View Full Version : ΓΚΙΩΝΑ 23-24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
Εγώ θα πάω αυριο να τους βοηθήσω να βρουν τον Vaska.
Εγώ θα πάω αυριο να τους βοηθήσω να βρουν τον Vaska.
Ρε πόσες φορές πρέπει να σας το πω?? Ο Vaska δεν χάνεται πια, έχει σύμμαχο την τεχνολογία. Για την ακρίβεια μόλις τώρα τελείωσα με τους χάρτες και τις διαδρομές. Κομματάκι μπόλικα βγήκαν τα χιλιόμετρα 1254 λέει το Garmin. Τι διάολο πάλι εκτός συνόρων κανονίζετε βόλτες??
Ευτυχώς που έχω και διαβατήριο θεωρημένο δλδ.
Καμιά τρυφερή φώτο δεν έχει ρε Γκιωνιδες; :D
melowolem
24/08/2014, 04:23
Να το χωριό μου, αυτό είναι το χωριό μου , αλλά μια γουρνοπούλα να βάλεις να γίνεται να την βρούμε κι εμείς οι αυριανοί έτοιμη, δεν λες.
Τι σκατά φιλοξενία της Ελληνικής επαρχίας διαφημίζετε δεν ξέρω.
:mad:
ma kala den ntrepese ka8olou???:lol:
fetos den piga oute egw,an imoun panw ena dyo arnakia 8a ta prosfera gia to team....
tou xronou an ola pane kala(prwta o 8eos)kai anevw kai kanonisete kati tetoia pali,dyo arnakia apo mena gia to super forum
Μωρ' τη κουτσομπόλα είσαι εσύ. Πωωω ρε μη τύχει να μαζευτούνε 5-10φίλοι αμέσως να κρεμάσεις κουδούνια.
:lol:
ma kala den ntrepese ka8olou???:lol:
fetos den piga oute egw,an imoun panw ena dyo arnakia 8a ta prosfera gia to team....
tou xronou an ola pane kala(prwta o 8eos)kai anevw kai kanonisete kati tetoia pali,dyo arnakia apo mena gia to super forum
Μπα όχι, την τελευταία φορά που ντράπηκα πρέπει να ήμουν πολύ μικρός και δεν την θυμάμαι :lol:
Τώρα για την προσφορά να πω, τα γραπτά μένουν και καταγράφηκαν ήδη σε ειδική βάση δεδομένων του φόρουμ βάσει της οποίας κανονίζονται οι εκδρομές.
Του χρόνου λοιπόν!!
argy_kap
24/08/2014, 07:29
Ξεκινάω λεμε...... τα λέμε επάνω!
akis_trevor
24/08/2014, 09:45
Αστους τεο,να βγαλουν γουστα τωρα,στην επομενη που θα μαστε παρεα να μην αρπαξουμε τιποτα...:lol:
Αντε ρεεεεε,δωστε φωτο να ζηλεψουμε....have fun...:beer:
MG-KTiNoS
24/08/2014, 10:05
φωωωτο φωωτοοοο φωτοοοοο....
(στα @@ τους)
theofilos888
24/08/2014, 13:54
φωωωτο φωωτοοοο φωτοοοοο....
(στα @@ τους)
Εγω που εχω τις φωτο ειμαι παραλια εκτος των τειχων. Το βραδυ θα εχει οφθαλμολουτρο.
Red Rider
24/08/2014, 15:40
Αντε να δούμε Θεόφιλε,αυτή η βόλτα πρέπει να ήταν υπέροχη!
melowolem
24/08/2014, 19:14
Μπα όχι, την τελευταία φορά που ντράπηκα πρέπει να ήμουν πολύ μικρός και δεν την θυμάμαι :lol:
Τώρα για την προσφορά να πω, τα γραπτά μένουν και καταγράφηκαν ήδη σε ειδική βάση δεδομένων του φόρουμ βάσει της οποίας κανονίζονται οι εκδρομές.
Του χρόνου λοιπόν!!
8a prospa8isw na klisw kai trapezi gia to team kai 8a akoume kai KLARINAAAAA
theofilos888
24/08/2014, 20:57
322217
Μπραλος....
322218
Η θέα από τη στάση. Να ηρεμήσει λίγο το μάτι..
322219
Και τι θα φάμε;;;;
Billymuse
24/08/2014, 21:04
322217
Μπραλος....
322218
Η θέα από τη στάση. Να ηρεμήσει λίγο το μάτι..
322219
Και τι θα φάμε;;;;
Ο Άλεξ ανέβηκε στα δέντρα να βρει φαγητό? ..εκει το φτάσατε το παιδι...:lol:
theofilos888
24/08/2014, 21:32
322220
Συκιές.... ούτε νερό δεν είχαν......
322221
Ουδέν σχόλιο....
322222
Ούτε τα μοσχάρια δε μας κοιτούσαν....
theofilos888
24/08/2014, 21:36
322223
Στο βάθος κήπος.....
322224
Φωτιά; Ποιά φωτιά;;; Πού φωτιά;;;
322225
Χάνεται το μάτι...
Vaska & MILF από το κλιμάκιο της Κυριακής back to base.
Περάσαμε τελειοϋπεροχοαπίθανα.
Έχω πολλά ράμματα για την γούνα πολλών και υψηλόβαθμων του φόρουμ, υπάρχουν φωτο ντοκουμέντα αλλά όλα αυτά αύριο με το ανάλογο υλικό.
Χάρηκα πραγματικά για τους νέους φίλους που γνώρισα και για τους παλιούς που μετά από πολύ καιρό ξαναείδα.
Χριστίνα είσαι μορφή, τέλος.
Φύγαμε από την δροσιά των 17 βαθμών και γυρίσαμε στα καζάνια της κολάσεως των τσιμεντουπόλεων.
Επίσης για μια ακόμη φορά ο vaska απέδειξε την αξία του σαν ταξιδευτής, δεν χάθηκε πουθενά (από δική του υπαιτιότητα).
:beer::wave2:
Γρήγορα να κανονιστεί η επόμενη (προς Θεού μη βγάλει διαδρομή ο ίδιος που έβγαλε και την σημερινή).
Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω αλλά είμαι κουρασμένος. Αύριο θα γίνει και η αίτηση μοτοταξιδιάρικου μέλους για αλλαγή του νικ του από "Τ......l" θα γίνει "κοτ κοτ κοτ" με το ανάλογο avatar. Περιμένω!!
Κάποια πράγματα απλά δεν περιγράφονται. Ούτε με μια φωτογραφία ούτε με πολλές.
Γιώργηδες συγχαρητήρια. :beer:
Τα υπόλοιπα αυριο. :wave2:
amyroukai
24/08/2014, 23:45
Από τις ελάχιστες βόλτες με αυτοκίνητο εδώ και οκτώ χρόνια... Το κουρασμένο σαρκίο δεν άντεχε δίτροχο και το δίτροχο ήθελε προ βόλτας εντατική συντήρηση μετά την διακοποταλαιπωρία στην οποία το υπέβαλα, την οποία δεν είχα χρόνο να κάνω.
Η διαδρομή όμορφη και με τους τέσσερις τροχούς, σε πολύ λίγα κομμάτια μου έλειψε το μοτόρι. Λίγη βενζίνη παραπάνω την πλέρωκα είναι αλήθεια, αλλά δεν πειράζει.
Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ΔΕΝ ήταν πεντακόσια μέτρα ως το εκκλησάκι. Αλλά μικρή σημασία είχε διότι η θέα, η παρέα άξιζαν. Η περιπέτεια για το φαγητό με τους πολύ φιλικούς κατοίκους της "Συκέας" που όσο περιμέναμε στο καφε/ψησταριά να μας πουν αν θα καταδεχτούν να μας ταΐσουν είχαν ανοίξει κουβέντα "Το χωριό μας λεγόταν Σκιά γιατί το χειμώνα σκιάζεται από το βουνό, αλλά εμείς εδώ πάνω τα κόβουμε τα φωνήεντα και για αυτό νόμιζαν ότι έχουμε κάνει το ίδιο και στο όνομα του χωριού και από Σκιά μας μετονόμασαν σε Συκιά που οι ντόπιοι πάλι Σκιά το λένε, αλλά τα παιδιά μας ντρέπονται να λένε την καταγωγή τους διότι στην πόλη συκιές λένε τους πούστηδες και πως να το κάνουμε είναι αναξιοπρεπές και ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ" κλπ κλπ κλπ εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Τι θέλετε τελικά, φαγητό; Δείτε στην άλλη ταβέρνα. Όπου λες "θέλω να μου ψήσετε για έντεκα άτομα" και απαντάει ο τυπάκος "ε, ούτε κάρβουνα δεν έχω, τι να φάτε". ΟΚ ρε φίλε, χαρήκαμε που τα 'παμε, να 'σαι καλά. Αλλά η κυρά στο άλλο χωριό παρακάτω, με το χαμόγελο, που σκίστηκε να εξυπηρετήσει, πήρε και το μεροκάματο και όταν της επιστρέψαμε τα κουζινικά που δανειστήκαμε ήθελε να κεράσει και καφέ... ;)
Για το ίδιο το μέρος, απλά δεν υπάρχει και δεν θα πιστεύαμε καμμιά περιγραφή αν δεν ήμασταν εκεί πάνω.
Στην γνωστή από την πρωτομαγιά πλατεία οφθαλμολουτριαστήκαμε ακόμα μιά φορά...
Και η επιστροφή εξίσου απολαυστική, δροσερή και χαλαρή.
Και σε άλλα... :beer:
PS είχε πιάσει ένα φώκο στην κορυφή επάνω από τα άσπρα σπίτια ή την αντίκυρα... Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που μέσα σε όλα τα άλλα έχουν διάθεση να κάψουν δάση; Μέσα έπρεπε να τους πετάνε γμτ.
Athenians back to base ...:yuck:
Εγω τους σκοτωσα , το ομολογω ....:lol:
Με αριστα το 10...η εκδρομη αυτη πηρε 17 (Βαθμους κελσιου)
Αυριο λεπτομερειες...
You are beautiful , I love you...:lol:
taisteal
25/08/2014, 00:58
Πισω στη βαση κι εγω..
Περισσοτερα σχολια αυριο.
Βασκα ντροπη σου :smokin:
argy_kap
25/08/2014, 01:48
Κάποιος δούλεψε κιόλας σημερα.... back to base λοιπόν...
melowolem
25/08/2014, 04:19
telika eseis pou pigate mpikate sto eklisaki?
pigate kai apo pisw apo tis eikones sto dromaki?
Pan (dvs)
25/08/2014, 08:33
Υπαρχουνε πρασσινες κοτ-κοτες?
telika eseis pou pigate mpikate sto eklisaki?
pigate kai apo pisw apo tis eikones sto dromaki?
Μπα!!!
Το αφησαν για την επομενη που θα ειναι και ο Billymuse μαζι..........
argy_kap
25/08/2014, 09:06
φωτό αργότερα αλλά ένα έχω να πω.....αφού γυρίσαμε όλοι σπίτια μας όρθιοι έχει γίνει θαύμα! Με αυτά που ακούστηκαν μέσα και πέριξ της εκκλησίας κανονικά θα είχαμε πεθάνει όλοι από κεραυνό.....
η φώτο τα λέει όλα....Πάτερ Vaskas322227
Υπαρχουνε πρασσινες κοτ-κοτες?
Από χρωματισμό πίπουλων δεν ξέρω, αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κότα να φοβάται ακρίδες και ζουζούνια. Και όταν μιλάμε για φόβο εννοούμε σάλτο 2 μέτρων το λιγότερο άμα τη εμφανίσει του ζουζουνιού!
:bawl::bawl:
amyroukai
25/08/2014, 09:41
του ζουζουνιού!
Μπουρμπούλια δεν τα είπε; Μην κλέβεις.
MG-KTiNoS
25/08/2014, 09:46
η φώτο τα λέει όλα....Πάτερ Vaskas322227
Δεν τούπεσε ο πολυέλαιος στο κεφάλι???
:bawl:
amyroukai
25/08/2014, 09:49
Ο πολυέλαιος είναι ακριβώς πάνω από την πόρτα του ιερού, δεν έχει τίποτα στο ταβάνι, πέρα από σταλακτίτες. που επίσης δεν έπεσαν, περιέργως, σε κανέναν μας...
Από χρωματισμό πίπουλων δεν ξέρω, αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κότα να φοβάται ακρίδες και ζουζούνια. Και όταν μιλάμε για φόβο εννοούμε σάλτο 2 μέτρων το λιγότερο άμα τη εμφανίσει του ζουζουνιού!
:bawl::bawl:
Τι λε ρε παιδι μου!
Περισσοτερο και απο την φετα;
amyroukai
25/08/2014, 09:57
Τι λε ρε παιδι μου!
Περισσοτερο και απο την φετα;
Δεν μπαίνει δε φούρνο αν δεν τελειώσουν οι τυρόπιτες, λέμε.
Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ΔΕΝ ήταν πεντακόσια μέτρα ως το εκκλησάκι...........
Ετσι Γιαννη!
Ξεμπροστιασε το αντμιν τιμ που και το "Βατραχι" που προσπαθησε να μας παραπλανησει με ανακριβειες ............
Το ειχα δει εγω το "εργο":D
..Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν..
322240
....αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. αμην..
322241
..και κάποτε τα ωραία τελειώνουν... μεχρι τα επομενα..
322242
Παραλειπόμενα .
ένα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στις κυριες που ηταν μαζι μας και ανέχονται (επι χρονια) την σαχλαμαρα μας ...
Ο alexis_d είναι ο Tiësto της σχάρας..
Στον θεοφιλο εστησα παγιδα..Είχα την ελπίδα ότι θα τον έπαιρνε ο ύπνος και θα έμενε μαζί μας , αλλα βγηκαν οι μπριζολες και τον ξυπνησαν… στην άλλη όμως…
Ο v-tec ψηφίστηκε ως ο mvp του ΣΚ.
Επίσης , η κοινότητα Σ(υ)κιας τον ανακήρυξε ως “fashion icon of the year” το Σαββατο το βραδυ..
Ο taisteal ξύπνησε 15 χρόνια νεώτερος μετά από την κρυοθεραπεία ..
Ο gianngeo ηταν ο μονος που δεν φοβήθηκε ζουμπερα , κροκόδειλους , αρκουδες και κοιμήθηκε εξω… στα ζεστα…και στην ησυχια..
Ο amyroukai κατάφερε και βρήκε φαγητό την Κυριακή , κάτι που τελικά αποδείχτηκε ΠΟΛΥ δύσκολο… αν δεν ήταν ο Γιαννης , μάλλον θα τρώγαμε την αγελάδα που έβοσκε αμέριμνη..
Vaskas ,argycap,daz ευχαριστήθηκαν τα γύρω βουνα και βρήκαν νέα μέρη για εξορμήσεις…
όσοι δεν ήρθατε στην εκδρομη και θέλετε να πατε στην ζωοδόχο πηγή , ΜΗΝ χρησιμοποιήσατε τον χαρτη που έχει το πρώτο ποστ..:moutza: στα μουτρα μου
αλλα αυτον
https://www.google.gr/maps/dir/Athens/38.6348494,22.2150636/@38.6450226,22.212735,15z/data=!4m14!4m13!1m10!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1:0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7293599!2d37.983917!3m4!1m 2!1d22.6236604!2d38.6443379!3s0x14a09e21e7479ea9:0xa720869489d4569b!1m0!3e0?hl=en
spyrakos35
25/08/2014, 11:29
..Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν..
322240
....αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. αμην..
322241
κάτι ήξερες που πρότεινες εκδρομή εκεί qfala....
argy_kap
25/08/2014, 12:23
Ας σχολιάσει ο Βασίλης....322257
322258
Το φτωχικό τραπέζι.... 322259
amyroukai
25/08/2014, 12:52
Τραπέζι λιτό, απέριττο, μια σαλάτα, μιά τηγανιά πατάτες και 4,5 κιλά παϊδάκια...
Pan (dvs)
25/08/2014, 13:26
Μπραβο ρε παιδια,παντα τετοια.
akis_trevor
25/08/2014, 13:37
ωραιο team βλεπω!!!μπραβο ρε παιδες,παντα τετοια!!!
μεχρι την επομενη....:beer::beer:
taisteal
25/08/2014, 13:58
Να πω κι εγω δυο λογια..
Το μερος ηταν δικη μου ιδεα,και φυσικα εγω ειπα οτι ο χωματοδρομος ηταν 500 μετρα,ενω ηταν 1,7 χλμ,οποτε δικο μου το λαθος.
Ηταν φανταστικα,και κριμα που ο Αλεξ με τον Θεοφιλο εφυγαν τοσο νωρις.
Γιωργο V-tec ευχαριστουμε φιλε,για την παρεα και για ολα,ανθρωποι σαν εσενα ειναι που με κανουν να γουσταρω το forum και
τις βολτες.
Ελπιζω να σε δουμε και σε επομενη βολτα.
Πολλες μπυρες για την κουκλα την αφρικανα σου,και για το μπλουζακι :lol: :beer::beer::beer:
Γιαννη :beer::beer:
Η Κυριακη ηταν για γερα στομαχια,και απο την πεινα μεχρι να ερθει ο αμυρου(αν κι εγω εφαγα ολα τα λουκανικα του βασκα)και απο το γελιο...
Αργυρη,Βασκα,Αποστολη,Γιαννη κ Χριστινα και ολο το team :beer::beer::beer:
Γιωργη ggs :D
Η επομενη πρεπει να οργανωθει καπου κοντα στον Βολο,γιατι ο teogtp εχει αφησει εκκρεμοτητες ;)
Ρπμ τι να πρωτο θυμηθώ, Εμένα να βρίσκω τον Αργύρη στο πέρα πουθενά 3,7 χλμ από την διασταύρωση, σκασμένος από την ζέστη με την MILF από πίσω αγανακτισμένη που ανεβαίναμε ανεβαίναμε και τελειωμό δεν είχε εκείνη η ανηφόρα και οι άλλοι πουθενά??
Τι κόρνες τι φωνές μπας και ακούσει κανένας και απαντήσει, τπτ.
Α - Ρε μαλάκα δεν γίνεται να έχουμε χαθεί και οι δύο και να έχουμε βρεθεί από τύχη χαμένοι στο ίδιο σημείο, κάποια μαλακία έχει παίξει. Ωχ έχουμε το ίδιο GPS, λες??
V - Εγώ από Γκούγκλη πέρασα την διαδρομή και για τον τερματισμό είμαι σίγουρος, τον έβαλα με συντεταγμένες.
Α- Κι εγώ ακριβώς το ίδιο.
V - Ρε λες?? και οι δύο το ίδιο λάθος ακολουθώντας την ίδια διαδικασία?? Πολύ χοντρό ρε φίλε.
Α - Έβαλα και street view και είδα την διασταύρωση, αυτή είναι σίγουρα.
V - Κι εγώ το ίδιο.
Α - Κάτσε ρε να πάρω τηλ να δω που είναι μπλα μπλα μπλα.
Την συνέχεια την φαντάζεστε, ο Αρχηγός έχει βάλει λάθος σημείο στον χάρτη και βρεθήκαμε 2 κορυφές πιο πέρα.
Να θυμηθώ τον Στρατιωτικό και αυστηρό Daz που τους χάρτες τους διαβάζει νεράκι, που τις πυξίδες όταν τις συμβουλεύεται ξέρει και το σφάλμα που έχουν, να μην μπορεί να διαβάσει μια γ@μημένη θερμοκρασία στο ρολόι μου??
Μέσα στο εκκλησάκι έκανε από πολύ δροσιά έως και κρύο και κάποιος αναρωτήθηκε τι θερμοκρασία να έχει. Μισό λέω να βγάλω το ρολόι μου που έχει θερμόμετρο αλλά επειδή είναι καταδυτικό και μετράει θερμοκρασία νερού, για να δείξει την σωστή σε περιβάλλον με αέρα θέλει λίγο χρόνο 15 - 20 λεπτά είναι οκ. Το αφήνουμε λοιπόν μέσα και καθόμαστε έξω που γίνεται Χαβαλές. Μετά από ώρα σηκώνεται ο πολεμοχαρής κάτι να πάρει και του λέω αφού θα μπεις μέσα φέρε και το ρολόι να δούμε τι λέει.
24.5 μου λέει και αρχίζουν όλοι τον χαβαλέ για τι ρολόι το vaska γιατί αποκλείεται να είχε μέσα στο εκκλησάκι 24,5 και να τουρτουρίζουμε. Τι μπουρδέλο είναι, είναι σαν το μηχανάκι του κλπ κλπ κλπ.
Παίρνω το ρολόι κοιτάω και του λέω: 17,2 γράφει μάστορα, το άλλο που διάβασες είναι 24 SU δλδ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 TOY μηνού (μετά από κάμποση αναμονή κι ενώ το θερμόμετρο μετράει κανονικά γυρίζει αυτόματα σε ένδειξη ημερομηνίας) χαχαχα
Να θυμηθώ στον καφέ στο Λιδωρίκι εξέχουσα φυσιογνωμία του φόρουμ να μουρμουρίζει "You are Beautiful I Love you" ??
Τι να πρωτο θυμηθώ, οι ατάκες η μία μετά την άλλη, το παρεάκι απίστευτο, το γέλιο άφθονο σε σημείο overdose, η φύση τα χρώματα, τ' αρώματα, τα ζουζούνια οι ακρίδες :lipssealed:.
Δυστυχώς πήγαμε την Κυριακή και αυτό αποδείχτηκε λίγο. Έπρεπε να ήμαστε εκεί από το Σάββατο. Ας όψεται όμως η δουλειά που δεν με αφήνει να πάρω ανάσα.
o_gavros
25/08/2014, 14:18
Ευγε κύριοι!
Σε μελλοντικη εξορμηση θελω να ανταλλάξω τεχνικες με τον ντιτζεη του καρβουνου,κι ας είμαι περισσότερο της κλασσικής παιδείας :p:p
Τραπέζι λιτό, απέριττο, μια σαλάτα, μιά τηγανιά πατάτες και 4,5 κιλά παϊδάκια...
το κοροϊδεύεις;
εγω μοναστικό θα το χαραχτήριζα.
ωραιο team βλεπω!!!μπραβο ρε παιδες,παντα τετοια!!!
μεχρι την επομενη....:beer::beer:
Άκη δεν μπορώ να σου περιγράψω τι έγινε, τση πόρνης να έλεγα λίγο θα ήταν. Αν ήσουν κι εσύ με τη Γωγώ, ο άλλος ο ακατονόμαστος ο αλουμινατζής με το ταίρι του και ο JR με το καπέλο του και φωτό από την μπανιέρα του, ακόμα θα γελάγαμε.
Στην επόμενη λοιπόν.
:beer:
akis_trevor
25/08/2014, 16:15
Άκη δεν μπορώ να σου περιγράψω τι έγινε, τση πόρνης να έλεγα λίγο θα ήταν. Αν ήσουν κι εσύ με τη Γωγώ, ο άλλος ο ακατονόμαστος ο αλουμινατζής με το ταίρι του και ο JR με το καπέλο του και φωτό από την μπανιέρα του, ακόμα θα γελάγαμε.
Στην επόμενη λοιπόν.
οσο μπορω να παρω μια γευση απτις περιγραφες,καταλαβα....:cry:
εγω προς το παρον μετα κατι γαμο ιστοριες κανω αποτοξινωση απο τα κλαρινα.δυστυχως δεν μπορουσα με τιποτα να ερθω..
καλα να ειμαστε,θα την βρουμε την ακρη μας ;)
amyroukai
25/08/2014, 16:41
κανω αποτοξινωση απο τα κλαρινα.δυστυχως δεν μπορουσα με τιποτα να ερθω...Κάτσε για να καταλάβω, μας λες κλαρίνα τώρα; :lol:
taisteal
25/08/2014, 16:51
Για την ιστορια,το μερος καθαριστηκε,μαζεψαμε ολα τα σκουπιδια που καναμε και το αφησαμε καλυτερο απο πριν.
Μωρέ εγώ το είδα ότι το παρεάκι θα είναι για δέσιμο γι' αυτό σκοτώθηκα να πάω.
Καλά το μέρος ήταν απίστευτο ενώ το κλίμα που επικρατούσε ήταν όλα τα λεφτά. Και το εκκλησάκι και η θέα και η διαδρομή και η παρέα! Και πως να μην είναι δλδ αφού είχαμε και τον βασκα να ξορκίζει τα κακά πνευματα. tai συγχαρητήρια ρε μαν. Τα είπαμε και με τον ggs, κάθε φορά που πάω σ' εκείνα τα μέρη, αυτή στροφούλα προς οίτη μου βγάζει τα μάτια. Νεχτ τιμε.
Τα είιιιπαμε!!!! Ξέρεις τώρα! Εν μέσω δακρύων και πόνων τα είπαμε, γιατί είχαμε και εκείνον τον τρελό που οργίαζε. Πρέπει να ήταν τότε που ήθελε να ανεβάσει τη χοντρή στην ανηφόρα.
Επίσης πρέπει να αναγνωρίσω δημόσια στον Vaska το γεγονός ότι δεν χάθηκε. Από τότε που έμπλεξε με την τεχνολογία, ακόμα και όταν πάει αλλού με υπαιτιότητα άλλου ξέρει πάντα που περίπου βρίσκεται. Ή τουλάχιστον, ξέρει ότι είναι εντός συνόρων. Καιρός ήταν γιατί κόντεψε να μάθει Αλβανικά!
Οπότε από δω και πέρα μόνο εξαψήφιες συντεταγμένες στον Βιλλ και τις σωστές παρακαλώ, διότι δε θα πέφτει συνέχεια επάνω σε άλλους για να τον οδηγήσουν στο σωστό σημείο και θα τον ψάχνουμε πάλι.
Δεύτερον αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κλείσουμε σε ίδρυμα κάποια στιγμή. Εντάξει όχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε νορμάλ αλλά αυτός επείγει κομματάκι περισσότερο διότι είναι επικίνδυνος. Αλήθεια σας λέω, κοντέψαμε να πεθάνουμε απ' τα γέλια με δαύτον.
Βιλλάρα ευχαριστώ για το six pack.
ggs αν δεν είχα πράγματα επάνω στην μηχανή και δε με πίεζε ο χρόνος δε θα σε έπαιρνα τηλέφωνο τόσο νωρίς.
Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω απ' το Σάββατο. Δεν πειράζει, στο επόμενο εκκλησάκι.
amyroukai στο κράτησαν κρυφό αλλά αν την ανέβαινες εκείνη την ανηφόρα με το getz έβγαζες ένα πενηνταρικάκι να το ξέρεις.
argy που το είχες κρυμμένο το machine ρε συ? Δεν το πήρε το μάτι μου.
Καλά η επιστροφή, όλα τα λεφτά. Μετά το ζευγαράκι στο βενζινάδικο ένας τρελός μου φώναζε πάνω απ' τη μηχανή, μέσα απ' το κράνος κάπου στα 130χλμ. Ρε όλους τους τρελούς σήμερα θα τους γνωρίσω? :lol:
Βτεκ και κατεμάκια (δε θυμάμαι νικ) χάρηκα που σας γνώρισα.
Τελικά αυτά τα κτμ πάνε ακόμα και με σλικ στην κροκάλα. Για τα αφρικα δε το συζητάμε, έμαθα πως εκτελούσε και χρέη dilivery machine για δυσπρόσιτα σημεία.
melow το χωριό σου ήταν αυτό που φαινόταν απέναντι?
Καλά το εκκλησάκι ήταν ψυγείο. Όταν έφτασα μου είπε ο ggs να μπω λίγο μέσα να κατεβάσω θερμοκρασία. Εντάξει περίμενα ότι θα ήταν δροσερό αλλά τελικά αυτό ήταν ψυγείο. Όποιος καθόταν έξω κοντά στην πόρτα ένιωθε τον κρύο αέρα να βγαίνει. Και να φανταστείτε ότι κάποιος κοιμήθηκε εκεί μέσα το βράδυ και μάλιστα χωρίς υπνόσακο. Το ρολόι το βασκα έδειξε 17 βαθμούς. Φυσικά αυτό το εμφανίζει μόνο στον ίδιο.
Φυσικά 5 ώρες που έκατσα ήταν πολύ λίγες αλλά άξιζαν και με το παραπάνω. Οι μόνοι πιο τυχεροί από μας που πήγαμε Κυριακή ήταν όσοι πήγαν απ' το Σάββατο.
gior-gos
25/08/2014, 19:16
Να θυμηθώ στον καφέ στο Λιδωρίκι εξέχουσα φυσιογνωμία του φόρουμ να μουρμουρίζει "You are Beautiful I Love you" ??
Και φυσικά την υπέροχη γκαρσόνα στο καφενείο του Λιδωρικίου..........
Οπτασία :pipila:
Φωτο για μας που δεν ήρθαμε ή βάζω με το νου μου ότι θέλω??
Μαλλον θα πρεπει να αρκεστείς στη φαντασια...
...μεχρι την επομενη βολτα :D
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ το ειδες;; :winka: :lol:
Μπραβο μαγκες!!! Πολυ ωραια βολτα! Και στα επομενα :beer:
akis_trevor
25/08/2014, 20:06
Κάτσε για να καταλάβω, μας λες κλαρίνα τώρα; :lol:
οχι,παρεξηγησης!!!!
εγω ημουν σε κλαρινα..εσεις ησασταν σε θυμιατα κλπ εκκλησιαστικα σκευη αποτι ειδα...:bawl:
το λΕπόν
ήταν απρόσμενα καλά, πολύ καλή παρέα όλα τα παιδιά που γνώρισα, απίστευτες φάτσες
δεν είχα ξαναπάει από αυτά τα μέρη κιόλας, ήταν όλοι / όλα καινούργια για μένα,
τι να πρωτοθυμηθω, αναμνήσεις ατάκτως πεταμένες
πολύ ωραία θέα το εκκλησάκι,
η υγρασία και το κρύο της αρκούδας μέσα στην σπηλιά,
τα έλατα ολούθε,
οι σκέψεις του ρε συ θα διψάσουμε έχει μόνο τρία μικρά εμφιαλωμένα το χωριό κ μια 1 1/2 λιτρη φάντα
που μας το γέμισαν στην συκιά κ ξανά κατέβα στο χωριό κ γέμισμα,
τα δύο cbf, Θεόφιλου κ του ψήστη ( γειά σας παίδες, χάρηκα που σας γνώρισα )
στο πήγαινε, με κάνατε να σκέφτομαι ότι κατέβασα το λάθος μηχανάκι στην εκδρομή
τον ggs, που είχε κουβαλήσει τα πάντα μαζί του, μόνο πιστολάκι για τα μαλλιά δεν είχε,
απίστευτη οργάνωση !!
τον taisteal, ο έχω υπομονή κ νεύρα ατσάλι ( εκτός όταν βλέπει ακρίδες ) κ ταξιδεύω με 80
κάτι πανέμορφα τρενάκια, ιδιαίτερα με taisteal + ggs, δεν παώ γρήγορα, δεν παω αργα, έχω ρυθμό και ροή,
αρκετά γρήγορα για να το χαίρεσαι, αρκετά χαλαρά να μπορείς να βλέπεις κ τριγύρω,
ο vaska είναι απολαυστικός, αστείρευτος κ ασταματητος, το μπιρι μπίρι του είναι πυρηνικό,δεν σταματάει ποτέ
κ πατάει φρένο σε όλο το τόξο της στροφής, ακόμα και στην έξοδο, για να μην τον περάσεις :D:p:D
κάποιους έχω ξεχάσει, δεν θυμάμαι τα νικ τους στο φόρουμ,
τον γιάννη με το smt, ωραίο μηχανάκι ρε φίλε .. πολύ ωραίο ..
μερικές φωτό ..
Καταπληκτική παρέα,άφθονο γέλιο τέλεια τοποθεσία ιδανική θερμοκρασία καλό φαγητό άψογη οργάνωσή δεν έχω λόγια ήταν όλα τέλεια .οggs και τι δεν είχε φέρει μαζί του απίστευτο ...χάρηκα που γνώρισα και άλλους συμφορουμιτες και περάσαμε ένα όμορφο σκ στην φύση αντε παιδιά ανοίξτε χάρτες gps πυξίδες να βρούμε την επόμενη εξόρμηση
Καταπληκτική παρέα,άφθονο γέλιο τέλεια τοποθεσία ιδανική θερμοκρασία καλό φαγητό άψογη οργάνωσή δεν έχω λόγια ήταν όλα τέλεια .οggs και τι δεν είχε φέρει μαζί του απίστευτο ...χάρηκα που γνώρισα και άλλους συμφορουμιτες και περάσαμε ένα όμορφο σκ στην φύση αντε παιδιά ανοίξτε χάρτες gps πυξίδες να βρούμε την επόμενη εξόρμηση
Μην πάτε οίτη χωρίς εμένα. :D
Πελοποννησο ??? ;)
taisteal
26/08/2014, 15:06
Αρκει να μας φερνεις τυροπιττες...
:p
akis_trevor
26/08/2014, 15:14
δηλαδη θα με βαλετε να παρω σκηνη ε;;;;;;
οχι ... θα σε βάλουμε να δανειστείς σκηνή..:D
322313
akis_trevor
26/08/2014, 15:17
οχι ... θα σε βάλουμε να δανειστείς σκηνή..:D
καλυτερο ακουγεται...χαχαχαχα...
το κοιταγα λιγο παντως για σκηνη πριν κανα 2 βδομαδες...και με αυτα που βλεπω,ε,δεν θελω και πολυ....:cool:
Billymuse
26/08/2014, 15:18
:a13:
Η σκηνη μου ειναι για δυο ατομα με τα πραγματα τους..:smokin:
akis_trevor
26/08/2014, 15:27
:a13:
Η σκηνη μου ειναι για δυο ατομα με τα πραγματα τους..:smokin:
τωρα αυτο ειναι προΣκληση ή προκληση;;;;:bawl:
Billymuse
26/08/2014, 15:38
τωρα αυτο ειναι προΣκληση ή προκληση;;;;:bawl:
Ειναι ενα κουπονι για να περασεις ενα βραδυ αξεχαστο με το δικυλινδρο μου:look:
akis_trevor
26/08/2014, 15:43
με τιμα η προσφορα σου!!!!
απλα επειδη αμα κατσει καμια διανυκτερευση με βασκα μπουλμοντ κλπ αγροικους θα την ξεσκισουμε(την σκηνη :p ) και επειδη δεν μαρεσει να δανειζομαι,θα τσιμπησω μια σχετικα συντομα να εχουμε καβατζα.... ;)
Billymuse
26/08/2014, 17:57
με τιμα η προσφορα σου!!!!
απλα επειδη αμα κατσει καμια διανυκτερευση με βασκα μπουλμοντ κλπ αγροικους θα την ξεσκισουμε(την σκηνη :p ) και επειδη δεν μαρεσει να δανειζομαι,θα τσιμπησω μια σχετικα συντομα να εχουμε καβατζα.... ;)
Μεταξυ σοβαρου και αστειου κρατα αυτη τη καβατζα..
taisteal
16/09/2015, 01:09
:D:D:D:D
Για πειτε...
akis_trevor
16/09/2015, 08:57
Αν και τα ειπαμε εμεις,εχω καποιες ιδεες.
Λιμνη λαδωνα.εχει διαφορα μερη διπλα στην λιμνη ακομα και εκεινο διπλα στο μαγαζακι.
Ευηνος ποταμος στην γεφυρα μπανια.μια απτα ιδια με το απο πανω.
Αλλες πιο δυσκολες περιπτωσεις λογο βλαστησης ειναι η φολοη και η λιμνη τσιβλου.δεν εχω ξεκαθαρη εικονα αν παιζει μερος κλπ κλπ.
el-Gatto
16/09/2015, 09:39
Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνετε ,για πόσες μέρες ,κτλ
αλλά
και στη Λίμνη Τσιβλού ,και στην Φολόη ,υπάρχει χώρος κ δυνατότητα κατασκήνωσης ,σε ονειρικά σημεία ,και με ταβερνείο σε απόσταση αναπνοής κ στις δυο περιπτώσεις.
ΤΣΙΒΛΟΥ
341169
341170
ΦΟΛΟΗ
341171
Πίσω απο το ξύλινο αυτό σπιτάκι ,φαίνεται το υπέροχο δάσος της Φολόης ,με επίπεδο χώρο για σκηνές.
Δεξιά απο το σπιτάκι ,στα 50μ ,ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ALERT. :D
Ωραιος ο Γατος.....
αμα θετε παρεα για......ταβερνειο στο βουνο σφυρατε....
akis_trevor
16/09/2015, 11:11
ωραιος ο γατος!!!:beer:
el-Gatto
16/09/2015, 11:15
ωραιος ο γατος!!!:beer:
Ανοίξτε κανα θέμα με προθέσεις κ ημερομηνίες ,μπάς κ τα καταφέρει να'ρθει κι αυτός ντε. ;)
amyroukai
16/09/2015, 11:48
Γαμιέστε πατόκορφα και ΔΕΝ θα ανοίξω νέο θέμα "ποιό μονοκύλινδρο ον-οφ" γιατί έχω διαβάσει τα παλιότερα και έχω δει τι είναι εντός προϋπολογισμού, να βρω κάτι αξιόλογο πρέπει... Το ότι γαμιέστε το είπα; Α, ναι. Το βλέπω, από πέσιμο ή από πέσιμο θα πάω στα γεράματα...
spyrakos35
16/09/2015, 11:50
Γαμιέστε πατόκορφα και ΔΕΝ θα ανοίξω νέο θέμα "ποιό μονοκύλινδρο ον-οφ" γιατί έχω διαβάσει τα παλιότερα και έχω δει τι είναι εντός προϋπολογισμού, να βρω κάτι αξιόλογο πρέπει... Το ότι γαμιέστε το είπα; Α, ναι. Το βλέπω, από πέσιμο ή από πέσιμο θα πάω στα γεράματα...
ρε μλκς γιατί γαμιέστε και συγχίζετε το γιαννάκη μας στην ηλικία του???
Φιλε
ξεχασες κατι σοβαρο .....
Γ@μιομαστε
:bawl:
amyroukai
16/09/2015, 11:51
ρε μλκς γιατί γαμιέστε και συγχίζετε το γιαννάκη μας στην ηλικία του???
Φιλαράκι εγώ χαλαρός είμαι.
Οι άλλοι της οικογένειας που θα με τρέχουνε στους ορθοπεδικούς δεν ξέρω πόσο θα χαρούνε :bawl:
Οι άλλοι της οικογένειας που θα με τρέχουνε στους ορθοπεδικούς δεν ξέρω πόσο θα χαρούνε :bawl:
Στον καρδιολογο βλεπω πρωτα και μετα στον ορθοπεδικο....
(ή ανάλογα που εχει τις πιο σεξυ νοσοκομες!!)
spyrakos35
16/09/2015, 11:55
έχε μία φωτό/μαγνητάκι του πατηρ-TROOPER του Ορθοπεδικού πάνω στο Ντεπόζιτο και όλα θα παν καλά
:D