View Full Version : Κεντρικη Μακεδονια Ναουσα-Σερρες
Pan (dvs)
24/07/2014, 14:27
Ξερουμε κανενα καλο μερος κοντα σε Ναουσα η Σερρες?Οχι μακρια απο τις πολεις αλλα και αρκετα ησυχο για να αραξει καποιος να ξεκουρασει το μυαλο του και να "φροντισει" το στομαχι του.
Ξενωνας κατα προτιμηση.
Bladerunner
24/07/2014, 14:39
Άνω Πορόια στο ν.Σερρών (http://www.serresvres.gr/proorismoi_ana_katigoria/tourismos/proorismoi/poroia/poroia%20serres.html)
Pan (dvs)
24/07/2014, 14:43
Αν και ειναι αρκετα ψηλα,μπηκα σε σκεψεις.
Αν υπαρχει και κατι αναμεσα σε Ναουσα και Εδεσσα το βλεπω.
SHOOTER045
24/07/2014, 17:58
Πανό στείλε μου πμ το τηλ σου
Να μην το ξεχειλωσουμε εδώ
Ψάρι και στον γουγλη θα προτείνω παλιά πόλη εκεί που έμεινε και ο γιαγιά αρκούδα στο ταξιδιωτικό του
Αύριο και Σάββατο είμαι πρωί κυριακη ρεπό, καφέ θα πιούμε???
Pan (dvs)
24/07/2014, 18:46
Πανό στείλε μου πμ το τηλ σου
Να μην το ξεχειλωσουμε εδώ
Ψάρι και στον γουγλη θα προτείνω παλιά πόλη εκεί που έμεινε και ο γιαγιά αρκούδα στο ταξιδιωτικό του
Αύριο και Σάββατο είμαι πρωί κυριακη ρεπό, καφέ θα πιούμε???
Για το αλλο Σ/Κ ειναι ,καλως εχοντων.Σου στελνω με πμ το τηλεφωνο,αλλα αν θελεις γραψε και εδω,μπορει να ενδιαφερετε και κανενας αλλος.
SHOOTER045
24/07/2014, 21:10
Το τηλ σου το είχα ρε πανο, αλλά στην μνήμη σε είχα σαν DVS pan και δεν σε έβρισκα, τώρα που πήγα να το περάσω σε βρήκα
Το λοιπόν ξενώνας χαγιατι,βαροσι,και 4 εποχές, γκουγκλαρε τα, αν αποφασίσεις για ΕΔΕΣΣΑ τελικά πες μου να κάνω το κονέ.
Όλα αυτά είναι στην παλιά πόλη 100 μέτρα από τους καταρράκτες,ησυχα είναι, παραδοσιακά είναι-δες και το ταξιδιωτικό της αρκούδας -καφέ στον ψηλό βράχο με θέα ως την Θεσσαλονίκη, φαΐ ψησταριά<ο σταθμός >στον σιδηροδρομικό σταθμό, η στο τσιπιυραδικο μεζεκλερι-ουσιες-,
Για οτιδήποτε άλλο στο τηλ, ε του π@@στη ένα καφέ θα τον πιούμε
PetranGR
24/07/2014, 21:11
Το τηλ σου το είχα ρε πανο, αλλά στην μνήμη σε είχα σαν DVS pan και δεν σε έβρισκα, τώρα που πήγα να το περάσω σε βρήκα
Το λοιπόν ξενώνας χαγιατι,βαροσι,και 4 εποχές, γκουγκλαρε τα, αν αποφασίσεις για ΕΔΕΣΣΑ τελικά πες μου να κάνω το κονέ.
Όλα αυτά είναι στην παλιά πόλη 100 μέτρα από τους καταρράκτες,ησυχα είναι, παραδοσιακά είναι-δες και το ταξιδιωτικό της αρκούδας -καφέ στον ψηλό βράχο με θέα ως την Θεσσαλονίκη, φαΐ ψησταριά<ο σταθμός >στον σιδηροδρομικό σταθμό, η στο τσιπιυραδικο μεζεκλερι-ουσιες-,
για το φαί στον " ο σταθμός " όντως ,μετράει άσχημα!
Άνω Πορόια στο ν.Σερρών (http://www.serresvres.gr/proorismoi_ana_katigoria/tourismos/proorismoi/poroia/poroia%20serres.html)
δεν θα μετανοιωσεις!:beer:
Pan (dvs)
26/07/2014, 19:11
Αναβαλετε για τουλαχιστον 30 ημερες.Ο συνεπιβατης απεκτησε πατεριτσα.
SHOOTER045
26/07/2014, 21:47
Εδώ θα είμαι πανο,το τηλ το έχεις..
Και περαστικά του
Pan (dvs)
27/07/2014, 13:45
Εδώ θα είμαι πανο,το τηλ το έχεις..
Και περαστικά του
Θα δω,μπορει και να το κανω με αυτοκινητο.
akis_trevor
27/07/2014, 22:08
περαστικα πανο.... :(
Billymuse
27/07/2014, 22:42
Αναβαλετε για τουλαχιστον 30 ημερες.Ο συνεπιβατης απεκτησε πατεριτσα.
Όχι ρε γμτ,περαστικά ρε Πάνο υπομονή κάνε και θα κάνεις τη βολτα που θες
Pan (dvs)
28/07/2014, 07:30
Όχι ρε γμτ,περαστικά ρε Πάνο υπομονή κάνε και θα κάνεις τη βολτα που θες
περαστικα πανο.... :(
O Πανος δεν παθαινει τιποτε ρε.:D
Ο γιος μου χτυπησε το γονατο του.Οπως και να χει ευχαριστω.:beer:
O Πανος δεν παθαινει τιποτε ρε.:D
Ο γιος μου χτυπησε το γονατο του.Οπως και να χει ευχαριστω.:beer:
Παναγιωτη περαστικα στον μικρο.
Ε ψιτ!Μοσιου......
Καφες και π@@στης δεν πανε παρεα......:D
SHOOTER045
28/07/2014, 15:29
Σορυ μίστερ..
Pan (dvs)
28/07/2014, 18:00
Παναγιωτη περαστικα στον μικρο.
Ε ψιτ!Μοσιου......
Καφες και π@@στης δεν πανε παρεα......:D
Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε.Υπαρχουνε ατομα εδω μεσα με καποιες "ιδιαιτεροτητες" και το κανεις γαργαρα?
Για γινε πιο συγκεκριμενος για ναχουμε το νου μας.