PDA

View Full Version : Dodok ασύλληπτο λαγωνικό

Uriah Heep
20/10/2005, 16:03
Χθές ξεκίνησα μ΄ένα φίλο ένα 5θήμερο ταξίδι προς Πρέσπες, Πίνδο κλπ. Για κάποιο δυσάρεστο νέο που μάθαμε για φίλο μας στην Θεσσαλονίκη, επιστρέψαμε εσπευσμένα από τις Πρέσπες και στον δρόμο κάναμε στάση στην Έδεσσα για ένα γρήγορο καφέ. Φυσικά και σκέφτηκα να τηλεφωνήσω στον Θόδωρο αλλά η ψυχολογία μας ήταν πεσμένη και η παραμονή μας στην Έδεσσα ελάχιστη.
Μαύρο φίδι που μας δάκωσε... Είχαμε εντοπιστεί από τα ραντάρ του, αναγνωρίστηκα ως "βρώμικος ταξιδιώτης", έσπασε το τηλέφωνο (που το είχα κλειστό) στις κλήσεις, και ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια της καφετέριας να μας ενημερώσει ότι μας καλεί ο Dodok αλλά δεν μας πρόλαβε για δευτερόλεπτα... Μόλις είχαμε φύγει...

Συμβουλή λοιπόν. Όποιος περνά από την Έδεσσα να γνωρίζει ότι τίποτα δεν ξεφεύγει από το "μάτι" του ασύλληπτου Dodok και δεν θα γλυτώσει την παρεξήγηση μαζί του αν περάσει "στη ζούλα" χωρίς να ενημερώσει...

Θα τον πιούμε τον καφέ την επόμενη φορά Θόδωρε ή οταν έρθεις εσύ στην Θεσσαλονίκη. Με μεγάλη χαρά...

Δεν παίζεται με τίποτα ο Dodok παιδιά!!!

OldMan
20/10/2005, 16:15
:mad: :D :mad:

Χμμμμμ...!!!

Πενθήμερο ταξίδι στις Πέσπες, Βασιλάκη ???

(Πήραμε καινούριο μηχανάκι ή τραβιώμαστε με το XR ??)

:lol: :wave2: :lol:

Υ.Γ.

Ο Θόδωρας κατεβαίνει Θεσ/νικη δις της εβδομάδος, αλλά μόνιμα "ποιεί την νήσσαν" !!!
(Θα του την "σιάξω την γούνα").

:wave2: :beer: :wave2:

Uriah Heep
20/10/2005, 17:30
Φίλος από τη Μυτιλήνη πήρε την άδειά του για να "κάνει χιλιόμετρα" σε Μακεδονία-Ήπειρο.
Πώς να μην αποδεχθώ την τιμήν?

Φυσικά την παραμονή (βράδυ της Τρίτης) παίχτηκε το γνωστό σενάριο της μόντας για ένα ΚΤΜ 950 μαύρο '05 με 7500χλμ αλλά δεν έκατσε.
Το ΧR αν εξαιρέσουμε την Εθνική οδό, έκανε στο χώμα (Όρμα-Καϊμακτσαλάν) και στο κλειστό ασφάλτινο στροφιλίκι το GS 1200 του φίλου μου να φαίνεται σαν να παίζει σε slow motion...

Δυστυχώς η καταπληκτική εκδρομή διακόπηκε ξαφνικά από κακό μαντάτο που μας ήρθε σήμερα το πρωί.

Το τσίπουρο το έβρασα την Κυριακή. Δεν ενημέρωσα γιατί ήμουν η τελευταία απρογραμμάτιστη παράνομη καζανιά.
Βάλε το βιολογικό γκράν-νουάρ σταφύλι, βάλε το ότι έβραζε υπό ρύθμ'ν μπλούζ μουσική υπόκρουση, βάλε ότι η καζανιά ήταν παράνομη, βάλε και ότι λόγω εξαιρετικού σταφυλιού δεν έβαλα γλυκάνισο (άκουτα CRS-K) βγάλε μόνος τα συμπεράσματά σου...

Στην τσιπουροσυνάντηση λοιπόν!

OldMan
20/10/2005, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
για ένα ΚΤΜ 950 μαύρο '05

Στην τσιπουροσυνάντηση λοιπόν!

:look: :confused: :look:

Μαύρο ρε Billy ...???

(Φαίνεται η σκόνη...).
:lol: :rotflmao: :lol:

Τα περί τσίπουρου, κάνω πως ΔΕΝ τα άκουσα...
(Αφού ξέρεις ότι ΔΕΝ πίνω...!!!)

:wave2: :beer: :beer: :beer: :lol:

angels_gr
21/10/2005, 08:57
Καλά, για όσους δεν ξέρουν τον Dodoc, κοινός Θεόδωρο, το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Θεόδωρος αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε θερμή Μακεδονίτικη φιλοξενία. Άτομο που δίνει στους άλλους και αγαπιέται εύκολα. Γεια σου Dodoc!!!

:wave2:

OldMan
21/10/2005, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
και αγαπιέται εύκολα.

Ιδίως από κοπέλες με "βαριά" προφορά !!!

:lol: :beer: :lol:

sniper
21/10/2005, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Ιδίως από κοπέλες με "βαριά" προφορά !!!

Ντοκουμέντα παρακαλώ....

Σπίλωση προσώπων και υπολήψεων να γίνεται εμπεριστατομένα....

Φωτογραφίες και τηλέφωνα παρακαλώ, Τώρα :lol:

OldMan
21/10/2005, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...Σπίλωση προσώπων και υπολήψεων να γίνεται εμπεριστατομένα....

Τι "σπίλωση" και πράσινα άλογα ρε Sniper...

Εδώ ερχόταν - στο άσχετο - και μας τσιμπούσαν το μαγουλάκι διάφορες γκόμενες, επειδή μας είχαν δει ΚΑΠΟΤΕ μαζί με τον Θόδωρο !!!

Υ.Γ.
Όσο για φωτό, τηλέφωνα και documents, δεν νομίζω ότι υπάρχει (τουλάχιστον στο εμπόριο..) Server ικανός να τα "σηκώσει" !!!

Uriah Heep
21/10/2005, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Μαύρο ρε Billy ...???

(Φαίνεται η σκόνη...).

Τα περί τσίπουρου, κάνω πως ΔΕΝ τα άκουσα...
(Αφού ξέρεις ότι ΔΕΝ πίνω...!!!)

:wave2: :beer: :beer: :beer: :lol:

Τί κι αν φαίνεται η σκόνη?

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολεμικό μηχάνημα φίλε. Έπαθα πλάκα...

:beer: :beer: :beer:

Dodok edessa
21/10/2005, 21:27
:blush: :blush: :blush: παιδες σας αγαπώ όλους :blush: :blush: και βεβαια οποιος ερθει απο εδω πάνω θα με βρει κοντα του .;)
δυστυχως εχω ενα προβληματακι με την υγεια της γυναικας μου ,και τρέχω γιαυτο και χάθηκα .και ισως χαθω για καποιες μέρες.:(
καρντασια μου ,δινω την φιλια μου σαυτους που αξιζουν, και εσας που γνωρισα απο εδω μέσα σιγουρα την αξιζετε και την εχετε.:wave2:
ελπιζω να τα πουμε συντομα:( :wave2:

Dodok edessa
21/10/2005, 21:29
ααα!!! καλοταξιδο Uriah Heep.:wave2: και γαμώ ....θελω βόλτα :wave2:

city
22/10/2005, 10:46
Περαστικά στη γυναίκα σου Θοδωρή!
Ταχεία ανάρρωση εύχομαι! :smilea:
:wave2: