PDA

View Full Version : για φιλοζωους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

christof40
07/10/2014, 11:11
το σαββατο το βραδυ βρηκα ενα γατακι παρατημενο στην ακρη του δρομου.
ειναι περιπου εναμισυ με δυο μηνων,πανεμορφο και ηταν χτυπημενο στο εμπρος αριστερο του ποδαρακι.
κυριακη και δευτερα κυριολεκτικα τρελαθηκα στα τηλεφωνα στις φιλοζωικες για να δω πως μπορω να το βοηθησω.
δεν περιμενα τετοια αδιαφορια απο φιλοζωικους συλλογους ειναι η αληθεια.
εγω δεν εχω δυνατοτητα να το κρατησω και ελπιζα οτι θα το παρουν-αναλαβουν αυτες...
ομως δεν....παντως καποιοι προσφερθηκαν να μου δωσουν τηλεφωνα απο κτηνιατρους που συνεργαζονται,καποιοι επικοινωνησαν μαζι τους και καποιοι
αλλοι με παρεπεμψαν σε αλλους....
την δευτερα το πρωι το πηγα σε 3 κτηνιατρους για να το θεραπευσουν.
ο πρωτος με απογοητευσε,ηταν λεει παλιο τραυμα και δεν γινεται τιποτα,χρειαζεται ακρωτηριαση.
η δευτερη κτηνιατρος που μιλησα τηλ. μονο μαζι της και ηταν πραγματικα ανθρωπος με κεφαλαια,μου εδωσε ελπιδες οτι μπορει να γινει καλα
(νομιζωντας οτι το τραυμα του ηταν προσφατο) αλλα.........
με την βοηθεια του ell gato το πηγα στον κτηνιατρο του (του γατου του,οχι αυτουνου hehehe ) ο οποιος διαθετει μεγαλη κλινικη και ειναι απο τους
κορυφαιους κτηνιατρους.
το εξετασε,εβγαλε ακτινογραφιες και το αποτελεσμα ηταν"
το ποδαρακι του ειναι σπασμενο σε τρια σημεια,ειναι παλιο τραυμα και εχει επουλωθει πληρως
δεν παιρνει καμμια θεραπεια και θα μεινει με αναπηρο ποδαρακι για ολη του την ζωη,χωρις ομως να εχει κανενα προβλημα για την υγεια του.
ολο αυτο το τρεξιμο το εκανα γιατι δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωσω (ανεργος) και δεν πληρωσα κανεναν κτηνιατρο με την βοηθεια
φιλοζωων ανθρωπων.
στο ρεζουμε τωρα......
το γατακι ειναι κατα τ αλλα υγιεστατο και κουκλακι
το επλυνα,του εβαλα αντιπαρασιτικη αμπουλα,τρωει κανονικα,κανει την αναγκη του στο λεκανακι με την αμμο,ειναι ησυχο και τρελενεται για χαδια.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ MIA ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΕΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (λογω της ιδιαιτεροτητας του) ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Η ΣΤΟΝ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
μακαρι να ειχα την δυνατοτητα να το κρατουσα εγω αλλα δεν μπορω.
οποιος-α θελει μια αξιαγαπητη ψυχουλα για παρεα στο σπιτι του ας εποικοινωνησει μαζι μου στο τηλ.6979793641 η με π.μ για να του το στειλω....
324405
324406
324407
οποιος-α μπορει ας το προωθησει σε αλλα φορουμ μηπως το γατακι βρει καποιο σπιτι
σας ευχαριστω εκ των προτερων

el-Gatto
07/10/2014, 12:26
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ μια οικογένεια ή έναν-μία σύντροφο ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (λογω της ιδιαιτεροτητας του) ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ στους προστάτες ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε για την αυθόρμητη διάθεσή σου να ασχοληθείς ,να τρέξεις ,κ να βοηθήσεις ένα αδύναμο (κ ανάξιο λόγου -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- για τους πολλούς) πλασματάκι.
θα'χω το νού μου γενικότερα.

Και θα κεράσω και :beer:

...

MG-KTiNoS
07/10/2014, 12:43
Αρσενικό, θυληκό ή ενδιάμεσα ?

GFawkes
07/10/2014, 12:43
324407
οποιος-α μπορει ας το προωθησει σε αλλα φορουμ μηπως το γατακι βρει καποιο σπιτι
σας ευχαριστω εκ των προτερων

Ευγε φιλε ...

και εγω εχω κανει το σπιτι....ασυλο αδεσποτων....

Με την κριση τα πετανε σαν σακια στο δρομο....

Θα εχω το νου μου ....

GFawkes
07/10/2014, 12:46

Τρανς/ντραγκ γατι;
Γιατι οχι...εδω στην ρημαδοχωρα ολα τα κουλα γινονται....

αλλα ειπαμε ....στα @@#$$ σου Νικο:lol:

christof40
07/10/2014, 12:52

Θυληκο ειναι

MG-KTiNoS
07/10/2014, 13:05
μπορεί να κάνει ένα τεστ ντράιβ ο γάτος μου?

-----------------------
Να φέρουμε το γατάκι σπίτι κι αμα δεν το φάει το κρατάω....
:rolleyes:

GFawkes
07/10/2014, 13:09

-----------------------

Κ μετα θα γεμισει η γειτονια κτινο-γατια.....

θα γκρινιαζουν κιολας.....πες μας που μενεις να μην περασουμε
:bawl:

el-Gatto
07/10/2014, 22:17

-----------------------
Tα ζώα έχουν ένα ενστικτώδες συναίσθημα συμπόνιας για τα μικρά κ τα αδύναμα-τραυματισμένα άλλα ζώα.
Η θηλυκιά γάτα που έχει ήδη ο Χριστόφορος εδώ κ χρόνια σπίτι του (μετά από παρόμοιο περιστατικό) ,η οποία είναι ιδιαίτερα διεκδικητική σε εισβολή άλλου γατιού στο χώρο της ,απλά το μύρισε κ το άφησε στην ησυχία του.
Την ίδια αντίδραση είχε κι ο δικός μου (6 χρονων) γάτος ,κατά την επίσκεψή τους στο σπίτι μου ,προς εύρεση κτηνιάτρου.
Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Αν έχεις την δυνατότητα κ την διάθεση να το αναλάβεις ,κάν'το το ψυχικό.

Λογικά δεν το'χει δεί ακόμα ο Χριστόφορος το πόστ σου.
Αν δεν σου απαντήσει μέχρι αύριο ,θα τον ενημερώσω εγώ.
Κι αν όλα πάνε καλά ,θα σου το φέρουμε κατ'οίκον για "test drive".

Πες μας κ τι μάρκα :beer: προτιμάς να φέρουμε για τα βαφτίσια. :D

peterTHErider
07/10/2014, 22:35
κουκλι το γατι!μπραβο στον χριστοφορο και στο κτηνος αν τελικα τα βρουν τα γατια!

christof40
08/10/2014, 00:28

-----------------------

αν το λες σοβαρα πες μου να κανονισουμε:)

MG-KTiNoS
08/10/2014, 07:34
σοβαρά το λέω....