View Full Version : καινούριος
Γεια σας παιδιά. Καταρχάς καλό καλοκαίρι σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να μάθω να οδηγώ απευθείας σε μεγάλη μηχανή και για την ακρίβεια την Ζ1000sx. Έχω δίπλωμα αλλά το μικρο. έχω καβαλήσει το χτχ660, μην φανταστείτε και πολλά.
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 18:30
χεχεχε :a014::a014::a014:
Καλώς ήλθες.
Όχι, δεν μπορείς.
Μην postάρεις όπου νά 'ναι.
theofilos888
26/07/2014, 18:36
Καλως μας ήρθες. Δεν θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με μεγάλο μηχανάκι για πρώτο. Βέβαια αυτά είναι γούστα και ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του. Με το καλό!!!
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 18:46
Εγω θα προτεινα κατι τετοιο για πρωτο μηχανακι:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5194585/
Με το καλο οτι και να 'ναι.
Arxagelos
26/07/2014, 19:26
Φυσικά και μπορείς. :a014:
Βάλε στη μηχανή ότι εικονίτσα αγίου βρεις λείψανα και κομποσκοίνια, κάνε αγιασμό και σίγουρα γράψε διαθήκη. :priest:
Καλές βόλτες. :eleison:
alexxxcbr
26/07/2014, 20:31
:a27::a33:
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ. ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ 125 ΕΩΣ 660. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ??
Εχω έναν αλλά ο δικός μου κανει μονο τρισαγια!
Θες να σου στείλω το τηλ του με πμ;
. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ??
παπα-Γιουδας ...ο καλυτερος (https://www.youtube.com/watch?v=kGAN03ZknF0)
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 23:51
Υπαρχει καποιος Πατερ συμφορουμιτης;; Παπασουζας και ετσι;;
Παρε φιλαρακι μου κανα 250αρι ή γενικοτερα οτι σου επιτρεπει το διπλωμα σου και θα εισαι κομπλε. Αστα τα 1000 για πολυ μετα.
Ασε που γενικοτερα σχεδον κανενας μας δε χρειαζεται 1000 κυβικα.
Σου αφιερωνω και αυτο το τραγουδι: https://www.youtube.com/watch?v=-PVBPXtQFno
:beer:
Καλώς ήλθες, κι από μένα :beer:
Άκου τον bob από πάνω και δεν θα χάσεις....το 1000 είναι too much αυτήν την εποχή, ειδικά....
Οτι μπορείς να την οδηγήσεις μπορείς, το θέμα είναι για πόσο............
Στην χειρότερη θα σε κλαίει η μανούλα σου
Στην καλύτερη θα κλαις τα χρήματα που έδωσες και θα την γλιτώσεις με γρατζουνιές
Υπάρχουν και ενδιάμεσες περιπτώσεις
Γιατί να ρισκάρεις την ζωή σου? Αγάλι αγάλι πήγαινε μάθε πρώτα να οδηγείς μηχανή με ένα το πολύ 600ρι με λίγα άλογα και αργότερα αφού μάθεις θα πας και στα 1000. Μην βιάζεσαι, όποιος βιάζεται, την πληρώνει ακριβά συνήθως. Πάντα όρθιος και γερός να είσαι και καλό καλοκαίρι να έχεις.
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα και το εννοώ, πως μπορεί ή δεν μπορεί κάποιος να οδηγήσει μεγάλο μηχανάκι βάσει εμπειρίας. Και βέβαια μια χαρά μπορεί αν έχει το μυαλό του μέσα στο καυκί του. Μαλακίες μια χαρά κάνεις και με μικρά και μια χαρά σκοτώνεσαι και με "αδύναμα" μηχανάκια.
Δεν είναι τα κυβικά ή η ηλικία κριτήριο αλλά ο μυαλός.
Και μην ακούσω κλισέ ότι το γκάζι είναι γλυκό και άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Μέτρο χρειάζεται κι έχω γνωρίσει παααρα πολλούς που έχουν και την κατάλληλη ηλικία κι έχουν περάσει όλες τις διαβαθμίσεις κυβικών και ιπποδύναμης, να μην έχουν μέτρο κι επίσης πολλούς πιτσιρικάδες να είναι άπειρα προσεκτικότεροι και πιο συνετοί στην οδήγηση, βάζοντας από μόνοι τους το μέτρο όπου αυτό χρειάζεται.
Ταπεινή μου άποψη.
Bob_o_mastoras
27/07/2014, 20:32
Ναι ρε συ Βασκα. Αλλα αμα ειναι να το πηγαινει ρελαντι τι να το κανει το 1000αρι. Για να τα σκαει σε τελη και ασφαλειες;;
Και οσο μυαλο και να 'χεις δεν ειναι δυσκολο να σου ξεφυγει καμια γκαζια εκει που δεν πρεπει. Και αμα σου ξεφυγει με ενα 250αρι οκ το ψιλοσωζεις ή με κανα ΧΤακι. Αμα σου τα σκασει ξαφνικα το 1000αρι ομως και δεν πολυσκαμπαζεις αντε μαζευ'το.
Ετσι δεν ειναι;;
SHOOTER045
27/07/2014, 20:47
Ας βγάλει δυο μπουζί, θα έχει 500σια τοτε
Και όταν πάρει αέρα βάζει το τρίτο άρα 750 και σαν με το καλό πάρει αέρα το κάνει 1000!!!
Bob_o_mastoras
27/07/2014, 21:02
Ας βγάλει δυο μπουζί, θα έχει 500σια τοτε
Και όταν πάρει αέρα βάζει το τρίτο άρα 750 και σαν με το καλό πάρει αέρα το κάνει 1000!!!
:lol::lol:
Το 1000άρι δεν το θέλω για να το τεντώνω. Το συγκεκριμένο το θέλω για να μπορώ να πηγαίνω στην Καβάλα π.χ από όπου είμαι κιόλας αλλά και γιατί για εμένα είναι πανέμορφο. Συνδυάζει σπορ εμφάνιση αλλά είναι και ταξιδιάρικο κιόλας. Να το ανοίξω μέσα στην πόλι για πιο λόγο? Όταν θα είμαι εκτός θα το πάω μια δυο φορές όσο πάει. Ναι σε όλους μας αρέσει η ταχύτητα ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι επειδή έχω μεγάλη μηχανή πρέπει να πηγαίνω όσο πάει οποί νάνε.
tsompanis
27/07/2014, 21:54
Το 1000άρι δεν το θέλω για να το τεντώνω. Το συγκεκριμένο το θέλω για να μπορώ να πηγαίνω στην Καβάλα π.χ από όπου είμαι κιόλας αλλά και γιατί για εμένα είναι πανέμορφο. Συνδυάζει σπορ εμφάνιση αλλά είναι και ταξιδιάρικο κιόλας. Να το ανοίξω μέσα στην πόλι για πιο λόγο? Όταν θα είμαι εκτός θα το πάω μια δυο φορές όσο πάει. Ναι σε όλους μας αρέσει η ταχύτητα ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι επειδή έχω μεγάλη μηχανή πρέπει να πηγαίνω όσο πάει οποί νάνε.
φίλε το κουράζεις.
Κάποια απο τα παιδιά σου εξήγησαν παραπάνω,αλλά μάλλον δεν λες να καταλάβεις.
Πήγαινε πάρτο και σχόλνα... εμείς θα κάτσουμε να σου βάλουμε μυαλό?
Arxagelos
27/07/2014, 22:09
e-mnimosina.gr (http://www.e-mnimosina.gr/index.php?cPath=10_22):tooth:
το αν εχεις μυαλο και μετρο το ξερεις μονο εσυ
μπορεις μια χαρα να το οδηγησεις εφοσον βγαλεις το αναλογο διπλωμα
τα οικονομικα σου επισης τα γνωριζεις μονο εσυ
καθως και την εικονα που εχεις στο μυαλο σου να εισαι καβαλα πανω και να σε χαζευουν
οδηγησες και αλλες μηχανες...οποτε;
το εχεις ηδη αποφασισει ενω ξερεις κατα βαθοςοτι θα κανεις μακακια
οι περιπτωσεις που συνετα ατομα παιρνουν ''οπλα'' και τα σεβονται ειναι μετρημενες
υπαρχουν μεν αλλα εσενα μονο και μονο που αναφερεις τελικη παραεξω σε βγαζω απο αυτες
καλο θα ηταν να πηγαινες με ττην σειρα
οπως στο σχολειο δεν πηδας ταξεις επειδή ηξερες την προπαιδεια πριν τους συμμαθητες σου
ετσι και στον δρομο φιλε μου
οποια επιλογη κι αν κανεις στην τελικη
καλους δρομους να εχεις και παντα ορθιος σου ευχομαι
an elega oti den tha to patisw katholou tha imoun pseftis. pisteuw oti einai pio suneto na to dwsw se enan adio megalo dromo para tis makakies pou kanei to megalitero pososto pou exoun mhxanes megalou kubismou kai nomizoun oti kanoun kati.
an elega oti den tha to patisw katholou tha imoun pseftis. pisteuw oti einai pio suneto na to dwsw se enan adio megalo dromo para tis makakies pou kanei to megalitero pososto pou exoun mhxanes megalou kubismou kai nomizoun oti kanoun kati.
Ηθελες την γνώμη μας και στην είπαμε, δεν αλλάζει το γεγονός ότι το θεωρούμε βλακεία να πάρεις χιλιάρι μηχανάκι ενώ δεν ξέρεις να οδηγείς. Τώρα από εκεί και πέρα δεν είμαστε και γονείς σου να σου τραβήξουμε το αυτί. Ευχομαι ολόψυχα να είσαι πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος αφού ουσιαστικά δεν αμφιταλαντεύεσαι αλλά την έχεις πάρει την απόφαση σου. Καλά χιλιόμετρα να έχεις
kostas777
28/07/2014, 10:05
Πριν αρχίσει οποιοσδήποτε «έμπειρος» περί γκαζιού, μυαλού και σύνεσης, να μου απαντήσει το εξής:
Θα το παίρνατε δώρο στον 20χρονο γιό σας;
Πριν αρχίσει οποιοσδήποτε «έμπειρος» περί γκαζιού, μυαλού και σύνεσης, να μου απαντήσει το εξής:
Θα το παίρνατε δώρο στον 20χρονο γιό σας;
Φυσικα ΟΧΙ γιατι εχω κορες.:tooth:
Ειμαι αντιθετος σε τετοιου ειδους δωρα.
Να δουλεψουν να "τσουξει" ο κολαρακος τους να εκτιμισουν καταστασεις.
pipe_smoker
28/07/2014, 10:43
Γεια σας παιδιά.
Γεια σου και σένα.
Καταρχάς καλό καλοκαίρι σε όλους.
Από το στόμα σου....
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να μάθω να οδηγώ απευθείας σε μεγάλη μηχανή
Όχι.
(Εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να αγοράσεις μια μηχανή αγωνιάρικια (ένα supersport 600άρι πχ) χωρίς πινακίδες, να το κλειδώσεις μέσα σε μια πίστα και να το καβαλάς μόνο μέσα εκεί, κάνοντας σχολεία, έχοντας ανθρώπους να σου δείχνουν πράγματα κλπ.
Ναι έτσι κάτι γίνεται και μάλιστα ωραία πράγματα.
Αλλά δε θες κάτι τέτοιο.)
και για την ακρίβεια την Ζ1000sx.
Θες και μεγάλη θες και kawasaki ρε πστ μου:yuck:
Έχω δίπλωμα αλλά το μικρο.
Αφού το έχεις μικρό το δίπλωμα θα πρέπει να αρκεστείς και σε μικρό μηχανάκι. Πάρα πολλά υπάρχουν. Πριν μερικά χρόνια μόνο εντουράκια έβρισκες σε λίγα κυβικά και άλογα. Τώρα έχει απ'όλα.
Όταν μεγαλώσει το δίπλωμα μεγαλώνεις και το μηχανάκι.
έχω καβαλήσει το χτχ660
Μαλακία σου αν δεν το καλύπτει το δίπλωμά σου.
Το τί θα γίνει στην περίπτωση που εμπλακείς σε ατύχημα από τη στιγμή που δε σε καλύπτει το δίπλωμα (και κατά συνέπεια δε σε καλύπτει και η ασφάλεια) το ξέρεις? Αν δεν το ξέρεις μάθε το καλού κακού για να μη σου έρθει κανά ξαφνικό.
μην φανταστείτε και πολλά.
Επειδή η φαντασία μας οργιάζει αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, πάρε ένα μηχανάκι που να το καλύπτει το δίπλωμά σου να γράψεις χιλιόμετρα και να αποκτήσεις εμπειρία κι όταν έρθει η ώρα παίρνεις και 1000άρι.
(αλλά όχι kawasaki ρε πστ μου:yuck:)
chr1s_86
28/07/2014, 10:49
Άμα κάνεις RS και όλα τα CSS μπορείς... :smokin:
Καταρχάς δεν μου το κάνει κανένας δώρο. Δουλεύω και θα το πάρω μόνος μου . το δίπλωμα το έχω από τον 5 του 11 και θα το αλλάξω τώρα. Δεν χρειάζεται να οργιάζει η φαντασία κανενός. Ούτε κόντρες έχω κάνει ούτε σουζες ούτε τίποτα. Απλά οδηγώ κανονικά χωρίς μακακίες. Δόξα τον Θεό για την ηλικία μου αλλά και για μεγαλύτερες το μυαλό μου είναι στην θέση του.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να μάθω να οδηγώ απευθείας σε μεγάλη μηχανή και για την ακρίβεια την Ζ1000sx. Έχω δίπλωμα αλλά το μικρο. έχω καβαλήσει το χτχ660, μην φανταστείτε και πολλά.
Δόξα τον Θεό για την ηλικία μου αλλά και για μεγαλύτερες το μυαλό μου είναι στην θέση του.
Τα δύο παραπάνω είναι αντικρουόμενα διάλεξε 1 από τα 2 μπορεί να ισχύει μόνο. Αν ισχύει το δεύτερο την πρώτη ερώτηση δεν θα την έκανες καθόλου.
Φιλε Τσάλκα, όσο πιο μεγάλη η μηχανή τόσο λιγότερα λάθη συγχωρεί. Αν δεν έχεις εμπειρία στην διαχείρηση λαθών μην το κάνεις. Ο μόνος χαμένος θα είσαι εσυ.
Μην το παίρνεις υποτιμητικά οτι εμείς ειμαστε μαμάτοι και μπορούμε και εσύ είσαι ο άχρηστος και δεν μπορείς. Κάθε άλλο, ξέρεις πόσοι απο εμάς έχουμε σημάδια και χτυπήματα και δεν ξερω και εγώ τι άλλο; ε απο κάτι λάθη ήταν με μικρότερες μηχανές και σχεδόν πάντα δεν φταίγαμε. Να στο κάνω λιανά, αλλιως τρως τουμπα με 250 και αλλιώς τρώς με 1000. και στα δυο αμα γυρίσεις λιγο το γκάζι θα πιάσεις 50 και 150 χιλιομετρα την ώρα αντίστοιχα. Στο ένα σώζεσαι στο άλλο σχωρνέσαι που λενε και οι γηραιότεροι. :lol:
Ξέρεις πότε θα είσαι για 1000άρα; Οταν θα βγαίνεις κομμάτια απο στις στροφές με 9000-10000 RPM κινητήρα με το 600 και θα σου φαίνεται οτι δεν τραβάει μία το σαράβαλο. Τότε είσαι έτοιμος για 1000 πραγματικά.
Τέλος όσον αφορά το design δεν νομίζω οτι εχουν να ζηλέψουν κατι τα μικρότερα απο τα μεγαλύτερα. Δεν design Honda CBR 250R, Kawasaki Ninja 300 και πες μου τι εχουν να ζηλέψουν απο τα αντίστοιχα μεγάλα αδέρφια τους.
P.S. Το XT660 είναι χώμα μπροστά στο z1000sx. Σκέψου το λίγο οτι μιλάμε για σχεδόν τριπλάσια άλογα.
kostas777
28/07/2014, 12:22
Πάμε άλλη μια!
Το ότι έχεις μυαλό, το ότι είσαι συνετός, το ότι δεν είσαι απερίσκεπτος, είναι βασικό αν πρόκειται να οδηγήσεις ο,τιδήποτε, από πατίνια μέχρι διαστημόπλοιο.
Ούτε παίρνουν γρήγορο 1000+ hypersport οι πιο έξυπνοι, ούτε οι πιο ώριμοι, ούτε οι πιο χεράδες, ούτε οι πιο συνειδητοποιημένοι. Ούτε σημαίνει ότι όποιος έχει ένα τέτοιο είναι χεράς, κάγκουρας ή Παγκόσμιος.
Το όποιο μυαλό έχεις, δεν πα να'σαι ο σούπερ τζίνιους του 2014, το παιδί θαύμα, ο Έλληνας Μάρκεζ, πρέπει να το εκπαιδεύσεις για να κάνεις μια συγκεκριμένη δουλειά.
Όταν ξεκινάς να εκπαιδεύεσαι, το κάνεις με το εκπαιδευτικό όχημα. Είτε είναι αυτοκίνητο, είτε μοτοσυκλέτα, είτε πλοίο, είτε αεροπλάνο. Δεν ξεκινάς να μαθαίνεις οδήγηση μπαίνοντας σε Porsche 911 turbo, ούτε σε πίστα, ούτε σε άδειο δρόμο, ούτε σε αλάνα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
Για να οδηγήσεις ένα «ακραίο» μηχανάκι, πρέπει ο εγκέφαλός να έχει εκπαιδευτεί να το κάνει. Αν ξεκινήσεις με το ακραίο μηχανάκι προκειμένου να μάθεις από το «0», η καμπύλη εκμάθησης εκ των πραγμάτων θα είναι πολύ πλατιά. Με άλλα λόγια θα κάνεις πολύ καιρό να μάθεις τα βασικά της οδήγησης, πόσο μάλλον τα «μυστικά» της γρήγορης οδήγησης και του συγκεκριμένου υπερόπλου που πήρες.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια?
...............................................
Ταπεινή μου άποψη.
Αντε ρε μαμήσου κι εσύ και οι απόψεις σου...
Allst@rf
28/07/2014, 13:38
Αντε ρε μαμήσου κι εσύ και οι απόψεις σου...
Συμφωνω και γω μαζι του. Να παω και γω να μαμηθω, μαστορα?
akis_trevor
28/07/2014, 13:57
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα και το εννοώ, πως μπορεί ή δεν μπορεί κάποιος να οδηγήσει μεγάλο μηχανάκι βάσει εμπειρίας. Και βέβαια μια χαρά μπορεί αν έχει το μυαλό του μέσα στο καυκί του. Μαλακίες μια χαρά κάνεις και με μικρά και μια χαρά σκοτώνεσαι και με "αδύναμα" μηχανάκια.
Δεν είναι τα κυβικά ή η ηλικία κριτήριο αλλά ο μυαλός.
Και μην ακούσω κλισέ ότι το γκάζι είναι γλυκό και άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Μέτρο χρειάζεται κι έχω γνωρίσει παααρα πολλούς που έχουν και την κατάλληλη ηλικία κι έχουν περάσει όλες τις διαβαθμίσεις κυβικών και ιπποδύναμης, να μην έχουν μέτρο κι επίσης πολλούς πιτσιρικάδες να είναι άπειρα προσεκτικότεροι και πιο συνετοί στην οδήγηση, βάζοντας από μόνοι τους το μέτρο όπου αυτό χρειάζεται.
Ταπεινή μου άποψη.
στμφωνω.
απλα οταν εισαι 20-22 πχ και ειδικα αν ειναι και το πρωτο μεγαλο μηχανακι σου,θες να το ανοιξεις να το τρεξεις κλπ περισσοτερο απο οτι πιο μεγαλος η με 2-3 μηχανακι που περναει απτα χερια σου.
το θεμα ειναι να το ανοιξεις και να το τρεξεις εκει που σε παιρνει.μπορει απτην κ@υλ@ σου να μην το εχεις στο νου σου αυτο...
been there ;)
Ειμαι 24. Δεν λεω οτι ειμαι μεγαλος ουτε οτι εχω την τρελει πειρα. Αλλα οπως ειπα και πιο πανω δεν το παίρνω για να τρεχω. Θα τρεξω εκει που ειναι απλα ο δρομος και αδιος. δεν βρισκω τον λογο να το ανοιξω μεσα σε πολι η χωριο. Δοξα τον Θεο εχουμε καλους κεντρικους. οταν με ο καλο ειναι να βγω εκτος τοτε θα το δωσω.
Εφόσον ΔΕΝ θα τρέχεις, αλλά θέλεις να έχεις το LOOK της 1000άρας γιατί δεν παίρνεις κάτι που θα σε καλύπτει ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και θα σου αφήσει κανα ευρώ στην τσέπη ή κανα δόντι παραπάνω στο στόμα;
Δες αυτά τα 2; Σου αρέσει κάποιο λιγότερο;
320807
320808
to katw einai to 300. oxi den lew oti den m aresei. isa isa einai sxedon idia. alla me to 300 den paizei na ksekinisw apo edw kai na ftasw kavala. giauto thelw to megalo. den to thelw gia na trexw.
Εφόσον στροφάρει το μυαλό σου πάρε όποιο σου αρέσει. Δεδομένο θεώρησε πως θα πρέπει να είσαι νομικά καλυμμένος και κυρίως να σεβαστεις το αρκουδόγκαζο.
νομικά καλυμμένος κ
ti xreiazete gia na parw to aperioristw efoson exw to A kai to evgala to 11?
KotsosDR
28/07/2014, 16:11
320809 Εδω εισαι ...
Bob_o_mastoras
28/07/2014, 17:05
to katw einai to 300. oxi den lew oti den m aresei. isa isa einai sxedon idia. alla me to 300 den paizei na ksekinisw apo edw kai na ftasw kavala. giauto thelw to megalo. den to thelw gia na trexw.
Ρε μαστορα, αλλοι εχουν γυρισει τον κοσμο ολοκληρο με DR 350. Και αλλοι με παπια και με διχρονα. Παιζει θρεντ εδω κιολας με βεσπαδες στο γυρο της Αφρικης. Τι μας λες τωρα που δε θα σε βγαλει μεχρι Καβαλα ενα 300αρι street και θες 1000αρι. Για συγκεντρωσου και μην πεφτεις θυμα του μαρκετινγκ και των κατεστημενων. Σωνει και καλα θελουμε 1000+ κυβικα για να κανουμε ενα ταξιδι 500 χλμ και αν.
Με αυτη τη λογικη παρε μονο BMW RT και απο αμαξι μια Ε-Class Ok???
Ναι φίλε μου αλλά δεν πάω επάνω χωρίς πράγματα. Γι'αυτό είπα στην αρχή το 1000 που παίρνει και μπαγαζιερες. Αλλά είδα και το 600 παίρνει οπότε μάλλον για εκεί το κόβω.
Ναι φίλε μου αλλά δεν πάω επάνω χωρίς πράγματα. Γι'αυτό είπα στην αρχή το 1000 που παίρνει και μπαγαζιερες. Αλλά είδα και το 600 παίρνει οπότε μάλλον για εκεί το κόβω.
Και διαλεξες το Kawa το 1000αρι για να του βαλεις μπαγκαζιερες ?? :confused:
http://moto.caradisiac.com/Givi-equipe-la-300-Ninja-654.
Και το 300 παίρνει μπαγκάζια!!!
euxaristw. twra tis vlepw aftes tis foto.
KotsosDR
28/07/2014, 17:39
320812
ER 6 f φιλικο μηχανακι , καλο σχολειο και ειναι και κουκλι ...
320813
320814
Arxagelos
28/07/2014, 17:56
http://www.youtube.com/watch?v=HmS2NCNm22E:plaf:
Μ' αρέσει που όλοι θέλουν και 1000+ για πρώτη μηχανή. Καλά για κάτω από 600 δε το συζητάμε, αυτά απλά δεν υπάρχουν. Άσε που δεν πέρνουν και μπαγκαζιέρες, ξέρεις τι πρόβλημα είναι αυτό?
Θα τρέχω λέει όπου με παίρνει. Ναι εντάξει, έλα να σου πω εγώ τώρα που σε παίρνει να γελάσουμε!
Δεν θα το ανοίγω λέει μέσα στην πόλη. Ναι γιατί όσοι σκοτώθηκαν, σκοτώθηκαν επειδή το "άνοιξαν" μέσα στην πόλη! Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να καταλάβουμε ότι έχεις άγνοια του τι είναι αυτό που συζητάμε. Όταν θα βρεθείς με +20χλμ (δε λέω παραπάνω) σε σχέση με τις δυνατότητες και τις γνώσεις σου, πίσω από καμιά στροφή η κανένα αυτοκίνητο ή κανένα φανάρι και είσαι τυχερός τότε το ξανασυζητάμε γιατί σκοτώνονται αυτοί που σκοτώνονται. Και αν νομίζεις πως είναι χέρι σου να μη γίνει αυτό λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω.
Έχω δίπλωμα λέει αλλά το μικρό. Δλδ ΔΕΝ έχεις δίπλωμα!
Έχω μυαλό λέει και ωριμότητα. Ναι εντάξει και εγώ έλεγα ότι είχα μη φοβάσαι. Και σε σχέση με αυτά που λες, δε μπορείς να με πείσεις ότι έχεις το κάτι εξαιρετικό σε σχέση με μένα ή κάποιον άλλο όταν είμαστε στην ηλικία σου. Εσύ παίρνεις σαν παράδειγμα τους άμυαλους και ανώριμους που τους βλέπεις να οδηγούν δίχως αυριο και λες ότι είσαι ώριμος. Ναι σε σχέση με αυτούς είσαι. Σε σχέση με τα χρόνια σου είσαι τόσο όσο σου επιτρέπεπουν αυτά να είσαι. Και η ηλικία σου και οι γνώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να πάρεις 1000 χωρίς να διατρέξεις σοβαρό κίνδυνο.
Επίσης στους δρόμους που θα κυκλοφορείς εσύ με τη 1000αρα σου χωρίς δίπλωμα θα κυκλοφορεί και ο γιός μου με το ποδηλατάκι του. Και αν τον σκοτώσεις επειδή έχασες τον έλεγχο θα σου πάρω το κεφάλι. (μέσω της ασφαλιστικής λέω τώρα για να είμαι politically correct αλλά δε το πολυ πιστευω).
epeidh akousa poli edw mesa peri diplwmatos, molis parw to megalo etsi gia na min ksana akousw giauto tha sas to pw. etsi kai alliws den tha argisw. les kai an kapoios exei diploma megalis sumainei oti kserei kai na odigaei. an nomizete auto eiste polu gelasmenoi. episeis ston dromo file m den tha mou pei kanenas na prosexw kai tha to kanw. tha prosexw apo monos m kai den prokeite apo merous m na kanw makakia i to otidipote giati kukloforei kati pio simantiko apo to paidi opoioudipote.( o 5xronos aderfos m me to diko tou podilataki) . exw dei megaliterous m na kanoun malakies opote nai apo ekeinous eimai polu pio sunetos kai prosgiomenos. den milousa egw gia atoma pou sevonte auto pou odigane kai einai normal. gt akoma kai mia gkazia pou vlepw merikous pou kanoun otan pernane apo opou dipote etsi sto ksekarfoto einai malakia. an eixan egkefalo den tha tis kanan.
Arxagelos
28/07/2014, 21:44
ξεκίνα με κάτι τέτοιο και βλέπουμε...:bawl:
320815
to diko m exei kai diskofreno auto einai pou mikro :lol:
epeidh akousa poli edw mesa peri diplwmatos, molis parw to megalo etsi gia na min ksana akousw giauto tha sas to pw. etsi kai alliws den tha argisw. les kai an kapoios exei diploma megalis sumainei oti kserei kai na odigaei. an nomizete auto eiste polu gelasmenoi. episeis ston dromo file m den tha mou pei kanenas na prosexw kai tha to kanw. tha prosexw apo monos m kai den prokeite apo merous m na kanw makakia i to otidipote giati kukloforei kati pio simantiko apo to paidi opoioudipote.( o 5xronos aderfos m me to diko tou podilataki) . exw dei megaliterous m na kanoun malakies opote nai apo ekeinous eimai polu pio sunetos kai prosgiomenos. den milousa egw gia atoma pou sevonte auto pou odigane kai einai normal. gt akoma kai mia gkazia pou vlepw merikous pou kanoun otan pernane apo opou dipote etsi sto ksekarfoto einai malakia. an eixan egkefalo den tha tis kanan.
Πριν πάρεις το δίπλωμα ο εξεταστής πρέπει να σου κάνει μια ερώτηση. Πως στρίβει η μηχανή? Προς τα που πρέπει να στρίψεις το τιμόνι για να πας δεξιά? Νομίζεις ότι ξέρεις?
To δίπλωμα δε σε μαθαίνει να οδηγείς, ούτε αποδεικνύει ότι ξέρεις, αλλά μόνο έτσι σε καλύπτει η ασφάλεια και δεν είσαι στο έλεος του καθενός, φταίς δε φταις. Τι δεν καταλαβαίνεις? Νομίζεις ότι αν σκοτώσεις ένα πιτσιρίκι χωρις δίπλωμα το μόνο πρόβλημα θα είναι οι επιπτώσεις του νόμου? Ή μήπως εμένα θα με παρηγορήσει το ότι είσαι στη φυλακή?
Φίλε μου υπάρχουν 50αριδες που έχουν λιγότερο μυαλό από 15χρονα. Τι μας απασχολεί εμάς? Με βάση τη βλακεία των άλλων θα πορευτούμε στη ζωή μας? Αν είχες παραπάνω ωριμότητα απ' την ηλικία σου αντί να βρίσκεις δικαιολογίες για να πάρεις 1000αρα μηχανή ενώ είσαι άσχετος θα έψαχνες λόγους για να μη την πάρεις.
Ξέρεις τι εστί άσχετος με 1000cc κάτω απ' τα πόδια του? Εν δυνάμει δολοφόνος, πρώτα του εαυτού του και μετά των υπολοίπων.
Αν ήθελες μηχανή για ταξίδια θα είχες βρει και τις φωτογραφίες με το 600αρι που παίρνει μπαγκαζιέρες, θα είχες διαβάσει και δυο άρθρα για το er6n.
Γενίκαμε και Αμέρικα βλέπεις και τα 1000cc επιβάλλονται για τις αποστάσεις που διανύουμε καθημερινά ή μια φορά στο τόσο.
Όταν τόσοι φτασμένοι μοτοσυκλετιστές εδώ μέσα σου λένε μέσες άκρες ότι αν είχαν 1000αρα στην ηλικία σου και με τη εμπειρία σου τώρα θα ζούσαν μόνο από καθαρή τύχη τι είναι αυτό επιπλέον που πρέπει να συζητήσουμε? Το ότι εσύ έχεις μυαλό και είσαι ώριμος και δε θα τρέχεις και τη θελεις τη 1000αρα για να τη βγάζεις εγνατία και να ταξιδεύεις άνετα με τα μπαγκάζια σου?
Δικαιολογίες που δεν οφείλονται σε ανωριμότητα αλλά σε άγνοια.
Επίσης δε βλέπω να σε προβληματίσαμε καθόλου ε! Φαντάζομαι ότι διάβασες τα σχόλια και έκρινες με την ωριμότητα της ηλικίας σου και τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει με το χτ του φίλου σου.
Το γεγονός ότι με 1000cc δε θα μάθεις ποτέ αυτά που θα μάθει καποιος άλλος, ούτε αυτό σε προβλημάτισε καθόλου! Λεπτομέρειες, δε χρειάζεται να μάθεις γιατί εσύ δε θα τρέχεις.
Και αυτό το δε θα τρέχω, ξέχνα το. Ξέχνα το λέμε, βγάλτο απ' το μυαλό σου. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εσένα.
Έτσι κι αλλιώς αυτό το "τρέχω" δεν σημαίνει ότι πάω με 300 αλλά με ελάχιστα πάνω απ' τις γνώσεις και δυνατότητές μου.
Και όλα αυτά δε στα λένε ούτε οι "α-σφαλτοι" ούτε αυτοί που δεν έχουν κάνει ποτέ μαλακία στη ζωή τους. Έτσι για να γνωριζόμαστε και καλύτερα.
Και το ότι τα λέμε περιληπτικά και σταράτα δε οφείλεται στο γενονός ότι θέλουμε να το παίξουμε εξηπνάκιδες και γ@μάτοι και ότι κάνουμε το κάτι εξαιρετικό. (Οι περισσότεροι μάλιστα είμαστε τόσο γνώστες όσο χρειάζεται να να ξέρουμε οτι είμαστε άσχετοι). Το κάνουμε επειδή θα βρεις πολλά θρεντάκια του στιλ "έχω οδηγήσει μηχανάκι στο λουνα παρκ της γειτονιάς μου και θέλω χαγιαμπούσα όχι για να τρέχω αλλά επειδή μ' αρέσει."
nai file m giauto kai rwtisa prwta edw anti na paw na kanw tou kefaliou m. an imoun feugatos tha tin eperna xwris na rwtisw kanenan. eimai edw omws kai rwtaw. apo esas pou kserete kai exete empiria sto thema mixani. diavazw oti grafete. kai pistepseme den ta grafw. an ta egrafa den tha kathomoun akoma edw na stelnw. twra i gnwmi sou gia to ER-6f pia einai? me autin tha mporesw na ksekinisw i oxi?
Εγώ πάντως το μετάνιωσα που δεν πήρα κατευθείαν χιλιαρι και ξαναμπήκα σε έξοδα νωρίς για να καλύψω τη χαζομάρα μου. Ο δρόμος είναι σφαγείο και δεν κοιτάζει ηλικίες. Πάρε ότι σου κάνει κέφι αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ και ΣΕΒΑΣΟΥ το.
SHOOTER045
29/07/2014, 00:42
nai file m giauto kai rwtisa prwta edw anti na paw na kanw tou kefaliou m. an imoun feugatos tha tin eperna xwris na rwtisw kanenan. eimai edw omws kai rwtaw. apo esas pou kserete kai exete empiria sto thema mixani. diavazw oti grafete. kai pistepseme den ta grafw. an ta egrafa den tha kathomoun akoma edw na stelnw. twra i gnwmi sou gia to ER-6f pia einai? me autin tha mporesw na ksekinisw i oxi?
ναι
με το er-6f θα κανεις οτι θες
θα πηγαινεις ανετα στον προορισμο σου,θα βαζεις μπαγκαζια τσιμπραγκαλα κλπ
αλλα και αυτο θελει την προσοχη του και τον σεβασμο του
er6-f, xj6 diversion, cbf 600, bandit. Τα προαναφερθέντα είναι καλά σχολεία και έχουν αρκετή δύναμη χωρίς να φοβίζουν. Αν έχεις σύνεση είναι πολύ καλά μηχανάκια, κάνουν άνετα ταξίδια και είναι και αρκετά αξιόπιστα. Ολα μπορούν να πάρουν τριβάλιτσο πίσω μια που το θες. Πίστεψε με θα σου φανούν ότι είναι πολύ γρήγορα όλα τώρα που δεν έχεις εμπειρία. Αφού αποκτήσεις εμπειρία με ένα τέτοιο μηχανάκι μετά θα μπορείς να μεταναστέψεις σε κάτι πιο μεγάλο.
Πίστεψε με όλοι εδώ που σε ψιλοκράξαμε (και εγώ μέσα) δεν το κάναμε για να το παίξουμε έξυπνοι και να σε μειώσουμε αλλά γιατί έχουμε δει πολλά παιδιά να καταλήγουν <<άσχημα>> καταλαβαίνεις νομίζω. Παιδιά που είχαν εμπειρία την έχουν πατήσει, χωρίς εμπειρία και γνώσεις όπως εσύ, σε συνδιασμό με 1000 κυβικά καταλαβαίνεις πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες και ο κίνδυνος για να έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Φονικός συνδιασμός είναι. Εύχομαι να το κατανοήσεις και να κοιτάξεις πρώτα την ασφάλεια σου. Δεν μας περισσεύει κανένας.
Ελπίζω να κάνεις μια λογική επιλογή και να ποστάρεις φώτο εδω μέσα να σου πουμε τα καλορίζικα. Πάντα φιλικά :)
ΥΓ. Γράφε αν μπορείς με ελληνικά και όχι greeklish μην μας βγαίνουν τα μάτια κάθε φορά.
SHOOTER045
29/07/2014, 10:15
Το αυτό του από πάνω... :a09::a09::a09:
Να θυμάσαι πως δεν κάνουν μόνο τα 1000ρια ταξίδια. Όλοι που γουστάρουμε τα δίτροχα κάνουμε ταξιδάκια. Οι περισσότεροι από δω μέσα δεν έχουν 1000ρι.
Άλλωστε αν ήταν όσοι κάνουν ταξίδια να είχαν και το καταλληλότερο μηχανάκι γι αυτά θα είχε βρωμήσει ο τόπος busa και κάτι mega on-off.
Φίλος μου χρόνια οδηγός ενός dr αποφάσισε ότι ξέρει πλέον να οδηγεί μηχανές και ότι είχε μεγάλη πλέον εμπειρία. Πήγε και πήρε gsxr 750. μετά απο 3 μήνες τούμπα και 2000e ζημιά η μηχανή αλλα ευτυχώς αυτός τη γλίτωσε με κάτι μικροτραύματα.
Δυστυχώς δεν έβαλε μυαλό, έφτιαξε τη μηχανή την πούλησε και πήγε και πήρε gsxr1000 (μάλλον δεν του έφταναν τα 750). Το αποτέλεσμα άλλη μια μηχανή κουφάρι κι αυτός νοσοκομείο γι άλλη μια φορά.
Ελπίζω να μην πάει να πάρει κάνα 1300αρι όταν με το καλό βγει.
Arxagelos
29/07/2014, 10:48
Γι αυτο λένε "ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό" :lol:
Είναι σε φάση που δοκιμάζει τα όρια του κορμιού του. :bawl:
Τέτοια threads σκάνε περίπου 3 την εβδομάδα και είναι άξιο απορίας ότι ακόμα φτάνουν χαλαρά τις 4-5 σελίδες (με λίγο τρολάρισμα αγγίζουν και διψήφιο νούμερο).
Ρε παιδιά δεν έχει νόημα η κατήχηση. Λες και ο κάθε ένας που μπαίνει και ρωτάει εάν μπορεί να πάρει χιλιάρι ss ως πρώτη μηχανή δεν ξέρει ότι λέει παπαριά καμαρωτή. Προφανώς και το ξέρει και απλά ψαρεύει μπας και κάποιος του πει "ναι πασά μου ό,τι καλύτερο το χιλιάρι, εσύ προφανώς έχεις και τα μυαλά στο κεφάλι σου και θα δείξεις αυτοσυγκράτηση, μην το σκέφτεσαι καθόλου" για να πιαστεί από εκεί. Και αν όντως δεν το ξέρει και ρωτάει στα σοβαρά, εκτός από επικίνδυνος είναι και βλάκας.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν είμαστε στην τσέπη ή πολύ περισσότερο στο κεφάλι κανενός για να μας πέφτει λόγος. Στο τέλος θα κάνει προφανώς αυτό που θέλει ασχέτως του τι θα διαβάσει εδώ, γιατί ο παράγων "καύλα" είναι ο πιο βασικός όταν μιλάμε για μηχανές.
tldr: Μεγάλο παιδί είσαι. Πάρε Hayabusa και βάλε φωτιά στην άσφαλτο, φαίνεσαι και άτομο που έχει και τα μυαλά στο κεφάλι του και θα δείξεις αυτοσυγκράτηση. Καλούς δρόμους.
kostas777
29/07/2014, 11:39
Και το ότι τα λέμε περιληπτικά και σταράτα δε οφείλεται στο γενονός ότι θέλουμε να το παίξουμε εξηπνάκιδες και γ@μάτοι και ότι κάνουμε το κάτι εξαιρετικό. (Οι περισσότεροι μάλιστα είμαστε τόσο γνώστες όσο χρειάζεται να να ξέρουμε οτι είμαστε άσχετοι). Το κάνουμε επειδή θα βρεις πολλά θρεντάκια του στιλ "έχω οδηγήσει μηχανάκι στο λουνα παρκ της γειτονιάς μου και θέλω χαγιαμπούσα όχι για να τρέχω αλλά επειδή μ' αρέσει."
Αποφάσισα να μην ξαναγράψω για το θέμα, βαρέθηκα. Όχι μόνο βαρέθηκα, αλλά ακυρώθηκα επίσης. Έγραψαν πολλοί που ξεκίνησαν με 1000άρι και έγιναν παγκόσμιοι, οπότε όλα όσα έχω πει είναι άκυρα. Προφανώς και γίνεται να ξεκινήσεις με 1000άρι, με 1300άρι, με 1400, 1500, 1800, ποιά είναι η πιό μεγάλη μηχανή; Αν μπορεί κάποιος να την οδηγήσει, τότε μπορείς κι εσύ, όποιος κι αν είσαι, end of story.
Να μην το ξαναπαίξω γνώστης, έμπειρος και συμβουλάτορας στους νέους (οδηγούς πάντα εννοώ, όχι ηλικιακά).
Άλλος ένας επικίνδυνος στον δρόμο. Οι 9 στους 10 μοτοσυκλετιστές που βλέπω κάθε μέρα, είναι κουλοί. Με αυτό δεν εννοώ αργοί. Άσε να φάνε τα μούτρα τους.
Δηλαδή τι νομίζουν, ότι τα λέμε αυτά για να μην κυκλοφορούν πολλές μεγάλες και γλήγορες μηχανές επειδή ζηλεύουμε και επειδή δεν θέλουμε να μας προσπερνάει ένας πιτσιρικάς με 0 εμπειρία; Τότε γιατί ρωτάνε;
Μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και το μόνο που ξέρει από μοτοσυκλέτες είναι ότι «έχουν 2 ρόδες αντί για 4» και ρωτάει για hypersport γιατί είδε τον Λαλάκη τον κάγκουρα της γειτονιάς και ζήλεψε και θέλει να γίνει πιο κάγκουρας από αυτόν. Δεν έχει δει μια φωτογραφία ή βίντεο, δεν έχει διαβάσει μια παρουσίαση, μια δοκιμή, δεν ξέρει καν τα είδη μοτοσυκλετών και τη χρήση για την οποία προορίζονται.
Το ότι λέμε ότι εξ'ορισμού το μηχανάκι δεν μπορείς να το πας, είναι για πλάκα. Απλά για να κάνουμε χαβαλέ το λέμε. Γενικά δεν ξέρουμε τι λέμε, έχουμε κάνει 5 χιλιόμετρα και έχουμε χεστεί πάνω μας και βγάζουμε το κόμπλεξ μας σε εσάς. Μα βέβαια, αφού μπορεί το παιδάκι ο Μάρκεζ μπορείς κι εσύ. Εννοείται! Γιατί όχι; Τι παραπάνω έχει αυτός; Ό,τι και να έχει, το μαθαίνεις κι εσύ και γίνεσαι και καλλίτερος. Φέρε μετά τον Μαρκ να φάει τη σκόνη μας.
Μην μας υπολογίζεις εμάς που λέμε τέτοιες μαλακίες, ανέβα στο άλογο και πήγαινε. Άντε και με το πρωτάθλημα, να σε χαρούμε και να σε δοξάσουμε.
Καλή τύχη και να σε προσέχουν...:ninja:
Οταν ακούω αρχάριος, 1000αρα και "δεν θα την ανοίξω" είναι σαν να ακούω να είσαι παρθένος και να έχεις πιάσει λιγο βυζάκι ολο και ολο στην ζωή σου, αντε να είδες και 5-6 "ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή του ανθρώπου" και ερχεσαι και μας λες οτι θες να βγάλεις την Τζένα Τζέημσον γκόμενα και οτι αν σου κάτσει δεν να την πηδήξεις!!! "Ασε μας κουκλίτσα μου" :D
φιλικά πάντα!
Διαβάζει ρε σεις το παιδί (αν δεν είναι τρολ, δηλαδή :lol:), μην τον αποπαίρνετε. Με τόσα παρόμοια θρεντ εδώ μέσα, θέλει τσαγανό να ανοίξεις άλλο ένα τέτοιο! :D
Btw, ήμουν έξω πριν κάτι μέρες και έβλεπα ένα R1 παρκαρισμένο έξω από το μαγαζί. Είχα απορία να δω τον αναβάτη. Βγήκε κάποια στιγμή.. κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκια.. λέω μια χαρά.
Ανεβαίνει.. :rolleyes: Ο τύπος ΔΕΝ το είχε σε τέτοιο βαθμό που αγχώθηκα μόνο που τον έβλεπα.
Allst@rf
29/07/2014, 11:59
Τέτοια threads σκάνε περίπου 3 την εβδομάδα και είναι άξιο απορίας ότι ακόμα φτάνουν χαλαρά τις 4-5 σελίδες (με λίγο τρολάρισμα αγγίζουν και διψήφιο νούμερο).
Ρε παιδιά δεν έχει νόημα η κατήχηση. Λες και ο κάθε ένας που μπαίνει και ρωτάει εάν μπορεί να πάρει χιλιάρι ss ως πρώτη μηχανή δεν ξέρει ότι λέει παπαριά καμαρωτή. Προφανώς και το ξέρει και απλά ψαρεύει μπας και κάποιος του πει "ναι πασά μου ό,τι καλύτερο το χιλιάρι, εσύ προφανώς έχεις και τα μυαλά στο κεφάλι σου και θα δείξεις αυτοσυγκράτηση, μην το σκέφτεσαι καθόλου" για να πιαστεί από εκεί. Και αν όντως δεν το ξέρει και ρωτάει στα σοβαρά, εκτός από επικίνδυνος είναι και βλάκας.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν είμαστε στην τσέπη ή πολύ περισσότερο στο κεφάλι κανενός για να μας πέφτει λόγος. Στο τέλος θα κάνει προφανώς αυτό που θέλει ασχέτως του τι θα διαβάσει εδώ, γιατί ο παράγων "καύλα" είναι ο πιο βασικός όταν μιλάμε για μηχανές.
tldr: Μεγάλο παιδί είσαι. Πάρε Hayabusa και βάλε φωτιά στην άσφαλτο, φαίνεσαι και άτομο που έχει και τα μυαλά στο κεφάλι του και θα δείξεις αυτοσυγκράτηση. Καλούς δρόμους.
+απειρα
Allst@rf
29/07/2014, 12:06
Διαβάζει ρε σεις το παιδί (αν δεν είναι τρολ, δηλαδή :lol:), μην τον αποπαίρνετε. Με τόσα παρόμοια θρεντ εδώ μέσα, θέλει τσαγανό να ανοίξεις άλλο ένα τέτοιο! :D
Btw, ήμουν έξω πριν κάτι μέρες και έβλεπα ένα R1 παρκαρισμένο έξω από το μαγαζί. Είχα απορία να δω τον αναβάτη. Βγήκε κάποια στιγμή.. κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκια.. λέω μια χαρά.
Ανεβαίνει.. :rolleyes: Ο τύπος ΔΕΝ το είχε σε τέτοιο βαθμό που αγχώθηκα μόνο που τον έβλεπα.
Οταν πηρα τη πρωτη μοτοσυκλετα μου καπως ετσι ημουν και γω... φαινομουν οτι δε το ειχα...
Ειναι πιο υποφερτο ομως να βλεπεις μια κουλατζα πανω σε xt παρα σε r1, νομιζω... :lol:
nikos_abel
29/07/2014, 12:31
κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκια..
Ίσως απλά πήρε το δίπλωμα, αποφάσισε να εξοπλιστεί, διάβασε και όλα όσα υπάρχουν για να διαβάσει και μόλις καβάλησε
κατάλαβε ότι άλλο να διαβάζεις, άλλο να κάνεις.
Και εγώ, πήρα το απεριόριστο, επέλεξα το μέγκα σκούτερ για πιο εύκολο, και τους 1ους μήνες έκλαιγα και χτυπιόμουνα πόσο
βλακεία έκανα που πήρα ένα πράμα 250 κιλά που πάει όπου θέλει μόνο του.
Ευτυχώς έφαγα και τις (αναίμακτες) τουμπίτσες μου, εφάρμοσα όσα διάβαζα και σήμερα κινούμαι αξιοπρεπώς. Νομίζω τουλάχιστον.
Αν έπαιρνα, όχι ss, το cbf 600 που ζαχάρωνα, δεν ξέρω αν θα είχα γλιτώσει στις μλκς που έχω κάνει...
μπορεί να ναι και troll αλλά 1 στις 100 να μην είναι και αλλη 1 στις 100 να καταλάβει 2 πράγματα μη ορμόμενος από την κ@ύλα του αξίζει να ασχοληθεις. νταξει σιγά το πολύ να έχασα 15 λεπτά από το χρόνο μου να γράψω τα αυτονόητα.
Ας διαβάσει ένα από τα 5 τρισεκατομμύρια παρόμοια threads που έχουν ανοιχτεί με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο και θα έχει τις απαντήσεις του.
Από την άλλη τα threads αυτά είναι από τις βασικές πηγές ψυχαγωγίας του φόρουμ οπότε καλοδεχούμενα. Απλά ας τα αντιμετωπίζουμε συνειδητά όλοι μας ως απόπειρα τρολαρίσματος (έστω ασυνείδητου από την πλευρά του op) και να μην προσπαθούμε να φέρουμε το απολωλός πρόβατο πίσω στο μαντρί ή να του δείξουμε το φως το αληθινό.
Bob_o_mastoras
29/07/2014, 13:21
Οπως τα λεει ο Σελε. Εχουν γελιο αυτα τα θρεντς. Δε θα ηθελα με τιποτα να εκλειψουν.
"Ειμαι καινουργιος στο χωρο της μοτοσυκλετας. Εχω οδηγησει μια φορα ενα Honda Dio του θειου μου. Σκεφτομαι να αγορασω το καινουργιο superduke. Θα με βολεψει;;; Θα εχει τοσο γκαζι οσο το dio?? Θα ηθελα και ενα cr 500 για να πηγαινω λιγο σε κανα χωματοδρομο χαλαρα.
Με ποιο γραφειο τελετων να κλεισω την κηδεια, εχετε καποιο γνωστο να μου προτεινετε;; Ευχαριστω!"
Ας διαβάσει ένα από τα 5 τρισεκατομμύρια παρόμοια threads που έχουν ανοιχτεί με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο και θα έχει τις απαντήσεις του.
Από την άλλη τα threads αυτά είναι από τις βασικές πηγές ψυχαγωγίας του φόρουμ οπότε καλοδεχούμενα. Απλά ας τα αντιμετωπίζουμε συνειδητά όλοι μας ως απόπειρα τρολαρίσματος (έστω ασυνείδητου από την πλευρά του op) και να μην προσπαθούμε να φέρουμε το απολωλός πρόβατο πίσω στο μαντρί ή να του δείξουμε το φως το αληθινό.
Νομίζω ότι αυτό που λες είναι αντιληπτό και γνωστό σε όλους. Από την άλλη, πολλοί εδώ (και εγώ μεσα) όταν δεν γνωρίζαμε τέτοιου τύπου ερώτηση κάναμε (είμαι νέος τι μηχανάκι μου προτείνετε να πάρω) και δεν ήταν trolling, οπότε θεωρώ ότι όπως φίλοι από εδώ βοήθησαν εμένα έτσι και εγώ αν μπορώ και έχω ελεύθερο χρόνο θα βοηθήσω κάποιον καινούργιο. Αν είναι troll δεν με νοιάζει και πολύ το πολύ πολύ να γράψω μια αράδα τσάμπα και βερεσέ. Εξάλου όταν έχω πολύ δουλειά δεν θα αφιερώσω καθόλου χρόνο έτσι και αλλιώς.
Arxagelos
29/07/2014, 13:31
Για όλους τους νέους που θέλουν να κάνουν χαμηλές πτήσεις και για όλους τους παλιούς που ξεχνιούνται.
https://www.google.com/search?q=fatal+motorcycle+accidents&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nIXXU6rdL5aqyATLu4KABQ&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAg&biw=1024&bih=641
https://www.youtube.com/results?search_query=fatal+motorcycle+accidents
:a38:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε. Όλα ήταν μέσα στο πρόγραμμα να τα ακούσω από ποιο παλιούς. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται. Να ακούμε εμείς οι νέοι, δεν είναι κακό. CIRUS πηγαίνω για το ER6F μιας και μου αρέσει περισσότερο. Μόλις με το καλό την πάρω θα ανεβάσω φώτο. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για την βοήθεια.
Allst@rf
29/07/2014, 13:50
Μια χαρα μηχανακι...
Αντε καλοριζικο.
Bob_o_mastoras
29/07/2014, 13:51
Αντε καλοριζικο, παντα ορθιος και τα ματια σου 14 στο δρομο!!!
Αντε με το καλό. :) μην τσιγκουνευτείς σε κράνος μπουφάν, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
περιμένουμε νέα σου και φωτός από την κούκλα :beer::beer:
Για κράνος και τα λοιπά έχω κοιτάξει αλλά μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και εσείς μια γνώμη?
Bob_o_mastoras
29/07/2014, 14:07
Το κρανος ειναι περι ορεξεως αλλα μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα και παρε κατι καλο καινουργιο. Οχι nova, Mt πχ :lol: . Shoei, Arai, Nolan, Airoh, Suomi κλπ. Εχει μπολικα.
Μπουφαν, παντελονι, γαντια, μποτακια παρε και μεταχειρισμενα, κοιτα ομως να χουν προστατευτικα μεσα.
για κράνος λέω το CORSA MONO BLACK
SHOOTER045
29/07/2014, 14:15
Εύγε αγόρι μου
Μιας και το 1000 θα σε πήγαινε και δεν θα το πηγαινες, αναμένουμε φώτο
ΚΡΑΝΟΣ : μην τσιγκουνευτει;,κοστολογησε το κεφάλι σου. Πόσα κοστίζει κοίτα και εδώ μέσα σε μεταχείρα δοκιμασμενα, όπως και μπουφάν κλπ
το AGV CORSA MONO BLACK έχει 500. να πάω για περισσότερα?
Κοίτα για shoei xr1100 και αν θες λιγότερα χρήματα xr1000 Τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές στο internet από γερμανία (ψάξε στο forum και θα βρεις πολλά topic που θα σε βοηθήσουν) καθώς δεν είναι καινούργια μοντέλα και είναι πολύ καλά κράνη ειδικά το xr1100 τα έχει όλα αφαιρούμενα για πλύσιμο ενώ το xr1000 όχι.
Εννοείται να πας να το φορέσεις σε κάποιο μαγαζί να διες αν σου κάθεται καλά στο κεφάλι και μέγεθος που σου κάνει πριν βάλεις παραγγελία από το internet.
Υπάρχουν πάρα πολλά καλά κράνη βέβαια εγώ σου έβαλα τα δύο που έχω εμπειρία και έμεινα ευχαριστημένος. Τα shark επίσης είναι καλά για πιο φτηνά. Τα Arai είναι πάλι από τα κορυφαία. κτλ κτλ κτλ ψάξε στο forum υπάρχουν πολλές συζητήσεις στην ενότητα εξοπλισμός αναβάτη. Πάντως κάτω από 200 ευρώ για κράνος μην δώσεις σε καμία περίπτωση και πάρεις κανα κουβα.
Το παραπάνω ισχύει και για τα μπουφάν.
Bob_o_mastoras
29/07/2014, 14:26
Για τα AGV εχω ακουσει κακα λογια για τα υλικα που εχουν μεσα, υφασματα,δερματα, σφουγκαρακια κλπ. Φθειρονται λενε ευκολα. Δεν ειχα ποτε οποτε αν καποιος εχει ή ειχε ας ενημερωσει.
Από εξοπλισμό αυτά λέω.
DAINESE GUANTO FULL METAL PRO
DAINESE D-DRY ATALLO II
DAINESE P. D-System Evo D-Dry
DAINESE TORQUE RS OUT AIR
Θα ηθελα και ενα cr 500 για να πηγαινω λιγο σε κανα χωματοδρομο χαλαρα.
Με ποιο γραφειο τελετων να κλεισω την κηδεια, εχετε καποιο γνωστο να μου προτεινετε;; Ευχαριστω!"
ΚΛΑΙΩ!!!! :bawl:
το AGV CORSA MONO BLACK πήγα και το δοκίμασα και μου φάνηκε τούμπανο συν ότι μ έκατσε πολύ καλά. Αλλά εάν όντως ξέρει κανείς γιαυτό που είπε ο Bob ας βοηθήσει.
Αν ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις φοτο από το δικό μου (βαριέμαι να ανεβάσω ξανά φωτογραφίες).
Είναι για πέταμα (γνώμη μου) τα AGV.
Από εξοπλισμό αυτά λέω.
DAINESE GUANTO FULL METAL PRO
DAINESE D-DRY ATALLO II
DAINESE P. D-System Evo D-Dry
DAINESE TORQUE RS OUT AIR
Για πε!
Είναι όμορφη η κόρη του αντιπροσώπου? :lol:
Ψάξε για τα υπόλοιπα "επώνυμα" κράνη όπως το XR1100, hjc rpha 10 και άλλα.
:D Καλή είναι αλλά αν προτείνετε καμιά καλύτερη πηγαίνω και εκεί μια βόλτα.
SHOOTER045
29/07/2014, 14:52
Αν ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις φοτο από το δικό μου (βαριέμαι να ανεβάσω ξανά φωτογραφίες).
Είναι για πέταμα (γνώμη μου)AGV τα AGV.
Τι λε ρεεεεε!!!
Και δεν θα έχω AGV σαν τον ROSSI???
:D Καλή είναι αλλά αν προτείνετε καμιά καλύτερη πηγαίνω και εκεί μια βόλτα.
βρε νέο μην τα θες όλα στο χέρι, ψάξε και λίγο για κάθε ερώτηση που κάνεις, έχουν ανοίξει 100 threads που έχουν ρωτήσει τα ίδια και υπάρχουν πολλές απαντήσεις. Πάνω δεξιά στην οθόνη έχει ένα κουτάκι που γράφεις μέσα και ψάχνει, όρεξη να χεις να διαβάζεις γνώμες (είναι σαν τις κ@λ@τρ@π@δες όλοι έχουν από μία)
Allst@rf
29/07/2014, 14:56
Ειχα agv stealth και εχω μεινει ευχαριστημενος. Πολυ καλη ποιοτητα και δοκιμασμενο σε σοβαρο ατυχημα που εσκασα με το κεφαλι στην ασφαλτο. Το εχω ακομα με σπασμενους αεραγωγους...
Αυτα πριν εφτα χρονια. Τωρα δε ξερω αν εχουν κοψει ποιοτητα για να κονομησουν
μπραβο για την επιλογη του er6f. οσο για κρανος δες οπως ειπαν παραπανω shoei xr1100 και hjc rpha 10.
καλοβολτος.