View Full Version : modenas kriss η innova
Νικος123
13/09/2014, 12:00
Καλησπερα,
ειμαι καινουριος στο σιτε και η αληθεια ειναι οτι εχω ριξει πολυ ψαξιμο στο νετ γιατι πριν ενα μηνα δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα περι μηχανων...Πηρα προσφατα διπλωμα για 125cc και ψαχνω να αγορασω ενα 125αρι,για να πηγαινω στη σχολη μου αλλα και οπουδηποτε αλλου.Δεν με ενδιαφερουν οι τελικες αλλα θελω μια σχετικη ευκολια στην επιταχυνση γιατι θα το χω συχνα δικαβαλο.Προτιμω μεταχειρισμενο αλλα οσο και να ψαχνω περα απο ενα innova δεν εχω βρει κατι καλο.λεγοντας καλο εννοω ενα μηχανακι που να με βγαλει για αρκετο καιρο αφου λεφτα για αμαξι δεν....και επομενος στοχος ειναι μεγαλη μηχανη στα 24 πια.Σε λεφτα παιζω απο 1000 μεχρι και 1800. Αυτα που εχω βρει λοιπον ειναι ενα μεταχειρισμενο innova με 8000 χλμ(καινουριο ουσιαστικα με αλλαγμενα λαστιχα πριν 2 βδομαδες,σε εξαιρετικη κατασταση) και μετα καινουριο modenas kriss efi στα 1800. Θα πηγαινα για το innova κατευθειαν αλλα οπου και αν εχω ψαξει εχω ακουσει πολλα αρνητικα(πλαστικα και ταμπουρο που τριζουν κυριως και μεγαλες στροφες που μεσα στη πολη ειναι μαρτυριο να επιταχυνεις ειδικα με 2 ατομα πανω) ενω για το modenas δεν εχω βρει ουσιαστικα κριτικες γιατι ειναι σχετικα καινουριο μοντελο. Αν μπορειτε πειτε μου για αυτα τα 2 μοντελα η και προτεινετε κατι αλλο(crypton x μην το αναφερετε καν..πολλα λεφτα και 10cc πανω απο το διπλωμα μ). Και υπενθυμιση δεν ειμαι το ατομο που θα χαρακτηριζατε σχετικο απο μηχανες ;) :P
Νικος123
13/09/2014, 12:26
φιλε για το modenas δεν εχω βρει πολλα πραγματα οποτε αν ξερεις κατι θα βοηθουσε.γιατι 1800 ειναι πολλα και για να τα δωσω και για καινουριο κιολας μηχανακι, πρεπει να τα αξιζει μεχρι τη τελευταια δεκαρα
φιλε για το modenas δεν εχω βρει πολλα πραγματα οποτε αν ξερεις κατι θα βοηθουσε.γιατι 1800 ειναι πολλα και για να τα δωσω και για καινουριο κιολας μηχανακι, πρεπει να τα αξιζει μεχρι τη τελευταια δεκαρα
φιλος ρωτησες-απαντησα. καλη αγορα σε οτι αποφασισεις. :wave2:
Bradipous
13/09/2014, 12:36
cbf/ybr 125 δεν σε ψηνουν;
Νικος123
13/09/2014, 12:43
ωραια μοντελα αλλα οχι για τωρα ;) πρωτο μηχανακι ψαχνω να παρω να κανω τη δουλεια μου.ειναι too much κατι τετοιο απο τοσο νωρις
Bradipous
13/09/2014, 12:46
ωραια μοντελα αλλα οχι για τωρα ;) πρωτο μηχανακι ψαχνω να παρω να κανω τη δουλεια μου.ειναι too much κατι τετοιο απο τοσο νωρις
:confused: :confused:
και με αυτη μια χαρα θα την κανεις τη δουλεια σου και καλυτερα μαλιστα...
τι εννοεις ειναι του ματς;
Νικος123
13/09/2014, 12:50
εενοω οτι ειμαι 18 μολις πηρα διπλωμα και δεν παιζει να κοντρολλαρω απο τωρα τετοια μηχανη...περα του οτι δεν ξερω να οδηγαω με συμπλεκτη.αλαλ και στα λεφτα ξεφευγει
Bob_o_mastoras
13/09/2014, 12:56
Του ματς, του μουτς! Μια χαρα ειναι αυτα που σου λεει ο Βραδυπους και πιο σωστα μηχανακια απο τα παπια σε στησιμο. Και απο γκαζι εχουν σχεδον το ιδιο. Δεν παιζει να σε τρομαξει σε καμια περιπτωση. Και θα μαθεις και πιο σωστη οδηγηση σε μηχανη.
Απο παπια θα προτεινα παλιο Supra με λιγα εξτρα και οχι απο καγκουρα. Ασπαστο και απροβληματιστο δια παντως.
Ρε Βραδυπους τι τατου θεϊκο ειναι αυτο;;; Ο Τσακωνας working class και ετσι;; Πολυ καλο!!!
edit: Δεν ειναι τιποτα ο συμπλεκτης, θα τον μαθεις αμεσως. Αλλα μαλλον οπως τα λες καλυτερα παπι για αρχη να σου βγει και πιο φθηνα και σε καποιο καιρο το ξανακοιτας.;)
Νικος123
13/09/2014, 13:00
Το innova δηλαδη να το αποφυγω??και τι εννοεις με λιγα εξτρα ?
Modenas... Απ' ότι ακούγεται στην πιάτσα πολλά innova έχουν τσακωθεί με την μπιέλα τους...
panavour
13/09/2014, 13:03
Παρε ενα DAELIM city ace 110 κυβικα με 1495 .Το καλυτερο στα λεφτα του με αντιπροσωπευση Θεοχαρακης .Και δεν κλεβεται κιολας γιατι δεν το προτιμουν οι κλεφτες Με λιγο πιο χοντρες ροδες απο τα αλλα δυο με χυτες ζαντες (δεν σκανε τα λαστιχα γιατι δεν εχουν σαμπρελλα).Μην δωσεις πολλα για αρχη γιατι συντομα θα πας για μεγαλυτερο λογω βαρεμαρας.
322856
Νικος123
13/09/2014, 13:03
Theod και γω για εκει κλεινω αλλα ψαχνω καποιον να μου πει κατι παραπανω για αυτο το παπι...οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε
Bradipous
13/09/2014, 13:05
Με 1500 ανετα βρισκεις cbf μεταχειρω, τωρα αν θες ντε και καλα κουτα τοτε πρεπει να πλερωσεις.
Ελαχιστα ακριβοτερη συντηρηση θα εχει αυτο απο ενα παπι (σε αναλωσημα κυριως) αλλα πολυ μικρες διαφορες.
Ψαξου λιγο παραπανω και μην βιαζεσαι.
Μπομπ δεν ειναι δικο μου το τατου αλλα γ@μει! :cool:
nikonian
13/09/2014, 13:14
Modenas: Αξιόπιστο, αλλά τίποτα άλλο. Καίει πολύ. Είχα δυο από τούτα.
Ιnnova ψεκαστό: ίσως το κορυφαίο παπί.
Honda wave 110i: Ένα κλικ κάτω , αλλά απίστευτα οικονομικό και ΚΑΛΟ ΠΑΠΙ για τα λεφτά του (1800 καινούριο)
Νικος123
13/09/2014, 13:19
Modenas: Αξιόπιστο, αλλά τίποτα άλλο. Καίει πολύ. Είχα δυο από τούτα.
Ιnnova ψεκαστό: ίσως το κορυφαίο παπί.
Honda wave 110i: Ένα κλικ κάτω , αλλά απίστευτα οικονομικό και ΚΑΛΟ ΠΑΠΙ για τα λεφτά του (1800 καινούριο)
κοιταω για το modenas το ψεκαστο.καιει οντως τοσο πολυ?γτ στα χαρακτηριστικα το εχει 2,5/100χλμ ενω το innova ειναι αντιστοιχα 1,9.Το wave ειναι αξιοπιστο?θα με βγαλει για καποιο καιρο?
SHOOTER045
13/09/2014, 13:22
Μοdenas
Τα ινοβα είναι παθιαρικα, όχι από αγάπη
Η το daelim πού σου ειπαν
Αλλά κοίτα και τα μοτοσυκλετακια που σού ειπαν
Ο συμπλεκτης μαθαίνεται και συνηθίζεται
Θα έχεις και ατού φρένα, πλαίσιο, αναρτήσεις σε σχέση με τα παπιά
Theod και γω για εκει κλεινω αλλα ψαχνω καποιον να μου πει κατι παραπανω για αυτο το παπι...οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε
Τι παραπάνω να σου πει κάποιος... Το Modenas είναι ένα αξιόπιστο παπί μέσου όρου. Πουθενά δεν είναι κορυφαίο, αλλά πουθενά δεν υστερεί πολύ. Είναι αξιόπιστο και θα κάνει τα πάντα που θα ζητήσει κάποιος από ένα παπί χωρίς να ζητάει να ασχολείσαι μαζί του και χωρίς να κοστίζει μια περιουσία.
Ναι, καίει λίγο παραπάνω βενζίνη (με τα κριτήρια των παπιών πάντα) αλλά από την άλλη σε σύγκριση με το innova έχει φθηνά ανταλλακτικά-αναλώσιμα - δεν μπορείς να τα έχες όλα
Τώρα για το innova δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά κοστίζει μπόλικα και "ακούγονται" κάμποσα, τόσο για την συνολική του ποιότητα όσο και για ένα "θεματάκι" με κάτι μπιέλλες... :lol:
Ότι σε φωτίσει ο Παντοδύναμος :wave2::wave2::wave2:
nikonian
13/09/2014, 14:30
κοιταω για το modenas το ψεκαστο.καιει οντως τοσο πολυ?γτ στα χαρακτηριστικα το εχει 2,5/100χλμ ενω το innova ειναι αντιστοιχα 1,9.Το wave ειναι αξιοπιστο?θα με βγαλει για καποιο καιρο?
Συγνώμη, στο καρμπυρατεράτο modenas αναφέρθηκα. Το ψεκαστό είναι σίγουρα πιο οικονομικό, αλλά αν με τα ίδια λεφτά αγοράζεις Ηοnda wave...
Κοίτα γύρω σου τι πουλάει πολύ. Ό,τι πουλάει πολύ:
α. είναι καλλίτερο
Β. βρίσκεις ανταλλακτικά γνήσια , αλλά και ιμιτασιόν
γ. το ξέρουν καλά τα μαστόρια και
δ. πουλιέται πιο εύκολα και πιο ακριβά.
Νικος123
13/09/2014, 15:06
Αν δηλαδη αποκλεισω το innova αναμεσα σε modenas και wave να προτιμησω το δευτερο και γιατι???το γιατι εχει σημασια
Φιλε καλησπερα,
Ειχα και τα 2 σε καρμπυρατερ εκδοση.
Modenas καιει υπερβολικα, αξιοπιστο μετρια πραγματα.
Inovva εκαιγε 3/100,αξιοπιστια γυρισε τις 100.000 χωρις επισκευη και τωρα ειναι στις 2.500 το κοντερ απο την αρχη, απλα συμπληρωνο λαδι.
Κι εγώ καμπυρατέρ innova του 2006 έχω,το πήρα μεταχειρισμένο, τώρα έχει 42.000 χλμ, μ' έχει σιχαθεί στη σέλα του και δεν έχει βγάλει τίποτα από ζημιά, εκτός τα πλαστικά στο τιμόνι που τρίζουν λίγο. Λαδάκια κάθε 1000 χλμ και όλα καλά και με 2 άτομα. Οτι κι άν αποφασίσεις πάντα όρθιος.
Νικος123
13/09/2014, 18:06
Να προτιμησω wave αντι του μετριου modenas ή το γεγονος οτι το wave ειναι κατωτερου κυβισμου ειναι μια απ τα ιδια οποιο και απο τα δυο να παρω?
Bradipous
13/09/2014, 18:56
Να προτιμησω wave αντι του μετριου modenas ή το γεγονος οτι το wave ειναι κατωτερου κυβισμου ειναι μια απ τα ιδια οποιο και απο τα δυο να παρω?
Κοιτα αξιολογες διαφορες απο αποψη επιδοσεων δεν θα δεις μεταξυ αυτων των παπιων. Εφοσον το θελεις για σχολη και γυρες στην πολη σου φτανουν και τα 2. Απο εκει και περα το ενα ειναι χοντα και ειναι απο τα οικονομικοτερα σε καταναλωση παπια και το αλλο μοντενας και οχι τοσο οικονομικο. Και τα 2 μεχρι στιγμης εχουν αποδηχθει D.D. (Dogs - Ducks) σκυλια παπια που λεει και ο λαος. Διαλεγεις και παιρνεις.
Νικος123
13/09/2014, 19:05
Κοιτα αξιολογες διαφορες απο αποψη επιδοσεων δεν θα δεις μεταξυ αυτων των παπιων. Εφοσον το θελεις για σχολη και γυρες στην πολη σου φτανουν και τα 2. Απο εκει και περα το ενα ειναι χοντα και ειναι απο τα οικονομικοτερα σε καταναλωση παπια και το αλλο μοντενας και οχι τοσο οικονομικο. Και τα 2 μεχρι στιγμης εχουν αποδηχθει D.D. (Dogs - Ducks) σκυλια παπια που λεει και ο λαος. Διαλεγεις και παιρνεις.
Κκ ευχαριστώ πολύ :-)
chrisdoum
13/09/2014, 19:22
εγώ είχα το mondenas x0cite 135 αλλά επειδή ξεφεύγει λίγο στα λεφτά σου θα σου λεγα να κοιτάξεις και το kavasaki athlete 125 σε αυτή τηντιμή που θες...
καλή τύχη και κάντα όλα test drive τουλάχιστον...
ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ...............ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
Νά λέτε καί τό γιατί.
Λεβέντη μου κι ή γνώμη ένός πού έχει δοκιμάσει άρκετά παπιά.
Κατ΄'άρχήν μέ αύτά τά λεφτά νά πάς γιά ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ όπωσδήποτε.
Τό παπί είναι ένα έργαλείο γιά τά πάντα,καμμία σχέση μέ τά βεσποειδή.
Ύστερεί σέ κάποια πράμματα ώς πρός τήν εύχρηστία άλλά έχει πολλά +
σέ πολύ βασικά πράμματα,όπως άξιοπιστία,ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,
οίκονομία κ.λ.π.
Αύτή τή στιγμή μέ περίπου 1750 μετρητά μπορείς νά πάρεις ότι καλύτερο
κυκλοφορεί σέ αύτά τά χρήματα....... WAVE-110 HONDA.
Οίκονομία,ψεκασμός καλή ποιότητα.
Έδώ καί 1,5 χρόνο καί 9000 χλμ. μέσα στήν πόλη είναι άψογο.
Βγήκα καί 2-3 φορές έξω κάνοντας 60 χλμ πορεία μέ τέρμα γκάζι,
90-100 ή πορεία του.
Μέ 2 άτομα στήν πόλη φεύγει γρήγορα στά φανάρια.
Καίει σχεδόν κάτω άπό 2 λίτρα στά 100,έχει έναν πολύ καλό ψεκασμό,
χειμώνα καλοκαίρι κανένα πρόβλημα, άποθηκευτικό χώρο γιά παπί
σχεδόν κορυφαίο μόνο τό παλιό καβασάκι 135 έχει μεγαλύτερο, λουκέτα 2
άλυσίδα 1 μέτρο καί άδιάβροχο πάνω καί κάτω χωράνε μέσα.
Άλλαγή λαδιών 0,8 τού λίτρου 10 εύρώ κόστος ένα καλό λάδι.
Βαλβίδες τζάμπα τίς είδαμε θά πάνε έτσι μέχρι τίς 50000χλμ καί βάλε.
Ούτε λάστιχα τού άλλαξα πάει μιά χαρά μέ τά πλαστικά πού έχει.
Άφού άλλαξα 3-4 παπιά ,καί Μοντένας καί Καβασάκι κ.λ.π.....
μάλλον έδώ είμαι.......
Τό άλλο μοντέλλο τής Χόντα πού λές,ούτε γιά άστείο μεταχειρισμένο
άφού παίρνεις αύτό καινούργιο.
ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ,καί έπειδή είσαι πολύ νέος, ΚΡΑΝΟΣ τουλάχιστον καί
νά..........................προσέχεις.
Καλή άγορά
Ύστερεί σέ κάποια πράμματα ώς πρός τήν εύχρηστία άλλά έχει πολλά +
σέ πολύ βασικά πράμματα,όπως άξιοπιστία,ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,
οίκονομία κ.λ.π.
Θες να μπεις λίγο στον κόπο να μας εξηγήσεις γιατί το παπί έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορα απο τα σκούτερ;;;
Τα σκούτερ έχουν φαρδύτερα λάστιχα, 16" τροχούς,δισκόφρενα μπρος πισω,καλύτερες αναρτήσεις. Βέβαια έχουν μεγαλύτερο βαρος και κάποια έχουν "ανωμαλη" κατανομή αυτου αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Overall τα πάπια στην πόλη δε με βλέπουν πουθενά ακόμα και με το ταπεινό 150ρι.Δε μιλάω καν για κάνα SH...
Νικος123
14/09/2014, 14:02
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
nikonian
14/09/2014, 19:43
Θες να μπεις λίγο στον κόπο να μας εξηγήσεις γιατί το παπί έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορα απο τα σκούτερ;;;
Τα σκούτερ έχουν φαρδύτερα λάστιχα, 16" τροχούς,δισκόφρενα μπρος πισω,καλύτερες αναρτήσεις. Βέβαια έχουν μεγαλύτερο βαρος και κάποια έχουν "ανωμαλη" κατανομή αυτου αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Overall τα πάπια στην πόλη δε με βλέπουν πουθενά ακόμα και με το ταπεινό 150ρι.Δε μιλάω καν για κάνα SH...
Ξέχνα τα σκούτερ των 4.000 ευρώ.
Είχα κι εγώ τρία οικονομικά 150αρια, που:
έκαιγαν 4λ/100 ,
είχαν τις ίδιες επιδόσεις με τα παπιά,
πολύ μεγαλύτερο κόστος συντήρησης,
ήταν υπερβολικά πισώβαρα,
με μεγάλο μη αναρτώμενο βάρος πίσω και
η μια ίντσα μπροστά στη λακκούβα...είναι λογαριασμός
Bob_o_mastoras
14/09/2014, 21:42
Εγω επιμενω οτι εφοσον θελεις παπι γιατι να μην παρεις ενα supra ή crypton παλιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση, μαμα με 500, 600 ευρω και με τα ρεστα κανε οτι θες ή βαλτα στην ακρη για να αγορασεις στο μελλον κατι αλλο μεγαλυτερο.
Για εργαλειο το θες.
Εκτος απο την ελαφρως αυξημενη καταναλωση καυσιμου που θα εχεις ουσιαστικα δεν υστερουν σε κατι απο τα καινουργια, αντιθετως παιζει να αποδειχθει πιο αξιοπιστο.
Εγω επιμενω οτι εφοσον θελεις παπι γιατι να μην παρεις ενα supra ή crypton παλιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση, μαμα με 500, 600 ευρω και με τα ρεστα κανε οτι θες ή βαλτα στην ακρη για να αγορασεις στο μελλον κατι αλλο μεγαλυτερο.
Για εργαλειο το θες.
Εκτος απο την ελαφρως αυξημενη καταναλωση καυσιμου που θα εχεις ουσιαστικα δεν υστερουν σε κατι απο τα καινουργια, αντιθετως παιζει να αποδειχθει πιο αξιοπιστο.
Απλα είναι λιγάκι δύσκολο να το βρείς. Θέλει ψάξιμο καλό γιατί παίζουνε πολλά. Αλλιως κι εγώ μαζί σου.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....??
Δέ νομίζω ότι χρειάζεται μιά καί έχεις αύτή τή γνώμη.
Ό άνθρωπος νά άγοράσει θέλει,άς μήν άρχίσουμε τή θεωρία έδώ.
Τού είπα τή γνώμη μου,είπες τή δική σου.............
Σκέψου πώς κάθεσαι στό σκούτερ,σάν γκόμενα στό γυναικολόγο.
Όλα τά παπιά άσχέτως έλαστικών ξύνουν άσφαλτο,είναι πολύ έλαφρότερα
100 κιλά ένα παπί,150 ένα σκούτερ.
Καίνε πολύ λιγότερο,δέν ζητάνε σέρβις παρά λαδάκι καί είναι πολύ φθηνότερα
στήν άγορά πάνω άπό 50% άπό κάποιο άντίστοιχο σκούτερ.
SH honda 150 κυβικά καί wave ή innova δές τιμές.
Έπιδόσεις ίδιες κανά δύο άλογα παραπάνω άλλά πολλά κιλά διαφορά.
Τό βεσποειδές κατακλύζει τήν άγορά σάν ένα μέσο κίνησης άπλό,εύκολο
γιά τόν καθένα στήν όδήγηση.
Τό παπί είναι έργαλείο,δές πόσοι έπαγγελματίες ντελίβερυ κυκλοφοράνε
καί βγάλε συμπέρασμα,γιατί τό προτιμάνε ΑΚΟΜΑ σήμερα...??
Τέλος πάντων άς άφήσουμε τό παλικαράκι νά έπιλέξει άφού τού γράψαμε τά δικά μας.
Τό βεσποειδές κατακλύζει τήν άγορά σάν ένα μέσο κίνησης άπλό,εύκολο
γιά τόν καθένα στήν όδήγηση.
Τό παπί είναι έργαλείο,δές πόσοι έπαγγελματίες ντελίβερυ κυκλοφοράνε
καί βγάλε συμπέρασμα,γιατί τό προτιμάνε ΑΚΟΜΑ σήμερα...??
Οι επαγγελματίες το προτιμάνε γιατί είναι πιο οικονομικό σε όλα του (αγορά,κατανάλωση, συντήρηση) αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι και καλύτερο.
Θες δηλαδή να με πιέσεις οτι κάτι με πολύ λεπτότερα λαστιχα,χειρότερα φρένα και αναρτήσεις παει καλυτερα στο δρόμο απο το σκούτερ;;;
Και σου ξαναλεω δε βάζω καν στη σύγκριση κάνα 300ρι SH η τίποτα παρεμφερές γιατί εκεί η ψαλίδα μεγαλώνει.
Είχα πάπια και Supra και Innova και Modenas Dynamic καλά χρυσά και αγια.Ασπαστα,οικονομικα κλπ
Οι επαγγελματίες το προτιμάνε γιατί είναι πιο οικονομικό σε όλα του (αγορά,κατανάλωση, συντήρηση) αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι και καλύτερο.
Θες δηλαδή να με πιέσεις οτι κάτι με πολύ λεπτότερα λαστιχα,χειρότερα φρένα και αναρτήσεις παει καλυτερα στο δρόμο απο το σκούτερ;;;
Και σου ξαναλεω δε βάζω καν στη σύγκριση κάνα 300ρι SH η τίποτα παρεμφερές γιατί εκεί η ψαλίδα μεγαλώνει.
Είχα πάπια και Supra και Innova και Modenas Dynamic καλά χρυσά και αγια.Ασπαστα,οικονομικα κλπ
ΤΟ 300 ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...................
Γιά 150 sh μιλούσα,έκείνο γειά σας είναι πανάκριβο.
Σού είπα ότι τά παπιά ζυγίζουν 98-100-103 κιλά τό πολύ 105.
Ένα βεσποειδές 125-150 πάει 145 μέ 150 κιλά.
Καταλαβαίνεις...??
50% έπάνω, τά φρένα καί οί άναρτήσεις πρέπει νά τά βλέπεις
σέ συνάρτηση μέ τό τί διαχειρίζονται καί πόσα κιλά φρενάρουν..!!
Μιά χαρά είναι τά φρένα τών παπιών.
μόνο όσα σκούτερ έχουν abs ύπερτερούν,άλλά πόσο πάνε αύτά..??
Άν πάρεις ένα παπί καί ένα σκούτερ ίδίων έπιδόσεων σέ ίππους
καί τά βάλεις σέ μιά διαδρομή στριφτερή ζόρικη μέ ίδιας δυναμικότητας όδηγούς
αύτός μέ τό παπί θά έχει τελειώσει τόν καφέ όταν θά φθάνει στό τέρμα τό σκούτερ.
Κέντρο βάρους ,θέση όδήγησης,τά πόδια τού όδηγού κ.λ.π....??
Έξάλλου ώς πρός τά άλλα συμφωνήσαμε τό γράφεις καί έσύ πιό τό ένα ,πιό τό άλλο.
Τό πάχος τού έλαστικού..??
Δέν δημιουργεί πρόβλημα,είναι πολύ μικρή ή διαφορά διότι στό παπί διαχειρίζεται πολύ
λιγότερα κιλά...!!!
Έσύ τελικά τί έχεις.....σκούτερ,?? ποιό..??
Έγώ είπαμε άφού δοκίμασα πολλά παπιά έχω τώρα τό wave πού ναί μέν στήν όδική
συμπεριφορά είναι όπως όλα τά παπιά,στά ύπόλοιπα όμως είναι πολύ καλό καί
μέ ψεκασμό άπροβλημάτιστο.
ΤΟ 300 ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...................
Γιά 150 sh μιλούσα,έκείνο γειά σας είναι πανάκριβο.
Σού είπα ότι τά παπιά ζυγίζουν 98-100-103 κιλά τό πολύ 105.
Ένα βεσποειδές 125-150 πάει 145 μέ 150 κιλά.
Καταλαβαίνεις...??
50% έπάνω, τά φρένα καί οί άναρτήσεις πρέπει νά τά βλέπεις
σέ συνάρτηση μέ τό τί διαχειρίζονται καί πόσα κιλά φρενάρουν..!!
Μιά χαρά είναι τά φρένα τών παπιών.
μόνο όσα σκούτερ έχουν abs ύπερτερούν,άλλά πόσο πάνε αύτά..??
Άν πάρεις ένα παπί καί ένα σκούτερ ίδίων έπιδόσεων σέ ίππους
καί τά βάλεις σέ μιά διαδρομή στριφτερή ζόρικη μέ ίδιας δυναμικότητας όδηγούς
αύτός μέ τό παπί θά έχει τελειώσει τόν καφέ όταν θά φθάνει στό τέρμα τό σκούτερ.
Κέντρο βάρους ,θέση όδήγησης,τά πόδια τού όδηγού κ.λ.π....??
Έξάλλου ώς πρός τά άλλα συμφωνήσαμε τό γράφεις καί έσύ πιό τό ένα ,πιό τό άλλο.
Τό πάχος τού έλαστικού..??
Δέν δημιουργεί πρόβλημα,είναι πολύ μικρή ή διαφορά διότι στό παπί διαχειρίζεται πολύ
λιγότερα κιλά...!!!
Έσύ τελικά τί έχεις.....σκούτερ,?? ποιό..??
Έγώ είπαμε άφού δοκίμασα πολλά παπιά έχω τώρα τό wave πού ναί μέν στήν όδική
συμπεριφορά είναι όπως όλα τά παπιά,στά ύπόλοιπα όμως είναι πολύ καλό καί
μέ ψεκασμό άπροβλημάτιστο.
Έχω το Agility 150 και στην πόλη δεν κάθεται δίπλα μου κανένα παπί εκτός απο κάνα Crypton X λόγω βάρους οδηγού και μονο (τα χω τα κιλακια μου) κι αυτό μονο σε ευθεία. Σε στροφη έχε γεια Παναγία...
nikonian
15/09/2014, 10:54
Eιχα Agility city 150, Agility 125 και fly piaggio 150. Tα δυο Kymco ήταν απλά για πέταμα. Οι αναρτήσεις κούτσουρο , τα φρένα ξύλινα και οι επιδόσεις ολόιδιες με τα παπιά των 125 κ.ε. Μόνο το Fly 150 έστριβε και φρέναρε καλά.
Το Honda wave έχει άριστα φρένα και αναρτήσεις και απλά δεν συγκρίνεται. Ακόμα και το modenas kriss 125 στεκόταν καλλίτερα από τα Kymco αλλά όχι σαν το Fly.
Το δε κόστος χρήσης-συντήρησης στα σκούτερ ανεβαίνει κατά 50% τουλάχιστον.
Bob_o_mastoras
15/09/2014, 12:17
Eιχα Agility city 150, Agility 125 και fly piaggio 150. Tα δυο Kymco ήταν απλά για πέταμα. Οι αναρτήσεις κούτσουρο , τα φρένα ξύλινα και οι επιδόσεις ολόιδιες με τα παπιά των 125 κ.ε. Μόνο το Fly 150 έστριβε και φρέναρε καλά.
Το Honda wave έχει άριστα φρένα και αναρτήσεις και απλά δεν συγκρίνεται. Ακόμα και το modenas kriss 125 στεκόταν καλλίτερα από τα Kymco αλλά όχι σαν το Fly.
Το δε κόστος χρήσης-συντήρησης στα σκούτερ ανεβαίνει κατά 50% τουλάχιστον.
Tιιι;;;; :eek: :nono::nono: Το agility το πλαγιαζα με 80 χλμ και εμπαινα σε στροφες αερα πατερα!! Το fly με τις ροδιτσες του θα πεσει αν πατησει τριχα.
Εχω κανει απειρα χιλιομετρα και με τα δυο λογω δουλειας σε ενοικιαζομενα και το Kymco υπερτερει συνολικα πολυ! Ναι οι αναρτησεις του δεν ειναι το ιδιο ποιοτικες με του piaggio αλλα κρατανε καλα, τα φρενα ειναι λιγο χωρις αισθηση αλλα δεν θα σε τρομαξουν ή προβληματισουν, φρεναρει μια χαρα και στο θεμα της αξιοπιστιας ειναι αρκετα καλυτερο. Απο γκαζι μιας και ειχαμε μονο τα 125 ναι ηταν σαν παπι πανω κατω αλλα τραβαγε μια χαρα.
Για το Sh που λεγατε, ειχα σε δουλεια το 150. Παρα παρα πολυ καλο και σταθερο. Αν επαιρνα σκουτερ θα το επελεγα με κλειστα ματια. Κανενα απ'οσα εχω οδηγησει δεν ειχε τοσο καλο πατημα.
nikonian
15/09/2014, 14:02
Tιιι;;;; :eek: :nono::nono: Το agility το πλαγιαζα με 80 χλμ και εμπαινα σε στροφες αερα πατερα!! Το fly με τις ροδιτσες του θα πεσει αν πατησει τριχα.
Εχω κανει απειρα χιλιομετρα και με τα δυο λογω δουλειας σε ενοικιαζομενα και το Kymco υπερτερει συνολικα πολυ! Ναι οι αναρτησεις του δεν ειναι το ιδιο ποιοτικες με του piaggio αλλα κρατανε καλα, τα φρενα ειναι λιγο χωρις αισθηση αλλα δεν θα σε τρομαξουν ή προβληματισουν, φρεναρει μια χαρα και στο θεμα της αξιοπιστιας ειναι αρκετα καλυτερο. Απο γκαζι μιας και ειχαμε μονο τα 125 ναι ηταν σαν παπι πανω κατω αλλα τραβαγε μια χαρα.
Για το Sh που λεγατε, ειχα σε δουλεια το 150. Παρα παρα πολυ καλο και σταθερο. Αν επαιρνα σκουτερ θα το επελεγα με κλειστα ματια. Κανενα απ'οσα εχω οδηγησει δεν ειχε τοσο καλο πατημα.
Εμένα τα φρένα της kymco με ρίξανε πριν κάνω ΑΑΑΑ. Άλλαξα και αμορτισέρ , αλλά μπααα. Τα δυο τα δικά μου και το 200αρι ενός φίλου , πουλήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία.
Τα δυο people, to 250 και το 250S που πήρα μετά , ήταν πολύ καλλίτερα, αλλά... άλλα λεφτά.
Το Fly150 χαιρόμουν να το καβαλάω και το εμπιστευόμουν, αλλά σαν piaggio, έβγαζε βλάβες.
Bob_o_mastoras
15/09/2014, 14:42
Σε ριξαν γιατι μπλοκαραν;; Αρπαζουν καπως αποτομα νομιζω.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ.........ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΙΠΛΑ..??
Agility 114 κιλά ΑΔΕΙΟ...!! προφανώς πάνω άπό 120 μέ ύγρά
10,5 άλογα
Gt 135 Modenas καί ZX-130 kawasaki πού φοράνε τό ίδιο μοτέρ καί τό είχα
11 άλογα, καί 104 κιλά πλήρες..!!
Γιαμάχα δέν τό βάζω ,ύδρόψυκτο πετάει.
Μήπως νομίζεις ότι τά σκίζεις στό δρόμο..??
Τελικές Κύμκο 95 ,Καβασάκι καί Μοντένας πάνω άπό 120
Γιαμάχα τά ίδια...
Τιμές πού άνακοινώνουν τά έργοστάσια έγραψα.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ.........ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΙΠΛΑ..??
Agility 114 κιλά ΑΔΕΙΟ...!! προφανώς πάνω άπό 120 μέ ύγρά
10,5 άλογα
Gt 135 Modenas καί ZX-130 kawasaki πού φοράνε τό ίδιο μοτέρ καί τό είχα
11 άλογα, καί 104 κιλά πλήρες..!!
Γιαμάχα δέν τό βάζω ,ύδρόψυκτο πετάει.
Μήπως νομίζεις ότι τά σκίζεις στό δρόμο..??
Τελικές Κύμκο 95 ,Καβασάκι καί Μοντένας πάνω άπό 120
Γιαμάχα τά ίδια...
Τιμές πού άνακοινώνουν τά έργοστάσια έγραψα.
Εσύ πες μου ποσά SH 150 εχεις περάσει με το Wave και μετα συνεχίζουμε την κουβέντα.
Η αν θες πάμε και μια ψιλή
nikonian
15/09/2014, 18:15
Εσύ πες μου ποσά SH 150 εχεις περάσει με το Wave και μετα συνεχίζουμε την κουβέντα.
Mε το συμπάθιο, το SH 150 είναι πιο γρήγορο από το Hornet 600;
Ρωτάω γιατί το SΗ έχει τη διπλάσια τιμή του Wave, και το Ηοrnet τη διπλάσια τιμή του SH.:evil:
Mε το συμπάθιο, το SH 150 είναι πιο γρήγορο από το Hornet 600;
Ρωτάω γιατί το SΗ έχει τη διπλάσια τιμή του Wave, και το Ηοrnet τη διπλάσια τιμή του SH.:evil:
Ρε φιλε ο Terens λέει οτι παει καλυτερα το Wave και οτι σε κλειστό στροφιλικι είναι πολύ μπροστά κλπ.
Ασε το SH που είναι κι ακριβο,παει καλυτερα το Wave απο το Agility που έχουν και ίδια τιμή καινούργια;Και με το καλυτερα δεν εννούμε απαραίτητα πιο γρήγορα αλλά και πιο άνετα,ασφαλέστερα ή πιο σταθερά γενικά.
Δε βάζουμε στην εξίσωση την τιμή (τουλάχιστο σε απόλυτη προτεραιότητα) καθώς η κουβέντα ξεκίνησε για την καλύτερη οδική συμπεριφορά των παπιών έναντι των βαρύτερων σκούτερ.
Εγώ αυτό που εβγαλα σαν συμπέρασμα είναι οτι ο καθένας αποκομίζει εντελώς διαφορετική εικόνα απο κάθε όχημα η οποία εξαρτάται απο την οδηγική του εμπειρία, τις οδηγίες του συνήθειες και την κατάσταση του συγκεκριμένου οχήματος.
(Καβαλαω ενα Beverly σωβρακο και μετα νομιζω οτι όλα τα Beverly είναι χάλια)
Νικος123
15/09/2014, 22:12
Παιδια επειδη η συζητηση ξεφυγε λιγο(no prob),τελικα αποφασισα να παω για το honda wave αλλα σημερα που εριχνα μια ματια ειδα αρκετες αναφορες για την ποιοτητα του οτι ειναι κινεζικο κτλ...εμφανιζει οντως προβληματα?Γιατι πλεον ολα στην κινα φτιαχνονται
Bob_o_mastoras
16/09/2014, 00:12
Παιδια επειδη η συζητηση ξεφυγε λιγο(no prob),τελικα αποφασισα να παω για το honda wave αλλα σημερα που εριχνα μια ματια ειδα αρκετες αναφορες για την ποιοτητα του οτι ειναι κινεζικο κτλ...εμφανιζει οντως προβληματα?Γιατι πλεον ολα στην κινα φτιαχνονται
Αμα φτιαχνοταν Ιαπωνια θα σου λεγα ποσο θα κοστιζε μετα! :lol:
Απο προβληματα δεν ξερω..
Τελικα γιατι κολλησες να παρεις καινουργιο;;;
Νικος123
16/09/2014, 00:15
Αμα φτιαχνοταν Ιαπωνια θα σου λεγα ποσο θα κοστιζε μετα! :lol:
Απο προβληματα δεν ξερω..
Τελικα γιατι κολλησες να παρεις καινουργιο;;;
Οχι δεν θα παω για καινουριο...εχω βρει wave με 5000 χλμ στα 1400. Και κατα πασα πιθανοτητα για εκει θα κινηθω
andreaspetr
16/09/2014, 00:24
μετεχειρο με 1400 παιρνεις και crypton X που νομιζω ειναι καπως καλυτερο απο ολα τα παπια.
Νικος123
16/09/2014, 00:31
μετεχειρο με 1400 παιρνεις και crypton X που νομιζω ειναι καπως καλυτερο απο ολα τα παπια.
με πολλα χιλλιομετρα ναι βρισκω...αλλα περα απο τα χλμετρα ειναι 145αρι και με τα νεα διπλωματα μπορω μεχρι 125
SHOOTER045
16/09/2014, 00:33
Αν το μεταχειρισμένο έχει 1400 με 5000 χλμ και το καινούργιο 1800 με 0 χλμ δεν αξίζει νομίζω
Νικος123
16/09/2014, 00:36
Αν το μεταχειρισμένο έχει 1400 με 5000 χλμ και το καινούργιο 1800 με 0 χλμ δεν αξίζει νομίζω
καινουριο μηχανακι ειναι 5000 χλμ....αγρατζουνιστο ατρακαριστο με την εγγυση ακμα να μην εχει τελειωσει
SHOOTER045
16/09/2014, 00:38
Εσύ ξέρεις
ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ SH ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ................
Άν θές κουβέντα σοβαρή μή γράφεις ότι θέλεις.
Έπίσης ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ γιά τίς έπιδόσεις τού Χόντα
γιά τό Κύμκο έγραψα σέ σχέση μέ κάποια παπιά.
Τό Χόντα κάνει άπό 3400 έως 3800 εύρώ.....!!!!
ΤΟ WAVE...............ΤΑ ΜΙΣΑ....!!!
Άλλοίμονο άν καθόμασταν νά κοντράρουμε σέ αύτά τά κυβικά
καί μηχανάκια άλλης φιλοσοφίας.......ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ...!!!
Τό ζητούμενο είναι άν φορτωμένο μέ δύο ή μή μπορεί
νά ξεπεταχτεί μπροστά άπό αύτοκίνητα καί λεωφορεία στά φανάρια
καί νά φύγει μέ άσφάλεια ,άν σέ κάποια άνηφόρα θά πάει
μέ άξιοπρέπεια κ.λ.π....
Τό άν θά φθάσει όμως πρώτο στό έπόμενο φανάρι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ....!!
Παρόλα αύτά αύτές είναι οί έπιδόσεις τού Κύμκο είτε
τό θές είτε όχι....!!!
Γιά ποιότητα .......άξιοπιστία κ.λ.π....μάς γράφουν αύτοί
πού τό είχαν.
Δέν ταυτίστηκα ποτέ ούτε καί πρόκειται μέ τά σίδερα έπειδή
έτυχε νά είμαι κάτοχος θεωρώντας ότι...........
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΟΥΡΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....!!!!!!
ΟΤΑΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 5000..........ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ
Είδικά ένα παπί πού είναι καί έργαλείο.
Ποιές μπορεί νά είναι αύτές..??
Ή χειρότερη νά έχει φάει ένα μεγάλο στούκο...!!!
Τά χλμ. νά μήν είναι 5 άλλά 15-25 μικρό τό κακό έδώ.
Νά έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ΑΛΥΤΟ άκόμα καί μέ έγγύηση
καί ό κάτοχος νά θέλει νά τό ξεφορτωθεί.
Όταν κάτι κοστίζει 1400 μεταχειρισμένο καί 1750 καινούργιο ,γιατί
τόσο θά τό πάρεις μετρητά............είσαι κορόιδο άν θελήσεις
γιά νά γλυτώσεις τά 350 νά βάλεις όλα αύτά τά πιθανά σενάρια
στό μυαλό σου.
ΣΦΙΞΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....!!!!!!!!!!!!
παρε ενα Modenas να κανεις την δουλιτσα σου.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ SH ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ................
Άν θές κουβέντα σοβαρή μή γράφεις ότι θέλεις.
Έπίσης ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ γιά τίς έπιδόσεις τού Χόντα
γιά τό Κύμκο έγραψα σέ σχέση μέ κάποια παπιά.
Τό Χόντα κάνει άπό 3400 έως 3800 εύρώ.....!!!!
ΤΟ WAVE...............ΤΑ ΜΙΣΑ....!!!
Άλλοίμονο άν καθόμασταν νά κοντράρουμε σέ αύτά τά κυβικά
καί μηχανάκια άλλης φιλοσοφίας.......ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ...!!!
Τό ζητούμενο είναι άν φορτωμένο μέ δύο ή μή μπορεί
νά ξεπεταχτεί μπροστά άπό αύτοκίνητα καί λεωφορεία στά φανάρια
καί νά φύγει μέ άσφάλεια ,άν σέ κάποια άνηφόρα θά πάει
μέ άξιοπρέπεια κ.λ.π....
Τό άν θά φθάσει όμως πρώτο στό έπόμενο φανάρι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ....!!
Παρόλα αύτά αύτές είναι οί έπιδόσεις τού Κύμκο είτε
τό θές είτε όχι....!!!
Γιά ποιότητα .......άξιοπιστία κ.λ.π....μάς γράφουν αύτοί
πού τό είχαν.
Δέν ταυτίστηκα ποτέ ούτε καί πρόκειται μέ τά σίδερα έπειδή
έτυχε νά είμαι κάτοχος θεωρώντας ότι...........
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΟΥΡΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....!!!!!!
Το ποιος γράφει οτι θέλει Ασε να το κρίνουν αυτοι που διαβάζουν. Εμένα μου αρκεί που ενω στην αρχή ελεγες οτι τα πάπια "πάνε" καλύτερα απο τα σκούτερ τώρα συμβαδίζει με τη λογική οτι κάτι που κανει 2-3 χιλιαδες γιουρα παραπανω ε μάλλον θα πηγαινει και κατά τι καλυτερα...κι ας κάθεσαι σα γυναικα στο γυναικολόγο!!!!
:beer:
panavour
16/09/2014, 08:50
Εν κατακλειδι σφιξου λιγακι φιλε μου βαλε κανα γραμματιακι και παρε οτι παρεις καινουργιο για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο και για να εισαι μεσα στην εγγυηση για οτι παθεις.300-400 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΚΤΟς ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟς ΣΟΥ. :wave2:
Να πω και εγω την γνωμη μου...
Αν σε ενδιαφερει να κανεις χλμ αξιοπιστα, οικονομικα χωρις ιδιαιτερη απαιτηση φορτωματος παρε παπι.
Αν σε ενδιαφερει να φορτωνεις το μουλαρι με τσαντες σουπερ μαρκετ, λαίκες, σκυλους, κατικιδια κτλ και να κανεις μια παραχωρηση στον τομεα οικονομιας παρε σκουτερ....
Τωρα αν το παπι φευγει του σκουτερ στα 0-200μ στο φαναρι ή αν μπορεις να φρεναρεις σαν παγκοσμιος με το σκουτερ τα βλεπω λιγο ακυρα...Πιστευω οτι αν τα δεις σαν εργαλειο μια χαρα ασφαλεια σου παρεχουν και τα 2.
Το ποιος γράφει οτι θέλει Ασε να το κρίνουν αυτοι που διαβάζουν. Εμένα μου αρκεί που ενω στην αρχή ελεγες οτι τα πάπια "πάνε" καλύτερα απο τα σκούτερ τώρα συμβαδίζει με τη λογική οτι κάτι που κανει 2-3 χιλιαδες γιουρα παραπανω ε μάλλον θα πηγαινει και κατά τι καλυτερα...κι ας κάθεσαι σα γυναικα στο γυναικολόγο!!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ..........ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΙ...??
Κατ'άρχήν μέ ποιά λογική νά συγκρίνουμε δύο μηχανάκια όπου τό ένα έχει
διπλάσια τιμή άπό τό άλλο..??
Άλλά καί έτσι νά τό πάς σέ πληροφορώ ότι τά παπιά τής Χόντα έχουν πολύ
καλύτερη όδική συμπεριφορά άπό τό καλύτερο στήν κατηγορία του SH-150...!!
Μήπως θές νά συγκρίνουμε κανένα wave μέ X-max....??
ELEOS.... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....
Προφανώς ΔΕΝ άντιλαμβάνεσαι λίαν έπιεικώς,τά άνακατεύεις όλα,τά κάνεις έναν άχταρμά
καί προσπαθείς μέ τό ζόρι νά στηρίξεις τίς θέσεις σου.
Σού ύπενθυμίζω πώς χαρακτηριστικό ένός ΕΞΥΠΝΟΥ άνθρώπου είναι τό νά παραδέχεται
τό ΛΑΘΟΣ του καί όχι πεισματικά νά προσπαθεί νά στηρίξει τίς θέσεις του χρησιμοποιώντας
μάλιστα άναλήθειες.......
ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ότι έγραψα πώς σέ παπιά 100-130 κυβικών καί μέ ταβάνι τά 2000-2200 εύρώ
καί άντίστοιχα σκούτερ ,τά βεσποειδή ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....??
Καί τί σημαίνει καλύτερα ,ότι πάει στό έπόμενο φανάρι 2 δεύτερα πιό γρήγορα...??
Ή είναι πιό άσφαλές ,πιό εύχρηστο,πιό οίκονομικό ,πιό άξιόπιστο κ.λ.π....κ.λ.π...
Άσε πού τό δικό σου......νομίζεις ότι πάει,βάλε άλογα καί κιλά κάτω καί λογάριασε πόσο πιό
γρήγορος ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είσαι...!!
Τό δικό σου μηχανάκι σού έγραψα τί έπιδόσεις έχει,άλλά καί άν άμφισβητείς τά στοιχεία πού δίνουν
οί έταιρείες στή δημοσιότητα......
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ..........γνωρίζουν πώς συμπεριφέρεται όδικά τό ΚΑΘΕ Κύμκο
τής κατηγορίας καί πώς
ένα μεσαίο παπί ......στά άντίστοιχα περίπου χρήματα.
Άν δέν άντιλαμβάνεσαι τό τί σημαίνει νά έχεις τά πόδια έκεί πού τά έχεις στό κάθε Κύμκο σου,
καί τού συνοδηγού έπίσης, κέντρο βάρους,έτοιμότητα άντίδρασης κ.λ.π.. .......άστα νά πάνε.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ..........τό δικό μου κουβαδάκι είναι πάντα τό καλύτερο.
ΡΕ ΦΙΛΕ..........ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΙ...??
Κατ'άρχήν μέ ποιά λογική νά συγκρίνουμε δύο μηχανάκια όπου τό ένα έχει
διπλάσια τιμή άπό τό άλλο..??
Άλλά καί έτσι νά τό πάς σέ πληροφορώ ότι τά παπιά τής Χόντα έχουν πολύ
καλύτερη όδική συμπεριφορά άπό τό καλύτερο στήν κατηγορία του SH-150...!!
Μήπως θές νά συγκρίνουμε κανένα wave μέ X-max....??
ELEOS.... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....
Προφανώς ΔΕΝ άντιλαμβάνεσαι λίαν έπιεικώς,τά άνακατεύεις όλα,τά κάνεις έναν άχταρμά
καί προσπαθείς μέ τό ζόρι νά στηρίξεις τίς θέσεις σου.
Σού ύπενθυμίζω πώς χαρακτηριστικό ένός ΕΞΥΠΝΟΥ άνθρώπου είναι τό νά παραδέχεται
τό ΛΑΘΟΣ του καί όχι πεισματικά νά προσπαθεί νά στηρίξει τίς θέσεις του χρησιμοποιώντας
μάλιστα άναλήθειες.......
ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ότι έγραψα πώς σέ παπιά 100-130 κυβικών καί μέ ταβάνι τά 2000-2200 εύρώ
καί άντίστοιχα σκούτερ ,τά βεσποειδή ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....??
Καί τί σημαίνει καλύτερα ,ότι πάει στό έπόμενο φανάρι 2 δεύτερα πιό γρήγορα...??
Ή είναι πιό άσφαλές ,πιό εύχρηστο,πιό οίκονομικό ,πιό άξιόπιστο κ.λ.π....κ.λ.π...
Άσε πού τό δικό σου......νομίζεις ότι πάει,βάλε άλογα καί κιλά κάτω καί λογάριασε πόσο πιό
γρήγορος ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είσαι...!!
Τό δικό σου μηχανάκι σού έγραψα τί έπιδόσεις έχει,άλλά καί άν άμφισβητείς τά στοιχεία πού δίνουν
οί έταιρείες στή δημοσιότητα......
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ..........γνωρίζουν πώς συμπεριφέρεται όδικά τό ΚΑΘΕ Κύμκο
τής κατηγορίας καί πώς
ένα μεσαίο παπί ......στά άντίστοιχα περίπου χρήματα.
Άν δέν άντιλαμβάνεσαι τό τί σημαίνει νά έχεις τά πόδια έκεί πού τά έχεις στό κάθε Κύμκο σου,
καί τού συνοδηγού έπίσης, κέντρο βάρους,έτοιμότητα άντίδρασης κ.λ.π.. .......άστα νά πάνε.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ..........τό δικό μου κουβαδάκι είναι πάντα τό καλύτερο.
Οποιαδήποτε αλλη προσθήκη απο μέρους στο διάλογο αυτό του παραλόγου θα ηταν περιττή.
Άντε και καλη μέρα να έχουμε!!!
Επίσης μπορείς να κανεις κι ενα συγκριτικό το wave με το ΚΤΜ 1290 αφού έτσι κι αλλιως κι εκείνο μέχρι 120 το πας.
Εκείνη την ψιλή θα την πάμε τελικά;
manhunter
16/09/2014, 11:49
Μόνο ότι συζητάτε ποιος την έχει πιο μεγάλη μεταξύ ενός 110cc παπιού και ενός scooter δείχνει ότι δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ.
Γνώμη μου (αν κ δεν με ρωτήσατε) : Από την στιγμή που μεγάλωσαν οι τροχοί στα scooter , και γενικώς συμμάζεψαν τα περισσότερα το κέντρο βάρους τους, είναι πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε παπί. Fact . & -
Οποιαδήποτε αλλη προσθήκη απο μέρους στο διάλογο αυτό του παραλόγου θα ηταν περιττή.
Άντε και καλη μέρα να έχουμε!!!
Επίσης μπορείς να κανεις κι ενα συγκριτικό το wave με το ΚΤΜ 1290 αφού έτσι κι αλλιως κι εκείνο μέχρι 120 το πας.
Εκείνη την ψιλή θα την πάμε τελικά;
KAΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ....................
Ε..............όχι καί 120
άνάλογα μέ τό όριο.
Όπου έχει 50-70 τό τηρώ μέ εύλάβεια.
Γιά τήν ψιλή ΜΕΣΑ.......
Άνάβαση άπό Πυλαία σέ Πανόραμα.
Τάχει όλα ,γκάζια ,φρένα,στροφή,δύναμη.
Μέχρι καί κλινική έχει κοντά γιά όποιον............Άγιος Λουκάς,
είδικότητα στά όρθοπεδικά...!!!
Ό χαμένος κερνάει :beer:
Μόνο ότι συζητάτε ποιος την έχει πιο μεγάλη μεταξύ ενός 110cc παπιού και ενός scooter δείχνει ότι δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ.
Γνώμη μου (αν κ δεν με ρωτήσατε) : Από την στιγμή που μεγάλωσαν οι τροχοί στα scooter , και γενικώς συμμάζεψαν τα περισσότερα το κέντρο βάρους τους, είναι πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε παπί. Fact . & -
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ..............
Γιαυτό..??
manhunter
16/09/2014, 13:00
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ..............
Γιαυτό..??
Ναι δεν λέω.
Την σύγκριση και την κόντρα θεωρώ άκυρη
Terens μάλλον εχεις μείνει μόνος σου να κυνηγας ανεμόμυλους...
Για κλινικές και λοιπά αστεία δε σχολιαζω καν.
@manhunter Η "λογομαχία" δεν ξεκίνησε για να τις μετρήσουμε αλλά απο την αναφορά του Terene στην καλύτερη οδική συμπεριφορά των παπιών (χωρίς να εξετάζουμε κάποιο άλλο ζήτημα όπως πχ τιμή) στην οποία εγώ έγραψα την αντίθετη άποψη οπως κι εσυ και μάλλον αυτό τον εξόργισε.
Ναι δεν λέω.
Την σύγκριση και την κόντρα θεωρώ άκυρη
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΒΑΛΕ............ΕΞΑΛΛΟΥ
Έκκλησίες δέν κλέβω.....!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...................
Πάρε ένα παπί τών χιλίων έπτακοσίων-χιλίων όκτακοσίων
καί πές μας πόσο χειρότερα φρένα καί άναρτήσεις έχει άπό
ένα Γιαμάχα X-max τών 100000 εύρώ....!!!
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........
Κοίτα και το kawasaki athlete 125 (μεταχειρισμενο). Αξιοπιστία και κόστος συντήρησης παπιού με πλαίσιο,αναρτήσεις και φρένα μοτοσυκλέτας.
Το πήρε ένας φίλος πρόσφατα (έμπειρος οδηγός, πρώην κάτοχος σχεδόν όλων των παπιών και αρκετών μεγάλων μοτο supersport) και έχει πάθει πλάκα με το κρατημα του. Μοτοσυκλετάκι με μοτερ παπιου.
Bob_o_mastoras
17/09/2014, 00:50
Κοίτα και το kawasaki athlete 125 (μεταχειρισμενο). Αξιοπιστία και κόστος συντήρησης παπιού με πλαίσιο,αναρτήσεις και φρένα μοτοσυκλέτας.
Το πήρε ένας φίλος πρόσφατα (έμπειρος οδηγός, πρώην κάτοχος σχεδόν όλων των παπιών και αρκετών μεγάλων μοτο supersport) και έχει πάθει πλάκα με το κρατημα του. Μοτοσυκλετάκι με μοτερ παπιου.
Και πανω απ'ολα πανεμορφο!! :cry::cry::bawl::bawl::bawl:
Ρε παρε ενα supra να τελειωνουμε! Μη δωσεις 1400 για μεταχειρισμενο 110 παπι! Ελεος! Αμα ειναι να σκασεις τοσα δωσε κατι παραπανω να 'χεις το κεφαλι σου ησυχο.
infernoss2
23/05/2015, 21:04
καλησπερα σε ολη την παρεα. νικο θα ηθελα να σου πω κ γω την γνωμη μου. αν ημουν στην θεση σου θα εμενα αναμεσα στο wave κ στο kriss. προσ το παρον εχω το παλιο kriss 115.εχει κανει σχεδον 85.000 κ μηχανικα ειναι αψογο. δηλ τπτ παραπανω απο λαδακι κανα μπουζι καθε 5000 χλμ κ τα φρενα του επισης. οσο αφορα την καταναλωση υπο πολυ καλες συνθηκες εκανα κατι παραπανω απο 150 χλμ με 1 ρεζερβουαρ που το γεμισα με 5.50 ευρο. ο κυκλος μου ιταν μεικτος κ δεν το πηγαινα πανω απο 70χλμ την ωρα. φυσικα αν το ανοιγεις κ αν εχεις κ αλλο ατομο επανω καιει περισσοτερο. λεγοντας σου αυτα θελω να καταλειξω πως με κλειστα τα ματια το efi θα επερνα. θα ηθελα να σου πω ομως κ 2 λογια για τις αλλες 2 σου επιλογες. το innova σαφως κ καιει λιγοτερο διοτι ειναι καπως πιο αργοστροφο. απο πλαστικα μια χαρα αλλα μετα τα 25.000 χλμ ισως εχει καποιο μηχανικο θεμα. οσο για το wave εχει την πιο χαμηλη καταναλωση κ απο τα 2. ειναι αριστο μηχανικα απλως ειναι κ λιγοτερα τα κυβικα του. μια πολη σημαντικη συμβουλη που θα σου εδεινα ειναι να πας μονο σε καινουριο. ελπιζω να σε βοηθησα..