PDA

View Full Version : κουστουμι cbr 1000 rr 07' σε 05'

melowolem
18/07/2014, 22:53
Το εχει κανει καποιος?
Ξερει κανεις εαν μπαινει?

McTalas
18/07/2014, 23:43
Οχι δεν μπαινει με την καμια.
Απο 07 και μετα ειναι εντελος αλλο μηχανακι

Χρηστος FZR
19/07/2014, 00:44
για να το παρεις και απλα να το βιδωσεις πανω δεν νομιζω, ολο και καποια πατεντα θα χρειαστει στις βασεις.
για να κανεις οσο πιο πολυ μπορεις καλη δουλεια θα πρεπει να παρεις και τη βαση των φαναριων και τα φαναρια για να μπορεσει μετα να ταιριαξει ολο το υπολοιπο κουστουμι και ετσι το μαλλι ανεβαινει κατακορυφα.
στο δικο μου μηχανακι (fzr 1000 genesis) εχω βαλει ολοκληρωμενο μπροστινο συστημα και κουστουμι απο κ2 1000 και εννοειται οτι χρειαστηκε και η βαση του φαναριου + φαναρι για να μπορεσει να κουμπωσει το φαιριγκ και μπορω να πω οτι το αποτελεσμα πλησιαζει το εργοστασιακο. ειχα βρει ενα κ2 τρακαρισμενο και πηρα τα πραγματα κοψοχρονια και το εφτιαξα στο σπιτι μου παρεα με ενα φιλο.

αν θες να ασχοληθεις, βρες ενα μηχανακι ρημαδι και παρε τα πραγματα που χρειαζεσαι και αν πιανουν τα χερια σου θα σου βγει πολυ φθηνα.
αν και κατα τη γνωμη μου καλυτερα μην το πειραξεις γιατι το μηχανακι σου ειναι αρκετα ομορφο και δεν θα κερδισεις κατι απο την αλλαγη.
στο δικο μου εβαλα χερι γιατι ηταν ηδη πολυ παρωχημενο και κερδισα πολλα σε εμφανιση και αεροδυναμικη, αλλα και επειδη δεν ηθελα να το αποχωριστω λογω απλης κατασκευης, φθηνα ανταλλακτικα και αξιοπιστιας γενικοτερα.

melowolem
19/07/2014, 03:34
Οχι δεν μπαινει με την καμια.
Απο 07 και μετα ειναι εντελος αλλο μηχανακι

Απο το 08' και μετα ειναι αλλο μηχανακι....

Δεν ειναι για μενα αλλα για ενα παλικαρι(εγω εχω το 06'),απλα εχει φαγωθει να βαλει το κουστουμι απο το 06-07.

Το μηχανακι οταν το πηρε ηταν πεσμενο και φορουσε την μασκα απο το 06 07 αλλα το μηχανακι ειναι του 5

McTalas
19/07/2014, 10:59
Εδιτ: εγω μπερδευτικα σορρυ νομιζα πως μιλαμε για το 600
Πετραν για το 1000 συζηταμε.

PetranGR
19/07/2014, 11:20
δεν γίνεται να το ταιριάξει επιβεβαίωνω.