View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10/2014 ΨΑΘΑ
Φάλα... γι αυτό και εγώ δε νθα σε καλέσω την επόμενη Κυριακή στις 10 να δούμε μαζί τον αγώνα στο γνωστό μέρος... :kiss: Μόνο ο Τζανής θα έρθει. :smokin:
:a10::a13:
Μπραβο ρε παιδια... ωραια μασα!:beer:
Το χταποδι που κολλαει?:confused:
Το χταποδι που κολλαει?:confused: δεν κολλαει... βεντουζαρει... :p
δεν κολλαει... βεντουζαρει... :p
:moutza::bawl:
Billymuse
19/10/2014, 23:06
Φάλα... γι αυτό και εγώ δε νθα σε καλέσω την επόμενη Κυριακή στις 10 να δούμε μαζί τον αγώνα στο γνωστό μέρος... :kiss: Μόνο ο Τζανής θα έρθει. :smokin:
Ειδικα οτι θα ξυπνησω Κυριακη στις 10 το πρωι...:eek:
Eversman
20/10/2014, 09:10
Λοιπόν ... ήρθεν η ώρα της αποκατάστασης της αλήθειας ...
Φεύγουμε από την καφετέρια στην Ψάθα και ο Μικές λέει " εγώ θα γυρίσω, όπως ήρθαμε, από Αγ. Γιώργη".
Ο Son " εγώ θα κάνω μία μικρή παράκαμψη από Πόρτο Γερμενό και ραντεβού στη Μάνδρα".
Εγώ απαντώ " Οκ .. εγώ πάω από Μέγαρα και τα λέμε στη Μάνδρα".
Οι Γιώργηδες (gorgo-bocaros) δεν είπαν τίποτα και απλά έφυγαν. Ο Κώστας το ίδιο.
Το αποτέλεσμα ήταν να μην συναντηθούμε ποτέ! Εγώ κατέβηκα Ελευσίνα solo για ψαρικά και ούζο, ο Μικές solo Αγ. Σωτήρα για κοψίδια και ο τρίτος της παρέας solo και αυτός, Καβάλας για σουβλάκια :lol:
amyroukai
20/10/2014, 09:12
ή του ύψους ή του βάθους είστε πιά. Ή όλοι μαζί νηστικοί ή ο καθ' ένας στην ταβέρνα του;
spyrakos35
20/10/2014, 09:13
Οι καλυτεροι....
Χωρις πλακα
Λοιπόν ... ήρθεν η ώρα της αποκατάστασης της αλήθειας ...
Φεύγουμε από την καφετέρια στην Ψάθα και ο Μικές λέει " εγώ θα γυρίσω, όπως ήρθαμε, από Αγ. Γιώργη".
Ο Son " εγώ θα κάνω μία μικρή παράκαμψη από Πόρτο Γερμενό και ραντεβού στη Μάνδρα".
Εγώ απαντώ " Οκ .. εγώ πάω από Μέγαρα και τα λέμε στη Μάνδρα".
Οι Γιώργηδες (gorgo-bocaros) δεν είπαν τίποτα και απλά έφυγαν. Ο Κώστας το ίδιο.
Το αποτέλεσμα ήταν να μην συναντηθούμε ποτέ! Εγώ κατέβηκα Ελευσίνα solo για ψαρικά και ούζο, ο Μικές solo Αγ. Σωτήρα για κοψίδια και ο τρίτος της παρέας solo και αυτός, Καβάλας για σουβλάκια :lol:
:lol:
Ωραιοι!!:lol:
theofilos888
20/10/2014, 11:47
Προβληματικα μοντέλα ειστε.
Ενταξει δικοι μας ειναι...............
http://www.youtube.com/watch?v=Gf2nDXeNWkc
Billymuse
20/10/2014, 13:27
Ενταξει δικοι μας ειναι...............
http://www.youtube.com/watch?v=Gf2nDXeNWkc
Φίλε το Σάββατο σε ταίσαμε ελαφριά εσένα...την επόμενη φορά που θα κατέβεις όμως θα φας καλαααα
Φίλε το Σάββατο σε ταίσαμε ελαφριά εσένα...την επόμενη φορά που θα κατέβεις όμως θα φας καλαααα
????? ηταν ο τεο εδω το σαββατο, τον συναντησατε και δεν ειπατε τιποτα ρε καθικια???