View Full Version : Αγορά μηχανής yzf 125 Vs cbr 125
Καλησπέρα !!! Είναι η πρώτη μου ανάρτηση και ζητάω τη βοήθεια και την εμπειρία σας ... θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου κάνετε μια σύγκριση των yzf kai cbr σε όλα τα επίπεδα (οδήγησης, συμπεριφοράς στο δρόμο, οικονομικό κ.λ.π. ) γιατί θα ήθελα να αγοράσω μία από τις δύο για πρώτη μηχανή...Λάβετε υπ'όψιν ότι εμπειρία=0 :p .. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)
blooddead
22/07/2014, 15:36
https://www.youtube.com/watch?v=72MYqcDF3m4
και γω σκεφτομουν για τετοια μηχανη αλλα το αφησα μαλλον λογω οικονομικου , αλλα αυτο το βιντεο εξηγει οτι η yamaha ειναι γενικα καλυτερη επιλογη αλλα στα λεφτα της η cbr ειναι μια πολυ αξιοποιστη επιλογη επισης που δεν θα μεινεις δυσαρεστημενος.
Το video το έχω δει .. απλά από όσα έχω κοιτάξει το μόνο που με κρατάει είναι το πόσα καίει η yamaha σε σχέση με την honda .. :s
notakos600
23/07/2014, 16:40
Το video το έχω δει .. απλά από όσα έχω κοιτάξει το μόνο που με κρατάει είναι το πόσα καίει η yamaha σε σχέση με την honda .. :s
Όσο ένα παπί 125, ίσως καμιά 20αριά ml περισσότερο.
blooddead
23/07/2014, 17:57
Όσο ένα παπί 125, ίσως καμιά 20αριά ml περισσότερο.
την ειπες αλλα τεσπα :lol:
απο προσωπικη εμπειρια φιλε μου,πριν ενα χρονο εψαχνα ακριβως το ιδιο πραγμα...τλκα κατεληξα στο honda....το συγκεκριμενο μηχανακι το επελεξα λογω μαρκας και λογω σντηρησης...αν ψαξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι το yamaha εχει πιο ακριβα service.....απο καταναλωση εμενα με ενα γεμισμα περιπου 10 ευρω μου βγαζει 180-190 χιλιομετρα...οσο για ταχυτητα το yamaha πρεπει να χει λιγο μεγαλυτερη τελικη...οτι αλλο θες εδω ειμαστε :D :D
Ευχαριστώ πάρα πολύ...μάλλον και γω στο honda .. κ μου έριξαν την ιδέα yamaha xt 125 motard ... confused :s