View Full Version : χααααααχχααχαχαχχαα
kalgeorge
21/10/2005, 09:57
ρε τι παιρνουν οι γαυροι;;;;;;;;
http://www.sportime.gr/xst/
αφου το ειπε και ο κατασκοπος ρε....
του χρονου ο τελικος του CL ειναι στο ΟΑΚΑ ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ironbum2
21/10/2005, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε τι παιρνουν οι γαυροι;;;;;;;;
http://www.sportime.gr/xst/
o πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.....Δεν κοιτάνε να περάσουν στην δεύτερη φάση....αλλά βέβαια...με τόσες συμμετοχές στο CL και να μην μπορείς να περάσεις στην επόμενη φάση (αν γίνει και του χρόνου) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑ..ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!!!!
Ξέρει τι λέει ο Σολιντ (τρομάρα του...)
Gandalf dr685sm
21/10/2005, 10:45
έχουμε ξεφύγει λέμε....
Ακού "εξαφανίσαμε" την Λυών....
με καθρέφτη το σκόρ του 2-1 , μόνο κάτι τέτοιο δεν δικαιούται να λέει... για να μην μιλήσουμε για το σχεδιασμό που έγινε για να μπεί το goal του Καφέ...
Αμ το άλλο;
Μπορούμε να προκριθούμε στους 16;...
Ούτε ο Τσουκαλάς δεν τα λέει αυτά...
Μήπως τελικά αυτό το τευτέρι είναι μέσο "ψυχοθεραπείας" για τον Σόλιντ και περιέχει μουτζούρες και ψυχοτεχνικές ζωγραφιές για να μπορεί να νιώθει καλά;
μια μέρα ο Ολυμπιακός θα καταπλήξει την Ευρώπη
γνωμικό γνωστό , εώς τώρα που το έλεγαν πολύ κόκκινοι απο καρέκλες ισχύος , λίγο πριν τον "αφήσουν" για "άλλα"...
Κάποιος Γάλλος έκανε μια εντελώς λάθος σέντρα, η οποία κατά τύχη κατέληξε στο πρώτο δοκάρι, όπου κανείς από τους αμυντικούς μου δεν μάρκαρε τον Γκοβού
Ούτε ο Αλέφαντος δεν τα λέει αυτά...χαχαχαχαχααχα...μήπως και τυχαία, κύριε Σόλιντ , μπήκε στο 89 πάλι , σχεδόν απο το ίδιο σημείο που είχε μπεί και με την Ρεάλ;
Υποδεχόμαστε στην έδρα μας Λιόν και Ρεάλ, οπότε μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες. Ναι, ακόμη κι αν η Ρεάλ ταξιδέψει με όλα της τα αστέρια μπορούμε να την κερδίσουμε στο γήπεδό μας. Εκεί μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Μια μέρα ο Ολυμπιακός θα καταπλήξει την Ευρώπη.
Τελικά αυτός ο Τσουκαλάς , μιλάει και Νορβηγικά;
Μετά το τέλος του αγώνα αποθεωθήκαμε από το γαλλικό κοινό, το οποίο εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που παρουσιάσαμε.
Μήπως το έκαναν για την δική τους ομάδα;... Λέω εγώ τώρα!!!!!
Παιδιά , είπαμε προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και πραγματικά να κρίνουμε (αν μπορούμε και είμαστε ικανοί) τις όποιες εμφανίσεις των Ελληνικών ομάδων , χωρίς ακρότητες...
Αλλά όταν βλέπουμε τέτοιες δηλώσεις με κριτήρια την πραγματικότητα που επικρατεί... εχμ... πως να το κάνουμε ....χεχεχεχεχε....είναι πρόκληση..
Gandalf
ασε που ολα τα ΜΜΕ κανουν γαργαρα το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΥΟΝ που ακυρωθηκε σαν offside......
la_villa
21/10/2005, 11:41
Ο Σόλιντ παίρνει ληγμένα,δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Άσε που πάντα τα φορτώνει όλα στους παίχτες.Δεν κοιτάει και τι κάνει αυτός απο τον πάγκο?
Που είναι ο μπάγεβιτς ρεεε γ@μω την 7 τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ασε που ολα τα ΜΜΕ κανουν γαργαρα το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΥΟΝ που ακυρωθηκε σαν offside......
Ναι, τώρα εκτός της παράγκας στην Ελλάδα και της κυριαρχίας μας σε αυτό το τομέα, καθώς και τη απόκτηση της εμπιστοσύνης της Ν.Δ - κάποιοι βάζελοι λέγανε ότι με Ν.Δ τέρμα τα πρωταθλήματα - πήραμε και τον έλεγχο των ελληνικών ΜΜΕ από τους βάζελους που τον είχαν παραδοσιακά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Gandalf dr685sm
21/10/2005, 11:58
Για όλα φίλε ΙΠΠΕΑ , δεν νομίζω... αλλά του Alpha τουλάχιστον σίγουρα...
Όποτε παίζετε , η περιγραφή τους , είναι επιεικώς "οπαδική"...
Gandalf
Άντε του χρόνου θα πάρουμε και την διαιτησία από την UEFA και θα το σηκώσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ :beer: :beer:
Θέμα μερικών μηνών είναι ....
:lol: :wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
21/10/2005, 12:06
χωρίς ίχνος πλάκας.... αν μπορείτε να το κάνετε...μαζί σας...
Γιατί οι υπόλοιποι ισχυροί της Ευρώπης καλύτεροι είναι;....
ή μήπως είναι;...
Gandalf
el_hymador
21/10/2005, 15:47
ΤΙ??!!! ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Ο μονος πανηγυρισμος που μπορει να κανει ο γαυρος στην Ευρωπη ειναι αυτος ....
κυπελο αθικτης εστιας στην διαρκεια 75' - 90'
<<ε-ε-ε....ο-ο-ο....δεν μας βαλαν γκολ στο τελευταιο λεπτο.....>>
26665
Gandalf dr685sm
Για όλα φίλε ΙΠΠΕΑ , δεν νομίζω... αλλά του Alpha τουλάχιστον σίγουρα...Όποτε παίζετε , η περιγραφή τους , είναι επιεικώς "οπαδική"...
Nαι.. Ναι.. Το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι περιγραφες τους ειναι οπαδικες ... Ειδικα mega kai star..:sick:
idi
Ολοι ολοι... Τελικα ομως μηπως ? Λεω μηπως ηταν offside???:confused:
dimitris74
21/10/2005, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Gandalf dr685sm
Nαι.. Ναι.. Το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι περιγραφες τους ειναι οπαδικες ... Ειδικα mega kai star..:sick:
ο ΑLPHA απλα πουλαει το προιον του, εχει τα δικαιωματα του γαυρου και γιαυτο οι περιγραφες ειναι οπαδικες, απλα πραγματα οταν εχεις ενα μαγαζι λες παντα τα καλυτερα λογια γιαυτο
la_villa
21/10/2005, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Gandalf dr685sm
Μα καλά πόσο κολλημένοι μπορεί να είστε???
Πόσους αιώνες έχετε να δείτε μπάλα?Έκτος αν βλέπετε μόνο του Ολυμπιακού τις μεταδόσεις.
Τις μεταδόσεις του Πναθηναικου δεν ξέρετε ποιος τις εκφωνεί???:sick:
Ειδικά αυτός είναι άρρωστος βάζελος,ως και βιβλίο έχει εκδόση για να εκμεταλλευτεί τους οπαδούς του Παναθηναικού.
Τι άλλο θα ακούσουμε απορώ?Δεν βρίσκεται πάτο με τίποτα. :yuck: :yuck:
Και star κιόλας???????????
Eρωτηση??? Τι ενοουμε οταν λεμε οπαδικη περιγραφη απο τον δημοσιογραφο που την κανει οταν μια ελληνικη ομαδα παιζει με μια ξενη :confused: :confused:
Βασικά μην δίνεις και πολύ σημασία, όλα είναι σχετικά :winka:
Άλλοι είναι δήθεν οπαδοί δημοσιογράφοι γιατί είναι υπάλληλοι των ΠΑΕ.
Άλλοι είναι δήθεν "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι γιατί έτσι είναι αρεστοί στην εκάστοτε κυβέρνηση.
Άλλοι είναι δήθεν "αντικειμενικοί" γιατί έτσι πλήτουν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες και εμμέσως πλήτουν τους επιχειρηματίες που βρίσκονται από πίσω.
Άλλοι αυτοαποκαλούνται σαν αντικειμενικοί καταβαραθρώνοντας κάποιες ομάδες για να γίνουν αρεστοί στις αντιπάλους ομάδες και έτσι να έχουν να δείξουν κάτι στο βιογραφικό τους στους μέλλοντες εργοδότες τους.
Άλλοι απλά γνωρίζουν ότι η δυσφήμιση και η σκανδαλολογία δημιουργεί πάθη, πόλωση και οπαδισμό και άρα τα φύλλα τους θα πουληθούν σίγουρα είτε από τους δικούς τους είτε από τους αντιπάλους για διαφορετικούς λόγους. Αυτοί πάλι θα τα τσεπώσουν όπως και να έχει.
Τέλος υπάρχει και ο στρατός των δημοσιογράφων του Μπάγιεβιτς. Αυτός δεν είναι πρίγκηπας ... αυτός είναι "ο Στρατηγός Καλλάρης" που απελευθέρωσε τη Μακεδονία :lol: :lol: :lol:
και η ομάδα που τον υποστηρίζει ακόμα και τώρα που έφυγε, τα στρατά του :wave2:
dimitris74
21/10/2005, 21:55
o καραφλοπουλος δεν μεταδιδει, ρεπορτερ ειναι οπως και ο θειακος,
ο παπαροκωλομπαρινη και ο ππρδτ κατα κοσμο παπαδημητριου ειναι οι αντικειμενικοτατοι σχολιαστες, :beer: :beer:
και οπως ειπα και πριν ειναι λογικο και αποδεκτο να γλυφουν τον ολυμπιακο μιας και πληρωνονται απο αυτον, αν δεν ειχαν τον γαυρο, ουτε χορηγηγιες θα επαιρναν ουτε παιχνιδια θα εδειχναν,
ΙΠΠΕΑΣ
Βασικά μην δίνεις και πολύ σημασία, όλα είναι σχετικά
ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ !!!:beer:
:wave2:
Παιδιά χωρίς υπερβολή, ο μπρι μπρι (παπαδημητρίου) παίρνει εμφανώς το μέρος του Ολυμπιακού και γίνεται ερειστικός ώρες ώρες.
Χαρακτηριστικά σε περσινό ματς, ο Ολυμπιακός παίζει με 10 παίκτες, και κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού χρεωμένος ήδη με κίτρινη κάρτα, κάνει σκληρό μαρκάρισμα, που σηκώνει καθαρά 2η κίτρινη και αποβολή. Ο διαιτητής δεν δίνει την κάρτα και το σχόλιο του μπρι μπρι ήταν "Μα αν έβγαζε 2η κίτρινη θα άφηνε τον Ολυμπιακό με 9 παίκτες!"
Σώπα ρε! Δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν κάνει να παίζει με 9; Και το λες με τέτοιο τρόπο σα να μην έπρεπε καν ο διαιτητής να σκεφτεί να δώσει κάρτα!
Μείνατε; Κι εγώ. Και μετά λέμε για προπαγάνδες και μ@λ@κιες. Ρε ΝΕΤ και πάλι ΝΕΤ και "Αθλητική Κυριακή".