View Full Version : Δημοτική αστυνομία ΟΝ
pipe_smoker
15/10/2015, 12:47
Ωραία, και μου είχαν λείψει.
Θα γελάσουμε πάλι.
taisteal
15/10/2015, 13:42
Ο Καφετζοπουλος...
Μαλιστα..
Δεν υπαρχει καμμια ελπιδα για τον ταλαιπωρο τοπο...
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:54
Ο Καφετζοπουλος...
Μαλιστα..
Δεν υπαρχει καμμια ελπιδα για τον ταλαιπωρο τοπο...
Ο "Ακαλυπτος" ;;; :bawl:
amyroukai
15/10/2015, 14:10
Ο "Ακαλυπτος" ;;; :bawl:
Ηθοποιός σημαίνει φως ρε χοντασάκι σκοταδιστή. Έχεις και θράσος να ειρωνεύεσαι την τέχνη.
devil's animal
15/10/2015, 18:33
:hunter::hunter::hunter::hunter::hunter:
343091
amyroukai
15/10/2015, 18:36
Θα σας κάνουμε ανθρώπους.
Ένα 50αρικακι τη φορά.
Ακοινωνητοι...
sergiosm
15/10/2015, 18:37
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
343072
Και τί θα κάνουμε στις περιπτώσεις που το κράτος έχει χωροθετήσει δημόσια κτήρια αλλά ΔΕΝ έχει προβλέψει θέσεις στάθμευσης κύριε ... Καφετζόπουλε ;;;
Αυτό το έχετε σκεφθεί;;
Μπα, δεν θα το έλεγα ...
MG-KTiNoS
15/10/2015, 18:41
Και τί θα κάνουμε στις περιπτώσεις που το κράτος έχει χωροθετήσει δημόσια κτήρια αλλά ΔΕΝ έχει προβλέψει θέσεις στάθμευσης κύριε ... Καφετζόπουλε ;;;
Αυτό το έχετε σκεφθεί;;
Μπα, δεν θα το έλεγα ...
Πως δεν το χει σκεφτεί....
και έχει αποφανθεί
starX:2
:lol:
υγ
ώρε θα πέσει μίζα από τους μικροπωλητές πάλι
αβέρτα κουβέρτα
αλλά θα δουλέψουν τα καφενεία ημιορόφων φουλ
ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ
:moutza:
pipe_smoker
15/10/2015, 19:42
Να πάμε, να πάμε!
343103
Bob_o_mastoras
16/10/2015, 02:38
Ηθοποιός σημαίνει φως ρε χοντασάκι σκοταδιστή. Έχεις και θράσος να ειρωνεύεσαι την τέχνη.
Προς θεου.. Μονο απειρο ρισπεκτ στην αντιδημαρχαρα σας, που καποτε το επαιζε και αριστερος.. :lol:
Πωπω, παντως εδω στα βορεια η κατασταση ειναι απαλευτη.. Καταφερα και κολλησα στην κινηση ακομα και με το παπι.. :hypnotize::eleison:
spyrakos35
16/10/2015, 04:50
Προς θεου.. Μονο απειρο ρισπεκτ στην αντιδημαρχαρα σας, που καποτε το επαιζε και αριστερος.. :lol:
Πωπω, παντως εδω στα βορεια η κατασταση ειναι απαλευτη.. Καταφερα και κολλησα στην κινηση ακομα και με το παπι.. :hypnotize::eleison:
κάνε υπομονή
όπου να ναι θα τελειωσει το μετρό και θα στρώσουν ούλα
:tooth:
κάνε υπομονή
όπου να ναι θα τελειωσει το μετρό και θα στρώσουν ούλα
:tooth:
343128
343129
Να μου το θυμηθείτε εσείς στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα θα προσληφθούν οι υπάλληλοι που σπρώχνουν τον κόσμο για να χωρέσει στα βαγόνια, όπως στην Ιαπωνία, και μετά θα δείτε βαγόνι.
Billymuse
17/10/2015, 09:11
Μαλακίες λέτε μια χαρα ΜΕΤΡΟ έχει η Σαλόνικα
343170
devil's animal
31/10/2015, 10:05
Της Βαρβάρας Ζούκα
Διακόσιες χιλιάδες κλήσεις για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ξεχασμένες από την περίοδο της δημαρχίας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου αλλά και από ακόμη πιο παλιά, βρέθηκαν στοιβαγμένες στα ντουλάπια και στα συρτάρια των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης.
Η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη μετά και τη σχετική εντολή που έλαβε από το ελεγκτικό συνέδριο ξεκινά κυνήγι για την είσπραξη των προστίμων, τα οποία υπολογίζεται ότι αγγίζουν το συνολικό ποσό των 10 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα πρόκειται για πρόστιμα που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο από το 1993 μέχρι και το 2010.
ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμος Θεσσαλονίκης σκοπεύει να στείλει ραβασάκια στους περισσότερους από τους 130.000 πολίτες που υπολογίζεται ότι έχουν ανεξόφλητες κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας από παρελθόντα έτη. Ήδη τα πρώτα ειδοποιητήρια άρχισαν να φτάνουν μαζικά, προκαλώντας ανησυχία στους παραλήπτες τους, ενώ πολλά περισσότερα αναμένεται να αποσταλούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
.......
ολο το αρθρο... (http://www.makthes.gr/news/GR/reportage_S/reportage_C/Dimos_Thessalonikis_200000_kliseis_proika__apo_ton_B_Papageorgopoylo)
περαστικα στους "τυχερους" Θεσσαλονικεις...
η φαση ειναι οτι θα στελνουν και σε κοσμο που τις εχει πληρωσει το 1731 και θα σου λενε φερε την αποδειξη πληρωμης αλλιως ισχυει κανονικα..... γνωστα τα κολπα, δεν κανει κατι νεο ο μπαρμπαγιαννης
MG-KTiNoS
31/10/2015, 10:21
Της Βαρβάρας Ζούκα
Διακόσιες χιλιάδες κλήσεις για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ξεχασμένες από την περίοδο της δημαρχίας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου αλλά και από ακόμη πιο παλιά, βρέθηκαν στοιβαγμένες στα ντουλάπια και στα συρτάρια των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης.
Η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη μετά και τη σχετική εντολή που έλαβε από το ελεγκτικό συνέδριο ξεκινά κυνήγι για την είσπραξη των προστίμων, τα οποία υπολογίζεται ότι αγγίζουν το συνολικό ποσό των 10 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα πρόκειται για πρόστιμα που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο από το 1993 μέχρι και το 2010.
ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμος Θεσσαλονίκης σκοπεύει να στείλει ραβασάκια στους περισσότερους από τους 130.000 πολίτες που υπολογίζεται ότι έχουν ανεξόφλητες κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας από παρελθόντα έτη. Ήδη τα πρώτα ειδοποιητήρια άρχισαν να φτάνουν μαζικά, προκαλώντας ανησυχία στους παραλήπτες τους, ενώ πολλά περισσότερα αναμένεται να αποσταλούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
.......
ολο το αρθρο... (http://www.makthes.gr/news/GR/reportage_S/reportage_C/Dimos_Thessalonikis_200000_kliseis_proika__apo_ton_B_Papageorgopoylo)
περαστικα στους "τυχερους" Θεσσαλονικεις...
Mε το μπαρδόν αλλά όταν το κράτος χρωστάει στα 10 χρόνια παραγράφεται
με βάση την αρχή της ισονομίας για πoιό 93 μιλάμε?
Πάντως γαμάτος ο "κουμπάρος".....
Τόσα έκλεψε, έκανε και ένα ψυχικό και τώρα λέφτερος πια
θα χαρεί τη ζωή !
343995
christoi
01/11/2015, 03:16
Πολύ καλή δουλειά κάνει η δημοτική. Το θέμα είναι να μείνει στις κεντρικές αρτηρίες γιατί εκεί είναι το πρόβλημα.
sergiosm
09/11/2015, 15:04
http://www.dsa.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%83%CE%B1-%CE%B2-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85
Υπόμνημα-αναφορά του προέδρου του ΔΣΑ Β. Αλεξανδρή προς τον Δήμο Αθηναίων για δημιουργία χώρου στάθμευσης μηχανών για δικηγόρους στο Εφετείο
Αθήνα, 4.11.2015
Προς
Το Δήμο Αθηναίων
Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας
κ. Αντώνιο Καφετζόπουλο
Y Π Ο Μ Ν Η Μ Α – Α Ν Α Φ Ο Ρ Α
Αξιότιμε Κύριε Αντιδήμαρχε,
Eπιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό ζήτημα, που αφορά εκατοντάδες συναδέλφους μας Αθηναίους δικηγόρους, που καθημερινά εργάζονται στα Δικαστήρια της πόλης μας, και έχει σχέση με τη στάθμευση των Ι.Χ. μηχανών – μοτοποδηλάτων τους στο συγκρότημα των Δικαστηριακών Μεγάρων της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως (Άρειος Πάγος – Εφετείο – Ειρηνοδικείο).
Tο Υπουργείο Δικαιοσύνης και η υπ’ αυτού ελεγχόμενη εταιρία «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», δεν έχουν ακόμα παραλάβει από την εργολάβο εταιρία που κατασκεύασε το κτίριο του Εφετείου («Χ. Καλογρίτσας Α.Ε.») τους υπόγειους χώρους στάθμευσης (parking) που βρίσκονται κάτω από το κτίριο του Εφετείου.
Αυτή η αβελτηρία στην ομαλή εξέλιξη της εργολαβικής σχέσης μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της εργολήπτριας εταιρίας, δεν επιτρέπει στους δικηγόρους να χρησιμοποιούν μηχανή για τις μετακινήσεις τους από και προς τα Δικαστήρια. Καθημερινά αντικρίζουν τα μηχανάκια τους να τα «σηκώνει ο γερανός» από το πεζοδρόμιο της Κυρίλλου Λουκάρεως, αναγκαζόμενοι να ταλαιπωρούνται για την επανάκτηση νόμιμα της κατοχής τους, αφού μεταβούν στο parking της τροχαίας και πληρώσουν ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό προστίμου για να το ξαναχρησιμοποιήσουν σε μία ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία για κάθε συμπολίτη μας.
Σημειωτέον ότι αδυνατούν να τα αφήσουν στους παρακείμενους δρόμους της οδού Λουκάρεως, καθώς είναι όλοι ασφυκτικά γεμάτοι από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ομοίως, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν από τους παρακείμενους υπαίθριους και στεγασμένους σταθμούς αυτοκινήτων, τόσον διότι αυτοί δεν έχουν χωρητικότητα, καθόσον σταθμεύουν σε αυτούς αυτοκίνητα ως επί το πλείστον, όσον και διότι αυτό συνεπάγεται και μία σοβαρή μηνιαία οικονομική επιβάρυνση γι’ αυτούς.
Με το παρόν υπόμνημά μας σας ζητούμε να προβείτε σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ώστε να καθορισθεί στο πεζοδρόμιο της Κυρίλλου Λουκάρεως συγκεκριμένος χώρος ελεύθερης στάθμευσης μηχανών και μοτοποδηλάτων, ικανός σε έκταση, ώστε να εξυπηρετούνται οι συνάδελφοι δικηγόροι Αθηνών που χρησιμοποιούν το μέσο αυτό για τις μετακινήσεις τους κατά την καθημερινή άσκηση του λειτουργήματός τους.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια ή συνδρομή και παρακαλούμε, όπως μεριμνήσετε στο συντομότερο δυνατό χρόνο, γιατί το πρόβλημα είναι καθημερινό και ιδιαίτερα οξυμμένο τις τελευταίες ημέρες.
Με τιμή
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
amyroukai
09/11/2015, 18:43
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σόρι αλλά είναι γελοίο αυτό.
Όχι ότι δεν χρειάζεται χώρος, αλλά δεν χρειάζεται χώρος ΜΟΝΟ για τους δικηγόρους αλλά για ΟΛΟΥΣ τους εξυπηρετούμενους από τις υπηρεσίες του εν λόγω κτιρίου που αφορούν κάθε λογής επαγγελματία αφού στεγάζει και τα αρχεία του πρωτοδικείου που αφορούν εταιρίες. Αυτό το συντεχνιακό "να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας και δεν γμιέται" μόνο γέλιο προκαλεί. Η αλήθεια είναι ότι προκαλεί και ο ζήλος της δημοτικής υπηρεσίας, σε έναν δρόμο που έχει επαρκές πλάτος και η στάθμευση δικύκλων ουδεμία παρακώλυση προκαλεί στην διέλευση των λοιπών οχημάτων. Το αυτό ισχύει και για πολλές άλλες υπηρεσίες, καμμία δεν έχει εξυπηρέτηση για επισκέπτες.
Και κανονικά θα έπρεπε ο Καφές και όλοι οι προκάτοχοι αυτού να έχουν μεριμνήσει για χώρους στάθμευσης δικύκλων παντού στην Αθήνα. ΠΧ θυμάμαι να έχει στην Νίκης, ανάμεσα στο ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ, χώρος ο οποίος είναι κωμικά μικρός και φυσικά ουδέποτε διαθέσιμος πλην ιδιαίτερα πρωινών ωρών, συν το ότι συχνά καταλαμβάνεται από αυτοκίνητα. Δεν έχω πάει τώρα κοντά να δω αν γράφουν/σηκώνουν και από εκεί.
George_Sp
09/11/2015, 18:53
πριν 2 χρόνια είχα δικαστήριο.
της πόρνης για να παρκάρεις ακόμα και με μηχανή. είδα το παρκάκι που ήταν γεμάτο μηχανές και τους ανθρώπους να κάνουν σλάλομ για να περάσουν. μιλάμε μέσα στο παρκακι και τα μονοπάτια του 50-70 μηχανές και μηχανάκια.
τελικά πάρκαρα τη δικιά μου κοντά στην είσοδο των δικαστηρίων ακριβώς μετά τη διάβαση και ακριβώς δίπλα από την 1 από τις 2 πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης (προφανώς από τη μεριά που σταματά η απαγόρευση).
βγαίνοντας η κλήση ήταν εκεί. πήγα την ίδια στιγμή στο Α.Τ. Κυψέλης και έκανα έγγραφη ένσταση με το αιτιολογικό
α)οικονομικής δυσκολίας πληρωμής
β)ένσταση επί της πληρωμής μιας και ήμουν στην πλευρά που επιτρέπεται
γ)αιτιολόγηση της πράξης μου γιατί δεν ήθελα να παρεμποδίζω τους πεζούς στο παρκάκι ενώ όσοι ήταν στο παρκάκι έφυγαν χωρίς κλήση για πρόστιμο.
Την επόμενη ημέρα ή τη μεθεπόμενη η κλήση είχε σβηστεί χωρίς τηλέφωνα σε γνωστούς ή τέτοιες πρακτικές.
MG-KTiNoS
09/11/2015, 18:55
Πάντως γ... και δέρνουνε αυτές τις μέρες γράφουν κάργα....
:cool:
amyroukai
09/11/2015, 18:56
Είναι αντικοινωνικοί οι αθηναίοι αφού και αυτό είναι ένα απλό δωρεάν μάθημα κοινωνικοποίησης τυπωμένο σε ροζ χαρτί.
MG-KTiNoS
09/11/2015, 18:58
Είναι αντικοινωνικοί οι αθηναίοι αφού και αυτό είναι ένα απλό δωρεάν μάθημα κοινωνικοποίησης τυπωμένο σε ροζ χαρτί.
Εμένα στα @@ μου δεν με γράφουν ποτές...
:D
amyroukai
09/11/2015, 19:05
Εμένα στα @@ μου δεν με γράφουν ποτές...
Για να καταλάβω.
1) εμένα στα @@ μου, δεν με γράφουν ποτές.
2) εμένα, στα @@ μου δεν με γράφουν ποτές.
περικαλώ τι εννοούτε...;
και να συμπορευθώ με τους 2ους διότι ούτε εγώ θα ήθελα να σημειώσω οτιδήποτε στο προαναφερθέν σωματικό μέλος σου. Ή οπουδήποτε αλλού επάνω σου δηλαδή :p
MG-KTiNoS
09/11/2015, 19:12
Κοίτα να δεις, εγώ με κλειστό μου επάγγελμα, γνωστός για την τρελή μου κονόμα.... ε ?
Μ αγαπάνε όλοι.
Πριν λοιπόν αρχίσουν και γράφουν έρχονται και μου λένε
Ρε μλκ φαρμακοποιέ πάρε το μηχανάκι από δω χάμου μη φας καμια αδέσποτη....
υγ
το μηχανάκι το παρκάρω παράνομα μεν, δεν ενοχλεί δε....
αλλά το βλέπω απ τη δουλειά.
Πές μας τώρα πώς φοβάσαι μην σου κλέψουν το ΤΔΜ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
dimmie_72
09/11/2015, 19:47
έτσι εξηγείται η κακή σου διάθεση :D
MG-KTiNoS
10/11/2015, 16:08
Σήμερα το πρωί το ΧΤ είχε το πίσω πίτα.
Βγάζω λοιπόν το ΤΔΜ και λέω δεν τρέχει και τίποτα για μια μέρα....
Βλέπω τους φίλους μου τους δημοτικούς και μου λένε...
-Νίκο το έχεις παραχ....
-θα φάμε ξύλο από τους άλλους στο τέλους.
Οκ λέω θα παρκάρω οπως λέει ο νόμος -για μια μέρα-
Γουέλ βγαίνω κάποια στιγμή να φέρω κάτι μαλακίες που θέλανε
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ????????
ΕΝΑ Μ..... Είχε ένα τζίγκο και μου χάραζε το γκαθρέφτη του ΤΔΜ!!!!!!
Λέω πάει τον έφαγα λάχανο αυτόν δε γλιτώνει...
-Ρεμμμμμμμμμμνιιιιιιιι του λέω τι κάνεις εκεί.........¨??????
%$^*&Ι(*()_
-Γράφω γιαννα σ αγαπώ να το δει όταν φτιάξει τα μαλλιά της στο γκαθρέφτη ! ! !
:a30:
Καλά ρε μ.... και τον δικό μου βρήκες???
εεεε ο πρώτος ήτανΕ και σ αυτόνα θα πάει σίγουρα...
Πρεζόνι και η Γιάννα πτν πρεζού που κάνει πιάτσα και φτιάχνει τη μάπα
στους καθρέφτες....
Δεν είπα τίποτα.
Είχα σκοπώ να τονΕ βαρέσω αλλά... τι να πεις....
Φυσικά ήταν ο αριστερός καθρέφτης !!!!
Φυσικά....
:(
ΑΝΤΕ Γ.... ΑΘΗΝΑ !! !! ! !
AristidisZ
10/11/2015, 20:36
Σήμερα το πρωί το ΧΤ είχε το πίσω πίτα.
Βγάζω λοιπόν το ΤΔΜ και λέω δεν τρέχει και τίποτα για μια μέρα....
Βλέπω τους φίλους μου τους δημοτικούς και μου λένε...
-Νίκο το έχεις παραχ....
-θα φάμε ξύλο από τους άλλους στο τέλους.
Οκ λέω θα παρκάρω οπως λέει ο νόμος -για μια μέρα-
Γουέλ βγαίνω κάποια στιγμή να φέρω κάτι μαλακίες που θέλανε
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ????????
ΕΝΑ Μ..... Είχε ένα τζίγκο και μου χάραζε το γκαθρέφτη του ΤΔΜ!!!!!!
Λέω πάει τον έφαγα λάχανο αυτόν δε γλιτώνει...
-Ρεμμμμμμμμμμνιιιιιιιι του λέω τι κάνεις εκεί.........¨??????
%$^*&Ι(*()_
-Γράφω γιαννα σ αγαπώ να το δει όταν φτιάξει τα μαλλιά της στο γκαθρέφτη ! ! !
:a30:
Καλά ρε μ.... και τον δικό μου βρήκες???
εεεε ο πρώτος ήτανΕ και σ αυτόνα θα πάει σίγουρα...
Πρεζόνι και η Γιάννα πτν πρεζού που κάνει πιάτσα και φτιάχνει τη μάπα
στους καθρέφτες....
Δεν είπα τίποτα.
Είχα σκοπώ να τονΕ βαρέσω αλλά... τι να πεις....
Φυσικά ήταν ο αριστερός καθρέφτης !!!!
Φυσικά....
:(
ΑΝΤΕ Γ.... ΑΘΗΝΑ !! !! ! !
είδες τελικά τι καλά που είναι να μην έχεις μαλλιά ; :bawl:
amyroukai
10/11/2015, 21:22
Να δω καθρέφτη να γράφει "Αριστειδη την γυαλάδα του να' χεις, σ' αγαπώ" Και τι αλλο...