PDA

View Full Version : 3ο Τατοι 2014 παραλειπόμενα, συζήτηση, παράπονα κλπ

notakos600
11/09/2014, 15:01
Πως τα καταφέρνουμε ρε πστμ εμείς οι Έλληνες πάντα και πατάμε με τα χέρια μας μια ωραία τούρτα, μέχρι να την κάνουμε να μοιάζει με σκατά;

bulmont
12/09/2014, 05:47
Το VGR πρέπει να είχε παρουσιαστεί τότε από το motosport ,αν βρει το άρθρο ο Βαγγέλης (bulmont) ας το βάλει !

Θα πρέπει να περιμένεις να γυρίσω Ελλάδα (τα Χριστούγεννα) για να γίνει αυτό.........

Πάντως αρκετός κόσμος πλέον που έχει κλασσικά μηχανάκια μένει μακρυά από
τις λέσχες κλασσικών και τις εκδηλώσεις τους..............................................

spyrakos35
12/09/2014, 06:46
τις λέσχες κλασσικών και τις εκδηλώσεις τους..............................................

Αυτο ας μην το συζητησουμε καλυτερα

GFawkes
12/09/2014, 07:50
Θα πρέπει να περιμένεις να γυρίσω Ελλάδα (τα Χριστούγεννα) για να γίνει αυτό.........

Πολυς κόσμος με μηχανάκια γενικοτερα μένει μακρυά από τις λέσχες και τις λαμογιες τους.....(τα π@υστηκα τα λεφτα χαλανε τα παντα/φιλιες-συνειδησεις-ανθρωπους)

ευτυχως οχι τοσο απο την κλασσικη που ειναι μια πιο σοβαρη αν οχι η σοβαροτερη λεσχη...

buckley
12/09/2014, 08:35
Ας τα μεταφέρει αλλού ο ψηλός γιατί ξεκινήσαμε από Τατόι και βρεθήκαμε αλλού ...

stam2
12/09/2014, 08:47
Ας τα μεταφέρει αλλού ο ψηλός γιατί ξεκινήσαμε από Τατόι και βρεθήκαμε αλλού ...

Ας μεταφερθούν και ας μην διαγραφούν... θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα μετά από 1,2,3 χρόνια αυτά που γράφονται τώρα....

MG-KTiNoS
12/09/2014, 08:49

Φυσικό κι επόμενο.
Γύρω από τη μοτοσυκλέτα υπάρχουν κατ αρχήν συμφέροντα.
Μάστορες, ανταλλακτικά εμπορία μοτοσυκλετών κλπ
Υπάρχουν και ερασιτέχνες (με την σημασία της λέξης)
Φυσικά όπου υπάρχουν και πολλοί θα έρθουν κι οι βλαμμένοι.
Πως θα παντρέψεις όλα αυτά χωρίς να γίνεις της Πόπης είναι το θέμα.
Σου λέω όμως προκαταβολικά ότι ο σεβασμός στον άλλο -δω χάμου-
δεν είναι καθόλου μα καθόλου δεδομένος.
Δεν είμαστε για λέσχες εμείς εδώ.
Μόνο στο μπλα μπλα είμαστε καλοί και στη προΖβόλα ΠΡΩΤΟΙ
Ελπίζω μια μέρα ν αλλάξουν όλα αυτά.

sapila racing
12/09/2014, 09:52

Kακώς. Ομως αυτό δεν έγινε τώρα, πάντα έτσι ήταν. Εγώ είμαι στην Λέσχη Κλασσικών 15 χρόνια και είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι σχεδόν εκτός εξαιρέσεων.
Βέβαια πολλοί προσέγγισαν τις Λέσχες μόνο και μόνο για να βγάλουν την πολυπόθητη πινακίδα με μοναδικό σκοπό να γλυτώσουν χρήματα και μετά απλά εξαφανίστηκαν.
3 χρόνια τώρα οι συμμετοχές στο Τατόι ειναι σχεδόν σταθερές, οι υπόλοιποι αρκούνται στο να παραμένουν θεατές και να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα όπως τα βλέπουν απ έξω.
Ας έρθουν λοιπόν να συμμετέχουν ενεργά, και τότε να δούν πως είναι τα πράγματα απο μέσα και να πούν και την γνώμη τους.

Ενα μεγάλο παράπονο απο τους θεατές είναι οτι είναι πολύ μακριά, όμως δεν γίνεται αλλιώς με την συγκεκριμμένη 'πίστα'.
Μετα το πέρας των αγώνων μπορούν όλοι να περάσουν στο εσωτέρικό και να δούν απο κοντά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες, αλλά φέτος έβρεξε και όλοι έφυγαν.
Προπερσι που ηταν πιο χαλαρά τα πράγματα, απο τύχη δεν εγινε καμμια στραβή στα 'πιτς' οπου εκτός απο τους αγωνιζόμενους κυκλοφορούσε οτι μπορείς να φανταστείς, παιδακια με ποδήλατα κλπ κατα την διάρκεια των αγώνων.
Είναι στην φύση του Ελληνα να το τραβάει απο παντού και να περνάει κι ας απαγορεύεται, ΟΚ, αλλά έπρεπε να τεθεί κι ενα όριο.

Θα τα καθαρίσω αργότερα γιατί όντως ξέφυγε το θέμα...

bros400pgm
12/09/2014, 10:22
3 χρόνια τώρα οι συμμετοχές στο Τατόι ειναι σχεδόν σταθερές, οι υπόλοιποι αρκούνται στο να παραμένουν θεατές και να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα όπως τα βλέπουν απ έξω.
Ας έρθουν λοιπόν να συμμετέχουν ενεργά, και τότε να δούν πως είναι τα πράγματα απο μέσα και να πούν και την γνώμη τους.

Aυτο ειναι η μεγαλυτερη παπατζα που ακουω. Απο συλλογους κηδεμονων μεχρι την διοικηση του γαυρου. Το λεω με σεβασμο προς το ατομο σου, μην με παρεξηγησεις.
Ειναι στο χερι του καθενος να προβαλει το αντικειμενο του και να αντικρουσει τις γνωμες των "εξω απο το χορο". Οσο υπαρχει σιωπη και υπογειες κινησεις, τοσο θα συζητιουνται αυτα.:)

ps. Το συχνοτερο ψεμα που ακουω, ειναι ο,τι εχει να κανει με λεφτα.

stam2
12/09/2014, 10:26
Aυτο ειναι η μεγαλυτερη παπατζα που ακουω. Απο συλλογους κηδεμονων μεχρι την διοικηση του γαυρου. Το λεω με σεβασμο προς το ατομο σου, μην με παρεξηγησεις.
Ειναι στο χερι του καθενος να προβαλει το αντικειμενο του και να αντικρουσει τις γνωμες των "εξω απο το χορο". Οσο υπαρχει σιωπη και υπογειες κινησεις, τοσο θα συζητιουνται αυτα.:)

θες να το αναλύσεις λίγο περισσότερο γιατί προσωπικά κάπου σ' έχασα....? ειδικά εκείνο με τα λεφτά...?

sapila racing
12/09/2014, 10:46

Μου το εξηγείς σε παρακαλώ?
Η συμμετοχή για τις μοτό είναι 50 Ευρω στο Τατοι. Δεν είναι υπερβολικό νομίζω, και θα μπορούσαν όλοι όσοι έχουν πιστοποιημένες μοτο (και ειναι πολλοί αυτοί) να συμμετέχουν.
Εκτός από την Super Classic υπάρχει και η Regularity, οπου δεν χρειάζεται να ζορίσιε κανείς την μοτό του.
Στο Τατόι και στις αλλες εκδηλώσεις της Λέσχης Κλασσικής μοτοσυκλέτας είμαστε καμμια 60 ρια άνθρωποι, ενώ η Λέσχη τα τελευταία χρόνια, και λόγω πινακίδων, έχει πολύ περισσότερα μέλη.
Και πάλι να ξέρετε οτι η Λεσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας έχει περίπου το 1/10 των μελών της ΦΙΛΠΑ. Στο Τατόι όμως οι συμμετοχές μοτο είναι το 1/3 των συμμετοχών αυτοκινήτων, πράγμα που δείχνει οτι τα μέλη είναι πιο ενεργά.

Εγραψες κάτι για λεφτά, αλλά δεν το πιασα. Παντως στο Τατόι κανείς δεν βγάζει χρήματα, και οποια έσοδα υπάρχουν απο τα 3 Τατοι εως σήμερα πανε στην 'Φλόγα' http://www.floga.org.gr/

Εμμεσα μπορεί διάφοροι μηχανικοί, παράγοντες, κλπ να προβάλονται, αλλά αυτό είναι ενα αλλο μεγάλο θέμα που δεν μπορώ να το πιάσω.

bros400pgm
12/09/2014, 10:55
Δεν μιλαω για τα χρηματα συμμετοχης (το υψος του ποσου). Μιλαω τι γινονται αυτα τα χρηματα και που πανε. Αυτο λεω να προβληθει για να καταλαβει ο καθε ασχετος που λεει λογια (πχ εγω). Εχω δει διοργανωσεις TD που λενε οτι τα λεφτα που βγαζουν ειναι μονο για τα εξοδα πιστας-πλοηγων-βενζινης-διαμονης και δεν μπαινει τιποτα στο ταμειο. Εχω ακουσει λεσχες να λενε οτι η συμμετοχη στο οδοιπορικο ειναι ΤΟΣΟ, γιατι δεν εχουμε χορηγους και τα εξοδα μας ειναι πολλα και μπλα μπλα κλπ κλπ

Δεν λεω οτι δεν σε πιστευω. Απλα στεκομαι στο γεγονος οτι με αποδειξεις πρεπει να δειχνει η καθε λεσχη/σωματειο/ομαδα τι γινεται στο παρασκηνιο.;)

sapila racing
12/09/2014, 11:06
Δεν μιλαω για τα χρηματα συμμετοχης (το υψος του ποσου). Μιλαω τι γινονται αυτα τα χρηματα και που πανε. Αυτο λεω να προβληθει για να καταλαβει ο καθε ασχετος που λεει λογια (πχ εγω). Εχω δει διοργανωσεις TD που λενε οτι τα λεφτα που βγαζουν ειναι μονο για τα εξοδα πιστας-πλοηγων-βενζινης-διαμονης και δεν μπαινει τιποτα στο ταμειο. Εχω ακουσει λεσχες να λενε οτι η συμμετοχη στο οδοιπορικο ειναι ΤΟΣΟ, γιατι δεν εχουμε χορηγους και τα εξοδα μας ειναι πολλα και μπλα μπλα κλπ κλπ

Δεν λεω οτι δεν σε πιστευω. Απλα στεκομαι στο γεγονος οτι με αποδειξεις πρεπει να δειχνει η καθε λεσχη/σωματειο/ομαδα τι γινεται στο παρασκηνιο.;)

ΟΚ, το καταλαβαίνω όπως το θέτεις.
Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για το τι γίνεται στην ΦΙΛΠΑ που διοργανώνει το Τατόι, αλλά ξερω οτι τα έσοδα πανε στην Φλόγα εδώ και 3 χρόνια. Στην απονομή ηταν κι εκπρόσωπος της Φλόγας που ευχαρίστησε την ΦΙΛΠΑ.

Η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας δεν είναι διοργανωτής στο Τατόι, ούτε συνδιοργανωτής είναι. Απλά συμμετέχει με τα μέλη της και μαλίστα υπαρχουν και καποια παράπονα, πχ οταν βλέπει καποιος την αφίσα καταλαβαίνει μερικά πράγματα.
Σε αλλες διοργανώσεις Ραλλυ κλπ της Λέσχης μας προμοδοτεί. πχ το 2ήμερο Ραλλυ εχει κόστος συμετοχής 80 Ευρω, οπου συμπεριλαμβανεται ξενοδοχείο, ταβερνα, road book κλπ, κι εκει πληρώνει και η Λεσχη απο το ταμείο της.

spyrakos35
12/09/2014, 11:11
Απλα στεκομαι στο γεγονος οτι με αποδειξεις πρεπει να δειχνει η καθε λεσχη/σωματειο/ομαδα τι γινεται στο παρασκηνιο.;)

ένοχος μεχρι αποδείξεως του αντιθέτου δλδ....

όχι οτι δεν μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι.... να είναι κάποιος υποψιασμένος δεν είναι κακό.... κακό είναι να είναι προκατειλημμένος....

γενικά πάντως, ναι, θα μπορούσε κάποιος να βγει και να δείξει τα στοιχεία προς απόδειξη οτι όλα πήγαν καλά.... πιστεύεις όμως οτι δε θα βγαίνανε οι Ελληνάρες να πουν οτι είναι όλα μαγειρεμένα???

GFawkes
12/09/2014, 11:18
Για να ξεκαθαρισσω την θεση μου
Για το Τατοι

πολυ καλη και τιμια διοργανωση, με καλο σκοπο απ την σοβαροτερη λεσχη της χωρας. Πολλοι και δραστηριοι συμμετεχοντες.μελη.
Θα ηθελα τα ρεησονια/pros να ειναι σε αλλη κατηγορια, για να δωθει χαρα/δυνατοτητα και σε απλους ρομαντικους ερασιτεχνες να διακριθουν.

Για τις μοτο λεσχες και τις εκδηλωσεις τους....ακομα και αυτες που ξεκινησαν ρομαντικα, καταντησαν μπιζνα-ουτε μια που ημουν μελος δεν ξεφυγε του κανονα-.
Γι αυτο και φυτοζωουν-Δεν μπαινει ρε μαγκες τιμη σε € στα παντα, εκτος απο την τιμη της ψυχης....που τιμη δεν εχει.

Με τοση μιζερια γυρω μας, αφηστε και μια πορτα ρομαντικη να ξεσκαει λιγο ο κοσμος....

Αλλα στη Ελλαδα η αγαπη της καρεκλας και του "προεδρειου" ειναι μεγαλυτερη απο τα παντα.
Φινιτο λα μουζικα, πασατο λα φιεστα!

sapila racing
12/09/2014, 11:37
Θα ηθελα τα ρεησονια/pros να ειναι σε αλλη κατηγορια, για να δωθει χαρα/δυνατοτητα και σε απλους ρομαντικους ερασιτεχνες να διακριθουν.

Eγιναν συζητήσεις γι αυτό, και για τις κατηγορίες γενικότερα αλλά racing κατηγορία δεν βγαίνει με 3 μηχανακια.
Οπότε ξαναγυρνάμε στο θέμα των συμμετοχών.

Εδώ να σημειώσω οτι απο του χρόνου για να τρεξει καποιος στο Τατοι θα χρειαστεί να έχει λισανς και θα γίνει υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ, οπότε οι συμμετοχές πιθανότατα θα μειωθούν κιόλας.

GFawkes
12/09/2014, 11:55
Εδώ να σημειώσω οτι απο του χρόνου για να τρεξει καποιος στο Τατοι θα χρειαστεί να έχει λισανς και θα γίνει υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ, οπότε οι συμμετοχές πιθανότατα θα μειωθούν κιόλας.

Πολυ κακη εξελιξη αυτη...

διοτι και γραφειοκρατεια περισσοτερη βαζει και κοστος.
Ποιος θα μπει στην διαδικασια αυτη για να τρεξει ενα Τατοι των 3-5 γυρων;και με τι κοστος....

ελπιζω να μην προχωρησει αυτο.

Υ.Γ.

Εαν racing κατηγορία δεν βγαίνει με 3 μηχανακια, να μην τρεξουν στο ανοικτο αλλα στο regularity/display event.
Τις σκεψεις μου θα τις πω και στον Βασιλη και στο ΔΣ της λεσχης.

sapila racing
12/09/2014, 12:12
Πολυ κακη εξελιξη αυτη...

διοτι και γραφειοκρατεια περισσοτερη βαζει και κοστος.
Ποιος θα μπει στην διαδικασια αυτη για να τρεξει ενα Τατοι των 3-5 γυρων;και με τι κοστος....

ελπιζω να μην προχωρησει αυτο.

Υ.Γ.

Εαν racing κατηγορία δεν βγαίνει με 3 μηχανακια, να μην τρεξουν στο ανοικτο αλλα στο regularity/display event.
Τις σκεψεις μου θα τις πω και στον Βασιλη και στο ΔΣ της λεσχης.

Αυτό ανακοινώθηκε ήδη και δεν αλλάζει. Η ΦΙΛΠΑ δεν μπορεί πλέον να το κανει χωρίς την ΟΜΑΕ.

buckley
12/09/2014, 12:15
Σιγά το πρόβλημα για τα racing ρε παιδιά , να αγωνίζονται μαζί (άλλωστε κι ο ψηλός που είναι από μέσα λέει ότι τον βοηθάει να τα κυνηγάει στον αγώνα ) και να βαθμολογούνται ξεχωριστά .
Αυτό με την λισάνς όπως λέει κι ο Αντώνης άσχημη εξέλιξη που θα απομακρύνει πολλούς (κι εμένα μαζί που έλεγα του χρόνου να έκανα μια γύρα από μέσα ) δεν ξέρω αν είναι απόρροια της μέσης ωριαίας που περνάει τα 80 χλμ ή από θέμα όρων ασφάλειας της διοργάνωσης μπλα μπλα μπλα.
Ας μας φωτίσει ο Άρης.

GFawkes
12/09/2014, 12:31
Σιγά το πρόβλημα για τα racing ρε παιδιά , να αγωνίζονται μαζί (άλλωστε κι ο ψηλός που είναι από μέσα λέει ότι τον βοηθάει να τα κυνηγάει στον αγώνα ) και να βαθμολογούνται ξεχωριστά .
Αυτό με την λισάνς όπως λέει κι ο Αντώνης άσχημη εξέλιξη που θα απομακρύνει πολλούς (κι εμένα μαζί που έλεγα του χρόνου να έκανα μια γύρα από μέσα ) δεν ξέρω αν είναι απόρροια της μέσης ωριαίας που περνάει τα 80 χλμ ή από θέμα όρων ασφάλειας της διοργάνωσης μπλα μπλα μπλα.
Ας μας φωτίσει ο Άρης.

Το προβλημα δεν ειναι τα racing ειναι οτι δεν δινεται ετσι ευκαιρια και στον ερασιτεχνη να διακριθει, να χαμογελασει, να συμμετασχει πιο ενεργα.
Αλλοι μπορει να φοβουνται, αλλοι να αποθαρρυνονται...Σιγουρα εχει και τα καλα του, βλεπεις, μαθαινεις γραμμες, στασεις σωματος κλπ αλλα σε 3 γυρους...τι να μαθεις...
Η λισανς εκτιμω θα μειωσει κατα 70+% τις συμμετοχες.

Αρη την ΟΜΑΕ γιατι την θελουν;

sapila racing
12/09/2014, 14:04
Φέτος η μέση ωριαία του αγώνα δεν πέρασε τα 80 χλμ/ώρα ούτε απο τον Γεωργακόπουλο. Την περασε βέβαια σε μεμονωμενους γυρους αλλά αυτό δεν μετράει στην ουσία.

Την ΟΜΑΕ δεν την θέλουν. Ομως η ΦΙΛΠΑ διοργανώνοντας μόνη της 'αγώνα' πέρσι και πρόπερσι μπήκε στα χωράφια αλλωνών με τα γνωστά επακόλουθα.
Ετσι λοιπόν απο του χρόνου θελουμε δεν θελουμε θα εχουμε ΟΜΑΕ και λισανς κλπ....

Φυσικα οι συμμετοχές θα μειωθούν και αυτό είναι το άσχημο της υπόθεσης. Απο την άλλη, ο αγώνας που θα γίνει θα είναι πλέον κανονικός και όχι 'σαν αγώνας'.
Μιλάω για την super classic, η regularity δεν νομίζω να επηρεαστεί.

MG-KTiNoS
12/09/2014, 15:12
Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα αυτής της διοργάνωσης είναι οι πολλοί γιαλαντζήδες που μαζεύτηκαν.
Γιατί να διακριθεί ο ερασιτέχνης σε αγώνα μοτοσυκλετών? Δεν κατάλαβα...
Θα μου πεις εδώ ρε φίλε ο άλλος κάνει καλές κωλοτούμπες και πάει ιατρική, στον ερασιτέχνη θα κολλήσω?
Εγώ όμως κολλάω.
Έρχεται τώρα ο Χ γιαλαντζής που επειδή έχει λεφτά σου λέει πρέπει να διακριθεί.
Και ερωτώ ΓΙΑΤΙ?
Επειδή έχει λεφτά?
ΠΑΡΤΑ Τ @@ ΜΟΥ !
Άμα γουστάρεις, πάρε αγωνιστικό μηχανάκι, προπονήσου και άντε να κερδίσεις
(που δεν θα κερδίσεις γιατί ο άλλος είναι γάτα)
Ίδιες ολόιδιες κουβέντες έχουν γίνει με το 36ωρο.
Να γίνει λέει πιο μικρό γιατί είναι απάνθρωπο, να πάρουμε κούπα κι εμείς...
Κι εγώ τους έλεγα ότι και πιο μικρό να γίνει ΤΑ @@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Και σε τελική γιατί να γίνει πιο μικρό και όχι πιο μεγάλο για να πάρω κούπα
ΜΟΝΟ εγώ και 2 3 άλλοι???
Έφτασε ο μαλάκας να είναι μεσήλικας και ακόμα ονειρεύεται
να γίνει Φρέντι Σπένσερ ή να τρέξει το Παρίσι Ντακάρ...
Άσε ρε θείο!
Ο ερασιτέχνης δεν πήρε κούπα ποτέ και πουθενά.
Ο ερασιτέχνης το κάνει από αγάπη (όπως λέει και η λέξη)
Οι κούπες είναι για τους επαγγελματίες
Είτε σου Αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν και τα ωδικά πτηνά να ασχοληθείς.
Δεν ήθελα να πάω φέτος βαριόμουνα.
Πήγαν όμως οι φίλοι μου και με πήραν μαζί.
Χάρηκα που ο Άρης κέρδισε γιατί είναι ορίτζιναλ ερασιτέχνης
σε αντίθεση με κάτι άλλα νούμερα εκεί μέσα.
ΔΕΝ ήθελα να τα πω αλλά δεν άντεξα!

Δρέπανο δεν πάω ούτε για καφέ. Τα λίγα λεφτά που έχω
θα τα κάνω ταπεράκια.-
ΤΕΛΟΣ
:wave2:

stam2
12/09/2014, 15:26
Δρέπανο δεν πάω ούτε για καφέ. Τα λίγα λεφτά που έχω
θα τα κάνω ταπεράκια.-
ΤΕΛΟΣ

λόγω βαρεμάρας.....???

MG-KTiNoS
12/09/2014, 15:40
λόγω βαρεμάρας.....???

Όχι, λόγω του ότι όταν πάω βόλτα με το Καββαδία, το Θεόφιλο, το Σπυράκο τον ggs τον Μπουλμνόντ το Μουστάκια κλπ κλπ (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιους) αισθάνομαι ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους.
Σε παιδιά που ήρθαν στη βόλτα για να περάσουμε καλά και που γουστάρουν.
Δεν ήρθαν ούτε να μου μοστράρουν τα μοτόρΓια τους, ούτε να μου πουν ότι το δικό μου
είναι ΓΤΠΚ, ούτε για να μου πουλήσουν κάτι....
Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί στο Δρέπανο πρέπει να κοιτάξουν γύρω τους και να
αναρωτηθούν....
-Αυτό είναι τελικά η μοτοσυκλέτα?

-γυρίζω στη σπηλιά μου γιατί είπα πολλά και σόρι-

buckley
12/09/2014, 18:06
Όχι, λόγω του ότι όταν πάω βόλτα με το Καββαδία, το Θεόφιλο, το Σπυράκο τον ggs τον Μπουλμνόντ το Μουστάκια κλπ κλπ (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιους) αισθάνομαι ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους.
Δεν ήρθαν ούτε να μου μοστράρουν τα μοτόρΓια τους, ούτε να μου πουν ότι το δικό μου
Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί στο Δρέπανο πρέπει να κοιτάξουν γύρω τους και να
αναρωτηθούν....

Μαέστρο ΣΑΛΑΤΑ τα έκανες Τατόγια Δρέπανα 36 ωρα και δεν συμμαζεύεται ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να στα πω από κοντά αντί να στα γράψω...
Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι που τα λες σόρρυ.

theofilos888
12/09/2014, 18:34
Μαέστρο ΣΑΛΑΤΑ τα έκανες Τατόγια Δρέπανα 36 ωρα και δεν συμμαζεύεται ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να στα πω από κοντά αντί να στα γράψω...
Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι που τα λες σόρρυ.

Καλα θα κανεις να του τα πεις απο κοντα. Οι υπολοιποι, ομως εδω, μειναμε με την απορια του ποσο ρδελο ειναι τα πραγματα μεσα σε λεσχες κτλ. Δεν ειπε μονο ο κτινος αρνητικα, ειπε και ο gawkes και ο σπυρακος. Θα θελατε εσεις οι φωστηρες να φωτισετε εμας τους αδαεις; Γιατι με το να ακουμε μονο αρνητικα και καμμια αλλη απαντηση δημιουργηται μια εντυπωση κακη. Με το να τα πειτε κατ ιδιαν εγω και ο καθε εγω δε θα μαθουμε ποτε τι υπαρχει, που φτιαχνει τοσο κακο ονομα.

guzzistas
12/09/2014, 18:39
αναρωτηθούν....

Ρε συ Νίκο, εσύ τα ισοπέδωσες όλα πια... Μια χαρά για τη μοτοσυκλέτα γίνεται η εκδήλωση και μια χαρά περνάμε...

αμάν με τη μιζέρια γύρω μας... μας πειράζει το πουλ μουρ, μας πειράζει το ότι κάποιος πουλάει κάτι? Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα!

Είναι σαν ένα γνωστό μου που την ώρα που πέρασε μια ferrari δίπλα μας τον άκουσα να λέει : "που πάει ο μαλάκας, δεν ξέρει ότι προκαλεί?"

έμεινα μλκας... δηλαδή το ωραίο να μην το ξαναδούμε? να φύγουν όλοι και να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε με ζάσταβα και φλορέτες πάλι?

τι άλλο θα ακούσουμε...

zephyr1
12/09/2014, 19:15
:lol::a014:

sapila racing
12/09/2014, 19:41
:lol::a014:

Εσυ άσε το ποπ κορν και βγάλε εισητήρια, το Σαββατο φεύγουμε για Rijeka!

Κατα τα άλλα εντάξει τι να πω. viva moto.gr!!! :D

bros400pgm
12/09/2014, 21:27
Εχει δικιο το παλικαρι. Και φαρμακεια σε καθε γωνια του δρομου ομως, αλλα και φαρμακα στα super market. Γιατι αυτος που εχει τα φραγκα να μην ανοιξει οτι γουσταρει και να πουλαει οτι γουσταρει?
viva la revolucion ΕΕΕΕΕΕΕΕ:beer:

MG-KTiNoS
13/09/2014, 14:37
Εχει δικιο το παλικαρι. Και φαρμακεια σε καθε γωνια του δρομου ομως, αλλα και φαρμακα στα super market. Γιατι αυτος που εχει τα φραγκα να μην ανοιξει οτι γουσταρει και να πουλαει οτι γουσταρει?
viva la revolucion ΕΕΕΕΕΕΕΕ:beer:

και υπόθετα...

bros400pgm
14/09/2014, 08:17
Tα υποθετα τα θεωρουσα φαρμακα. Αλλα μαλλον κατι θα ξερεις παραπανω. Και υποθετα λοιπον στα super market. Οι επιχειρησεις ειναι για αυτους που τα εχουν :smokin:

MG-KTiNoS
14/09/2014, 10:12
Tα υποθετα τα θεωρουσα φαρμακα. Αλλα μαλλον κατι θα ξερεις παραπανω. Και υποθετα λοιπον στα super market. Οι επιχειρησεις ειναι για αυτους που τα εχουν :smokin:

Τα υπόθετα κατέχουν εξέχουσα θέση στη ιεραρχία των φαρμάκων και είπα στο υπογραμμίσω, για την περίπτωση που σου διέφυγε.
Τώρα περί επιχειρήσεων να σου πω ότι έχεις δίκιο, είναι για αυτούς που τα έχουν.
Για αυτό στο τέλος θα βρεθεί τρόπος είτε να πάρουν κύπελλο, οι έχοντες και κατέχοντες, είτε να κάνουν στην άκρη οι άλλοι.
(Το έχουμε δει ξανά το έργο αυτό πολλάκις)
Όσο για τα φαρμακεία τα οποία μάλλον το απευθύνεις σ εμένα, ελπίζοντας ότι θα μου τη σπάσεις, να σου πω ότι χάνεις τον καιρό σου.
Ο γιός μου έφυγε έξω κι εγώ είμαι τόσο ολιγαρκής που πάντα θα βρίσκω λεφτά να συντηρώ ένα ΧΤ κι ένα ΤΔΜ.
Ως εκ τούτου κράτα αυτό -και κράτα το καλά-
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

bros400pgm
14/09/2014, 10:23
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

ακριβως αυτο θελω να τονισω. Οτι γραφτα ολα στα τετοια σου και οχι επιλεκτικα και εκει που δεν σε ποναει. Διοτι ο sapila racing δειχνει (δεν ξερω εαν οντως ειναι ετσι) οτι τον ποναει το θεμα :a9:

MG-KTiNoS
14/09/2014, 10:48
ακριβως αυτο θελω να τονισω. Οτι γραφτα ολα στα τετοια σου και οχι επιλεκτικα και εκει που δεν σε ποναει. Διοτι ο sapila racing δειχνει (δεν ξερω εαν οντως ειναι ετσι) οτι τον ποναει το θεμα :a9:

Κάνε ένα κόπο να διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι πριν απαντήσεις ότι να ναι...
Αν με ενδιέφερε η ιστορία κλασσικά στην Ελλάδα θα την ακολουθούσα.
Δεν με ενδιαφέρει, δεν την ακολουθώ.
Ούτε Τατόι, ούτε Δρέπανο, ούτε τίποτα.
(στα @@ μου)
Ένας από τους λόγους που δεν την ακολουθώ είναι και οι φήμες ότι ο Άρης
έχει ρίξει πολλάααα λεφτά στο μηχανάκι για να κερδίζει.
Και λέω ένας γιατί υπάρχουν και αρκετοί άλλοι.
Τις "παραινέσεις" κράτα τες της για την πάρτι σου.
Αυτά και δεν θα επανέλθω.

bros400pgm
14/09/2014, 11:35
Αμπελοφιλοσοφιες φιλτατε. Γραφτα ολα ειπαμε :yuck:

Red Rider
14/09/2014, 13:27
Κάνε ένα κόπο να διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι πριν απαντήσεις ότι να ναι...
Αν με ενδιέφερε η ιστορία κλασσικά στην Ελλάδα θα την ακολουθούσα.
Δεν με ενδιαφέρει, δεν την ακολουθώ.
Ούτε Τατόι, ούτε Δρέπανο, ούτε τίποτα.
(στα @@ μου)
Και λέω ένας γιατί υπάρχουν και αρκετοί άλλοι.
Τις "παραινέσεις" κράτα τες της για την πάρτι σου.
Αυτά και δεν θα επανέλθω.

Που το πας, που το φέρνεις,στην Ελλάδα καταλήγεις να αναφέρεσαι. Μόνο που στο παρόν τονίζεις το πόσο στα αρχίδια σου είσαι,αντί να κράζεις όλους τους υπόλοιπους σταρχιδιστές.Αφού λοιπόν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα γιατί σχολιάζεις ?
Αντί να χαιρόμαστε που υπάρχει μια τέτοια όμορφη εκδήλωση ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, ψάχνουμε να κράζουμε,και όχι να σχολιάζουμε με υγιή τρόπο.

KRS
14/09/2014, 13:46
Πάντως μερικοί ιδιοκτήτες κλασικών είναι κάπως μπλαζέ..και αυτό είναι αναμφισβήτητο..
Και ίσως αποτρέπει πολλούς να παρεβρεθούν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Δηλαδή επειδή ο άλλος έχει ένα πανταχ ή ένα ss του '74 που περιμένει να τα βγάλει στα 2-3 καλαμπαλίκια που γίνονται κάθε χρόνο του δίνει περισσότερο ειδικό βάρος από τον άλλο που έχει ένα xt, ένα tdm ή ένα εντούρο και έχουν γυρίσει χώρες και βουνά που τα έχει δει μόνο σε καρτ-ποστάλ; Είναι περισσότερο μοτοσυκλετιστής;;

Πιστεύω ότι η πλειοψηφία δεν είναι σνομπ και μπλαζέ αλλά υπάρχει μεγάλο ποσοστό.

sapila racing
14/09/2014, 20:46
έχει ρίξει πολλάααα λεφτά στο μηχανάκι για να κερδίζει..

Τις εχω ακούσει κι εγώ τις φήμες και είναι μιλάμε για πολύ γέλιο. Τελος πάντων, αστους να νομίζουν οτι θέλουν η οτι τους βολεύει.
Θα πω μόνο οτι το R75 εκαψε 300cc λαδι στο φετινό Τατόι και το κιβώτιο αρνηθηκε 2 φορές να κατεβασει 2α, ενώ μπήκε αλλες 2 φορές 4η απο 2α στο ανέβασμα, νομίζω αυτό αρκεί.

Τα υπόλοιπα καλύτερα να μην τα σχολιάσω, δεν θέλω.

Καλή καρδιά και ελπίζω σε καλύτερες μέρες.

Παντως εγώ εχω βρεί ανθρώπους μέσα στην Λέσχη Κλασσικών που με βοήθησαν στο να ετοιμάσω το μηχανακι για την Rijeka. Aλλοι βέβαια αναρωτιούνται που θα παω με αυτό το μηχανακι, αλλά εγώ δεν ακούω τίποτα.
Το κλίμα στην Λεσχη Κλασσικών δεν εχει σχέση με αυτα που έμαθα για την Λεσχη Guzzi πάντως. ;)

spyrakos35
14/09/2014, 21:17
Και ως συνηθως στην ελλαδα αντι να ριξουν και αυτοι πολλα λεφτα στο μηχανακι τους, κοιτανε να βγαλουν τα ματια του οποιου νικητη, ναι;

byron
14/09/2014, 21:47

+1000
Στην Rijeka έχει κλείσει και τον Burgess ως μηχανικό :tooth: :tooth:

ΥΓ1: H αλήθεια είναι οτι οι μπύρες που κερνάει τους φίλους του που του κάνουν παρέα στο γκαράζ, είναι λογαριασμός...
YΓ2: Εγώ δεν τις έχω ακούσει αυτές τις φήμες, μάλλον γιατί απέχω. Τωρα που τις έμαθα, μπορώ να πω οτι κάποιοι έχουν κάνει το πουλί τους σφεντόνα απ΄το τράβηγμα.

GFawkes
15/09/2014, 08:18
Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα αυτής της διοργάνωσης είναι οι πολλοί γιαλαντζήδες που μαζεύτηκαν.

Ειχα γραψει μια μεγαλη απαντηση σε ολα αυτα, αλλα την εσβησα.
Εχεις χασει το μετρο τελειως, ή δεν εχεις καθολου μα καθολου επαφη με τον πραγματικο κοσμο.
Εισαι προσβλητικος απεναντι σε ομαδες/ατομα που δεν γνωριζεις, φαφλατας και γκρινιαρης.
Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει αναντιστοιχια λογων/πραξεων μιας και εισαι ακριβως ιδιος με αυτους που καυτηριαζεις.
Δεν εχω σκοπο την αντιπαραθεση με κανεναν, αλλα λιγη αυτοκριτικη και αυτογνωσια θα βελτιωνε την κατασταση ολων.
Ευτυχειται

MG-KTiNoS
15/09/2014, 08:29
Ειχα γραψει μια μεγαλη απαντηση σε ολα αυτα, αλλα την εσβησα.
Εχεις χασει το μετρο τελειως, ή δεν εχεις καθολου μα καθολου επαφη με τον πραγματικο κοσμο.
Εισαι προσβλητικος απεναντι σε ομαδες/ατομα που δεν γνωριζεις, φαφλατας και γκρινιαρης.
Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει αναντιστοιχια λογων/πραξεων μιας και εισαι ακριβως ιδιος με αυτους που καυτηριαζεις.
Δεν εχω σκοπο την αντιπαραθεση με κανεναν, αλλα λιγη αυτοκριτικη και αυτογνωσια θα βελτιωνε την κατασταση ολων.
Ευτυχειται

Κάπου στην αποθήκη μου έχω πετάξει μια κούπα για το πιο μελοδικό μηχανάκι στην κατηγορία.
Για όλα τ άλλα που λες, θα σου θυμίσω τι έγραψα παραπάνω
στα @@ μου...

GFawkes
15/09/2014, 08:30
Καλα θα κανεις να του τα πεις απο κοντα. Οι υπολοιποι, ομως εδω, μειναμε με την απορια του ποσο ρδελο ειναι τα πραγματα μεσα σε λεσχες κτλ. Δεν ειπε μονο ο κτινος αρνητικα, ειπε και ο gawkes και ο σπυρακος. Θα θελατε εσεις οι φωστηρες να φωτισετε εμας τους αδαεις; Γιατι με το να ακουμε μονο αρνητικα και καμμια αλλη απαντηση δημιουργηται μια εντυπωση κακη. Με το να τα πειτε κατ ιδιαν εγω και ο καθε εγω δε θα μαθουμε ποτε τι υπαρχει, που φτιαχνει τοσο κακο ονομα.

..Το κλίμα στην Λεσχη Κλασσικών δεν εχει σχέση με αυτα που έμαθα για την Λεσχη Guzzi πάντως. ;)

Tα νεα κυκλοφορουν, παραγοντισκοι κι ασχετοι γυρνοβολανε στις λεσχες κανοντας αγρα για προβατα, για να πουλησουν την οποια πραματεια τους, μηχανες, μπρελοκ, σπιτια, φαρμακα, αμπελοφιλοσοφια.
Γαντζωνονται στις καρεκλες και ψαχνουν υποζυγια και ορντινατζες να τους ακολουθουν....
Που και που πετανε και καμια χαντρα στους ιθαγενεις να μην διαμαρτυρονται....και καπου εκει χανεται ο ρομαντισμος αλλα ΚΑΙ η ουσια μιας λεσχης...
που ειναι πρωτίστως να περναμε καλα.
Σεβασμος χρειαζεται στον συναθρωπο μας-ακομη και εαν διαφωνουμε- και τα αλλα ερχονται.
Αν τον βρειτε βεβαια τον σεβασμο...φωναξτε και μενα.
:smokin:

GFawkes
15/09/2014, 08:34
Κάπου στην αποθήκη μου έχω πετάξει μια κούπα για το πιο μελοδικό μηχανάκι στην κατηγορία.
Για όλα τ άλλα που λες, θα σου θυμίσω τι έγραψα παραπάνω
στα @@ μου...

Ξερεις οτι δεν ειναι ετσι....

διοτι αν ηταν ουτε θα το ελεγες, ουτε το βραβειο θα παραλαμβανες....

Σκεψου γιατι σε εχουν κανει περα ολοι Νικο....ισως βρεις που εχεις κανει λαθος...
Καλη σου μερα.

MG-KTiNoS
15/09/2014, 08:57
Ξερεις οτι δεν ειναι ετσι....

διοτι αν ηταν ουτε θα το ελεγες, ουτε το βραβειο θα παραλαμβανες....

Σκεψου γιατι σε εχουν κανει περα ολοι Νικο....ισως βρεις που εχεις κανει λαθος...
Καλη σου μερα.

:lol:

Ότι πεις... χατήρι θα σου χαλάσουμε???
:lol:

tweety
14/10/2014, 22:47
Επαναλαμβανω την δημοσιευση μου στο αλλο thread για το Τατοι και εδω, καθως βλεπω οτι μερικοι επιβεβαιωνουν αυτο που ειχε πει ο Clint Eastwood για τις κ*λ*τρυπιδες...
Απεξω απ τον χορο ολοι ειναι χορευταραδες. Μονο μην τους ζητησεις να βοηθησουν σε αυτα που κριτικαρουν... προτιμουν να γραφουν αντι να εκτιθενται σε κριτικες ομοιων τους.
Ειμαι λοιπον μελος της διοργανωσης του Τατοιου και υπευθυνος για την χαραξη της πιστας.
Φετος για πρωτη χρονια ζητησαμε την γνωμη αναβατων για την χαραξη ωστε να μην δημιουργουνται προβληματα στις στροφες απο τις αχυρομπαλλες.
Ειναι βεβαια δυσκολο να στριψεις μοτοσυκλετα γυρω απο τετοια εμποδια αλλα νομιζω οτι ολοι το ελαβαν υπ οψιν τους και δεν ειχαμε ασχημες στιγμες.
Δυστυχως επειδη πρεπει να στησουμε ολη την εκδηλωση το Σαββατο και να την ξεστησουμε την Κυριακη σε 2-3 ωρες ειναι αδυνατον να κανουμε κατι καλυτερο. Αλλα προσπαθουμε καθε χρονο να βελτιωνομαστε.
Για να στηθει το Σαββατο η πιστα την περπατησαμε ολοκληρη γυρω στις 6-7 φορες (2150μ Χ 7 = 15 χλμ....) χωρια οι αχυρομπαλλες που κουβαλησαμε.
Φετος η βροχη του Σαββατου μας μουσκεψε την ωρα που στηναμε και το βραδυ ημουν με μεσουλιτ... τεσπα... δεν χαλασε και ο κοσμος, μεγαλο παιδι ειμαι (54).
Η πιστα ειναι σχεδιασμενη για να δινει μεση ωριαια ταχυτητα 80χλμ/ωρα συμφωνα με τον κανονισμο της FIVA και η φετεινη εκκινηση ηταν επιβεβλημενη απο τον κανονισμο αυτο. Απαγορευεται η εκκινηση απο grid. Καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε για να μπορεσουμε να εχουμε αγωνα, καθως σχεδον τελευταια μερα πριν την διοργανωση λαβαμε ακομα και επιστολη απο την ΟΜΑΕ οτι δεν δικαιουμαστε να διοργανωνουμε αγωνες. Το οτι η εκδηλωση εγινε ειναι αθλος και χρεωνεται στην επιμονη της επιτροπης διοργανωσης της ΦΙΛΠΑ.
Θελω να επαναλαβω αυτο που ανεφερε ο STOUBI στο αλλο thread οτι ο αγωνας δεν ειναι για κανενα πρωταθλημα και αποτελει μερος γιορτης του μηχανοκινητου αθλητισμου. Πρεπει να μαθουμε να το ξεχωριζουμε αυτο.
Βεβαια οταν μπεις μεσα στη πιστα φυσικα αναβουν τα λαμπακια και θελεις να περασεις τον μπροστινο σου, φυσικη αντιδραση ειναι αυτη. Ομως αυτο δεν ειναι παση θυσια.
Αυτος ειναι ο πρωταρχικος κανονας της εκδηλωσης.
Κανουμε την κ@υλα μας μεχρι εκει που οριζει η ασφαλεια μας και των συναγωνιζομενων φιλων μας. Δεν παιζεται κανενα πρωταθλημα, δεν παιζονται (ή παιζονται; ) χρηματα, δουλειες, σπονσορες κλπ.
Η βροχη την μερα του αγωνα βεβαια μας πηγε πολυ πισω και ο κοσμος ηταν λιγος. Θεμα εισιτηριου δεν τιθεται για τους θεατες αν και βλεποντας την επιτυχια του Athens Flying Week με πανω απο 40000 θεατες με εισιτηριο 10€ το σκεπτομαστε σοβαρα να αναβαθμισουμε το επικοινωνιακο κομματι που ως τωρα γινοταν απο την οργανωτικη επιτροπη σε εθελοντικη βαση. Μην ξεχναμε οτι η ΦΙΛΠΑ δεν ειναι κερδοσκοπικο σωματειο. Το κοστος ειναι αρκετο και δεν καλυπτεται απο τις συμμετοχες. Φετος οι χορηγοι ηταν λιγοτεροι. Καπου πρεπει και η εκδηλωση να εχει και οικονομικο νοημα, για να μπορεσει να ζησει και να μεγαλωσει.
Το θεμα της πιστοποιησης των αυτοκινητων και των μοτοσυκλεττων ειναι αυτο που θα μας απασχολησει για το επομενο Τατοι διοτι και εμεις καταλαβαινουμε οτι δεν γινεται να συναγωνιζονται καποιες κατηγοριες μεταξυ τους. Στα δε αυτοκινητα ειναι ακομα πιο εντονο. Εκει βρισκουμε μετατροπες που καμμια θεση δεν εχουν σε ιστορικα να διεκδικουν και να παιρνουν κυπελλα απο πιστοποιημενα αυτοκινητα. Του χρονου θα ζητηθουν πιστοποιητικα και θα ελεγχθουν πιο πολυ στον τεχνικο ελεγχο.
Ολα αυτα βεβαια τα λεμε τωρα αλλα φοβαμαι οτι αν ο ελεγχος γινει πολυ αυστηρος θα τρεξουν στο τελος 20 αυτοκινητα και 15 μοτοσυκλεττες. Ο λογος που εχουμε τοση προσελευση ειναι οτι δεν ειμαστε αυστηροι στον τεχνικο. Πρεπει λοιπον να το ζυγισουμε το πραγμα.
Αυτα και καλη συνεχεια.

GFawkes
15/10/2014, 09:58
Σωστος ο Tweety....

Κανουν ολοι οτι καλυτερο μπορουν...

σε μια πολυ καλη εκδηλωση οπως το Τατοι.

sapila racing
15/10/2014, 11:13
Επαναλαμβανω την δημοσιευση μου στο αλλο thread για το Τατοι και εδω, καθως βλεπω οτι μερικοι επιβεβαιωνουν αυτο που ειχε πει ο Clint Eastwood για τις κ*λ*τρυπιδες...
Απεξω απ τον χορο ολοι ειναι χορευταραδες. Μονο μην τους ζητησεις να βοηθησουν σε αυτα που κριτικαρουν... προτιμουν να γραφουν αντι να εκτιθενται σε κριτικες ομοιων τους.
Ειμαι λοιπον μελος της διοργανωσης του Τατοιου και υπευθυνος για την χαραξη της πιστας.
Φετος για πρωτη χρονια ζητησαμε την γνωμη αναβατων για την χαραξη ωστε να μην δημιουργουνται προβληματα στις στροφες απο τις αχυρομπαλλες.
Ειναι βεβαια δυσκολο να στριψεις μοτοσυκλετα γυρω απο τετοια εμποδια αλλα νομιζω οτι ολοι το ελαβαν υπ οψιν τους και δεν ειχαμε ασχημες στιγμες.
Δυστυχως επειδη πρεπει να στησουμε ολη την εκδηλωση το Σαββατο και να την ξεστησουμε την Κυριακη σε 2-3 ωρες ειναι αδυνατον να κανουμε κατι καλυτερο. Αλλα προσπαθουμε καθε χρονο να βελτιωνομαστε.
Για να στηθει το Σαββατο η πιστα την περπατησαμε ολοκληρη γυρω στις 6-7 φορες (2150μ Χ 7 = 15 χλμ....) χωρια οι αχυρομπαλλες που κουβαλησαμε.
Φετος η βροχη του Σαββατου μας μουσκεψε την ωρα που στηναμε και το βραδυ ημουν με μεσουλιτ... τεσπα... δεν χαλασε και ο κοσμος, μεγαλο παιδι ειμαι (54).
Η πιστα ειναι σχεδιασμενη για να δινει μεση ωριαια ταχυτητα 80χλμ/ωρα συμφωνα με τον κανονισμο της FIVA και η φετεινη εκκινηση ηταν επιβεβλημενη απο τον κανονισμο αυτο. Απαγορευεται η εκκινηση απο grid. Καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε για να μπορεσουμε να εχουμε αγωνα, καθως σχεδον τελευταια μερα πριν την διοργανωση λαβαμε ακομα και επιστολη απο την ΟΜΑΕ οτι δεν δικαιουμαστε να διοργανωνουμε αγωνες. Το οτι η εκδηλωση εγινε ειναι αθλος και χρεωνεται στην επιμονη της επιτροπης διοργανωσης της ΦΙΛΠΑ.
Θελω να επαναλαβω αυτο που ανεφερε ο STOUBI στο αλλο thread οτι ο αγωνας δεν ειναι για κανενα πρωταθλημα και αποτελει μερος γιορτης του μηχανοκινητου αθλητισμου. Πρεπει να μαθουμε να το ξεχωριζουμε αυτο.
Βεβαια οταν μπεις μεσα στη πιστα φυσικα αναβουν τα λαμπακια και θελεις να περασεις τον μπροστινο σου, φυσικη αντιδραση ειναι αυτη. Ομως αυτο δεν ειναι παση θυσια.
Αυτος ειναι ο πρωταρχικος κανονας της εκδηλωσης.
Κανουμε την κ@υλα μας μεχρι εκει που οριζει η ασφαλεια μας και των συναγωνιζομενων φιλων μας. Δεν παιζεται κανενα πρωταθλημα, δεν παιζονται (ή παιζονται; ) χρηματα, δουλειες, σπονσορες κλπ.
Η βροχη την μερα του αγωνα βεβαια μας πηγε πολυ πισω και ο κοσμος ηταν λιγος. Θεμα εισιτηριου δεν τιθεται για τους θεατες αν και βλεποντας την επιτυχια του Athens Flying Week με πανω απο 40000 θεατες με εισιτηριο 10€ το σκεπτομαστε σοβαρα να αναβαθμισουμε το επικοινωνιακο κομματι που ως τωρα γινοταν απο την οργανωτικη επιτροπη σε εθελοντικη βαση. Μην ξεχναμε οτι η ΦΙΛΠΑ δεν ειναι κερδοσκοπικο σωματειο. Το κοστος ειναι αρκετο και δεν καλυπτεται απο τις συμμετοχες. Φετος οι χορηγοι ηταν λιγοτεροι. Καπου πρεπει και η εκδηλωση να εχει και οικονομικο νοημα, για να μπορεσει να ζησει και να μεγαλωσει.
Το θεμα της πιστοποιησης των αυτοκινητων και των μοτοσυκλεττων ειναι αυτο που θα μας απασχολησει για το επομενο Τατοι διοτι και εμεις καταλαβαινουμε οτι δεν γινεται να συναγωνιζονται καποιες κατηγοριες μεταξυ τους. Στα δε αυτοκινητα ειναι ακομα πιο εντονο. Εκει βρισκουμε μετατροπες που καμμια θεση δεν εχουν σε ιστορικα να διεκδικουν και να παιρνουν κυπελλα απο πιστοποιημενα αυτοκινητα. Του χρονου θα ζητηθουν πιστοποιητικα και θα ελεγχθουν πιο πολυ στον τεχνικο ελεγχο.
Ολα αυτα βεβαια τα λεμε τωρα αλλα φοβαμαι οτι αν ο ελεγχος γινει πολυ αυστηρος θα τρεξουν στο τελος 20 αυτοκινητα και 15 μοτοσυκλεττες. Ο λογος που εχουμε τοση προσελευση ειναι οτι δεν ειμαστε αυστηροι στον τεχνικο. Πρεπει λοιπον να το ζυγισουμε το πραγμα.
Αυτα και καλη συνεχεια.

Eυχαριστούμε που μας έδωσες για την εικόνα απο 'μέσα', αλλά και για όλη την δουλειά που κάνετε για να μπορούμε εμείς να τρέχουμε 'αγώνες' στο Τατόι. :wave2: