Σύνδεση

View Full Version : Τι μπουφάν να πάρω;

PetranGR
01/10/2014, 09:07
Καλημέρα σε όλους.

Το Macna GEO που έχω από το 2007,μετά από 2 πεσίματα συνολικά στα τόσα χρόνια,πολύ βροχή και λάσπη, παρέδωσε πνεύμα η μεμβράνη του.
Έστειλα μήνυμα στην εταιρία ,αν μπορεί να μου αλλάξει την μεμβράνη εφόσων είναι αφαιρούμενη η επένδυση.

Αυτό είναι το μπουφάν μου:

323937

και η αφαίρεση που λέω που κοντεύω να γίνω αεροθούμενο :

323936

Πλεόν λόγω ότι η αδιάβροχη - ισοθερμική επένδυση τα έχει παίξει τελείως την έχω βγάλει πλήρως,οπότε το μπουφάν παρότι έχει αρκετά φερμουάρ μπάζει σαν τρελό αέρα,γιατί μπροστά γίνεται τελείως "αεροθούμενο :p " όταν αφαιρεθούν οι επενδύσεις κτλ. και καλά για να αντέχεις στο καλοκαίρι φορώντας το,που δεν αντέχετε και στάζω ιδρώτα αλλά ντάξει μωρέ.

Οπότε είμαι σε αναζήτηση μπουφάν.

Σημεία:
Οδήγηση : CBR600RR
Καιρός : με καρέκλες και με χιόνια εγώ βγαίνω δεν πάει να κάνει τούμπες αν θέλω να πάω βόλτα βρύση να ανοίξεις πάνω μου δεν κάθομαι μέσα.
Στυλ : Θα ήθελα να είναι όμορφο και όχι touring
Μεγεθος : Εννοώ αν είναι κοντό ή 3/4, και θα ξαναπώ 3/4 γιατί σαν αυτά δεν έχει είπαμε ωραία τα κοντά αλλά η μέση βαράει τελικές.
Προστασίες : Προαιρετικές - Απαιτούμενες,χωρίς να χρειαστεί να τις αναβαθμίσω.
Κόστος: Ας βάλουμε για αρχή τα 400€ για κάποιο πολύ πολύ πολύ καλό. Σκοπό έχω γενικά να μην ξεφύγω πολύ,γιατί θα είναι εκμετάλευση θέλουν να μου το πάρουν οι δικοί μου για τα τόσα χρόνια που δεν με έχουν πάρει κάτι για την μηχανή.
Μάρκες: Δεν κολλάω , αλλά με αρέσει πολύ η γραμμή της Dainese πλεόν,και ή Spidi αλλά και το Macna.
Gore-TEX ή όχι, τι στο καλό είναι αυτό δεν έχω καταλάβει.

Προτάσεις,εταιρίες δεκτές όλες,θα προτιμηθούν μοντέλα απο Motomarket γιατί έχω έκπτωση ή αλλιώς megastockbazzar (ώστε να τα δοκιμάσω) και να το παραγγείλω από εξωτερικό.

Όποιος μπορεί ας πεί ;)

Pan (dvs)
01/10/2014, 09:12
Macna και motomarket παλι.

sniper
01/10/2014, 09:19
Δες αυτό (http://www.bikersbargains.co.uk/clover-askya-waterproof-jacket-sand-black.html)

Εχω τo Akja (πρεπει να ειναι το πρηγουμενο μοντελο από αυτό) από το 2001 και ειναι μια χαρά ακόμα. Εχει φάει απίστευτες ποσοτητες νερού, χωρίς πρόβλημα ακόμα και τώρα.

teogtp
01/10/2014, 09:24
Δες αυτό (http://www.bikersbargains.co.uk/clover-askya-waterproof-jacket-sand-black.html)

Εχω τo Akja (πρεπει να ειναι το πρηγουμενο μοντελο από αυτό) από το 2001 και ειναι μια χαρά ακόμα. Εχει φάει απίστευτες ποσοτητες νερού, χωρίς πρόβλημα ακόμα και τώρα.

Αρχηγε,εχεις ψωνισει απο αυτο το μαγαζι;
Ξερεις μεταφορικα στο περιπου;

sniper
01/10/2014, 09:41
Αρχηγε,εχεις ψωνισει απο αυτο το μαγαζι;
Ξερεις μεταφορικα στο περιπου;

Όχι, το πήρα από εδώ το 2001, 120.000 δρχ

Pan (dvs)
01/10/2014, 14:22
Όχι, το πήρα από εδώ το 2001, 120.000 δρχ

Τοσα χρονια και δεν σου εχει βαλει νερο?

teogtp
01/10/2014, 14:27

Το πλενει με μοτορκοτε ρε συ.........τι να παθει;:D
Περα απο την πλακα και εμενα μου εκανε εντυπωση!

Pan (dvs)
01/10/2014, 14:30
Και γυρω στα 100ευρω αν καταλαβα καλα?

sniper
01/10/2014, 14:32

Ουτε σταγόνα και το φοράω σε βροχουλες και κατακλισμους!

Το πλενει με μοτορκοτε ρε συ.........τι να παθει;:D
Περα απο την πλακα και εμενα μου εκανε εντυπωση!

Δεν το πλένω ποτέ. Μόνο την εσωτερική επένδυση (για το κρύο) καθαρίζω - το εξωτερικό με την Goretex μεμβράνη, ποτέ.

teogtp
01/10/2014, 14:35
Ουτε σταγόνα και το φοράω σε βροχουλες και κατακλισμους!

Δεν το πλένω ποτέ. Μόνο την εσωτερική επένδυση (για το κρύο) καθαρίζω - το εξωτερικό με την Goretex μεμβράνη, ποτέ.

Θα μας βαλεις σε εξοδα αφεντικο.....

sniper
01/10/2014, 14:42
Θα μας βαλεις σε εξοδα αφεντικο.....

Tα clover είναι ακριβά, αλλά για εμενα αξίζουν αν το φοοράς συνέχεια. Αλλιως με μια νιτσεράδα εισαι ΟΚ.

PetranGR
01/10/2014, 15:48
δεν με αρέσει σαν στύλ καθόλου.

Επίσης, Gore-tex τι στο καλό είναι συμφέρει;

sniper
01/10/2014, 15:55
δεν με αρέσει σαν στύλ καθόλου.

Επίσης, Gore-tex τι στο καλό είναι συμφέρει;

Αν θες προστασία από το κρύο και κυρίως από τη βροχή, ξέχνα τα στυλ.

Gore TEX (http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/home)

PetranGR
01/10/2014, 16:01

ουσιαστικά είναι το ίδιο με τα dainese d-dry;

Όσο για βροχή κρύο κτλ. και το Macna Που είχα τα έκανε αυτά και είχε ωραίο στύλ. είπαμε φοράω σαν χάνος και το καλοκαίρι και σκάω,αλλά είπαμε να με αρέσκει κιόλας!

spyrakos35
01/10/2014, 16:43
ουσιαστικά είναι το ίδιο με τα dainese d dry

Αλλο βουρτσα αλλο χτενα.....

Μην τα μπερδευεις

PetranGR
01/10/2014, 17:05

Μην τα μπερδευεις

από ότι διάβασα απλά τα gore-tex έχουν άπειρη διάρκεια ζωής κτλ.

Λοιπόν με βάση
fc-moto.de , megastockbazzar, helmetcity.co.uk , revzilla.com , spidi.com , dainese.com κτλ. αφού μπήκα σε ένα προς ένα.

Κλείνω προς Dainese D-Dry Aspide + D-Dry Laguna Seca 2014.

Τα υπέρ/κατά :

D-Dry Aspide/2 αεραγωγοί μείον, θήκη για μπροστά προστασία θώρακος + , 2013 μοντέλο που έχει αποσυρθεί ,πλήν.

D-Dry Laguna Seca 2014, +2 αεραγωγοί -συν, μείον δεν έχει μπροστά προστασία θώρακος θήκη, 2014 μοντέλο + , και πολύ ωραία εξίσου γραμμή , με πλήν ότι αυτό δεν έχει αλουμινίου προστασίες.

Από εκεί και πέρα είδα βίντεο στο revizlla που το μιλούσαν πολύ κτλ. ότι είναι οτι πρέπει για χειμώνα κτλ.

sniper
01/10/2014, 17:08
Κοντό θα πάρεις;

Καλά.... πάρε τουλάχιστον αδιάβροχα σώβρακα ή άνετο φελό γιατί θα φτάσει η βροχή στο στομάχι σου.

Επίσης, αυτή την προστασία του θώρακα τι ακριβώς την θες;

PetranGR
01/10/2014, 17:09
Κοντό θα πάρεις;

Καλά.... πάρε τουλάχιστον αδιάβροχα σώβρακα ή άνετο φελό γιατί θα φτάσει η βροχή στο στομάχι σου.

Επίσης, αυτή την πρστασία του θώρακα τι ακριβώς την θες;

ώπα,γιατί κοντό;
3/4 αναφέρει ότι είναι λίγο πιο κάτω από την μέση.

sniper
01/10/2014, 17:15
ώπα,γιατί κοντό;
3/4 αναφέρει ότι είναι λίγο πιο κάτω από την μέση.

Αντε να φορέσεις ένα και τα λεμε που φτάνει.

Επιπλέον, εσύ με το RR σκύβεις...

PetranGR
01/10/2014, 17:21
Αντε να φορέσεις ένα και τα λεμε που φτάνει.

Επιπλέον, εσύ με το RR σκύβεις...

δεν διαφωνώ αύριο πρώι θα πάω να δοκιμάσω κτλ.

Το Macna GEO που έχω τόσα χρόνια,είναι εώς την μέση μόνο που στην πίσω μεριά έχει περίπου 2-3 εκ. εξτρά ακριβώς στο κέντρο από εξτρά ύφασμα.

Το ίδιο ακριβώς είναι και το D-Dry ,αν δώ ότι δεν και ότι είναι λιγότερο έχει να αγοράσω αυτό : http://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=1854

Απλά ,είπα να γράψω εδώ να ακούσω καμία γνώμη ή και αν κάποιος έχει φορέσει κάποιο από αυτά.

Γιατί στην τελική προτιμώ να πάρω ένα τέτοιο και να κουμπώσω και ένα παντελόνι μαζί σετάκι παρά να δώσω 400€ μόνο για μπουφάν ,αν ήταν έτσι θα ξανα έπαιρνα Macna GEO και μάλιστα τον νέο γιό με 325€~ περίπου.

Bradipous
01/10/2014, 17:28
Δες και εδω εχει καλες προσφορες http://www.mcmotor.gr/products.php?cat=2

SHOOTER045
01/10/2014, 18:34

Μην τα μπερδευεις

Να τον ακούς τον Σπύρο
Όσο αφορά το θέμα < τρίχες> το έχει αναγάγει σε επιστήμη

spyrakos35
01/10/2014, 18:36
από ότι διάβασα απλά τα gore-tex έχουν άπειρη διάρκεια ζωής κτλ.

Αυτο δε θελεις;

Οχι τπτ αλλο αλλα δε σε βλεπω διατεθιμενο να παρεις αδιαβροχα απο πανω......

TROOPER
01/10/2014, 18:41
τα gore-tex ΔΕΝ εχουν απειρη διαρκεια ζωης.

spyrakos35
01/10/2014, 18:45
τα gore-tex ΔΕΝ εχουν απειρη διαρκεια ζωης.

Ναι. Το σωστο ειναι οτι εχουν καλυτερη συμπεριφορα σε βαθος χρονου απο τις αλλες μεμεμβρανες

PetranGR
01/10/2014, 18:58
αυτό που είχα πάντως 7 χρόνια έβγαλε.Δεν είναι λίγα .

TROOPER
01/10/2014, 18:58
Ναι. Το σωστο ειναι οτι ΜΑΛΛΟΝ εχουν καλυτερη συμπεριφορα σε βαθος χρονου απο τις αλλες μεμεμβρανες

πιο καλα τωρα

o_gavros
01/10/2014, 19:54

70λίρες,περίπου δηλαδή 90€ για ένα μπουφάν που άντεξε 13-14 χρόνια καθημερινής χρήσης;
και όχι μόνο άντεξε, αλλά σε κρατούσε ζεστό & στεγνό παράλληλα;;;

Μου φαίνεται εξωπραγματικά καλό και πραγματικά (αν και έχω μπουφάν) με δελεάζει.

sniper
01/10/2014, 19:58
πιο καλα τωρα

Tο goretex φιλαράκο g@m@ei! Σε μπουφαν, μποτες, "αρβυλες", γάντια κλπ.. Κάνε μας τη χάρη δλδ, το γνωρίζαμε πριν καβαλήσουμε μοτοσακά!

sniper
01/10/2014, 19:59
70λίρες,περίπου δηλαδή 90€ για ένα μπουφάν που άντεξε 13-14 χρόνια καθημερινής χρήσης;
και όχι μόνο άντεξε, αλλά σε κρατούσε ζεστό & στεγνό παράλληλα;;;

Μου φαίνεται εξωπραγματικά καλό και πραγματικά (αν και έχω μπουφάν) με δελεάζει.

Άντεξε 5 χρόνια καθημερινής χρήσης, και μετά το φορουσα στα πολλά κρύα που με ότι να εβαζα απο κάτω με το δερματινο πάγωνα και σε βροχές...

Το έχω ακόμα.

virus
01/10/2014, 20:06

μηπως εχεις κανει ορθογραφικο λαθος; γραφεις akja ενω το λινκ που βαζεις ειναι το askya :hmm:

sniper
01/10/2014, 20:21
μηπως εχεις κανει ορθογραφικο λαθος; γραφεις akja ενω το λινκ που βαζεις ειναι το askya :hmm:

όχι το Askja εχω αλλά ειναι σχεδόν ολόιδια και ειπα και στο πρωτο μου ποστ οτι αυτό είναι μάλλον ο αντικαταστατης του δικου μου.

PetranGR
02/10/2014, 11:17
Λεπόν πήγα είδα.

Μega Stock Bazzar:
G.Aspide D-Dry 52 : 230€
ZIP Belt : 25€
Προστασία μπροστά : Thorax 42€
Προστασια πίσω : G2 Wave 55€
Παντελόνι : Dainese Amsterdam 135€

Το μπουφάν το Aspide,το είδα έχει παρόμοιο μήκος με αυτό που έχω τώρα το Macna ,υστερεί κάτα 1,5 εκ. από ότι σημείωσα πάνω μου στο παντελόνι.
Με την ζώνη απο πίσω, κερδίζει έδαφος και είναι σχεδόν σαν το δικό μου που φοράω τώρα.

Μετά είδα επίσης για το Temporalle (280€) αλλά δεν με άρεσε το χρώμα του/σχέδιο του και το στήσιμο πάνω μου.

Επίσης είδα ξανά για Macna (αχχχ αυτή η εταιρία) , το Jura σε ωραίο χρώμα και σχέδιο επίσης
http://www.macna.com/products/jackets/jura/ με 209€ αλλά είναι πολύ touring ,υπερβολικά δηλαδή και έχει και το ίδιο κόψιμο ακριβώς με το Laguna Seca.

Είδα και το Laguna Seca 2014 έκδοση , μαύρο , ωραίο αλλά κάπως δεν μου έκατσε καλά,σε σχέση με το Aspide,το Laguna είχε 209€ ενώ το Aspide με αλουμινίου προστασίες στους ώμους 230€.

Σε αυτές τις μάρκες κλείνω.

Καλοκαιρινό ευτηχώς θα κάνω το Macna GEO αυτό που έχω τώρα,που δεν έχει την μεμβράνη και τελείωνει η υπόθεση.

Αλλά απο τα άλλα δεν ξέρω το σκέφτομαι.Τι λέτε;

xristosdino
08/10/2014, 01:45
Μιας και περι μπουφαν, πειτε μου κ εμενα
Πήγα μια βολτα από μαγαζί στην Ακτη Δυμαίων της Πάτρας με παμφτηνα μπουφαν για μοτο. Οταν λεμε παμφτηνα εννοω τιμες απο 60 μεχρι 100 και τα π*στικα ηταν φουλ εξτρα, προστασιες, επενδυση "αδιαβροχη", αλλη ισοθερμικη, αποσπωμενα κοματια απο τη κορντουρα και γινεται καλοκαιρινο, και μου εχει μπει η ιδεα.
Θα τα εμπιστευοσασταν; θα φαω δουλεμα και μονο που ρωτησα;:D

Bowleno
08/10/2014, 08:29
Πήγα μια βολτα από μαγαζί στην Ακτη Δυμαίων της Πάτρας με παμφτηνα μπουφαν για μοτο. Οταν λεμε παμφτηνα εννοω τιμες απο 60 μεχρι 100 και τα π*στικα ηταν φουλ εξτρα, προστασιες, επενδυση "αδιαβροχη", αλλη ισοθερμικη, αποσπωμενα κοματια απο τη κορντουρα και γινεται καλοκαιρινο, και μου εχει μπει η ιδεα.

Όλα αυτά σε αυτές τις τιμές;; κάπου υπάρχει λάκκος....

akis_trevor
08/10/2014, 12:10
Ρε φιλε,που στην ακτη δυμαιων ειναι αυτο το μαγαζι;

xristosdino
08/10/2014, 13:08
Όλα αυτά σε αυτές τις τιμές;; κάπου υπάρχει λάκκος....

Έλα ντε, αυτο ρωτάω κι εγω, που είναι ο λάκος; στην αδιαβροχοποίηση; στην μηδενικη αναπνοη; Τι θα χαλασει αν αγορασω ενα τετοιο μπουφαν;

GIXXERAKIAS
08/10/2014, 13:38

Α γειά σου και το έψαχνα κάτι τέτοιο.....

Μέσα στο site της Gore Tex μπήκα στο motorcycling και είδα τα είδη που έχουν Gore TEX μεμβράνη και στην ουσία διαφημίζονται από την ίδια την εταιρεία σαν φούλ αδιάβροχα και σε κατακλυσμό του Νώε.

Απορία....πολλά μπουφάν του εμπορίου υπάρχουν που έχουν υποτίθεται Gore Tex ΑΛΛΑ....στο site είχε μερικές εταιρείες γνωστές και συγκεκριμένα μόνο πολύ ακριβά μοντέλα σε μπουφάν,γάντια,παντελόνια.

Η απορία μου (και η δική σας πλέον για συζήτηση) μήπως στα φθηνότερα μοντέλα των εκάστοτε εταιρειών που όλοι έχουμε παράπονα για νερά,υγρασίες,ψαράκια σε βροχές ΔΕΝ υφίσταται μεμβράνη Gore Tex αλλά "βαφτισμένη" από τις εν λόγω εταιρείες?:confused:

ps:Kαι δεν εννοώ τις άλλες μεμβράνες προς αποφυγή παρεξήγησης.Εννοώ μοντέλα με "Gore Tex" τα οποία μπάζουν.

foogr01
08/10/2014, 15:42
Α γειά σου και το έψαχνα κάτι τέτοιο.....

Μέσα στο site της Gore Tex μπήκα στο motorcycling και είδα τα είδη που έχουν Gore TEX μεμβράνη και στην ουσία διαφημίζονται από την ίδια την εταιρεία σαν φούλ αδιάβροχα και σε κατακλυσμό του Νώε.

Απορία....πολλά μπουφάν του εμπορίου υπάρχουν που έχουν υποτίθεται Gore Tex ΑΛΛΑ....στο site είχε μερικές εταιρείες γνωστές και συγκεκριμένα μόνο πολύ ακριβά μοντέλα σε μπουφάν,γάντια,παντελόνια.

Η απορία μου (και η δική σας πλέον για συζήτηση) μήπως στα φθηνότερα μοντέλα των εκάστοτε εταιρειών που όλοι έχουμε παράπονα για νερά,υγρασίες,ψαράκια σε βροχές ΔΕΝ υφίσταται μεμβράνη Gore Tex αλλά "βαφτισμένη" από τις εν λόγω εταιρείες?:confused:

ps:Kαι δεν εννοώ τις άλλες μεμβράνες προς αποφυγή παρεξήγησης.Εννοώ μοντέλα με "Gore Tex" τα οποία μπάζουν.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο ; Καλά, ναι είναι, αλλά θα πρόκειται για απάτη ! Ο καταναλωτής θα πρέπει να κινηθεί για να διεκδικήσει το δίκιο του με ό,τι αυτό συνεπάγεται (αποζημίωση, αντικατάσταση, δυσφήμιση κατασκευαστή κλπ.). Μήπως πρόκειται για μύθο ότι το Gore Tex είναι απόλυτα αδιάβροχο ή μήπως με τη χρήση φθείρεται και μετά από ένα χρονικό διάστημα μπάζει; Είχα κι έχω D-dry (για μπότες λέω τώρα) που ήταν αδιάβροχες για 2,5 χρόνια. Μόλις βάλανε μια φορά νερό, βάζανε συνέχεια. Αυτόν τον χειμώνα θα εγκαινιάσω Gore Tex (δεν είχα ποτέ, ούτε σε γάντι, ούτε σε μπουφάν), αλλά αν μου "χαλάσουν" πάνω κάτω στο ίδιο διάστημα θα κλαίω τα παραπάνω λεφτά που έδωσα... Έχω περισσότερες απαιτήσεις.

Δεν πρόσεξα και πολύ μήπως παίζει κάτι με τα λογότυπα, τη γραμματοσειρά κλπ., του τύπου δηλ. C E και CE.

spyrakos35
08/10/2014, 18:12
Να δινετε βαση πως ειναι γραμμενο το λογοτυπο....

Μεγαλη εταιρεια τετοιες μαιμουδιες δεν κανει....

Το goretex εχει ποιοτητες.... Ειχα ανεβασει σχετικο θεμα το οποιο ειχα βρει στο ιντερνετ..... Ενδεχομενως η διαφορα στην ποιοτητα να κανει και τη διαφορα στην τιμη.... Ενδεχομενως και να ειναι μαιμουδια το μπουφαν με μαιμουδια goretex....

Τελος ειμαι της αισθησης οτι η εταιρεια goretex δεν δινει οπου να ναι το προιον της.....

amyroukai
08/10/2014, 18:25
Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο ; Καλά, ναι είναι, αλλά θα πρόκειται για απάτη ! Ο καταναλωτής θα πρέπει να κινηθεί για να διεκδικήσει το δίκιο του με ό,τι αυτό συνεπάγεται (αποζημίωση, αντικατάσταση, δυσφήμιση κατασκευαστή κλπ.). Μήπως πρόκειται για μύθο ότι το Gore Tex είναι απόλυτα αδιάβροχο ή μήπως με τη χρήση φθείρεται και μετά από ένα χρονικό διάστημα μπάζει; Είχα κι έχω D-dry (για μπότες λέω τώρα) που ήταν αδιάβροχες για 2,5 χρόνια. Μόλις βάλανε μια φορά νερό, βάζανε συνέχεια. Αυτόν τον χειμώνα θα εγκαινιάσω Gore Tex (δεν είχα ποτέ, ούτε σε γάντι, ούτε σε μπουφάν), αλλά αν μου "χαλάσουν" πάνω κάτω στο ίδιο διάστημα θα κλαίω τα παραπάνω λεφτά που έδωσα... Έχω περισσότερες απαιτήσεις.

Δεν πρόσεξα και πολύ μήπως παίζει κάτι με τα λογότυπα, τη γραμματοσειρά κλπ., του τύπου δηλ. C E και CE.

Μπότες goretex. Καθημερινή χρήση 9 μήνες το χρόνο για πέντε ή έξι σεζόν, αν μετρήσουμε την φετινή που άρχισε. Νερό δεν έμπασαν ποτέ. Το μπουφάν από την άλλη, καίτοι ακριβό, πέρυσι σε νεροποντή απέτυχε παταγωδώς, μόλις στα τρία χρόνια επίσης καθημερινής χρήσης.

Για τα μπουφάν κλπ, διάβασα τα εξής, πρόσφατα: Η μεμβράνη υπό συνθήκες μπορεί να αναστρέψει την ροή του νερού! Χρειάζεται η ζέστη του σώματος για να φεύγουν οι υδρατμοί. Αν αυτή λείψει και το "έξω" είναι πιο ζεστό από το "μέσα" τότε το νερό περνάει μέσα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε μπουφάν το οποίο έχει βραχεί (η κορντούρα ποτίζει και μετά είναι η μεμβράνη gore που σταματάει το νερό) και το βγάζεις (πχ φτάνεις σε γραφείο/ταβέρνα/κάποια στάση) γιατί το δωμάτιο που βρίσκεσαι θα είναι ζεστό. Ή σε γάντια, αν ανάψεις θερμαινόμενα γκριπ.
Το ύφασμα "goretex pro" έχει το gore "κολλημένο" μαζί με την εξωτερική κορντούρα και μιά φόδρα εσωτερικά έτσι ώστε να μην ποτίζει το εξωτερικό, οπότε δεν θα υπάρχει "ποτέ" πρόβλημα, αφού θεωρητικά το νερό γλιστράει και φεύγει χωρίς να επηρεάσει το μπουφάν.

Για το gore που είναι σε "κοινές" μεμβράνες (ανάμεσα σε εξωτερική κοντούρα και εσωτερική φόδρα σαν τρία διαφορετικά υλικά) έμπορος μου είχε πει ότι με τα χρόνια, ίνες από τα ρούχα μας περνάνε τη φόδρα και μπορούν να "σφηνώσουν" στους πόρους του υλικού, ουσιαστικά ανοίγοντας διαδρόμους στο νερό. Δεν έχω τρόπο να το επιβεβαιώσω, απλά το παραθέτω.

xristosdino
01/11/2014, 17:29
Πρέπει να ζητησω μια βοήθεια, έχω σταμπαρει μπουφαν αλλα δεν το βρισκω σε νουμερο, είναι Revit spectrum μαυρο small, αν καποιος μπορει να συνεισφέρει... ευχαριστω!

MikeG
01/11/2014, 17:46
Πρέπει να ζητησω μια βοήθεια, έχω σταμπαρει μπουφαν αλλα δεν το βρισκω σε νουμερο, είναι Revit spectrum μαυρο small, αν καποιος μπορει να συνεισφέρει... ευχαριστω!

Το έχει εδώ (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Spectrum-Textile-Jacket/SubProducts/Revit-Spectrum-Textile-Jacket-0006) το silver black σε small.

teogtp
01/11/2014, 17:51
Και στο xmoto υπάρχει αλλά αρκετα ακριβότερο.

xristosdino
01/11/2014, 20:01
Το έχει εδώ (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Spectrum-Textile-Jacket/SubProducts/Revit-Spectrum-Textile-Jacket-0006) το silver black σε small.
Ναι, αλλα δυστυχως είναι το ασημι, το θέλω σε μαυρο,

Και στο xmoto υπάρχει αλλά αρκετα ακριβότερο.
Δεν το είχα δει αυτο το καταστημα, αλλα δυστυχως 100 ευρω πανω.
Κανενα αλλο ονλαιν απο εξωτερικο οπως το fcmoto έχουμε;

MikeG
01/11/2014, 20:10
Ναι, αλλα δυστυχως είναι το ασημι, το θέλω σε μαυρο,

Δεν το είχα δει αυτο το καταστημα, αλλα δυστυχως 100 ευρω πανω.
Κανενα αλλο ονλαιν απο εξωτερικο οπως το fcmoto έχουμε;

Ψάξε λίγο. Έχει τόσα links εδώ στο forum με online shops. Επίσης υπάρχει και το ebay.

xristosdino
01/11/2014, 20:25
Ψάξε λίγο. Έχει τόσα links εδώ στο forum με online shops. Επίσης υπάρχει και το ebay.

Πρωτού ρωτήσω, κοίταξα στα πρώτα 15 και στα τελευταία 10 από αυτη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133906) τη λίστα, και στο ebay επισης δεν βρηκα κατι. Ήλπιζα να εχει καποιος υποψιν μαγαζι με τιμες επιπεδου fcmoto.

Eversman
04/11/2014, 12:27
Άς μην ανοίξω καινούργιο thread, μιάς και το θέμα είναι σχετικό ...

Πήρε το μάτι μου το παρακάτω:
http://www.dermatina100.gr/dermatina/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=503&virtuemart_category_id=38&lang=el

Το έχει στα 45 ευρώ προσφορά. Σκέφτομαι να το πάρω για να αντικαταστήσω το φθαρμένο και πολυραμμένο 3/4 μου, που πλέον βρίσκεται σε αχρηστία. Είπα να το μοιραστώ μαζί σας, μήπως κάποιος φίλος ενδιαφέρεται για κάποια τέτοια φθηνή λύση :wave2:

notakos600
04/11/2014, 17:26
Άς μην ανοίξω καινούργιο thread, μιάς και το θέμα είναι σχετικό ...

Πήρε το μάτι μου το παρακάτω:
http://www.dermatina100.gr/dermatina/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=503&virtuemart_category_id=38&lang=el

Το έχει στα 45 ευρώ προσφορά. Σκέφτομαι να το πάρω για να αντικαταστήσω το φθαρμένο και πολυραμμένο 3/4 μου, που πλέον βρίσκεται σε αχρηστία. Είπα να το μοιραστώ μαζί σας, μήπως κάποιος φίλος ενδιαφέρεται για κάποια τέτοια φθηνή λύση :wave2:

Αγόρασέ το, έχουν καλά προιόντα. ;)

PetranGR
05/11/2014, 11:23
εγώ παρήγγειλα τελικά το σέτ όπως το είχα πεί :)

Αναμένατε φωτογραφίες.