View Full Version : Ελεύθερο παίξιμο γκαζιού
Γεια σας . εχω ενα daytona sprinter και εχω μια απορια. Το χερούλι του γκαζιού παίζει παρα πολυ. Δοκιμασα να σφιξω απο το καλόδιο που εχει αλλα κανενα αποτελεσμα... Μπορει να μου προτείνει καποιος αλλος μια αλλη λυση? Ευχαριστω
SHOOTER045
19/08/2014, 01:31
εχει εναν μεταλλικο ρεγουλατορο απο την κατω πλευρα
αν εννοεις αυτον
αν δεν μαζευει το κενο απο εκει,καποια καρμπ εκει που μπαινει η ντιζα εχουν βιδωτο κεφαλι και μαζευουν κενα
αν δεν εχεις ουτε τετοιο,κοβεις λιγο την ντιζα απο την μερια του χερουλιου,αφου πρωτα εχεις μαζεψει ολα τα κενα
δηλαδη χαλαρωνεις τελειως
κοβεις την ντιζα,την επανατοποθετεις με σφιχτηρα-βαρελακι,και αν εχει ακομα κενα μαζευεις απ τον ρεγουλατορο
,κοβεις λιγο την ντιζα απο την μερια του χερουλιου,αφου πρωτα εχεις μαζεψει ολα τα κενα
δηλαδη χαλαρωνεις τελειως
κοβεις την ντιζα,την επανατοποθετεις με σφιχτηρα-βαρελακι,και αν εχει ακομα κενα μαζευεις απ τον ρεγουλατορο
ΜΗ γραφετε νυχτιατικα ρε γιατί θα τα διαβασει ο άλλος μερα και θα κοπαναει το κεφαλι του να καταλαβει ...
Ιδέα σου θα έιναι αν όλες οι ντίζες σου είναι εντάξει και τις έχεις σφίξει αρκετά.
Αλλιώς βάλε ένα κομμάτι tire up στο κόκκαλο κάπως έτσι
https://www.youtube.com/watch?v=MBg8Bp14u5k
321817
SHOOTER045
19/08/2014, 15:08
ΜΗ γραφετε νυχτιατικα ρε γιατί θα τα διαβασει ο άλλος μερα και θα κοπαναει το κεφαλι του να καταλαβει ...
Πως αλλιως να το έλεγα δάσκαλε?
Στο παπί μου που δεν έχει σχεδόν πουθενά ορίτζιναλ ντιζες, και του εμπορίου είναι ποιο μακριές, έτσι μαζεύω τα κενά
Στο παπί μου που δεν έχει σχεδόν πουθενά ορίτζιναλ ντιζες, και του εμπορίου είναι ποιο μακριές, έτσι μαζεύω τα κενά
Και πολύ καλά κάνεις αλλα αυτό το " έχεις μαζεψει τα κενα δηλ. χαλαρωνεις τελείως " μάλλον μπερδευει...;)
SHOOTER045
19/08/2014, 15:24
Έτσι το ξέρω τι να κάνω?
Και αν ήμουν. Ναυτικός θα ηταν<βιρα το συρματοσχοινο, και λασκα τα ραουλα , στην τιμονιερα >
andreastwin
23/08/2014, 11:42
φιλε το κενο το εχεις μεταξει πλαστικου του γκαζιου και του τιμονιου,το ιδιο ακριβος ειχα και εγω με ενα κινεζο που πειρα και το προβλημα το ελυσα σε 5 λεπτα.βγαζεις τιν γκαζιερα απο το τιμονι και του περνας ενα πολυ ψιλο θερμοσιρικνουμενο,η αν δεν μπορεις να βρεις βαζεις ενα αυτοκολυτο ψιλο,το κοβης στο μυκος του γκαζιου και το κολλας ετσι που το τελιωμα του αυτοκολυτου να ειναι προς το ανοιγμα του γκαζιου,το εκανα στο δικο μου και εχω πλεον μιδεν τζογο,που πρωτα μου εσπαγε τα @ρχ---α.
FotisFz1
23/08/2014, 20:48
Ιδέα σου θα έιναι αν όλες οι ντίζες σου είναι εντάξει και τις έχεις σφίξει αρκετά.
Αλλιώς βάλε ένα κομμάτι tire up στο κόκκαλο κάπως έτσι
https://www.youtube.com/watch?v=MBg8Bp14u5k
321817
tie wrap ειναι το σωστο
andreastwin
23/08/2014, 21:30
φιλε το κενο το εχεις μεταξει πλαστικου του γκαζιου και του τιμονιου,το ιδιο ακριβος ειχα και εγω με ενα κινεζο που πειρα και το προβλημα το ελυσα σε 5 λεπτα.βγαζεις τιν γκαζιερα απο το τιμονι και του περνας ενα πολυ ψιλο θερμοσιρικνουμενο,η αν δεν μπορεις να βρεις βαζεις ενα αυτοκολυτο ψιλο,το κοβης στο μυκος του γκαζιου και το κολλας ετσι που το τελιωμα του αυτοκολυτου να ειναι προς το ανοιγμα του γκαζιου,το εκανα στο δικο μου και εχω πλεον μιδεν τζογο,που πρωτα μου εσπαγε τα @ρχ---α. δηλαδη το τιμονι ειναι πχ.22 χιλιοστα και η γκαζιερα 25 χιλ.οποτε τζογος του κερατα.
masterone
15/09/2018, 07:27
Παιδιά γραφω σς αυτο το θεμα για να μην ανοιγω καινούργιο εχω ενα daytona remix 125 καινούριο και ειχε αρκετο τζογο στο γκαζι και οσο και να ρυθμιζα απο τις βιδες διπλα αππ το γκαζι ειχε παλι αρκετο τζογο ετσι πειραξα καποιες βίδες στο καρμπυρατέρ που ειναι αντίστοιχου τυπου με αυτες του τιμονιου σε μικρότερη διάμετρο και το εφερα στα μετρα μου. Αυτό που θελω να ρωτησω ειναι μήπως εκανα βλακεια και κανω ζημια στο μηχανακι μου με αυτο π εκανα. Να πω οτι η βίδα στο καρμπυρατέρ ηταν τερμα βιδωμενη
andreastwin
15/09/2018, 23:10
Όχι δεν τρέχει τίποτα. Μια χαρά το ρυθμισες. Απλά δεν είχαν ρυθμιση την απόσταση της ντιζας μισή επάνω και μισή κάτω.