View Full Version : Πληρωμη ΕΝΦΙΑ μεσω e banking... HELP!
Pattaya boy
02/10/2014, 22:45
Παιδια εχει πληρωσει κανεις το ενφια μεσω e banking της εθνικης? Ας με δωσει τα φωτα του πως γινεται η διαδικασια καθωτι καινουριος με αυτον τον τροπο πληρωμων μη και κανω καμια λαλακια.
Ευχαριστω!
Αν θυμαμαι καλα πας Πληρωμες Δημοσιου και στην υποκατηγορια Βεβαιωμενες οφειλες.
Εκει "πετας"τα λεφτα σου στον κουβα.............
DoctoR_k6
02/10/2014, 23:17
Αν θυμαμαι καλα πας Πληρωμες Δημοσιου και στην υποκατηγορια Βεβαιωμενες οφειλες.
Εκει "πετας"τα λεφτα σου στον κουβα.............
Ακριβως ετσι!!!
Pattaya boy
03/10/2014, 00:01
Tα καταφερα! Ευχαριστω πολυ! Την πεταξα στον κουβα την πρωτη δοση. Το φελεκι τους :moutza:
Tα καταφερα! Ευχαριστω πολυ! Την πεταξα στον κουβα την πρωτη δοση. Το φελεκι τους :moutza:
Ερώτηση που ίσως να ενδιαφέρει αρκετούς...
Τουλάχιστον τυπικά ήσουν εκπρόθεσμος...
Η πληρωμή έγινε στην ονομαστική αξία της δόσης και το σύστημα το δέχτηκε ή πληρώθηκε και πρόστιμο ?
εχοντας την ταυτότητα οφειλής μπορείς να καταθέσεις ότι ποσό θέλεις. Μπορεί όποιος θέλει να βάλει και μεγαλύτερο ποσό απο την δόση αρκεί στην τελευταία του δόση να ξαναμπεί στο taxis να κάνει μια επιβεβαίωση το τελικό ποσό.
Pan (dvs)
03/10/2014, 14:43
Η πληρωμή έγινε στην ονομαστική αξία της δόσης και το σύστημα το δέχτηκε ή πληρώθηκε και πρόστιμο ?
Το συστημα δεχεται ολα τα ποσα,ακομη και λιγοτερο απο το κανονικο.Οι οποιες επιβαρυνσεις προστιθονται στο επομενο,απ'οτι γνωριζω.
Και εγώ που το πλήρωσα ολόκληρω και εγκαίρως; Ακόμα το σύστημα δείχνει οτι χρωσταώ, και μου έβγαλε και προσαυξήσεις ήδη.
Βέβαια απο οτι ακούω με το που θα περάσει η πληρωμή, θα εξαφανιστούνε και αυτές...
Και εγώ που το πλήρωσα ολόκληρω και εγκαίρως; Ακόμα το σύστημα δείχνει οτι χρωσταώ, και μου έβγαλε και προσαυξήσεις ήδη.
Βέβαια απο οτι ακούω με το που θα περάσει η πληρωμή, θα εξαφανιστούνε και αυτές...
θελει 2-3 μέρες να ενημερωθεί το σύστημα τουλαχιστον... βεβαια για καλό και για κακό κάνε μια επιβεβαίωση οτι ειναι σωστή η ταυτότητα οφειλής..
notakos600
04/10/2014, 14:38
Είπαν πως θα τα διορθώσουν αυτού του είδους τα λάθη.
nick_VFR
04/10/2014, 15:27
Νομίζω γίνεται να κρατήσεις και μια απόδειξη σε .pdf , κράτα την καλού-κακού κάπου στον δίσκο σου. ;)
Σέεεερναται το σύστημα, και είναι και Σάββατο...
Οχι, copy-paste την έκανα τη ταυτότητα, άρα δε χρειάζεται τσεκάρισμα.
Απλά ισχύει αυτό που λέει ο rider, 2-3 μέρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...και ετσι που σέεεεερνεται, 13 θα χρειαστεί...
nikos_abel
04/10/2014, 22:01
Ειλικρινά τώρα, ρε παιδιά αγχώνεστε να μη χρωστάτε για αυτό το θέμα στους μλκς; Πόση προσαύξηση πια έχετε; Όλοι τόσο πλούσιοι είστε να μην αντέχετε 30-40 Ε παραπάνω
για να τα δώσετε όσο πιο αργά γίνεται; Μη πέσει έξω το σακσές στόρυ;
Pattaya boy
05/10/2014, 05:53
Η δοση ητανε 41,70 και εβαλα 42. Το δεχτηκε κανονικα χωρις να με βαλει καποιο προστιμο. Βεβαια δεν ξερω αν θα μπει στις επομενες δοσεις.
Ειλικρινά τώρα, ρε παιδιά αγχώνεστε να μη χρωστάτε για αυτό το θέμα στους μλκς; Πόση προσαύξηση πια έχετε; Όλοι τόσο πλούσιοι είστε να μην αντέχετε 30-40 Ε παραπάνω
α) κάποιοι μπορεί να χρειάζονται την φορολογική ενημερότητα τους, το έχεις σκεφτεί αυτό;
β) κάποιοι μπορεί να μην τους αρέσει να χρωστάνε εκ πεποιθήσεως.
γ) οποιος νομίζει πως θα καταρρίψει το success παραμύθι με το να μη πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, βαθιά γελασμένος είναι...
theofilos888
05/10/2014, 07:56
Τα 40 ευρώ είναι αμελητέα για σένα; Για το παιδί που άνοιξε το θέμα ήταν η δόση του.
αν δεν εχεις δεν το πληρωνεις
αν εχεις δεν εχει νοημα να το συζητας και να το καθυστερεις γιατι δεν το γλυτωνεις
ειτε εχεις ειτε δεν εχεις παραμενει ο πιο αδικος φορος διαχρονικα και παγκοσμιως:moutza:
nikos_abel
06/10/2014, 14:51
α) κάποιοι μπορεί να χρειάζονται την φορολογική ενημερότητα τους, το έχεις σκεφτεί αυτό;
Σαφέστατα και φυσικά θα πρέπει να πληρώσουν εγκαίρως. Πολλοί εξαρτώνται από αυτή για τη δουλειά τους. Δεν είναι όμως η πλειονότητα.
β) κάποιοι μπορεί να μην τους αρέσει να χρωστάνε εκ πεποιθήσεως.
Ανήκω σε αυτή τη κατηγορία, ή μάλλον άνηκα μέχρι που το γ****σι έφτασε στο απροχώρητο.
Υπάρχουν όρια.
Επειδή αυτό λέει ο νόμος, δε σημαίνει τίποτα για μένα.
Αν ο νόμος αύριο πει ότι είμαι υποχρεωμένος να δίνω το κ*λο του γιού μου να τον ξεσκίζουν
3 φορές το μήνα, έχεις την αίσθηση ότι θα παραμείνω νόμιμος;
Στο λέω από τώρα, όχι.
γ) οποιος νομίζει πως θα καταρρίψει το success παραμύθι με το να μη πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, βαθιά γελασμένος είναι...
Δυστυχώς έχεις δίκιο απόλυτο σε αυτό.
Τα 40 ευρώ είναι αμελητέα για σένα; Για το παιδί που άνοιξε το θέμα ήταν η δόση του.
Παρεξήγησις. Αμελητέο είναι το ποσό αυτό, όταν πρέπει να πληρώσεις 1500 - 2000 Ε σύνολο (περισσότερα μάλλον αλλά δε κάθομαι να κάνω τον υπολογισμό).
Αν χρωστάς τόσα λεφτά που η προσαύξηση να είναι 30-40Ε, τότε η περιουσία σου είναι και ανάλογη.
Δε θα σου λείψουν αυτά.
αν δεν εχεις δεν το πληρωνεις
αν εχεις δεν εχει νοημα να το συζητας και να το καθυστερεις γιατι δεν το γλυτωνεις
Να το συζητάς, δεν έχει. Να το καθυστερείς, κατα μία έννοια έχει, καθώς επιλέγεις εσύ την πλέον ιδανική στιγμή
για σένα και δεν αγωνιάς για να σου κλέψουν γρηγορότερα τα λεφτά σου.
ειτε εχεις ειτε δεν εχεις παραμενει ο πιο αδικος φορος διαχρονικα και παγκοσμιως:moutza:
Εδώ είμαστε σύμφωνοι όλοι πιστεύω.