.newsnowgr.com/article/698791/megali-afxisi-463-simeiosan-oi-poliseis-aftokiniton-ton-iounio.html

μα με πτώση 60~70% δυο χρόνια τι να λέει το νούμερο ;

ξεκινάμε με 100
πέφτουμε 60%, πάμε στα 40
ξαναπέφτουμε 60%, πάμε στα 16

ε αν έχουμε άνοδο 50%, πάμε στα 24

κλάιν εν ολίγοις

btw semi off topic, έχει ανεβεί η κίνηση τελευταία ή είναι απλά ιδέα μου ;

spyrakos35
17/07/2014, 07:21
btw semi off topic, έχει ανεβεί η κίνηση τελευταία ή είναι απλά ιδέα μου ;

καλά ρε συ, γκασμάς είσαι???...... Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η λέμε...... πόσες φορές να στο πούμε.....

kostas777
17/07/2014, 13:28
μα με πτώση 60~70% δυο χρόνια τι να λέει το νούμερο ;

Εμένα πάντως (δεν έκανα καμιά ανάλυση, «οπτικά» ας πούμε) δεν μου βγαίνουν τα νούμερα.

Δεν εννοώ ότι τώρα κινούνται περισσότερα αυτοκίνητα με πριν από 5 χρόνια, εννοώ ότι αυτό το «καθαρά λόγω κρίσης» δεν μου φαίνεται σωστό, ή τουλάχιστον έπαιξε τον ρόλο της αλλά δεν συμβαίνει αποκλειστικά λόγω αυτής. Κάτι το οποίο είναι υποθετικό, εκτός αν υπάρχει σχετική έρευνα ή αν κάποιος παραθέσει έγκυρα στοιχεία.

7Tolis
17/07/2014, 13:49
Βασικά μιλάμε για τη κίνηση ενώ το θέμα είναι τα θανατηφόρα και η μείωση αυτών. Έχει ανέβει ο παράγοντας ασφάλεια των οχημάτων.