View Full Version : Το να βροντηξει ....
Με τα χχχ κμ πισω απο ενα αυτοκινητο μια μοτο το εχουμε δει αρκετες φορες ......
Μετα απο αυτον τον τρακο ομως πεστε μου εαν εχετε δει παρομοια καταληξη......http://www.youtube.com/watch?v=7vd_OuqUAaI
Παιζει το βιντεο να ειναι μουφα...?
akis_trevor
20/08/2014, 14:08
το εβαλε ο βυρωνας στα αστεια/περιεργα βιντεΑ..
οπως και να εχει...:uplate:
το εβαλε ο βυρωνας στα αστεια/περιεργα βιντεΑ..
:smokin: αυτους με τα σαυροαπριλια μην τους παιξεις λιγο ασφαλτο ολα να τα προλαβαινουν....:smokin:
:beer::beer:
:smokin: αυτους με τα σαυροαπριλια μην τους παιξεις λιγο ασφαλτο ολα να τα προλαβαινουν....:smokin:
Ρε άι πάενε :lol:
Πάντως μου φαίνεται μούφα. Τέτοια κωλοτούμπα και ακαριαίο πάτημα στην οροφή αυτοκινητου εν κινήσει, ούτε ο Μελισσανίδης στις δόξες του δεν θα κατάφερνε.:rolleyes:
taisteal
20/08/2014, 14:31
Δεν παιζει τετοιο σεναριο..
Πάντως μου φαίνεται μούφα. Τέτοια κωλοτούμπα και ακαριαίο πάτημα στην οροφή αυτοκινητου εν κινήσει, ούτε ο Μελισσανίδης στις δόξες του δεν θα κατάφερνε.:rolleyes:
Ετσι μου φαινετε και εμενα ...
εαν δεις στο τελος του βιντεο φαινετε οτι το αμαξι σταματαει αποτομα και αυτος ετοιμαζετε να κατεβει ( κανονικα θα εφευγε πανω απο το αμαξι πετωντας στο φρεναρισμα του....
Μουφα μαλλον αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλη...)
andreastwin
20/08/2014, 22:10
μηπως ειναι δοκιμες προβες απο το μεντρανο,αντε να ερθει και στην ελλαδα να το δουμε.