View Full Version : Κυριακη 28-09-2014 πελοποννησος για αλλαγη...
Παίδες επειδή στριμωχνω χρόνους μήπως μπορέσω να έρθω τουλάχιστον τη μισή διαδρομή, μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο του σε pm ώστε να έχω real time επικοινωνία αύριο;
Εντάξει συνεννοηθηκα. Ευχαριστώ.
MG-KTiNoS
27/09/2014, 12:35
Κι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα τανε τρόλει.
Εγώ θα είμαι εκεί κάτα τις 8 και όποιος γουστάρει έρχετε...
Σε κάθε άλλη περίπτωση κατά τα γνωστά
Καλησπερα!
ειμαι νεοπας στο γκρουπ κ θελω να ερθω αυριο στην εκδρομη με ενα φιλο μου. απλα καποιες ερωτησεις μονο.
1)απο που ξεκινατε?
2)ειστε ολοι streetαδες? εννοω θα πατε με 200 στη διαδρομη ή με 150? γιατι εγω εντουρο εχω.
σας ευχαριστω.
amyroukai
27/09/2014, 13:36
Με 200 δεν πάμε ποτέ γιατί βαριομαστε. Στα 250 κάτι γίνεται. :lol:
Ελα, ΕΟ 140 μαξ και επαρχιακό δίκτυο νορμαλ για να χαζεψουμε και λίγο ορίζοντα. Τώρα αν το αγωι ξυπνήσει τους αγωγιατες, όποιος φύγει μπροστά μόλις ξεΓκαυλωσει κόβει να τον πΧιασουν και οι άλλοι η κανει ενα τσιγάρο η οτι θέλει.
Εκκίνηση απο περίπτερο Χαϊδαρίου, εκεί που η Σχιστού σκάει στην Κορίνθου, έχει οδηγίες σε άλλο θρεντ πανω πάνω στις βόλτες.
Επειδή λες για γκρουπ, έχεις καταλάβει οτι δεν είσαι στο φεσιμπουκ, έτσι; :bawl:
xarisiero
27/09/2014, 14:34
Ακυρο και απο εμενα παιδια η δουλεια δεν με αφηνει τελικα και ειμαι να σκασω.....!!!τι να πω μακαρι στην επομενη. Καλα να περασετε παντως....
Ελα να ετοιμαζομαστε λέμε...Φιλε με εντουρο μη σκας θα πηγαίνεις παρέα με μένα που θα είμαι με το σκούτερ (Beverly Cruiser 500)
Οι μετεωρολόγοι του φλορουμ τι βλέπουν για τον καιρό αύριο;;;
spyrakos35
27/09/2014, 15:07
323580
323581
323583
spyrakos35
27/09/2014, 15:27
βέβαια θα ξανατσεκάρουμε αυριο το πρωί γιατί η όλη κατάσταση είναι λίγο άστατη...
:beer:
theofilos888
27/09/2014, 15:46
Λιγη καλη θεληση να υπαρχει και θετικη σκεψη...... θελουμε ηλιο!!!!!! Και θα παμε βολτα! Θα φαμε το κρυο μας και εχει ο θεος. Απο δευτερα ολοι με κρυοπαγηματα στο γνωστο φαρμακοτριφτη για σερβις!!!! Χαχαχαχαχα
βέβαια θα ξανατσεκάρουμε αυριο το πρωί γιατί η όλη κατάσταση είναι λίγο άστατη...
Φλώροι.
Η μηχανή έτοιμη με την βενζίνας της το γράσο της στην αλυσίδα με τον αέρα της στα λάστιχα.
Εξοπλισμός έτοιμος .γάντια για κρύο , για βροχή ,για ζεστή .αδιάβροχα μπότες και τα λοιπά.
Ρε δε πα να χιονίσει… έχω πάρει ρεπό* όλη την Κυριακή και θα πάω βόλτα!!!!!!
*οικογενειακό ρεπό από υποχρεώσεις νοικοκυριού , μαστορεμάτων σπιτιού και φύλαξης παιδιού.
spyrakos35
27/09/2014, 16:05
Φλώροι.
Η μηχανή έτοιμη με την βενζίνας της το γράσο της στην αλυσίδα με τον αέρα της στα λάστιχα.
Εξοπλισμός έτοιμος .γάντια για κρύο , για βροχή ,για ζεστή .αδιάβροχα μπότες και τα λοιπά.
Ρε δε πα να χιονίσει… έχω πάρει ρεπό* όλη την Κυριακή και θα πάω βόλτα!!!!!!
*οικογενειακό ρεπό από υποχρεώσεις νοικοκυριού , μαστορεμάτων σπιτιού και φύλαξης παιδιού.
Φλωρε.....
Παπορι εχεις;
Παπορι εχεις;
????? τι ειναι αυτο?????
Βαπόρι???
Παπάρι???
spyrakos35
27/09/2014, 16:11
????? τι ειναι αυτο?????
Πειτε του νεοπα ρε σεις......
:lol:
Εδιτ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142448&p=2505039&viewfull=1#post2505039
Το βρηκα.....
αχαχαχα
ποιο φεισμπουκ μωρε!
λοιπον ενημερωνω κ τον αλλον κ τα λεμε απο κοντα αν ειναι.
σε ευχαριστω πολυ
theofilos888
27/09/2014, 16:44
Καλου κακου παρτε μαζι μπρατσακια, αναπνευστηρα και βατραχοπεδιλα. Για παν ενδεχομενο.
Costas KLE
27/09/2014, 17:08
Φέτος έχω πάει βόλτα με το moto :confused:
Το σίγουρο είναι πως η ημερομηνία με βολεύει και η διαδρομή δείχνει ενδιαφέρουσα...
I'm staying tunned :beer:
... αλλά όπως συμβαίνει κάθε μήνα τα τελευταία τρία χρόνια οι υποχρεώσεις υπερισχύουν της θέλησης για απόδραση :(
next time
παιδια εγω μεσα κανονικα στην βολτα.τι ωρα περιπου θα φτασεται καλιανη να σας περιμενω εκει!
ενα τηλ με πμ να κανονισουμε.
Eversman
27/09/2014, 19:09
Μια χαρά βόλτα θα πάτε! Άντε βγάλτε και καμιά φωτό να ζηλέψουμε όσοι θα πέσουμε στις κολυμπήθρες αύριο! Καλά χιλιόμετρα παιδιά :beer:
εβαλα βενζίνη στο μηχανάκι και έκλασαν οι εξατμίσεις.Απο τη χαρά τους θα ήταν μάλλον.
τι επαθε το εργαλειο??προβλημα?
εβαλα βενζίνη στο μηχανάκι και έκλασαν οι εξατμίσεις.Απο τη χαρά τους θα ήταν μάλλον.
Με το JCB θα πας;
:bawl:
τι επαθε το εργαλειο??προβλημα?
μπήκε βενζίνη και χάρηκε ωρε. :p
Με το JCB θα πας;
:bawl:
μπα αυτο κουνάει στα πολλά.Το ξέκωλλο θα πάρω.
μπήκε βενζίνη και χάρηκε ωρε. :p
:a015::a016::a016:
Billymuse
27/09/2014, 20:14
Παίδες καλη βόλτα να έχετε αύριο να μη φάτε σταγόνα να έχει λιακαδάρα να φάτε του σκασμού κοψίδια
και να γυρίσετε όπως φύγατε.. Δυστηχώς οι κλαρινογαμπρικές υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να σας έρθω
ντομάτες μου πετάτε απο δευτερα στον Κρίκο
amyroukai
27/09/2014, 20:58
Εγώ να πάω να πάρω σήμερα το μηχανάκι απο το σπίτι η αύριο πρωι; χμ....
Εγώ να πάω να πάρω σήμερα το μηχανάκι απο το σπίτι η αύριο πρωι; χμ....
Σήμερα ρε!Πρωι πρωι θα βαριέσαι. Εγώ γέμισαν μπεντσινα τσεκαρισα αερες λάδια ξυδια για να είμαι έτοιμος το πρωί. Κατα τις 8:20 το αργότερο υπολογιζω να είμαι περιφτερο να πιω και τον καφέ μου σαν ανθρωπας
Εγώ δηλαδή έκανα βλακεία που μόλις την έπλυνα????
Είναι και aprilia… μην πάθουν τα ηλεκτρικά!!!!!
Στα κρεβάτια σας κορίτσια!!!Τα λέμε το πρωί
Εγώ δύσκολο,λόγω χρονοδιαγράμματος δεν βγαίνω,πρέπει να είμαι 6:30 Κηφισιά οπως και δήποτε...σόρρυ φορ ένι ινκοβίνιενς..
amyroukai
28/09/2014, 00:01
Εγώ δύσκολο,λόγω χρονοδιαγράμματος δεν βγαίνω,πρέπει να είμαι 6:30 Κηφισιά οπως και δήποτε...σόρρυ φορ ένι ινκοβίνιενς..
Καλύτερα ρε, μην σου μείνει το ιταλικό και ζμπρωχνουμε. Δεν είναι ιταλικό ειπες; Είσαι σίγουρος;
Καλύτερα ρε, μην σου μείνει το ιταλικό και ζμπρωχνουμε. Δεν είναι ιταλικό ειπες; Είσαι σίγουρος;
Χαχαχαχαχα κακίες....μια χαρά πήγα απόψε ως το Μ.Πεύκο κύριος...φτύστο το μηχανάκι μην επικαλεστώ τις δυνάμεις του Mumra....
amyroukai
28/09/2014, 00:09
Σιδεροκωλη κανονικά. Φωτό και βίντεο εβγαλες; :)
Πάω για ύπνο... CU στο περίπτερο.
01:48 ki ακόμα στο pc ειμαι, αμα καταφερω και ξυπνησω 7:30 η ωρα για να ειμαι περιπτερο μεχρι τις 9 θα ειναι μεγας άθλος!!!
Αμα ακουσετε ενα δικύλινδρο aprilia σημαινει τα καταφερα, αν οχι....κοιμάμαι!!
Αν και άργησα να απαντήσω, τεσπα..για το τυπικό του θέματος να ενημερώσω πως δεν το έχω. Καλά να περάσετε παίδες!
spyrakos35
28/09/2014, 02:44
η νεαρά αρρώστησε απο χτες το απόγευμα.στοπ
ακόμα δεν έχω κοιμηθεί γιατί κάνει εμετούς και ψήνεται στον πυρετο. στοπ
με ενα θαυμα μονο θα έρθω. στοπ
έστω άγρυπνος. στοπ
andreastwin
28/09/2014, 06:03
απο λουτσα μερια τωρα βρεχει , αν με αφηση να φυγω η βροχη θα ειμαι στην ωρα μου.
Παλαιό Φάληρο και μέχρι Βουλιαγμένη στεγνώνει. Έριξε το βράδυ και ο ουρανός καθαρίζει.
theofilos888
28/09/2014, 06:16
Κηφισια εριξε το βραδυ καιτωρα καθαριζει ο ουρανος απο συννεφα. Ελπιζω πως δεν θα τη φαω για να κατεβω. Ολα τα μετεο απλικατιονς δειχνουν λιακαδες. Αντε να δουμε.
Καλημέρα.
Από νέα Σμύρνη βλέπω κάποια σύννεφα στον βορά αλλά γενικά καλό ουρανό.
o_gavros
28/09/2014, 06:28
Τα λέμε στο Σολομό Κορινθίας.
Αμυρουκαης; το νου σου στο τηλέφωνο
Καλημέρα!!!!
Τα λέμε περίπτερο εντος ολίγου...
Παίδες θα έρθω και εγώ διπλός. Λίγη υπομονή και στείλτε μου ένας ένα κινητό γιατί ο αντιπρόσωπος δεν θα έρθει σήμερα.
για να δουμε πως μπαινουν οι μποτες ...
Ρε που να ρίξει παπάδες, να σας κάνει όχι μούσκεμα αλλά παπιά που πάτε βόλτα χωρίς εμένα.
Cpt κάνε τα κουμάντα σου παρακαλώ!!
:smokin:
ετοιμος και γω.τα λεμε καλιανους.!!!ο καιρος ειναι καλος.καλη βολτα να εχουμε!!
δυστυχως με πηρε ο υπνος :( καλη βολτα παιδια!!!!
Κηφισια εριξε το βραδυ καιτωρα καθαριζει ο ουρανος απο συννεφα. Ελπιζω πως δεν θα τη φαω για να κατεβω. Ολα τα μετεο απλικατιονς δειχνουν λιακαδες. Αντε να δουμε.
και στο μαυρολιθαρι τα απλικεσιονς λιακαδες εδειχναν, και 29 βαθμούς... την ιδια στιγμη που εξω εριχνε κρεβατοκάμαρες και το είχαμε δαγκωσει από το κρυο... :evil:
akis_trevor
28/09/2014, 10:15
Να περασετε ομορφα παιδες!:beer:
Εγώ ακολούθησα μέχρι το καγιάκ σχεδόν και τώρα πίνω καφέ στο Λεβιδι. Ο καιρός είναι δροσερος και ο ουρανός καθαρός.
amyroukai
28/09/2014, 13:00
323621
Όμορφα, λέμε.
spyrakos35
28/09/2014, 13:07
Δε ζηλευω καθολου..... Εχουμε πυρετο μας τελειωσε ο εμετος.....
Θεοφιλε.....
Πες ρε ποσο θεος ειμαι.....
Ποσο μεσα επεσα στο τι ωρα θα γινει η αφιξη στη λιμνη λαδωνα;
theofilos888
28/09/2014, 13:14
Δε ζηλευω καθολου..... Εχουμε πυρετο μας τελειωσε ο εμετος.....
Θεοφιλε.....
Πες ρε ποσο θεος ειμαι.....
Ποσο μεσα επεσα στο τι ωρα θα γινει η αφιξη στη λιμνη λαδωνα;
Θεος εισαι..... χαχαχαχα
323638
Εγώ τρώω ηδη στη Ζάχολη ....Ζουλεφτε
επεστρεψα......καλη επιστροφη στα παιδια.
πολυ ωραια βολτα αν και δεν επεστρεψα απο στεμνιτσα.
εχασα τι μασα.στην επομενη :beer:
gior-gos
28/09/2014, 17:20
323638
Στον Κοραη;
Ωραίος :beer:
endopandou
28/09/2014, 17:44
323638
Αυτό είναι υπαινιγμός προς κάποιον? :D
ωραια βόλτα
τα υπόλοιπα εν καιρό
Back to base κι απο μένα που δεν ακολούθησα όλη τη διαδρομή. Έφυγα απο Λίμνη Δόξα και πήγα Γκουρα-Τρικαλα Κορινθίας-Δερβενι και πίσω
Κάτι τέτοιο δηλαδή
323669
Με στάση στη Ζάχολη για φαι και Κόρινθο για καφέ στην επιστροφή. Πολύ ωραία ήτανε και τρομερο καιρό μας έκανε.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την παρέα και ειδικα τον Amyrou...(Ξέρει αυτός)
Απολογισμός ημερας 380χμ
Το Beverly αποδείχθηκε αρκετά πιο οικονομικό απο όσο νόμιζα καθώς για 350 περιπου χμ έκαψε 14 λίτρα καυσίμου και στην επιστροφή ερχομουνα 130-140 με αρκετό αέρα και δικαβαλος.
Αυτό είναι υπαινιγμός προς κάποιον? :D
Ναι προς τα ρεμαλια που εκείνη την ωρα ακόμη έπιναν καφέ στο Λάδωνα!!!
Next time bitches (με άλλο μηχανάκι η τουλάχιστο μονός)
Στον Κοραη;
Ωραίος :beer:
Το Αρχοντικό της Ζάχολης νομιζω λεγόταν αλλά δεν ηταν και κάτι το ιδιαίτερο. Καλυτερα να είχα κάτσει Τρίκαλα... Ποτε δεν ξέρεις βέβαια!
amyroukai
28/09/2014, 20:55
323686
Τι λέγαμε, bithcez? Δεν ζουλευουμε. Φαγαμε καλά, κάποιος έφαγε σαν yeti κάποιος σαν σπουργιετι ναι εσένα λέω γυαλιστερό ψαλίδι με το κοτόπουλο στήθος στα κάρβουνα.
Η παρεα απίθανη, να 'στε καλά όλοι να ξανασμιξουμε.
Τεό μην λες χαζά, το να μένει ένας μόνος του πίσω δεν είναι ωραίο από καμμιά άποψη. Εξάλλου το κομμάτι αυτό το έχω πάει "τάγμα θανάτου" επανειλλημένα, μια φορά το είδα κιόλας, καλο μου έκανε.
Το τρενάκι των αγνώστων οδηγών κλειτορίδα ως λαγκάδια ήταν απίθανο, ειχε όλες τις προοπτικές του ολέθρου αλλά τελικά για ακόμα μια φορά μας γέμισε χαρά.
Τηρησαμε την παράδοση των "παράξενων" ιδιοκτητων μαγαζιών υγειονομικού ενδιαφέροντος. "Το καφέ έκλεισε". Τελικά ο Σπαϊρο δε Ντράγκον με χαμόγελο και ευγένεια τα κατάφερε και ηπιαμε ελληνικό σε κούπα Αστερίξ με ενα εουρο... Η ιδιοκτήτρια κρύφτηκε πίσω απο τον πάγκο μέχρι να φύγουμε, αγριοφατσες και την τρομαξαμε;
Γεράματα #1: δεν κάναμε το τελευταιο βουνίσιο κομμάτι. Ντροπή μου.
Γεράματα #2: Κουράστηκα στην επιστροφή, κλειδωσα το κοντέρ στα 130 και με ζμπαθατε αλλά γυρισα σόλο.
Φωτό πρακτικά δεν έβγαλα... Οπότε οι φέροντες τα καλά τα εργαλεία, δώστε πόνο. Όσοι μεινατε Αθήνα, χασατε μια υπέροχη φθινοπωρινή μέρα, λιακάδα, ωραίες θερμοκρασίες, υπέροχο δρόμο. Στην επόμενη...
amyroukai
28/09/2014, 21:36
Πρακτικά μαζι γυρισαμε, σε έχανα στα διόδια, σε ξαναεβρισκα παρακάτω.
Άστα γιατί είδα δυο τρια μαγαζιά που έγραφαν για κόκκορα αλανιαρη και μου έτρεξαν τα σάλια. Τόσο πολύ φαγητό, τόσος λίγος χρόνος...
o_gavros
28/09/2014, 21:47
Νουμπάδες στις αντοχές και ερασιτέχνες στις γαστριμαργικες βουκολικες επιλογές της ελληνικής υπαίθρου.
Που παω και μπλεκω κάθε φορά σταδγιαλα; :p
Ατάκα αποκορύφωμα Κτινου: η ιστορία με τον πρεζακια.
Γελαγα μόνος μου καθόσον περίμενα το φέρρυμποτ.
Έτσι και είχαμε και μπουλμοντ από κοντά,δε νομίζω πως θα φεύγαμε από το χωριό
MG-KTiNoS
28/09/2014, 22:10
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006469785459&sk=photos&collection_token=100006469785459%3A2305272732%3A69&set=a.1688036888088621.1073741870.100006469785459&type=1
theofilos888
28/09/2014, 22:23
Εξαιρετικη παρεα, απιστευτος καιρος, ιδανικη θερμοκρασια, καταπληκτικη μασα. Τι αλλο να ζητησει κανεις; Και στην επομενη!
andreastwin
29/09/2014, 07:01
αυτος ο καφες μου εκατσε,ακου μου τελιωσαν τα παγακια? το απογευμα μολις βρω χρονο θα ανεβασω φοτο.
Πολύ στροφιλίκι και σφιχτό,ωραιά θέα, rooms to let,nice sea view.Με παρέα πρώτη φορά βγαίνω στους δρόμους μετά απο 11 χρόνια περίπου.Καλά ήταν,μέτρησα τα κουράγια μου ως άμαθος σε τέτοιες βόλτες όπως επίσης δέθηκα και καλύτερα με το μηχανάκι μου.Ομοίως και η συνεπιβάτης μου.Κανα τηλέφωνο να παίζει όμως γιατι αν κάποιος χαθεί ή πάθει κάτι δεν θα ξέρουμε που να κοιτάξουμε.
Παίδες και κορασίδες χάρηκα που σας γνώρισα και πάμε για την επόμενη πρώτα ο Θεός.
Pan (dvs)
29/09/2014, 07:57
323686
Γεράματα #1: δεν κάναμε το τελευταιο βουνίσιο κομμάτι. Ντροπή μου.
Γεράματα #2: Κουράστηκα στην επιστροφή, κλειδωσα το κοντέρ στα 130 και με ζμπαθατε αλλά γυρισα σόλο.
Και νομιζα οτι ειμαι ο μοναδικος.:D
Μπραβο ρε μαγκες,παντα να περνατε καλα.:beer:
Eversman
29/09/2014, 07:59
Πολύ το χάρηκα που περάστε όμορφα παιδιά! Πάντα τέτοια :beer::beer:
@Pan ... Μάλλον είμαστε αρκετοί τελικά :D
amyroukai
29/09/2014, 08:24
Και μετά σου λέει χάθηκαν τα ss... Σε όλη την διαδρομή, πετυχα τους απίθανα μαλακες που πήγαιναν μέγαρα το πρωί και θεώρησαν απαραίτητο σε μια άδεια εθνική να με περάσουν φιλερ με άπειρα. Όχι απλα μικρό πουλάκι, ανύπαρκτο σαν το iq τους, να χαθούν να χάνονται. Το λοκαλι με το cbr που μας συνόδευσε στο τρενάκι και τα "γεροντια" στην Στεμνίτσα. Αντιπρόσωπος Απρίλια με το cbr1000 του '08. Έτςςςς.
Γενικα μοτοπαρεες δεν είχε, νομιζω. Οι δυο που κατέβαιναν προς λίμνη με το bandit και το fjr, το βαρκαντερο-αφρικο-παρεακι 6 μοτοσικλετες Δημητσανα... Ερημιά :(
πυξιδας990
29/09/2014, 08:28
Και μετά σου λέει χάθηκαν τα ss... Σε όλη την διαδρομή, πετυχα τους απίθανα μαλακες που πήγαιναν μέγαρα το πρωί και θεώρησαν απαραίτητο σε μια άδεια εθνική να με περάσουν φιλερ με άπειρα. Όχι απλα μικρό πουλάκι, ανύπαρκτο σαν το iq τους, να χαθούν να χάνονται. Το λοκαλι με το cbr που μας συνόδευσε στο τρενάκι και τα "γεροντια" στην Στεμνίτσα. Αντιπρόσωπος Απρίλια με το cbr1000 του '08. Έτςςςς.
Γενικα μοτοπαρεες δεν είχε, νομιζω. Οι δυο που κατέβαιναν προς λίμνη με το bandit και το fjr, το βαρκαντερο-αφρικο-παρεακι 6 μοτοσικλετες Δημητσανα... Ερημιά :(
ειχε απο τη μερια καλαβρυτων-βυτινας...................
o_gavros
29/09/2014, 08:43
Πολύ στροφιλίκι και σφιχτό,ωραιά θέα, rooms to let,nice sea view.Με παρέα πρώτη φορά βγαίνω στους δρόμους μετά απο 11 χρόνια περίπου.Καλά ήταν,μέτρησα τα κουράγια μου ως άμαθος σε τέτοιες βόλτες όπως επίσης δέθηκα και καλύτερα με το μηχανάκι μου.Ομοίως και η συνεπιβάτης μου.Κανα τηλέφωνο να παίζει όμως γιατι αν κάποιος χαθεί ή πάθει κάτι δεν θα ξέρουμε που να κοιτάξουμε.
Παίδες και κορασίδες χάρηκα που σας γνώρισα και πάμε για την επόμενη πρώτα ο Θεός.
για σκουριασμένος στα μηχανάκια και δικάβαλος, το πίσω λαστιχάκι μαρτύρησε ότι μια χαρά τα πήγες!
α και μην αγχώνεσαι, και το χάσιμο υπολογισμένο είναι, για να μην σου πω προβλεπόμενο!
H ανέυρεση θα με άγχωνε.'Ρε που είναι;' :D
Πφφφ….. ουτε βροχή , ούτε μια γκρίνια , ούτε χαθήκατε πουθενά…. Βόλτα το λέτε εσείς αυτό ???:tooth:
Ωραια βολτα κανατε μαγκες , αντε και στα επομενα !!!:beer::beer::beer::beer:
theofilos888
29/09/2014, 09:24
Πφφφ….. ουτε βροχή , ούτε μια γκρίνια , ούτε χαθήκατε πουθενά…. Βόλτα το λέτε εσείς αυτό ???:tooth:
Ωραια βολτα κανατε μαγκες , αντε και στα επομενα !!!:beer::beer::beer::beer:
Σιγά μη δε χανόμασταν...... απλά δε το μαρτυράνε. Χαθήκαμε μέσα στα Τρόπαια και σηκώσαμε όλο το χωριό στο πόδι! Μεσημεριάτικο οι κανίβαλοι!!!!!! χαχαχαχαχαχα Ένα δρόμο είχε το χωριό και πήγαμε αλλού......
amyroukai
29/09/2014, 09:26
Χαθηκαμε. Κάναμε 100 μετρα λάθος. Και βγήκε το χωριό και χειροκροτουσε την παρέα... Λολ
Επισης, τραγική μετάφραση σε πινακίδα: προς φράγμα Λάδωνα, to lock of ladon. Εεεεελεος χωριανοιιιιι!
Σιγά μη δε χανόμασταν...... απλά δε το μαρτυράνε. Χαθήκαμε μέσα στα Τρόπαια και σηκώσαμε όλο το χωριό στο πόδι! Μεσημεριάτικο οι κανίβαλοι!!!!!! χαχαχαχαχαχα Ένα δρόμο είχε το χωριό και πήγαμε αλλού......
Μας χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια !!!!!!
(μάλλον του στυλ “ μπράβο μαλακες μπράβο” )
Ένας κατηφορικός τσιμεντένιος δρόμος που με το ζόρι χωρούσε αυτοκίνητο…
..εμείς από εκεί πήγαμε!!
amyroukai
29/09/2014, 09:43
Αφού είχε κίτρινα βελάκια, τι θες τώρα;
Αφού είχε κίτρινα βελάκια, τι θες τώρα;
Ταπεινά ζητώ συγγνώμη , έχεις δίκιο
Η βόλτα ωραία , όλοι σας εξηγημένοι και ωραίοι, το τρενάκι του τρόμου με την ταυτότητα στο στόμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .Δεν πίστευα ότι μπορούσα να ακολουθήσω άνετα μηχανές τόσο πιο δυνατές από την δική μου και κύριος αναβάτες τόσο πιο έμπειρους από έμενα.
Ο daz το είχε προβλέψει :
Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888
Με την ταυτότητα στο στομα οχι. ....
daz Στο κομμάτι πριν τη Στεμνίτσα να το ξαναπείς αυτό.
andreastwin εάν έχεις από την κάμερα σου αυτό το κομμάτι σε βίντεο …ξέρεις τι πρέπει να κάνεις
γέλιο άφθονο
“μην ζηλεύεις τον γάμο μου , έχω aprilia! “ η γυναίκα μου πρέπει να γελαει ακόμα!
Στο επανιδειν λοιπόν και πάντα όρθιοι
y.g Κάποιος κακεντρεχείς ήθελε με το ζόρι να χαλάσει το aprilia μου.
Ε λοιπόν τα κατάφερε…. Ξεκούμπωσε το ελατήριο που κρατεί όρθιο το πορτάκι του ρεζερβουάρ
amyroukai
29/09/2014, 09:50
Χαχα αι ρε. Τα βελάκια ηταν παντού στο χωριό, κάποια διαδρομή απο αγωνα η εκδρομή απο κλαμπ πρεπει να σηματοδοτούσαν. Που να οδηγει ο χωματόδρομος, άραγε...
Το Απρίλια παλικάρι πάντως και πολύ ωραίο στις στροφές.
Για "ταυτότητα" είχε καμποσο ακόμα, το στροφόμετρο δεν πήγε πανω απο 6. Ηταν σβελτο κομμάτι, εμένα με φόβισε λίγο το ότι ήταν όλοι άγνωστοι, δεν ξέρεις πως οδηγούν, δεν ξέρεις πόσο πιέζονται και ποσο έμπειροι είναι, μια μλκια ίσως στοίχιζε πολλά. Ωραία βγήκε όμως τελικά :)
Πλάκα πλάκα το μπέβερλυ μια χαρά τα πήγε παίδες.Λίγο εκει στις ανηφοριές ζορίστηκε αλλα αξιοπρεπέστατο και δεν του το χα του μηχανακίου.
mesastou
29/09/2014, 10:24
η νεαρά αρρώστησε απο χτες το απόγευμα.στοπ
ακόμα δεν έχω κοιμηθεί γιατί κάνει εμετούς και ψήνεται στον πυρετό. στοπ
με ενα θαυμα μονο θα έρθω. στοπ
έστω άγρυπνος. στοπ
Άσχημα αυτά :sad:, καλύτερα εγώ - που περνάω ακόμα μια ίωση με πόνους στους μύς (http://safeworld.wordpress.com/2009/05/02/influenza-a/)αυτές τις μέρες - παρά τα τέκνα.
Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα. Πυρετό (http://www.tovima.gr/science/article/?aid=165192)δεν ανέβασα, αντίθετα με τον γιό μου.
Ωραία βόλτα, λογικά θα τα πούμε στην επόμενή σας :D
amyroukai
29/09/2014, 10:29
Πλάκα πλάκα το μπέβερλυ μια χαρά τα πήγε παίδες.Λίγο εκει στις ανηφοριές ζορίστηκε αλλα αξιοπρεπέστατο και δεν του το χα του μηχανακίου.
Έβρισκε στις φουρκετες, για αυτό έμεινε πίσω.
o_gavros
29/09/2014, 11:05
Τεοφιλο μη το λες για τον ένα δρόμο.
Εχω ξαναπερασει εγώ από το χωριό και κατεβήκαμε πάλι ωσάν μαλακες την ίδια κατηφόρα.
Εχθές εγώ ήμουν τελευταίος εκεί και λέω "ρε κάτι μου θυμίζει ο κατσικοδρομος".
Οτα γυρίσαμε τα πίσω μπρος και βρέθηκα πρώτος,λέω ναι ναι.την ίδια μαλακία με πέρσι κάναμε. :p
Εκείνα τα κίτρινα βελακια στην άσφαλτο φταίνε για το δεύτερο χρυσό βατόμουρο των Τροπαίων
Έβρισκε στις φουρκετες, για αυτό έμεινε πίσω.
Και στις μη φουρκετες έβρισκαν John...Με το που εγερνα λίγο τσουπ!!! κάτω το σταντ.Μετα με την ανάρτηση κάτι έγινε αλλά και παλι πήγαινα κυρία σα να είχα καταπιεί μπαστούνι στις στροφές
Στην εθνική πάντως ερχοτανε 130 στο χαλαρό και ξεκουραστα.Αλλά όπως προέβλεψε κι ο Θεόφιλος στο επαρχιακό κούρασε. Χωρίς πλάκα αμα ήμουνα με το μικρο (μόνος εννοείται) στο στροφιλικι θα πηγαινα πολύ πιο γρήγορα.
o_gavros
29/09/2014, 11:13
Τώρα που το σκέφτομαι...το όνομα Τρόπαια μάλλον δεν είναι τυχαίο :p
o_gavros
01/10/2014, 08:45
Βάλτε οι εμπλεκόμενοι καμία φωτογραφία να έχουμε ρε σεις
Σε εκείνο το χωριό πρέπει να χειροκροτούν γιατί μάλλον όλοι μπερδεύονται και γυρίζουν πίσω. :lol:
φωτό δεν έχουμε να ζηλέψουμε?
amyroukai
06/10/2014, 16:41
Αδέρφια οικοδόμοι, ενωθείτε.
Λάθος φωτό :)
andreastwin
06/10/2014, 16:52
324344
andreastwin
06/10/2014, 16:53
324345
andreastwin
06/10/2014, 16:56
[ATTACH=CONFIG]324346[ εν αναμονη και το video του γελιου, με το χωριο να μας ρωταει που θελουμε να παμε.
andreastwin
08/10/2014, 17:31
[ATTACH=CONFIG]324346[ εν αναμονη και το video του γελιου, με το χωριο να μας ρωταει που θελουμε να παμε.
δεν μπορω να τα ανεβασω ουτε στο youtybe ειναι μεγαλα τα video, και αφου τα κανει μεταφορτωση μου γραφει οτι ειναι μεγαλα ανω των 20 λεπτον και δεν τα ανεβαζει.αν υπαρχει καποιος τροπος?να τα στειλω να τα ανεβασει καποιος που το κατεχει
καλητερα,γιατη εγω ,δεν.
o_gavros
08/10/2014, 21:33
αν δοκιμασεις να τα ανεβασεις στο vimeo αντι του γιουτουμπ;