View Full Version : Boύλιαξε το Σύνταγμα από αγανακτισμένους μοτοσικλετιστές
makaros33
05/10/2014, 13:37
καλησπέρα
δεν ξέρω εάν πήγε κάποιος από εσάς παιδιά άλλα εγώ τώρα το είδα
http://www.zougla.gr/greece/article/boiliakse-to-sintagma-apo-aganaktismenous-motosikletistes
amyroukai
05/10/2014, 13:50
Τους είδα τους μαλάκες στο ξεκίνημα. Ξερογκαζιες, καφριλες μέσα στον Πειραιά, η χαρά του καγκουρα, σαν παλιου τύπου πανελλήνια. Μια μούντζα αφιερωμένη στα ζώα που "διαμαρτύρονταν" με τρόπο που μας κάνει ολους αντιπαθείς. Ουστ.
Εγώ το ένιωσα κιόλας κάνοντας γύρω-γύρω το κέντρο...:lol:
Εντιτ: μην παρεξηγηθώ, τα αιτήματα είναι δίκαια, και μπραβο σε όσους συμμετείχαν με την απαιτούμενη σοβαρότητα για την ενέργεια...:a10:
Αυτοπροδιοριζόμενος διαμαρτυρόμενος μοτοσυκλετιστής...:a31:
Σε λίγο θα βγουν οι κουτάκηδες, μετά οι του μετρό, του λεωφορείου, οι ποδηλάτες...
Ότι ναναι:moutza:
Pan (dvs)
05/10/2014, 13:56
Τους είδα τους μαλάκες στο ξεκίνημα. Ξερογκαζιες, καφριλες μέσα στον Πειραιά, η χαρά του καγκουρα, σαν παλιου τύπου πανελλήνια. Μια μούντζα αφιερωμένη στα ζώα που "διαμαρτύρονταν" με τρόπο που μας κάνει ολους αντιπαθείς. Ουστ.
Αντε να σε παρουνε στα σοβαρα,μετα...
amyroukai
05/10/2014, 14:01
Αντε να σε παρουνε στα σοβαρα,μετα...
Ναι ρε Πανουλη. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου. Να με παιρνει στα σοβαρά ο κάθε τυχαιος με πληκτρολόγιο...
Αν διαφωνεις με το ότι σε διαμαρτυρία που γίνεται κατά κάποιας πολιτικης ή κατα κάποιων πολιτικών καλό θα ηταν να μήν γίνονται επικινδυνες και ενοχλητικές μαλακιες εντός πυκνοκατοικημενων περιοχών, πες το. Η επι προσωπικου κριτική απο εξακόσια χιλιομετρα μακρια, αχρειαστη.
Ρε παίδες δε μπορούμε να εξισώνουμε τον χιπστεροκάγκουρα με το δίχαλο, το καπέλο και την ακραποσκουτεράρα με τα παιδιά από τον Μ. Ο. Πτολεμαΐδας...Τελοσπάντων...:wave2:
Ναι ρε Πανουλη. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου. Να με παιρνει στα σοβαρά ο κάθε τυχαιος με πληκτρολόγιο...
Αν διαφωνεις με το ότι σε διαμαρτυρία που γίνεται κατά κάποιας πολιτικης ή κατα κάποιων πολιτικών καλό θα ηταν να μήν γίνονται επικινδυνες και ενοχλητικές μαλακιες εντός πυκνοκατοικημενων περιοχών, πες το. Η επι προσωπικου κριτική απο εξακόσια χιλιομετρα μακρια, αχρειαστη.
Νομίζω οτι δεν εννοει εσένα αλλα αυτους που περιγράφεις. Δλδ οτι με αυτα που εκανα στον δρομο δεν ειναι δυνατον να τους παρει καποιος στα σοβαρα!
Μαλλον κατάλαβες λαθος.
Pan (dvs)
05/10/2014, 14:23
Oσο περνανε τα χρονια ο ανθρωπος δεν ακουει καλα,δεν βλεπει ,δεν σκεφτετε καλα κλπ,κλπ.
Για να σε βοηθησω λοιπον:
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Κανεις δεν περνει καποιον στα σοβαρα οταν αρχιζει τις σουζες,τα μπαντιλικια και τους ψευτοτσαμπουκαδες.
Αυτα παθαινει οποιος ξεχναει να παρει τα πρωινα,χαπια του.:beer:
ΥΓ Ελπιζω να καταλαβα σωστα,αυτο που δεν καταλαβες.
Συνενόηση μπουζούκι είστε...:bawl:
Billymuse
05/10/2014, 15:49
Συνενόηση μπουζούκι είστε...:bawl:
Αυτοι τσακώνοντε και εννοούν το ίδιο .Θεοι :lol:
Ενδιαφέροντα αιτήματα. Για τον ΦΠΑ πάντως, φρούδες οι ελπίδες... ΔΕΝ επιτρέπει η ευρωπαική νομοθεσία το να βάλεις μηδέν φόρο σε κάποια είδη, μόνο να τον διατηρήσεις μηδενικό αν ήδη ήτανε (π.χ. Αγγλία και κράνη).
amyroukai
05/10/2014, 16:12
Στείλετε στο κτήνος τις συνταγές σας να πάρω και εγώ τα ίδια... :lol:
Παρεξήγηση, σαφώς. Αν έγραψες να "τους" πάρουν σοβαρά αντί να "σε" πάρουν σοβαρά, νομίζω θα το καταλαβαινα χωρίς επεξήγηση. :beer:
Billymuse
05/10/2014, 16:33
Ενδιαφέροντα αιτήματα. Για τον ΦΠΑ πάντως, φρούδες οι ελπίδες... ΔΕΝ επιτρέπει η ευρωπαική νομοθεσία το να βάλεις μηδέν φόρο σε κάποια είδη, μόνο να τον διατηρήσεις μηδενικό αν ήδη ήτανε (π.χ. Αγγλία και κράνη).
Aκριβώς υπάρχει οδηγία απο την Ε.Ε για τα κράνη και τον ΦΠΑ τους...αν και αμα κάνουν τη μαγκιά
και το περάσουν σε άλλο φορολογικό καθεστώς...πχ όπως ιατρικό εξοπλισμό..
Cpt. Haddock
05/10/2014, 17:25
:lol:
Αντιγραφω απο τα "αιτηματα" - οδηγιες:
Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.
Ακολουθει φωτο απο το ρεπορταζ (κλασικος τυπος με παπι ακρανωτος) :
324271
Αναφέρθηκε κάτι εδώ μέσα και το έχασα ή τώρα το ανακαλύψαμε;
Για τη μάζωξη λέω..
amyroukai
05/10/2014, 17:42
Όποιος θέλει να γελασει λίγο με τα αιτήματα, ας ανοίξει το helmetcity, την mc motors και τον Τζωρτζοπουλο η την γνωστή αποθήκη κλπ και ας δει τιμές arai και shoei. Μήπως είμαστε φτηνοτεροι απο Αγγλία στα καινούρια, άντε στα ιδια; Στην Αγγλία όντως πέφτουν πολύ σε κατηργημενα σχέδια όμως.
http://www.helmetcity.co.uk/categories/Helmets/Full-Face/Arai-Full-Face/Arai-Chaser%252dV/?setCurrencyId=2
http://www.helmetcity.co.uk/categories/Helmets/Full-Face/Shoei-Full-Face/Shoei-GT-Air/
Και...
http://mcmotor.gr/products.php?pid=82&new=0&offer=0&pop=0&com=2&cat=0&u=0&gm=0&gf=0&gp=0&page=1
http://www.motorparts.com.gr/eshop/eksoplismos-anavati/krani-aksesouar/full-face/kranos-shoei-gt-air-wanderer-tc6-detail.html
Να κοπούν οι ηλιθιες δικαιολογίες και τα δήθεν αιτήματα.. Κατά τα λοιπά, υπεύθυνοι για σαμαρακια κλπ οι δήμοι, αρα έπρεπε να πάνε στην ΚΕΔΚΕ... Η έστω αν επεμεναν για βουλή, να πάνε μία μέρα που η βουλή δεν θα είναι εντελώς άδεια. Λεεεμε τώρα. Έκλεισε και το hard rock cafe που γίνονταν οι συναντησεις στην αρχή... Δράμα.
MG-KTiNoS
05/10/2014, 17:55
Να προωθηθεί η ουσιαστική εκπαίδευση για τους αναβάτες, πριν και μετά την απόκτηση άδειας οδήγησης.
Αυτό είναι και το μόνο που θα γίνει απ όλα αυτά που ζητάνε.
(και να δεις ότι όλα είναι έτοιμα και σχολές και δάσκαλοι και περιμένουν το επόμενο παράβολο σας -όπως στο ΚΤΕΟ-)
Καληνύχτα παιδιά
http://youtu.be/_leLfmRy178
amyroukai
05/10/2014, 18:14
Στο Αμέρικα πάντως έχει κανονικό δίπλωμα και προχωρημενο και όσοι παίρνουν το δεύτερο είναι πολύ περήφανοι. Εδώ, ποιον να λαδωσω να το πάρω στο σπίτι ρε φίλος...
o_gavros
05/10/2014, 18:15
Ως συμμετέχων (και απογοητευμένος) στο προ τριετίας σκηνικό των Αγανακτιστας, θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δω όλη αυτη τη συσσωρευμένη αγανάκτηση που οι πολλοί είναι έξτρα πρόθυμοι να εκδηλώσουν πανηγυρτζίδικα, να στρέφεται επιτέλους εκεί που έχει σημασία.
tzimidis
05/10/2014, 21:08
Both my balls are moving , up and down the sea....................κοινώς Παπαροτσούτσουνα.
Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να τηρούμε ΟΛΟΙ για μια εβδομάδα ΟΛΕΣ τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.
Δηλαδή :
Να μην παρκάρουμε στα πεζοδρόμια αλλά στο δρόμο καταλαμβάνοντας θέση αυτοκινήτου. (με λίγη τέχνη κλείνεις και 2 θέσεις, όπως κάνουν πολλά ι.χ.)
Να τηρούμε όλα τα όρια ταχύτητας
Να κρατάμε την υποχρεωτική απόσταση ασφαλείας από το μπροστινό όχημα
Να πηγαίνουμε ο ένας πίσω από τον άλλο
Να μην κάνουμε διηθήσεις
Σε 3 μέρες ή θα παραδοθεί η κυβέρνηση άνευ όρων στα όποια αιτήματα ή θα βγει ο στρατός να μας πυροβολεί.
Αν το κάνουμε αυτό μόνο τα μηχανάκια που βλέπω το πρωι στην Π.Ράλλη, το μποτιλιάρισμα θα φτάσει μέχρι τα καραβάκια στο Πέραμα, και η διαδρομή Συνταγμα-ομόνοια θα διαρκεί τουλάχιστον 1 ώρα.
Both my balls are moving , up and down the sea....................κοινώς Παπαροτσούτσουνα.
Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να τηρούμε ΟΛΟΙ για μια εβδομάδα ΟΛΕΣ τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.
Δηλαδή :
Να μην παρκάρουμε στα πεζοδρόμια αλλά στο δρόμο καταλαμβάνοντας θέση αυτοκινήτου. (με λίγη τέχνη κλείνεις και 2 θέσεις, όπως κάνουν πολλά ι.χ.)
Να τηρούμε όλα τα όρια ταχύτητας
Να κρατάμε την υποχρεωτική απόσταση ασφαλείας από το μπροστινό όχημα
Να πηγαίνουμε ο ένας πίσω από τον άλλο
Να μην κάνουμε διηθήσεις
Σε 3 μέρες ή θα παραδοθεί η κυβέρνηση άνευ όρων στα όποια αιτήματα ή θα βγει ο στρατός να μας πυροβολεί.
Αν το κάνουμε αυτό μόνο τα μηχανάκια που βλέπω το πρωι στην Π.Ράλλη, το μποτιλιάρισμα θα φτάσει μέχρι τα καραβάκια στο Πέραμα, και η διαδρομή Συνταγμα-ομόνοια θα διαρκεί τουλάχιστον 1 ώρα. το ειχαν κανει στο παρισι αυτό και μετα το χαος που προκαλεσαν η κυβερνηση υποχωρησε..
tzimidis
05/10/2014, 23:10
το ειχαν κανει στο παρισι αυτό και μετα το χαος που προκαλεσαν η κυβερνηση υποχωρησε..
γεγονός ή με κάνεις πλάκα?
edit: το googlαρα και ειδα οτι ειναι γεγονός.
απλά η δική μας , ας την πούμε, "κυβέρνηση" , με τα συνδρομα που τη διακατεχουν (ο πρωθυπουργός μιλάει με το Θεό και ακούει φωνές, του αντιπροέδρου του αστράφτει το μάτι .κλπ) και με την περίεργη αίσθηση περί νομιμότητας που έχει , μπορεί να βάλει να μας συλλάβουν επειδη τηρούμε τον κ.ο.κ.
γεγονός ή με κάνεις πλάκα?
edit: το googlαρα και ειδα οτι ειναι γεγονός.
απλά η δική μας , ας την πούμε, "κυβέρνηση" , με τα συνδρομα που τη διακατεχουν (ο πρωθυπουργός μιλάει με το Θεό και ακούει φωνές, του αντιπροέδρου του αστράφτει το μάτι .κλπ) και με την περίεργη αίσθηση περί νομιμότητας που έχει , μπορεί να βάλει να μας συλλάβουν επειδη τηρούμε το κ.ο.κ.
Δεν κανει πλακα. Καπου τι ειχα διαβασει κι εγω.
Εγινε το ´11 η το '12, δεν θυμαμαι ακριβως.
Μοτοπορεια διαμαρτυριας, οπου συμπεριφεροντουσαν σαν να οδησουσαν αυτοκινητο και προκληθηκε κυκλοφοριακο χαος σε ολη την ευρυτερη πολη.
Η κυβερνηση αλλαξε αμεσως την σταση της, μπαινοντας σε συζητησεις και αλλαγες νομοσχεδιων.
Δυστυχως, με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα, δεν το βρηκα.
tzimidis
05/10/2014, 23:50
Δεν κανει πλακα. Καπου τι ειχα διαβασει κι εγω.
Εγινε το ´11 η το '12, δεν θυμαμαι ακριβως.
Μοτοπορεια διαμαρτυριας, οπου συμπεριφεροντουσαν σαν να οδησουσαν αυτοκινητο και προκληθηκε κυκλοφοριακο χαος σε ολη την ευρυτερη πολη.
Η κυβερνηση αλλαξε αμεσως την σταση της, μπαινοντας σε συζητησεις και αλλαγες νομοσχεδιων.
Δυστυχως, με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα, δεν το βρηκα.
αυτο πρεπει να ειναι
http://ukfrancebikers.com/2011/06/18/france-completely-paralysed-by-almost-100000-bikers/
αυτή η κίνηση είχε ανακοινωθει πουθενα εδω βρε παιδιά;Ημουν βάρδια στο κέντρο και ξαφνικά άρχισαν να σκάνε μηχανάκια.
Απ΄ότι βλέπω μια χαρά κατηγορείτε την όλη προσπάθεια όπως φυσικά οι ίδιοι βρίζετε καθημερινά τα κακώς κείμενα.
Εγώ είμαι από τους "μαλάκες" που συμμετείχαν μήπως και αλλάξει κάτι σε αυτό που καθημερινά βιώνουμε παρέα με εσάς του έξυπνους. Σαφώς μέσα στα τόσα άτομα που πήραν μέρος υπήρχαν και κάποιοι που έριχναν ξερογκαζιές και κόρναραν στο ξεκίνημα και μόλις φτάσαμε στο Σύνταγμα. Και τι έγινε? Ρίξαμε το επίπεδο των μοτοσυκλετιστών? Εμάς περίμεναν.
Η ενημέρωση για την πορεία έγινε από το Facebook και τις ομάδες που πήραν μέρος (Vstrom club, TDM, BMW, παπάκια, βέσπες κα)
Η οργάνωση ήταν πολύ καλή. Ξέραμε πως ακριβώς θα κινηθούμε. Σε μία λωρίδα αρχικά, δύο δύο μηχανές, όταν μπήκαμε Συγγρού σε δύο λωρίδες, και στο Σύνταγμα μόνο έκλεισε ο δρόμος. Ούτε πολιτικά συνθήματα, ούτε φωνές, ούτε ξύλο με τα ΜΑΤ και η ενόχληση που προξενήθηκε νομίζω πως ήταν η λιγότερη δυνατή. Μέχρι και ξένοι υπήρχαν στην παρέα. Δίπλα μου κάποια στιγμή ήταν ένας Ρώσσος και μπροστά δύο με κίτρινες (δεν είδα από που) πινακίδες.
Κάποιοι λοιπόν αποφασίσαμε να σπαταλήσουμε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας για να δείξουμε την αγανάκτησή μας με αυτόν τον τρόπο.
Όσοι δεν είδαν εκ των έσω το τι έγινε, και το μόνο που ξέρουν είναι να τα βλέπουν όλα αρνητικά, θα συνιστούσα να μείνουν στη στάνη τους και να βγάλουν το σκασμό αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουν την εικόνα τους.
Και αν με ρωτάτε αν θα ξαναπήγαινα, ΝΑΙ θα ξαναπήγαινα. Γιατί ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, είδα και δεν νομίζω πως μέσα σε εκατοντάδες μηχανές" η εικόνα" των 5-10 που έριξαν ξερογκαζιές αμαυρώνει ούτε το νόημα της πορείας ούτε και τους μοτοσυκλετιστές γενικότερα.
@Καπετάνιε. Μέσα στη φωτογραφία είναι πάνω από 60-70 άτομα με κράνη. Εσένα ο ένας ξεκράνωτος σου έμεινε από όλο αυτό;
Εγώ αυτό που βλέπω στην εικόνα είναι να λείπουν χιλιάδες μοτοσυκλετιστές, που βρίζουν καθημερινά τα κακώς κείμενα, που χάνονται άδικα, που δεν έχουν λεφτά για βενζίνη, που τσαντίζονται με τα διόδια και τους απαράδεκτους δρόμους που... που... που... αλλά αρκούνται στο να σχολιάσουν τα αρνητικά από κάτι που τους ενδιαφέρει άμεσα.
Κρίμα.
........Κρίμα.
Τα πες ολα.
spyrakos35
06/10/2014, 12:07
Απ΄ότι βλέπω μια χαρά κατηγορείτε την όλη προσπάθεια όπως φυσικά οι ίδιοι βρίζετε καθημερινά τα κακώς κείμενα.
Εγώ είμαι από τους "μαλάκες" που συμμετείχαν μήπως και αλλάξει κάτι σε αυτό που καθημερινά βιώνουμε παρέα με εσάς του έξυπνους. Σαφώς μέσα στα τόσα άτομα που πήραν μέρος υπήρχαν και κάποιοι που έριχναν ξερογκαζιές και κόρναραν στο ξεκίνημα και μόλις φτάσαμε στο Σύνταγμα. Και τι έγινε? Ρίξαμε το επίπεδο των μοτοσυκλετιστών? Εμάς περίμεναν.
Η ενημέρωση για την πορεία έγινε από το Facebook και τις ομάδες που πήραν μέρος (Vstrom club, TDM, BMW, παπάκια, βέσπες κα)
Η οργάνωση ήταν πολύ καλή. Ξέραμε πως ακριβώς θα κινηθούμε. Σε μία λωρίδα αρχικά, δύο δύο μηχανές, όταν μπήκαμε Συγγρού σε δύο λωρίδες, και στο Σύνταγμα μόνο έκλεισε ο δρόμος. Ούτε πολιτικά συνθήματα, ούτε φωνές, ούτε ξύλο με τα ΜΑΤ και η ενόχληση που προξενήθηκε νομίζω πως ήταν η λιγότερη δυνατή. Μέχρι και ξένοι υπήρχαν στην παρέα. Δίπλα μου κάποια στιγμή ήταν ένας Ρώσσος και μπροστά δύο με κίτρινες (δεν είδα από που) πινακίδες.
Κάποιοι λοιπόν αποφασίσαμε να σπαταλήσουμε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας για να δείξουμε την αγανάκτησή μας με αυτόν τον τρόπο.
Όσοι δεν είδαν εκ των έσω το τι έγινε, και το μόνο που ξέρουν είναι να τα βλέπουν όλα αρνητικά, θα συνιστούσα να μείνουν στη στάνη τους και να βγάλουν το σκασμό αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουν την εικόνα τους.
Και αν με ρωτάτε αν θα ξαναπήγαινα, ΝΑΙ θα ξαναπήγαινα. Γιατί ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, είδα και δεν νομίζω πως μέσα σε εκατοντάδες μηχανές" η εικόνα" των 5-10 που έριξαν ξερογκαζιές αμαυρώνει ούτε το νόημα της πορείας ούτε και τους μοτοσυκλετιστές γενικότερα.
@Καπετάνιε.......
Κρίμα.
Παρα πολυ καλα τα λες.....
Ωστοσο θεωρω οτι ο πακετανιος ειχε χιουμοριστικη διαθεση και μονο.....
ή ετσι θελω να θεωρω....
+1 από μένα στον freco.
Δεν ξέρω εάν θα συμμετείχα ποτέ, αλλά σαν κίνηση είναι ΚΑΤΙ σε σχέση με μας εδώ μέσα που μόνο κράξιμο ξέρουμε να ρίχνουμε.
gior-gos
06/10/2014, 12:45
...
:a10:
amyroukai
06/10/2014, 12:52
Η αγεληδον συμμετοχή σε οτιδήποτε "γιατί είναι προτιμοτερο απο το τίποτα" δεν με καλύπτει. Το εν λόγω κίνημα το παρακολουθώ απο τότε που ξεκίνησε, δεν το έμαθα "χτες" με αφορμή αφίσα και ευκαιρία για δέκα λεπτά δημοσιότητα. Είδα, εκρινα, αποφάσισα από τότε οτι δεν μου κάνει και ως σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα, οπότε και η γνώμη μου περί της συμμετοχής μου σε αυτό παραμενει η ίδια. Αν στεναχωρουνται οι κάτοικοι συγκεκριμενης στανης και οι βοσκοί αυτών σε βαθμό που να συγγράψουν οργισμένα σεντόνια, χώρος για εγγραφές υπάρχει. Τα σέβη μου και τα φιλιά μου. :bye:
tzimidis
06/10/2014, 13:01
@Καπετάνιε. Μέσα στη φωτογραφία είναι πάνω από 60-70 άτομα με κράνη. Εσένα ο ένας ξεκράνωτος σου έμεινε από όλο αυτό;
Εγώ αυτό που βλέπω στην εικόνα είναι να λείπουν χιλιάδες μοτοσυκλετιστές, που βρίζουν καθημερινά τα κακώς κείμενα, που χάνονται άδικα, που δεν έχουν λεφτά για βενζίνη, που τσαντίζονται με τα διόδια και τους απαράδεκτους δρόμους που... που... που... αλλά αρκούνται στο να σχολιάσουν τα αρνητικά από κάτι που τους ενδιαφέρει άμεσα.
Κρίμα.
kammia kritiki.
to both my balls pigaine sto apotelesma- oti tha tous thlasete ta frydia.
Ego sou leo oti kalos egine i poreia kai kalos symmeteixan osoi to eixan parei xampari.
apla min perimeneis na idrosei to ayti kanenos epeidi pigan mia fora tin kyriaki 500-1000-3000 mixanakia bolta apo peiraia-syntagma.
anefera mia skepsi pou ekana (kai pou ematha oti eixe idi ginei ekso paliotera kai me apotelesma).
ta peri tsompanidon , stanis, bgalte to skasmo , apla den tha ta sxoliaso.
Stay stiff
Προλεταριοι ολου του κοσμου....
ενωστε.....πληκτρολογια.(και γ@μω τα usb hubs θα πρεπει να εχουμε)
MG-KTiNoS
06/10/2014, 14:34
, θα συνιστούσα να μείνουν στη στάνη τους και να βγάλουν το σκασμό αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουν την εικόνα τους.
Να προωθηθεί η ουσιαστική εκπαίδευση για τους αναβάτες, πριν και μετά την απόκτηση άδειας οδήγησης.
Αυτό είναι και το μόνο που θα γίνει απ όλα αυτά που ζητάνε.
(και να δεις ότι όλα είναι έτοιμα και σχολές και δάσκαλοι και περιμένουν το επόμενο παράβολο σας -όπως στο ΚΤΕΟ-)
Καληνύχτα παιδιά
http://youtu.be/_leLfmRy178
Κι εγώ θα σου συνιστούσα να πεις στο σύντροφο που πήγε κι έψαξε τις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ και έχει ήδη σχολή οδηγών και εκπαιδευμένους δάσκαλους, ότι το παράβολο που θα πληρώσω και (μέρος του θα μπει στη τσέπη του) θα με πονέσει πολύ.
Ως εκ τούτου εύχομαι να τα φάει στους γιατρούς.
Όσο για εσένα θα συνιστούσα να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί και να συμμετέχει με όσα λες και έχεις επιλέξει.
Αυτά στα λέω φιλικά όπως τα είχα πει και σε κάποιους άλλους πιο παλιά για το ΚΤΕΟ που ζητούσαν τότε και έκαναν και ανάλογες συγκεντρώσεις με 253456 αιτήματα ακόμα.
(τα οποία είναι κοινά με τα σημερινά, με εξαίρεση το ΚΤΕΟ που έχει αντικατασταθεί με την εκπαίδευση)
υγ
ΑΝ μέσα στο 15 γίνουν τα πράγματα όπως είπα εσύ συγνώμη θα ζητήσεις από τα μέλη του φόρουμ ?
Από περιέργεια ρωτάω.
υγ2
και σου ξαναλέω ότι δεν έχω τίποτα εναντίων κανενός και φυσικά ούτε και μαζί σου.
:)
Cpt. Haddock
06/10/2014, 19:51
[...] θα συνιστούσα να μείνουν στη στάνη τους και να βγάλουν το σκασμό[...]
@Καπετάνιε. Μέσα στη φωτογραφία είναι πάνω από 60-70 άτομα με κράνη. Εσένα ο ένας ξεκράνωτος σου έμεινε από όλο αυτό; [...]
Στανη δεν έχουμε (ακομα αλλα κατι ψηνεται), το σκασμό δυσκολα τον βγαζουμε ειδικα με τα μπολντ γραμματα που φέρνουν και αλλεργια. Απο την αλλη αν σε μια μονο φωτο καταφερα να εντοπισω εναν παπιοκαγκουρα, καταλαβαινεις πόσοι υπηρχαν.
Ενας θες; Ενας. Επρεπε εξ' αρχης αφου "η οργανωση ήραν πολύ καλη" να τον πεταξετε έξω. Εαν πέρα απο το μπούγιο σας ενδιαφερει και η εικονα που προβάλετε.
Και του χρόνου.
o_gavros
06/10/2014, 20:07
Κρίμα.
Μάστορι, πάρτο λίγο αλλιώς γιατί μάλλον βρίσκεις.
Και για να θίξουμε και την ουσία της κίνησης η οποία, κατ'εμέ, στα πλαίσια της απολιτίκ φρενίτιδας έγινε μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το αίσθημα περί συμμετοχής στα κοινά, ενός -μικρού - μέρους της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας.Όπως σου λέει και ο αμυρουκαι, για "τα δέκα λεπτά" δημοσιότητας.
Αλλέως, δε θα γινόταν με τη Βουλή κλειστή και εντελώς αποκομμένη από συλλογικότερες δράσεις.
Ωραίο λοιπόν το πανηγυράκι με τα βρουμ βρουμ, μόνο που δεν απευθύνεσαι σε αμέτοχους κυρπαντελίδες.
Για αυτό λίγο πιο κόσμιες εκφράσεις την επόμενη.
Η αγεληδον συμμετοχή σε οτιδήποτε "γιατί είναι προτιμοτερο απο το τίποτα" δεν με καλύπτει. Το εν λόγω κίνημα το παρακολουθώ απο τότε που ξεκίνησε, δεν το έμαθα "χτες" με αφορμή αφίσα και ευκαιρία για δέκα λεπτά δημοσιότητα. Είδα, εκρινα, αποφάσισα από τότε οτι δεν μου κάνει και ως σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα, οπότε και η γνώμη μου περί της συμμετοχής μου σε αυτό παραμενει η ίδια. Αν στεναχωρουνται οι κάτοικοι συγκεκριμενης στανης και οι βοσκοί αυτών σε βαθμό που να συγγράψουν οργισμένα σεντόνια, χώρος για εγγραφές υπάρχει. Τα σέβη μου και τα φιλιά μου. :bye:
:a10:
εγω τον κοβω απο τη ριζα παντως οτι αυτοι που πηγαν πραγματικα για να δειξουν την αγανακτηση τους και να διαμαρτυρηθουν ηταν η συντριπτικη μειοψηφια.. ολοι οι υπολοιποι πηγαν απλα και μονο για το τζερτζελο... και μαζι με αυτους τα καγκουρια για να κανουν ντορο! αν η οργανωση ηταν αψογη, τα καγκουρια δεν θα υπηρχαν καν! αλλα προκειμενου να κανουμε ντορο και να φαινομαστε.. (μεθοδος γνωστης στανης αυτη) δε βαριεσαι! ας ερθουν και αυτοι να ακουστουμε! μονο που ομως μονο αυτοι ακουγονται και το αποτελεσμα ειναι να χαλαν την εικονα..
Η συγκεντρωση ηταν αξιολοπρεπεστατη, χωρις προβληματα και παρα τον ογκο των συμμετεχοντων δεν υπηρχε εικονα "αγελης". ολα γινανε ομορφα και σοβαροτατα και μακαρι ολες οι συγκεντρωσεις-πορειες-διαμαρτυριες να εχουν αυτο το επιπεδο.
Κι εγώ θα σου συνιστούσα να πεις στο σύντροφο που πήγε κι έψαξε τις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ και έχει ήδη σχολή οδηγών και εκπαιδευμένους δάσκαλους, ότι το παράβολο που θα πληρώσω και (μέρος του θα μπει στη τσέπη του) θα με πονέσει πολύ.
Ως εκ τούτου εύχομαι να τα φάει στους γιατρούς.
Όσο για εσένα θα συνιστούσα να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί και να συμμετέχει με όσα λες και έχεις επιλέξει.
Αυτά στα λέω φιλικά όπως τα είχα πει και σε κάποιους άλλους πιο παλιά για το ΚΤΕΟ που ζητούσαν τότε και έκαναν και ανάλογες συγκεντρώσεις με 253456 αιτήματα ακόμα.
(τα οποία είναι κοινά με τα σημερινά, με εξαίρεση το ΚΤΕΟ που έχει αντικατασταθεί με την εκπαίδευση)
υγ
ΑΝ μέσα στο 15 γίνουν τα πράγματα όπως είπα εσύ συγνώμη θα ζητήσεις από τα μέλη του φόρουμ ?
Από περιέργεια ρωτάω.
υγ2
και σου ξαναλέω ότι δεν έχω τίποτα εναντίων κανενός και φυσικά ούτε και μαζί σου.
:)
Γιατί φίλε μου;
Μου ζήτησαν συγνώμη όλοι αυτοί που με πηδάνε καθημερινά; Μου ζήτησε συγνώμη αυτός που τους ψηφίζει και τους ψήφιζε και έχει καταδικάσει το μέλλον των παιδιών μου;
Μου ζήτησαν συγνώμη όλοι αυτοί που μένουν απαθείς, έρμαιο της μοίρας που άλλοι αποφάσισαν; Μου ζήτησε συγνώμη ο amyroukai που με έβρισε δημόσια επειδή πέρασε και κάτι είδε ή άκουσε και με βάφτισε κάγκουρα χωρίς να με έχει γνωρίσει ποτέ;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά που ζητήσαμε έγιναν με κακό σκοπό; Η ερμηνεία πάντα γίνεται με λάθος τρόπο. Αντιγράφουμε από έξω πράγματα και τα κάνουμε πάντα ανάποδα.
Θα σε πείραζε να πλήρωνες για το "δεύτερο" δίπλωμα αν ήξερες ότι αυτοί που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι "ικανοί" να οδηγούν και δεν θα παίζεται το κεφάλι σου καθημερινά;
Τι σε ενοχλεί περισσότερο; Που πληρώνεις εφορία ή που τα λεφτά θα τα φάνε κάποιοι και θα κληθείς αύριο να πληρώσεις περισσότερα;
Δέχεσαι όμως ότι το δίπλωμα θα το στέλνουν στο σπίτι και τα λεφτά που θα δίνεις θα πάνε τσάμπα. Δέχεσαι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα καλό σε αυτόν τον τόπο και απαξιείς να συμμετέχεις.
Δυστυχώς μας μάθανε να αμφιβάλουμε για τις προθέσεις των άλλων πριν ακόμα τις ακούσουμε.
Όλοι όμως συμφωνούμε ότι δεν πάει άλλο. Ε, ας κάνουμε κάτι. Όχι με τους Αγανακτισμένους; ΟΚ.
Κάντο όμως, κι εγώ μαζί σου.
ΥΓ.
@Μικέ. Ένα σκασμό φωτογραφίες ανεβάζεις. Βάλε ρε και καμιά φωτογραφία με μένα γιατί τη θέλω τη δημοσιότητα. :p :bawl: :bawl::bawl:
Όσο γι αυτούς που απ΄ολόκληρο το θέμα τους χάλασε μόνο το δικό μου post και τα bold ...
Καλά κρασιά.
amyroukai
07/10/2014, 11:54
Δεν αντελήφθην ποτε σε έβρισα. Μάλλον δεν έγινε ποτέ γιατί δεν αναφέρθηκα σε εσένα συγκεκριμένα, ενω εσύ αναφερθηκες δύο φορές σε εμένα. Αμα έχεις μυγακια, συμπλεγματακια κλπ ή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και καταστάσεις γενικώς, λάθος μέρος και λάθος τρόπος.
Πιο όμορφα, παρακαλώ. Μην τσουβαλιάζετε και μην βρίζετε. Πάνω σε δυο τροχούς ανεβαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι.
Κάποιοι θέλουν να συμμετέχουν σε μια πορεία (με ό,τι συνεπάγεται ΚΑΘΕ τέτοια, δεν έχει έλεγχο στην είσοδο) και κάποιοι όχι.
Δεν νομίζω να περίμενε ο κόσμος πέντε κάγκουρες σε μια πορεία για να κακοχαρακτηρίσει τους δίτροχους. Αν ψάχνεται, του φτάνουν οι κάγκουρες που συναντάει κάθε μέρα στο δρόμο του.
ολοι κρινουν εκ του ασφαλους
ολοι θελουν εξαρχης το τελειο διχως προσπαθεια...
αν ρε παλουκαρια δεν σας αρεσε ο κοσμος, γιατι δεν Κατεβαίνετε και εσεις να ομορφυνετε την εκδηλωση....
να την αναβαθμισετε,... παρα μονο κραζετε....
Οπως λεει και το ανεκδοτο....διευθυντες εχουμε, ....εργατες ψαχνουμε....
Καλα Κρασια και βαλε οσα ++++
το ενδεχόμενο ο ξεκράνωτος πάπιας να ήταν απλά διερχόμενος το έχετε σκεφτεί...? και αν πράγματι κάπου στο δρόμο τους, μπήκε με το έτσι θέλω στους ζυγούς της διαδήλωσης (όπως γίνεται πολλές φορές) τί έπρεπε να κάνουν στην πράξη???
α)να τον πλευρίσουν δύο μοτοδιαδηλωτές με μοτοσυκλέτες μαούνες (fjr, k1200, zzr, κλπ) και να τον εξοστρακίσουν?
β)να περικλείουν τη διαδήλωση με επιτετραμμένους ασφαλείας, (βλ πορείες ΠΑΜΕ, κλειστές με ραβδιά και παλούκια ολόγυρα)
γ)να καλέσουν την αστυνομία να τον βγάλει έξω...?
δ)...?
και τελικά οι εκ του καναπέως ορμώμενοι σε τι ακριβώς μέμφονται αυτή την προσπάθεια...?
α) στο ότι συμμετέχουν ακράνωτοι παπιοκάγκουρες και έτσι δεν είναι σικ και προβλεπέ η εικόνα της διαδήλωσης?
β) στο ότι δεν έχει σωστά αιτήματα
γ) στο ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος διαμαρτυρίας...?
γιατί εγώ είδα μία πολεμική εναντίον της προσπάθειας αυτής που ομοιάζει με πειρατικό πλιάτσικο... λίγο ο ακράνωτος, λίγο οι ξερογκαζιές, και φυσικά το τσουβάλιασμα ξεκίνησε από το post number2 με πρώτη φράση "τους είδα τους μαλάκες στο ξεκίνημα" και συνεχίστηκε με μπαράζ κανονιοβολισμών...
Οκ μάγκες, 2-3 φορές πήγα κι εγώ, προσωπικά ξενέρωσα με κάποια πράγματα και δεν ξαναπήγα, αλλά αν επιλέγουμε να είμαστε αντίθετοι ή επικριτικοί με κάποια προσπάθεια που για άλλους σημαίνει κάτι, ας είμαστε λίγο πιο ουσιαστικοί στα σημεία της διαφωνίας μας και όχι.. σάκος από λινάτσα και όλοι μέσα...
αν με τις απεργια, πορειες, διαμαρτυρίες αλλαζε κάτι θα ήταν παράνομες.. (βλέπε χούντα)
εδω είμαστε τόσο βαθιά κοιμισμένοι που δεν τους τρομάζει τπτ. ξερουν οτι θα παμε να τους ξανα ψηφίσουμε.
και αν περιμένει κανεις οτι με τους τροπους που σου επιτρέπει το σύστημα μπορει να αλαξει κατι ειναι γελασμένος. παραθυράκια εκτόνωσης ειναι.
παμε 15 μερες συνεχόμενα, παμε να μην πληρώσει κανένας ΦΠΑ ή σε δημόσιο καμια πληρωμή για κανα μηνα. αλλα ολοι μάγκες είμαστε στα πληκτρολόγια μας και με τα μηχανάκια μας.
αν θέλετε αλαγες να τις αντέχετε. αναρωτησου πρωτα αν θα αντεχες χωρις θέρμανση, να τρως σε συσσίτια στο σύνταγμα απο κονσέρβες που θα σου εδεινε ο ΟΗΕ και μετα ονειρεψου αλαγες και μετα φαντασιοσου το καλύτερο μελλον. χωρις αγωνα και χωρις παραχωρήσεις για τον αγωνα σου δεν γινετε τπτ.
spyrakos35
07/10/2014, 15:02
Οχι πολυ παλια τις βγαζανε καταχρηστικες....
Δημοκρατικα παντα, ναι;
amyroukai
07/10/2014, 16:31
γιατί εγώ είδα μία πολεμική εναντίον της προσπάθειας αυτής που ομοιάζει με πειρατικό πλιάτσικο... λίγο ο ακράνωτος, λίγο οι ξερογκαζιές, και φυσικά το τσουβάλιασμα ξεκίνησε από το post number2 με πρώτη φράση "τους είδα τους μαλάκες στο ξεκίνημα" και συνεχίστηκε με μπαράζ κανονιοβολισμών...
Το να διαφωνείς με συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες πράξεις δεν λέγεται πολεμική. Και τα πρόσωπα προφανώς και δεν τα γνωρίζω, αναφέρθηκα όμως σε συγκεκριμένες πράξεις, οι οποίες έγιναν από άγνωστά μου άτομα. Αν τους γνώριζα θα μπορούσα να πω ότι είδα τον τάδε και τον δείνα μαλάκα, συγκεκριμένα. Δεν ήταν ένας πάντως, ήταν κάμποσοι, οπότε η χρήση πληθυντικού είναι σαφώς δικαιολογημένη.
Το δικαίωμα στην διαφωνία με οτιδήποτε δεν με εκφράζει ή που το θεωρώ λάθος είναι αδιαπραγμάτευτο και λυπάμαι που βλέπω προσπάθεια δημιουργίας στεγανών και ποδοσφαιρικού τύπου οπαδικές πρακτικές. Δεν σου αρέσει η φρασεολογία του post number 2 το οποίο "φυσικά" ξεκίνησε κάτι; Δεκτό και σεβαστό, αλλά δεν δικαιολογεί την καφρίλα κανενός σε μιά εμφανιζόμενη ως σοβαρή προσπάθεια. Και επειδή βλέπω μαζεύεστε πολλοί οι οποίοι αναφέρεστε επί προσωπικού λες και παίζαμε φάπες από παλιά και γνωρίζετε τι μου είναι φυσικό όμως μου είστε εντελώς άγνωστοι, θα μου επιτρέψετε να αναρωτιέμαι για την πηγή της εμπάθειάς σας ή της εμμονής σας.
Οκ μάγκες, 2-3 φορές πήγα κι εγώ, προσωπικά ξενέρωσα με κάποια πράγματα και δεν ξαναπήγα, αλλά αν επιλέγουμε να είμαστε αντίθετοι ή επικριτικοί με κάποια προσπάθεια που για άλλους σημαίνει κάτι, ας είμαστε λίγο πιο ουσιαστικοί στα σημεία της διαφωνίας μας
Σταμ2, μιά που είμαστε και οι δύο στην πλευρά αυτών που απέρριψαν την "αγανάκτηση" για όποιους λόγους ο καθ' ένας και που θεωρούνται για αυτό το λόγο "καναπεδικοί", δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Επί της ουσίας, ζητάς να σου γράψουν οι άλλοι συγκεκριμένα με τι διαφωνούν, τη στιγμή που ο ίδιος πετάς ένα πολύ αφηρημένο "ξενέρωσα"; Αυτό δεν είναι πρόσκληση για συζήτηση επί των αιτημάτων και πεπραγμένων της μοτοπορείας, για να εξηγούμαι. Απλά για δεύτερη φορά στο ίδιο ποστ αυτοαναιρείσαι.
Η αποχή από μιά κίνηση που δεν εκφράζει κάποιον δεν κάνει κάποιον "καναπεϊστή". Και επειδή πολλοί περισσότεροι ΔΕΝ πήγαν παρά πήγαν, το τσουβάλιασμα της πλειοψηφίας από την μειοψηφία θα μπορούσατε να το σταματήσετε επίσης. Είναι επιεικώς κωμικό να ζητάτε να μην γίνεται ακριβώς αυτό το τσουβάλιασμα που κάνετε οι ίδιοι. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να στηρίξουν την "αγανάκτηση" κανενός.
Κτήνε τα περί ύπαρξης οικονομικών συμφερόντων πίσω από την όλη ιστορία δεν τα γνώριζα και ευχαριστώ για την ενημέρωση περί αυτού.
Οχι πολυ παλια τις βγαζανε καταχρηστικες....
Δημοκρατικα παντα, ναι;
"η εταιρία ηταν ιδια ο διακριτικός τιτλος αλαξε". ;). πηρε την ονομασία "δημοκρατία" καταχράζομενη το όνομα ενος τελείως διαφορετικού συστήματος.
MG-KTiNoS
07/10/2014, 16:54
Γιατί φίλε μου;
Μου ζήτησαν συγνώμη όλοι αυτοί που με πηδάνε καθημερινά; Μου ζήτησε συγνώμη αυτός που τους ψηφίζει και τους ψήφιζε και έχει καταδικάσει το μέλλον των παιδιών μου;
Μου ζήτησαν συγνώμη όλοι αυτοί που μένουν απαθείς, έρμαιο της μοίρας που άλλοι αποφάσισαν; Μου ζήτησε συγνώμη ο amyroukai που με έβρισε δημόσια επειδή πέρασε και κάτι είδε ή άκουσε και με βάφτισε κάγκουρα χωρίς να με έχει γνωρίσει ποτέ;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά που ζητήσαμε έγιναν με κακό σκοπό; Η ερμηνεία πάντα γίνεται με λάθος τρόπο. Αντιγράφουμε από έξω πράγματα και τα κάνουμε πάντα ανάποδα.
Θα σε πείραζε να πλήρωνες για το "δεύτερο" δίπλωμα αν ήξερες ότι αυτοί που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι "ικανοί" να οδηγούν και δεν θα παίζεται το κεφάλι σου καθημερινά;
Τι σε ενοχλεί περισσότερο; Που πληρώνεις εφορία ή που τα λεφτά θα τα φάνε κάποιοι και θα κληθείς αύριο να πληρώσεις περισσότερα;
Δέχεσαι όμως ότι το δίπλωμα θα το στέλνουν στο σπίτι και τα λεφτά που θα δίνεις θα πάνε τσάμπα. Δέχεσαι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα καλό σε αυτόν τον τόπο και απαξιείς να συμμετέχεις.
Δυστυχώς μας μάθανε να αμφιβάλουμε για τις προθέσεις των άλλων πριν ακόμα τις ακούσουμε.
Όλοι όμως συμφωνούμε ότι δεν πάει άλλο. Ε, ας κάνουμε κάτι. Όχι με τους Αγανακτισμένους; ΟΚ.
Κάντο όμως, κι εγώ μαζί σου.
ΥΓ.
@Μικέ. Ένα σκασμό φωτογραφίες ανεβάζεις. Βάλε ρε και καμιά φωτογραφία με μένα γιατί τη θέλω τη δημοσιότητα. :p :bawl: :bawl::bawl:
Όσο γι αυτούς που απ΄ολόκληρο το θέμα τους χάλασε μόνο το δικό μου post και τα bold ...
Καλά κρασιά.
και μένα με χάλασε ο τρόπος που έγραψες....
Πιστεύω ακόμα ότι δεν αρκεί να είσαι αγανακτισμένος γενικά και αόριστα
ούτε είναι τίμιο να πετάς σ ένα χαρτί μια λίστα με 30 αιτήματα και μέσα από
αυτά να εξυπηρετούνται συμφέροντα.
-και να είσαι σίγουρος ότι πριν το γράψω ήξερα πολύ καλά τι γίνεται-
Τώρα για το ποιος ζητάει συγνώμη και ποιος όχι, θα ήθελα να πω
έτσι για την κουβέντα
ότι θέλουμε ν αλλάξουμε το κόσμο όχι για να γίνουμε εμείς οι δυνάστες
αλλά για να μην υπάρχουν δυνάστες και να ζουν ΟΛΟΙ πιο καλά.
Εγώ λοιπόν δεν ήρθα στην διαδήλωση γιατί
-στο λέω καθαρά-
Δεν πιστεύω στις αγαθές προθέσεις αυτών που τη διοργάνωσαν.
-πάντα φιλικά-
υγ
-Δεν πείνω τίποτε άλλο εκτώς από ρακές και τσίπουρα-
:D
Pan (dvs)
07/10/2014, 17:06
..............
-πάντα φιλικά-
:D
:beer:
spyrakos35
07/10/2014, 18:45
:beer:
Το βασιζετε καπου συγκεκριμενα αυτο;
o_gavros
07/10/2014, 19:48
Η συγκεντρωση ηταν αξιολοπρεπεστατη, χωρις προβληματα και παρα τον ογκο των συμμετεχοντων δεν υπηρχε εικονα "αγελης". ολα γινανε ομορφα και σοβαροτατα και μακαρι ολες οι συγκεντρωσεις-πορειες-διαμαρτυριες να εχουν αυτο το επιπεδο.
Για αρχή να διευκρινίσουμε καποια πραγματα.
Μια 'δράση' για την οποία σχεδόν κανένας πλην των συμμετεχόντων δεν γνώριζε.
Που απο ότι διαβάζω εδω, στρώθηκε μέσα απο κάποιο/-α, γκρουπ στο φεησμπουκ (λες και όλος ο κόσμος ασχολείται με το φεησμπουκ).
Καλά κρασιά.
Δεν έχει σημασία πιστεύεις, ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να εκφραστείς απέναντι σε τρίτους, στο ίντερνετ,άγνωστος μεταξύ αγνώστων;
ολοι κρινουν εκ του ασφαλους
ολοι θελουν εξαρχης το τελειο διχως προσπαθεια...
αν ρε παλουκαρια δεν σας αρεσε ο κοσμος, γιατι δεν Κατεβαίνετε και εσεις να ομορφυνετε την εκδηλωση....
να την αναβαθμισετε,... παρα μονο κραζετε....
Οπως λεει και το ανεκδοτο....διευθυντες εχουμε, ....εργατες ψαχνουμε....
Καλα Κρασια και βαλε οσα ++++
Κάνεις κι εσύ,όπως και άλλοι, το λάθος να θεωρείτε α πριόρι όσους εκφράστηκαν διαφορετικά για την εκδήλωση, καναπεδάτους.
και τελικά οι εκ του καναπέως ορμώμενοι σε τι ακριβώς μέμφονται αυτή την προσπάθεια...?
α) στο ότι συμμετέχουν ακράνωτοι παπιοκάγκουρες και έτσι δεν είναι σικ και προβλεπέ η εικόνα της διαδήλωσης?
β) στο ότι δεν έχει σωστά αιτήματα
γ) στο ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος διαμαρτυρίας...?
Οκ μάγκες, 2-3 φορές πήγα κι εγώ, προσωπικά ξενέρωσα με κάποια πράγματα και δεν ξαναπήγα, αλλά αν επιλέγουμε να είμαστε αντίθετοι ή επικριτικοί με κάποια προσπάθεια που για άλλους σημαίνει κάτι, ας είμαστε λίγο πιο ουσιαστικοί στα σημεία της διαφωνίας μας και όχι.. σάκος από λινάτσα και όλοι μέσα...
Την κουρτίνα γ φίλε μου και παρακαλώ να τυλιχθεί για να την πάρω σπίτι.
Τα δοκιμάσαμε βλέπεις και δεν έπιασαν.
Δεν είναι πόλεμος τα σχόλια εδώ μάγκες. Απλά διαφορετικές απόψεις,που αλίμονο αν δεν υπάρχουν για να μας βελτιώνουν.
αιτία πολέμου όμως μπορούν να αποτελέσουν τα κάθε λογής "βγάλτε το σκασμό" ;)
Και για να γίνω πιο ουσιαστικός στη διαφωνία όπως προτείνεις σου λέω πως κάποιοι απο μας, τραβιούνται συνεχώς και αδιαλείπτως σε χίλια δυο διαφορα "κοινωνικά δρώμενα".
Η εμπειρία - ως μητέρα της γνώσης- και όχι ο καναπές, μας έχει δείξει ότι δυστυχώς ενα μικρό μπούγιο νοματαίων σε δυο ρόδες δενφτάνει για να επιφέρει καμία αλλαγή.
αν με τις απεργια, πορειες, διαμαρτυρίες αλλαζε κάτι θα ήταν παράνομες.. (βλέπε χούντα)
εδω είμαστε τόσο βαθιά κοιμισμένοι που δεν τους τρομάζει τπτ. ξερουν οτι θα παμε να τους ξανα ψηφίσουμε.
και αν περιμένει κανεις οτι με τους τροπους που σου επιτρέπει το σύστημα μπορει να αλαξει κατι ειναι γελασμένος. παραθυράκια εκτόνωσης ειναι.
παμε 15 μερες συνεχόμενα, παμε να μην πληρώσει κανένας ΦΠΑ ή σε δημόσιο καμια πληρωμή για κανα μηνα. αλλα ολοι μάγκες είμαστε στα πληκτρολόγια μας και με τα μηχανάκια μας.
αν θέλετε αλαγες να τις αντέχετε. αναρωτησου πρωτα αν θα αντεχες χωρις θέρμανση, να τρως σε συσσίτια στο σύνταγμα απο κονσέρβες που θα σου εδεινε ο ΟΗΕ και μετα ονειρεψου αλαγες και μετα φαντασιοσου το καλύτερο μελλον. χωρις αγωνα και χωρις παραχωρήσεις για τον αγωνα σου δεν γινετε τπτ.
όπως λέει κι ο κύριος εδώ, αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε τα πράγματα τότε μινι πανηγυράκια όπως η εν λόγω πορεία δεν φτουράνε ούτε για αστείο.
μόνο συλλογικά και με διάθεση για ουσιαστικές διεκδικήσεις.
Εκδηλώσεις σαν αυτήν, κενές επι της ουσίας υπόστασης, το μόνο που προσφέρουν είναι ένα αίσθημα ευφορίας και εκτέλεσης κοινωνικού χρέους στους συμμετέχοντες. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή.
και αφού ο φίλος ο οποίος απρεπώς μας προέτρεψε να βγάλουμε το σκασμό, ταλανίζεται απο τα ίδια προβλήματα που βιωνουμε όλοι, καλό θα ήταν αυτός και οι συν αυτώ σκεπτόμενοι, να ακούσουν και να προβληματιστούν απο τις κουβέντες του αντίλογου.
Pan (dvs)
07/10/2014, 20:49
Το βασιζετε καπου συγκεκριμενα αυτο;
Διαισθηση Σπυρο.
Μπορει να κανω και λαθος..............αν και δεν το πολυπιστευω.
Αν θες να εχεις αποτελεσμα πρεπει να εχεις στοχο.Δεν βαζεις εικοσι αιτηματα και οτι σου κατσει.Ξαναλεω φυσικα οτι ειναι προσωπικη η αποψη και οχι απαραιτητα σωστη.
Το να διαφωνείς με συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες πράξεις δεν λέγεται πολεμική. Και τα πρόσωπα προφανώς και δεν τα γνωρίζω, αναφέρθηκα όμως σε συγκεκριμένες πράξεις, οι οποίες έγιναν από άγνωστά μου άτομα. Αν τους γνώριζα θα μπορούσα να πω ότι είδα τον τάδε και τον δείνα μαλάκα, συγκεκριμένα. Δεν ήταν ένας πάντως, ήταν κάμποσοι, οπότε η χρήση πληθυντικού είναι σαφώς δικαιολογημένη.
Το δικαίωμα στην διαφωνία με οτιδήποτε δεν με εκφράζει ή που το θεωρώ λάθος είναι αδιαπραγμάτευτο και λυπάμαι που βλέπω προσπάθεια δημιουργίας στεγανών και ποδοσφαιρικού τύπου οπαδικές πρακτικές. Δεν σου αρέσει η φρασεολογία του post number 2 το οποίο "φυσικά" ξεκίνησε κάτι; Δεκτό και σεβαστό, αλλά δεν δικαιολογεί την καφρίλα κανενός σε μιά εμφανιζόμενη ως σοβαρή προσπάθεια. Και επειδή βλέπω μαζεύεστε πολλοί οι οποίοι αναφέρεστε επί προσωπικού λες και παίζαμε φάπες από παλιά και γνωρίζετε τι μου είναι φυσικό όμως μου είστε εντελώς άγνωστοι, θα μου επιτρέψετε να αναρωτιέμαι για την πηγή της εμπάθειάς σας ή της εμμονής σας.
Σταμ2, μιά που είμαστε και οι δύο στην πλευρά αυτών που απέρριψαν την "αγανάκτηση" για όποιους λόγους ο καθ' ένας και που θεωρούνται για αυτό το λόγο "καναπεδικοί", δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Επί της ουσίας, ζητάς να σου γράψουν οι άλλοι συγκεκριμένα με τι διαφωνούν, τη στιγμή που ο ίδιος πετάς ένα πολύ αφηρημένο "ξενέρωσα"; Αυτό δεν είναι πρόσκληση για συζήτηση επί των αιτημάτων και πεπραγμένων της μοτοπορείας, για να εξηγούμαι. Απλά για δεύτερη φορά στο ίδιο ποστ αυτοαναιρείσαι.
Η αποχή από μιά κίνηση που δεν εκφράζει κάποιον δεν κάνει κάποιον "καναπεϊστή". Και επειδή πολλοί περισσότεροι ΔΕΝ πήγαν παρά πήγαν, το τσουβάλιασμα της πλειοψηφίας από την μειοψηφία θα μπορούσατε να το σταματήσετε επίσης. Είναι επιεικώς κωμικό να ζητάτε να μην γίνεται ακριβώς αυτό το τσουβάλιασμα που κάνετε οι ίδιοι. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να στηρίξουν την "αγανάκτηση" κανενός.
Μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενά μου.. ας το πάμε από κάτω προς τα πάνω λοιπον...
Εννοείται ότι δεν μέμφομαι κανέναν που δεν συμμετείχε. Δικαίωμα του καθενός είναι η συμμετοχή ή η αποχή. Καναπεϊστές (πιασάρικη λέξη ε? :) ) δεν είναι όλοι όσοι δεν συμμετείχαν. Εν προκειμένω αυτό θα ήταν αληθινό τσουβάλιασμα... Κάποιοι δεν το ήξεραν, κάποιοι δεν μπορούσαν, κάποιοι δεν πιστεύουν σε αυτό... κάποιοι όμως μπορούσαν να πάνε, αν συζητήσεις μαζί τους θα δεις ότι συμφωνούν ότι πρέπει να γίνει "κάτι" συλλογικά, (το συλλογικά επι τη ευκαιρία το αναφέρει ο_gayros, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί πέραν μίας διαδήλωσης...? επανάσταση? πραξικόπημα? λευκή απεργία? ) και τελικά ενώ έχουν άποψη για όλα και συμφωνούν με την ιδέα της όποιας κινητοποίησης, καταλήγουν από τη θαλπωρή του σπιτιού τους να σχολιάζουν άλλους που βρίσκονται έξω και εκφράζουν τα αιτήματά τους με τρόπο συλλογικό, πολιτισμένο και χωρίς πρόκληση επεισοδίων...
Τώρα στο αν αυτοαναιρούμαι. Οχι. Έχω λάβει τις αποστάσεις μου από το συγκεκριμένο κίνημα, και αν εκφράσω τους λόγους μου θα χρειαστώ περισσότερα σεντόνια απ' ότι χωράει το μπαούλο της λινοθήκης για να εξηγηθώ... Όμως η αρχική μου τοποθέτηση επί του θέματος αφορούσε στον τρόπο που σχολιάστηκε η προσπάθεια ενός σοβαρού αριθμού ατόμων να γνωστοποιήσουν στην κοινή γνώμη κάποια προβλήματα και αιτήματα... Το αν εσύ ήσουν ο πρώτος που εκφράστηκε λέγοντας "τους είδα τους μαλάκες" θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να προβληματίζει εσένα και να κάνεις την προσωπική σου λογοκρισία και όχι να το γυρνάς λέγοντας ότι είναι μομφή επί προσωπικού. Σαφώς δεν σε γνωρίζω, και θα ήθελα να πω ότι έχω σχηματίσει θετική άποψη για το πρόσωπό σου, όμως από τη στιγμή που όλα σχολιάζονται ελέω συζήτησης και διαλόγου μέσα σε ένα φόρουμ, νομίζω ότι όσο μπορείς να κρίνεις τα λεγόμενά μου άλλο τόσο μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο, και το θεωρώ φυσιολογικό...
Η διαφωνία είναι αυτή που προάγει τον διάλογο και την πρόοδο της επικοινωνίας, και θεωρώ ότι είναι αποδεκτή από όλους. Μόνο συλλογίσου αν προχθές είχες συμμετάσχει στην μοτοπορεία, και την επόμενη μέρα διάβαζες κάπου "τους είδα τους μαλάκες" πως θα ένιωθες..?
Τέλος, μια τοποθέτηση δική μου... Η μοτοπορεία δεν (πρέπει να) είναι πηγή δημιουργίας νέων πολιτικών προσώπων, ούτε είναι τρόπος άσκησης πίεσης στην εξουσία, διότι σαφώς μας έχουν χεσμένους αυτοί που έχουν εξωκείλει τη χώρα και τα έχουν όλα μοιράσει και κανονίσει μεταξύ τους... Η μοτοπορία κατ' εμέ, είναι μία ευκαιρία να γνωστοποιηθούν κάποια προβλήματα στην κοινή γνώμη, να συζητηθεί από το ένα στόμα στο άλλο, να γίνει λόγος συζήτησης όπως συζητάμε για άλλα πιο ανούσια θέματα, τη λαίδη γκάγκα, την καραμπόλα στην Εγνατία, το αεροπλάνο που έπεσε κλπ... και μόνο έτσι, από στόμα σε στόμα και παρέα σε παρέα μπορεί να ωριμάσει σαν θέμα, να διογκωθεί και ενδεχομένως να υπάρξει μια αφορμή και να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα... λόγου χάρη πριν από μία εκλογική εκστρατεία....
amyroukai
08/10/2014, 11:49
Παλι το ίδιο λες... Δεν πήγε κάποιος στην πορεία, έκατσε στην θαλπωρή και σχολιάζει.
Εκ γενετής ηταν στραβό αυτό το πράγμα. Απο τόσες απόψεις που βαριεμαι πιο πολύ και απο την ουρά της δημόσιας υπηρεσίας στην οποία περιμένω τώρα, να εξηγήσω. Και με τα όσα είπε και ο Κτήνος, έβαλε και την προσωπική μου οριστική ταφόπλακα.
Το να διαδοθεί κάτι στραβό, απλά επειδή υπάρχει, για εμένα είναι λάθος. Όμοιο με το πεπραγμενο του γνωστού 11% το οποίο γιγαντώθηκε επίσης υπο την ομπρέλα του "ας γίνει κάτι, οτιδήποτε". Αποτελεί επικίνδυνη πρακτική, όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει, αποπροσανατολίζει, κανει ζημιά, δεν επιτυγχάνει τίποτα επι της ουσίας πλην του οποιου οφέλους των οργανωτών απο την συσπείρωση των συμμετεχόντων. Όταν βρεθούν άνθρωποι σοβαροί, με σοβαρά αιτήματα, τα ξαναλέμε.
Για το θέμα της καγκουριας, ευθύνη για τα πεπραγμένα έχουν οι διοργανωτές. Όπως έβγαλαν οδηγίες για κράνη κλπ γιατί τις πρωτες φορές ήταν όλοι τσιτσιδι, ομοίως όφειλαν να καλέσουν γιά συμπεριφορά ανάλογη της σοβαρότητας του εγχειρήματος.
https://www.facebook.com/agan.moto.hellas?fref=nf