View Full Version : τι παιζει με τις φωτο???
ironcross
14/10/2014, 00:41
καλησπερα μαγκες..προσπαθω να ανεβασω καμια φωτο στο forum αλλα με το που κανω
upload μου βγαζει οτι δε μπορει να ανεβει..μηπως ξερετε τι παιζει??θελει συγκεκριμενο τυπο αρχειου??
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 00:43
Θελει μεχρι ενα συγκεκριμενο μεγεθος. Καπου στο 1ΜΒ. Τσεκαρε αν ειναι πιο μεγαλες και αν ναι μικρυνε την αναλυση.
ironcross
14/10/2014, 11:38
ευχαριστω bob..μηπως ξερεις και πως να μικρυνω την αναλυση??? :D
ευχαριστω bob..μηπως ξερεις και πως να μικρυνω την αναλυση??? :D
Άνοξε την φωτό με την ζωγραφική (paint, αγγλιστί, ΟΛΑ τα windows την έχουν) και πάτα στο κουμπί resize η αλλαγή μεγέθους και βάλε ένα μικρότερο νούμερο μέχρι να πετύχεις λίγο κάτψ από το όριο που ζητάει το φόρουμ
Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα επεξαργασίας εικόνας. Εχεις κανένα; Π.χ. το paint που είναι ενσωματωμένω στα Windows. Αυτό έχει ένα κουμπάκι "resize". Το πατάς και τα λοιπά είναι αυτονόητα...
Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα επεξαργασίας εικόνας. Εχεις κανένα; Π.χ. το paint που είναι ενσωματωμένω στα Windows. Αυτό έχει ένα κουμπάκι "resize". Το πατάς και τα λοιπά είναι αυτονόητα...
Αργοκίνητο κουλάδι :p
Αργοκίνητο κουλάδι :p
Γέεερααασσαααααα!
καλησπερα μαγκες.......μηπως ξερετε τι παιζει????
κοιτα....
καιρο τωρα την παλαμαριαζω και γω αλλα μαλλον εχει γκομενο και μου τα μασαει.
:bawl:
ironcross
14/10/2014, 13:28
μαγκες..ευχαριστω για την βοηθεια τελικα εγινε η δουλεια με την ζωγραφικη..o bowleno πιο απλος και γρηγορος..nathair απλα ειχε μια ''ταλαιπωρια'' παραπανω...
απο εκει και περα δε ξερω τιποτα..:beer:
να στε καλα ευχαριστω..!!!
μαγκες..ευχαριστω για την βοηθεια τελικα εγινε η δουλεια με την ζωγραφικη..o bowleno πιο απλος και γρηγορος..nathair απλα ειχε μια ''ταλαιπωρια'' παραπανω...
απο εκει και περα δε ξερω τιποτα..:beer:
να στε καλα ευχαριστω..!!!
:beer:
η ζωγραφική είναι για κάτι παληκάρια που έχουν ακόμη xp ξέρω γω.Ψάξε και δούλεψε με το on line pixlr express και ένας νεός ευκολος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου.
Μα όλα εγω;