View Full Version : SUZUKI RMX 250
SHOOTER045
03/08/2014, 00:30
τωρα που τελειωσα το παπι ξεκιναω(ξεκινησα εδω και λιγο καιρο,αλλα σημερα ζεστα)τοRMX μου
το οποιο οταν το κατεβασα στο υποστεγο του πατρικου
μου ηταν ετσι321097
αναμεινατε λοιπον
MiltiadisK.D
03/08/2014, 06:39
Ήταν μηχανάρα το RMX Δημήτρη,άντε καλή αρχή :beer:
SHOOTER045
03/08/2014, 10:06
Αφού έβγαλα πολλές φωτογραφίες (δεν την ξαναπατάω, όπως στο Glx ) γδύθηκε τελείως με την θέληση της, βγήκε ψαλίδι,πηρουνι αντικαταστάθηκαν ρουλεμάν κλπ
Πλύθηκε ο σκελετός, και με την βοήθεια πιστολιού-ρευματος by lidl βάφτηκε αφού έτριψα τα σημεία επαφής με τις μπότες, ήδη έχω πάρει προστατευτικά σκελετού, πλαστικά,σετ φλατζες, και διάφορα κλαμπατζιμπανα, πιστεύω ο Μήτσος ο Ddnn να κάνει δουλειά με τα πηνεια πού του έστειλα και να επισκευαστουν, γιατί αυτό το μηχανάκι χρησιμοποιήθηκε ως δότης στο άλλο RMX που έτρεξα τον Απρίλιο, όταν φτάσω σε ικανοποιητική πρόοδο θα δώσω φώτο στο φιλοθεαμον κοινό, για την ώρα δουλειά με τα ήδη υπάρχοντα και ψάξιμο στο τζάμπα γιατί no money no ntoymani...
stynikop
03/08/2014, 11:08
Αντε καλη αρχη!
Ειπα να σε παρω τηλεφωνο ανεβαινοντας προχτες, μηπως σε βλεπαμε, αλλα λογω καιρικων φαινομενων δεν εμπορεσα!
SHOOTER045
03/08/2014, 11:25
Θα ερχόμουν εγώ να σας βρω ρε Στέλιο
Τέλος πάντων σήμερα δεν έχει λαδιά γρασα και κλειδιά
Baby sitting και μετά υπηρεσία
motomaniac
03/08/2014, 11:29
ι i am watching you!!
Α, εσύ άπλωσες πολύ τραχανά...
καλή συνέχεια Μήτσε!
SHOOTER045
03/08/2014, 13:07
Δωσε suzukara!!:beer:
Και υπάρχει και το Bandit που το έχω παραμελήσει...
Περιμένω την τυλίχτρια Μήτσε..... 30 μέτρα πηνιόσυρμα 1.5mm έχω εδω.....
Αστο το χρεπι :D για αργοτερα. Πρωτα το rmx
:beer:
ΠΕς μου οτι ειναι και 250 με 20χιλιαρικα στροφομετρο να τρελαθω!!!:beer::vroum:
SHOOTER045
03/08/2014, 20:02
Τσου το 400V είναι με την κόκκινη κεφαλή, παζαρευα ένα 250 για ένα φιλαράκι αλλά τελικά πήρε klx 250
Με το συμπαθιο κιολας αλλα καμια φωτο θα δουμε ή εχει ακομα μερες μεχρι να φτασουμε εκει;
SHOOTER045
04/08/2014, 01:14
Απ το RMX?
Επειδή το φτιάχνω μόνος δεν την παλεύω να σταματαω να φωτογραφιζω και να συνεχίζω, χάνω τον ειρμό μου.οταν τελειώνω δεν μπορώ να πιάσω το τηλ απ τα λάδια, και συνήθως επειδή μαστορευω μέχρι τελευταία στιγμή, φεύγω πανικόβλητος είτε για υπηρεσία εξωτερική είτε για εσωτερική
Είπα παραπάνω ότι όταν φτάσω σε ικανοποιητική πρόοδο θα αφιερώσω φώτο μάλλον όταν τελειώσω με σκελετό πλαστικά και έχω μόνο το μοτέρ
Απ το RMX?
Αν εχεις τιποτα με μπικινι δκτες και αυτες... :p
Η απορια μου ειναι στο γιατι, αν δεν θα ανεβασεις φωτο(ς) απο την ανακατασκευση, ποσταρες το θεμα αυτο στην κατηγορια ανακατασκευες.
Τις δυσκολιες που αντιμετοπιζεις τις καταλαβαινω.
Τεσπα... καλη συνεχεια και καλη ανακατασκευη.
παρακολουθουμε με ενδοιαφερων
μην μας στερεις τις φωτο ομως ρε shooter
βαλε κανα κολλητο η κανα συγγενη να τραβαει απο καμια...
δεν ερχεται κοντα κανας περιεργος;:lol:
SHOOTER045
04/08/2014, 09:48
Αν εχεις τιποτα με μπικινι δκτες και αυτες... :p
Η απορια μου ειναι στο γιατι, αν δεν θα ανεβασεις φωτο(ς) απο την ανακατασκευση, ποσταρες το θεμα αυτο στην κατηγορια ανακατασκευες.
Τις δυσκολιες που αντιμετοπιζεις τις καταλαβαινω.
Τεσπα... καλη συνεχεια και καλη ανακατασκευη.
Θέλω να έχω ικανοποιητική πρόοδο και μετά,για να κάνω και περιγραφή εργασιών.εννοειται ότι αν κολλήσω θα ζητήσω βοήθεια
RaGe_Raptor
04/08/2014, 10:20
φωτογραφίες επιβάλονται....:beer:
Θέλω να έχω ικανοποιητική πρόοδο και μετά,για να κάνω και περιγραφή εργασιών.εννοειται ότι αν κολλήσω θα ζητήσω βοήθεια
Ρωτα τον Petran αυτος ξερει.......:tooth:
Ρωτα τον Petran αυτος ξερει.......:tooth:
το RMX ντεν έχει καντέννα, καρντιά μου....:D
:bawl:
το RMX ντεν έχει καντέννα, καρντιά μου....:D
:bawl:
νΤορα θα αποΓΚντησει λαΝΤρεια μου.........:lol:
SHOOTER045
04/08/2014, 12:11
Για την ιστορία το RMX βρίσκεται στο πατρικό μου στα 15χλμ από εδώ
Εδώ έχω το Bandit και χώρος και για τα δύο, στην κατάσταση που είναι δεν φτάνει, δεν είμαι να χάνω βίδες και εξαρτήματα
Και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος (ο τεο ξέρει)μπορει να περάσουν μέρες μέχρι να ξαναπάω, και ακόμα αργούν να ανοίξουν τα σχολεία...
Για την ιστορία το RMX βρίσκεται στο πατρικό μου στα 15χλμ από εδώ
Εδώ έχω το Bandit και χώρος και για τα δύο, στην κατάσταση που είναι δεν φτάνει, δεν είμαι να χάνω βίδες και εξαρτήματα
Και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος (ο τεο ξέρει)μπορει να περάσουν μέρες μέχρι να ξαναπάω, και ακόμα αργούν να ανοίξουν τα σχολεία...
Δεν βάζεις κανα ράτζο χαμέ να ανέβω γιατί δεν βλέπω να τελειώνεις ποτέ?
νΤορα θα αποΓΚντησει λαΝΤρεια μου.........:lol:
Κρύβε λόγια μπρε, του βάζεις ιδέες....:bawl:
SHOOTER045
04/08/2014, 14:57
Δεν βάζεις κανα ράτζο χαμέ να ανέβω γιατί δεν βλέπω να τελειώνεις ποτέ?
Περιμένω κάποια πραγματάκια από τον μπέη για να προχωρήσω
strokt up
11/08/2014, 21:38
Περιμένω κάποια πραγματάκια από τον μπέη για να προχωρήσω
Μήπως ήρθε ο θείος γιατί ανυπομονούμε; :a014:
SHOOTER045
11/08/2014, 22:10
Όχι
Περιμένω σετ πλαστικα(φτερα,μπρος πίσω, πλαϊνά number plate, προστασία σκελετού, πιστονι, και βλέπουμε
Τον άλλο μήνα αν περισσεύουν λ7
SHOOTER045
24/01/2015, 19:56
Σήμερα που έβρεχε, έβρεχε μονότονα και είχα ρεπό, αφού τελείωσα με το παπί και είχα όρεξη, πήγα και στο πατρικό μού να βιδωσω καμιά βίδα στο RMX.Είναι σε φάση που προσθέτω κομμάτια στο παζλ, που ήταν χαμένα.
Το μοτέρ έχει κατέβει και θα φύγει από βδομάδα ( όταν πληρωθώ) για να ανοιχτεί ο στροφαλος να μπει μπιελα, να καθαριστεί το καρμπ ξανά από ειδικό και να έρθει ετοιμο προς τοποθέτηση.
Έχω κάτι ελλείψεις αν του περισσεύουν σε κανένα δέχομαι ευχαρίστως κάθε βοήθεια.
Όποιος έχει μανετα μπροστινού φρένου με την τρόμπα και το καλώδιο ας μου στείλει πμ.
Επίσης γλυστρα πίσω ψαλιδιου, και πλαγιοστατη ( σταντ)
motomaniac
25/01/2015, 04:06
Σήμερα που έβρεχε, έβρεχε μονότονα και είχα ρεπό, αφού τελείωσα με το παπί και είχα όρεξη, πήγα και στο πατρικό μού να βιδωσω καμιά βίδα στο RMX.Είναι σε φάση που προσθέτω κομμάτια στο παζλ, που ήταν χαμένα.
Το μοτέρ έχει κατέβει και θα φύγει από βδομάδα ( όταν πληρωθώ) για να ανοιχτεί ο στροφαλος να μπει μπιελα, να καθαριστεί το καρμπ ξανά από ειδικό και να έρθει ετοιμο προς τοποθέτηση.
Έχω κάτι ελλείψεις αν του περισσεύουν σε κανένα δέχομαι ευχαρίστως κάθε βοήθεια.
Όποιος έχει μανετα μπροστινού φρένου με την τρόμπα και το καλώδιο ας μου στείλει πμ.
Επίσης γλυστρα πίσω ψαλιδιου, και πλαγιοστατη ( σταντ)
τρομπες στην περιοχη μου εχουμε πολλους δες ποσοστα νδ πασοκ.... αλλα για μππροστινο φρενο κατι μπορω να κανω για τον φιλο μου... αλλα να κερασω και καφε μαζι...
SHOOTER045
25/01/2015, 08:48
Ευχαριστώ Μήτσο, να τελειώσει και αυτό σιγά σιγα.Θα σε πάρω τηλ να συνεννοηθούμε.
Γλίστρα ψαλιδιου κάνεις? Οδηγό αλυσίδας κάτω απ το ψαλίδι?