Σύνδεση

View Full Version : γ@μw τα παπια με τις ανοιχτες εξατμισεις

Σελίδες : [1] 2

nightraider
09/10/2014, 06:27
μαλακες που κυκλοφορουν μικρα μηχνακια με ανοιχτες εξατμησεις

McGyver
09/10/2014, 06:33
Βγάλε το άχτι σου, αλλά άσε τέτοιες κατάρες στην άκρη...

mikes
09/10/2014, 06:47
οι tdmαδες με τις ξεταπωτες δεν σε ενοχλουν? χειροτεροι ειναι απ'τους παπακηδες!

nightraider
09/10/2014, 07:21
τους μισω ολους

αλλα τα μεγαλα μηχανακια εχουν την επιλογη να μηνα ανοιγουν τερμα, το γκαζι, και στα στενα και στην ανηφορα

τα μικρα; θες δε θες ξυπνανε εσενα, τηυ γυναικα σου, τα μωρα σου κτλ

nightraider
09/10/2014, 07:27
ολοι ειναι βλακες

αλλα ενα μεγαλο μηχανακι (με ανοιχτη εξατμιση) μπορει παντου να πηγαινει παντου αξιοπρεπως και να μην ακουγεται

ακριβως αντιθετα ,R6 (με μαμα εξατμιση), φαναρι φαναρι βαραει κοφτες 1η 2α

εγω, που γουσταρω τα μηχανακι θελω να βγω να τους σκοτωσω, ο αλλος που ηδη τα μισει, τι θα νιωσει;

MG-KTiNoS
09/10/2014, 07:28
οι tdmαδες με τις ξεταπωτες δεν σε ενοχλουν? χειροτεροι ειναι απ'τους παπακηδες!

Άντε φύγε από δω.... σΙκοΦανΤη !
:redcard:

thunder ace
09/10/2014, 07:33
Φιλε μου ειμαι 100% μαζι σου.Εδω στο χωριο (5000 κατοικων)10 τσογλανια κανουν τη ζωη ανυποφορη.Ειμαι υπερβολικος;οποιος εχει αμφιβολιες ας ερθει για μια,μονο μια μερα.Δυστυχος η αστυνομια λεει,δεν μπορει να κανει τιποτα:confused:γιατι αν παει να τα κυνηγησει μπορει να γινει ατυχημα και ποιος μπλεκει.Λες και δεν υπαρχει τροπος να τα πιασει.

thunder ace
09/10/2014, 07:36
Στην Αθηνα που εζησα 40+ χρονια ηταν πιο ησυχα.

Bradipous
09/10/2014, 08:44
Πρωινό ξύπνημα από εξάτμιση παποβιου καγκουρα?

thunder ace
09/10/2014, 08:46
Πρωινό ξύπνημα από εξάτμιση παποβιου καγκουρα?
Και πρωι και μεσημερι και απογευμα και βραδυ.

MG-KTiNoS
09/10/2014, 08:52
Στην Αθηνα που εζησα 40+ χρονια ηταν πιο ησυχα.

Μα τι λες τώρα εκεί το χωρΓιό του και κάνει ότι γουστάρει να ουμ....

:lol:

kostas777
09/10/2014, 08:54
Όμως τότε που τα είχαμε εμείς και μας κυνηγούσαν οι γέροι ωραία ήταν...

teogtp
09/10/2014, 08:54
Εχει αναλυθει σε παλαιοτερο θεμα,και το μονο που αποκομισα ειναι οτι εμεις που ενοχλουμαστε ειμαστε "@γαμητες,παρθενοπιπιτσες".................
Μην το ψαχνεις......................

amyroukai
09/10/2014, 08:55
Ε να αυτά γράφετε και μετά αμαυρώνετε την εικόνα των μοτοσικλετιστών... Αφού είναι φίλοι μας οι κάγκουρες, έπρεπε να χαίρεσαι που τα παιδιά βολτάρουν αντί να παίζουν εξμποξ.

tsompanis
09/10/2014, 09:38
Εγω παλι θα ηθελα να εχω αρκετους απο δαυτους για να διωχνουν τους λυκους και τις αρκουδες αλλα που να τους βρεις ρε πστ μου....

KAWAMANRIDER
09/10/2014, 10:52
εχεις δικιο απειρο , δεν καταλαβαινουν και δεν χαιρονται αυτο που εχουν , δεν μπορεις να κανεις τιποτα με τους μ@λακες αυτους περαν , να τους δωσεις σε τροχαια εφοσον ειναι εφικτο και παλι βεβαια θα πρεπει εμεις να αντικαταστησουμε την πολιτεια να κυνηγαμε τους μ@λακες ή να παιζουμε μπουνιες στους δρομους με τον ηλιθιο που περναει μπροστα απο παιδακι και το τρομοκρατει με την γ@μοεξατμιση

και ' γω στα νιατα μου σε μηχανακι φοραγα σωληνα αντι για εξατμιση και ακουγονταν τα τετρακυλινδρα - καμμια φορα τρικυλινδρα :lol: - ζωντανα και καθαρα , αλλα σε κινηση , γειτονιες κτλ lady κανονικα , μονο σε ταξιδι μονος το ακουγα και το χαιρομουνα , οπου υπηρχε κοσμος δεν ακουγοταν τιποτα

Dbnn
09/10/2014, 11:06
Σαν τον tdmακια με την ξεταποβιτς δεν εχει λεμε........

nikos_abel
09/10/2014, 13:03
Εγω παλι θα ηθελα να εχω αρκετους απο δαυτους για να διωχνουν τους λυκους και τις αρκουδες αλλα που να τους βρεις ρε πστ μου....

Εγώ το ξέρεις ότι είμαι με τους λύκους και τις αρκούδες και εναντίον σου έτσι; :D

pipe_smoker
09/10/2014, 13:05
Εμένα με ξυπνάνε οι σκουπιδιαρέοι κάθε πρωί γιατί κάνουν πολλή βαβούρα.

Επίσης με ξυπνάει καμιά φορά κι ο γείτονας με τη Dyna αλλά αυτό δε με πειράζει. Κάθε φορά που την ακούω βγαίνω και στο μπαλκόνι να τη χαζέψω.

Και τα κουνούπια με τσίμπάνε και ξυπνάω.

Για χιλιοστή φορά, πάρτε χαμπάρι ότι ζούμε σε μια κοινωνία σαν τις σαρδέλες, κι όλοι κάνουμε από κάτι που ενοχλεί.
Όλοι κλάνουμε και οι άλλοι είναι αναγκασμένοι να τις πίνουν.
Όταν κλάνουμε γουστάρουμε. Όταν πίνουμε των αλλωνώνενενενε δε γουστάρουμε γιατί είναι αλλιώτικια η μυρωδιά.
Σε λα βι.

Όποιος θέλει να κλάνει με την ησυχία του χωρίς να πρέπει να μυρίζει τις κλανιές των άλλων μπορεί να ανέβει σε ένα ψηλό βουνό.
Μπόνους: Το χέσιμο με το αγνάντεμα αφ'υψηλού.

thunder ace
09/10/2014, 13:17
Για τον MG:πραγματι,νομιζουν οτι ολα τους ανηκουν,παρκαρουν οπου γουσταρουν,κανουν θορυβο οποτε καβ.....σουν.Για τον Kostas777 και τον teogtp:γερος δεν με εκραξε ποτε,ξερεις γιατι;γιατι ενω ειχα μηχανακι που εκ των πραγματων εκανε θορυβο(yz 125 1980)μεσα στα στενα δεν εβγαζα τη μαλακια μου.Παραεξω και που ηξερα οτι δεν ενοχλω.........οκ.Και ναι μπορεις να εισαι μαγκας και να κανεις τα γουστα σου και ας φαινεσαι πιπιτσα.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ

devil's animal
09/10/2014, 13:20

Επίσης με ξυπνάει καμιά φορά κι ο γείτονας με τη Dyna αλλά αυτό δε με πειράζει. Κάθε φορά που την ακούω βγαίνω και στο μπαλκόνι να τη χαζέψω.

Για χιλιοστή φορά, πάρτε χαμπάρι ότι ζούμε σε μια κοινωνία σαν τις σαρδέλες, κι όλοι κάνουμε από κάτι που ενοχλεί.
Όταν κλάνουμε γουστάρουμε. Όταν πίνουμε των αλλωνώνενενενε δε γουστάρουμε γιατί είναι αλλιώτικια η μυρωδιά.
Σε λα βι.

Όποιος θέλει να κλάνει με την ησυχία του χωρίς να πρέπει να μυρίζει τις κλανιές των άλλων μπορεί να ανέβει σε ένα ψηλό βουνό.

τοσο απλα...
:beer:

teogtp
09/10/2014, 13:29
Για τον MG:πραγματι,νομιζουν οτι ολα τους ανηκουν,παρκαρουν οπου γουσταρουν,κανουν θορυβο οποτε καβ.....σουν.Για τον Kostas777 και τον teogtp:γερος δεν με εκραξε ποτε,ξερεις γιατι;γιατι ενω ειχα μηχανακι που εκ των πραγματων εκανε θορυβο(yz 125 1980)μεσα στα στενα δεν εβγαζα τη μαλακια μου.Παραεξω και που ηξερα οτι δεν ενοχλω.........οκ.Και ναι μπορεις να εισαι μαγκας και να κανεις τα γουστα σου και ας φαινεσαι πιπιτσα.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ

Δεν με καταλαβες.
Εγω μαζι σου ειμαι.Απλα οταν ειπα την αποψη μου (η οποια συμπλεει με την δικη σου)σε αντιστοιχο θεμα με αυτο,καποιοι με αποκαλεσαν @γαμητο και παρθενοπιπιτσα.......

amyroukai
09/10/2014, 13:40
Δεν με καταλαβες.
Εγω μαζι σου ειμαι.Απλα οταν ειπα την αποψη μου (η οποια συμπλεει με την δικη σου)σε αντιστοιχο θεμα με αυτο,καποιοι με αποκαλεσαν @γαμητο και παρθενοπιπιτσα.......

και πας να πείσεις ότι δεν είσαι δηλαδής; :bawl:

sniper
09/10/2014, 13:43
Οι ελευθερες εξατμίσεις έχουν πάντα ηχο ανάλογο της διάθεσή μας....

Eκτός από την δική μου βέβαια που είναι πάντα μελωδική.

amyroukai
09/10/2014, 13:53
Το οτιδήποτε ξετάπωτο και πλακωμένο νυχτιάτικα είναι για εκτέλεση. Ακόμα και το μελωδικό. Δεν υπάρχει ωραίος ήχος εξάτμισης να σε ξυπνήσει στις 3 το πρωί ας πούμε.

sniper
09/10/2014, 13:54
Το οτιδήποτε ξετάπωτο και πλακωμένο νυχτιάτικα είναι για εκτέλεση. Ακόμα και το μελωδικό. Δεν υπάρχει ωραίος ήχος εξάτμισης να σε ξυπνήσει στις 3 το πρωί ας πούμε.

Αν θέλετε ησυχία να πάτε να ζήσετε σε βουνό.

Σε πόλη 5 εκατομμυρίων, να βάζετε ωτοασπιδες.

teogtp
09/10/2014, 13:56
Οι ελευθερες εξατμίσεις έχουν πάντα ηχο ανάλογο της διάθεσή μας....

Eκτός από την δική μου βέβαια που είναι πάντα μελωδική.

Εδωσες το cbr και πηρες symphony (http://www.gorgolis.gr/symphonySR.htm);
:tooth:

amyroukai
09/10/2014, 13:57
Σε βουνό ζω. Οι εντουράδες τα ΣΚ δεν μ'ενοχλούν (δηλαδή με ενοχλεί που δεν έχω ένα τέτοιο να πάω και εγώ αλλά άλλο ζήτημα).

Billymuse
09/10/2014, 14:00
Αν θέλετε ησυχία να πάτε να ζήσετε σε βουνό.

Σε πόλη 5 εκατομμυρίων, να βάζετε ωτοασπιδες.

Nαι ρε συ Νικ, στο χέρι μας είναι να βοηθάμε και λίγο τη κατάσταση. Και εγω έχω καγκουρό εξάτμιση και ζω στην καρδιά της πιο
καγκούρικης πόλης στην Αθήνα παρόλ'αυτα οταν γυρνάω μετα τα μεσάνυχτα τραβάω ενα γκάζι απο τον κεντρικό δρόμο και φτάνω
σπίτι με σβηστή μηχανή όχι μονο για να μη ξυπνήσω τους δικούς μου αλλα γνκ την γειτονιά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να
κάνουμε και κάτι..

teogtp
09/10/2014, 14:06
Στην Σιγκαπουρη που ζουνε πολλαπλασια ατομα απο την δικια μας πρωτευουσα γιατι δεν ακουσα ουτε ενα ΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και αυτοι @γαμητοι ρπστμ!

ggs
09/10/2014, 14:07
Δεν σας ενοχλεί ο θόρυβος … σας ενοχλεί που περνανε αργααα… (γι αυτό τα πιο σπαστικά είναι τα παπια , καθως και κάτι τρίκυκλα…):p

Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud pipes save lives ..:lol:

amyroukai
09/10/2014, 14:09
Και παρθενοπιπίτσοι. Δεν ήταν αγανακτισμένοι όμως.

amyroukai
09/10/2014, 14:10
Δεν σας ενοχλεί ο θόρυβος … σας ενοχλεί που περνανε αργααα… (γι αυτό τα πιο σπαστικά είναι τα παπια , καθως και κάτι τρίκυκλα…):p

Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud πίπες save lives ..:lol:

fixed.

toyar
09/10/2014, 14:10
οτι ναναι..........:rolleyes:
ξερετε τι ειναι προδιαγραφες;
κανεις δεν παραπονεθηκε για κανονικη εξατμιση
το ξερουμε οτι ζουμε σε πολη
οι ανοικτες-ξεταπωτες ομως ειδικα σε στενα και ειδικα βραδυ ειναι εγκλημα και μαλιστα οχι απο αμελεια αλλα προμελετημενο γιατι αυτος που το κανει επιδιωκει να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει για να γουσταρει
αν βρεθει μια αλλη διαταραγμενη προσωπικοτητα του τη στησει και την ωρα που περναει αμολησει εναν κουβα σαπουνονερο και φαει τα μουτρα του του τι θα πει μετα οτι επλενε τα ποδια του στο πεζοδρομιο;

kostas777
09/10/2014, 14:12
γερος δεν με εκραξε ποτε,ξερεις γιατι;γιατι ενω ειχα μηχανακι που εκ των πραγματων εκανε θορυβο(yz 125 1980)μεσα στα στενα δεν εβγαζα τη μαλακια μου.

Μου έχουν κάνει παρατήρηση γείτονες (μετά από 15 χρόνια που έχω τη συγκεκριμένη μηχανή), ο ένας που ακούει το «γκρουγκου-γκρουγκου» (έτσι το είπε) κάθε πρωϊ (που ζεσταίνω με το κολλημένο τσοκ που φτάνει μέχρι 2300 στροφές), που «μαρσάρω» (3-4 γκαζιές ως τις 3000 για να ανεβάσει λίγο μπας και ξεκινήσει ομαλά πριν ζεσταθεί καλά, για να μην ενοχλήσω τους κοιμώμενους), που τα καυσαέριά μου μαυρίζουν τη μπουγάδα της απέναντι (ασχέτως που ο άντρας της παρκάρει το αυτοκίνητο 2 μέτρα από αυτή) και που η εξάτμιση σημαδεύει κατευθείαν το μπαλκόνι του άλλου στα 30 μέτρα, 1ο όροφο. Ήρθαν κάποιοι στη γειτονιά μου και με βρήκαν εκεί και τους δημιουργώ και καλά πρόβλημα τώρα. Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.

Billymuse
09/10/2014, 14:13
Αχ ρε δε ξέρετε τι είναι να έχει χωρίσει ο καψούρης κάγκουρας κατακαλόκαιρο που κοιμόμαστε με ανοιχτά τα παράθυρα
και περνάει με το ''φτιαγμένο peugeot rally'' και τα ηχεία τσίτα ...https://www.youtube.com/watch?v=DrPS9Ilbexs

amyroukai
09/10/2014, 14:13
το αστείο δεν είναι τόσο πολύ ο θόρυβος. είναι ότι το πιστεύουν ότι με την μαλακία αυτή πάνε πιο γρήγορα.

ggs
09/10/2014, 14:18
fixed.

αναλογα τα κουραγια και την ηλικια...τον θοδωρα τοn Βαρδηνοjohn τον εστειλε στο χωμα.... (αλλα με ενα χαμογελο ΝΑΑΑΑ):lol:

teogtp
09/10/2014, 14:25
Παρακαλω πολυ,ολοι εμεις οι @γαμητοι να περασουμε απο το νημα του Κτινου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142852&highlight=αυνανες) μπας και δουμε το φως που δεν βλεπουν οι αλλοι.....
Εστω και τεχνητα.....
Εχω κανει κρατηση στο παουερ μπαι.....

Billymuse
09/10/2014, 14:28
Παρακαλω πολυ,ολοι εμεις οι @γαμητοι να περασουμε απο το νημα του Κτινου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142852&highlight=αυνανες) μπας και δουμε το φως που δεν βλεπουν οι αλλοι.....
Εστω και τεχνητα.....
Εχω κανει κρατηση στο παουερ μπαι.....

Aυτο πρέπει να το αγοράσετε εσείς εκει στον Βόλο που βγάλατε δήμαρχο τον Μ-Πεο

teogtp
09/10/2014, 14:30
Sold out λεμε.....

sniper
09/10/2014, 14:36
Εδωσες το cbr και πηρες symphony (http://www.gorgolis.gr/symphonySR.htm);
Όχι αλλά οι ολόσωμες ελεύθερες Arrow είναι μελωδικές.

Nαι ρε συ Νικ, στο χέρι μας είναι να βοηθάμε και λίγο τη κατάσταση. Και εγω έχω καγκουρό εξάτμιση και ζω στην καρδιά της πιο
καγκούρικης πόλης στην Αθήνα παρόλ'αυτα οταν γυρνάω μετα τα μεσάνυχτα τραβάω ενα γκάζι απο τον κεντρικό δρόμο και φτάνω
σπίτι με σβηστή μηχανή όχι μονο για να μη ξυπνήσω τους δικούς μου αλλα γνκ την γειτονιά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να
κάνουμε και κάτι..
Αν πάω σπίτι με ανοιχτό γκάζι θα ακούγομαι μέχρι τη Θήβα....

Στην Σιγκαπουρη που ζουνε πολλαπλασια ατομα απο την δικια μας πρωτευουσα γιατι δεν ακουσα ουτε ενα ΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και αυτοι @γαμητοι ρπστμ!
Εκεί απαγορεύεται και το κάπνισμα στο δρόμο πεζός, άσε μας με τους κίτρινους...

Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud pipes save lives ..:lol:

Τhey do.

οτι ναναι..........:rolleyes:
ξερετε τι ειναι προδιαγραφες;
κανεις δεν παραπονεθηκε για κανονικη εξατμιση
το ξερουμε οτι ζουμε σε πολη
οι ανοικτες-ξεταπωτες ομως ειδικα σε στενα και ειδικα βραδυ ειναι εγκλημα και μαλιστα οχι απο αμελεια αλλα προμελετημενο γιατι αυτος που το κανει επιδιωκει να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει για να γουσταρει
αν βρεθει μια αλλη διαταραγμενη προσωπικοτητα του τη στησει και την ωρα που περναει αμολησει εναν κουβα σαπουνονερο και φαει τα μουτρα του του τι θα πει μετα οτι επλενε τα ποδια του στο πεζοδρομιο;
To ίδιο και η σφεντόνα με μπίλια απο ρουλεμαν αλλά αν αρχίσουμε τα "θα σου δειξω εγώ" καποιοι βαρύμαγκες θα χάσουν...

Και σοβαρά τώρα, πρέπει να εισαι κάφρος να πηγαινεις με πολλά και ξετάπωτος (και οι μαμά κανουν θορυβο αν πας με πολλά).

Μου έχουν κάνει παρατήρηση γείτονες (μετά από 15 χρόνια που έχω τη συγκεκριμένη μηχανή), ο ένας που ακούει το «γκρουγκου-γκρουγκου» (έτσι το είπε) κάθε πρωϊ (που ζεσταίνω με το κολλημένο τσοκ που φτάνει μέχρι 2300 στροφές), που «μαρσάρω» (3-4 γκαζιές ως τις 3000 για να ανεβάσει λίγο μπας και ξεκινήσει ομαλά πριν ζεσταθεί καλά, για να μην ενοχλήσω τους κοιμώμενους), που τα καυσαέριά μου μαυρίζουν τη μπουγάδα της απέναντι (ασχέτως που ο άντρας της παρκάρει το αυτοκίνητο 2 μέτρα από αυτή) και που η εξάτμιση σημαδεύει κατευθείαν το μπαλκόνι του άλλου στα 30 μέτρα, 1ο όροφο. Ήρθαν κάποιοι στη γειτονιά μου και με βρήκαν εκεί και τους δημιουργώ και καλά πρόβλημα τώρα. Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.

Πές τα!!! (https://www.youtube.com/watch?v=UFYfNETld0w)

teogtp
09/10/2014, 14:47
Για να καταλαβω.....
Εκει στην ανατολη που αναφερα ειναι χαλια ,και προτιμας τις χαβουζες τις δικες μας;
Υπ'οψιν οτι και εγω καπνιστης ειμαι και πολλες φορες με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου.Φαντασου καποιον που δεν καπνιζει κιολας.
Ξεχασες να αναφερεις οτι τα ταξι δεν σταματουν οπου του καυλωσει του ταξιτζη παρα μονο σε προκαθορισμενες θεσεις.
Α!
Και κυκλοφοριακο στο κεντρο ειναι αγνωστη λεξη...

sniper
09/10/2014, 14:57
Για να καταλαβω.....
Εκει στην ανατολη που αναφερα ειναι χαλια ,και προτιμας τις χαβουζες τις δικες μας;
Υπ'οψιν οτι και εγω καπνιστης ειμαι και πολλες φορες με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου.Φαντασου καποιον που δεν καπνιζει κιολας.
Ξεχασες να αναφερεις οτι τα ταξι δεν σταματουν οπου του καυλωσει του ταξιτζη παρα μονο σε προκαθορισμενες θεσεις.
Α!
Και κυκλοφοριακο στο κεντρο ειναι αγνωστη λεξη...

Ναι αν ηθελα να ζω έτσι, πήγαινα στη Λεγεώνα... Άσε μας..

amyroukai
09/10/2014, 15:07
... Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.

Όταν τα έλεγε ο Ζάχος Χατζηφωτίου, βλάχοι στα χωριά σας, δεν τον άκουγε κανείς...

notakos600
09/10/2014, 15:24
Όταν τα έλεγε ο Ζάχος Χατζηφωτίου, βλάχοι στα χωριά σας, δεν τον άκουγε κανείς...

Μπα πανάθεμά σε μεσημεριάτικα.

sniper
09/10/2014, 15:25

Μέγας...

MG-KTiNoS
09/10/2014, 15:44
Εγώ πάλι θα ήθελα να ρωτήσω τους πατεράδες που βάζουν τσάτσο στην αστυνομία για μην ενοχλούν τα καλώπαιδα...

-Όταν θα στον φέρουν οι 4 τι θα λες?
(αν και ξέρω αλλά λέμε)

:wave2:

thunder ace
09/10/2014, 16:20
Δεν με καταλαβες.
:beer:ok και συγνωμη

devil's animal
09/10/2014, 16:38
γιατι τοσο μενος δεν καταλαβαινω...:confused:

MG-KTiNoS
09/10/2014, 17:02
γιατι τοσο μενος δεν καταλαβαινω...:confused:

Να σου πω...

Καλοκαίρι, Σάββατο βράδυ αργά φεύγω από Κάρυστο για Αθήνα οδικός αφού έχω χάσει το καράβι...
Τρόμαξα μέχρι να φτάσω Αθήνα.
Πιτσιρικάδες έξω από κωλόμπαρα, ντίρλα όλοι, να κάνουν μαλακίες με το κωλόπαπα ή πιο σωστά με
κάτι πράγματα που κάποτε ήταν παπιά.
Κράνος φορούσα μόνο εγώ.
Πολλοί έπιναν μπίρες σε τραπέζι αλλά αντί για καρέκλα είχαν το "παπί"
Αστηνομία πουθενά.
Παππάς, δάσκαλος κάποιος να πει μαι κουβέντα...
Κανένας !
Πόσοι απ αυτούς έφαγαν τα μούτρα τους εκείνο το Σάββατο βράδυ?
Άγνωστο.

Τι να σχολιάσω λοιπόν?

Να ευχηθώ μόνο η Παναγιά μαζί τους...
Αλλά τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη.

Αυτή είναι η αλήθεια και ότι λυπάμαι, λυπάμαι πολύ !
(δεν έχω μένος με τα παιδιά με τους μεγάλους το έχω)

devil's animal
09/10/2014, 17:08
Να σου πω...

Καλοκαίρι, Σάββατο βράδυ αργά φεύγω από Κάρυστο για Αθήνα οδικός αφού έχω χάσει το καράβι...
Πιτσιρικάδες έξω από κωλόμπαρα, ντίρλα όλοι, να κάνουν μαλακίες με το κωλόπαπα ή πιο σωστά με
Κράνος φορούσα μόνο εγώ.
Αστηνομία πουθενά.
Κανένας !
Άγνωστο.

Τι να σχολιάσω λοιπόν?

οκ, και τι σχεση εχουν ολα αυτα με τον θορυβο??
επισης, σε τι εποχη ζεις για ν'αναπολεις τις κουβεντες του παππα και του δασκαλου??
η αστυνομια γιατι να πιασει εναν πιτσιρικα που καθεται στο παπι αντι για την καρεκλα?

πολλα τα ερωτηματα...

sam4g
09/10/2014, 17:09
Να σου πω...

Κράνος φορούσα μόνο εγώ.
Αστηνομία πουθενά.
Κανένας !
Άγνωστο.

Τι να σχολιάσω λοιπόν?

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά νομίζω είναι λίγο off topic. Δεν έχει σχέση το ότι πίνουν, δεν φοράνε κράνος κι έτσι σουρωμένοι οδηγούν με το θέμα της ξετάπωτης εξάτμισης.

Αυτά και ποδήλατο να οδηγήσουν πάνε για φούντο!

stam2
09/10/2014, 17:36
Μερικοι πατε να χωρισετε τον κοσμο... Σε αυτους που κανουν θορυβο και στους υπολοιπους... Ενω πραγματικα ο κοσμος χωριζεται σε αυτους που μενουν σε μικρα στενακια κοντα στο δρομο και σε αυτους που ειναι μακρυα απο τον θορυβο ...

toyar
09/10/2014, 17:40
ειναι θεμα παιδειας οπως ολα
απλα στον συγκεκριμενο τομεα παιζονται ζωες
και δικες τους και των γυρω τους
γιατι ο πιτσιρικας που περναει κατω απο το σπιτι μου (που ειναι σε στενο) στις 3 το πρωι με σκασμενη 2α και καμμια 80αρα χλμ για να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει, περναει 3-4 διασταυρωσεις σουβλακι χωρις να σκεφτεται οτι ακομα και γατα να ξεμυτισει μπροστα του θα γινει ηχος και φως:(

MG-KTiNoS
09/10/2014, 18:13
Δυστυχώς παιδιά όλα αυτά πάνε πακέτο -τις πιο πολλές φορές και ειδικά στην επαρχία-
Στο πλαίσιο μιας πολύ κακώς αννούμενης μαγκιάς.

Και ξαναλέω δεν τα έχω με τα νέα παιδιά αλλά με τους μεγάλους που αδιαφορούν
:(

DoctoR_k6
09/10/2014, 18:16
ειναι θεμα παιδειας οπως ολα
απλα στον συγκεκριμενο τομεα παιζονται ζωες
και δικες τους και των γυρω τους
γιατι ο πιτσιρικας που περναει κατω απο το σπιτι μου (που ειναι σε στενο) στις 3 το πρωι με σκασμενη 2α και καμμια 80αρα χλμ για να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει, περναει 3-4 διασταυρωσεις σουβλακι χωρις να σκεφτεται οτι ακομα και γατα να ξεμυτισει μπροστα του θα γινει ηχος και φως:(

Πιανει το παπι με 2α 80?? :eek:

Ο,τι κ να πουμε κ να κανουμε αυτο θα γινεται δυστυχως κ θα μας ενοχλει...πλεον!!
Πιστευω κ εμεις καναμε κατι τετοιες μ@λακιες κ απλα δεν το βλεπαμε ετσι τοτε.
Οντως ειναι σπαστικο ειδικα τα βραδια που κοιμομαστε/νται παιδια, γεροι κ αλλοι αλλα τι να κανεις να τους σκοτωσεις??
Εξω απο το μπαλκονι μου εχω στενο ευθειας 300-400 μετρων με 6 καθετους απ την αρχη ως το τελος...ε λοιπον τους ακουω να κοβουν μεχρι κ 3ες οι παπιαδες
κ κανα 2 οι μεγαλοι οι κυβικατοι που κανουν κ κανα παντιλικι. Καθε φορα περιμενω κ ανησυχω μην ακουσω κανα μπαμ στο τελος αφου εχει αρχισει την προσπαθεια του.
Αγχωνομαι κ εγω δηλαδη κ ας πανε να φανε την κεφαλα τους!!

Υ.Γ Εχω περασει κ γω με 120 χ.α.ω στα 18 μου κ οσο το σκεφτομαι ανατριχιαζω πως δεν εγινε τιποτα!!
Στερνη μου γνωση...

MG-KTiNoS
09/10/2014, 18:23
Δεν είναι η βία ρε παιδιά ο μόνος τρόπος....
Μπορώ να πω δεν είναι καν τρόπος.

Να βρεθεί κάποιος να μιλήσει, να συμβουλέψει...
να κάνει κάτι...

ΤΟΣΟ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ?

toyar
09/10/2014, 18:41
στην εφηβεια οι συμβουλες ειναι ατμος και η βια φερνει αντιδραση
σταματας ως τροχαια πιτσιρικα χωρις τα απαραιτητα;
του κοβεις την οδηγηση για ενα διαστημα μαζευοντας πινακιδες αδειες διπλωματα ολα
κοβεις τον πωπο των κηδεμονων με μια μυνηση για παραμεληση ανηλικου
υποχρεωνεις τον πιτσιρικα να παρακολουθησει σεμιναρια οδικης ασφαλειας με επιδειξη ατυχηματων και τον πας και μια βολτα στο κατ, σε εντατικες, σε φυσιοθεραπευτες σε περιστατικα απο τροχαια ωστε να δει το μελλον του μηπως και φοβηθει

MG-KTiNoS
09/10/2014, 18:51
στην εφηβεια οι συμβουλες ειναι ατμος και η βια φερνει αντιδραση...

Να σου θυμίσω πως υπήρχαν δάσκαλοι στο σχολείο που όταν έκαναν μάθημα κανένας δεν έβγαζε κιχ
και όλοι άκουγαν τι έλεγαν. Ακόμα και πιο κουμπούρες.
Οι δάσκαλοι αυτοί είχαν κερδίσει το σεβασμό των μαθητών.

thunder ace
09/10/2014, 18:57
του κοβεις την οδηγηση για ενα διαστημα μαζευοντας πινακιδες αδειες διπλωματα ολα
υποχρεωνεις τον πιτσιρικα να παρακολουθησει σεμιναρια οδικης ασφαλειας με επιδειξη ατυχηματων και τον πας και μια βολτα στο κατ, σε εντατικες, σε φυσιοθεραπευτες σε περιστατικα απο τροχαια ωστε να δει το μελλον του μηπως και φοβηθει

ΑΚΡΙΒΩΣ.Ουτε μια λεξη λιγοτερο.Αλλα ειλικρινα,πιστευεις καααααααααατι απ ολα αυτα μπορει να γινει στην Ελλαδαρα μας;

teogtp
09/10/2014, 19:02
ΑΚΡΙΒΩΣ.Ουτε μια λεξη λιγοτερο.Αλλα ειλικρινα,πιστευεις καααααααααατι απ ολα αυτα μπορει να γινει στην Ελλαδαρα μας;

Ελλαδαρα..................... (http://www.youtube.com/watch?v=QrZ9Y3RB1lk)

bros400pgm
09/10/2014, 19:32
Να σου θυμίσω πως υπήρχαν δάσκαλοι στο σχολείο που όταν έκαναν μάθημα κανένας δεν έβγαζε κιχ

Να θυμηθεις οτι τοτε οι δασκαλοι δεν εκαναν ιδιαιτερα μαθηματα ουτε το επαιζαν δημοσιοι υπαλληλοι.
Επισης, τα αποτετοια μου ειχαν κερδισει. :smokin:

toyar
09/10/2014, 19:54
επειδη τυχαινει να ειμαι εκπαιδευτικος να πω επισης οτι καποτε ο γονιος εδινε σε καθε περιπτωση δικιο στον δασκαλο ενω τωρα παει στον δασκαλο και τον κανει ρομπα μπροστα στο παιδι του
ξερετε τι μπινελικια ακουει καποιος οταν βαλει 18 αντι για 20;
να μη μιλησουμε για τα ιδιωτικα σχολεια οπου ο δασκαλος ειναι υπαλληλος και ο γονιος πελατης:cry:

amyroukai
09/10/2014, 19:57

Βασικά υποχρεώνεις τον πατέρα του πιτσιρικά να μην κυκλοφορεί ξεκράνωτος, να συμπεριφέρεται στο δρόμο σωστά, να σέβεται τους άλλους γύρω του ακριβώς όπως θα ήθελε (και συνήθως απαιτεί βιαίως) να σέβονται οι άλλοι αυτόν, γιατί το παιδί αντιγράφει ότι βλέπει γύρω του. Και επειδή ο πατέρας δεν είναι έφηβος, τρόποι νόμιμοι να το κάνεις υπάρχουν πολλοί. Ακόμα και οι κάγκουρες της μοτοπορείας ζήτησαν μεταξύ άλλων "αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης", για τους άλλους φυσικά :lol:. Αν λείψουν ή ελαχιστοποιηθούν οι μαλάκες ενήλικες, η μαλακία θα σταματήσει να περνάει στα παιδιά. Και ναι, μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω, γίνονται στο εξωτερικό, αλλά εκεί είπαμε, είναι κουτόφραγκοι.

Επειδή συζητάμε συγκεκριμένα για όχληση ύπνου κλπ, ειδικά σε πόλεις ήδη υπερφορτωμένες ηχητικά, ναι αυτό το νυχτερινό τρίλεπτο που θα ακούς τον ματρακά με τη νεροσωλήνα ή τον έξυπνο που σπάει το μοτέρ σε κάθε φανάρι, έχεις καταραστεί όλη του τη γενιά όσο πίσω και όσο μπροστά και αν πάει.

toyar
09/10/2014, 20:05
τι να λεμε τωρα
εδω υπαρχουν γονεις που πανε και σβηνουν τις κλησεις:moutza:

Panoskl
09/10/2014, 20:25
Άκουσα κάποτε πιστονιές από Χάρλεϋ και ήθελα να του πετάξω λουλούδια από το μπαλκόνι.

Άκουσα και δίχρονο πενηντάρι που γέμιζε την μία ταχύτητα μετά την άλλη πριονίζοντας τον εγκέφαλό μου ενώ χρειάστηκε έναν αιώνα να καλύψει 50 μέτρα και πάλι ήθελα να του πετάξω λουλούδια αλλά μαζί με την γλάστρα.

Όσοι βέβαια ανήκουν στον άμαχο πληθυσμό (μωρά π.χ.) δεν είναι σε θέση να έχουν συγκεκριμένα γούστα και ετσι απλά ενοχλούνται. Σεβασμό σε αυτούς λοιπόν.

sniper
09/10/2014, 20:27
To λήξαμε για το θορυβο και το γυρίσαμε στην οδηγική παιδεία και τη συμπεριφορά των γονέων;

vaska
09/10/2014, 20:30

Σε λα βι.

ακριβώς όπως τα λες όμως.

vaska
09/10/2014, 20:35

Καλά ρε μλκ, πόσο γέρος είσαι που θυμάσαι και τον Ζάχο???
Πωωωω και νόμιζα ότι εγώ ήμουν πιο γέρος από σένα.

Billymuse
09/10/2014, 21:09
To λήξαμε για το θορυβο και το γυρίσαμε στην οδηγική παιδεία και τη συμπεριφορά των γονέων;

3εις σελίδες κράτησε ο θόρυβος και μάλλον καταλήξαμε οτι τους πιο πολλούς τους ενοχλεί τις βραδυνές ώρες η γνκ
τις ώρες αιχμής...τώρα πάμε να δουμε πως ενεργεί ο καθενας σαν πατέρας :a014:

amyroukai
09/10/2014, 21:11
Καλά ρε μλκ, πόσο γέρος είσαι που θυμάσαι και τον Ζάχο???
Πωωωω και νόμιζα ότι εγώ ήμουν πιο γέρος από σένα.

γιατί νομίζεις ότι δεν φοράω σορτσάκια;

sniper
09/10/2014, 21:54
γιατί νομίζεις ότι δεν φοράω σορτσάκια;

Ki o Vaska μίνι;

gior-gos
09/10/2014, 22:52

Ακριβως ετσι. Αφου σου χε ριξει πρωτα πεντ εξι ξανάστροφες, μετα βεβαια ειχε κερδισει το σεβασμο σου... :a38:

:bawl:

irinia
10/10/2014, 06:22
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ 15-16-17..............

Καί τώρα στά 30 σας άντε 35-40 νιώθετε παλαίμαχοι καί δέ σηκώνετε μύγα στό σπαθί σας...!!!
Καί γώ ένοχλούμαι άπό αύτές τίς έξατμίσεις,άλλά αύτή είναι ή γλύκα τής μοτό...!!
Λίγοι άπό σάς έχετε άλλάξει έξάτμιση..??
Γιατί τό κάνατε..??
Ένας άπό τούς λόγους ήταν κι αύτός ό ήχος πού θέλετε νά φτάνει στά αύτιά σας.
ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΥΣ.
Έτσι ήταν ,έτσι είναι καί έτσι ΘΑ, είναι ό κόσμος τής μοτό μέχρι νά γυρίσει ό κόσμος
στό καλώδιο...!!
Άν θέλετε νά προσφέρετε κάτι σέ αύτούς τούς πιτσιρικάδες,όταν τούς βρείτε ξεκράνωτους
στό δρόμο........ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ...!!
Έγώ πάω στά 59 .........ΑΛΛΑ
ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...!!!

Όσο γιά τό θέμα τής έκπαίδευσης,είναι πολύ μεγάλο,ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ θά έλεγα.
Μήν παρασύρεστε ,τό ύφος τού έκπαιδευτικού τής δεκαετίας 60-70 ούτε άθώο
ήταν ,ούτε τυχαίο.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ τά προβατάκια όπως καί στή συνέχεια ό στρατός μέ τόν παραλογισμό
πού έβγαζε ώστε νά είναι έτοιμα γιά τό ΜΑΝΤΡΙ...!!
ΠΑΤΡΙΣ........ΘΡΗΣΚΕΙΑ........ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Συντήρηση,μυστικοπάθεια,προτεσταντισμός,αύστηρότητα, θρησκολατρεία...!!!
Όπου γιά παράδειγμα άπαγορευόταν ή μαλακία στό παιδί τών 13-14 άρων έτών,
διότι ήταν θανάσιμη άμαρτία καί θά γέμιζες σπυριά στό πρόσωπο.
Ό παππάς μάς έλεγε στήν εκκλησία κάθε έβδομάδα ,(καί τό βράδυ τά χέρια έξω άπό
τήν κουβέρτα), γεμίζοντας ένοχές τίς παιδικές ψυχές μας όταν τό κορμί ,οί όρμόνες
τό ζητούσαν έντονα.
ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΚΟΛΛΑΤΕ............ΑΓΙΕ ΠΡΕΒΕΖΗΣ...!!
1970 λέμε,δέν ήταν όπως σήμερα...!!!
Μέχρι καί τά πουστράκια κρυβόντουσαν,δέν έβγαιναν στήν παραλία κουνιστοί νά λένε
είμαι ΓΚΕΙ καί τόν παίρνω,έδώ τά καλά τσιμπούκια....!!!
Ύγεία σέ καμμία περίπτωση δέν άπέπνεε ή ΑΥΣΤΗΡΗ έκπαίδευση τών χρόνων έκείνων..!!!
Όπως καί σήμερα περάσαμε στό άλλο άκρο........τή ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟΠΟΙΗΣΗ τής παιδείας..!!
Όπου όπως είπε καί κάποιος,ένας τομέας π.χ. είναι, όπου οί γονείς πλέον άνεβοκατεβάζουν δασκάλους.
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ............σέ λάθος χώρο,άς τήν άφήσουμε καλύτερα.
Πάντως καί τότε καί τώρα ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ.
ΚΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...........ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...!!!

υγ. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΒΟΣ

SHOOTER045
10/10/2014, 07:31
Και εγώ πιτσιρικάς στο Glx είχα motosport - χοντρομπουρα- ήθελα να ακούω, και να ακούγομαι, με τα υπόλοιπα - προ αστυνομίας - το ίδιο, εκείνο το xr με την δισκατη supertrap ,με άκουγαν πριν μπω στο χωριό, μετά πες ότι έβαλα μυαλό, πες ότι θες, και στο Τενερε είχα εξατμιση sebring,και στο tdm - mivv ,αλλά φρόντιζα να μην ρίχνω κούφιες, να μην προκαλώ εντος πόλεως, όταν έβγαινα εκτός το ματσικωνα who cares, και rallye 106 είχα φτιαγμένο μπούνια, αλλά και με εκείνο συμπεριφερομουν το ίδιο.
Εδώ να συμφωνήσω πώς μια Μοτο με μαμά εξάτμιση, αν πηγαίνεις στα κόκκινα, κάνει πολύ φασαρία, είχα R1 2007 με μαμά εξατμισεις, οπότε η φασαρία είναι θέμα παιδείας και συνειδήσης όχι acrapovic, mivv, leovinci κλπ
Το ίδιο εφαρμόζω και στην δουλειά μου, αν δεν προκαλεί με θόρυβο, δεν θα ασχοληθώ μαζί του, δεν λέμε να έχει μόνο μια σωλήνα, αλλά αν έχει ένα τελικό και δεν μαλακίζεται, δεν ασχολούμαι καν, μην ξεχνάμε - όπως είπε ο τερενς - τα ίδια και χειρότερα κάναμε και εμείς

amyroukai
10/10/2014, 08:25
Οπότε εμείς που δεν κάναμε ποτέ ούτε ίδια ούτε χειρότερα, δεν έχουμε κάποιο θεματάκι με το να σας/τους σιχτιρίζουμε χωρίς ντροπή, χαίρομαι.

SHOOTER045
10/10/2014, 08:29
Και εγώ σιχτιρίζω
Αλλά δεν βγάζω απωθημένα

soter3gm
10/10/2014, 08:57
Όσο ζούσα στην Αθήνα αυτό το πρόβλημα το είχα και δυστυχώς δεν αλλάζει οι κάφροι είναι ατελείωτοι.
Ήρθα στην ησυχία του χοριού και ηρέμισα από αυτούς και από όλα τα στραβά της πόλης.!!!!

amyroukai
10/10/2014, 09:08
Και εγώ σιχτιρίζω
Αλλά δεν βγάζω απωθημένα

Δηλαδή βρε Μητσε, το ότι το παιδί που το πρωτοπόσταρε θέλει απλά να κοιμάται το βράδι, έχει κάποιο απωθημένο και του φταίνε τα παπΧιά;

SHOOTER045
10/10/2014, 09:24
Δηλαδή βρε Μητσε, το ότι το παιδί που το πρωτοπόσταρε θέλει απλά να κοιμάται το βράδι, έχει κάποιο απωθημένο και του φταίνε τα παπΧιά;

oχι ρε συ
απλα δεν σιχτιριζω και δεν καταριεμαι
ετσι οπως ειναι οι πολεις μας σημερα και τα χωρια-στην πλειοψηφια-καποιος θορυβος θα σε ενοχλησει
μη γινομαστε μαμουχαλοι
ειναι μ@λ@κια το ξερω,να θες να κοιμηθεις εσυ η το μικρο
και απο κατω ο καγκουρας να περναει ταπα

nightraider
10/10/2014, 09:34
συνηθως τον ακουω (χαραματα), τον καταριεμαι στον υπνο μου κ αλλαζω πλευρο

αλλα μετα απο αυπνια 27 ωρων, τον να τον ακους να ζεσταινει 10λεπτο επειδη ειναι αρρυθμιστο, την στιγμη που μολις σε εχει παρει ο υπνος, ειναι βασανο

ενα μεγαλο μηχανακι με ανοιχτη εξατμιση μπορει να κινειται παντου και να ψιθυριζει

σε αντιθεση με ενα μαμισιο μηχανακι που βαραει κοφτες στα στενα και τους ξυπναει ολους

sniper
10/10/2014, 09:36
συνηθως τον ακουω (χαραματα), τον καταριεμαι στον υπνο μου κ αλλαζω πλευρο

αλλα μετα απο αυπνια 27 ωρων, τον να τον ακους να ζεσταινει 10λεπτο επειδη ειναι αρρυθμιστο, την στιγμη που μολις σε εχει παρει ο υπνος, ειναι βασανο

ενα μεγαλο μηχανακι με ανοιχτη εξατμιση μπορει να κινειται παντου και να ψιθυριζει

σε αντιθεση με ενα μαμισιο μηχανακι που βαραει κοφτες στα στενα και τους ξυπναει ολους

Προσπάθησες να του μιλήσεις ήρεμα; Μπορεί ετσι να λύσεις το πρόβλημά σου.

nightraider
10/10/2014, 09:59
το εχω σκεφτει, αλλα το γεγονος οτι ειναι 30+ χρονων δεν μου δινει ελπιδες (πραγματικης) επικοινωνιας

Eversman
10/10/2014, 10:02
Ναι αν ηθελα να ζω έτσι, πήγαινα στη Λεγεώνα... Άσε μας..

"off topic on"
Tί μου θύμισες ... Μασσαλία, κέντρο νεοσυλλέκτων και εγώ να ξέρω μόνο το "βού λε βού κουσέ αβέκ μουά" ... μετά κάποιους μήνες, ήρθε και η σπασμένη κλείδα και έμαθα και το "μαρσέ νό, κρεβέ ουί"
"off topic off"

Είχα το ίδιο πρόβλημα θορύβου πρίν από μερικά χρόνια (και όλη η γειτονιά μαζί) με τους σκουπιδιάρηδες που ερχόντουσαν 0300 για να μαζέψουν και γινόταν της τρελής. Τί στο Δήμο πήγαμε, τί τους πιάσαμε και τους μιλήσαμε, στα κάκαλα τους.
Άλλαξα τζάμια και έβαλα διπλά, έκανα και μία αλλαγή στο δωμάτιο και από το μπροστινό πήγα στο κατά πολύ μικρότερο πίσω και ηρέμησα.

Τους πιτσιρικάδες με τους σωλήνες και τις ξερογκαζιές δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Να τους συνετίσεις -επί προσωπικού- δεν μπορείς καθώς σε αυτή την μικρή ηλικία, η δράση προκαλεί αντίδραση. Άλλοι είναι υπέθυνοι για αυτό (Οικογένεια/ Πολιτεία).

EDIT
Τώρα είδα ότι μιλάς γιά άνθρωπο 30+ χρονών ... πιτσιρικά επομένως δεν τον λές ....

KAWAMANRIDER
10/10/2014, 10:28
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ 15-16-17..............

..........................

Έτσι ήταν ,έτσι είναι καί έτσι ΘΑ, είναι ό κόσμος τής μοτό μέχρι νά γυρίσει ό κόσμος
στό καλώδιο...!!

...........................................

για ' σενα , μπορει να ηταν και να ειναι ετσι ο κοσμος της μοτο , δεν σημαινει οτι ειναι ή ηταν για ολους,
καποιοι μαθαμε να βγαζουμε γουστα για παρτη μας αλλα να σεβομαστε τους αλλους απο την αρχη που τα πιασαμε τα μηχανακια στα χερια μας , πως να το κανουμε δηλαδη , το αντριλικι ειναι καλο να υπαρχει αλλα να βγαινει εκει που πρεπει και οταν χρειαζεται , δεν μου φταιει εμενα ο συμπολιτης μου που θελει να κοιμηθει σε τιποτα για να φαει στη μαπα ενα ξεκ@βλωμα δικο μου που δεν το κατανοει κιολας ουτε κι εχει καμμια υποχρεωση

irinia
10/10/2014, 15:45
για ' σενα , μπορει να ηταν και να ειναι ετσι ο κοσμος της μοτο , δεν σημαινει οτι ειναι ή ηταν για ολους,
καποιοι μαθαμε να βγαζουμε γουστα για παρτη μας αλλα να σεβομαστε τους αλλους απο την αρχη που τα πιασαμε τα μηχανακια στα χερια μας , πως να το κανουμε δηλαδη , το αντριλικι ειναι καλο να υπαρχει αλλα να βγαινει εκει που πρεπει και οταν χρειαζεται , δεν μου φταιει εμενα ο συμπολιτης μου που θελει να κοιμηθει σε τιποτα για να φαει στη μαπα ενα ξεκ@βλωμα δικο μου που δεν το κατανοει κιολας ουτε κι εχει καμμια υποχρεωση

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ...............

Στόν κόσμο τής μοτό άναφέρθηκα,ούτε σέ μένα ούτε σέ σένα...!!!
Πιό λιανά......μέ κουράζει ,έστω καί άν κινδυνεύω νά έρμηνευτώ λάθος.

DrEvil
10/10/2014, 16:10
Ενοχλει ο ξεταπας.
Λογικο.

Αν δεν τον πιασει να του μιλησει ηρεμα, να του εξηγησει το θεμα και επαφιεται στις καταρες, εχω την υποψια οτι δεν θα λυθει το θεμα.
Δεν ειναι ματιασμα να φυγει με προσευχη η καταρα.
Δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι θα λυθει μιλωντας του, βεβαιως, αλλα αν δεν του το πεις, δεν θα μαθεις.

Επισης +1 στο λαουντ παϊπς σεϊβ λαϊβς και οι ομορφες συνεχειες του τυπου "σκεψου να μαθεις να οδηγας κιολας" ειναι το λιγοτερο φαιδρες.

Vice
10/10/2014, 16:25
θορυβο δεν κάνουν οι εξατμίσεις, κάνουν οι αναβάτες.

pipe_smoker
10/10/2014, 16:38
Αντε παλι μεσανατολικο.

Ρε ολοι θα βρισουμε πανω στα νευρα μας.
Τί λεμε?

Το πιο φασαριοζικο μηχανακι του κοσμου να εχω, αμα με ξυπνησει παπια/χηνα/νεραντζια θα τη ριξω την Μπαναγια.
Ειτε απο μεσα μου ειτε απ'οξω μου.
Λογικο ειναι.

Ολοι εχουν δικαιωμα να βλαστημανε οταν ενοχλουνται.
Σιγα μην τους ρωτησουμε πρωτα τί καβαλανε για να δουμε αν επιτρεπεται να ριξουν το καντηλι τους ή οχι.

Οποιος εχει μονιμο και συγκεκριμενο προβλημα ας ψαξει να βρει μια λυση.
Μεχρι να συνετισουν οι πατεραδες τα παιδια τους να μη φορανε ξεταπωτες θα εχει πεθανει απο αϋπνια.

sniper
10/10/2014, 16:39
....
Μεχρι να συνετισουν οι πατεραδες τα παιδια τους να μη φορανε ξεταπωτες θα εχει πεθανει απο αϋπνια.

:bawl::beer:

DrEvil
10/10/2014, 16:44
Αντε παλι μεσανατολικο.

Ρε ολοι θα βρισουμε πανω στα νευρα μας.
Τί λεμε?

Το πιο φασαριοζικο μηχανακι του κοσμου να εχω, αμα με ξυπνησει παπια/χηνα/νεραντζια θα τη ριξω την Μπαναγια.
Ειτε απο μεσα μου ειτε απ'οξω μου.
Λογικο ειναι.

Ολοι εχουν δικαιωμα να βλαστημανε οταν ενοχλουνται.
Σιγα μην τους ρωτησουμε πρωτα τί καβαλανε για να δουμε αν επιτρεπεται να ριξουν το καντηλι τους ή οχι.

Οποιος εχει μονιμο και συγκεκριμενο προβλημα ας ψαξει να βρει μια λυση.

Σεντονατε,
Ολοι εχουν δικαιωμα στο μπινελικι.
Μα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Κατεβασε οσες Μπαναγιες θες, κατεβασε και το παπλωμα απο το παταρι.
Δεν λυνεται τιποτα ετσι ομως, αυτο προσπαθω να πω.

Το αν στο τελος καταληξεις να κατεβασεις την Παλαια & Καινη στην αργκο, γιατι ο αλλος ειναι 12οπο, ειναι αλλου παππα.

pipe_smoker
10/10/2014, 16:49
Δεν λυνεται τιποτα ετσι ομως, αυτο προσπαθω να πω.

Αν θεωρεις οτι λυνεται με το να βαλουν κατω οι πατεραδες τους γιους και να τους μαθουν μοτοσυκλτιστικη παιδεια και τα ρεστα, συμφωνω θεωρητικα, πρακτικα ομως δεν παιζει.
Λυση με την εννοια που πιθανως την εννοεις/ειτε καποιοι, δεν μπορει να δοθει.

Και φανταζομαι επιτρεπεται να εχουμε δικια μας γνωμη οσοι βλεπουμε λιγο πιο σκουρα τα πραγματα απο το "κι αν ολοι οι γονεις της γης πιαναν γερα τα χερια.....".

DrEvil
10/10/2014, 16:55
Καλε μου ανθρωπε,
το να εχεις δικη σου γνωμη ειναι το ευκταιο, γιατι δινεις +1 οπτικη που εγω ποτε μπορει να μην ειχα φανταστει.

Το επιπεδο σκουροτητας (αν ειναι δοκιμος ο ορος), παλι δικο σου και τιμιο.

Το ραγιαδικο του κραζω τον αλλον, μα δεν κανω τιποτα αλλο για να βελτιωσω την θεση μου, δεν το μπορω ομως.
(τουτο το τελευταιο δεν ειναι προσωπικα στοχευμενο, μα γενικη παρατηρηση)

TROOPER
11/10/2014, 00:54
ψυχοθεραπευοσαστε τουλαχιστον?

chester24
12/10/2014, 23:11
Εγω θελω να παρω ενα κινεζικο πενηνταρι να του βαλω μια motorsport και να του βαραω κοφτες με νεκρα μεχρι να ανατιναχτει. :smokin:

Red Rider
13/10/2014, 07:41
Εγω θελω να παρω ενα κινεζικο πενηνταρι να του βαλω μια motorsport και να του βαραω κοφτες με νεκρα μεχρι να ανατιναχτει. :smokin:

Αυτό μάλιστα, είναι ψυχοθεραπεία :lol:

amyroukai
13/10/2014, 08:29
Κοίτα τώρα που μερικοί άνθρωποι είναι περίεργοι με το θόρυβο και άλλοι πλερώνουν για να τον αποκτήσουν...

Alright, so you've partially corrected for the fact that you just always use your smartphone in bed before going to sleep -- now it's time to actually go to sleep. During the past several months, we've found that something as simple as the White Noise Lite app can be surprisingly helpful, especially if you're used to falling asleep with the TV on and silence feels odd. White Noise Lite has a wide range of looped noises, including car traffic, fire crackling, airplane, train tracks, rain and thunderstorm, and a ton more, all of which designed with the idea of lulling you into sleep.

Obviously, not all of those will feel right, so you'll have to test and see which works for you -- if you've got a hunch, then you can use the app to create your own sounds or just mix several together. It's not a miracle app (like the devs would have you believe), but we've definitely found it useful.

Download White Noise Lite for Android

akis_trevor
13/10/2014, 14:09

κινεζος;χμ.....δεν νομιζω οτι θα σου παρει και πολυ ωρα...:bawl::bawl:

paramedic
13/10/2014, 14:23
Το πρόβλημα είναι στο ότι είστε άμαθοι ρε σεις. Εγώ που κάνω 2-3 νύχτες την εβδομάδα στην δουλειά οπότε κοιμάμαι ανάλογα πρωινά μόνο με κανόνια ξυπνάω χεχε.