View Full Version : Προσοχή μεγάλος απατεώνας στην βουλιαγμενης
Jimrizos
13/08/2014, 13:03
Να προσέχετε όσοι θελεται να αγοράσετε μηχανη απο γνωστό κατάστημα που πουλάει μηχανές στην βουλιαγμενης.καταβασμενα χιλ σχεδων σε όλες της μηχανές άλλη χρονολογία λέει στης αγγελίες και άλλες γράφει η άδεια και παρα πολλα προβλιματα.φιλοι ψάξτε παρα πολυ καλα πρην προβείτε σε αγορά απο το κατάστημα αυτο μιλάμε ο τύπος απλα δεν υπάρχει ειναι απο τους χειρότερους εμπόρους που εχω γνωρίσει στην ζωημου
Δεν νομίζω πως είναι κακό να δώσεις και διέυθυνση
Jimrizos
13/08/2014, 13:25
Με πμ οποίος θέλει μπορω να του δωσω τα πάντα
ΔΕ χρειαζεται να δωσει διευθυνση, μεγαλα παιδια ειμαστε, πριν αγορασουμε κατι το ψαχνουμε...;)
maniatiakos
13/08/2014, 13:30
Π.μ μονο φιλε.
Γιατι γινονται και μηνυσεις.
Εσυ πως το διαπιστωσες δεν μας ειπες;
ΔΕ χρειαζεται να δωσει διευθυνση, μεγαλα παιδια ειμαστε, πριν αγορασουμε κατι το ψαχνουμε...;)
Επειδή ψαχνόμαστε το λέω. Ολο και κάποιος θα πει μια δέυτερη γνώμη
Jimrizos
13/08/2014, 13:31
Μεχρι που χρεώθηκα και όλα τα τέλη κυκλοφοριας που με πουστια μου απέκρυψε όσο και αν λέει η νομοθεσία οτι δεν επιτρέπετε να γίνει μεταβιβαση.μιλαμε ο τύπος εχει άκρες λαδώνει δεν ξερω τι ακριβώς κανει αλλα ειναι όλα μέσα στην απατεωνιά.θελει πολυ μεγάλη προσοχή
Black Diamond
13/08/2014, 13:33
δε νομίζω το κατέβασμα στα χιλιόμετρα να αφορά έναν έμπορα. Δυστυχώς πολλοί το έχουν κάνει επάγγελμα και επιστήμη και είναι ένας βασικός λόγος που δεν πατάμε αρκετοί. Και παίρνει η μπάλα και τους σωστούς επιχειρηματίες. πολύ προσοχή και ψάξιμο.
Jimrizos
13/08/2014, 13:40
Δεν γίνεται κάποιος έμπορος που υποτίθεται οτι ειναι κύριος να βάζει αγγελία στο car.gr οτι η τάδε μηχανη ειναι μοντελο του 11 με 11000 χλ να πας εκει και να ειναι του 8 και με 30000 χλ και μετα απο ενα μηνα να την βλέπεις με 12000 και να σου λέει δεν είδες καλα.δεν γίνεται να προβεις σε μια αγορά και να εχεις πληρώσει τα πάντα να σου έρχεται χαρτί οτι χρωστάς τέλη κυκλοφορίας με πρόστιμο μαζι.αυτα εχω πάθει απο τον υποτιθέμενο κύριο που αυτοί οι άνθρωποι κανονικά θα έπρεπε να ειναι μέσα για Απατη και όχι να διατηρούν και μαγαζι
δεν μας λες και ολο το στορι πως εγινε, για να εχουμε πληρη εικονα...
Καλορίζικο. 30.000 χλμ δεν είναι πολλά. Συμφωνώ ως προς τη λαμογιά της διαδικασίας όμως. Να το χαρείς.
Jimrizos
13/08/2014, 13:55
Το στόρι ειναι οτι αγόρασα μια μηχανη που άλλης χρονολογιας μου είπε οτι ειναι και άλλη ήτανε τελικά αλλα χλ έγραφε και αλλα είχε στην πραγματικότητα και αυτο τα ξερω γιατι βρήκα τον πρώτο ιδιοκτήτη και στο τελος ενώ κατέβαλα τα χρήματα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας δεν τα κατέβαλε ποτε και μπόρεσε και έκανε και μεταβιβαση που ο νόμος λέει ρητά οτι πρεπει να έχουν πληρωθεί για να γίνει μεταβιβαση και καλούμε τωρα να πληρώσω και πρόστιμο
giannisfitros
13/08/2014, 14:02
τωρα θελει προσοχη στις αγορες..καποιοι θελουν να βγαλουν και απο την μυγα λυπος:cry:
και εμενα μου εχει τυχη απο ιδιοτη στο car.gr να παω να δω μηχανακι και να μην ανταποκρινοναται τα στοιχεια της αγγελιας με την πραγματικοτητα ..οπως π.χ. τα
χιλιομετρα. απλα το κανουν να τραβηξουν την προσοχη και να παρεις τηλ.... πονταρουν σε αυτους που δεν ξερουν πολλα
δεν ειναι ντροπη να μην ξερεις ....και να το παιζεις μαγκας και ξερολας...παρε εναν μηχανικο εμπιστο και δες τη μηχανη
Jimrizos
13/08/2014, 14:02
Φιλε μου ειναι πάνω απο όλα ο τρόπος και αυτός δεν εχει τρόπος γιατι οταν τον ρωτισα γιατι δεν πλήρωσε τα τέλη μου απάντησε Ε και τωρα τι θες να κάνω δεν εχω χρήματα να τα πληρώσω δηλαδη πλήρωσα 135 ευρο και καλούμε να ξανα πληρώσω αλλα 270 μαζι με το πρόστιμο Ε Οχι φιλε μου παει παρα πολυ γιατι απο την αρχή μεχρι το τελος ο άνθρωπος ειναι ενα ψέμα.το ξαναλέω μεγάλη προσοχή και πάντα αποδείξεις και όχι λόγια στο τι θα μας πούνε δηλαδη του τύπου την εχω την απόδειξη αλλα ελα μεθαύριο να την πάρεις πας μεθαύριο και σου λέει σου την έδωσα παροχές σας λέω ο τύπος δεν παίζετε
Black Diamond
13/08/2014, 14:22
παρακαλώ για ένα prive μήνυμα με το όνομα του μαγαζιού. Εσύ αγόρασες δηλ και είδες αργότερα την άδεια με ημ/νια πρώτη το 2008 αντί για 2011?
Τα χιλιόμετρα πάντως δεν μαρτυρούν κακή κατάσταση, άλλα πράγματα θα στο δείξουν. Η απάτη είναι απάτη όμως και μας ενδιαφέρει όλους. Να χαρείς τη μηχανή σου και προχώρα.
στειλε μου και έμενα αν θες. βαλτον τουλάχιστον να πληρώσει τα τέλη. Μην τον αφήσεις να σε χρεώσει μια 400άρα επιπλέον νταβατζιλίκι
Black Diamond
13/08/2014, 14:43
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση
Bob_o_mastoras
13/08/2014, 14:50
:hmm: Για στειλε ενα πμ με τα στοιχεια του τυπου να το 'χω στα υπ'οψιν.
Παντως τα χιλιομετρα σε ολα τα μαγαζια ειναι κατα 80% κοροϊδια. Ολα τα ΧΤ τα αεροψυκτα πχ εχουν γυρω στα 30.000 χλμ. Τι συμπτωση;; :lol: Μην τα κοιτατε καν. Απο αλλου φαινεται η φθορα του χρονου.
Red Rider
13/08/2014, 15:07
Τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας βαραίνουν τον εκάστοτε ιδιοκτήτη,οπότε αν έχεις πληρωμένα τα τέλη του τρέχοντος έτους δεν σε ενδιαφέρει αν τα παλαιότερα είναι απλήρωτα.
Αν η μηχανή δεν έχει ούτε τα τρέχοντα τέλη πληρωμένα, κακώς την παρέλαβες χωρίς απόδειξη πληρωμής τελών.
Red Rider
13/08/2014, 15:09
Αν θες στείλε μου και εμένα πμ με το μαγαζί.
Παρακαλώ και εμένα αν είναι εύκολο τα στοιχεία του μαγαζιού με pm,ευχαριστώ πολύ.
MiltiadisK.D
13/08/2014, 16:35
Αδερφέ λυπάμαι πραγματικά για την περίπτωση σου,μην πληρώσεις τα παλιά τέλη,ας τα πληρώσει ο προηγούμενος στο κάτω κάτω της γραφής,αν μπορείς στείλε μου π.μ τα στοιχεία του τύπου γιατί είμαι σε αναζήτηση μοτό,να μήν περάσω ούτε απέξω,σε ευχαριστώ.
Jimrizos
13/08/2014, 17:18
Αν διαβάσεις ποιο πάνω γράφω οτι του έδωσα χρήματα οταν εκανα την μεταβιβαση και ουδέποτε τα πλήρωσε απλα τα έφαγε και μετα μου ήρθανε με πρόστιμο
Jimrizos
13/08/2014, 17:21
Την παρέλαβα με το πρόσχημα να η άδεια σου και δεν βρησκω την απόδειξη για τέλη ελα μεθαύριο να την πάρεις παω μεθαύριο και μου λέει οτι σου την έδωσα
bros400pgm
13/08/2014, 17:26
Μα δεν γινεται να σου ερθει προστιμο εσενα.
Καποιος παρεκαμψε τον "μηχανισμο" εκτος και εχει αλλαξει παλι η διαδικασια μεταβιβασης.
2 περιπτωσεις υπαρχουν:
1. Δεν πληρωθηκαν τα τελη μεχρι το τελος του Δεκεμβρη 2013. Βαρυνουν τον προηγουμενο ιδιοκτητη, δεν εχεις καποιο θεμα
2.Ειχε γινει καταθεση πινακιδας. Την παιρνεις πισω μαζι με το χαρτι της αδειας απο την εφορια ΑΦΟΥ καταβαλεις τα τελη κυκλοφοριας του ετους. Μετα γινεται η μεταβιβαση. Το αναποδο δεν γινεται. Αρα παλι βαρυνουν τον προηγουμενο.
Εαν λοιπον αυτος παρεκαμψε την διαδικασια με την βοηθεια καποιου υπαλληλου, νομιζω θα δικαιωθεις στην εφορια.
MiltiadisK.D
13/08/2014, 17:31
Jimrizos
13/08/2014, 17:37
Και όμως φιλε μου όλα γίνονται εδω στην Ελλάδα.να φανταστείς οτι εγω εκανα ανταλλαγή σε αυτόν το μαγαζι που η δικιαμου μοτο είχε παρακράτηση κηριοτιτας απλα ήτανε ξωφλιμενη και δεν είχα παει να παρω την άρση της γιατι ήτανε επαρχία και μου λέει δεν πηραζει εχω γνωστό που θα μας κανει αυτός την άρση να μην περιμένουμε δηλαδη πλαστή άρση γιατι βλέπεις είχε πελάτη έτοιμο για την δικιαμου και μάλιστα θα την έστελνε που την έστειλε τελικά επαρχία βέβαια δεν δεχτικα και σε 2 μέρες την είχα έτοιμη την άρση.να ξέρετε πολλα μπορούν να γίνουν αν Μπλεξεις με απατεωνα
bros400pgm
13/08/2014, 17:42
Nαι δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν δημοσιοι λαμογια. Απλα λεω πως θα δικαιωθεις εαν πας στη εφορια.
Ενα πμ και σε μενα παρακαλω μιας και ειμαι σε αναζητηση.
By the way σε κανα συνηγορο του πολιτη δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιωθεις?
nick_VFR
20/08/2014, 00:04
Ενα πμ και σε μενα παρακαλω μιας και ειμαι σε αναζητηση.
By the way σε κανα συνηγορο του πολιτη δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιωθεις?
... ή του καταναλωτή;
http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html
andreastwin
20/08/2014, 21:58
Για στειλε ενα πμ με τα στοιχεια του τυπου να το 'χω στα υπ'οψιν.μη τον αφισεις γ@μισετον τον μπ@σταρδο.