View Full Version : Η καινούρια μας ευρωπαϊκή πινακίδα
haldaios
21/10/2005, 07:18
Η καινούρια μας ευρωπαϊκή πινακίδα!!! (Σαν προφυλακτήρας είναι)
26628
Είδα και εγώ χθές.....Μέγεθος πλαγιαστού Α4....
Μιλάμε για μαύρο χάλι....Μα καλά ρε φούστη μου κανένας από τους χαρτογιακάδες του Υπ. Συγκοινωνιών δεν έχει μοτοσυκλέττα ????
ναι ρε τι χαλι ειναι αυτο με τοσο υλικο θα εφτιαχναν αλλες 2 οι κοπανοι.
:a06: :a28:
Την είδα σε Transalp χθες στην Βασ.Κωνσταντίνου, μαλιστα οταν ρώτησα το παλικάρι που το είχε μου είπε οχι μονο είναι τεράστια αλλά τρίζει και κάνει διαφορα στα πολλά... και φανταστείτε σε Transalp... σε SS? (dodos_1 δεν θυμάμαι το :rolleyes: το Tuono εχει απ τις παλιες???:rolleyes: :rolleyes: )
Ελάτε να γελάσετε ή να κλάψετε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13743) ...
danaos75
21/10/2005, 08:13
καλα αυτο το αεροφρενο :eyepop: :eyepop:
είναι μόνο για μοτο ή θα αλλάξουν και στα κουτάκια ???
LittlBox
21/10/2005, 13:02
Nα δοξαζετε το θεο που δε ζειτε στην ιαπωνια!
26648
adam_tsouk
21/10/2005, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittlBox
Συγνώμη αλλά από το δικό μας χάλι, την προτειμώ! (δηλαδή δεν είμαι και σίγουρος) :lol:
adam_tsouk
21/10/2005, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
ναι ρε τι χαλι ειναι αυτο με τοσο υλικο θα εφτιαχναν αλλες 2 οι κοπανοι.
:a06: :a28:
Σε λίγο πάλι έλειψη υλικού θα έχουν!
:rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
22/10/2005, 00:47
Φανταστείτε τι μας περιμενει σε λιγα χρονια.....
26690
el_hymador
22/10/2005, 00:49
Αλλα περα απο την πλάκα πρεπει να κανουμε κατι....τωρα αυτο ειναι ντιρεκτιβα της Ε.Ε. , η μονοι τους ειπαν να βγαλουν πινακιδες αλμπουρα?
Multijohn
22/10/2005, 03:01
Πολύ απλό!
Θα φέρω μηχνάκι απο το εξωτερικό(οχι πάντως Ιαπωνία:D ) και δεν θα το εκτελωνίσω!!!Στα Honda πάντως θα πηγαίνει μια χαρά:D :D :D :lol: :lol:
downhill
23/10/2005, 20:00
Εγώ την τσάκησα στις άκρες και είναι μια χαρά!Και φαίνεται και το νούμερο απο μακρυά!!!
μια χαρα εκανες και εγω αυτο θα κανω οταν τελικα την παρουμε :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αλλα περα απο την πλάκα πρεπει να κανουμε κατι....τωρα αυτο ειναι ντιρεκτιβα της Ε.Ε. , η μονοι τους ειπαν να βγαλουν πινακιδες αλμπουρα?
Τώρα μου δίνεις αφορμή για πικρόχολο σχόλιο:
"Γιαυτό βρε κουτά έχουμε την ΜΟΤΟΕ, για να μας αντιπροσωπεύει στο κράτος και να μη χρειάζεται κάθε μέρα να λέμε <πρέπει να κάνουμε κάτι>..."
Μετά θα πούμε και το άλλο με τον Τοτό
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τώρα μου δίνεις αφορμή για πικρόχολο σχόλιο:
"Γιαυτό βρε κουτά έχουμε την ΜΟΤΟΕ, για να μας αντιπροσωπεύει στο κράτος και να μη χρειάζεται κάθε μέρα να λέμε <πρέπει να κάνουμε κάτι>..."
Μετά θα πούμε και το άλλο με τον Τοτό
MOTOEεεεε :eyepop: :confused: :a04:
Τι είναι αυτό ... τρώγεται :confused:
Ευθυμίσαμε πάλι :a31:
Εγώ πάντως αυτή τη σαχλαμάρα δεν πρόκειται να τη βάλω στο daytona ΠΟΤΕ. :yuck:
LittlBox
02/11/2005, 14:28
Τρεχατε οσοι αγοραζετε τωρα μηχανακι- το υπουργειο της ΑγΠαρασκευης βαζει ακομα τις παλιες πινακιδες!
Δυστυχως εγω το εμαθα κατοπιν εορτης..
SF
"Γιαυτό βρε κουτά έχουμε την ΜΟΤΟΕ, για να μας αντιπροσωπεύει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
ti mavro xali einai afto . eida shmera ena papi aisxos..... an thn baleis orizontia mporeis na petakseis kiollas!!!!
Είδα και εγώ σε μία TDM :confused: :confused:
Aϊδία μιλάμε. Αν είναι δυνατόν να φτιαχνουν τέτοιες πινακίδες :hypnotize . Απορώ που θα βάλουν αυτή τη πινακίδα κάτι μηχανόβιοι με κρος. Θα πρέπει να τη διπλώσουν για να μπει κάτω από το φτερό.
Με τέτοια πινακίδα οι τροχονόμοι θα επισημαίνουν τον αριθμό απο τα 50 μέτρα και με 5 βαθμούς μυωπιΐα :eyepop: .
Θα έχουμε μακράν τα πιο αντιαισθητικά 2κυκλα στο κόσμο. :hypnotize :hypnotize
Άντε την επόμενη φορά που θα έχουν έμπνευση οι υπεύθυνοι του υπουργείου συγκοινωνιών θα μας υποχρεώσουν να κουβαλάμε πλακάτ στη πλάτη που κρέμεται με σκοινάκι στο λαιμό. Έτσι θα μας βλέπουν από 2 χλμ μακριά :ninja: :look:
afrotwin
04/11/2005, 11:42
ego to ksana leo logo tis antistasis ston aera 8a kovi toulaxiston 4 ipous apo ta mixanakia mas..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ego to ksana leo logo tis antistasis ston aera 8a kovi toulaxiston 4 ipous apo ta mixanakia mas..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μη το γελάς!!! είδα ένα παπάκι σήμερα με καινούρια πινακίδα. Σαν αερόφρενο ήταν...:mad: :mad: :mad: :mad:
αν τις περιποιηθούμε κατάληλα (κόψε απο εδώ κι απο εκεί τι γίνεται; παίζουν κυρώσεις;)
LanosXR125
05/11/2005, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittlBox
den thelw pote na dw to XRaki mou etsi ...!!!!!!!!!!!!!!!!!
oso gia tis kainourgies pinakides kai auti oanw apo tirwda sti katw apo to ftero sto bathos tha mpei!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι ...καταρχας κατσε να παρω το καινουριο μηχανακι.και απο τις κανονικες να ηταν δε θα την αφηνα ...θα την εβαζα απο κατω μαλλον....
τωρα την καινουρια που παιζει να μην χωραει κιολας απο κατω....εχω σκεφτει πολυ καλα τι θα την κανω.... αλλα σιγα μην σας πω να μας παρουν χαμπαρι και μετα τρωμε το προστιματακι στ πταισματοδικιο....χεχεχε
ωραιες ειναι ρε ...
alekos228
06/11/2005, 18:12
που να δειτε και το νεο κανονισμό που προβλέπει και φάρο στο κράνος για να είμαστε ορατοί από μακριά και έτσι να αποφεύγονται ατυχήματα...
ixnilatis
06/11/2005, 18:19
Καλά ρε δε μάθατε το λόγο που γίνανε τόσο μεγάλες οι πινακίδες?
Είναι για να κολλάμε πιο άνετα το αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας?
Μην είμαστε και αχάριστοι.... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
siokatas
06/11/2005, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Καλά ρε δε μάθατε το λόγο που γίνανε τόσο μεγάλες οι πινακίδες?
Είναι για να κολλάμε πιο άνετα το αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας?
Μην είμαστε και αχάριστοι.... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl:
siokatas
06/11/2005, 18:35
:wave2:
ρε σεις προσπαθουν να βελτιωσουν τα φρενα μας:lol: ...αεροφρενο κατι σαν ηλεκτροφρενο οπως τα λεωφορεια....:lol: :lol: :lol: παντως βρηκα κατι στο οποιο ειναι χρησιμη οταν βρεχει μπορεις να κατσεις απο κατω....:lol: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
παντως βρηκα κατι στο οποιο ειναι χρησιμη οταν βρεχει μπορεις να κατσεις απο κατω....:lol: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
johnpagr
07/11/2005, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
:wave2:
ρε σεις προσπαθουν να βελτιωσουν τα φρενα μας:lol: ...αεροφρενο κατι σαν ηλεκτροφρενο οπως τα λεωφορεια....:lol: :lol: :lol: παντως βρηκα κατι στο οποιο ειναι χρησιμη οταν βρεχει μπορεις να κατσεις απο κατω....:lol: :lol: :rotflmao:
Oxi re gmt. Den to skefthka afto ....
xaaxaaxaaxaxxaaxaxaxaa
ti adiavroxa eee??? nea PINAKIDA YPOURGEIOU ...
Ok twra 8a paw na thn parw, me epeises.
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
stefanos
07/11/2005, 01:07
Λοιπόν ανεβαίνει αυτόματα η αξία των μεταχειρισμένων.
Αν δεν σας αρέσει να πάτε να πάρεται καινούργιο με νέα πινακίδα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μόλις είδα και το πρώτο σκούτερ που την έχει φορέσει ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ!!! Και παρατήρησα τελικά ότι σε πολλά 'μεγάλα' σκούτερ, όχι απλά εμποδίζει την εξάτμιση, αλλά σε ορισμένα πρέπει να πέφτει και πάνω της! X9, GTS, Nexus, ένα μεγάλο Peugeot κ.α....
ktm640lc4
07/11/2005, 08:57
Και ας υποθεσουμε οτι εχεις κανα μονοκυλινδρο που παει ψηλα η εξατμιση τι κανεις?
Το δικο μου παντως ετσι οπως υπολογισα με καινουργια πινακιδα θα κανει γαμω τους θορυβους.
Αλλα μιλαμε πολυ θορυβο. Φαντασου να φοραει κανεις και καμια ακραποβιτς τι εχει να γινει.
Παντως αυτο το πραγμα ελπιζω να βγω ψευτης θα σακατεψει πολυ κοσμο. Αυτο ετσι και σε πετυχει στο εχει κοψει το χερι ή το ποδι στεγνα.
Δεν ειναι για γελια η φαση αλλα για κλαμματα.
Καντε κατι, καντε κατι. Ημαρτον πια. Αν βλεπει κανενας της μοτοε ας πει τιποτα.