Σύνδεση

View Full Version : Ενα, πραγματικά, διαφορετικό ταξιδιωτικό.

lykourgi
28/08/2014, 22:03
Ταξίδι στην Ιρλανδία.

http://www.mybike.gr/topic/74223-a%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf/page__fromsearch__1

Διαβάστε, αξίζει.

amyroukai
28/08/2014, 22:24
Αυτός είναι ο πρώην δικός μας που πήγε σε άλλο μαγαζάκι; Νομίζω ότι έχουμε συνευρεθεί σε βόλτα κάποτε.

Άσχετο αυτό βέβαια με το ταξιδιωτικό, κρίμα για το πως κατέληξε.

MG-KTiNoS
28/08/2014, 22:32
Θα ήθελα όλα αυτά να έχουν γίνει στην Ελλάδα.
Μια μέρα θα πάω να γνωρίσω τους ανθρώπους αυτούς.

lykourgi
28/08/2014, 22:34
Αυτός είναι ο πρώην δικός μας που πήγε σε άλλο μαγαζάκι; Νομίζω ότι έχουμε συνευρεθεί σε βόλτα κάποτε.

Άσχετο αυτό βέβαια με το ταξιδιωτικό, κρίμα για το πως κατέληξε.

Παρακαλώ, ας μην αναλωθούμε στα "μαγαζάκια", τους "δικους μας" και τους "άλλους".
Δεν είναι εκεί το θέμα.

Οσο για την κατάληξη, δεν είναι ακριβώς "κρίμα". Σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα ζητούσε ο καθένας από το ταξίδι του, αλλά έχει και θετικό πρόσημο.

amyroukai
28/08/2014, 22:39
Δεν τίθεται θέμα μαγαζιών, απλά αναρωτιέμαι αν είναι αυτός που ξέρω ή όχι. Το άλλο ζήτημα έχει συζητηθεί άπειρες φορές χωρίς να καταλήξει κάπου... :)

Για να φτάσει στο θετικό πρόσημο θέλει πολλές σελίδες ακόμα, φαντάζομαι, τις οποίες δεν θα διαβάσω απόψε, θα μείνω στην 5η για την ώρα, νυστάζω.

taisteal
29/08/2014, 01:17
Δεν το ξερω το παλληκαρι,κριμα που παιχτηκε τετοιο σκηνικο και του χαλασε το ταξιδι,αλλα πολλες μα παρα πολλες
guinness παγωμενες στους Ιρλανδους για την ανθρωπια τους,που την ειδα απο κοντα σε μεγαλο βαθμο.
Ειχα την τυχη να παω σ'αυτην την υπεροχη χωρα τον Ιουνιο,και ελπιζω να ξαναπαω στο μελλον..

amyroukai
29/08/2014, 07:55
Τώρα που διάβασα τα περισσότερα...

Άφωνος! Κατ΄ αρχήν απ' όσο τον θυμάμαι είναι χαμηλών τόνων και ευγενέστατος οπότε είναι καρμική αδικία να βλέπεις τέτοια στραβή να συμβαίνει σε τέτοιους ανθρώπους, από την άλλη το σύμπαν τον αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Κρίμα από τη μία, καλό από την άλλη, τεράστια εμπειρία, κέρδος σε φίλους και μιά απίστευτη ιστορία που θα την θυμάται μιά ζωή.

Και όντως, δεν ξέρω αν ένα αντίστοιχο περιστατικό θα είχε πάρει αντίστοιχες διαστάσεις εδώ στο ελλάντα.

spyrakos35
29/08/2014, 08:48
δεν θέλω να ξέρω τι θα γινόταν σε ανάλογο περιστατικό στην ελλάδα....

πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους Ιρλανδούς, πραγματικά με συγκίνησαν...

Hayate
29/08/2014, 10:10
Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ώρες-ώρες με κάτι τέτοια....εκτός απο τα 100 εγκεφαλικά δλδ που παθαίνεις με το συμβάν μετά τα παθαίνεις απο συγκίνηση.Πολλά μπράβο στους ανθρώπους γιατί δε ξέρω αν παίζει να γινόταν ξανά κάτι τέτοιο...ασχέτως απο ελλάντα ή όχι...

lykourgi
29/08/2014, 10:27
πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους Ιρλανδούς, πραγματικά με συγκίνησαν...

Γι' αυτό το έβαλα, η βοήθεια και η αλληλεγγύη σε αυτή την ιστορία είναι πραγματικά έξω από κάθε φαντασία.

zannisvel
29/08/2014, 10:57
Απιστευτη ιστορια!!!
Κατι τετοια παντως μας υπενθυμιζουν τι ειναι να εισαι ανθρωπος.
Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι καποιοι απο μας θα βοηθουσαν, οσο μπορουσαν και με ο,τι μπορουσαν. Μην ξεχνατε και το παιδι με το Decatria project που δεν ειχε καν προβλημα και τοσοι προσφερθηκαν, εστω να κερασουν ενα καφε.
Παντως μπραβο τους και μακαρι να μπορεσουμε να το ανταποδωσουμε.
Το σημαδακι στο χαρτι μπηκε.

Bowleno
29/08/2014, 12:23
Απίστευτη ιστορία! :uplate: Και ακόμα πιο απίστευτοι Άνθρωποι! (με Α κεφαλαίο...) :uplate:

Ότι και να πει κανείς, είναι λίγο, πολλές :beer:

gior-gos
29/08/2014, 13:54
Υποδειγματικη ανθρωπινη αλληλεγγυη.

akis_trevor
29/08/2014, 14:01
Μην ξεχνατε και το παιδι με το Decatria project που δεν ειχε καν προβλημα και τοσοι προσφερθηκαν, εστω να κερασουν ενα καφε.

και φετος πηγε νορντκαπ ρωσιες κλπ.... ;)
οσο για το περιστατικο,τι να πω;ο ανθρωπος αν θελει,μπορει να καταφερει πολλα,αλλα αντι να ειμαστε μαζι με τον διπλανο μας,κοιταμε να του βγαλουμε το ματι...

Pan (dvs)
29/08/2014, 14:04
Αυτο ητανε οντως Ταξιδι.

zannisvel
29/08/2014, 14:21
και φετος πηγε νορντκαπ ρωσιες κλπ.... ;)
οσο για το περιστατικο,τι να πω;ο ανθρωπος αν θελει,μπορει να καταφερει πολλα,αλλα αντι να ειμαστε μαζι με τον διπλανο μας,κοιταμε να του βγαλουμε το ματι...

:beer:

virus
29/08/2014, 15:31
ο νικος ειναι ενα φοβερο παιδι χαμηλων τονων και Ανθρωπος. φοβερη ιστορια κι ευτυχως ειχε αισιο τελος.

εχω την τυχη να τον γνωριζω

και μπραβο στους ιρλανδους για οτι κανανε :beer:

pektis
29/08/2014, 18:54
Καλα μιλαμε για απιστευτη περιπετεια...
Ευτυχως για τον ''ταξιδευτη'' πηγαν ολα καλα!:beer:

antsoar
29/08/2014, 22:31
Φοβεροί οι Ιρλανδοί, θεώρησαν προσωπικό τους χρέος να διορθώσουν τη αδικία που έγινε στον τόπο τους, χίλια μπράβο.
Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα κάναμε εμείς σε αντίστοιχη περίπτωση.

Pan (dvs)
30/08/2014, 07:19
Φοβεροί οι Ιρλανδοί, θεώρησαν προσωπικό τους χρέος να διορθώσουν τη αδικία που έγινε στον τόπο τους, χίλια μπράβο.
Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα κάναμε εμείς σε αντίστοιχη περίπτωση.

Ξερεις.