View Full Version : ΚΛΟΠΗ ZZR 1400 07
Καλημέρα,
Ξημερώματα Παρασκευής 18/07/2014 μου κλέψαν την μηχανή μου, Kawasaki ZZR 1400 ανθρακομολυβί απο το ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, αν γνωρίζετε οτιδήποτε ενημερώστε με μνμ - η αν δείτε κάτι. Αρ.Κυκλοφορίας ΡΚΡ732
Ειναι χαρακτηριστικό οτι έχει Arata Εξατμιση ολόσωμη και carbon Φτερα μπροστινά Ohlins . Ευχαριστώ.
Η μηχανή ειχε XENON Φώτα και Givi Zelatina clear.
Θα ανεβάσω φωτό σύντομα.
SHOOTER045
18/07/2014, 16:08
Μακάρι να βρεθεί
Μακάρι να βρεθεί
Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φίλε μου.
Προ 2ετιας μου φάγανε hayabusa 09 ... μη ασφαλισμένο για κλοπη... τι να πω πια σε αυτή τη χώρα...
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 16:15
Μα δε βλεπεις τι γινεται;; Καθε μερα παιζουν μια δυο περιπτωσεις εδω μεσα. Γμστ... Που πανε ολα αυτα ηθελα να ξερα!
Μα δε βλεπεις τι γινεται;; Καθε μερα παιζουν μια δυο περιπτωσεις εδω μεσα. Γμστ... Που πανε ολα αυτα ηθελα να ξερα!
κατά πάσα πιθανότητα ανταλλακτικά, κι όχι υποχρεωτικά όλα στο εσωτερικό :(
Τουλάχιστον αυτό το είχες ασφαλισμένο απο κλοπή;
Ναι , 2.5 χρόνια πλήρωνα Inter αλλα δεν μετανοιώνω ουτε για CENT.
Ελπίζω να βρεθεί γιατι το μηχανάκι το είχα προικισει με οτι βάζει ο νους σας...
Το μόνο που φοβάμαι ειναι ιστορίες που άκουσα οτι αν βρούνε λεεί parts της μηχανής , δε σε αποζημιώνουν.Επίσης απο οτι εμαθα οτι οι ασφαλιστικες τα εχουν πλακακια με τα κλεφτρόνια για να
δίνουν τους σκελετους πίσω και 0 αποζημιωση - ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλλα - .
Αν μου πει η ασφαλιστική βρήκα ενα κουφάρι και 2 ρόδες κ μου πουν η μηχανή σας κύριε, θα τους πω, ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ παρεα...