Σύνδεση

View Full Version : Είναι καλή εποχή για να πουλήσεις μηχανή;

PetranGR
06/08/2014, 20:24
Καλησπέρες,

Όρεξη για συζήτηση...

Δεν ξέρω αυτές τις μέρες έχω φάει ένα κόλλημα (Trooper δεν με ηρέμησες :p:p:p).

Σκέφτομαι να δώσω την μηχανή μου για να πάω σε κάτι άλλο,δεν ξέρω τι και πως και γιατί .

Πολύ θολή η σκέψη μου,δεν ξέρω τι με έχει ποιάσει,αλλλλλλλά επίσης δεν ξέρω πως να την κοστολογήσω για αυτά που έχει πάνω.

Στο οτι έχει 3 κουστούμια ; Στο οτι έχει Full Set Rizoma , δεν ξέρω.

Είναι καλός καιρός λέτε;

Όσο για το αν αξίζει να το δώσω,με βάση αυτά που κάνω;

Τρελένομαι για sport οδήγηση ,πίστα κτλ. όσο μπορώ πηγαίνω τακτικά,αναμονή και για τις Σέρρες,γιατί Ρύσσιο και Αιγίνιο δεν μας φτάνει :ninja:
Δεν λέω οτι κατεβάζω χρόνους ούτε είμαι κανένας αγωνιζόμενος απλά με αρέσει αυτό το πράγμα και η ταχύτητα,όμως,απο την άλλη με αρέσουν και τα ταξίδια,δηλαδή με το CBR ορμάω οπού βρώ, μια στον Shooter Κλαίν μαίν απόσταση 2-3 φορές Ιωάννινα,Αθήνα,Αλεξανδρούπολη (σκεφτόμουν για εξωτερικό του χρόνου αν έβρισκα δουλειά "απολυμένος γάρ").
Δηλαδή δεν θέλω κάτι το οποίο να μην με καλύπτει στην Sport οδήγηση πλάγιασμα κτλ. δεν λέω για χρόνους ,μην με πάρετε με τις πέτρες.

Απλά όπως είπε και ο Trooper όταν θα δείς την λογική να ξεπερνάει το συναίσθημα τότε άλλαξε, η τρέλα δεν με έχει φύγεί σιγουρα το γουστάρω αυτό που κάνω,είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι ντύνομαι και βούρ όπου με βγάλει ο δρόμος.

Έχω χάσει την σκέψη μου και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.
(Κοιτούσα και το ομορφούλικο το NC700-NC750 αλλά 58 άλογα αν θυμάμαι καλά; Μήπως θα με φανούν κάπως,και θα το βαρεθώ;; )

Δεν βρίσκω καν αξία στην σκέψη μου ,μετά κοιτούσα και το CBR1000RR 09' 10' μοντέλο.

Απλά κάθε μέρα περιφερειακός και δώστου η σχολή - δουλειά που είχα,και θα έχω σχολή για άλλο 1,5-2 χρόνια ακόμα (λόγω 2ου πτυχίου).
Δεν εμπλεκόμουν με κέντρο κτλ. κατανάλωση επίσης δεν με έκαιγε πολύ ,ούτε να πώ οτι θα με τρελάνει αλλά αν βρώ κάτι πιο οικονομικό αλλά το ίδιο sport γιατί όχι...

Αυτά τα ολίγα,
Σας κούρασα και το ξέρω, αλλά ντάξει "θέλω" να μάθω κάτι τις ... να δώ που βαδίζω,ή φταίει η μπύρα... ;

spyrakos35
06/08/2014, 20:31
Κρατα αυτο για μπιστα και παρε ενα πιο τουριστικο για παραοξω.....

Οπου τουριστικο σημαινει........xx

akis_trevor
06/08/2014, 20:49
Δεν ξερω τα οικονομικα σου δεδομενα,ουτε ποσα παιζει να δωσεις αυτο και ποσα να διαθεσεις για τον αντικαταστατη του κλπ.
Γενικα αν μπαινεις 1 φορα πιστα αλλα κανεις 5 βολτες και θες κατι πιο ξεκουραστο,κοιτα καποιο τουριστικο στρητ πχ.
Οσο για την αγορα γενικα,σαφως και τα πραγματα ειναι στριμοκωλα αλλα αν το timing ειναι καλο με καποιον που ψαχνει ενα μηχανακι σαν το δικο σου θα εισαι τυχερος.
Προσφατα εδωσα το μηχανακι μου αξιας 7000€ μεσα σε 3 βδομαδες,και δεν ειναι απτα εμπορικα.προπερσι εψαχνα να δωσω ενα πιο κυκλοφορημενο μηχανακι πιο φτηνο κλπ και εφυγε μετα απο 6 μηνες.

PetranGR
06/08/2014, 20:50
Κρατα αυτο για μπιστα και παρε ενα πιο τουριστικο για παραοξω.....

Οπου τουριστικο σημαινει........xx

Λεφτά δεν υπάρχουν για 3η μηχανή :P
Έχω και ένα παπάκι για την πόλη.

Απλά η σκέψη ήταν να δώσω τo CBR και να πάρω κάτι άλλο στην θέση του πιο τουριστικό και έστω λίγο σπόρ ρε παιδάκι μου...

Δεν ξέρω γιατί φαγώθηκα.

PetranGR
06/08/2014, 20:53
Δεν ξερω τα οικονομικα σου δεδομενα,ουτε ποσα παιζει να δωσεις αυτο και ποσα να διαθεσεις για τον αντικαταστατη του κλπ.
Γενικα αν μπαινεις 1 φορα πιστα αλλα κανεις 5 βολτες και θες κατι πιο ξεκουραστο,κοιτα καποιο τουριστικο στρητ πχ.
Οσο για την αγορα γενικα,σαφως και τα πραγματα ειναι στριμοκωλα αλλα αν το timing ειναι καλο με καποιον που ψαχνει ενα μηχανακι σαν το δικο σου θα εισαι τυχερος.
Προσφατα εδωσα το μηχανακι μου αξιας 7000€ μεσα σε 3 βδομαδες,και δεν ειναι απτα εμπορικα.προπερσι εψαχνα να δωσω ενα πιο κυκλοφορημενο μηχανακι πιο φτηνο κλπ και εφυγε μετα απο 6 μηνες.

Τα οικονομικά πλεόν χωρίς δουλειά κτλ. ευελπιστώ σεπτέμβριο να μου κάτσει αυτή η δουλειά που πήγα για συνέντευξη και να βγάζω κάποια Χ λεφτά.

Κοίταξε το CBR μέση τιμή έχει κοντά στα 4500-5000€ και από όσα είδα όλα ήταν φορτωμένα χλμ. αρκετά και επίσης ήταν και "χωρίς" αξεσουάρ κτλ. υπόλογισα τα αξεσουάρ που έχω βάλει πάνω στο δικό μου , το ποσό δεν θές να το μάθεις ...Η ιδέα του Trooper ήταν να το κάνω μαμά και να πουλήσω τα GP/RC Rizoma χωριστά...αλλά αμ δε! Η αγορά σε αυτά δεν κινείται καθόλου.

Το θέμα είναι οτι και πίστα πάω και βόλτες κάνω ,κοντεύω λουμπάγκο να πάθω με τόσα χλμ. πάνω σε αυτήν την μηχανή.

Ειλικρινά θα το γράψω με πλάγια γράμματα,δεν ξέρω γιατί μου την βίδωσε το NC750X DCT , χωρίς να είναι ΚΑΝ σπόρ.Μόνο οτι είδα 420-450 χλμ. ανά ντεπόζιτο. σφίχτηκα λίγο...

akis_trevor
06/08/2014, 20:57
Σε ψιλοκαταλαβαινω.εγω μονο τουριστικα στρητ ειχα.cbf fazer 600 fazer 8.
Τωρα ψαχνω ον οφ.:D
Κανε καμια βολτα με καποιο μηχανακι που σκεφτεσαι να παρεις και αποφασισε τοτε.
Αν τελικα αποφασισεις να κανεις την αλλαγη βαλτο αγγελια και βλεπεις τι ζητηση υπαρχει εκεινη την περιοδο.
Σαν φιλικη προταση,περιμενε να δεις τι θα γινει με την δουλεια και κανε κθνηση μετα.

PetranGR
06/08/2014, 21:01
Σε ψιλοκαταλαβαινω.εγω μονο τουριστικα στρητ ειχα.cbf fazer 600 fazer 8.
Τωρα ψαχνω ον οφ.:D
Κανε καμια βολτα με καποιο μηχανακι που σκεφτεσαι να παρεις και αποφασισε τοτε.
Αν τελικα αποφασισεις να κανεις την αλλαγη βαλτο αγγελια και βλεπεις τι ζητηση υπαρχει εκεινη την περιοδο.
Σαν φιλικη προταση,περιμενε να δεις τι θα γινει με την δουλεια και κανε κθνηση μετα.

Κοίταξε η οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει με το καλό τον Σεπτέμβριο να δώ και με την δουλειά κτλ τι θα γίνει στην εταιρια.

Απο εκεί και πέρα, δεν αντι-λέω,απλά δεν ξέρω πως θα με φανεί να οδηγήσω κάτι πιο όρθιο κάτι πιο "σοβαρό" σαν μηχανάκι τουριστικό δηλαδή.
Στα μάτια μου έπεσαν :
1. Kawasaki er6f (έτσι και έτσι)
2. Honda NC700X - NC750X (σε κόκκινο με τρέλανε το άτιμο)
Ξέρω είναι 2 διαφορετικές μηχανές.

Προς στιγμή αυτά είδα,και θέλω να τα δώ απο κοντά να τα κάνω μια βόλτα.

Απο εκεί και πέρα, τρέμω να το βάλω αγγελία θα με παίρνει ο κάθε "βλάκας" και θα με λέει κανένα 3000€ και θα θέλω να τον πετάξω στην θάλασσα (χιούμορ!)

teogtp
06/08/2014, 21:58
Κοίταξε η οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει με το καλό τον Σεπτέμβριο να δώ και με την δουλειά κτλ τι θα γίνει στην εταιρια.

Απο εκεί και πέρα, δεν αντι-λέω,απλά δεν ξέρω πως θα με φανεί να οδηγήσω κάτι πιο όρθιο κάτι πιο "σοβαρό" σαν μηχανάκι τουριστικό δηλαδή.
Στα μάτια μου έπεσαν :
1. Kawasaki er6f (έτσι και έτσι)
2. Honda NC700X - NC750X (σε κόκκινο με τρέλανε το άτιμο)
Ξέρω είναι 2 διαφορετικές μηχανές.

Προς στιγμή αυτά είδα,και θέλω να τα δώ απο κοντά να τα κάνω μια βόλτα.

Απο εκεί και πέρα, τρέμω να το βάλω αγγελία θα με παίρνει ο κάθε "βλάκας" και θα με λέει κανένα 3000€ και θα θέλω να τον πετάξω στην θάλασσα (χιούμορ!)

Μαστορα αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι που πας να παιξεις.
Ιδιαιτερα αυτην την εποχη σχεδον ολοι βγαζουν εναν μικρο μαυραγοριτη στην επιφανεια.
Τωρα πραγματικα σκεφτεσαι να πουλησεις το μοτοσακο για να παρεις αλλο και δουλεια δεν παιζει;:uplate:
Επισεις το σπορ μηχανακι πως το συνδυασες με το NC;:rotflmao:
Αυτο ειναι entry moto για τον αυτοκινητα που θελει να γνωρισει τον κοσμο τις μοτοσυκλετας.
Μαλλον μιλανε οι μπυρες.:wave2:

PetranGR
06/08/2014, 22:10
Μαστορα αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι που πας να παιξεις.
Ιδιαιτερα αυτην την εποχη σχεδον ολοι βγαζουν εναν μικρο μαυραγοριτη στην επιφανεια.
Τωρα πραγματικα σκεφτεσαι να πουλησεις το μοτοσακο για να παρεις αλλο και δουλεια δεν παιζει;:uplate:
Επισεις το σπορ μηχανακι πως το συνδυασες με το NC;:rotflmao:
Αυτο ειναι entry moto για τον αυτοκινητα που θελει να γνωρισει τον κοσμο τις μοτοσυκλετας.
Μαλλον μιλανε οι μπυρες.:wave2:

βρε μάστορα,σκέψεις είναι προβληματισμοί και θολες μ@λακίνσεις που είπα να μυραστώ.

Όσο για την αλλαγή της μηχανής εν μέρη θα γίνει τράμπα χέρι-χέρι δεν θα δώσω κάτι απο την τσέπη μου εν μέρη.
Η δουλειά σύντομα ελπίζω να ξανα παίξει,γιατί με αυτή που έχω και ζημια περισσότερη κάνω και δεν θα την χαρώ και όσο θέλω πλεόν, αν δεν βρώ έστω δουλειά.

Ακριβώς,δεν είναι sport το άτιμο και με άρεσε τόσο ,μόνο που το είδα,σκέψου το Candy Red Κιόλας ... Σκέψου κάθομαι και βλέπω όλα τα review στο Youtube... λες και το έχω πάρει ήδη είμαι. :P

OlKa
06/08/2014, 22:18
Καλησπέρες,

Όρεξη για συζήτηση...

Δεν ξέρω αυτές τις μέρες έχω φάει ένα κόλλημα (Trooper δεν με ηρέμησες :p:p:p).

Σκέφτομαι να δώσω την μηχανή μου για να πάω σε κάτι άλλο,δεν ξέρω τι και πως και γιατί .

Πολύ θολή η σκέψη μου,δεν ξέρω τι με έχει ποιάσει,αλλλλλλλά επίσης δεν ξέρω πως να την κοστολογήσω για αυτά που έχει πάνω.

Στο οτι έχει 3 κουστούμια ; Στο οτι έχει Full Set Rizoma , δεν ξέρω.

Είναι καλός καιρός λέτε;

Όσο για το αν αξίζει να το δώσω,με βάση αυτά που κάνω;

Τρελένομαι για sport οδήγηση ,πίστα κτλ. όσο μπορώ πηγαίνω τακτικά,αναμονή και για τις Σέρρες,γιατί Ρύσσιο και Αιγίνιο δεν μας φτάνει :ninja:
Δεν λέω οτι κατεβάζω χρόνους ούτε είμαι κανένας αγωνιζόμενος απλά με αρέσει αυτό το πράγμα και η ταχύτητα,όμως,απο την άλλη με αρέσουν και τα ταξίδια,δηλαδή με το CBR ορμάω οπού βρώ, μια στον Shooter Κλαίν μαίν απόσταση 2-3 φορές Ιωάννινα,Αθήνα,Αλεξανδρούπολη (σκεφτόμουν για εξωτερικό του χρόνου αν έβρισκα δουλειά "απολυμένος γάρ").
Δηλαδή δεν θέλω κάτι το οποίο να μην με καλύπτει στην Sport οδήγηση πλάγιασμα κτλ. δεν λέω για χρόνους ,μην με πάρετε με τις πέτρες.

Απλά όπως είπε και ο Trooper όταν θα δείς την λογική να ξεπερνάει το συναίσθημα τότε άλλαξε, η τρέλα δεν με έχει φύγεί σιγουρα το γουστάρω αυτό που κάνω,είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι ντύνομαι και βούρ όπου με βγάλει ο δρόμος.

Έχω χάσει την σκέψη μου και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.
(Κοιτούσα και το ομορφούλικο το NC700-NC750 αλλά 58 άλογα αν θυμάμαι καλά; Μήπως θα με φανούν κάπως,και θα το βαρεθώ;; )

Δεν βρίσκω καν αξία στην σκέψη μου ,μετά κοιτούσα και το CBR1000RR 09' 10' μοντέλο.

Απλά κάθε μέρα περιφερειακός και δώστου η σχολή - δουλειά που είχα,και θα έχω σχολή για άλλο 1,5-2 χρόνια ακόμα (λόγω 2ου πτυχίου).
Δεν εμπλεκόμουν με κέντρο κτλ. κατανάλωση επίσης δεν με έκαιγε πολύ ,ούτε να πώ οτι θα με τρελάνει αλλά αν βρώ κάτι πιο οικονομικό αλλά το ίδιο sport γιατί όχι...

Αυτά τα ολίγα,
Σας κούρασα και το ξέρω, αλλά ντάξει "θέλω" να μάθω κάτι τις ... να δώ που βαδίζω,ή φταίει η μπύρα... ;

Δε νομίζω πως είσαι έτοιμος να την αποχωριστείς, ειδικά για...57 άλογα! Πιστεύω θα σου κακοφανεί πάρα πολύ! Τώρα το πως θα την κοστολογήσεις...Είμαι εντελώς άσχετη...
Γιατί δεν κοιτάς καμιά Hayabusa να σε καλύπτει σε όλα; Ή το cbr1000xx... Ακόμα και το Vfr... Ειδικά αν τα καταφέρεις και για το καινούριο που είναι κουκλί...

teogtp
06/08/2014, 22:20
βρε μάστορα,σκέψεις είναι προβληματισμοί και θολες μ@λακίνσεις που είπα να μυραστώ.

Όσο για την αλλαγή της μηχανής εν μέρη θα γίνει τράμπα χέρι-χέρι δεν θα δώσω κάτι απο την τσέπη μου εν μέρη.
Η δουλειά σύντομα ελπίζω να ξανα παίξει,γιατί με αυτή που έχω και ζημια περισσότερη κάνω και δεν θα την χαρώ και όσο θέλω πλεόν, αν δεν βρώ έστω δουλειά.

Ακριβώς,δεν είναι sport το άτιμο και με άρεσε τόσο ,μόνο που το είδα,σκέψου το Candy Red Κιόλας ... Σκέψου κάθομαι και βλέπω όλα τα review στο Youtube... λες και το έχω πάρει ήδη είμαι. :P

Συγκεντρωσουυυυυυ!
Θα φας τρελο ξενερομα οταν θα "καρυδωσεις" το γκαζι.
Το μοτερ ειναι αυτοκινηταδικο.Κοφτης στα 6ψιλα αν δεν κανω λαθος.
Απο την αλλη γαματο το DCT και τρελη οικονομια στην βενζινη.

PetranGR
06/08/2014, 22:43
Συγκεντρωσουυυυυυ!
Θα φας τρελο ξενερομα οταν θα "καρυδωσεις" το γκαζι.
Το μοτερ ειναι αυτοκινηταδικο.Κοφτης στα 6ψιλα αν δεν κανω λαθος.
Απο την αλλη γαματο το DCT και τρελη οικονομια στην βενζινη.

I am shaking my head all over the place.

Βρε σε λέω με ποιάσανε οι ζέστες...
Ρίξε καμία ιδέα για Sport με βάση αυτά που θέλω...

Αν και την απάντηση την ξέρω (να μείνω με αυτό που έχω ,να το κάνω μαμά μπας και ευχαριστηθώ λίγο περισσότερο , χαχαχαχαχ χιουμοράκι ξανά!)

ε,ρε δεν είμαι καλά λέμε!Θα πιώ νερό.

akis_trevor
06/08/2014, 22:46
αν θες κατι πιο ανετο για τις βολτες σου αλλα ταυτοχρονα να μην χασεις σε επιδοσεις πολυ,να μπαινεις και πιστα για την παρτη σου κλπ νομιζω η μονη κατηγορια που κανεις τις λιγοτερες υποχωρησεις ειναι τα τουριστικα στρητ.
ειτε πιο σπορ πχ fazer 1000 ειτε πιο τουριστικα cbf κλπ κλπ....
αν πας σε πιο ψηλο μηχανακι 2κ κλπ θα εχεις μεγαλη διαφορα στο γκαζι,γιαυτο σου ειπα και πριν να κανεις μια βολτα να δεις αν σε ικανοποιει...

Bradipous
06/08/2014, 22:48
Παρε fazer 1000 και εισαι κομπλε. ;)

PetranGR
06/08/2014, 22:51
αν θες κατι πιο ανετο για τις βολτες σου αλλα ταυτοχρονα να μην χασεις σε επιδοσεις πολυ,να μπαινεις και πιστα για την παρτη σου κλπ νομιζω η μονη κατηγορια που κανεις τις λιγοτερες υποχωρησεις ειναι τα τουριστικα στρητ.
ειτε πιο σπορ πχ fazer 1000 ειτε πιο τουριστικα cbf κλπ κλπ....
αν πας σε πιο ψηλο μηχανακι 2κ κλπ θα εχεις μεγαλη διαφορα στο γκαζι,γιαυτο σου ειπα και πριν να κανεις μια βολτα να δεις αν σε ικανοποιει...

Αύριο θα βγώ στην γύρα να κοιταξω αν μπορώ να κάνω test-drive λίγο να το δω σε ανταπόκριση πως είναι κτλ.
Τουριστικά street ονομάζετε και το Kawasaki ER6F ; Αν δεν κάνω λάθος φυσικά.

Παρε fazer 1000 και εισαι κομπλε. ;)

Fazer 1000,αυτό θα καίει και παραπάνω απο το SS μου χαχαχαχ!
(χωρία οτι δεν με αρέσει)

stynikop
06/08/2014, 23:02
Petran, εχεις φαει ενα κολλημα σοβαρο...
Καταλαβαινω την αναγκη σου να το συζητησεις και να το συνειδητοποιησεις... οσο κι αν τα προσωπικα σου δεδομενα φαινονται αρνητικα (δουλεια-οικονομικα).

Για μενα, τιποτα δεν λεει πως δεν μπορεις να κανεις μια κινηση, ακομη και με δυσκολες συνθηκες, αλλα καλο ειναι να ξερεις τι πας να κανεις και για ποιον λογο. Αυτο που σκεφτομαι καθως διαβαζα ειναι:
1. Μηπως εξαιτιας των συνθηκων εχεις πιεστει λιγο και πας να ξεσπασεις με μια μοτο-ανανεωση; κακο δεν ειναι σε καμια περιπτωση, αλλα να μην πληρωσεις την νυφη γιαντους λαθος λογους...
2. Αν σε γεμιζει τοσο να κυνηγας και να μπαινεις πιστα, πως θα σε γεμισει το εν σι; εκτος κι αν σε κουραζει πλεον τοσο το σι μπι αρ και χρειαζεσαι να αλλαξεις κατηγορια.
3. Καλη και αγια η οικονομια αλλα... με ενα γρηγορο μοτορι μπορεις να βγαλεις τα γουστα σου και αν χρειαστει να κοψεις το γκαζι και να πας οσο οικονομικα σου επιτρεπει ο καρπος σου... με ενα αδυναμο μηχανακι μπορεις απλα να πας οικονομικα. Αυτο πως σου φαινεται;
4. Οδηγησε τη μηχανη που σε ενδιαφερει και δες τι μπορει να σου προσφερει. Ψαξε γενικα σε ολες τις κατηγοριες για να καταληξεις σε καποια μοντελα και ψαξε τα.

Πανω απο ολα ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ γιατι οτι χρονο μπορει να γλιτωσεις απο το ψαξιμο πιθανον να τον φας στο πολλαπλασιο μετανιωνοντας.

Και για να αποφυγω παρεξηγησεις, θα μπορουσα απλα να σου πω πως μου ακουγεσαι ηδη αρκετα αποφασισμενος, οποτε εφοσον το γουσταρεις απλα καντο. Αλλα κατι μου λεει (κυριε αγχωδη ;) ) πως δεν θα ηταν αυτο που χρειαζεται να ακουσεις...

Γκουντ λακ, ηδερ γουεη :beer:

PetranGR
06/08/2014, 23:14
Δε νομίζω πως είσαι έτοιμος να την αποχωριστείς, ειδικά για...57 άλογα! Πιστεύω θα σου κακοφανεί πάρα πολύ! Τώρα το πως θα την κοστολογήσεις...Είμαι εντελώς άσχετη...
Γιατί δεν κοιτάς καμιά Hayabusa να σε καλύπτει σε όλα; Ή το cbr1000xx... Ακόμα και το Vfr... Ειδικά αν τα καταφέρεις και για το καινούριο που είναι κουκλί...

τα μισώ και τα 2 τα πρώτα,εκτός απο το VFR που έτυχε να οδηγήσω πρόσφατα,ντάξει καλό γάρ μεν :)

Petran, εχεις φαει ενα κολλημα σοβαρο...
Καταλαβαινω την αναγκη σου να το συζητησεις και να το συνειδητοποιησεις... οσο κι αν τα προσωπικα σου δεδομενα φαινονται αρνητικα (δουλεια-οικονομικα).

Για μενα, τιποτα δεν λεει πως δεν μπορεις να κανεις μια κινηση, ακομη και με δυσκολες συνθηκες, αλλα καλο ειναι να ξερεις τι πας να κανεις και για ποιον λογο. Αυτο που σκεφτομαι καθως διαβαζα ειναι:
1. Μηπως εξαιτιας των συνθηκων εχεις πιεστει λιγο και πας να ξεσπασεις με μια μοτο-ανανεωση; κακο δεν ειναι σε καμια περιπτωση, αλλα να μην πληρωσεις την νυφη γιαντους λαθος λογους...
2. Αν σε γεμιζει τοσο να κυνηγας και να μπαινεις πιστα, πως θα σε γεμισει το εν σι; εκτος κι αν σε κουραζει πλεον τοσο το σι μπι αρ και χρειαζεσαι να αλλαξεις κατηγορια.
3. Καλη και αγια η οικονομια αλλα... με ενα γρηγορο μοτορι μπορεις να βγαλεις τα γουστα σου και αν χρειαστει να κοψεις το γκαζι και να πας οσο οικονομικα σου επιτρεπει ο καρπος σου... με ενα αδυναμο μηχανακι μπορεις απλα να πας οικονομικα. Αυτο πως σου φαινεται;
4. Οδηγησε τη μηχανη που σε ενδιαφερει και δες τι μπορει να σου προσφερει. Ψαξε γενικα σε ολες τις κατηγοριες για να καταληξεις σε καποια μοντελα και ψαξε τα.

Πανω απο ολα ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ γιατι οτι χρονο μπορει να γλιτωσεις απο το ψαξιμο πιθανον να τον φας στο πολλαπλασιο μετανιωνοντας.

Και για να αποφυγω παρεξηγησεις, θα μπορουσα απλα να σου πω πως μου ακουγεσαι ηδη αρκετα αποφασισμενος, οποτε εφοσον το γουσταρεις απλα καντο. Αλλα κατι μου λεει (κυριε αγχωδη ;) ) πως δεν θα ηταν αυτο που χρειαζεται να ακουσεις...

Γκουντ λακ, ηδερ γουεη :beer:

Πως με ξέρεις, όχι οτι δεν φαίνετε αλλά οκ!
Εν σειρά να απαντήσω
1.Μπορεί όντως να είναι ένα ξέσπασα η αλλαγή,σκέψου οτι το CBR600RR ήταν ένα όνειρο ζωής και τελικά να το παρατάω τόσο εύκολα;
2.Ότι με κουράζει με κουράζει,με είχε λίωσει και αυτή η εγχείριση που είχα κάνει πίσω στην μέση,και ντάξει ώρες ώρες με ποιάνει.Τελευταία φορά θυμάμαι πήγα ιωάννινα με φούλ στολή,δέρμα κτλ. είχε λίγο ζέστη,και βαλίτσα GIVI σαν σάκο,τι εννοώ βαλίτσα και γιατί το λέω έτσι,γιατί ήταν σάκος της GIVI σε πολλαπλά σημεία δεμένος πάνω μου,35lt γεμάτος και όταν έφτασα εκεί ,πήγαινα περίπου με 140-150 με 2-3 ανοίγματα,έπεσα για ύπνο για 6 ώρες,με αρκετή δυσκολία στην πλάτη πάλι καλά είχα την κυρά εκεί να κάνει τα προς το ζείν!
Να κάνω και λίγο χιούμορ (ξανά!)
3. Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες,αλλά το ένα καίει στο καθισιό του καμία 9 λίτρα,και ειδικά αν το πάω δυνατά,τότε δεν κοιτάω καν την κατανάλωση απλά βλέπω τις μπάρες να πετάνε,με άρεσε απλά στο NC που όλοι μέσω fuelly από οτι είδα,είχαν κατανάλωση με 1 ντεπόζιτο περίπου 450~ χλμ , εγώ με 1 ντεπόζιτο με τα βίας βγάζω 200 χλμ.και αυτό με τον καρπό αρκετά κλειστό.
(Ίσως κοιτάω την κατανάλωση περισσότερο λόγο οτι τώρα μου ξυνίζει χωρίς δουλειά οτι καίει το φούστικο,παιχνίδι μυαλού).
4.Δεν θα βιαστώ το μόνο σίγουρο 100 % ας περάσει όσος καιρός θέλει αν δεν ηρεμήσω πρώτα και ψάξω όλες τις εκδοχές δεν κάνω τίποτα.

Αύριο θα πάω να δώ για το ΝC750X και στην Kawasaki για το ER6F (έστω 75 άλογα)

Δεν παρεξηγώ μην μασάς,για αυτό είμαστε εδώ πιστεύω για να με βοηθάτε να βοηθάω όπου μπορεί - μπορώ ο κάθε ένας έτσι και αλλίως για αυτό είναι τα fora :)

Ήδερ γούεη με άρεσε αυτό!

akis_trevor
06/08/2014, 23:21
1.Μπορεί όντως να είναι ένα ξέσπασα η αλλαγή,σκέψου οτι το CBR600RR ήταν ένα όνειρο ζωής και τελικά να το παρατάω τόσο εύκολα;
2.Ότι με κουράζει με κουράζει,με είχε λίωσει και αυτή η εγχείριση που είχα κάνει πίσω στην μέση,και ντάξει ώρες ώρες με ποιάνει.Τελευταία φορά θυμάμαι πήγα ιωάννινα με φούλ στολή,δέρμα κτλ. είχε λίγο ζέστη,και βαλίτσα GIVI σαν σάκο,τι εννοώ βαλίτσα και γιατί το λέω έτσι,γιατί ήταν σάκος της GIVI σε πολλαπλά σημεία δεμένος πάνω μου,35lt γεμάτος και όταν έφτασα εκεί ,πήγαινα περίπου με 140-150 με 2-3 ανοίγματα,έπεσα για ύπνο για 6 ώρες,με αρκετή δυσκολία στην πλάτη πάλι καλά είχα την κυρά εκεί να κάνει τα προς το ζείν!

1.βασικα οταν παιρνεις ενα μηχανακι που εχεις πολυ ψηλα,το απομυθοποιεις κιολας,been there,και καπως σου φαινεται μετα..
2.αν παιζει θεμα υγειας,εννοειται η καυλα παει στην ακρη και κοιτας αυτο πρωτα απολα....

SHOOTER045
06/08/2014, 23:23
ΧΧ
ΖΧ12
Hayabusa
ZZR
Γκαζι,σπορ χαρακτήρας, και ταξίδι

PetranGR
06/08/2014, 23:26
1.βασικα οταν παιρνεις ενα μηχανακι που εχεις πολυ ψηλα,το απομυθοποιεις κιολας,been there,και καπως σου φαινεται μετα..
2.αν παιζει θεμα υγειας,εννοειται η καυλα παει στην ακρη και κοιτας αυτο πρωτα απολα....

1. Μπορεί ,έλεγα αμάν αμάν μάζευα μάζευα το πήρα το έφτιαξα το έκανα το έρανα και μετά έιχα κολλήσει με το CBR1000 09-10 και του 2013. Αλλά και εκεί έτσι το ίδιο.

2. Όσο για την υγεία,δεν υπάρχει ακριβώς πρόβλημα,δηλαδή είμαι καλά πήγα και στον γιατρό όλα κομπλέ,κάνω και κάποιες φυσιοθεραπείες για την μέση να χαλαρώνω σε συνάρτηση πάντα με το γυμναστήριο ώστε να έχω μια γενικότερη καλή φυσική κατάσταση.
Απλά όσο να'ναι όπως περιέγραψα όταν την οδηγάω πολύ,μετά γυρνάω κομμάτια ή αν κάνω ταξίδι; Όπως αυτό που είχα πεί στον Shooter και με είπε τρελό ανέβηκα έως Αριδαία μέσα απο όλα τα χωρία κατέβηκα Κοζάνη-Κατερίνη μέσα απο όλα τα χωριά πάλι κατέληξα Βελβετό και ξανά επιστροφή απο χωριά όλα μέσα σε μια μέρα ντάξει 600-650 χλμ. γάρ πάνω σε αυτό το "αγρήμι" έτσι όπως το έχω κάνει γύρισα ,και έφαγα σαν γουρούνι και κοιμήθηκα κανένα 14 - ώρο...
Όχι μόνο ,λόγο κούρασης αλλά λόγω οτι με ενοχλούσε η πολύ ώρη στάση τέτοια στην μέση βαρούσε εγκέφαλο.

(παρότι έχω κάνει τζέλ την θέση μου + συνοδηγού)

PetranGR
06/08/2014, 23:27
ΧΧ
ΖΧ12
Hayabusa
ZZR
Γκαζι,σπορ χαρακτήρας, και ταξίδι

ομορφούλη ,εμείς θα τα πούμε και απο κοντά λογικά αυτές τις μέρες,αλλά κανένα από αυτά δεν με αρέσει.

SHOOTER045
06/08/2014, 23:37
Τότε έχεις πρόβλημα

Το vfr 1000 και αυτό δεν σε αρέσει?

PetranGR
06/08/2014, 23:40
Τότε έχεις πρόβλημα

Το vfr 1000 και αυτό δεν σε αρέσει?

Mόνο του 11' που είδα κτλ.

Οδήγησα το πιο μικρό - παλιό του αδερφούλη ,τσιγάρο ανάβεις στα 180 χωρίς να τρώς ξύλο απο τον αέρα ...

nick_VFR
07/08/2014, 00:02
Όπως το κόβω, το πιο πιθανό είναι να ξενερώσεις αν προχωρήσεις με αλλαγή του CBR σου με κάτι άλλο, χώρια τα λεφτά που θα χαθούν ειδικά αν έχεις πολλά εξτρά πάνω.

Αν το βασικό πρόβλημα είναι η στάση, μήπως θα μπορούσες να το διορθώσεις με bar risers ; ;)

PetranGR
07/08/2014, 00:11
Όπως το κόβω, το πιο πιθανό είναι να ξενερώσεις αν προχωρήσεις με αλλαγή του CBR σου με κάτι άλλο, χώρια τα λεφτά που θα χαθούν ειδικά αν έχεις πολλά εξτρά πάνω.

Αν το βασικό πρόβλημα είναι η στάση, μήπως θα μπορούσες να το διορθώσεις με bar risers ; ;)

Τα έξτρα που έχει πάνω μόνο τα Rizoma απο μόνα τους έχουν 4-ψήφιο αριθμό με το πρώτο ψηφίο να μην δείχνει κάτω απο 2.Αν με ποιάνεις και έχει και άλλα...

Όσο για τα bar-risers το έχω σκεφτεί αλλά πόσο να βοηθήσει την "επιθετική" γάρ οδήγηση.

Μετά έρχετε η κατανάλωση γιατί σχεδόν θα αναγκάζομαι να την παίρνω για να πηγαίνω στην δουλειά αν κάτσει η φάση αυτή με την εταιρία ,και θα αναγκάζομαι να περνάω μέσα απο την πόλη που αυτή η μηχανή μέσα στην πόλη θα καίει και παραπάνω και θα πηγαίνω και κομμάτια.

Οι σκέψεις είναι πολλές και μπλεγμένες...έχει τόσα πολλά μοντέλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν θα είναι σαν αυτό που έχεις δημιουργήσει μόνος σου πάνω του.

Sapadak
07/08/2014, 07:55
Εκτός του vfr 800, που έχει μια εσανς σπορτ, βάλε στο παιχνίδι το 600F (το παλιό)

321321

Και απο φόρτωμα-ταξίδι τα κάνει άνετα και ξεκούραστα

321322

SHOOTER045
07/08/2014, 07:59
Αν παίξει αυτο
Έχω ένα πολύ καλό υπ όψιν μου, αν έρθεις μεθαύριο θα το πάμε βόλτα

spyrakos35
07/08/2014, 08:12
1.βασικα οταν παιρνεις ενα μηχανακι που εχεις πολυ ψηλα,το απομυθοποιεις κιολας,been there,και καπως σου φαινεται μετα......

1. Μπορεί ,έλεγα αμάν αμάν μάζευα μάζευα το πήρα το έφτιαξα το έκανα το έρανα και μετά έιχα κολλήσει με το CBR1000 09-10 και του 2013. Αλλά και εκεί έτσι το ίδιο.

απομυθοποίηση παίζει μόνο εφόσον το μηχανάκι το οποίο έχουμε θεοποιήσει τελικά αποδειχτεί λίγο ή ανέβουν οι απαιτήσεις μας....

π.χ.
transalp 600....
το έβλεπα και έλυωνα....
το κράτησα πιο λίγο από όσα μηχανάκια είχα.... με το ζόρι 3 χρόνια και αν....

αντιθέτως, με το φουζουρού, που το έχω ήδη 4,5 χρόνια, ειμαι ΚΑΡΓΑ ερωτευμένος....

Vice
07/08/2014, 09:21
παιρνεις μια μηχανή που γουστάρεις, την φτιάχνεις οπως εσύ γουστάρεις, βάζεις οτι θελεις να βάλεις και ξαφνικά την βαριέσαι. Δεν ειναι καινούριο το κονσεπτ, συμβαίνει σε πολούς απο εμάς.

Από την στιγμή που έχεις παπάκι για την πόλη τότε το θέμα οικονομία φεύγει απο την εξίσωση και νομίζω οτι απλά σε εχει πιάσει τρέλα να την δώσεις. Εκτός του οτι δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά που εδωσες πισω, είναι κρίμα να την σκοτώσεις για πενταροδεκάρες για να πάρεις κάτι το οποίο δεν εχει να σου προσφέρει τιποτα περισσότερο απο το παπί που έχεις ήδη.

Κρατα την και ξέχνα το. :wave2:

cosgili
07/08/2014, 09:27
απομυθοποίηση παίζει μόνο εφόσον το μηχανάκι το οποίο έχουμε θεοποιήσει τελικά αποδειχτεί λίγο ή ανέβουν οι απαιτήσεις μας....

π.χ.
transalp 600....
το έβλεπα και έλυωνα....

αντιθέτως, με το φουζουρού, που το έχω ήδη 4,5 χρόνια, ειμαι ΚΑΡΓΑ ερωτευμένος....

Mα ρε μαλέα...TRANSALP??????:uplate:

Στο θέμα μας τώρα. Πετράν για να κάνεις αυτά που θέλεις δεν υπάρχει μηχανάκι. Και να στρίβει και να έχει γκάζι και να μην καίει. Όσο για τα Rizoma και τα ρέστα, έπρεπε από την ώρα που τα έβαλες, να ήξερες ότι κατά την μεταπώληση θα ήταν πεταμένα λεφτά. Η μόνη περίπτωση να πάρεις κάτι από αυτά είναι να τα ανεβάσεις ebay και να πουλήσεις το μηχανάκι μαμά.Κάτσε στα αυγά σου λοιπόν επεξεργάσου το καλύτερα, ταξινόμησε τις ανάγκες σου και μετά ψάξε να βρεις τι σε καλύπτει. Όσο για το nc και το er, θεωρώ πως μετά το cbr θα σου φανούν τάφοι και θα ξενερώσεις άσχημα. :wave2:

alexxxcbr
07/08/2014, 09:32
Mονοδρομος μετα να πας σε κανα ΚTM 990 SMT.Ανετο,στριφτερο και 2κυλιδρο.:wave2:

RaGe_Raptor
07/08/2014, 09:34
μην ανησυχείς,βάστα λίγο και θα σου περάσει...και μετά θα λες "πως δεν έκανα τη μαλακία να τη δώσω,ευτυχώς"..εκτός κι αν παίζει χοντρό προβλημα με μέση κτλ...
η αλήθεια πάντως είναι πως μέχρι να αποκτήσουμε κάτι το βλέπουμε και λιώνουμε.κατά τη διάρκεια που βρίσκεται στην κατοχή μας ίσως το απομυθοποιούμε εν μέρει (αναλόγως την περίπτωση βέβαια,spyrakos35) και παίζει αν το δώσουμε να χτυπαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.φιλοσόφησέ το βάλε τα πράγματα στη ζυγαριά και δες προς τα που γέρνει...:wave2:

spyrakos35
07/08/2014, 09:47
[QUOTE=cosgili;2496985]Mα ρε μαλέα...TRANSALP??????:uplate:
[QUOTE]

μιλάμε είχα μαλλιά τότε ρε συ, πιτσιρικάς πράμα.....

PetranGR
07/08/2014, 12:06

π.χ.
transalp 600....
το έβλεπα και έλυωνα....

Οι απαιτήσεις μου να ανέβηκαν λίγο δύσκολο,να περιορίστηκαν ή να "χαμήλωσαν" ίσως.

παιρνεις μια μηχανή που γουστάρεις, την φτιάχνεις οπως εσύ γουστάρεις, βάζεις οτι θελεις να βάλεις και ξαφνικά την βαριέσαι. Δεν ειναι καινούριο το κονσεπτ, συμβαίνει σε πολούς απο εμάς.

Από την στιγμή που έχεις παπάκι για την πόλη τότε το θέμα οικονομία φεύγει απο την εξίσωση και νομίζω οτι απλά σε εχει πιάσει τρέλα να την δώσεις. Εκτός του οτι δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά που εδωσες πισω, είναι κρίμα να την σκοτώσεις για πενταροδεκάρες για να πάρεις κάτι το οποίο δεν εχει να σου προσφέρει τιποτα περισσότερο απο το παπί που έχεις ήδη.
Κρατα την και ξέχνα το. :wave2:

Ναι,παπάκι για την πόλη έχω,αλλά παίζει να το πάρει ο ξάδερφος μου που πάει μετάθεση εκτός πόλεως στα ξαφνικά.
Απο εκεί και πέρα το φαντάζομαι οτι δεν είμαι ο μοναδικός που πετάει χρήματα πάνω στην μηχανή την κάνει ΌΠΩΣ θέλει ,και μετά βαριέται.
Γιατί;γιατί με έχω πιάσει να βαριέμαι.
Αυτήν την εβδομάδα είχα ευκαιρία έστω να πάω να παίξω στην πίστα στο Ρύσσιο,αλλά χωρίς φράγκα και λίγο η όρεξη μου την άφησα στην αυλή και εγώ καθόμουν στο μπαλκόνι σαν χάνος.

Mα ρε μαλέα...TRANSALP??????:uplate:

Στο θέμα μας τώρα. Πετράν για να κάνεις αυτά που θέλεις δεν υπάρχει μηχανάκι. Και να στρίβει και να έχει γκάζι και να μην καίει. Όσο για τα Rizoma και τα ρέστα, έπρεπε από την ώρα που τα έβαλες, να ήξερες ότι κατά την μεταπώληση θα ήταν πεταμένα λεφτά. Η μόνη περίπτωση να πάρεις κάτι από αυτά είναι να τα ανεβάσεις ebay και να πουλήσεις το μηχανάκι μαμά.Κάτσε στα αυγά σου λοιπόν επεξεργάσου το καλύτερα, ταξινόμησε τις ανάγκες σου και μετά ψάξε να βρεις τι σε καλύπτει. Όσο για το nc και το er, θεωρώ πως μετά το cbr θα σου φανούν τάφοι και θα ξενερώσεις άσχημα. :wave2:

Δεν διαφωνώ τα Rizoma μόνο σε Fora της Αμερικής θα φύγουν ως ανταλλακτικά γιατί εκεί τα αγοράζουν σαν παιδάκια με ζαχαρωτά. Μια φορά έβαλα να πουλήσω ένα σφουγγάρι Rizoma που το είχα χρησιμοποιήσει και το αντικατέστησα με άλλο χρώμα,μέσα σε 10' είχα περίπου 10 απαντήσεις της τάξεως να το πάρει ο ένας πιο ακριβά απο τον άλλο.
Ρώτησα τι παίζει κτλ. 1-2 άτομα και είναι κάτι ανάλογα τι θα βάλει ο ένας θα βάλει και ο άλλος.

Mονοδρομος μετα να πας σε κανα ΚTM 990 SMT.Ανετο,στριφτερο και 2κυλιδρο.:wave2:

μην ανησυχείς,βάστα λίγο και θα σου περάσει...και μετά θα λες "πως δεν έκανα τη μαλακία να τη δώσω,ευτυχώς"..εκτός κι αν παίζει χοντρό προβλημα με μέση κτλ...
η αλήθεια πάντως είναι πως μέχρι να αποκτήσουμε κάτι το βλέπουμε και λιώνουμε.κατά τη διάρκεια που βρίσκεται στην κατοχή μας ίσως το απομυθοποιούμε εν μέρει (αναλόγως την περίπτωση βέβαια,spyrakos35) και παίζει αν το δώσουμε να χτυπαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.φιλοσόφησέ το βάλε τα πράγματα στη ζυγαριά και δες προς τα που γέρνει...:wave2:

Βαστάω όσο δεν φαντάζεσε.
Η μέση δεν είναι πρόβλημα απλά με ζορίζει η "κούραση" που τραβάω όταν κάνω χλμ. πάνω της .
Όσο για την απομυθοποίηση δεν το ήξερα αυτό ,τώρα το σκέφτηκα οτι μπορεί εγώ ο ίδιος να την ρίχνω ,στα πατώματα.

Βγήκε σήμερα και ο αδερφός μου να λέει να πουλήσουμε Βενζίνη αμάξι καινούργιο του (2012) + μηχανή να πάρουμε diesel ...ΔΕΝ!
*δεν πάμε καλά*

RaGe_Raptor
07/08/2014, 12:22
Οι απαιτήσεις μου να ανέβηκαν λίγο δύσκολο,να περιορίστηκαν ή να "χαμήλωσαν" ίσως.

Βαστάω όσο δεν φαντάζεσε.
Η μέση δεν είναι πρόβλημα απλά με ζορίζει η "κούραση" που τραβάω όταν κάνω χλμ. πάνω της .
Όσο για την απομυθοποίηση δεν το ήξερα αυτό ,τώρα το σκέφτηκα οτι μπορεί εγώ ο ίδιος να την ρίχνω ,στα πατώματα.

μπορείς να κάνεις 1-2 πραγματάκια που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στο θέμα της άνεσης.όπως πχ να βάλεις τα μαρσπιέ στην πιο άνετη θέση τους,αυτή που θα έχουν τα πόδια σου τη μικρότερη γωνία,ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να αγοράσεις ρυθμιζόμενα clip-on ή να σηκώσεις-αλλάξεις θέση σε αυτά που φοράει,αν σε παίρνει,γενικότερα δοκίμασε διάφορες θέσεις σε μανέτες συμπλέκτη-φρένου(αλλαγή ύψους) που ίσως να μην καταλαβαίνεις ότι σε κουράζουν.μικρές αλλαγές εκατοστού ίσως και χιλιοστών κάνουν μεγάλη διαφορά πολλές φορές.:wave2:

Bowleno
07/08/2014, 12:24
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα....(αν χαλάω το θρεντ του petran πείτε το να ανοίξω άλλο)

Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ τον τελευταίο καιρό, έχω τον Πήγασο του ΄10, από τον οποίο είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, και το τσιγαράκι μου ανάβω στα 140-150(!), παπί είναι μεσα στην πόλη, άνετο ταξιδάκι κάνει, (τηρουμένων των αναλογιών, βεβαίως...)
και τα πάντα όλα.

Θα μου πείτε και τι θες τώρα, εσύ;

το κακό λοιπόν (όσο μπορείς να το λες κακό...) είναι ότι πιάνω τον εαυτό μου όλο και πιο συχνά να λέει "να είχα ακόμα 25-30 αλογάκια..." του πίνω το αίμα ρε παιδιά, το λυπάμαι, ξέρω ότι δεν έχει φτιαχτεί για τέτοια χρήση, οκ, όταν το πήρα πριν 4 χρόνια ήταν μια χαρά τα 50 (45 ρόδα) αλλά πλέον δεν....
Σκέφτομαι σοβαρά το ER6F (δεν θέλω να τρώω ξύλο από τον αέρα, αρκετό έχω φάει από παλιότερα γυμνά που είχα και έχω και το (κακό) συνήθειο να καπνίζω πάνω στην μηχανή...) η και το ΜΤ-7, το tiger 800 κομμάτι ακριβό γμτ.
ΟΧΙ 4Κ, ταξίδια δεν κάνω (πλέον) καμιά σιδερόκωλη αραιά και που (1-2 τον χρόνο...), κυρίως λοιπόν, αστική και περιαστική χρήση. Κάτι λοιπόν σε 75-85 ίππους (παραπάνω το θεωρώ πλεονασμό για τέτοια χρήση)

Ακούω (που λέει ο λόγος...:p ) προτάσεις

teogtp
07/08/2014, 12:27
BMW F.......

spyrakos35
07/08/2014, 12:38
Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ τον τελευταίο καιρό, έχω τον Πήγασο του ΄10, από τον οποίο είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, και το τσιγαράκι μου ανάβω στα 140-150(!), παπί είναι μεσα στην πόλη, άνετο ταξιδάκι κάνει, (τηρουμένων των αναλογιών, βεβαίως...)
και τα πάντα όλα.
.............
Θα μου πείτε και τι θες τώρα, εσύ;
..........

εσύ καταρχάς πάρε κλειστό κράνος
..............

ναι, τι θες? να γίνεις κάγκουρας? παρε τδμ...

Bowleno
07/08/2014, 12:47
εσύ καταρχάς πάρε κλειστό κράνος
..............

ρε ουστ, δεν παλεύεται το κλειστό λέμε. :D

κάγκουρας; σε αυτήν την ηλικία; ο Δημήτρης είμαι; (shooter) :p πολλά τα κυβικά του TDM....ανεβαίνει πολύ το κόστος χρήσης (ασφάλειες κ.λ.π)

PetranGR
30/11/2014, 13:06
και τελικά έγινε αυτό που φοβόμουν , ο ξάδερφος πήρε το παπάκι μαζί του,κάποια τελευταία λεφτά που είχα μαζέψει απο δουλειές κτλ. άλλαξα λάστιχα αλλά σύντομα είναι μεγάλο service κτλ.

Πέσανε κάποιες ιδέες από αδερφό μου για το ΜΤ-07 με ABS ανταλλαγή με το δικό μου ,για καινούργιο με την μοτο-δυναμική.

Η άλλη ιδέα ήταν αλλαγή με το CB1000R γυμνό ,και ελαφρώς καλύτερη οικονομία απο το δικό μου.

Από την άλλη επίσης, είδα ότι να την βάζεις στην πόλη για δουλειά δεν συμφέρει γιατί προτιμώ να πάρω λεωφορείο , το λυπάμαι μέσα στην πόλη εφόσων με πήρε ο ξα.το μηχανάκι .

Είδαμε και το νέο tracer αχχ! Ωραίο ,αλλά φτάνει με αυτό.

Οι ιδέες είναι να πάμε για κανένα γυμνό ,κτλ. αλλά το ΜΤ-07 δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι η σοφή επιλογή για τα δικά μου "θέλω" σαν προτεραιότητες.

Έχετε καμία ακόμα ιδέα; :confused::confused::confused::confused:

teo_g7
30/11/2014, 13:33
Πουλά το ρε αγόρι μου το ρημαδι να ησυχασεις και παρε ενα παπακι να κανεις τη δουλεια σου μες την πόλη και είσαι κομπλε.

Χωρις ίχνος ειρωνείας.

PetranGR
30/11/2014, 13:50
Πουλά το ρε αγόρι μου το ρημαδι να ησυχασεις και παρε ενα παπακι να κανεις τη δουλεια σου μες την πόλη και είσαι κομπλε.
Χωρις ίχνος ειρωνείας.

Πίστεψε με έτσι όπως βγήκαν τα πράγματα το βλέπω να γίνεται και να φεύγει το "ίχνος" ονείρου που είχα...

Ήδη απο εβδομάδα λίγο να καθαρίσει ο καιρός θα το κάνω όσο πιο μαμά γίνεται,ώστε να πουλήσω χωριστά τα ανταλλακτικά που ήδη "τα έχουν πικάρει" κάποιοι από το εξωτερικό και μετά θα μπεί χωριστά στο car.gr απλά η ένδειξη οτι η yamaha δέχεται ανταλλαγή με το ΜΤ-07 ABS με έβαλε σε σκέψεις...αλλά δεν ξέρω 76 άλογα κάπως φτωχό δεν θα μου είναι;

Bob_o_mastoras
30/11/2014, 15:19
Πουλα το cbr. Xωρια τα after του. Κρατα τα λεφτα και με ενα μερος αυτων παρε ενα supermotard για την πολη και για παιχνιδια και κρατα το για καποιο καιρο. Ετσι και την κ@υλα σου θα κανεις, και στην πολη θα κινεισαι ανετα και θα σου μεινουν και λεφτα με τα οποια, συν αλλα που θα αποταμιευσεις εν καιρο θα σου επιτρεψουν να παρεις κατι που θελεις και στο οποιο θα κατασταλαξεις με τον καιρο που θα εισαι με το motard και θα μαζευεις λεφτα.

SHOOTER045
30/11/2014, 16:43
ρε ουστ, δεν παλεύεται το κλειστό λέμε. :D

κάγκουρας; σε αυτήν την ηλικία; ο Δημήτρης είμαι; (shooter) :p πολλά τα κυβικά του TDM....ανεβαίνει πολύ το κόστος χρήσης (ασφάλειες κ.λ.π)

Ρε πάρε tdm να γουστάρεις
Τώρα που θα γίνει και κλασικό.
Θα ξανανιώσεις λέμε..

PetranGR
30/11/2014, 19:25
Πουλα το cbr. Xωρια τα after του. Κρατα τα λεφτα και με ενα μερος αυτων παρε ενα supermotard για την πολη και για παιχνιδια και κρατα το για καποιο καιρο. Ετσι και την κ@υλα σου θα κανεις, και στην πολη θα κινεισαι ανετα και θα σου μεινουν και λεφτα με τα οποια, συν αλλα που θα αποταμιευσεις εν καιρο θα σου επιτρεψουν να παρεις κατι που θελεις και στο οποιο θα κατασταλαξεις με τον καιρο που θα εισαι με το motard και θα μαζευεις λεφτα.

Δεν είναι κακή ιδέα,απλά πλεόν αντί να έχω 2 μηχανές θα έχω 1 ώστε να είναι και φάση της δουλειάς για την πόλη δηλαδή να πάω άνετα τον καφέ μου μέχρι Κρήνη ή οτιδήποτε ,ή την βόλτα μου στην Αριδαία,χωρίς να κατεβάζω παναγίες γιατί τώρα αυτές τις 2-3 μέρες που είμαι με το CBR στην πόλη κατεβάζω παναγίες :P
Τα λέφτα έρχονται και φεύγουν , δεν είναι αυτό το θέμα.Απλά κάτι το οποίο να καλύπτει τις ανάγκες μου.

Ρε πάρε tdm να γουστάρεις
Τώρα που θα γίνει και κλασικό.
Θα ξανανιώσεις λέμε..

Προτιμώ το Tracer 2015 :P (το ζαχαρώνει ο αδερφός αλλά που λεφτά!)

Όσο για σένα ξέρεις ε... Θα σου έρθω να τα πούμε και απο κόντα.

SHOOTER045
30/11/2014, 20:53
Αν και η προτροπή για tdm πήγαινε στο πιπίνι τον μποουλενο το ίδιο ισχύει και για σένα.
Ψηλό,ευκινητο στην πόλη, με καλό γκαζάκι και που κάνει ταξίδια = tdm

Ξέρεις ένα τηλέφωνο την προηγούμενη μην έχω μπειμπι σιτιγκ

PetranGR
30/11/2014, 21:04
Αν και η προτροπή για tdm πήγαινε στο πιπίνι τον μποουλενο το ίδιο ισχύει και για σένα.
Ψηλό,ευκινητο στην πόλη, με καλό γκαζάκι και που κάνει ταξίδια = tdm
Ξέρεις ένα τηλέφωνο την προηγούμενη μην έχω μπειμπι σιτιγκ

Ναι,λογικά αυτήν την εβδομάδα θα γίνει το τουρλουμπούκι στο να έρθω.

Όσο για το TDM δεν με αρέσει προσωπικά καθόλου ,το νέο όμως Tracer είναι για τρελά γούστα.

Από εκεί και πέρα,στο μυαλό μου έχουν μπεί αρκετές μηχανές εξού και : CB1000R, MT-07,MT-09 (δεν φτάνουν τα λεφτά), MT-Tracer(επίσης δεν φτάνουν),Kawasaki ER-6F (έτσι και έτσι) ,NC750X( τάφος απλά το είπα με βάση γούστο) .

Έτσι όπως τις βλέπω όλες είναι,πάνω κάτω μέσα σε όλα πλην του CB1000R που νομίζω ότι θα καίει όσο το δικό μου.

Ακούω και άλλες γνώμες συζήτηση κάνουμε :)

SHOOTER045
30/11/2014, 21:26
BMW F800GS
Τα είπα και στον τιμο όταν είχε έρθει Έδεσσα γι αυτό το μηχανάκι

PetranGR
30/11/2014, 21:52
BMW F800GS
Τα είπα και στον τιμο όταν είχε έρθει Έδεσσα γι αυτό το μηχανάκι

ανωμαλιάρη :P το μάτι το αλύθορο που τρέχει στον κατήφορο είναι αυτό με τους προβολείς που έχει :P

Bradipous
30/11/2014, 21:52
Ξεκινα να αποκλειεις κατηγοριες.
Δηλ. οχι 4 κυλινδρα, οχι πανω απο 800, οχι ψηλο κ.ο.κ.
και μετα δες ποιες επιλογες σου μενουν.

Τωρα να δωσεις το 600 επειδη το λυπασαι μεσα στη πολη και να παρεις το cb1000r μου φαινεται καπως...

Ουσιαστικα το διλημμα ειναι MT-07 με er6f.

PetranGR
30/11/2014, 22:08
Ξεκινα να αποκλειεις κατηγοριες.
Δηλ. οχι 4 κυλινδρα, οχι πανω απο 800, οχι ψηλο κ.ο.κ.
και μετα δες ποιες επιλογες σου μενουν.

Τωρα να δωσεις το 600 επειδη το λυπασαι μεσα στη πολη και να παρεις το cb1000r μου φαινεται καπως...

Ουσιαστικα το διλημμα ειναι MT-07 με er6f.

Είναι το κλασσικό που σου αρέσουν όλα εν μέρη γιατί είναι 2 τροχοί αλλά έιναι με βάση πρακτικότητα.

Αποκλείω το θέμα "ψηλό" δεν είμαι σε φάση ακόμα ψηλό,κάτι πιο όρθιο ναι ,αλλά κάτι σε 800GS θα ήθελα σε μερικά χρόνια , που δεν θα είναι το 800gs αλλά το tracer αλλά όχι τώρα.

Δεν θα ήθελα πάνω από 800 κιβ. καθώς διπλασιάζονται τα ασφάλιστρα σχεδόν μαζί και το σήμα κυκλοφορίας από 55€ πάει στα 123€.

Θα προτιμούσα κάτι σε 2Κ καθώς, λένε δεν ξέρω εγώ από αυτά ότι είναι πιο εύχριστα στην πόλη μέσα,πιο σβέλτα σε σχέση με τα 4Κ που αυτά σε δίνουν την χαρά έξω στον δρόμο στην εθνική με βάση ταχύτητα και ούρλιαγμα κτλ.

Δεν θα ήθελα touring, ούτε φάση όπως είναι το CBF , ούτε enduro,ούτε Motard δεν με αρέσουν.

Οπότε η κατηγορία κλείνει ακόμα περισσότερο σε φάση γυμνό ,αλλά τρώς χαστούκια να με πείς αν βγείς πιο έξω για κανένα ταξίδι.
Όσο για το CB1000R πιο commute δεν είναι από το CBR600RR? Το λυπάμαι τώρα στην πόλη δεν ήταν ποτέ αυτή η χρήση του,για αυτό πάω με ποδήλατο ή λεωφορείο απλά είπαμε μην το χέσουμε κιόλας.

Το ΜΤ-07 με αρέσει εώς ένα σημείο ,αλλά το φανάρι μπροστά είναι σαν να το βάρεσες μπουνιά απο πάνω προς τα κάτω και τα 75 άλογα (67 πραγματικά) ίσως θα μου φαίνετε τάφος μετά το "καρά"φτιαγμένο όπως λέω γάρ CBR.

Αυτά παιρνάνε τώρα από το μυαλό μου εν ταχεία, να είναι πιο commute για πόλη έστω για τον καφέ,να με πηγαίνει στην δουλειά μου 20 χλμ εκτός πόλης που είναι ΜΌΝΟ εθνική,να με πάει και μια φορά χωριό αριδαία αν με την βαρέσει να με κάνει και κανά γούστο αν θελήσω λίγο να το πιέσω ,δεν λέω να ξύσω εγκέφαλο , αλλά το ποδαράκι να βρεί λίγο κάτω,και όχι να κρέμομαι σαν το πίθηκο.

Αυτά :) Τι λες ρε bradipous ?

akis_trevor
30/11/2014, 22:13
αν δεν καβαλησεις 1-2-3 μηχανακια να δεις πως ειναι δεν νομιζω οτι θα αποφασισεις ποτε....
α,αλλο τα χ αλογα τετρακυλινδρα και αλλο τα δικυλινδρα....βγαινουν με αλλο τροπο εντελως.... ;)

PetranGR
30/11/2014, 22:16
αν δεν καβαλησεις 1-2-3 μηχανακια να δεις πως ειναι δεν νομιζω οτι θα αποφασισεις ποτε....
α,αλλο τα χ αλογα τετρακυλινδρα και αλλο τα δικυλινδρα....βγαινουν με αλλο τροπο εντελως.... ;)

Ακριβώς,σχεδόν κανένας δεν δίνει Θεσσαλονίκη έστω test-drive Ούτε το ΜΤ-07 ούτε κανείς λόγω χειμώνα γαρ. Φοβούνται ότι θα πέσεις δεν ξέρω;

Ναι, άλλο τα Χ και Ψ ανάλογα τα 2Κ νωρίς και τα 4Κ στα ψηλά,ας πούμε το δικό μου μέχρι 7000 στροφές είναι πτώμα,ενώ το ΜΤ-07 ας πούμε μέχρι της 7000 κάνει σούζες :P σαν παράδειγμα το φαίρνω το ΜΤ.

SHOOTER045
30/11/2014, 22:31
ανωμαλιάρη :P το μάτι το αλύθορο που τρέχει στον κατήφορο είναι αυτό με τους προβολείς που έχει :P

Ναι το αλλήθωρο λέω.
Αλλά είσαι αλλού

PetranGR
30/11/2014, 22:36
Ναι το αλλήθωρο λέω.
Αλλά είσαι αλλού

που για πες ?

SHOOTER045
30/11/2014, 22:40
Σε ένα χαμηλωμενο TDM.....

PetranGR
30/11/2014, 23:00
Σε ένα χαμηλωμενο TDM.....

Θα σε πάρω στο κυνηγί να ξες στο καφέ.

Στο θέμα μας...

Για πες καμία άλλη ιδέα από μηχανές;

Bradipous
30/11/2014, 23:30
Είναι το κλασσικό που σου αρέσουν όλα εν μέρη γιατί είναι 2 τροχοί αλλά έιναι με βάση πρακτικότητα.

Αποκλείω το θέμα "ψηλό" δεν είμαι σε φάση ακόμα ψηλό,κάτι πιο όρθιο ναι ,αλλά κάτι σε 800GS θα ήθελα σε μερικά χρόνια , που δεν θα είναι το 800gs αλλά το tracer αλλά όχι τώρα.

Δεν θα ήθελα πάνω από 800 κιβ. καθώς διπλασιάζονται τα ασφάλιστρα σχεδόν μαζί και το σήμα κυκλοφορίας από 55€ πάει στα 123€.

Θα προτιμούσα κάτι σε 2Κ καθώς, λένε δεν ξέρω εγώ από αυτά ότι είναι πιο εύχριστα στην πόλη μέσα,πιο σβέλτα σε σχέση με τα 4Κ που αυτά σε δίνουν την χαρά έξω στον δρόμο στην εθνική με βάση ταχύτητα και ούρλιαγμα κτλ.

Δεν θα ήθελα touring, ούτε φάση όπως είναι το CBF , ούτε enduro,ούτε Motard δεν με αρέσουν.

Οπότε η κατηγορία κλείνει ακόμα περισσότερο σε φάση γυμνό ,αλλά τρώς χαστούκια να με πείς αν βγείς πιο έξω για κανένα ταξίδι.
Όσο για το CB1000R πιο commute δεν είναι από το CBR600RR? Το λυπάμαι τώρα στην πόλη δεν ήταν ποτέ αυτή η χρήση του,για αυτό πάω με ποδήλατο ή λεωφορείο απλά είπαμε μην το χέσουμε κιόλας.

Το ΜΤ-07 με αρέσει εώς ένα σημείο ,αλλά το φανάρι μπροστά είναι σαν να το βάρεσες μπουνιά απο πάνω προς τα κάτω και τα 75 άλογα (67 πραγματικά) ίσως θα μου φαίνετε τάφος μετά το "καρά"φτιαγμένο όπως λέω γάρ CBR.

Αυτά παιρνάνε τώρα από το μυαλό μου εν ταχεία, να είναι πιο commute για πόλη έστω για τον καφέ,να με πηγαίνει στην δουλειά μου 20 χλμ εκτός πόλης που είναι ΜΌΝΟ εθνική,να με πάει και μια φορά χωριό αριδαία αν με την βαρέσει να με κάνει και κανά γούστο αν θελήσω λίγο να το πιέσω ,δεν λέω να ξύσω εγκέφαλο , αλλά το ποδαράκι να βρεί λίγο κάτω,και όχι να κρέμομαι σαν το πίθηκο.

Αυτά :) Τι λες ρε bradipous ?

Ολες οι κατηγοριες νομιζω σε καλυπτουν για τη χρηση που λες οτι θα κανεις. Οποτε αφου σ αρεσουν τα γυμνα, ορμα. Φανταζομαι δεν θα ειναι τοσο κουραστικα σε διαδρομη μαξ 2 ωρες.

Για το 1000 που λες μπορει να ειναι πιο κομιουτερ αλλα δεν παυει να ειναι ενα 4κυλινδρο 1000 που μεσα στη πολη θα βασανιζεται.

Περα του οτι (για μενα) ειναι απο τα ωραιοτερα γυμνα, θεωρω πως θα σου κατσει γαντι το street triple. Δυνατο, 3κυλινδρο, στα κυβικα που θες, καλοστημενο, σπανιο, ομορφο. Εγω κατι τετοιο θα κοιτουσα. :D

Bob_o_mastoras
30/11/2014, 23:44
Εισαι δυσκολος και 'συ ρε Πετραν! (καλα κανεις! ;) )
Λοιπον.. Τι λες για το Suzuki Gladius?
Φθηνο (σχετικα), δικυλινδρο, naked, ομορφο, αξιοπιστο, οικονομικο. Ε;; :a01:

PetranGR
30/11/2014, 23:46
Ολες οι κατηγοριες νομιζω σε καλυπτουν για τη χρηση που λες οτι θα κανεις. Οποτε αφου σ αρεσουν τα γυμνα, ορμα. Φανταζομαι δεν θα ειναι τοσο κουραστικα σε διαδρομη μαξ 2 ωρες.

Για το 1000 που λες μπορει να ειναι πιο κομιουτερ αλλα δεν παυει να ειναι ενα 4κυλινδρο 1000 που μεσα στη πολη θα βασανιζεται.

Περα του οτι (για μενα) ειναι απο τα ωραιοτερα γυμνα, θεωρω πως θα σου κατσει γαντι το street triple. Δυνατο, 3κυλινδρο, στα κυβικα που θες, καλοστημενο, σπανιο, ομορφο. Εγω κατι τετοιο θα κοιτουσα. :D

Δεν είναι οτι με αρέσουν τα γυμνά.Είναι απλά γιατί χρήση είναι το κάθε ένα για τα μέτρα μου,ούτε την Ευρώπη θα γυρίσω,ούτε θα κάνω κάθε μέρα ταξίδια Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα, άντε 1-2 φορές και ΑΝ.

Σωστό για το CB1000R για την πόλη δεν διαφωνώ.

Όσο για το Triumph δεν με αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ όμως. Όντως ωραίο 3-κύλινδρο,βρίκσω και με καλές τιμές,αλλά τα μούτρα του μου θυμίζουν έναν εξωγήινο :P

Η χρήση θα είναι : Πόλη για καφέ,δουλειά μέσω πόλης με εθνική 20χλμ τουλάχιστον,άντε και καμία βόλτα(ταξίδι) χωριό αριδαία.Αυτό θέλω!
Άντε και όταν θα έχω όρεξη να παίζω σε καμία στροφή.

Προσπαθώ να δώ τι με καλύπτει ...

PetranGR
30/11/2014, 23:48
Εισαι δυσκολος και 'συ ρε Πετραν! (καλα κανεις! ;) )
Λοιπον.. Τι λες για το Suzuki Gladius?
Φθηνο (σχετικα), δικυλινδρο, naked, ομορφο, αξιοπιστο, οικονομικο. Ε;; :a01:

Πάλι καλά με λες δύσκολο και, όχι πρήχτη! Γιατί ακόμα και με την παρέα μου (Δεν ασχολούνται με μηχανές πολύ) άκρη δεν βγάζω,δηλαδή συζητάω προσπαθώ να βρώ μια χείρα βοηθείας αλλά δεν ... ο κάθε ένας τα δικά του σε φάση κράτα το CBR και βάζε το στην πόλη :P

Δεν με αρέσει ούτε το Gladius.

Bob_o_mastoras
30/11/2014, 23:54
Καλα αμα σε ελεγα εγω πρηχτη με θρεντ 30 σελιδων για το τι μονοκυλινδρο 600, οχι μηχανακι γενικα να παρω θα ημουν τουλαχιστον θρασυς! :lol:

Δε σου αρεσει γιατι;; Εμφανισιακα;;; Εμενα μου φαινεται πολυ πιο ομορφο απο το ER. Υποκειμενικο ειναι βεβαια.
Αλλα καπου σε αυτα τα δυο παιζεις αν θες Japan naked με ροπη και χαμηλο κοστος κτησης-χρησης. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο.

Το VFR που ειναι πιο touring και εχει τελη 55Ε;; Για την πολη βεβαια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο σιγουρα. Καιει και μπολικα απ'οτι εμαθα. Σιγουρα πιο ανετο απο το cbr βεβαια και πιο ροπατο χαμηλα.

Bradipous
30/11/2014, 23:56
:lol:

Αν δεν ασχολουντε με μηχανες τι περιμενεις να σε πουν; Τους ειναι εντελως αδιαφορο. Σκεψου τωρα να σε ρωταει εσενα μια γκομενα τι μαρκα βαφη να παρει. Της λες οτι και ετσι ειναι ωραια και ξεμπερδευεις. :cool:

Μπορεις να παρεις το επομενο μοντελο που ειναι με αλλαγμενα φαναρια, ομως φανταζομαι ξεφευγει σε τιμη.
Ουτε μονστερ σ αρεσει;
Κανενα χορνετ;

PetranGR
01/12/2014, 00:08
Καλα αμα σε ελεγα εγω πρηχτη με θρεντ 30 σελιδων για το τι μονοκυλινδρο 600, οχι μηχανακι γενικα να παρω θα ημουν τουλαχιστον θρασυς! :lol:

Δε σου αρεσει γιατι;; Εμφανισιακα;;; Εμενα μου φαινεται πολυ πιο ομορφο απο το ER. Υποκειμενικο ειναι βεβαια.
Αλλα καπου σε αυτα τα δυο παιζεις αν θες Japan naked με ροπη και χαμηλο κοστος κτησης-χρησης. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο.

Το VFR που ειναι πιο touring και εχει τελη 55Ε;; Για την πολη βεβαια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο σιγουρα. Καιει και μπολικα απ'οτι εμαθα. Σιγουρα πιο ανετο απο το cbr βεβαια και πιο ροπατο χαμηλα.

Σοβαρά μιλάς; δεν το θυμάμαι το θέμα σου.Άρα είμαι μια χαρά.Εμείς κοντεύουμε να βγάλουμε άκρη κιόλας.

Το έχω οδηγήσει αρκετές φορές και ώρες το VFR και δεν με αρέσει κιόλας είναι Χ για εμένα.

Όσο για το τι θέλω,όπως το είπες Japan ,ροπή και χαμηλό κόστος κτήσης-χρήσης (προβλημάτων ;) ),με ότι συνεπάγετε αυτό αν με πιάνεις.Γιατί θα γεμίσει χλμ. η μηχανή γιατί οδηγάω κάθε μέρα όλη μέρα σχεδόν ακόμα και με βροχές και χιόνια και με μείον που λέει ο λόγος μεταφορικά.

:lol:

Αν δεν ασχολουντε με μηχανες τι περιμενεις να σε πουν; Τους ειναι εντελως αδιαφορο. Σκεψου τωρα να σε ρωταει εσενα μια γκομενα τι μαρκα βαφη να παρει. Της λες οτι και ετσι ειναι ωραια και ξεμπερδευεις. :cool:

Μπορεις να παρεις το επομενο μοντελο που ειναι με αλλαγμενα φαναρια, ομως φανταζομαι ξεφευγει σε τιμη.
Ουτε μονστερ σ αρεσει;
Κανενα χορνετ;

Ε,ναι μόνο εγώ ασχολούμε και με ενοχλεί που δεν μπορώ να βγώ έναν καφέ να τα πώ με έναν άνθρωπο ή παρέα να με πεί γνωμές και να τα σκεφτώ και να πάρω απόφαση.
Όχι,ούτε για πλάκα το Monster.

Γενικά είμαι μακριά από τα ευρωπαικά καθώς Japan-γαρ δεν θα βγάλει προβλήματα να έχω το κεφάλι ήσυχο έστω αυτό το 1 %.

1. Τα περισσότερα Triumph Street Triple, δεν έχουν ABS . Αλλά έχουν πολλά περιφερειακά,γύρω τους πολύ σημαντικά από όσες αγγελίες είδα ,έως 6.000€ περίπου.
2. Το ΜΤ-07 όσο και να θέλω να το δώ test-drive δεν δίνουν,αλλά ακούω οτι είναι τάφος μπροστά στα άλλα άρα είναι μείον για εμένα.Αν δεν οδηγήσω όμως δεν θα ξέρω κατά πόσο και το θετικό 6250€ καινούργιο (και τσοντάρει και ο αδερφός μου όταν θα έρχεται Σαλόνικα,να το οδηγάει στο να το πάρουμε (καλό + αυτό).
3. Το Kawasaki ΕR ας πούμε οτι το έχω σαν τελευταία επιλογή.
4. Είδα και το CBR600F αλλά 2010+ και μετά μοντέλο έχει 1-2 αλλά η τιμή είναι αρκετά υψηλή και το κόστος / κατανάλωση θα είναι σαν το RR ,δεν θα είναι τόσο commute και πόλη.
5. ΤDM δεν με αρέσει το θεωρώ παλιό στο στύλ του (γούστα αυτά) αλλά το Tracer πολύ καλό αλλά ακριβό για εμένα.
6. CB600 Hornet ,με αρέσει πολύ γιατί είναι ίδιο με το CB1000R ,απο τιμές έχει διάφορα αλλά κρατάμε το να έχει C-ABS ,οπότε δεν θα με χαλούσε. Ωστόσο είναι πάλι 4Κ. Αλλά ροπή από τα χαμηλά νομίζω ;

Αυτά δεν ξέχασα νομίζω τίποτα.Τι λέτε με βάση την σειρά;

Bob_o_mastoras
01/12/2014, 00:18
To Ηornet ειναι πανεμορφο και φουλ αξιοπιστο (τουλαχιστον μεχρι την προηγουμενη γενια) αλλα φυσικα του λειπει η ροπη χαμηλα σε σχεση με τα δικυλινδρα. Με αυτο που συνηθισες ομως (cbr) δεν νομιζω να σε πειραξει τοσο μιας και θα σου φανει πιο γεματο χαμηλα και πιο ανετο στην πολη, λογικα.
Αμα μπορεις να παρεις κανουργιο το ΜΤ βεβαια καλυτερα να κινηθεις προς αυτη την κατευθυνση. Για το συγκεκριμενο Γιαμαχα δεν γνωριζω τιποτα. Αλλα ειναι ομορφο και καινουργιο! Κατι παραπανω θα ξερεις για να σκεφτεσαι την αγορα του.

Bradipous
01/12/2014, 00:24
Και εγω ειμαι της αποψης οτι αφου το θες για καθε μερα καλυτερα τζαπαν.

Εγω παντως θα ημουν μεταξυ mt-07, triumph και hornet. Και tdm αλλα αφου δεν σ αρεσει τ αφηνω απ εξω.
Το καβα οντως καλο και τιμιο αλλα προσωπικα μου ειναι πολυ αδιαφορο εμφανησιακα.
Αντιστοιχα αντι για cbr600f μπορεις να δεις το gsxf600.
Αλλο γυμνο, το fazer8, περισσοτερη ροπη χαμηλα απο το 600 λιγο πιο δυνατο καλυτερο στησιμο και ομορφοτερο. Το προβλημα, οτι ειναι αντιεμπορικο.

PetranGR
01/12/2014, 00:30
To Ηornet ειναι πανεμορφο και φουλ αξιοπιστο (τουλαχιστον μεχρι την προηγουμενη γενια) αλλα φυσικα του λειπει η ροπη χαμηλα σε σχεση με τα δικυλινδρα. Με αυτο που συνηθισες ομως (cbr) δεν νομιζω να σε πειραξει τοσο μιας και θα σου φανει πιο γεματο χαμηλα και πιο ανετο στην πολη, λογικα.
Αμα μπορεις να παρεις κανουργιο το ΜΤ βεβαια καλυτερα να κινηθεις προς αυτη την κατευθυνση. Για το συγκεκριμενο Γιαμαχα δεν γνωριζω τιποτα. Αλλα ειναι ομορφο και καινουργιο! Κατι παραπανω θα ξερεις για να σκεφτεσαι την αγορα του.

Ακριβώς στην πόλη θα με βολέψει πιστεύω.

Από χλμ. γνωρίζουμε τι και πως αντέχει ή έχει σαν κατανάλωση ;

Απλά επειδή είναι καινούργιο το κοιτάω το ΜΤ-07 με ABS και 2 χρόνια εγγύηση όσο να'ναι σε τραβάει είναι και Japan ,πόσο σκάρτο να βγεί...

Και εγω ειμαι της αποψης οτι αφου το θες για καθε μερα καλυτερα τζαπαν.

Εγω παντως θα ημουν μεταξυ mt-07, triumph και hornet. Και tdm αλλα αφου δεν σ αρεσει τ αφηνω απ εξω.
Το καβα οντως καλο και τιμιο αλλα προσωπικα μου ειναι πολυ αδιαφορο εμφανησιακα.
Αντιστοιχα αντι για cbr600f μπορεις να δεις το gsxf600.
Αλλο γυμνο, το fazer8, περισσοτερη ροπη χαμηλα απο το 600 λιγο πιο δυνατο καλυτερο στησιμο και ομορφοτερο. Το προβλημα, οτι ειναι αντιεμπορικο.

Κάθε μέρα όλη μέρα,αν με κατάλαβες τον μήνα γράφω περίπου 2500 χλμ. χωρίς υπερβολές. Δε σταματάει ποτέ η μηχανή να δουλεύει.

ΜΤ-07 είπαμε τα + με βάση τιμή κτλ. ενώ με το Hornet μπορεί να μείνει και κάτι στην άκρη. Όσο για την Triumph δεν είναι Japan και την φοβάμαι χώρια οτι δεν με αρέσει και πολύ σαν μηχανή αλλά έχει πολλές αγγελίες με πολλά καλούδια πάνω σαν εξτρά μερικά έχουν ακόμα και αλλαγμένες αναρτήσεις σε Ohlins.
Το GSXF το είδα,δεν με αρέσει.
Το Fazer 800 συμφωνώ αντι-εμπορικό και δεν έχει και πολλά σε τέτοια τιμή μόνο Fazer 600 έχει και δεν μπορώ να πώ οτι με τρελαίνει η μηχανή σαν μηχανή και ομορφιά.

Το κακό είναι οτι CB600 Hornet με C-ABS (όχι χρυσό) δεν βρίσκω σχεδόν κανένα.

Vice
01/12/2014, 10:00
Το οτι δεν το βρίσκεις πρέπει να σε προβληματίζει. Είναι τόσο καλό που δεν το πουλάει κανείς. :smokin:

Bradipous
01/12/2014, 10:05
Το οτι δεν το βρίσκεις πρέπει να σε προβληματίζει. Είναι τόσο καλό που δεν το πουλάει κανείς. :smokin:

Ή τοσο μλκια που δεν το εχει παρει κανεις ωστε να το πουλησει κ ολας. :tooth:

Vice
01/12/2014, 10:12
Μαλακία το Hornet? Εκτός του οτι όλοι το αποθεώνουν οδηγικά, επιστημονικες έρευνες* έδειξαν οτι οι κάτοχοι Hornet τείνουν να εχουν πιο πολλές και πιο ωραίες γκόμενες από του υπόλοιπους κατόχους άλλων μηχανών. :D

*αντροσυζήτηση σε καφετέρεια

Bradipous
01/12/2014, 10:21
Μαλακία το Hornet? Εκτός του οτι όλοι το αποθεώνουν οδηγικά, επιστημονικες έρευνες* έδειξαν οτι οι κάτοχοι Hornet τείνουν να εχουν πιο πολλές και πιο ωραίες γκόμενες από του υπόλοιπους κατόχους άλλων μηχανών. :D

Ναι ρε τρελε μην τσιμπας. Μια χαρα μοτορι ειναι.

Πετρο για χορνετ ή ΜΤ σε βλεπω...

Vice
01/12/2014, 10:29

:beer:

teogtp
01/12/2014, 10:41
Βασανιζεσαι άδικα.
Ο δάσκαλος το έχει πει απο καιρό τώρα......
ΟΛΟΙ με vstrom θα καταλήξουμε.......

PetranGR
01/12/2014, 11:23
Ή τοσο μλκια που δεν το εχει παρει κανεις ωστε να το πουλησει κ ολας. :tooth:

Είσαι κακός! :D:D:D

έχω κανά 2 γνωστούς με ωράια μωρά πάνω στο Hornet :sun:

Κάτι τέτοιο με βλέπω και εγώ απλά πρέπει να δώ πιο μου κάθετε καλύτερα γιατί στην τελική.

Hornet = 4Κ ,103 άλογα,με C-ABS (αν βρώ)
MT= 2K , 75 άλογα,με ABS,2 χρόνια εγγύηση και 0 χλμ. (γιατί δεν πρόκειται να πάω για μεταχείρο,όχι ότι έχει)

:beer:

Βασανιζεσαι άδικα.
Ο δάσκαλος το έχει πει απο καιρό τώρα......
ΟΛΟΙ με vstrom θα καταλήξουμε.......

χαχαχαχαχα λες; δεν θέλω προτιμώ να καταλήξω με την γκαύλα το tracer.

Pan (dvs)
01/12/2014, 13:28

Τωρα καταλαβα γιατι δεν σταυρωνω γκομενα με τον Ληστη.....

Εισαι σχετικα νεος ,με σχετικα αδειες τσεπες και σχετικα αβεβαιο μελλον (αν δεν κανω λαθος).

Αρα παμε σε μεσαια κυβικα,με χαμηλο κοστος συντηρησης για να κανεις και την δουλεια σου στην πολη.Τις πιστες και τα γουστα,προς το παρον,τα ξεχναμε.

Παρε κατι που δεν θα σου τιναξει τον προυπολογισμο στον αερα.Κλασσικα λοιπον το στρωμα για να σταματησεις να αγχωνεσαι.

Bob_o_mastoras
01/12/2014, 13:51
Τerens βγες απο το account του Pan!!! :lol:

Pan (dvs)
01/12/2014, 14:09
Τerens βγες απο το account του Pan!!! :lol:

Παλι μου την εκανε?

PetranGR
02/12/2014, 17:10
Τωρα καταλαβα γιατι δεν σταυρωνω γκομενα με τον Ληστη.....

Εισαι σχετικα νεος ,με σχετικα αδειες τσεπες και σχετικα αβεβαιο μελλον (αν δεν κανω λαθος).

Αρα παμε σε μεσαια κυβικα,με χαμηλο κοστος συντηρησης για να κανεις και την δουλεια σου στην πολη.Τις πιστες και τα γουστα,προς το παρον,τα ξεχναμε.

Παρε κατι που δεν θα σου τιναξει τον προυπολογισμο στον αερα.Κλασσικα λοιπον το στρωμα για να σταματησεις να αγχωνεσαι.

Ο στρωμάς βγαίνει στα ίδια λεφτά με το CB600 ή και κοντά στο MT-07.

Οπότε πρέπει να τα δώ και αυτά,χώρια οτι ο στρωμάς δεν με αρέσει.

o_gavros
02/12/2014, 17:39
Πετρο εγω δεν θα σου πω για το μηχανακι.
Αυτο θα το αποφασισεις εσυ οταν και εφόσον.

Αλλα θα θελα ρε φιλε να σε παρακαλέσω, να τσεκάρεις τι σημαίνει η λεξη "γαρ" και πως την χρησιμοποιούμε :D

PetranGR
02/12/2014, 18:03
Πετρο εγω δεν θα σου πω για το μηχανακι.
Αυτο θα το αποφασισεις εσυ οταν και εφόσον.

Αλλα θα θελα ρε φιλε να σε παρακαλέσω, να τσεκάρεις τι σημαίνει η λεξη "γαρ" και πως την χρησιμοποιούμε :D

"ως αιτιολογικός σύνδεσμος εισάγει νέα πρόταση και παίρνει την έννοια του καθώς είναι."

έτσι το βρίσκω στο ίντερνετ.Εγώ το χρησιμοποιώ για να προσθέσω έκφραση σαν το "και καλά "

est
03/12/2014, 14:02
Άσχετο αλλά το πετάω.. παίζει ακόμα η προσφορά της Χόντα για το CBF1000 του 06-07 με μηδέν χλμ στα 5.900 ευρώ;
Και αν ναι αξίζει να το αγοράσει κάποιος;
Στη σελίδα της πάντως το έχει ακόμα στις προσφορές..

Bob_o_mastoras
03/12/2014, 14:09
8 χρονια στοκ κρατησανε;;; :eek::confused:

o_gavros
03/12/2014, 14:38
Άσχετο αλλά το πετάω.. παίζει ακόμα η προσφορά της Χόντα για το CBF1000 του 06-07 με μηδέν χλμ στα 5.900 ευρώ;
Και αν ναι αξίζει να το αγοράσει κάποιος;
Στη σελίδα της πάντως το έχει ακόμα στις προσφορές..

Γείτονας φίλου μου διτροχου,έφαγε τεράστιο πακέτο με το συγκεκριμένο στοκ και το φυσάει ο άνθρωπος και δεν κρυώνει.
Δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι που να ΜΗΝ έχει χαλασει πάνω στο μηχανάκι!
Μέχρι και ξαναβαμμενο σκελετό ανακάλυψαν πως είχε!!!
Θα σου πρότεινα να μείνεις μακριά.

Bowleno
03/12/2014, 15:41
8 χρονια στοκ κρατησανε;;; :eek::confused:

Αμέεεεεεεε....... εύκολα... άμα το τμήμα πωλήσεων αστοχήσει στις προβλέψεις να δες πως τα βάζουν στον πάτο τους..... :a021:

teogtp
03/12/2014, 16:02
Γείτονας φίλου μου διτροχου,έφαγε τεράστιο πακέτο με το συγκεκριμένο στοκ και το φυσάει ο άνθρωπος και δεν κρυώνει.
Δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι που να ΜΗΝ έχει χαλασει πάνω στο μηχανάκι!
Μέχρι και ξαναβαμμενο σκελετό ανακάλυψαν πως είχε!!!
Θα σου πρότεινα να μείνεις μακριά.

Σαν πολύ βάψιμο δεν πέφτει εκεί μέσα;
Η ιδέα μου είναι;

o_gavros
03/12/2014, 16:10
Σαν πολύ βάψιμο δεν πέφτει εκεί μέσα;
Η ιδέα μου είναι;

δεν ξέρω να σου πω αν είναι πάγια τακτική.
ΑΥτο που ξέρω είναι πως εδω και καναδυο χρόνια, όποτε τύχει και πάω απο το σπίτι του φίλου, μου λέει για τον γείτονα με το σιμπιεφ που πάλι το'χει συνεργείο γιατί πάλι κάποια σοβαρή ζημιά έβγαλε!

Με όσα όμως ήδη έχω ακούσει, έχω φρίξει!

skylaros
03/12/2014, 16:36
Πάρε ένα aprilia Falco! Ξέρω πως δεν είναι αυτό που θες και πως δε πρόκειται να το πάρεις αλλά είπα να το πω, τέτοια ΜΗΧΑΝΑΡΑ και δε κυκλοφόρησε καθόλου :(

Ζεύκας
03/12/2014, 17:08
...

Πετράν απ'ότι κατάλαβα γουστάρεις τρελά το ss σου αλλά θες και κάτι πιο άνετο για βόλτες.
Έχεις σκεφτεί να κάνεις το μηχανάκι σου πιο εύκολο στη χρήση;

-Μπορείς να βάλεις ρυθμιζόμενα ψηλότερα κλιπόν (ή να τολμήσεις να βάλεις ίσιο τιμόνι.)
Πας βόλτα; τα κλιπόν ψηλά πάνω. Πάς πίστα; Τα φέρνεις στη θέση των μαμά.

-Μπορείς να βάλεις ρυθμιζόμενες προεκτάσεις στα μαρσπιέ
Πας βόλτα; Τα μαρσπιέ κάτω κ μπροστά. Πας πίστα; Τα μαρσπιέ πάνω και πίσω.

-Μπορείς επίσης να κάνεις τη σέλα πιο άνετη.
Βάζεις μια επίστρωση gel και ίσως λίγο παραπάνω αφρώδες υλικό.

-Μπορείς να βάλεις θερμενόμενα γκρίπ.

-Μπορείς να βάλεις σιδερένιες βάσεις να κάθονται σωστά τα σαμάρια οι οποίες μπαινοβγαίνουν εύκολα.

Να είναι καλά τα aftermarket, υπάρχουν πολλές λύσεις να φέρεις τη μηχανή στα μέτρα σου.

PetranGR
03/12/2014, 20:09
Πετράν απ'ότι κατάλαβα γουστάρεις τρελά το ss σου αλλά θες και κάτι πιο άνετο για βόλτες.
Έχεις σκεφτεί να κάνεις το μηχανάκι σου πιο εύκολο στη χρήση;

-Μπορείς να βάλεις ρυθμιζόμενα ψηλότερα κλιπόν (ή να τολμήσεις να βάλεις ίσιο τιμόνι.)
Πας βόλτα; τα κλιπόν ψηλά πάνω. Πάς πίστα; Τα φέρνεις στη θέση των μαμά.

-Μπορείς να βάλεις ρυθμιζόμενες προεκτάσεις στα μαρσπιέ
Πας βόλτα; Τα μαρσπιέ κάτω κ μπροστά. Πας πίστα; Τα μαρσπιέ πάνω και πίσω.

-Μπορείς επίσης να κάνεις τη σέλα πιο άνετη.
Βάζεις μια επίστρωση gel και ίσως λίγο παραπάνω αφρώδες υλικό.

-Μπορείς να βάλεις θερμενόμενα γκρίπ.

-Μπορείς να βάλεις σιδερένιες βάσεις να κάθονται σωστά τα σαμάρια οι οποίες μπαινοβγαίνουν εύκολα.

Να είναι καλά τα aftermarket, υπάρχουν πολλές λύσεις να φέρεις τη μηχανή στα μέτρα σου.

Ίσως απο τις πιο ωραίες απαντήσεις .Μπήκες στην σκέψη μου άνετα.

Λοιπόν ,μαρσπιέ είναι ρυθμιζόμενα, η σέλα είναι τζέλ ήδη, γκρίπ δεν χρειάζομαι γιατί από το gore-tex γάντι δεν περνάει ούτε στάλα, όσο για σαμάρια κτλ. ήδη το είχα σκεφτεί.Απλά τα κλίπον + σαμάρια έχουν εξτρά κόστος.

Εγώ σκέφτηκα πολύ απλά,να ρίξω και λίγο το κόστος συντήρησης - κατοχής - ΒΕΝΖΙΝΕΣ (όσο και αν το πάω χαλαρά , χώρια οτι δεν είναι μηχανή για πόλη τις τελευταίες μέρες πριν βγώ περιφερειακό με σταθερά 130 προσοχή ούτε 140 ούτε τίποτα,σκέτο 130 χλμ/ώρα,μένω με λαμπάκι να αναβοσβήνει στα 190 χλμ,και όταν πάω να ξανα γεμίσω (πολύ έμπιστο πρατήριο ΕΚΟ) κάθε φορά βγάζω 14 λίτρα.Δηλαδή 14 λίτρα για 190 χλμ περίπου με τόσο σταθερό γκάζι είναι λίγο πολύ!) παλιά δεν με ενοχλούσε λόγω χρημάτων αλλά πλεον είναι η τσέπη μου μείον γιατί πλεόν δεν έχω και το πάπακι για την πόλη.

Ζεύκας
03/12/2014, 20:28
Βενζίνες και ss δεν πάνε πακέτο σωστά.

Άμα θες να κρατήσεις τη μηχανή, τότε παίρνεις ένα παπάκι
Για εκτός πόλης φροντίζεις να κάνεις κράτη στο γκάζι και να αλλάζεις ταχύτητες μέχρι τις 4-5 χιλιάδες στροφές ξέρω γω.

PetranGR
03/12/2014, 20:31
Βενζίνες και ss δεν πάνε πακέτο σωστά.

Άμα θες να κρατήσεις τη μηχανή, τότε παίρνεις ένα παπάκι
Για εκτός πόλης φροντίζεις να κάνεις κράτη στο γκάζι και να αλλάζεις ταχύτητες μέχρι τις 4-5 χιλιάδες στροφές ξέρω γω.

Aκριβώς παλιά με δουλειά κτλ. δεν κόλωνα.

Πλεόν μετράω τα ευρώ,οπότε για να πάρω μηχανάκι δεν παίζει αφού παίρνω λεωφορείο για να μην έχει εξτρά κόστος.

Όσο για την μηχανή την βγάζω μόνο για την εκτός πόλη διαδρομή περίπου 15-20χλμ. αλλά και πάλι 190χλμ με 14 και κάτι λίτρα; Είναι κοντά στα 7με 8 λίτρα και γκάζι ΠΟΛΥ εγκρατή ,δηλαδή με κανένα μικρό δεν θα έκαιγα ούτε 4 σίγουρα!

Τη μηχανή την θέλω να την κρατήσω έτσι και αλλίως,γιατί με αρέσει,αλλά πλεόν κόστος, συντήρησης - κατοχής και λίγο οτι πλεόν τσιμπάει στην μέση το πράγμα,είπα μπας και στα ίδια λεφτά που θα την πουλήσω πάρω κάτι άλλο αξιόλογο .

daz
05/12/2014, 18:10
Πετρο έχει φίλτρο εξάτμιση πρόγραμμα (δεν θυμάμαι!), ή απλά καίει τόσο γιατί ειναι χοντα?

Καίει το λιγότερο ένα 1 λίτρο παραπάνω από το gixer 600 ίδιας χρονολογίας μΕ φαίνεται!

spyrakos35
05/12/2014, 18:24
Οπως το πας Πετραν, θα μπει η ανοιξη......

pektis
05/12/2014, 18:28
Με μικροτερο θα ξενερωσεις! Κρατα αυτο που εχεις!
Σε μεταπωληση θα χασεις πολλα €...

PetranGR
13/12/2014, 11:01
Πετρο έχει φίλτρο εξάτμιση πρόγραμμα (δεν θυμάμαι!), ή απλά καίει τόσο γιατί ειναι χοντα?

Καίει το λιγότερο ένα 1 λίτρο παραπάνω από το gixer 600 ίδιας χρονολογίας μΕ φαίνεται!

Όχι ,δεν έχει πρόγραμμα είτε φίλτρο.
Έχει μόνο Slip-on Yoshimura RS-5 Carbon.

Προηγούμενη εβδομάδα επειδή πηγαινώ έρχομαι σχολή λόγω εξετάσεων,για αυτό δεν κάθομαι και πολύ να το συνεχίσω το θέμα να το ψάξω.
Με 14,80 λίτρα που έβαλα είχα βγάλει 220 χλμ. με πολύ εγκράτια πάλι και σταθερά 130 χλμ/ώρα.

Οπως το πας Πετραν, θα μπει η ανοιξη......

Ναι,αγορίνα δεν το βιάζομαι κιόλας.
Έτσι και αλλίως τώρα έβαλα και λάστιχα, θα πάρω και ασφάλεια τώρα που λήγει,και ΣΉΜΑ επίσης οπότε,ότι είναι να γίνει θα γίνει σιγά σιγά, χωρίς βιαστηκές κινήσεις,και μετά το φυσάω και δεν θα κρυώνει.
Απλά,μπαίνω εδώ ώστε να συζητάω να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου :)

Με μικροτερο θα ξενερωσεις! Κρατα αυτο που εχεις!
Σε μεταπωληση θα χασεις πολλα €...

Αν όμως το πουλήσω σε κατάσταση μανίσιου με 1-2 εξτρά πάνω δεν νομίζω να χάσω και τα τόσα λεφτά.

Έπειτα τα αξεσουάρ ΑΝΕΤΑ τα πουλάω χωριστά γιατί όλα είναι από Rizoma RRC Line.

pektis
13/12/2014, 11:14
Τα extra δεν πιανουν κατι στην μεταπωληση... απλα τα βαζεις επειδη σου αρεσει ετσι η μηχανη.

PetranGR
13/12/2014, 11:17
Τα extra δεν πιανουν κατι στην μεταπωληση... απλα τα βαζεις επειδη σου αρεσει ετσι η μηχανη.

δεν με κατάλαβες μάλλον.

Σκέφτομαι να την δώσω όσο πιο μαμά γίνεται και τα εξτρά κομμάτια που έχω να τα πουλήσω χωριστά στο εξωτερικό που ξέρω ήδη οτι τα θέλουν,οπότε ζημιά δεν θα έχω και τόσο μεγάλη.

Vice
13/12/2014, 12:11
Παντως Πετράν η απαντηση στην ερώτηση σου αν ειναι καλή εποχή να πουλησεις την μηχανή συνεχίζει να ειναι αρνητική. Περίμενε απο Μάϊο καλυτερα

PetranGR
13/12/2014, 13:45
Παντως Πετράν η απαντηση στην ερώτηση σου αν ειναι καλή εποχή να πουλησεις την μηχανή συνεχίζει να ειναι αρνητική. Περίμενε απο Μάϊο καλυτερα

έτσι το βλέπω και εγώ το πράγμα προς στιγμή τον χειμώνα να τον περάσω παραμάσχαλα μαζί της αναγκαστικά ,ή αναγκαστικά κουτί και μετά βλέπουμε έτσι και αλλίως τώρα έδωσα 300€ (λάστιχα) θα δώσω και 100€ (Ασφάλεια) + 55€ (τέλη κυκλοφορίας) + 40€ μικρό service,οπότε δεν με "συμφέρει και πολύ" να δοθεί τώρα άμεσα. Απλά να στρωθεί η κατάσταση και να κατασταλάξω σε κάτι το διαφορετικό.

Αν είχα λεφτά θα είχα χτυπήσει το ΜΤ-09 Tracer (νέο TDM) που με αρέσε πάρα πολύ και εμένα και τον αδερφό μου και δεν θα ήταν τόσο σκυφτό για καμία μέση μην μας αρχίσει πάλι τα δικά της.