PDA

View Full Version : 14/09/2014 13ος Γύρος GP San Marino, misano. circuit Marco simonceli

Σελίδες : 1 [2]

Billymuse
17/09/2014, 20:24
Και σαφως καλυτερες εξοδους...... Αρα;

Aρα

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

spyrakos35
17/09/2014, 20:25
Aρα

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

+1300

RaGe_Raptor
17/09/2014, 20:30
Όπου έδειχνε τις πράσινες και κόκκινες μπάρες από τα φρένα, έβλεπες και πόσο διαφορετικά φρενάρουν αυτοί οι δύο και πόσο διαφορετικά ανοίγουν το γκάζι, όπως και το ότι ο Βάλε είχε σαφώς μικρότερες κλίσεις.

Του Βάλε η πίσω ανάρτηση σηκώνεται στο γκάζι;;; :bawl:

endopandou
17/09/2014, 23:58
http://vid1347.photobucket.com/albums/p705/endopandou/Record_2014_09_18_00_47_11_196_zps4fec1705.mp4

spyrakos35
18/09/2014, 04:38
http://vid1347.photobucket.com/albums/p705/endopandou/Record_2014_09_18_00_47_11_196_zps4fec1705.mp4

what want to say the poet?

:lol:

GIOTIS750
18/09/2014, 06:59
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZAqrNoo8IQA

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZAqrNoo8IQA

endopandou
18/09/2014, 07:41
what want to say the poet?

Πως δεν υστερεί το Μ1 σε δύναμη ντάρλινγκ. ;)

πάρε
http://vimeo.com/106390374

amyroukai
18/09/2014, 11:11
Του Βάλε η πίσω ανάρτηση σηκώνεται στο γκάζι;;; :bawl:

Σηκώνεται και ο ισπανός τηνε κοιτά με νάζι. :lol:

GIOTIS750
19/09/2014, 12:33
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8ClZwG-51Bw

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8ClZwG-51Bw

GIOTIS750
19/09/2014, 13:23
endopandou :beer::beer:

SHOOTER045 :beer::beer:

DoctoR_k6 :beer::beer:
Να εισται καλα παιδες!!

GIOTIS750
21/09/2014, 11:02
http://www.woop.gr/content/162958/marquez-ora-n%CE%84allaxo-nootropia

Marquez: «Ώρα ν΄αλλάξω νοοτροπία»
Ο 21χρονος αναβάτης της Repsol Honda μίλησε για την πρώτη του πτώση σε αγώνα μετά τον αγώνα του Mugello το 2013

Στον αγώνα του Σαν Μαρίνο, ο Marc Marquez έπεσε για πρώτη φορά σε αγώνα, μετά το Grand Prix του Mugello το 2013.

Ο 21χρονος αναβάτης της Repsol Honda μίλησε για τη νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει, καθώς το Σαν Μαρίνο είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας που δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος, μετά το Μπρνο:

«Μέχρι αυτόν τον αγώνα, η νοοτροπία μου ήταν να προσπαθήσω να παλέψω για τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, επειδή το πρωτάθλημα είναι μεγάλο.

Δεν θέλω να διαχειριστώ αυτό το αβαντάζ από άλλη θέση, προσπάθησα να το διαχειριστώ από την πλευρά του να παίρνω περισσότερο ρίσκο.

Σήμερα πήρα το ρίσκο, προσπάθησα να ακολουθήσω τον Valentino αλλά εκείνος και ο Lorenzo, ήταν λίγο πιο δυνατοί από εμάς σήμερα (σ.σ. χθες). Προσπάθησα να πιέσω και ήμουν ικανός να τον ακολουθήσω, αλλά τώρα ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξω αυτή τη νοοτροπία.

Οκ το Aragon, ίσως αποτελέσει εξαίρεση καθώς είναι αγώνας στο 'σπίτι' μου. Αλλά σε άλλους αγώνες, θα δοκιμάσω να αλλάξω τη νοοτροπία μου και να πάρω τους πόντους για το πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Marquez, ο οποίος προετοιμάζεται από τώρα για τον επόμενο αγώνα, αυτόν του Aragon.

Ο Ισπανός αναβάτης διατηρεί ένα προβάδισμα 74 πόντων από τον δεύτερο στην κατάταξη και ομόσταυλό του στην Honda, Dani Pedrosa, με πέντε αγώνες να απομένουν. Οι πόντοι που έχασε την Κυριακή σημαίνουν ότι δεν γίνεται μαθηματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Aragon, κάτι το οποίο θα ήθελε πολύ, αφού θα αγωνιζόταν μπροστά στο κοινό του.

Innersense
21/09/2014, 16:29
Χεχε, όντως και μόνο που συζητάμε ότι έπαιζε να έπερνε πρωτάθλημα στο Aragon είναι να σε πιάνει ρίγος.
Πάντως νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσει να παίρνει ρίσκα και συνεχίσει να οδηγεί ζω-πεθαίνω αφού έχει την άνεση να πέσει δυο μια δυο φορές ακόμα και να συνεχίσει να έχει το πρωτάθλημα στην τσέπη του :)

MG-KTiNoS
21/09/2014, 16:52
Σα ν ακούω το Λίβιο....
ΑΠό χαρτάκι τα διάβαζε αυτά ή τα είχε μάθει απ έξω?

ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ
ΠΟΙΟ ΠΠ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΑΝ ΑΠ ΟΛΑ Η ΔΟΞΑ

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΕ
ΦΑΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΤΙ

ΓιοΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
:a015::a016:

ripseventh
21/09/2014, 18:15
Κατσε να δεις τι σχεδια εχει ο γιατρος στην αραγονια για αυτον και την παρεα του....εεετσι πανω τους ΜΙΚΡΕΕΕΕ:alien::alien:

SHOOTER045
21/09/2014, 20:02
8 σελίδες και συνεχίζουμε
6 μέρες πριν τον επόμενο αγώνα και ακόμα μιλάμε για Τον προηγούμενο,οχι τόσο γιατί έχασε ο μαρκεζ,οχι γιατί δεν θα πάρει το πρωτάθλημα στην αραγκον
Αλλά γιατί ένα ψηλολιγνο παλικάρι από την tavuglia έκλεισε στόματα, και άνοιξε αλλα.
Έδωσε μικρή μάχη και έδωσε απαντήσεις,μπορει ο μικρός να είναι φαινόμενο, αλλά πραγματικό φαινόμενο είναι ο γιατρός που κερδίζει αγώνας κοντευοντας τα 40.
Όταν πλυμμηρισε όλη η πίστα με οπαδούς και φίλους του από παντού ήταν απερίγραπτο( αχ θα ήμουν εκεί παραλίγο )
Σε κανέναν άλλο αγώνα, και με κανένα άλλο οδηγό δεν πρόκειται να δούμε το ίδιο
Όσο και να θέλουν να μειώσουν κάτι απ αυτό δεν μπορούν
Μήνες αρκετούς από την προηγούμενη πρωτιά επέστρεψε εκεί
Εκεί που τον συνηθίσαμε, αγαπήσαμε, λατρέψαμε
Και να μην κερδίσει άλλον αγώνα εφέτος(που δεν το νομίζω )
Εμένα μου φτάνει και το επόμενο σ/κ θα φορέσω το καπελάκι μου και θα κάτσω μπροστά στην τβ και θα περιμένω άλλη μια δόση από τον γιατρό

Και όπως λένε εδώ απάνω τα μπαοκια
`<ROSSI και ας μην γα@@ σω ποτέ >

spyrakos35
21/09/2014, 21:00
Κατσε να μπει ο βουλευτης να σου απαντησει καταλληλως.....

endopandou
21/09/2014, 21:02
:tooth: ...

MG-KTiNoS
21/09/2014, 21:04
Κατσε να δεις τι σχεδια εχει ο γιατρος στην αραγονια για αυτον και την παρεα του....εεετσι πανω τους ΜΙΚΡΕΕΕΕ:alien::alien:

8 σελίδες και συνεχίζουμε
6 μέρες πριν τον επόμενο αγώνα και ακόμα μιλάμε για Τον προηγούμενο,οχι τόσο γιατί έχασε ο μαρκεζ,οχι γιατί δεν θα πάρει το πρωτάθλημα στην αραγκον
Αλλά γιατί ένα ψηλολιγνο παλικάρι από την tavuglia έκλεισε στόματα, και άνοιξε αλλα.
Έδωσε μικρή μάχη και έδωσε απαντήσεις,μπορει ο μικρός να είναι φαινόμενο, αλλά πραγματικό φαινόμενο είναι ο γιατρός που κερδίζει αγώνας κοντευοντας τα 40.
Όταν πλυμμηρισε όλη η πίστα με οπαδούς και φίλους του από παντού ήταν απερίγραπτο( αχ θα ήμουν εκεί παραλίγο )
Σε κανέναν άλλο αγώνα, και με κανένα άλλο οδηγό δεν πρόκειται να δούμε το ίδιο
Όσο και να θέλουν να μειώσουν κάτι απ αυτό δεν μπορούν
Μήνες αρκετούς από την προηγούμενη πρωτιά επέστρεψε εκεί
Εκεί που τον συνηθίσαμε, αγαπήσαμε, λατρέψαμε
Και να μην κερδίσει άλλον αγώνα εφέτος(που δεν το νομίζω )
Εμένα μου φτάνει και το επόμενο σ/κ θα φορέσω το καπελάκι μου και θα κάτσω μπροστά στην τβ και θα περιμένω άλλη μια δόση από τον γιατρό

`<ROSSI και ας μην γα@@ σω ποτέ >

Κατ αρχήν απ ότι έχω καταλάβει ρε σούτερ εσύ έχεις γ.... και για την επόμενη ζωή σου....

Για όλα τ άλλα μακάρι να γίνει έτσι μπας και πάρει φωτιά το ΠΠ αλλά μεταξύ μας
Δεν το βλέπω καθόλου.

Στην Αραγονία θα έχουμε και αναβάθμιση Ντουκάτι
:smokin:

το ΠΠ ο μικρός το έχει στο τσεπάκι ακόμα κι αν δεν κερδίσει ΚΑΝΕΝΑ από δω και πέρα.

SHOOTER045
21/09/2014, 22:27
Άσχετο αν το έχει στο τσεπάκι
Αλλά το βλέπω και εδώ μέσα πόσο μειώθηκε το ενδιαφέρον και η μεταξύ μας κόντρα από τον μονόλογο του μικρού
Και οι ροσικοι περιμέναμε μια νίκη που θα επιβεβαιωνε την καλή ως τώρα πορεία του
Ελπίζω να μην είναι η μοναδική για φέτος

TROOPER
22/09/2014, 10:16
κατι πρεπει να γινει με τις μαχες.

ωραιος ο ροσσι φετος. δειχνει να βελτιωνει πραματα και να ξαναβρισκει τον εαυτο του, αλλα ο μικρος ειναι σε αλλο γαλαξια.

περα ομως απο αυτα, με εχει κουρασει να βλεπω μαχες για τους πρωτους 5 γυρους και μετα να κοιμαμαι. και δυστυχως εχει γινει το ιδιο και στη μοτο2. φετος μονο η μοτο3 δινει θεαμα.

LogOutGoRide
23/09/2014, 11:02
Η moto 2 είναι ένα διάλειμμα να περάσουν από τα καταστήματα όσοι έχουν βρεθεί στην πίστα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ή να φας το μεσημεριανό σου με την οικογένεια ή αρκετός χρόνος για τουαλέτα.
Τα moto gp τα παρακολουθούμε γιατί είναι motogp και επιπλέον κερδίζει το Honda.
Τα moto 3 τα παρακολουθούμε γιατί μας αρέσουν οι αγώνες μοτοσικλετών.

MG-KTiNoS
23/09/2014, 11:19
Η moto 2 είναι ένα διάλειμμα να περάσουν από τα καταστήματα όσοι έχουν βρεθεί στην πίστα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ή να φας το μεσημεριανό σου με την οικογένεια ή αρκετός χρόνος για τουαλέτα.

H XONTA EINAI TO Π...ΟΚ ΤΩΝ MOTOGP

:tomates:

ΟΛΟΙ ΓΙΑΝΝΟΝΕ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

SHOOTER045
23/09/2014, 15:00
323379

Να συνηθισεται αυτήν την εικόνα οκέι?

TROOPER
24/09/2014, 12:05

οποιος λειτουργει ετσι, εχανε τα προηγουμενα χρονια τουλαχιστον, πολυ ωραιους αγωνες για χαρην της τουαλετας.

επισης ειναι μαλλον προφανες απο τις δηλωσεις του μικρου οτι επεσε λιγο χερι απο την σκατοεταιρια!

chillipf
24/09/2014, 12:08
323379

Να συνηθισεται αυτήν την εικόνα οκέι?

Ωραία φάση :cool:

LogOutGoRide
25/09/2014, 09:10
οποιος λειτουργει ετσι, εχανε τα προηγουμενα χρονια τουλαχιστον, πολυ ωραιους αγωνες για χαρην της τουαλετας.

επισης ειναι μαλλον προφανες απο τις δηλωσεις του μικρου οτι επεσε λιγο χερι απο την σκατοεταιρια!

Μάλλον εννοείς τα 250 τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την σημερινή moto2.
Τώρα για την σκατοεταιρία, είπα πως νικάνε τα Honda στο πρωτάθλημα και όχι για κάθε αγώνα ξεχωριστά, που και πάλι νικάνε.
Πάντως και οι πανηγυρισμοί του Vale μου φάνηκαν υπερβολικοί, λες και κέρδισε ο Bautista πρώτη φορά στην ζωή του και ίσως τελευταία και πρέπει να χαρεί όσο μπορεί μέχρι να ξυπνήσει και χαθεί το όνειρο.

slzr
25/09/2014, 11:01
Δε νομίζω ότι ήταν υπερβολικοί οι παμηγυρισμοί του Rossi... Μετά απ' αυτά που τους έχει κάνει ο Marquez, δεν είναι μικρό πράγμα να τον κοντράρεις στα ίσια και τελικά να κάνει το λάθος.

Βέβαια για μένα ισχύει αυτό που είπε ο μικρός, ότι πρέπει να τρέχει πλέον με μυαλό και να σταματήσει σε κάθε αγώνα να πηγαίνει "δίχως αύριο"..

Αν πιάσουν τη Honda σε επιδόσεις οι υπόλοιποι θα γίνει χαμός... το '15 :)

TROOPER
26/09/2014, 12:35
Μάλλον εννοείς τα 250 τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την σημερινή moto2.
Τώρα για την σκατοεταιρία, είπα πως νικάνε τα Honda στο πρωτάθλημα και όχι για κάθε αγώνα ξεχωριστά, που και πάλι νικάνε.
Πάντως και οι πανηγυρισμοί του Vale μου φάνηκαν υπερβολικοί, λες και κέρδισε ο Bautista πρώτη φορά στην ζωή του και ίσως τελευταία και πρέπει να χαρεί όσο μπορεί μέχρι να ξυπνήσει και χαθεί το όνειρο.

οχι κωστη. τη μοτο2 εννοω.

οσο για την σκατοεταιρια...σκατοεταιρια ειναι ειτε νικαει ειτε οχι :lol:

εμενα δεν μου φανηκαν υπερβολικοι οι πανυγηρισμοι του. ειχε να κερδισει πανω απο χρονο, το εκανε στην εδρα του και εχει δειξει με τις δηλωσεις του οτι ο μικρος μπορει να χασει παρα πολυ δυσκολα και με αρκετη δοση ατυχιας. κι επειδη δεν δειχνει να ειναι και συχαν ατυχος ε λογικο να τραγουδαει μεσα απο το κρανος του ''ονειρο ζω μη με ξυπνατε!'' :lol:

RaGe_Raptor
26/09/2014, 15:41
οχι κωστη. τη μοτο2 εννοω.

οσο για την σκατοεταιρια...σκατοεταιρια ειναι ειτε νικαει ειτε οχι :lol:

εμενα δεν μου φανηκαν υπερβολικοι οι πανυγηρισμοι του. ειχε να κερδισει πανω απο χρονο, το εκανε στην εδρα του και εχει δειξει με τις δηλωσεις του οτι ο μικρος μπορει να χασει παρα πολυ δυσκολα και με αρκετη δοση ατυχιας. κι επειδη δεν δειχνει να ειναι και συχαν ατυχος ε λογικο να τραγουδαει μεσα απο το κρανος του ''ονειρο ζω μη με ξυπνατε!'' :lol:

Η τελευταία του πραγματική νίκη δεν ήταν πέρισυ αφού δεν ήταν όλοι Φίτ... Αυτή ήταν μια πραγματική νίκη με όλους τους αντιπάλους στο 100%... :smokin:

TROOPER
26/09/2014, 16:22
Η τελευταία του πραγματική νίκη δεν ήταν πέρισυ αφού δεν ήταν όλοι Φίτ... Αυτή ήταν μια πραγματική νίκη με όλους τους αντιπάλους στο 100%... :smokin:

πραγματικη, πλασματικη...νικη ηταν.

spyrakos35
26/09/2014, 17:32
πραγματικη, πλασματικη...νικη ηταν.
Γιατι ρε γιωργη;

Επειδη επεσε ο τσογλανακος;

7Tolis
26/09/2014, 17:34
To αποτέλεσμα μετράει.
Ή στο χώμα ή στο στρώμα.Και στα δυο ξάπλα είσαι.

TROOPER
26/09/2014, 19:24
Γιατι ρε γιωργη;

Επειδη επεσε ο τσογλανακος;

να διαβαζεις και σε τι απανταω ραφλα!

spyrakos35
26/09/2014, 19:44
να διαβαζεις και σε τι απανταω ραφλα!

Για ξηγα ρε μαλλιά (:tooth:) γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος να το πιασω αλλιως οσες φορες και να το διαβασω.....

RaGe_Raptor
26/09/2014, 20:49
Για ξηγα ρε μαλλιά (:tooth:) γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος να το πιασω αλλιως οσες φορες και να το διαβασω.....

γιαΤΗΝΕπερσυνή λέει....στο Άσσεν

TROOPER
27/09/2014, 12:22

απαντησα στον gixxerman που θεωρησε οτι η περσινη νικη του ροσι δεν ηταν πραγματικη.

:wave2: