View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10/2014 ΨΑΘΑ
Eversman
13/10/2014, 19:38
Μικρή εξόρμηση στην Ψάθα (Αλεποχώρι) για καφέ με θέα τον Κορινθιακό. Η διαδρομή δεν είναι η κλασσική από Οινόη, αλλά μέσω Αγ. Γεωργίου,( μετά την Αγ.Σωτήρα) μπαίνει στο βουνό καταλήγοντας στον Επαρχιακό Αλεποχωρίου-Βιλίων, παρακάμπτωντας τα τελευταία. Πράγμα που σημαίνει λιγότερη κίνηση και περισσότερο δασικό.
Η διαδρομή είναι αυτή:
https://www.google.gr/maps/dir/38.0143172,23.6013246/38.1200926,23.4165368/38.1454952,23.295443/38.1103986,23.2181934/@38.0718002,23.4018379,18964m/data=!3m1!1e3!4m11!4m10!1m5!3m4!1m2!1d23.4218191!2d38.1049942!3s0x14a1acfbb9afa13f:0xeecfc1911e4d6b0 6!1m0!1m0!1m0!3e0?hl=el
Ρυθμοί Flower Power, όπερ έστι δεν μας βιάζει κανείς. Επιστροφή ελεύθερη ήτε από Αλεποχώρι-Μέγαρα, ήτε από Βίλια- Παλαιά Ε.Ο. Για τους μερακλήδες (του φαγητού εννοώ) οι χασαποταβέρνες στα Βίλια περιμένουν.
Σημείο συνάντησης/αναχώρησης : Περίπτερο
Ώρα αναχώρησης : 1030
Kαιρός:
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=189
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=157
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=213
1.mikes
2.cosgili ?
3.spyrakos35 ?
4.bocaros ?
5.congate
6.Eversman
δεν βλεπω αναφορα σε φαγητο πραγμα που με ανησυχει.... :p
τες πα δε γ@μιεται... μεσα και οτι γινει....
Eversman
13/10/2014, 19:54
δεν βλεπω αναφορα σε φαγητο πραγμα που με ανησυχει.... :p
τες πα δε γ@μιεται... μεσα και οτι γινει....
Θα φάμε σου λέωωω ;)
Στα υπόψιν αν το επιτρέψει η φαμίλια;)
Σπυρού ακούει????:bawl:
Κάτι μου λέει οτι θα σας πετύχω στο γυρισμό απο Μέγαρα.... :beer:
Eversman
14/10/2014, 13:35
Κάτι μου λέει οτι θα σας πετύχω στο γυρισμό απο Μέγαρα.... :beer:
:beer:
τι θα γινει ρε, μονοι μας θα παμε??
spyrakos35
16/10/2014, 00:03
Στα υπόψιν αν το επιτρέψει η φαμίλια;)
Σπυρού ακούει????:bawl:
Βλεπει ναι.....
Ακουει το συζηταμε.....
:lol:
SHOOTER045
16/10/2014, 00:05
Βλεπει ναι.....
Ακουει το συζηταμε.....
ακονιζει παντοφλα.........
spyrakos35
16/10/2014, 00:08
ακονιζει παντοφλα.........
Μωρε οχι αλλα να..... Μια κουφαμαρα την εχω.....
SHOOTER045
16/10/2014, 00:09
Μωρε οχι αλλα να..... Μια κουφαμαρα την εχω.....
<ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΚΟΗ> /λεγεται,και εγω το εχω :smokin:
Eversman
16/10/2014, 08:08
<ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΚΟΗ> /λεγεται,και εγω το εχω :smokin:
Νομίζω οι περισσότεροι το έχουμε Δημήτρη!
@mikes
Άσε τον κόσμο να χαλαρώσει ρε σύ ... "Πόσοι θα πάμε, αν θα μαζευτούμε, τί θα κάνουμε"... αμέσως να μας στρεσάρεις ... είμαστε και σε ηλικία εμφράγματος :)
Στην τελική, συναντιώμαστε Περίπτερο το πρωί για τις καλημέρες (καιρού επιτρέποντος και εαυτού μας θέλοντος) και βλέπουμε ;)
amyroukai
16/10/2014, 08:09
Θέλει να ξέρει τι ανταγωνισμό θα έχει στην πιατέλα "για τη μέση".
Eversman
16/10/2014, 08:22
Θέλει να ξέρει τι ανταγωνισμό θα έχει στην πιατέλα "για τη μέση".
Αφού ξεχωριστές μερίδες ο καθένας, δεν είπαμε? :D
spyrakos35
16/10/2014, 08:42
Αφού ξεχωριστές μερίδες ο καθένας, δεν είπαμε? :D
Και στο λογαριασμο ο καθανας τα δικα του.....
Ευρωπη γιναμε ρπστμ..... Επιτελους
Και στο λογαριασμο ο καθανας τα δικα του.....
Ευρωπη γιναμε ρπστμ..... Επιτελους
τα καταφεραν οι κολογερμανοι με τον εναν ή τον αλλον τροπο...
amyroukai
16/10/2014, 09:21
Πάει, μας άφησαν στην ψάθα...
Πάει, μας άφησαν στην ψάθα...
Πρωτίστως φταίμε εμείς. Απλά μερικούς τους βολεύει να φταίνε οι Γερμανοί, η τρόϊκα, οι τραπεζίτες, οι φούφουτοι, οι Νεφελίμ.
Για να συνεχίσουν να μας δουλεύουν.
προσωπικά με βολεβει να φταιει ο spyrakos35 γιατι μπορω να τον ταΐσω μεχρι να σκάσει!! 2 ελιες και λιγο παξιμάδι και χωρις σταση!
πχ ο mikes δεν συμφερει..
amyroukai
16/10/2014, 14:11
Μόνο αν κουβαλήσεις τις ελιές και το παξιμάδι σε τάπερ, αλλιώς δεν τα τρώει.
αντε πάλι.
δηλαδή ρε παλουκάρια άμα ξεκινήσουμε μισή ωρίτσα νωρίτερα να πιούμε μαζί το καφέ στη ψάθα και ώς συνήθως να γυρίσω μόνος μου δεν παίζει με τίποτα?
ξέρω ότι σας βάζω κυριακάτικα να ξυπνάτε από τα άγρια χαράματα για αυτό θα είμαι επιεικής σε αρνητική απάντηση.
spyrakos35
16/10/2014, 17:22
Μόνο αν κουβαλήσεις τις ελιές και το παξιμάδι σε τάπερ, αλλιώς δεν τα τρώει.
Γνησιο ταπερ ναι;
Αλλιως δεν πιανει.....
amyroukai
16/10/2014, 18:48
Γνησιο ταπερ ναι;
Αλλιως δεν πιανει.....
Ε τι, κανένα παλιοπλαστικό μέϊντιντσάινα;
Eversman
16/10/2014, 19:56
αντε πάλι.
δηλαδή ρε παλουκάρια άμα ξεκινήσουμε μισή ωρίτσα νωρίτερα να πιούμε μαζί το καφέ στη ψάθα και ώς συνήθως να γυρίσω μόνος μου δεν παίζει με τίποτα?
ξέρω ότι σας βάζω κυριακάτικα να ξυπνάτε από τα άγρια χαράματα για αυτό θα είμαι επιεικής σε αρνητική απάντηση.
Όχι ρε σύ, γιατί να είμαστε αρνητικοί? Είπαμε ... είμαστε ευέλικτοι :)
Έχω την εντύπωση όμως, ότι και πάλι σε "παίρνει" να είσαι πίσω στην ώρα σου για το "καθιερωμένο" ;) Από εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα για μισή ώρα πιο νωρίς. Άσε να το δούμε μέχρι Σάββατο βράδυ για το πόσοι θα είμαστε.
Υ.Γ.
Μου άρεσε το "άγρια χαράματα" ... :bawl::bawl:
AristidisZ
16/10/2014, 20:05
Δεν μου ακούγεται άσχημη η ιδέα ☺
spyrakos35
16/10/2014, 20:06
απορώ τι σε τράβηξε πιο πολύ....
τα πολλά χιλιόμετρα ή η ωρα συνάντησης???? :lol:
endopandou
16/10/2014, 20:07
:tooth:
AristidisZ
16/10/2014, 20:23
οι όμορφες παρουσίες
Eversman
16/10/2014, 20:24
Βρέ 'σείς με δουλεύετε? Όταν έβαλα σε προηγούμενη εκδρομή, έναρξη 0900, με πήραν με τις πέτρες! Και στην επόμενη πέφταν τα μηνύματα βροχή για "άσκοπα" χιλιόμετρα! Τι να κάνουμε ... πρέπει να συμβιβαζόμαστε κάποιες φορές. Έτσι κι αλλιώς οι επόμενες θα είναι πιο μακρινές και άρα λίγο πιο πρωινές ;)
endopandou
16/10/2014, 20:50
οι όμορφες παρουσίες
άουτς :beer: αυτό σηκώνει απάντηση Σπυέτο
amyroukai
16/10/2014, 21:01
Βρέ 'σείς με δουλεύετε? Όταν έβαλα σε προηγούμενη εκδρομή, έναρξη 0900, με πήραν με τις πέτρες! Και στην επόμενη πέφταν τα μηνύματα βροχή για "άσκοπα" χιλιόμετρα! Τι να κάνουμε ... πρέπει να συμβιβαζόμαστε κάποιες φορές. Έτσι κι αλλιώς οι επόμενες θα είναι πιο μακρινές και άρα λίγο πιο πρωινές ;)
Θα με πεθάνετε ρε. Όπως την είχες σχεδιάσει τη Χαλκίδα-Στενή (γιατί δεν ξέρω πως έγινε) άσκοπα χιλιόμετρα δεν υπήρχαν.
Άντε να δω που θα πιάσουμε το τζόκερ. Στην Αθήνα δεν έρχονται. Έξω από την Αθήνα είναι πολλές οι βενζίνες. Αλλά δεν βλέπω και κανέναν άλλον να βάζει "σκόπιμα" χιλιόμετρα ή καμμιά φρέσκια διαδρομή και ανησυχώ... (λέμε καμμιά βλακεία να περνάει η ώρα γιατί ο γουγλεμαπς είναι φίλος μου και έχω στρωθεί στη δουλειά).
Θα με πεθάνετε ρε. Όπως την είχες σχεδιάσει τη Χαλκίδα-Στενή (γιατί δεν ξέρω πως έγινε) άσκοπα χιλιόμετρα δεν υπήρχαν.
Άντε να δω που θα πιάσουμε το τζόκερ. Στην Αθήνα δεν έρχονται. Έξω από την Αθήνα είναι πολλές οι βενζίνες. Αλλά δεν βλέπω και κανέναν άλλον να βάζει "σκόπιμα" χιλιόμετρα ή καμμιά φρέσκια διαδρομή και ανησυχώ... (λέμε καμμιά βλακεία να περνάει η ώρα γιατί ο γουγλεμαπς είναι φίλος μου και έχω στρωθεί στη δουλειά).
η διαδρομη εγινε ακριβως οπως σχεδιαστηκε! τωραπου στο καλο ειδαν ασκοπα χλμ ορισμενοι δεν μπορω να καταλαβω.. προφανως θεωρουν οτι εφ'οσον τελικος προορισμος της βολτας ηταν η στενη, επρεπε να το τραβηξουμε καρφι μια ευθεια απο εθνικη... μα αυτο δεν ειναι βολτα... ξεμπουκωμα των μοτερ ειναι!
amyroukai
16/10/2014, 21:17
Να πω για τους λάτρεις της ΕΟ; Να πω; Να πω; :lol: μακριά από εμάς...
Τεσπα, επειδή το συζητούσαμε και πρόσφατα. ΚΑΛΕΣ διαδρομές ΚΟΝΤΑ στην Αθήνα δεν έχει. Από αυτές που υπάρχουν με ενδιαφέρον, έχουμε κάνει άπειρες φορές τις περισσότερες σε βαθμό ανίας. Και ο χάρτης είναι φίλος μας... :)
Τεσπα, επειδή το συζητούσαμε και πρόσφατα. ΚΑΛΕΣ διαδρομές ΚΟΝΤΑ στην Αθήνα δεν έχει....
οποιαδήποτε διαδρομή καταληγει σε γαματη χασαποταβερνα είναι καλη... οποτε το ζητουμενο δεν είναι αν υπαρχουν καλες διαδρομες κοντα στην αθηνα, αλλα αν υπαρχουν καλες χασαποταβέρνες... :lol: :p
amyroukai
16/10/2014, 21:28
Τα έλεγε ο πάκμαν κάποτε και λέγαμε ότι μας κοροϊδεύει. Ο άνθρωπος απλά έβλεπε μακριά...
spyrakos35
17/10/2014, 04:37
οι όμορφες παρουσίες
άουτς :beer: αυτό σηκώνει απάντηση Σπυέτο
Και φαντασου συμμετοχη δεν εχω δηλωσει γιετ......
spyrakos35
17/10/2014, 04:47
φίλτατε....
η ατάκα μου ήταν για τον Αρίστο που ξυπνάει αργά και σπάνια έρχεται σε μακρινές....
εγώ σε εκδρομές που ποστάρει κάποιος, είτε συμμετέχω είτε όχι.... σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, τους δικούς μου κάλους στον εγκέφαλο μου (και είναι πολλοί, πιστεψέ με)...
επομένως, ψυχρέμησε (δεν ξέρω αν το "έ" πρέπει να είναι με εψιλον ή αλφα-γιώτα.... ψυχραιμία+ηρέμησε....) :lol:
;)
Eversman
17/10/2014, 08:30
φίλτατε....
η ατάκα μου ήταν για τον Αρίστο που ξυπνάει αργά και σπάνια έρχεται σε μακρινές....
εγώ σε εκδρομές που ποστάρει κάποιος, είτε συμμετέχω είτε όχι.... σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, τους δικούς μου κάλους στον εγκέφαλο μου (και είναι πολλοί, πιστεψέ με)...
επομένως, ψυχρέμησε (δεν ξέρω αν το "έ" πρέπει να είναι με εψιλον ή αλφα-γιώτα.... ψυχραιμία+ηρέμησε....) :lol:
;)
Παρεξήγησες Σπύρο. Ή εγώ δεν το διατύπωσα όπως έπρεπε. Δέν υπήρξε/υπάρχει καμία μομφή ή "σπόντα" για σένα. Το τί κάνει ο καθένας στον ελεύθερο χρόνο του και πώς το κάνει, είναι δικό του δικαίωμα. Δεν θα με ακούσεις (ή διαβάσεις) να κατακρίνω ποτέ κανένα.
Ήταν αφορμή το post σου (παράδειγμα αν θέλεις) για να προβάλω τις σκέψεις μου, ώς πρός την "οργάνωση" μίας εξόρμησης. Προέρχομαι από άλλη δραστηριότητα, άσχετη με τις μοτό, στην οποία η οργάνωση ή διοργάνωση συναθροίσεων/δραστηριοτήτων ήταν περίπλοκη υπόθεση και όχι "Κυριακή, στις τάδε, την τούδε ώρα για εκεί και όποιος θέλει".
Όσον αφορά τις μοτοεκδρομές λοιπόν , δεν μπορείς να καλύψεις όλα τα γούστα και θα ήταν παράλογο να προσπαθήσεις να το κάνεις. Όπως θα ήταν και παράλογο να βγάζεις public μία διαδρομή, περιμένοντας να μαζέψεις ΤΟ κόσμο. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο για εμένα.
Αυτό που προσπαθώ-και εκεί θέλω να καταλήξω-είναι να μαζεύονται κάποιοι νοματαίοι που έχουν κοινό χόμπυ (όσοι και να είναι αυτοί) και να πίνουν ένα Κυριακάτικο χαλαρό καφεδάκι, λέγοντας τις ιστορίες τους και να ξεφεύγουν για λίγο από τη μαυρίλα. Τόσο απλά :)
εγω ρε παιδες το παιζω κορώνα-γραμματα το πρωι αν ξυπνήσω πιο νωρις απο την ωρα αναχώρησης.
ειναι σοβαρό αυτο που εχω? :p
SHOOTER045
17/10/2014, 14:17
Ρε μήπως να έρθετε στην Πτολεμαΐδα Που θα είμαι και εγώ,να πλακωθούμε στα σουβλάκια???
amyroukai
17/10/2014, 14:22
ρε μήπως να κόψεις τα πολλά αναλγητικά για τη μέση;
θα πεταχτούμε 600 χιλιόμετρα για σουβλάκια. και θα γυρίσουμε το βράδι. και την επόμενη το πρωί, δουλειά.
δεν ξέρω, ίσως, να το συζητήσουμε...
SHOOTER045
17/10/2014, 14:24
θα πεταχτούμε 600 χιλιόμετρα για σουβλάκια. και θα γυρίσουμε το βράδι. και την επόμενη το πρωί, δουλειά.
Αξία ανεκτίμητη...
Eversman
17/10/2014, 14:33
εγω ρε παιδες το παιζω κορώνα-γραμματα το πρωι αν ξυπνήσω πιο νωρις απο την ωρα αναχώρησης.
ειναι σοβαρό αυτο που εχω? :p
Αυτό σημαίνει ότι περνάς καλά τα Σαββατόβραδα ;) Μιά χαρά σε κόβω!
@SHOOTER45
Τώρα γιατί μας ανοίγεις την όρεξη και δεν έχουμε βάλει μπουκιά όλη μέρα? :)
Billymuse
17/10/2014, 15:11
Ρε μήπως να έρθετε στην Πτολεμαΐδα Που θα είμαι και εγώ,να πλακωθούμε στα σουβλάκια???
Θα σου στείλουμε το τυχερό μέλος του φόρουμ να γιατρευτείς και εσύ :lol:
SHOOTER045
17/10/2014, 17:35
Να κλείσω καροτσάκι από τώρα?
spyrakos35
17/10/2014, 18:22
η λύση βρίσκεται σε τρία (3) γράμματα της αγγλικής γιαννάκη.....
:D
amyroukai
17/10/2014, 20:01
η λύση βρίσκεται σε τρία (3) γράμματα της αγγλικής γιαννάκι.....
Bye. :)
SHOOTER045
17/10/2014, 20:16
η λύση βρίσκεται σε τρία (3) γράμματα της αγγλικής γιαννάκι.....
FAK...
akis_trevor
17/10/2014, 20:26
lol
spyrakos35
17/10/2014, 20:32
SEX ρε γ@μω το κερατο μου!
SEX εννοει ο ανθρωπος..
αλλα που να το ξερετε... :p
amyroukai
17/10/2014, 21:19
Έτσι. Ενω οι παντρεμένοι τα ξέρουν αυτά... Χο χο χο.
spyrakos35
17/10/2014, 21:23
Έτσι. Ενω οι παντρεμένοι τα ξέρουν αυτά... Χο χο χο.
θα τα μάθεις και σύ γατάκι...
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ......
....ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ......
ωπα φιλος... δεν ξερω για σενα, αλλα ορισμένοι τον "ψαλμο" τον εχουμε μακρυ...
spyrakos35
17/10/2014, 21:37
ωπα φιλος... δεν ξερω για σενα, αλλα ορισμένοι τον "ψαλμο" τον εχουμε μακρυ...
α, και εσύ με το "σκύψε ευλογημένη" μεγάλωσες???? :lol:
σαφως! μου αρεσε να βλεπω "εκπαιδευτικη τηλεοραση" μικρος...
Eversman
18/10/2014, 09:32
https://www.youtube.com/watch?v=waohnGTvIYE
https://www.youtube.com/watch?v=waohnGTvIYE
Την μπαλαντέζα...Την μπαλαντέζα... Χαχαχαχαχα
ειμαι έτοιμος "λάδωσα" και αλυσίδα. οποτε 50% να έρθω! :p ανάλογα το κορώνα -γραμματα το πρωί
ερώτηση εκει θα φάμε? η να πάρω ταπερακι? :p
Eversman
18/10/2014, 17:27
ειμαι έτοιμος "λάδωσα" και αλυσίδα. οποτε 50% να έρθω! :p ανάλογα το κορώνα -γραμματα το πρωί
Kάτι συζητήθηκε και για φαγητό. Το κοιτάμε το πρωί ;)
ασε φιλε δεν ξερω τι να σου απαντησω... δυ φορες που πηγα σε βολτα του πανου με την προοπτικη οτι θα φαω τελικα πηρα τα @@@ μου!
...τι να σου λεω τωρα....
....ασε, ζω ενα δραμα...
καλα εγω δεν ντρέπομαι αμα πεινάσω σας γραφω ευγενικά πάντα και παω και τρωω τι με περάσατε mike?
και τελική ώρα?
καλα εγω δεν ντρέπομαι αμα πεινάσω σας γραφω ευγενικά πάντα και παω και τρωω τι με περάσατε mike?
και τελική ώρα? ρε ουστ...
αναχωρηση 10:30...
AristidisZ
18/10/2014, 17:55
δε με βλέπω να έρχομαι, από εχτές με έχει πεθάνει ο αριστερός καρπός μου, σήμερα με το ζόρι οδηγούσα... :(
δε με βλέπω να έρχομαι, από εχτές με έχει πεθάνει ο αριστερός καρπός μου, σήμερα με το ζόρι οδηγούσα... :(
αν ειχες aprilia mana δεν θα ειχες τετοια προβλήματα τωρα.... :p περαστικα!
Eversman
18/10/2014, 18:47
Ξεκούρασε το Αρίστο. Θα πάμε την επόμενη ;)
@mikes
Αφού είπαμε ... αύριο τρώμε! Μία διαδρομή όλο ταβέρνες. Διαλέγουμε και μπαίνουμε.
@mikes
Αφού είπαμε ... αύριο τρώμε! Μία διαδρομή όλο ταβέρνες. Διαλέγουμε και μπαίνουμε.
και για τη στενη αυτά ελεγες και στο τελος μου την παιξατε.. (τη μπινια ε! μη παει αλλου ο νους...) :p :lol:
Ρωτατε τον αμυρου, καθως συντεταγμενες δεν εχω.
Καποτε, τα χρονια τα παλια και οι δυο εχοντας αναβατισσες κατι μακαριτισσες -πλεον- ειχαμε καθισει σε ενα υπεροχο *γευστικα* καταστημα στην Ψαθα.
Οποτε ακουω η διαβαζω το τοπονυμιο πλεον, το ταβερνειο αυτο μου ερχεται στο μυαλο.
amyroukai
18/10/2014, 21:17
Ψαρικα επαιζε εκείνο, κυρίως. Δεν νομίζω οτι τους συγκινεί.
SHOOTER045
18/10/2014, 21:25
Ψαρικα επαιζε εκείνο, κυρίως. Δεν νομίζω οτι τους συγκινεί.
εκτος αν παιζει τιποτα σε τονο-το ψαρι-ολοκληρο
καρχαρια
η κατι ψαρικο σε μεγεθος προβατου
εκτος αν παιζει τιποτα σε τονο-το ψαρι-ολοκληρο
καρχαρια
η κατι ψαρικο σε μεγεθος προβατου μπααααα.. εγω το μονο θαλασσινο που τρωω είναι το αλατι...
endopandou
18/10/2014, 22:37
μπααααα.. εγω το μονο θαλασσινο που τρωω είναι το αλατι... :tooth: κλπδ
congate7
18/10/2014, 22:57
Θα έρθω και εγώ αλλά θα σας βρω στο δρόμο γιατί μένω Οινόη. Τώρα Ελευσίνα θα'ναι, Μάνδρα θα'ναι, στην εκκλησία θα'ναι δεν ξέρω αλλά κάπου θα σας βρω. Μαύρο Drz με μαύρο ματ κράνος. Τα λέμε αύριο
congate7
18/10/2014, 22:59
Α!!! Η διαδρομή από το βουνό είναι όλα τα λεφτά.
Θα έρθω και εγώ αλλά θα σας βρω στο δρόμο γιατί μένω Οινόη. Τώρα Ελευσίνα θα'ναι, Μάνδρα θα'ναι, στην εκκλησία θα'ναι δεν ξέρω αλλά κάπου θα σας βρω. Μαύρο Drz με μαύρο ματ κράνος. Τα λέμε αύριο
μπορεις να μας περιμενεις στη διασταυρωση που θα αφήσουμε την παλια εθνικη και θα στριψουμε αριστερα για ψαθα.. λογικα κατά τις 11 με 11 και κατι ψιλα θα ειμαστε στο σημειο
Καλλια να σας περιμενει Οινοη, πανω στον δρομο (στην ταβερνα του Τασου η τον φουρνο απ' εξω).
Θα δει τα σαλια που θα σας τρεχουν και θα σας καταλαβει ;)
congate7
19/10/2014, 07:24
Επειδή μόλις τώρα γύρισα από δουλειά, πάρτε και κανένα αδιάβροχο μαζί σας γιατί κάτι ψιχάλες τις έφαγα
Επειδή μόλις τώρα γύρισα από δουλειά, πάρτε και κανένα αδιάβροχο μαζί σας γιατί κάτι ψιχάλες τις έφαγαθα εκλασε κανα συνεφο.. εγω δεν διακρινω καποια προδιαθεση για βροχη παντως.. τα λεμε περιπτερο!
Eversman
19/10/2014, 08:15
Kαλώς τον! Αποκτήσαμε scout λοιπόν, αφού σου είναι γνώριμα τα μέρη :) Θα συμφωνήσω με τον Μικέ. Εάν δεν σου είναι κόπος, θα μπορούσες να μας περιμένεις στη διασταύρωση προς Αγ. Γιώργη και από 'κεί μας οδηγείς. Άσε που μπορείς να μας παρέχεις και πολύτιμες πληροφορίες για τα ταβερνεία της περιοχής.
Για βροχή δεν το βλέπω, αλλά και να ρίξει καμία ψιλή, σε σχέση με αυτές που έχουμε φάει, θα είναι "πταίσμα". Βέβαια ο Πατέρας είναι απρόβλεπτος ο κιαρατάς.
congate7
19/10/2014, 08:25
Kαλώς τον! Αποκτήσαμε scout λοιπόν, αφού σου είναι γνώριμα τα μέρη :) Θα συμφωνήσω με τον Μικέ. Εάν δεν σου είναι κόπος, θα μπορούσες να μας περιμένεις στη διασταύρωση προς Αγ. Γιώργη και από 'κεί μας οδηγείς. Άσε που μπορείς να μας παρέχεις και πολύτιμες πληροφορίες για τα ταβερνεία της περιοχής.
Για βροχή δεν το βλέπω, αλλά και να ρίξει καμία ψιλή, σε σχέση με αυτές που έχουμε φάει, θα είναι "πταίσμα". Βέβαια ο Πατέρας είναι απρόβλεπτος ο κιαρατάς.
Θα κατέβω Ελευσίνα να φουλάρω και θα βρεθούμε στο φανάρι της Μάνδρας. Όσο για scout δεν ξέρω. Πρώτη φορά θα την πάω τη διαδρομή και να οδηγώ εγώ, αλλά και σαν συνοδηγός με τους τρελούς που μπλέκω δεν προλαβαίνω να δω και πολλά :D
θα ερθω.. παίζει ομως να καθυστερήσω κανα 5 λεπτο. wait for me!!
back to base... ωραια ηταν..
325171
325172
325173
Billymuse
19/10/2014, 16:21
Μπράβο παίδες :beer: βάλτε και καμια φώτο απο το καφεδάκι που ήπιατε
amyroukai
19/10/2014, 17:30
Ωραιοι...
Για καφε πηγατε, ε;
spyrakos35
19/10/2014, 17:30
:beer:
οχι ρε και φαγητά :p
325182
Eversman
19/10/2014, 18:52
Mιά χαρά ήταν όλα σήμερα! Παρεούλα γνωστή, καλή και κεφάτη. Ο Κώστας (congate7) μας περίμενε στη Μάνδρα και ανέλαβε "χρέη" Νο1. Από την στιγμή που στρίψαμε προς Αγ.Γιώργη το τοπίο γέμισε με δάσος,μυρωδιές και καταπληκτικές εικόνες και παρέμεινε έτσι μέχρι την Ψάθα. Καλή εβδομάδα να έχουμε :)
325188
325189
Και μία με τα ορεκτικά πρίν εξαφανιστούν σε κλάσματα δευτερολέπτου ...
325193
spyrakos35
19/10/2014, 19:09
:uplate:
Ψαρικα;
amyroukai
19/10/2014, 19:14
Ψαρικα ορεκτικό και κοψιδια κυρίως... Μότο.γρ γαστρονομία.
SHOOTER045
19/10/2014, 19:26
Είπα και εγώ
Με μαρίδα γαύρο και ένα πλοκάμι από χταπόδι την βγάλατε.
Θα μας βάλουν χέρι ρε σεις
moto gastronomy.gr
endopandou
19/10/2014, 20:04
μαρέσει ρε σεις που έχετε γράψει παράπονα μέχρι και στο ''πάμε πάλι'' για το πόσο πεινασμένοι και στερημένοι γυρνάτε από τις εκδρομές και θέλατε και ορεκτικά? :tooth:
Τάπερ ρε καθάρματα. ΤΑ-ΠΕΡ :p
Billymuse
19/10/2014, 20:22
μαρέσει ρε σεις που έχετε γράψει παράπονα μέχρι και στο ''πάμε πάλι'' για το πόσο πεινασμένοι και στερημένοι γυρνάτε από τις εκδρομές και θέλατε και ορεκτικά? :tooth:
Τάπερ ρε καθάρματα. ΤΑ-ΠΕΡ :p
Που να έβλεπες τη προηγούμενη κυριακή το όργιο στην Ευβοια(όχι τοτε που δεν φάγαμε..;))
congate7
19/10/2014, 20:26
Ψαρικα ορεκτικό και κοψιδια κυρίως... Μότο.γρ γαστρονομία.
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Μικέ τα εργαλεία ήταν στη θέση τους και στην επιστροφή
endopandou
19/10/2014, 20:26
Που να έβλεπες τη προηγούμενη κυριακή το όργιο στην Ευβοια(όχι τοτε που δεν φάγαμε..;))
Πήγατε κάποιοι εκλεκτοί μυστική βόλτα Εύβοια για μασαμπούκες? Γι αυτό έχεις γίνει σα ντη χοντρή του θησαυρού ρε :tooth:
Billymuse
19/10/2014, 20:32
Πήγατε κάποιοι εκλεκτοί μυστική βόλτα Εύβοια για μασαμπούκες? Γι αυτό έχεις γίνει σα ντη χοντρή του θησαυρού ρε :tooth:
Eίχε Gp τότε για αυτο δε σου είπα δεν ηθελα να σε αποσπάσω απο τη θεία φωνή του Διατσίδη..
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Μικέ τα εργαλεία ήταν στη θέση τους και στην επιστροφή
τι να το κανω? αφου στο πηγαινε δε σταμάτησες να φορτωσουμε κανα δυο.....
endopandou
19/10/2014, 20:38
Eίχε Gp τότε για αυτο δε σου είπα δεν ηθελα να σε αποσπάσω απο τη θεία φωνή του Διατσίδη..
Φάλα... γι αυτό και εγώ δε νθα σε καλέσω την επόμενη Κυριακή στις 10 να δούμε μαζί τον αγώνα στο γνωστό μέρος... :kiss: Μόνο ο Τζανής θα έρθει. :smokin:
congate7
19/10/2014, 20:41
τι να το κανω? αφου στο πηγαινε δε σταμάτησες να φορτωσουμε κανα δυο.....
Έχω και εγώ το άλλοθι μου, δεν είχα ενημερωθεί
Billymuse
19/10/2014, 20:44
Φάλα... γι αυτό και εγώ δε νθα σε καλέσω την επόμενη Κυριακή στις 10 να δούμε μαζί τον αγώνα στο γνωστό μέρος... :kiss: Μόνο ο Τζανής θα έρθει. :smokin:
Καλη ακρόαση :look: