PDA

View Full Version : bmw.... s1000xr

Σελίδες : [1] 2

spyrakos35
03/09/2014, 21:20
Θα τον πεθανω τωρα....... :evil:

http://bikeit.gr/new-models/bmw/5510-nea-montela-2015-bmw-s-1000-xr.html

taisteal
03/09/2014, 21:37
Και μονο που το λενε XR θα το αγορασω..

:lol:

gior-gos
03/09/2014, 21:38
Σαν το Ducati multistrada μοιαζει

geez996
03/09/2014, 21:47
Ενδιαφέρων.

ggs
03/09/2014, 22:25
:bawl::bawl:

PetranGR
03/09/2014, 22:45
μόνο σε εμένα άρεσε ;;;;

:(

AristidisZ
03/09/2014, 22:48
όχι ρε είναι πολύ ωραίο...

πόσο να πηγαίνει άραγες το μαλλί ;

amyroukai
03/09/2014, 23:06
Είναι μουρλιοπέρφεκτ, αφού το είδα και ξεκίνησα να σκέφτομαι ψηλότερο τιμόνι στο φέιζερ και πως θα φέρω το μούτρο λίγο πιο πάνω μαζί με ένα πλαϊνό για τα ψυγεία...

ggs
04/09/2014, 08:33
Μωρε , το μηχανακι μια χαρα (μπορει να) είναι..

Αυτά που γραφουν στο αρθρο είναι για γελια…

«..το νέο ADVENTURE της BMW…»…καλα εδώ εκλαψα…
«…τουριστική χρήση…»….live your myth in Sounio…
«..μεγάλη σέλα για άνετη παραμονή δυο επιβαινόντων…»….μπροστα always και πισω o.b.
«…ψηλότερη θέση οδήγησης …»… κι ο άλλος είναι σαν «ς» επάνω της (εκτος κι αν είναι 2.15…)

Δηλαδή , δεν μπόρουσαν να γράψουν απλα και μονο ότι η bmw μύρισε ψωμι στην κατηγορία των ψηλών ss(που πουλαει και μαλιστα ακριβα μηχανακια) και θελει να πάρει μερίδιο ?

…αλλα θα μου πεις , σιγα μην υπαρχει ειλικρινια …. Εδώ το Ζουπερ Τενερε το παρουσίαζαν με τουρμπάνι και αμμολόφους…

spyrakos35
04/09/2014, 08:35

«..μεγάλη σέλα για άνετη παραμονή δυο επιβαινόντων…»….μπροστα always και πισω o.b.
«…ψηλότερη θέση οδήγησης …»… κι ο άλλος είναι σαν «ς» επάνω της (εκτος κι αν είναι 2.15…)

Δηλαδή , δεν μπόρουσαν να γράψουν απλα και μονο ότι η bmw μύρισε ψωμι στην κατηγορία των ψηλών ss(που πουλαει και μαλιστα ακριβα μηχανακια) και θελει να πάρει μερίδιο ?

…αλλα θα μου πεις , σιγα μην υπαρχει ειλικρινια …. Εδώ το Ζουπερ Τενερε το παρουσίαζαν με τουρμπάνι και αμμολόφους…

ο Μιστερ Τ είναι χακερ....

:bawl:

theofilos888
04/09/2014, 08:36

Ναι αλλα το τενερε δε μπαζει αμμο στο φιλτροκουτι...... και το μπεμπε ειναι σαν να σφιγγεσαι στην τουαλετα.

amyroukai
04/09/2014, 08:50

Μιά χαρά πάει στους αμμόλοφους, mr T, αλλά όπως είπε και ο τολμήσας JaumeV είναι βαρύ και αν πας μόνος σου και κολλήσεις πουθενά, θα μείνεις εκεί.

O όρος adventure είναι ατυχώς βιασμένος. Τα ίδια διαβάζαμε για το νέο TDM πρόσφατα. Πχιό αντβέντσουρ ρε βλαμμένοι με 17άρες ασφάλτινες; Επειδή είναι ψηλό;

Στο συγκεκριμένο, το μόνο του κακό είναι ότι τα γόνατα του αναβάτη είναι πολύ λυγισμένα, σε αντίθεση με τα άλλα ψηλά με 17ρηδες.

spyrakos35
04/09/2014, 08:54
Στο συγκεκριμένο, το μόνο του κακό είναι ότι τα γόνατα του αναβάτη είναι πολύ λυγισμένα, σε αντίθεση με τα άλλα ψηλά με 17ρηδες.

κάτσε γιατί πρέπει να κάνανε μαλακία (δεν είναι η πρώτη φορα, για μπεμβέ μιλάμε) και να βάλανε γομάρι/ντερέκι για δοκιμαστή.....
(μου αρέσουν αυτές οι δήθεν κατασκοπευτικές φωτό με....... ραντεβού...... ;))

Julius
04/09/2014, 08:56
και το μπεμπε ειναι σαν να σφιγγεσαι στην τουαλετα.

+1000

:sick::a020:

ggs
04/09/2014, 09:07
Μιά χαρά πάει στους αμμόλοφους, mr T, αλλά όπως είπε και ο τολμήσας JaumeV είναι βαρύ και αν πας μόνος σου και κολλήσεις πουθενά, θα μείνεις εκεί.
.

Ναι βρε γλυκιε μου χοχλιε..:lol:
Όλα πανε (υπο συνθηκες και χερια) παντού… εδώ,πηγε σε αμμόλοφους το R1 δια χειρός Στεφανου Πετερανσελιου μαζι με ένα ελικοπτερο και δυο φορτηγα… όμως , αμα βλεπεις ένα R1 δεν λες «..πωπω γουστα που θα βγαλω στην Σενεγαλη…»:p

Δλδ, αμα το Ζουπερ Τενερε το παρουσιαζεις με τουρμπανια και αμμους , το ΚΤΜ 450 πρεπει να το παρουσιαζεις στις σπηλιες της tora-bora με δοκιμαστη τον αλ-Ζαουαχρι…:bawl:

amyroukai
04/09/2014, 09:22
Μιλάς με γρίφους γέροντα και βαριέμαι να ανοίξω το google maps... :)

endopandou
05/09/2014, 15:35

:tooth: Έτσι ακριβώς. Δεν υπάρχει καταχωρημένο πουθενά στον τύπο τεχνικό στοιχείο που να μιλάει για άλλες διαδρομές αναρτήσεων, άλλο ύψος, άλλα φρένα, άλλο πλαίσιο, κλπ κλπ από το s1000r. Μέχρι στιγμής έχουν πει μόνο για ένα s1000r με καλύτερη κάλυψη απ τον αέρα και πιο άνετη σέλα. Τίποτα άλλο. Οι συγκρίσεις με το multi προέκυψαν εντελώς αυθαίρετα. Υπάρχουν ένα σωρό street μηχανάκια που μπορεί να συγκριθεί και με τα έως τώρα στοιχεία δείχνει πως θα βρίσκεται στο άκρο από πλευράς στησίματος. Αν είναι έτσι, νομίζω πως θα είναι καταπληκτικό μηχάνημα.

endopandou
06/09/2014, 08:13
edit
Mόλις έδωσε το cycle world νέες εικόνες στις οποίες φαίνεται μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων καθώς και ύψος απο το έδαφος :a014:

http://www.cycleworld.com/2014/09/05/2015-bmw-s1000xr-adventure-touring-motorcycle-spy-photos/?src=SOC&dom=tw

patsavour
06/09/2014, 13:23
Αμα με την πανασχημη π@π@ρι@ της BMW με τις διαστασεις 500 cc και την σελλα σε 2 επιπεδα με παχος φλυδας και μεγεθους η πισω για 10χρονα,κανεις τουρισμο τοτε μ αυτο http://www.motorcycleshdwallpaper.com/honda-motorcycles/honda-st-1300-pan-european-technical-data-of-motorcycle-motorcycle/ τι κανεις?Διαγαλαξιακο ταξιδι?? Aπο μακακια σε μακακια οι φριτσιδες.Και ετσι οπως την βλεπω σε καμμια Κινα θα φτιαχνεται:cry::cry::cry:

Με τιμη Γερμανιας ομως .Με πιανννεις?????????

el_hymador
06/09/2014, 13:49
Δε πα να το λέγανε και cruiser; Μια χαρά θα είναι το μηχανάκι για τις ελληνικές συνθήκες, πολύ προτιμότερο από ένα καθαρόαιμο ss.

notakos600
06/09/2014, 14:10
Κακάσχημο και γερμανικό, μπα δεν θα πάρω. ;)

chester24
07/09/2014, 02:01
:yuck: Πανω που οι καφετεριες ειχαν αρχισει να βαριουνται τα τζι ες...

lyberakos
06/11/2014, 19:49
https://www.youtube.com/watch?v=0Fpv5g84Gho

foogr01
28/05/2015, 21:53
Για πάμε (http://bikeit.gr/test-bikes/on-off-test/bmw-on-off-test/6444-dokimes-on-off-2015-bmw-s-1000-xr-parousiasi.html)....

Γιατί βαρέθηκα με την Africa δίπλα :p

Edit: και κάτι στο σωλήνα (https://www.youtube.com/watch?v=M-xAs4QbaG8).

RaGe_Raptor
28/05/2015, 22:38
Για πάμε (http://bikeit.gr/test-bikes/on-off-test/bmw-on-off-test/6444-dokimes-on-off-2015-bmw-s-1000-xr-parousiasi.html)....

Γιατί βαρέθηκα με την Africa δίπλα :p

Edit: και κάτι στο σωλήνα (https://www.youtube.com/watch?v=M-xAs4QbaG8).

να σε πετύχει κανα τέτοιο που'χει shifter,blipper,tcs,abs,wc,lc και 150 άλογα και να σε κάνει χαζό στα στροφιλίκια......:eyepop:

νταξ' ΑΜΑ ξέρει ο πιλότος να το πάει......

skylaros
28/05/2015, 22:42
Αυτά τα μηχανάκια μου θυμίζουν τα cayenne σε δύο τροχούς.

taisteal
28/05/2015, 22:43
να σε πετύχει κανα τέτοιο που'χει shifter,blipper,tcs,abs,wc,lc και 150 άλογα και να σε κάνει χαζό στα στροφιλίκια......:eyepop:

νταξ' ΑΜΑ ξέρει ο πιλότος να το πάει......

Πιλοτος και bmw...

:lol::lol::lol:

RaGe_Raptor
28/05/2015, 22:49
Πιλοτος και bmw...

γιατί ???
από κινητήρες αεροσκαφών ξεκίνησε η bmw:p

amyroukai
28/05/2015, 22:54
Πιλοτος και bmw...

μικρουλη νταξ ειπαμε, δεν τις γουσταρς και τις θαβεις παρ'οτι μεχρι "χτες" τις καβαλουσες.

ειναι μουν@ρ@, εχει θεσαρα οδηγησης, μοτερουκλα, αναρτησαρες... Και θα ριξει πολλα τσαγια. Πολυ πολυ αγαπημενο...

taisteal
28/05/2015, 22:57
μικρουλη νταξ ειπαμε, δεν τις γουσταρς και τις θαβεις παρ'οτι μεχρι "χτες" τις καβαλουσες.

ειναι μουν@ρ@, εχει θεσαρα οδηγησης, μοτερουκλα, αναρτησαρες... Και θα ριξει πολλα τσαγια. Πολυ πολυ αγαπημενο...

Δεν αμφιβαλλω.
Αλλα ασε με να πειραξω λιγο τους μετοχους :D

amyroukai
28/05/2015, 23:00
μωρε να πειραζεις οτι θες.

το μεκανακ γ@μει παντως. μενει μονο να δουμε ποσο ζει το μοτερ...

AristidisZ
28/05/2015, 23:02
Πόσα άλογα είναι;
Αν διαβάσετε το άρθρο θα δείτε δυο τιμές

amyroukai
28/05/2015, 23:07
περισσοτερα απο οσα μπορω να διαχειριστω. :)

AristidisZ
28/05/2015, 23:12
περισσοτερα απο οσα μπορω να διαχειριστω. :)

προσωπικά μιλώντας μέχρι τα 158 δεν έχω θέμα απλά κάτι διάβασα στο link για 160...

amyroukai
28/05/2015, 23:20
τι να σε πω γιαβριμ, και τα 120κατι πολλα με φαινονται.

skylaros
28/05/2015, 23:31
Το nsr 500 του 97 (όχι και τόσο μακριά... πως περνούν τα χρόνια!!!) είχε 185hp. Ok δίχρονο ok αγωνιστικό ok υπάρχουν 100 μπλιμπλίκια πάνω στα μηχανάκια πλέον ΑΛΛΑ και πάλι πόσο πολύ έχει εξελιχθεί ο άνθρωπος ρε πστ μου που μέσα σε 15 χρόνια τα πολιτικά μηχανάκια έχουν ίδια και παραπάνω άλογα από τα αγωνιστικά του χθες?
Τέλος πάντων αυτή η κατηγορία για εμένα τελειώνει στο Caponord και αυτό γιατί κράτησε την ιπποδύναμη στα 125 άλογα, μπορεί να φορτωθεί σαν μουλάρι και να γυρίσεις και τη γη ολάκερη ( και πάλι πολλά είναι, να μη πω πως αυτό το Honda το NC750 είναι στα δικά μου μάτια πολύ πιο λογικό για διαδρομές σε άσφαλτο). Τώρα με δαύτο αφού χώμα δε πρόκειται να πατήσει κανείς γιατί να μη πάρει κάνα τουριστικό θηρίο από αυτά ντε με τα 1300cc 1400cc και τα 200 σχεδόν αλόγατα...

taisteal
28/05/2015, 23:36
, caponord... μπορεί να φορτωθεί σαν μουλάρι και να γυρίσεις και τη γη ολάκερη.

Υπαρχει μελος εδω μεσα που οποτε ξεκινουσε ταξιδι με δαυτο,γυρνουσε με οδικη

Δεν λεω ποιος :cool:

skylaros
29/05/2015, 00:13
Άλλο αυτό ρε, για τη λογική μιλάω!

:p

Lioulios
29/05/2015, 00:20
Μαλακία είναι . Το καινούριο βέρσυς που δε μ αρεσει , πιο όμορφο είναι .

taisteal
29/05/2015, 00:23
Άλλο αυτό ρε, για τη λογική μιλάω!

:p

Σε αυτα τα αλογα δεν υπαρχει λογικη ;)

amyroukai
29/05/2015, 00:32
δεν εχουτε μπει στην παραλογικη του xr.
και λετε μλκιες τωρα.

το xr ειναι το μοτορι που θα παρει αυτος που κουραστηκε απο τα ss και θεωρητικα θα κινειται στον ιδιο ρυθμο η καλυτερο, πολυ πιο ανετα, σε καθε επαρχιακο δρομο.

αν θες χωμα, αλλου κυριος. αν θες τετρακαβαλο με γυναικα πεθερα σκυλο και τα τεκνα στις βαλιτσες, αλλου κυριος. εχει και για εσενα αλλα μοτορια. αυτο ειναι το οπλο του 40φευγα που βαρεθηκε το στριμωγμα. γκαζζζζζζζ :)

teo_g7
29/05/2015, 00:51
Κι απο τιμή τι λέει;;;Πρεπει να πουλησεις τριάρι στα Μελίσσια η τη βγαζεις και με καμια γκαρσονιέρα στην Κυψέλη;

spyrakos35
29/05/2015, 04:23

+1300

ο ήχος & η αποδοση είναι κ@υλα....
στα μάτια μου & στα αυτιά μου (λέμε τώρα) είναι κλάσεις ανώτερο από 1190

λίγο η μύτη του με χαλάει αλλά δε γαμιέ.....

7Tolis
29/05/2015, 05:45
Θα κονταροχτυπιέται με το μουλτι και το αγκούστα.
Στη τιμή. Ωραία μηχανάκια ρε γμτ.

DrBig
29/05/2015, 06:05
Τέλος πάντων αυτή η κατηγορία για εμένα τελειώνει στο Caponord και αυτό γιατί κράτησε την ιπποδύναμη στα 125 άλογα

Ειναι λιγο μουφατα τα 125 γιατι τροχο 105 βγαζει.

endopandou
29/05/2015, 06:56
το xr ειναι το μοτορι που θα παρει αυτος που κουραστηκε απο τα ss και θεωρητικα θα κινειται στον ιδιο ρυθμο η καλυτερο, πολυ πιο ανετα, σε καθε επαρχιακο δρομο.

αν θες χωμα, αλλου κυριος. αν θες τετρακαβαλο με γυναικα πεθερα σκυλο και τα τεκνα στις βαλιτσες, αλλου κυριος. εχει και για εσενα αλλα μοτορια. αυτο ειναι το οπλο του 40φευγα που βαρεθηκε το στριμωγμα. γκαζζζζζζζ :):a013:

notakos600
29/05/2015, 07:26
Ούτε πριν 20 χρόνια μπορούσα να τα αγοράσω, ούτε και τώρα...
Κατά τα άλλα όμορφα και γρήγορα μηχανάκια.

Coyote.V
29/05/2015, 07:56

O όρος adventure είναι ατυχώς βιασμένος. Τα ίδια διαβάζαμε για το νέο TDM πρόσφατα. Πχιό αντβέντσουρ ρε βλαμμένοι με 17άρες ασφάλτινες; Επειδή είναι ψηλό;

Σωστός.... εδώ ο Ηλίας Βροχίδης που ταξιδεύει στην Αφρική, στην τελευταία του ανταπόκριση στη Μποτσουάνα που μέτρησε τρεις τούμπες με το XR είπε ότι το ξεφόρτωσε για να το ξεκολλήσει.... το 250 !!!
Το συγκεκριμένο για να το ξεκολλήσεις θα πρέπει εκτός από τα πράγματα να ξεφορτώσεις τις ρόδες τον κινητήρα και ίσως τα μπροστινά καλάμια....:rolleyes:

spyrakos35
29/05/2015, 08:02
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ο όρος "adventure" είναι ντε και καλά συνιφασμένος με χώματα, ρυακια, ποτάμια, γκρέμια και δε συμμαζεύεται.....

λες και το να πας μια αντιστοιχη γαμάτη ασφάλτινη στριφτερη διαδρομή με βουνά, λαγκάδια δεν είναι adventure....

:confused:

Sapadak
29/05/2015, 08:13
λες και το να πας μια αντιστοιχη γαμάτη ασφάλτινη στριφτερη διαδρομή με βουνά, λαγκάδια δεν είναι adventure....

Αυτό ειναι τάβλα, δεν ειναι περιπέτεια :D

spyrakos35
29/05/2015, 08:21
Αυτό ειναι τάβλα, δεν ειναι περιπέτεια :D

s100xr
erection edition

nicksior
29/05/2015, 08:26
Ιδανική για ταξίδι στη Gobi.
https://www.youtube.com/watch?v=L1K5o-mYEXU

"Γιατί και το spam έχει την τέχνη του!"

alexxxcbr
29/05/2015, 09:33
Δεν θα το επαιρνα αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο.:smokin:

devil's animal
29/05/2015, 09:58
δεν εχουτε μπει στην παραλογικη του xr.
και λετε μλκιες τωρα.

αν θες χωμα, αλλου κυριος. αν θες τετρακαβαλο με γυναικα πεθερα σκυλο και τα τεκνα στις βαλιτσες, αλλου κυριος. εχει και για εσενα αλλα μοτορια. αυτο ειναι το οπλο του 40φευγα που βαρεθηκε το στριμωγμα. γκαζζζζζζζ :)

enough said...
:a10:

η βαυαροι κανανε το πολυ απλο να συνδυασουν το στυλ του smt με τετρακυλινδρο ξυραφενιο κινητηρα...
δλδ κατι αναμεσα σε ON-off και supermoto αλλα με 4Κ και μπολικους χωρους για να χωρεσει το αισθημα...

καμια σχεση με το gs ή τα λοιπα mega on-off των 2 κυλινδρων...

τωρα που βλεπω το triumph tiger 1050 στο avatar του teo_g7 τοσο πιο πολυ μου θυμιζει το bmw xr...

μα XR, ρπμ??:redcard:

τωρα υπαρχουν 3 διαφορετικες μαρκες που χρησιμοπουν το "XR" σαν συντομογραφια για το μοντελο τους...
η honda, η bmw, και η harley..:plaf::yuck:

7Tolis
29/05/2015, 10:02
The new BMW S1000XR - ABS Pro [HD]

https://www.youtube.com/watch?v=LiyvMt5mgbc

DrBig
29/05/2015, 10:52
Θα το προτιμησω σε εκδοση aprilia V4 1100

AristidisZ
29/05/2015, 11:54
Εγω θα το προτιμούσα στο 1/3 της τιμής του :d

bulmont
29/05/2015, 12:02
Εγω θα το προτιμούσα στο 1/3 της τιμής του :d

Αρα....................λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bawl::bawl::bawl:

toyar
29/05/2015, 12:04
αμα θες adventure παιρνεις κατι απλο και μανιτζεβελο
αυτο το παιρνεις απλα επειδη εχεις λεφτα και θελεις να φαινονται
αν θες και μουρη και adventure μπορεις να παρεις αυτο και να βγαλεις την οδικη:p
ταπεινη αλυσιδιτσα βλεπω, τι εγινε δε φτιαξαν ακομα αξονα που να μη σπαει;

RaGe_Raptor
29/05/2015, 12:31
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ο όρος "adventure" είναι ντε και καλά συνιφασμένος με χώματα, ρυακια, ποτάμια, γκρέμια και δε συμμαζεύεται.....

:confused:

ESSAY: What is Adventure? (http://www.cycleworld.com/2015/04/07/essay-what-is-adventure-kevin-cameron-insights/)

spyrakos35
29/05/2015, 13:07
ESSAY: What is Adventure? (http://www.cycleworld.com/2015/04/07/essay-what-is-adventure-kevin-cameron-insights/)

Ποιος ειναι ο κος καμερον;

RaGe_Raptor
29/05/2015, 14:20
kevin cameron cycle world (https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=kevin+cameron+cycle+world&revid=367000063)

spyrakos35
29/05/2015, 14:28
kevin cameron cycle world (https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=kevin+cameron+cycle+world&revid=367000063)

α, ο παλιογερας του cycle world...

καλά, για να επανέλθουμε....

μια χαρα adventure/ταυλα είναι το μεκανάκι και μάλιστα πιο adventure/ταυλα από πολλά φέροντα τον τίτλο

RaGe_Raptor
29/05/2015, 14:39
α, ο παλιογερας του cycle world...

ρε φίλε....??? μι δουλέβς?????:lol:

spyrakos35
29/05/2015, 14:45
ρε φίλε....??? μι δουλέβς?????:lol:

Αφου λεει τεκνικαλ μπλαμπλας εγω σε δουλευω ή αυτος; :lol:

RaGe_Raptor
29/05/2015, 14:53
Αφου λεει τεκνικαλ μπλαμπλας εγω σε δουλευω ή αυτος; :lol:

o άνθρωπος φιλοσοφεί ρε...έχει πει πως τα μέταλλα έχουν ψυχή,δε γράφει μόνο τεχνικά άρθρα....!!!!:D

και στο συγκεκριμένο άρθρο

Adventure used to mean being unstoppable

και παρακάτω γράφει και την περιπετειούλα του

spyrakos35
29/05/2015, 14:58
o άνθρωπος φιλοσοφεί ρε...έχει πει πως τα μέταλλα έχουν ψυχή,δε γράφει μόνο τεχνικά άρθρα....!!!!:D
και στο συγκεκριμένο άρθρο ....
και παρακάτω γράφει και την περιπετειούλα του

ναι μωρέ το διάβασα αλλά νταξ, αν δεν έχεις Jeepmotorcycle δεν είσαι της περιπέτειας?
κάτσε να σου κάτσει κανα πηνίο στο πήλιο να δεις περιπέτεια να γυρίσεις.... :cry:

τεσπα, μπορεί ο ορισμός να θελει ψηλές αναρτήσεις και ανστόπαμπλ σε κάθε τερραίν αλλά είναι του χαρντκόρ κατ΄εμέ.... τι να πουν και οι του αιλ οφ μαν δλδ.....

taisteal
29/05/2015, 15:05
Ρε Σπυρο τι γραφεις;;

spyrakos35
29/05/2015, 15:09
Ρε Σπυρο τι γραφεις;;

παρακαλώ κυριε Γιώργο, που διαφωνείτε?

taisteal
29/05/2015, 15:16
παρακαλώ κυριε Γιώργο, που διαφωνείτε?

Στο τι θεωρεις adventure.
Μια βολτα στο βουνο δεν λεγεται ετσι.
Adventure σημαινει παιρνω το μηχανακι μου και βγαζω μια βολτα με χωματα,με ασφαλτο με απ'ολα,κατι σαν τα πιτογυρια δλδ.
Συνηθως μεγαλη βολτα.
Και περιπετεια σημαινει δυσκολιες.
Εκτος αν αλλαξε κατι στην εννοια της λεξης.
Ο Βροχιδης στο προηγουμενο ταξιδι του ηταν ακριβως η εννοια adventure.

spyrakos35
29/05/2015, 16:48
Στο τι θεωρεις adventure.
Μια βολτα στο βουνο δεν λεγεται ετσι.
Adventure σημαινει παιρνω το μηχανακι μου και βγαζω μια βολτα με χωματα,με ασφαλτο με απ'ολα,κατι σαν τα πιτογυρια δλδ.
Συνηθως μεγαλη βολτα.
Και περιπετεια σημαινει δυσκολιες.
Εκτος αν αλλαξε κατι στην εννοια της λεξης.
Ο Βροχιδης στο προηγουμενο ταξιδι του ηταν ακριβως η εννοια adventure.

δλδ εσύ που πήγες στα χαιλαντς και γύρισες επειδή δεν πήγες από χώμα (λέμε, δεν ξέρω από που πήγες) δεν εζησες ένα adventure? ή να το πούμε αλλιώς, αν πάμε μαζί και εσύ από κάποιες χωματινες και εγώ από ασφαλτο, εσύ θα έχεις ζήσει adventure εγώ θα είμαι ο φλώρος? :lol:

έλεος, ας μη βάλουμε και δω ταμπέλες....

υγ..... αντε ρε που θα μας πεις και οτι ξέρεις να τρως όταν δεν τρως φέτα..... :p

7Tolis
29/05/2015, 16:52
Adventure vs sense of adventure

taisteal
29/05/2015, 16:55
δλδ εσύ που πήγες στα χαιλαντς και γύρισες επειδή δεν πήγες από χώμα (λέμε, δεν ξέρω από που πήγες) δεν εζησες ένα adventure? ή να το πούμε αλλιώς, αν πάμε μαζί και εσύ από κάποιες χωματινες και εγώ από ασφαλτο, εσύ θα έχεις ζήσει adventure εγώ θα είμαι ο φλώρος? :lol:

έλεος, ας μη βάλουμε και δω ταμπέλες....

υγ..... αντε ρε που θα μας πεις και οτι ξέρεις να τρως όταν δεν τρως φέτα..... :p

Adventure ηταν οταν διεσχισα την Ελλαδα απο χωμα για πεντε ημερες χωρις να βλεπουμε πολιτισμο.
Εκει ειχε πονο.
Οχι το ταξιδι στα χαιλαντς.
Εκει ειναι αλλο πραγμα.

Το ξεσκισαμε το θρεντ και θα μας κραξουνε

Υγ. Ασε τις φετες και παρε μηχανακι :D

7Tolis
29/05/2015, 17:00
Εκτός ρουτινας και καθημερινότητας θα μπορούσε να θεωρηθεί adventure. Ανάλογα τις αντοχές και ανοχες του καθενός.

LogOutGoRide
29/05/2015, 17:15
The new BMW S1000XR - ABS Pro [HD]

https://www.youtube.com/watch?v=LiyvMt5mgbc

Απ ότι κατάλαβα από το βίντεο, μόνο με αυτό αποφεύγεις κώνους και με τα αλλά πέφτεις, ή τους πατάς;
Όταν οι άλλοι είχαν συνδυασμένα φρένα με abs, οι γερμανοί δεν είχαν γυρίσει από την τελευταία περιπέτεια καβάλα στα GS.
Αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη, είναι ότι βλέπεις αυτόν που σου ρίχνει το εμπόδιο και το περιμένεις! Πρέπει να είναι τρομερό εργαλείο!

Επίσης, αυτό το pro, μου θυμίζει τις εφαρμογές στο play store, που αν δεν τις αγοράσεις, θα έχουν διαφημίσεις.

MikeG
29/05/2015, 17:22
Και κλάμα τα japanια... Τους έχουν αφήσει χιλιόμετρα οι Ευρωπαίοι λέμε.. MV Agusta, Ducati & BMW.

Τώρα πάλι πως πήγε εδώ η κουβέντα για τον αν μπορούμε να το αγοράσουμε ή όχι.. και την Αγκούστα δε μπορούμε αγόρια...

pipe_smoker
29/05/2015, 17:41
Για ποιο αγκουστα λετε, γιατί έχει βγάλει και πολλα τελευταία και δεν ξέρω ποιο συγκρίνετε με το BMW?

Το rivale?

teogtp
29/05/2015, 17:47
Όμορφο μηχανάκι με άσχημη εξάτμιση.
Αλλα αυτο λύνεται ευκολα.
Από φράγκα ξέρουμε;

RaGe_Raptor
29/05/2015, 17:52
εγώ θα συμφωνήσω με αυτό έως ένα σημείο...κάμποσο δλδ...:D

Αυτά τα μηχανάκια μου θυμίζουν τα cayenne σε δύο τροχούς.

MikeG
29/05/2015, 18:19
Για ποιο αγκουστα λετε, γιατί έχει βγάλει και πολλα τελευταία και δεν ξέρω ποιο συγκρίνετε με το BMW?

Το rivale?

MV Agusta Turismo Veloce

AristidisZ
29/05/2015, 20:40
Αρα....................λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bawl::bawl::bawl:

E μέχρι τόσα κάτι θα κάναμε :p

spyrakos35
29/05/2015, 21:59
Όμορφο μηχανάκι με άσχημη εξάτμιση.
Αλλα αυτο λύνεται ευκολα.
Από φράγκα ξέρουμε;

Εχεις δει καμμια ωραια τελευταια;

teogtp
29/05/2015, 22:16
Εχεις δει καμμια ωραια τελευταια;

Ενα δικιο το΄χεις.........

teogtp
29/05/2015, 22:17
Απο φραγκα δεν ξερουμε;

RaGe_Raptor
29/05/2015, 22:22
Απο φραγκα δεν ξερουμε;

ε να μην είναι κανα 15άρι?

edit
τιμές καναδά
Base model: $17,600
Touring package (no bags): $1625
Dynamic Package: $1200

16.500 ευρώ στην Ελλάδα

Ζεύκας
29/05/2015, 22:29
:fap: :fap: :fap: :fap: Μαλακία το bmw :fap: :fap: :fap: :fap: κακάσχημο :fap: :fap: :fap: :fap: δεν παέι βήμα :fap: :fap: :fap: :fap:

Mits-fz6
29/05/2015, 22:47
Το ερωτεύτηκαν αυτό το μηχανάκι. Όταν το καβάλησα ακινητοποιημένο στην έκθεση λέω "καλά για τα μέτρα μου σχεδιάστηκε αυτό;".

Ιπποδύναμη σούπερσπορτ σε κορμί σπορ-τουρισμού. Απίθανος συνδυασμός.

Στολίδι για κάθε γκαράζ θα αποτελέσει αυτή η μηχανή.

7Tolis
30/05/2015, 00:06
Είναι δελο και το θέλω.
Πωλείται νεφρο. Πληροφορίες εντός.

daz
30/05/2015, 07:56
Τα φώτα μοιάζουν ίδια!
Είναι σίγουρα bmw? :D

Η μύτη ήταν ανάγκη να μοιάζει κάπως έτσι?

336287

Ωραίο πριόνι! Μπράβο στη bmw.

endopandou
30/05/2015, 08:05
Τα φώτα μοιάζουν ίδια!
:tooth::tooth::owned:

RaGe_Raptor
30/05/2015, 08:11
Τα φώτα μοιάζουν ίδια!

Η μύτη ήταν ανάγκη να μοιάζει κάπως έτσι?

336287

Ωραίο πριόνι! Μπράβο στη bmw.

αν δεις τα κάτοπτρα μέσα στα φώτα θα παρατηρήσεις ότι είναι ασύμμετρα,ακριβώς όπως S1000RR .... οπότε bmw....σίγουρο:p

amyroukai
30/05/2015, 08:12
Τα φώτα μοιάζουν ίδια!

Το ότι είναι το τέλειο στριτ μεκανάκ, μου ταιριάζει στο μέγεθος και κούμπωσα απίθανα επάνω, αυτό είναι σίγουρο. Και μου μοιάζει λες, ε; :D Το ερώτημα του πόσο ζει το μοτέρ είναι όμως καίριο για κάτι που φτάνει τις 18500 ευρά. Έχοντας στο μυαλό κάτι περιπτώσεις με το RR, μπορεί και να κατέληγα με CBF1000F αν ήταν να πάρω καινούρΓιο. Τουλάχιστον να βγάλει μιά 200,000 χιλιόμετρα με χαλαρότητα.

Τα λεντ μπροστά, στο βίδεο τα πρόσεξα πρώτη φορά. Τα φώτα πάντως δεν είναι συμμετρικά. Τα κοψίματα στο fairing μάλλον είναι, αλλά τα ανακλαστικά είναι το κλασσικό "σηκωμένο φρύδι" της εταιρίας. Και στο RS προσπάθησαν να το κάνουν λίγο πιο συμβατικό με τον ίδιο τρόπο, είπαμε, μην χάνουμε πελάτες. Αυτό άραγε έχει κιτ χαμηλώματος για τους 1,55 με το μίλκο στο κεφάλι;

spyrakos35
30/05/2015, 08:19
Μας ενοχλει που η προπελα σκιζει λωκους και κραζουμε ασυστολα εεεεεεεε;

Να παρετε χονΔα ρε..... Διχρονιλα φορεβα..... Γιεαχ....

endopandou
30/05/2015, 08:28
κορμί σπορ-τουρισμού.
Βασικά αυτό όταν το πρωτοδιαβάζεις είναι κάπως σοκαριστικό και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θέλει να πει ο ποιητής αφού έως τώρα γνωρίζαμε πως τα sport turing είναι άλλα μηχανάκια.
Τελικά όμως έτσι είναι! Η ανάγκη για πωλήσεις μέσω διαφοροποίησης αναγκάζει τις κατηγορίες μεταλλάζονται παρουσιάζοντας καταπληκτικά μηχανάκια στα άκρα της εκάστοτε κατηγορίας.
Στο XR η στάση σώματος παραπέμπει σε καθαρό street (πχ fazer) στο οποίο έχωσαν μια καρατιμόνα. Τέλειο ακούγεται...
Η μαγκιά τους για εμένα είναι πως ξεπέρασαν στερεότυπα αλλάζοντας μοχλούς και στάση σώματος, δίνοντας ταυτόχρονα εκπληκτικά πακέτα αναρτήσεων-πλαισίου. Έκαναν έτσι τα νέα μηχανάκια καταρχήν πιο ευχάριστα οδηγικά και το πιο σημαντικό πιο εύκολα σε συνθήκες που τα παλαιάς κοπής sport turing ασφυκτιούσαν (πχ πολύ σφιχτά ορεινά κομμάτια)
Μένει να ξυπνήσουν οι Γιάπωνες (λέμε τώρα) για να ρίξουν στην αγορά κι άλλα value for money νεο-sport turing μηχανάκια

amyroukai
30/05/2015, 08:41
Μένει να ξυπνήσουν οι Γιάπωνες (λέμε τώρα) για να ρίξουν στην αγορά κι άλλα value for money νεο-sport turing μηχανάκια

Δεν έχουν αντίστοιχους κινητήρες δυστυχώς. Και η zook και kawa έχουν μείνει στο παλιό (; ) πρότυπο με τα SX τους. Η kawasaki πήγε να ακολουθήσει το δρόμο της Multistrada την οποία αντέγραψε και το XR αλλά με 250 κιλά+ στο βέρσυς και μοτέρ με κραδασμούς στις μεσαίες δεν γίνεται. Το tracer πλησιάζει, αλλά έχει κακή κατανομή βάρους και φαντάζομαι με μιά βαριά τσάντα πίσω ή με σαμάρια το μπροστά δεν θα πατάει καθόλου ωραία. Αν κρίνω από τα σχόλια για το ΜΤ-09 είναι λάθος (για τέτοια χρήση) σχεδίαση του πλαισίου, οπότε δεν διορθώνεται. Και θέλει και ανάρτηση πίσω, για εμάς τα μπαμπάτσικα αγόρια. Από την Όνδα δεν περιμένω τέτοια κίνηση, είναι εκτός χαρακτήρα. Το κροσράνερ πάντως είναι τέλειο σαν θέση οδήγησης και όγκο (έμοιαζε πολύ με το XR), τα 240 κιλά με χαλάνε λίγο και η τιμή του. 13 χρόνια ίδιο μοτέρ/πλαίσιο/αναρτήσεις, τα έξοδα εξέλιξης και σχεδίασης κλπ τα έχει αποσβέσει. Γιατί όχι στην ίδια τιμή με το tracer, δεν καταλαβαίνω. Το κλισεδάκι, η χόνδα είναι πάντα ακριβή...

spyrakos35
30/05/2015, 08:41
+1300 κυριε μανο....

RaGe_Raptor
30/05/2015, 08:43
Μας ενοχλει που η προπελα σκιζει λωκους και κραζουμε ασυστολα εεεεεεεε;

Να παρετε χονΔα ρε..... Διχρονιλα φορεβα..... Γιεαχ....
:hmm:
336290

spyrakos35
30/05/2015, 08:47
:cry:

endopandou
30/05/2015, 09:01
θενξ Σπυράκο...

Οι Γιαπωνία σφίζει από υπέροχα τετρακύλινδρα μοτέρ και αντίστοιχα πλαίσια. Μένει να προσαρμοστούν και να παντρέψουν ότι θεωρούσαν έως τώρα ασύμβατο ώστε να βγουν μοντέρνα παιδάκια.
Το tracer (όχι το γυμνό mt-09) προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γι αυτό που είναι. Το αν δεν είναι το καλύτερο στο φόρτωμα για τεράστιες αποστάσεις δεν με απασχολεί, άλλος ας το κοιτάξει καλύτερα. Τα TDM εξάλλου πάντα ήταν ωραία μηχανήματα με κύριο πρόβλημα το παλαιάς θεώρησης-κοπής-εφαρμογής τιμόνι το οποίο έφερνε τον αναβάτη σε χαζή θέση.
Όποιος οδηγήσει όμως TDM με after market ανθρώπινο τιμόνι πιστεύω πως θα του αρέσει πολύ, εγώ οδήγησα με καρατιμόνα και έπαθα πλάκα με τη διαφορά.
Το ότι δεν υπάρχει τεχνολογική σύγκριση με το XR δεν το συζητώ, στη γενική φιλοσοφία όμως είναι κοντά, όπως κοντά είναι και το Versys. Η μεγάλη διαφορά έγκειται στα target group που στοχεύουν. Ωραίο το XR δηλαδή αλλά και 70% πιο ακριβό απ το ήδη αρκετό tracer...

spyrakos35
30/05/2015, 09:06
Το tracer το ειδα χτες δικαβαλο και πονεσαν τα ματια μου.....

Το xr δειχνει να ειναι κλασεις πιο ομορφο τουλαχιστον......
Μενει να δουμε πως καθεται και ο πισω.....