View Full Version : αγορα πρωτης μηχανης
zouzouni141995
07/08/2014, 11:50
λοιπον ειμαι18 χρονων,κοπελα και αποφασισα να αγορασω εν τελει τη πρωτη μου μηχανη...μαλλον για μεταχειρισμενη με κοβω γιατι απο μπατζετ αμιγως για αυτη διαθετω γυρω στα 1500...ψαχνω για μια 125αρα ...δεν εχω εμπειρια καθολου...μενω αθηνα...και εφοσον στοχευω σε βαθος χρονου να γινει η αγορα-σε κανενα 6μηνο -αρχισα να ψαχνομαι ...κυριως για μεσα στη πολη τη θελω ,βεβαια μπορει να τη χρησιμοποιω και για καμια εξορμηση στη ραφηνα...αυτα...δεν ξερω αν βοηθησα μιας και απειρη στο κομματι αυτο..αλλα θελω τα φωτα σας αναφορικα με το τι να προσεξω στην αγορα μεταχειρισμενης και τις προτασεις σας για μοντελα..ευχαριστω εκ των προτερων:D
George_Sp
07/08/2014, 11:52
:a014::D
πιάνω θέση πρώτο τραπέζι.
καλωσήρθες ζουζούνι.
cbf του 13 :)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5290769/
zouzouni141995
07/08/2014, 12:02
ειναι ενα απο τα πιθανα μοντελα που εχω σκεφτει...αλλα δεν ξερω αν θα με εμποδισει το μκρο του μεγεθος ...και φυσικα μια αλλη ερωτηση που μ ηρθε τωρα...αναφορικα με χιλιομετρα σε μεταχειρισμενα τι παιζει..εννοω μεχρι που μπορω να ψαχνω..μη μου μεινει κιολας...ευχαριστω πολυ καλως σας βρηκα... επιτελους;)
EL GATO NEGRO
07/08/2014, 12:06
μην κολας τοσο στα χιλιομετρα που γραφουν πολλα τα γυριζουν για να τα ζηταν ακριβοτερα.
καλο μαστορα για να το τσεκαρει πρεπει να εχεις....
Για σκουτερ δεν συζητας ?
κλασικες επιλογες cbf και ybr...!!!
George_Sp
07/08/2014, 12:08
εφόσον δεν έχεις εμπειρία το cbf 125 είναι ένα εύκολο μοτοσυκλετάκι για αρχάριους που τα κάνει όλα στο σωστό και ασφαλές βαθμό αξιόπιστα οικονομικά και χωρίς να σε πονοκεφαλιάζει με συντήρηση και άλλες μοτοσυκλετιστικές ασθένειες.
αν και δεν είμαι γενικά της άποψης αγορά από έμπορο γιατί οι περισσότεροι γυρνάνε χιλιόμετρα ή κρύβουν μικροπτώσεις ή προβληματάκια το συγκεκριμένο που βρηκα στο car παραείναι φρέσκο μοντελάκι και με εγγύηση μέχρι το Γενάρη για να φοβάσαι τυχόν ''κρυμμένα θέματα''.
PetranGR
07/08/2014, 12:08
6 σελίδες!
zouzouni141995
07/08/2014, 12:09
δεν με τρελαινει η ιδεα του σκουτερ...εντωμεταξυ θεωρω μια μηχανη πιο ασφαλη επιλογη
στην αθηνα σε σχεση με ενα σκουτερ ..
EL GATO NEGRO
07/08/2014, 12:14
Δες και το Duke 125 cc.....αν και προσωπικα θα διαλεγα το cbf !!!
George_Sp
07/08/2014, 12:16
Ελπίζω να μένει budget γύρω στα 250-300 ευρώ για κράνος μπουφάν γάντια και μποτάκι :)
zouzouni141995
07/08/2014, 12:19
σαφεστατα...με ενα cbf μπορω να παω και μεχρι ραφηνα η θα με κουρασει?
George_Sp
07/08/2014, 12:28
Δε θα σε κουράσει. Για νέα οδηγό με τις ταχύτητες που θα πηγαίνεις θα σε πάει παραπάνω από άψογα. :)
Ο καθενας απο εμας αντιλαμβανεται διαφορετικα τον ορο κουραση.
Οποτε μονο ο ποπουδακος σου θα σου πει αν και πως.:wave2:
zouzouni141995
07/08/2014, 12:33
οκ ελπιζω ο πωπουδακος να αντεξει...οσον αφοrα τα ybr...ειναι εξισου μια καλη λυση με τα cbf γτ ακομη δεν εχω καταληξει...και απο αποψη τιμης μαλλον συμφερουν..
spyrakos35
07/08/2014, 12:42
λοιπον ειμαι18 χρονων,κοπελα και............
6 σελίδες!
σωστός ο πετράν μέχρι εδώ....
οκ ελπιζω ο πωπουδακος ......
56 σελίδες
:a014:
:lol:
amyroukai
07/08/2014, 13:30
σωστός ο πετράν μέχρι εδώ...
56 σελίδες
Μονο;
Bob_o_mastoras
07/08/2014, 13:34
56 σελίδες
:bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:
56 σελίδες
Τς, τς, τς, τς........................................
skylaros
07/08/2014, 14:06
Η γυναίκα Αιγόκερως παρασύρει εύκολα τους άντρες αλλά σύντομα αποδεικνύεται ότι δεν είναι εύκολη. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι ευαίσθητη και μοναχική και φοβάται μην προδοθεί. Πρέπει να βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του άλλου πριν εκδηλωθεί. Δεν είναι περιπετειώδης, δεν συγχωρεί εύκολα αλλά δεν ξεχνά και το καλό που της προσφέρουν. Αρμονική και ισχυρή η σχέση με ένα Ταύρο, καλή η σχέση με Αιγόκερω, καλή η προοπτική με Σκορπιό, τρελός αλλά χωρίς εγγυήσεις έρωτας με Ιχθύ.
Pan (dvs)
07/08/2014, 14:17
Βλεπω τους γυπες να μαζευονται.
Η γυναίκα Αιγόκερως παρασύρει εύκολα τους άντρες αλλά σύντομα αποδεικνύεται ότι δεν είναι εύκολη. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι ευαίσθητη και μοναχική και φοβάται μην προδοθεί. Πρέπει να βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του άλλου πριν εκδηλωθεί. Δεν είναι περιπετειώδης, δεν συγχωρεί εύκολα αλλά δεν ξεχνά και το καλό που της προσφέρουν. Αρμονική και ισχυρή η σχέση με ένα Ταύρο, καλή η σχέση με Αιγόκερω, καλή η προοπτική με Σκορπιό, τρελός αλλά χωρίς εγγυήσεις έρωτας με Ιχθύ.
:bawl::lol:
Τι μπορεί να κάνει ένας πωπος!
Ολόκληρο γουικιμοτο θα γραφτεί εδώ μέσα. .......
edit:Είμαι και ιχθύς. ...............:D
Γυναίκα ψάχνει μηχανή;
321335
Θα σου πούμε εμείς κούκλα!!!
πέρα απο την πλάκα τώρα: Είσαι σίγουρη οτι θέλεις μηχανή και όχι κάτι σε σκουτερ φάση; αυτόματο, ηρεμο, ανετο κτλ;
Αν ναί τότε το CBF 125 είναι οτι πρέπει. επίσης δες KTM DUKE 125
Bob_o_mastoras
07/08/2014, 16:33
Για αραξτε μαγκες!!! :a39:
321348
Κοπελια αμα ειναι.. να βρεθουμε απο κοντα να το συζητησουμε. Να παμε και σε αντιπροσωπιες να τσεκαρουμε κανενα μοντελο και ετσι. ;) :a01:
Ειναι μια σημαντικη αγορα. Δεν πρεπει να την παιρνεις αψηφιστα. :smokin::a13:
Παρε και ενα λελουδο για το καλως ηρθες!!! :flowers:
Χεχεχεχε! Θα επανελθω και με σοβαρο ποστ αλλα προσωρινα με εχει βαρεσει η ζεστα και εμενα! :lol:
SHOOTER045
07/08/2014, 16:44
Xt 125
Varadero 125
alexxxcbr
07/08/2014, 17:12
Koιτα και για κανα σκουτερακι.Πηρα στη γυναικα το 06 ενα Lead 100 και εχει βολευτει.
Και μακρινες βολτες για κανα μπανιο παει οταν εγω δεν ειμαι διαθεσιμος.:wave2:
panavour
07/08/2014, 17:20
Αμα εισαι τελειως απειρη ξεκινα καλυτερα απο σκουτερ που ειναι και πιο ασφαλες σε περιπτωση μικρο-συγκρουσης ειδικα για τα ποδια.Επισης οδηγουνται και με φουστα-φουστανι,και δεν λερωνεσαι στα ποδια-παπουτσια κλπ.Επισης ειναι πιο ευκολα στην πολη γιατι δεν εχουν ταχυτητες και εχουν πιο πολλους χωρους:)
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
07/08/2014, 17:48
Για την ηλικία σου και καθώς είσαι και άπειρη ένα σκουτεροειδες είναι ότι πρέπει για αρχή κοπελιά.
Ένα Σκαρμπεο.
Για την ηλικία σου και καθώς είσαι και άπειρη ένα σκουτεροειδες είναι ότι πρέπει για αρχή κοπελιά.
Ένα Σκαρμπεο.
...............δεν νομιζω οτι ψαχνει τετοιο η κοπελια....................:tooth:
George_Sp
08/08/2014, 12:09
νομίζω οτι το ξεφτυλίσατε το θέμα. δε το καθαρίζουμε για να προχωρήσει όπως πρέπει;
skylaros
08/08/2014, 13:42
Προσπαθεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό ο από πάνω !
taisteal
08/08/2014, 13:44
Προσπαθεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό ο από πάνω !
:bawl::bawl::bawl:
George_Sp
08/08/2014, 13:50
δε λέω όχι στην πλάκα (όπως γίνεται κάθε φορά που γράφει μια κοπέλα στο φορουμ) αλλά μη χάνουμε το μέτρο.
αν δείτε το κορίτσι για καμιά ώρα περίπου διάβαζε τα offtopic σχόλια και δεν απαντούσε και δεν έχει απαντήσει και ξανά. κρίμα δεν είναι? :)
δε λέω όχι στην πλάκα (όπως γίνεται κάθε φορά που γράφει μια κοπέλα στο φορουμ) αλλά μη χάνουμε το μέτρο.
αν δείτε το κορίτσι για καμιά ώρα περίπου διάβαζε τα offtopic σχόλια και δεν απαντούσε και δεν έχει απαντήσει και ξανά. κρίμα δεν είναι? :)
Ναι ρε γαμώτο...............
Χάσαμε τον Μάτζι ..............
Αμα χάσουμε και την Ζουζούνα, εγώ δεν σας ξαναμιλάω......................
Παλιόπαιδα, ε παλιόπαιδα.....................................
Στα 30 μηνύματα τα 10 είναι trolling, τα υπόλοιπα είναι σοβαρότατες απο καρδιάς προτάσεις.
Το οτι δεν απαντάει η κοπέλα είναι δικό της θέμα. Μπορεί να μην ξαναπαντήσει ποτέ. Εμείς ομως ειμαστε εδώ και κάπως πρέπει να ψυχαγωγηθούμε.
Στο κάτω κάτω τετοια θέματα ψάχνουμε.
1. "ειμαι 18 και οδηγούσα BMX της ξαδέρφης μου και τώρα ετοιμάζομαι για Yamaha R1 Big Bang, τι έχετε να δηλώσετε;"
2. "είμαι κοπέλα και...."(το υπολοιπο δεν έχει σημασία)
3. "Ψάχνω εντούρο"
:smokin:
SHOOTER045
08/08/2014, 14:32
Να αλλάξει τώρα ο τίτλος
Να γίνει <10 ιππότες για το-ζουζουνι>
skylaros
08/08/2014, 14:38
Αμάν, ο αθεόφοβος καθόταν και παρακολουθούσε τις κινήσεις του κοριτσιού!
Είναι και κομπιουτεράς, μπορεί να βρει την ip της και μετά με χακερίστικους χειρισμούς να την εντοπίσει και άντε βάλε τώρα εσύ τι μπορεί να υπάρχει στο μυαλό του κάθε kawasakia κομπιουτερά ανώμαλου !!! :ppp
George_Sp
08/08/2014, 15:10
ε είστε μ@λάκες :lol: :moutza: