View Full Version : ktm adventure και κτεο...
martinacos
13/09/2014, 16:21
Καλησπέρα φιλαράκια μου.Ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε αν περνάει κτεο η μηχανή (ktm 950 adventure) με τις ξετάπωτες akrapovic? Πρέπει να περάσω μέσα στον Οκτώβρη και δεν έχω ούτε τις μανίσιες ούτε όμως και τους σιγαστήρες... Τι γίνεται με τα καυσαέρια? Πρέπει να βρω τις κανονικές με τους καταλύτες?Ευχαριστώ.
spyrakos35
13/09/2014, 16:22
Τρολαρεις, ναι;
martinacos
13/09/2014, 16:24
Τι εννοείς?Δεν έχει ξαναπεράσει κτεο η μηχανή
spyrakos35
13/09/2014, 16:28
Οκ....
Κανονικα δεν περναει με την καμμια..... Εχω ακουσει ομως για απιστευτα μηχανακια που τα περασανε.....
martinacos
13/09/2014, 16:33
Με ξετάπωτες δεν νομίζω να περνάει με την καμία,απλά ρωτάω για να ξέρω σε τι διαδικασία θα μπω,να βρω σιγαστήρες η εξατμίσεις με καταλύτες?
stavrouliasp
13/09/2014, 16:37
Μια χαρά την περνάνε αν θέλουν. Σε εμένα τουλάχιστον δεν είπαν τίποτε.
spyrakos35
13/09/2014, 16:37
Βαλε τις μαμα να εισαι ησυχος....
martinacos
13/09/2014, 16:42
Το πρόβλημα είναι οτι δεν τις έχω...
Black Mamba
13/09/2014, 17:39
Το πρόβλημα είναι οτι δεν τις έχω...
Ψαξε στο car.gr, κατι θα βρεις....
Οχι πανω απο 100σταρικο να δωσεις.
Κανουν και απο 990 να ξερεις.;)
Specialized
13/09/2014, 19:59
Εγώ όταν πήγα πέρασαν 20 μοτοσυκλέτες μπροστά μου (είχα και ραντεβού , τρομάρα τους!) και δεν είδαν-μέτρησαν τίποτα σε καμία, μόνο σε ένα φρενόμετρο τις έβαζαν.
Το δικό μου τουλάχιστον, πέρασε με τις Leo Vince. Τάπες είχα, αλλά κάνει πολύ φασαρία και με αυτές.
Μόνο φρένα μέτρησαν.
Lioulios
14/09/2014, 01:12
Μιας και το μετρο ειναι εισπρακτικό ..... Και δε με νοιαζει τι θα πουν οι άλλοι ....και γιατί στο δρόμο ετσι κυκλοφορουσα .... Κάνε ότι και εγώ .
Παίρνεις τηλ .
... Έχω ένα μηχανάκι που εχει ακράπες και χαλάει τον τόπο ... Περνάει ???? Αν σου πει .... Φερτο από δω ρε μαν να στο περάσουμε το πας και περνάς Σό σίμΠλ .
Μια χαρά μου περάσανε το 990 με τις ακράπες (ταπωμένες) και μιά χαρά πέρασε και το 690 που φοράει racing ακράπα που δεν παίρνει καν τάπα. Μόνο φρένα τσεκάρανε, για τα καυσαέρια είχαν τον μετρητή μόνιμα ένα παπάκι και για θόρυβο βάλανε ακριβώς αυτό που γράφει η άδεια.
Bob_o_mastoras
14/09/2014, 11:09
Γεια χαρα! Νομιμα προφανως δεν περνας για κανεναν απολυτως λογο με ακρα ξεταπωτη.
Ασχετο! Μου 'ρθε μια ιδεα με το παρον θρεντ. Να ανοιξω ενα μαγαζακι να νοικιαζω μαμα εξατμισεις σε αυτους που θελουν να πανε ΚΤΕΟ. Αντι να αγορασεις ξανα τις μαμα, δινεις κατι ψιλα, στις νοικιαζω, στις περναω, πας στο ΚΤΕΟ, ολα ΟΚ, γυρνας και σου ξαναπερναω τις δικες σου. Τι λετε;;; :a01::hmm:
:tomates:
Lioulios
15/09/2014, 00:54
Όσο η αξία του ηττημένου , θα δίνει δόξα στο νικητή ...Πάντα θα υπάρχει μια ξετάπωτη ακράποβιτς που θα περνάει ΚΤΕΟ
Παντως, αν σ ενδιαφερει, εχω τις μαμησιες εξατμησεις σπιτι μου απο το ΚΤΜ 950Super Enduro. Ο Χελιωτης μου ειπε οτι ταιριαζουν και σε 950/990/Adventure.
Εχω βαλει και αγγελια.100ευρω!
martinacos
15/09/2014, 12:32
Ευχαριστώ,θα το ψάξω και αν τις έχεις ακόμα αρχές του άλλου και τις χρειάζομαι θα επικοινωνήσω μαζί σου :)
Ευχαριστώ,θα το ψάξω και αν τις έχεις ακόμα αρχές του άλλου και τις χρειάζομαι θα επικοινωνήσω μαζί σου :)
Με τα χαρας. Τις εχω και καθονται και ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
Lioulios
15/09/2014, 15:12
Με τα χαρας. Τις εχω και καθονται και ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
Kαι εσύ μετα πως θα περασεις ΚΤΕΟ ???
Kαι εσύ μετα πως θα περασεις ΚΤΕΟ ???
Εγω το περασα χωρις προβλημα με την μονή εξατμιση racetech που εχω αλλα με ταπα μεσα. Τωρα για τις ξεταπωτες δεν ξερω. Παντως το μηχανακι το εχω πουλησει χωρις αυτες, οποτε μου εχουν ξεμεινει σπιτι!
Αντι να αγορασεις ξανα τις μαμα, δινεις κατι ψιλα, στις νοικιαζω, στις περναω, πας στο ΚΤΕΟ, ολα ΟΚ, γυρνας και σου ξαναπερναω τις δικες σου. Τι λετε;;; :a01::hmm:
Μπράβο! αυτό θα πεί επιχειρηματικό μυαλό!
Όσο η αξία του ηττημένου , θα δίνει δόξα στο νικητή ...Πάντα θα υπάρχει μια ξετάπωτη ακράποβιτς που θα περνάει ΚΤΕΟ
Τί είπες τώρα;
Παντως, αν σ ενδιαφερει, εχω τις μαμησιες εξατμησεις σπιτι μου απο το ΚΤΜ 950Super Enduro.
Εχω βαλει και αγγελια.100ευρω!
Το ενοίκιο πόσο πάει; :D
spyrakos35
18/09/2014, 04:40
Το ενοίκιο πόσο πάει; :D
90 :smokin:
amyroukai
18/09/2014, 12:00
εναλλακτικά, πας σε κάποιο ΚΤΕΟ που σε περνάει με ότι φοράς.
Εγώ ρώτησα αν με περνάνε με την ξετάπωτη, μου είπαν δεν έχουν πρόβλημα και με πέρασε κανονικά.
Ktm.Prestige
01/10/2014, 02:31
εναλλακτικά, πας σε κάποιο ΚΤΕΟ που σε περνάει με ότι φοράς.
Εγώ ρώτησα αν με περνάνε με την ξετάπωτη, μου είπαν δεν έχουν πρόβλημα και με πέρασε κανονικά.
Ακριβώς και εγω πέρασα το δικό μου κανονικά και με τη βουλα!!
Παιδιά , λεφτά θέλουνε καταλάβετε το!!
Πήγαινε σε ενα ΚΤΕΟ και πες του , φοράω εξάτμιση , το περνάς και εαν σου πει οχι πες του πάω στον αλλο απέναντι...
Να δεις μετά πως στο περνάει!!
Φίλε εχω τις μαμά από το δικό μου 950 σπίτι.
Αν είσαι νορμάλ άνθρωπος και δεν σε ψάχνω μετά να βρώ τις εξατμίσεις μου, έλα, πάρε τις εξατμίσεις να κάνεις τη δουλειά σου και θυμήσου να τις φέρεις πίσω.
stefanos
01/10/2014, 20:42
Είναι εντελώς χαζό να μετράνε θόρυβο από την στιγμή που μιλάμε για 2 βίδες και ένα δεκάλεπτο δουλειά για την αλλαγή του τελικού.:)
Δεν είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι.
Ktm.Prestige
03/10/2014, 00:22
xxaxaxaxaxa , είσαι ωραίος ρε μάγκα!
:beer:
Φίλε εχω τις μαμά από το δικό μου 950 σπίτι.
Αν είσαι νορμάλ άνθρωπος και δεν σε ψάχνω μετά να βρώ τις εξατμίσεις μου, έλα, πάρε τις εξατμίσεις να κάνεις τη δουλειά σου και θυμήσου να τις φέρεις πίσω.
martinacos
03/10/2014, 09:48
Χαχαχα,ωραίος,αν ήμουν αθηνα θα ερχόμουν να σε κεράσω και ένα καφέ μόνο και μόνο για το σκεπτικό σου,αλλά μένω Ηγουμενίτσα.Σε ευχαριστώ πάντως
Black Mamba
03/10/2014, 09:51
xxaxaxaxaxa , είσαι ωραίος ρε μάγκα!
:beer:
Σωστος και πολλα μπραβο!!!:wave2:
Καλημέρα, νομίζω πως το νόημα του forum, μιας και πάνω-κάτω όλα τα μέλη βρισκόμαστε σε κοντινές μεταξύ μας αποστάσεις, είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Τη συγκεκριμένη φόλα την έχω φάει και εγώ για το ΚΤΕΟ με ένα Tuono που είχα και πολύ θα ήθελα να έχει βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τη δουλειά μου(αλλά δεν...). Οπότε κάνεις μια καλή αρχή και που ξέρεις..
MiltiadisK.D
05/10/2014, 11:10
Καλημέρα, νομίζω πως το νόημα του forum, μιας και πάνω-κάτω όλα τα μέλη βρισκόμαστε σε κοντινές μεταξύ μας αποστάσεις, είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Τη συγκεκριμένη φόλα την έχω φάει και εγώ για το ΚΤΕΟ με ένα Tuono που είχα και πολύ θα ήθελα να έχει βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τη δουλειά μου(αλλά δεν...). Οπότε κάνεις μια καλή αρχή και που ξέρεις..
;):beer::a18::a20:
indianos950
20/10/2014, 17:27
Στείλε μου ενα μηνυμα γιατι απο κινητό δεν μπορω να σου στειλω που μπαίνω. Αν δεν πέρασες ΚΤΕΟ. Εχω κ εξατμησεις να σε δωκω δανεικές κ ΚΤΕΟ να περάσεις. 85 χιλ νότια ειμαι. Κερνάω κ καφέ
martinacos
20/10/2014, 19:11
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,μίλησα με το κτεο και μου είπε να βάλω τουλάχιστον σιγαστήρες για να περάσω,τους έχω παραγγείλει και τους περιμένω,πήρα τους γνήσιους για να τους αφήσω επάνω μόνιμα...
indianos950
20/10/2014, 19:50
Να μην τους αφήσεις μόνιμα. Πιθανόν να σου κόψει τον λαιμο απο τον πισω κύλινδρο. Αν τα έδωσες τα 60€ που εχουν κόψτους περίπου στη μεση. Η ελα Πρεβεζα να στα φτιαξω
martinacos
28/10/2014, 18:51
Τους έβαλα το μεσημέρι,απο επιδόσεις καμία διαφορά
Κόβουν πάρα πολύ ήχο,αν τους κόψω δεν θα βγάζουν πάλι πολύ θόρυβο?
Να μην τους αφήσεις μόνιμα. Πιθανόν να σου κόψει τον λαιμο απο τον πισω κύλινδρο. Αν τα έδωσες τα 60€ που εχουν κόψτους περίπου στη μεση. Η ελα Πρεβεζα να στα φτιαξω
Εγώ έχω τους σιγαστήρες ολόκληρους εδω και 10000 χλμ. Κανενα πρόβλημα. Πρέπει να κοψω τους σιγαστήρες; Πως και δεν το άκουσα πουθενά;
Απο θόρυβο πως πάει με κομμένους στη μέση;
Ερώτηση. Είμαι Θεσσαλονίκη. Πόσο πάει το ΚΤΕΟ και πού; Άκουσα οτι Αθήνα υπάρχει ώς και 10€. Εδώ κανένας έστω με 15€;
Black Mamba
29/10/2014, 08:41
Εγώ έχω τους σιγαστήρες ολόκληρους εδω και 10000 χλμ. Κανενα πρόβλημα. Πρέπει να κοψω τους σιγαστήρες; Πως και δεν το άκουσα πουθενά;
Απο θόρυβο πως πάει με κομμένους στη μέση;
Περισσοτερα, εδω:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=261784
;)
Να μην τους αφήσεις μόνιμα. Πιθανόν να σου κόψει τον λαιμο απο τον πισω κύλινδρο.
Για πές πού το είδες αυτό; έχω κόψει μπροστινό λαιμό στο 950 που φορούσε Wings με μικρή εξαγωγή, αλλά δεν άκουσα να συνδέονται. Μου το κόλλησε τότε ο Αυγέρης και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ξανά. Στο 990 που έχω πάλι τις μικρές εξαγωγές δεν είχα κανένα πρόβλημα. Να παίζει ρόλο οτι φοράει τις Wings με το "εξάγωνο" σχήμα;
Σε φίλου μου με μόνιμα ξετάπωτες ακράπες του κόπηκε ο λαιμός στα 25000 χμ, στο δικό μου με μονίμως ταπωμένες κόπηκε μετα τις 60000 οπότε δεν νομίζω να έχει σχέση η τάπα. Τον άλλαξα με το βελτιωμένο υποτίθεται part number της KTM και μέχρι τώρα όλα καλα..
indianos950
29/10/2014, 18:27
Εγω όσα χρονια εχω 950-990 ποτε δεν έβαλα σιγαστηρες μέχρι πέρυσι για 150χιλ. Ηθελα να παω σε γαμο κ προτίμησα ησυχία. Στη γέφυρα στην πατρα μαρούλι ο πισω λαιμός. Στα διαλα. Ουτε σιγαστηρες θελει. Ολο παραξενιές αυτο το μηχανάκι. Δεν ξανα έβαλα. Τον κόλλησα με tig στην πατρα στον θοδωρο (λεω σωστό όνομα;;;) απο τοτε τελειο χωρίς ξανα σιγαστηρες ομως