Σύνδεση

View Full Version : κατουρημα σκυλου!

Σελίδες : 1 [2]

Bob_o_mastoras
09/08/2014, 23:12
Εφτα σελιδες για ενα κατουρημα.

Δεν τολμω να σκεφτω τι θα ειχε γινει αν ειχε ριξει και κανενα @εσιμο.:D

:bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:

irinia
09/08/2014, 23:15
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΤΟ ΠΑΜΕ

Πιό χαλαρά δέ γίνεται.....

Dbnn
09/08/2014, 23:25
Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ...
Το να πετάς μαλακίες δεν σε κάνει πιλότο.
:D

Μιας που μιλαμε για σοβαρο θεμα. Η μαλακια μου σε πειραξε......

taisteal
10/08/2014, 00:50
Θες γεννεολογικό δέντρο? Θα πικραθείς και δεν το θέλω... :smokin:

Υ.γ. ας το κλειδώσει κάποιος.............

Ναι θα πικραθω παρα πολυ..
Κανε κινημα να διωξεις τους βλαχους απο την Αθηνα που την λερωνουνε.
Να αφησουν μονο εσας τους οριτζιναλ..

:lol:

Bob_o_mastoras
10/08/2014, 00:54
Ναι θα πικραθω παρα πολυ..
Κανε κινημα να διωξεις τους βλαχους απο την Αθηνα που την λερωνουνε.
Να αφησουν μονο εσας τους οριτζιναλ..

:lol:

original ειναι ο Τερενς σιγουρα παντως. :lol:

Θα ηθελα να ηξερα ποιος και γιατι στο μελλον θα αναζητησει το λημα "κατουρημα" στο φορουμ και θα πεσει πανω σε αυτο το θρεντ!

SHOOTER045
10/08/2014, 01:07
θα πικραθουνε οι οριτζιναλ
δεν ειναι και πολλοι.......
κατι σαν τον w.smith στο τελευταιος επιζων-πως την λεγανε την ταινια-

για τους αεκτζηδες οριτζιναλ μιλαω ετσι?
μην κατηγορηθω οτι ξεφευγω απ το θεμα

vaska
10/08/2014, 01:09
Εγώ πάντως το δηλώνω, Αγαπάω και Τέρενς και Κτήνο. Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??

:confused:

irinia
10/08/2014, 08:31
Εγώ πάντως το δηλώνω, Αγαπάω και Τέρενς και Κτήνο. Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??

:confused:

ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...........ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ

Τού ζωντανού..??
Στίς έκπτώσεις έστω.....

kapetan amerika
10/08/2014, 09:15
Στη Χίο έχει ένα αιολικό πάρκο απ' το οποίο λειτουργούν μόνο κανα δυο ανεμογεννήτριες. "Γιατί;", ρώτησα... "Επειδή οι ζωόφιλοι ισχυρίζονται ότι παρενοχλούν την αναπαραγωγή των νυχτερίδων", η απάντηση που έλαβα.
Γνώμη μου, πρέπει να βάλουμε σε μια αρένα τέτοιου είδους ζωόφιλους και όλους τους οικολόγους του στυλ "κλάνετε λιγότερο επειδή το μεθάνιο συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη" και να τους αφήσουμε εκεί μέχρι να αλληλοεξοντωθούν. Και οι νικητές μετά, να "παίξουν" με τους πολιτικούς.
Εγώ θα το παίξω over.

akis_trevor
10/08/2014, 09:17
Μην παιρνετε παντα τις ακραιες περιπτωσεις.δεν ειναι ολοι οι φιλοζωοι για δεσιμο...

skylaros
10/08/2014, 09:19
Εγώ έχω μια άλλη πρόταση, αλλά πολύ φοβάμαι πως δε θα την κόψεις την πρωινή !

kapetan amerika
10/08/2014, 09:27
Έχω πάλι έχω κι άλλη. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο σκύλος σου δεν είναι κτηνοβάτης.

irinia
10/08/2014, 09:38
ΠΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.........ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

Καί γιά όσους ξέρουν καί πρόλαβαν,πρώτο πόδι Χαλκιδικής Άγιος Μάμας Τορωναίος κόλπος
δίπλα στήν Ποτίδαια.
Τώρα έχει γεμίσει κωλόμπαρα ηχεία καί καντίνες μέ σουβλάκια.
Πρίν άρκετά χρόνια όμως ήταν φυσικός βιότοπος παρακαλώ,άλλά ώς γνωστόν όπου συχνάζουν
άνθρωποι όλα τά ύπόλοιπα θηρία έξαφανίζονται.
Άπογευματάκι λοιπόν δίπλα στόν βιότοπο μιά λιμνοθάλασσα φυσική πολύ ΚΟΥΝΟΥΠΙ λέμε...!!
Όρμάγαμε τά γαμημένα μέρα μεσημέρι,πεινάγανε,βρήκαν αίμα φρέσκο.......
Έ καί γώ τί πιό φυσική άντίδραση........μπάμ και μπούμ τά κυνηγούσα στό δέρμα μου καί
κοπάναγα όπου προλάβαινα......
Καί σέ μιά στιγμή άκούω τό θεικό.......
Ε........μήν τά σκοτώνεις βρέ δέν είναι σωστό...!!!
Καί τί νά κάνω ρέ παιδιά πού μέ έκαναν κόσκινο...??
Ε........νά τά διώχνεις βρέ........δέν είναι σωστό νά τά σκοτώνουμε
χαλάμε τό οίκοσύστημα...!!!

:a8::a8::a8:

skylaros
10/08/2014, 09:42
Έχω πάλι έχω κι άλλη. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο σκύλος σου δεν είναι κτηνοβάτης.
Σε τέτοιες σκέψεις οδηγεί η παρατεταμένη @γ@μία ...

kapetan amerika
10/08/2014, 09:42
Ε ναι, μη τα καημένα. Κι αυτά ψυχούλα έχουν! Ερε που κατάντησε το ανθρώπινο γένος, να είμαστε ιπποκόμοι των σκύλων, να τα ξεσκατώνουμε κι αλλού να σκοτώνουν παιδιά κι εμείς να σηκώνουμε τους ώμους "ε, αφού τα χρησιμοποιούν για ασπίδα, τι να κάνουν οι αθρώποι;"

kapetan amerika
10/08/2014, 09:47
Σε τέτοιες σκέψεις οδηγεί η παρατεταμένη @γ@μία ...
Η παρατεταμένη αγαμία οδηγεί στο να είσαι προκλητικός και να λες μαλακίες τις οποίες αν ήμουν εκεί δίπλα σου δε θα έλεγες.

vaska
10/08/2014, 09:49
ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...........ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ

Τού ζωντανού..??
Στίς έκπτώσεις έστω.....

Μακάρι να είσαστε όλοι σαν κι εμένα, εγώ μόνο δαντέλα κοπανέλι του πλέκω του ζωντανού και μάλιστα με τα χεράκια μου. Όσο περιμένω να γίνουν τα πισιά πλέκω, όχι σαν κάτι άλλους που όσο περιμένουν να γίνει το γουίσκι πετάνε φελά στο βαρέλι.
:bawl:

skylaros
10/08/2014, 09:52
Υποθέτω πως έχει προσφέρει απίστευτο κοινωνικό έργο σε ότι αφορά την περίθαλψη και φιλοξενία παιδιών. Είμαι σίγουρος μάλιστα πως έχεις υιοθετήσει και καμιά 20αριά... Από την άλλη είμαι σίγουρος πως έχεις κάνει χρόνιες μελέτες με δημοσιευμένα αποτελέσματα ότι όποιος νοιάζεται για το περιβάλλον στο οποίο ο ΙΔΙΟΣ ζει, γίνεται @@ρας και δε νοιάζεται για τον άνθρωπο. Τώρα για τα παιδιά ασπίδες και μόνο γι αυτή σου την ατάκα σε συνδυασμό με το avatar σου, τι να σου πω... πνευματικέ απόγονε του στόλου με σχιζοειδή διαταραχή!

skylaros
10/08/2014, 09:52
Η παρατεταμένη αγαμία οδηγεί στο να είσαι προκλητικός και να λες μαλακίες τις οποίες αν ήμουν εκεί δίπλα σου δε θα έλεγες.

Και αν τις έλεγα τι θα έκανες ρε καπετάνιε δηλαδή ?

akis_trevor
10/08/2014, 09:53
Ε ναι, μη τα καημένα. Κι αυτά ψυχούλα έχουν! Ερε που κατάντησε το ανθρώπινο γένος, να είμαστε ιπποκόμοι των σκύλων, να τα ξεσκατώνουμε κι αλλού να σκοτώνουν παιδιά κι εμείς να σηκώνουμε τους ώμους "ε, αφού τα χρησιμοποιούν για ασπίδα, τι να κάνουν οι αθρώποι;"

Εγω τουλαχιστον προσπαθω να βοηθησω τα αδεσποτα που ο ανθρωπος δημιουργησε.εσυ ασχολησου θεωρητικα με το τι γινεται στον κοσμο και σηκω τους ωμους.
Ξερεις δεν ειναι η το ενα η το αλλο,μπορουμε να βοηθησουμε διαφορες ομαδες,πραγματα και οντα....

SHOOTER045
10/08/2014, 09:55

Ρε πρωινιατικα...

Τεστοστερόνη στο φουλ
Πηγαίνετε καμιά βόλτα, ηρεμήστε λίγο.

kapetan amerika
10/08/2014, 09:58
Υποθέτω πως έχει προσφέρει απίστευτο κοινωνικό έργο σε ότι αφορά την περίθαλψη και φιλοξενία παιδιών. Είμαι σίγουρος μάλιστα πως έχεις υιοθετήσει και καμιά 20αριά... Από την άλλη είμαι σίγουρος πως έχεις κάνει χρόνιες μελέτες με δημοσιευμένα αποτελέσματα ότι όποιος νοιάζεται για το περιβάλλον στο οποίο ο ΙΔΙΟΣ ζει, γίνεται @@ρας και δε νοιάζεται για τον άνθρωπο. Τώρα για τα παιδιά ασπίδες και μόνο γι αυτή σου την ατάκα σε συνδυασμό με το avatar σου, τι να σου πω... πνευματικέ απόγονε του στόλου με σχιζοειδή διαταραχή!
Ο καθένας μας ξέρει τι έχει κάνει, δε θα με κρίνεις εσύ, ειδικά όταν δεν ξέρεις απολύτως τίποτα για μένα αλλά υποθέτεις, έχοντας για παράδειγμα τον εαυτό σου.
Το avatar και το όνομα χρήστη τα επέλεξα με σατιρική διάθεση. Εσύ έβγαλες και διάγνωση!

kapetan amerika
10/08/2014, 10:00
Και αν τις έλεγα τι θα έκανες ρε καπετάνιε δηλαδή ?

Δε θα έκανα τίποτα γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα τις έλεγες!

SHOOTER045
10/08/2014, 10:15
5,4,3,2,.... 1!!!!!!!

skylaros
10/08/2014, 10:18
Στη Χίο έχει ένα αιολικό πάρκο απ' το οποίο λειτουργούν μόνο κανα δυο ανεμογεννήτριες. "Γιατί;", ρώτησα... "Επειδή οι ζωόφιλοι ισχυρίζονται ότι παρενοχλούν την αναπαραγωγή των νυχτερίδων", η απάντηση που έλαβα.
Γνώμη μου, πρέπει να βάλουμε σε μια αρένα τέτοιου είδους ζωόφιλους και όλους τους οικολόγους του στυλ "κλάνετε λιγότερο επειδή το μεθάνιο συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη" και να τους αφήσουμε εκεί μέχρι να αλληλοεξοντωθούν. Και οι νικητές μετά, να "παίξουν" με τους πολιτικούς.
Εγώ θα το παίξω over.

Ποιος κρίνει ποιόν δεν έχω καταλάβει, τέλος πάντων με γραφικές φιγούρες κακός ασχολούμαι. Όσο για τις απειλές κράτα και μικρό καλάθι :) :beer:

kapetan amerika
10/08/2014, 10:21
Εγω τουλαχιστον προσπαθω να βοηθησω τα αδεσποτα που ο ανθρωπος δημιουργησε.εσυ ασχολησου θεωρητικα με το τι γινεται στον κοσμο και σηκω τους ωμους.
Ξερεις δεν ειναι η το ενα η το αλλο,μπορουμε να βοηθησουμε διαφορες ομαδες,πραγματα και οντα....
Κι εγώ αγαπάω τα ζώα. Άλλο τα αγαπάω κι άλλο αναλώνω όλη την ενέργειά μου προσπαθώντας να τα σώσω από κάθε πιθανή απειλή. Υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή. Το να τοποθετείς το σκυλί στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας είναι στρέβλωση της πραγματικότητας.

kapetan amerika
10/08/2014, 10:22
Ποιος κρίνει ποιόν δεν έχω καταλάβει, τέλος πάντων με γραφικές φιγούρες κακός ασχολούμαι. Όσο για τις απειλές κράτα και μικρό καλάθι :) :beer:
Κακός! :)

irinia
10/08/2014, 11:12
5,4,3,2,.... 1!!!!!!!

ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΣ...................1 2 3

Άλλά δέν τό πήραν πρέφα άκόμα,δεκαπενταύγουστο βλέπεις......

Bob_o_mastoras
10/08/2014, 11:21
Nα μεταφερθει στις "αντιπαραθεσεις" !
:a017::a015::boxing:

:tooth:

akis_trevor
10/08/2014, 11:54
Κι εγώ αγαπάω τα ζώα. Άλλο τα αγαπάω κι άλλο αναλώνω όλη την ενέργειά μου προσπαθώντας να τα σώσω από κάθε πιθανή απειλή. Υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή. Το να τοποθετείς το σκυλί στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας είναι στρέβλωση της πραγματικότητας.

δεν ειναι θεμα τροφικης αλυσιδας.
βεβαια ο νομος της ζουγκλας επικρατει και στην καθημερινοτητα του ανθρωπου ακομα και στα αστικα κεντρα,αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο.
εγω μπορω να βοηθησω πιο ευκολα τα αδεσποτα,οποτε αυτα βοηθαω.οποτε μπορω και αν μου παρουσιαστει η αναγκη να βοηθησω συνανθρωπο μου το κανω.

andreastwin
10/08/2014, 12:11
δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πλένεις τις ζάντες σου με το χέρι, και να μυρίζουν κατρουλιό...
Α σόρρυ, υπάρχει χειρότερο... να μένεις σε μονοκατοικία και το παρτέρι κάτω από το παράθυρό σου να έχει γίνει το αποχωρητήριο όλων των "φιλόζωων" της γειτονιάς.... για να μην μπερδευόμαστε, οι φιλόζωοι είναι οι σκύλοι και τα ζώα είναι οι ιδιοκτήτες τους, εξού και "φιλόζωοι"....σωστοςςςςς.

MikeG
10/08/2014, 12:13
Enough.