View Full Version : Κλεμμένο από διπλα αλλά αξίζει να μπει και εδώ.
zannisvel
14/10/2014, 15:20
Κλεμμένο από διπλα αλλά αξίζει να μπει και εδώ.
Δεν ανακαλυψαμε το τροχο, αλλα σιγουρα πειθει και αυτους που παραμενουν ρομαντικοι και νομίζουν οτι δε γινονται αυτα γυρω μας...
Ειμαι γραφειο και δε μπορω να κανω Print screen. Sorrry.
:beer:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5419382/
και
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5590047/
akis_trevor
14/10/2014, 15:28
με τον συγκεκριμενο εχω παρομοια πειρα με μια ανταλλαγη που εκανε ο αδερφος μου ενα βερσυς και απο 50.000χλμ πηγε στα μισα.
και τοτε ειπα οτι απο εμπορο δεν παιρνω μηχανακι,τελος!
zannisvel
14/10/2014, 15:29
με τον συγκεκριμενο εχω παρομοια πειρα με μια ανταλλαγη που εκανε ο αδερφος μου ενα βερσυς και απο 50.000χλμ πηγε στα μισα.
και τοτε ειπα οτι απο εμπορο δεν παιρνω μηχανακι,τελος!
Ξερω οτι τα εχουμε πει 100 φορες, αλλα νομιζω αυτη ειναι χειροπιαστη αποδειξη της κομπινας και γιάυτο το εβαλα.
Allst@rf
14/10/2014, 15:34
Δλδ, παιρνεις τον ιδιοκτητη οτι θελεις να τη δεις, το κανονιζετε, την βλεπεις και ΛΟΓΙΚΑ γραφει 49. 000 χλμ. Οκ του λες ξαναμιλαμε.
Στο καπακι παιρνεις τον εμπορο και του λες οτι θες να δεις τι μοτο. Ενταξει περαστε απο το καταστημα. Την βλεπεις και γραφει ΤΙΙΙΙ;
κατι δε καταλαβαινω...
zannisvel
14/10/2014, 15:37
Δλδ, παιρνεις τον ιδιοκτητη οτι θελεις να τη δεις, το κανονιζετε, την βλεπεις και ΛΟΓΙΚΑ γραφει 49. 000 χλμ. Οκ του λες ξαναμιλαμε.
Στο καπακι παιρνεις τον εμπορο και του λες οτι θες να δεις τι μοτο. Ενταξει περαστε απο το καταστημα. Την βλεπεις και γραφει ΤΙΙΙΙ;
κατι δε καταλαβαινω...
Υποθετω οτι ο ιδιωτης προσπαθουσε να το πουλησει καιρο, στο car λεει 27 μερες, ενω στου εμπορου 8 ωρες. Τωρα ή για ανταλαγή πηγε ή ποιος ξερει.
akis_trevor
14/10/2014, 15:39
Ξερω οτι τα εχουμε πει 100 φορες, αλλα νομιζω αυτη ειναι χειροπιαστη αποδειξη της κομπινας και γιάυτο το εβαλα.
και πολυ καλα εκανες...απλα αναφερω την δικια μου εμπειρια...
@allstarf:η ο ιδιωτης ξεχασε να διορθωσει την αγγελια η ο εμπορος λεει εχω κι ενα στρωμα αλλα το περιμενω αυριο πχ αν υπαρξει καποιος ενδιαφερομενος,του το δειχνει και σε φωτο,του γυρναει τα χλμ και το μοστραρει..
ο ιδιοκτήτης αντάλλαξε εχθές το μηχανάκι του. Σήμερα μπήκε για πώληση από τον έμπορο και βρίσκεται στην έκθεση...
λέτε ο ιδιοκτήτης πριν τη δώσει στο βύνιο να κατέβασε τα χιλιόμετρά του και να ξέχασε να την κατεβάσει από το ίντερνετ....????
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
μόνο ο πρώην ιδιοκτήτης μπορεί να του κάνει μήνυση.... τίποτε και κανείς άλλος....
Lioulios
14/10/2014, 15:44
O 1ος ιδοκτήτης πήρε άλλη μοτο από εκεί .Την 1η την έκανε ανταλαλαγη από το καταστημα που βλέπουμε και έδωσε την διαφορά για την άλλη . Η πρώην του μηχανή αυτή την στιγμή έχει καταβασμένα τα χλμ και δεν βρίσκεται στην κατοχή του ..... Απλά δεν έσβησε την αγγελία που είχε βάλει ....
..Τελευταία επεξεργασία 27 μέρες πριν .... Στο καρ σε μερικές μέρες θα πέσει από μόνη της και θα μήνει να στέκει αυτή του ΈμπορΑαααα με τα 11.000 χλμ ....ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑ !!!!!!!!
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 15:45
χαχααχα!! Ξεφτιλα!!! Στειλε το λινκ απο την παλια αγγελια στο ******* να φρικαρει!!! :lol::lol:
Lioulios
14/10/2014, 15:49
Εγώ θέλω να βλέπω το νήμα αυτό ΕΔΩ να υπάρχει και να το βλέπουνε όλοι ..... Αν ως δια μαγείας ... εξαφανιστεί , το ίδιο θα πράξω και εγώ .
Και να του αλλάξουνε και τον τίτλο , για να βγαίνει σε τυχών αναζήτηση .
γιατί να εξαφανιστεί... δεν τίθεται θέμα προσβολής, ή δυσφήμισης... είναι καθαρή καταγραφή των γεγονότων....
zannisvel
14/10/2014, 16:11
γιατί να εξαφανιστεί... δεν τίθεται θέμα προσβολής, ή δυσφήμισης... είναι καθαρή καταγραφή των γεγονότων....
Και δεν εχουμε αναφερει καν τον εμπορο ετσι ωστε το google να το βγαλει σαν αποτελεσμα, και δε νομιζω οτι εχουμε κανει κατι μεμπτο συμφωνα με τους κανονισμους του foroum.
Δεν πρόκειται το θρεντ να φύγει εκτός αν μας ζητηθεί με εισαγγελική παραγγελία σε περίπτωση που κάποιος ζητήσει την ποινική και αστική δίωξη αυτού που το δημιουργησε.
Ο οποίος φυσικά και θα μπορέσει να αποδείξει στο δικαστήριο ότι τα δύο μηχανάκια είναι το ίδιο.
Αν ναι, μαγκιά του. Αν όχι (και σε περίπτωση που κάποιος τον κυνηγήσει νομικά), τον λυπάμαι.
zannisvel
14/10/2014, 16:12
και πολυ καλα εκανες...απλα αναφερω την δικια μου εμπειρια...
@allstarf:η ο ιδιωτης ξεχασε να διορθωσει την αγγελια η ο εμπορος λεει εχω κι ενα στρωμα αλλα το περιμενω αυριο πχ αν υπαρξει καποιος ενδιαφερομενος,του το δειχνει και σε φωτο,του γυρναει τα χλμ και το μοστραρει..
:beer::beer:
Δεν πρόκειται το θρεντ να φύγει εκτός αν μας ζητηθεί με εισαγγελική παραγγελία σε περίπτωση που κάποιος ζητήσει την ποινική και αστική δίωξη αυτού που το δημιουργησε.
Ο οποίος φυσικά και θα μπορέσει να αποδείξει στο δικαστήριο ότι τα δύο μηχανάκια είναι το ίδιο.
Αν ναι, μαγκιά του. Αν όχι (και σε περίπτωση που κάποιος τον κυνηγήσει νομικά), τον λυπάμαι.
μα δε γραφει πουθενα οτι τα μηχανακια ειναι ιδια
απλα παραθετει δυο αγγελιες και οποιος εχει ματια βλεπει
μα δε γραφει πουθενα οτι τα μηχανακια ειναι ιδια
απλα παραθετει δυο αγγελιες και οποιος εχει ματια βλεπει
Ναι, καλη ατάκα "Κύριε πρόεδρα, εγώ δεν ειπα κάτι"...
zannisvel
14/10/2014, 16:19
To πρωτο link διαγραφηκε.
o_gavros
14/10/2014, 16:21
To πρωτο link διαγραφηκε.
το δευτερο διεγράφη. του ιδιώτη η αγγελία παραμένει ενεργή.
είναι τραγικα εξωφθαλμο το σκηνικό..
Προφανώς κάποιος το σφύριξε στον έμπορΑ... :lol:
Κατά τα λοιπά ισχύει αυτό:
Ναι, καλη ατάκα "Κύριε πρόεδρα, εγώ δεν ειπα κάτι"...
Μια χαρά απάντηση είναι.... :p
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 16:31
Διαγραφηκε γιατι καποιος θα του εστειλε μηνυμα μαλλον και θα τον ξεφτελισε. :giggle:
Κατσε τωρα γιατι τον βαλατε σε εξοδα τον ανθρωπο, να βγαλει αυτοκολητα, να αλλαξει σελα (μπορει και πλαστικα) κλπ κλπ. Αυριο θα ειναι ενα νεο στρωμα με ακομα λιγοτερα χλμ! :tooth::tooth::tooth:
Οποιος το αναγνωρισει αυριο και το ποσταρει κερδιζει κατεβασμα χλμ τζαμπα στο κοντερ του!
Γενική παρατήρηση προς όλους: Δεν είναι τι "ξέρουμε" αλλά τι μπορούμε να αποδείξουμε σε μια αίθουσα δικαστηρίου. Τα εξώφθαλμα κλπ δεν πιάνουν εκει μέσα ειδικά αν ο δικηγόρος του κατήγορου είναι λιγο απόφοιτος κάποια νομικής σχολής.
Κι επειδή τα φόρα δεν ειναι κάποια μυστικά τσατ ρουμς που τα λένε μεταξύ τους τα μέλη ενός κλαμπ, τότε θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεχτικοί όταν θίγουμε τη επαγγελματική ζωή του άλλου, για να μην γίνει η δική μας ζωή κόλαση.
Δεν εχω κάτι άλλο να πω επί του θέματος.
Γενική παρατήρηση προς όλους: Δεν είναι τι "ξέρουμε" αλλά τι μπορούμε να αποδείξουμε σε μια αίθουσα δικαστηρίου. Τα εξώφθαλμα κλπ δεν πιάνουν εκει μέσα ειδικά αν ο δικηγόρος του κατήγορου είναι λιγο απόφοιτος κάποια νομικής σχολής.
Κι επειδή τα φόρα δεν ειναι κάποια μυστικά τσατ ρουμς που τα λένε μεταξύ τους τα μέλη ενός κλαμπ, τότε θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεχτικοί όταν θίγουμε τη επαγγελματική ζωή του άλλου, για να μην γίνει η δική μας ζωή κόλαση.
Δεν εχω κάτι άλλο να πω επί του θέματος.
AYTO λέγεται σαμποτάρισμα του δικηγορικού επαγγέλματος...! :p
AYTO λέγεται σαμποτάρισμα του δικηγορικού επαγγέλματος...! :p
Με το παρδόν, νόμιζα ότι ήτο λειτούργημα....
υπαρχει νομος που να απαγορευει να ποσταρεις δυο αγγελιες χωρις να σχολιαζεις;
παρανομο θα ηταν αν εβγαζε κανεις φωτογραφιες κρυφα
οι αγγελιες ειναι αναρτημενες ηδη και η επωνυμια που φαινεται ειναι εκει για αυτο τον σκοπο:look:
παρανομο θα ηταν αν εβγαζε κανεις φωτογραφιες κρυφα
οι αγγελιες ειναι αναρτημενες ηδη και η επωνυμια που φαινεται ειναι εκει για αυτο τον σκοπο:look:
Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω, δεν ειμαι νομικός.
Με το παρδόν, νόμιζα ότι ήτο λειτούργημα....
Τ'Γάμσς ΜΑΕΘΡΑΤ:lol:
Allst@rf
14/10/2014, 17:48
Και εμενα η ενσταση μου εκει ηταν...
Μπορει να φαινεται το προφανες αλλα ποτε δε ξερεις...
Οποτε με καλυπτει απολυτα ο σναιπερ...
Το βρήκα πολύ χρήσιμο το θέμα.Φίλος που δεν ασχολείται με forums,internet κλπ μιυ συζήταγε πρόσφατα για αγορά από το συγκεκριμένο έμπορο..
Τα κράτησα με ss στο κινητό να του τα δείξω :)
ΟΧΙ. Τις ποστάρεις και ό,τι θέλει ο καθένας συμπεραίνει. Μπορείς να υποθέσεις πως είναι και μονοωικά δίδυμα. :p
απαραδεκτος...εγω το πηρα καινουριο απο εκει...
ελπιζω να ειχε μονο 30.000 km...:cry::cry:
SHOOTER045
14/10/2014, 19:37
Το ότι κατεβηκε η αγγελία του εμπόρου
Είναι ένδειξη
Όχι απόδειξη
SHOOTER045
14/10/2014, 20:01
Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα
Φίλος αγόρασε προ μηνός ΤΑ600 από κατάστημα
Προσεγμένο καθαρό με έξτρα κλπ
Δεν ξέρει πολλά από μηχανολογικα, η εμπειρία του ήταν ένα σκούτερ Yamaha Cygnus
Έ λοιπόν το ΤΑ Φρακαρε
Χωρίς να το ζοριζει,χωρις να έχει κάνει ταξίδια κλπ
Μάλλον τσίμπαγε λάδια και έγινε το κακό
Τώρα τι γίνεται?
Το θέλει ένα χέρι ο συγκεκριμένος?
Κλεμμένο από διπλα αλλά αξίζει να μπει και εδώ.
Δεν ανακαλυψαμε το τροχο, αλλα σιγουρα πειθει και αυτους που παραμενουν ρομαντικοι και νομίζουν οτι δε γινονται αυτα γυρω μας...
Ειμαι γραφειο και δε μπορω να κανω Print screen. Sorrry.
:beer:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5419382/
και
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5590047/
Ουουυυυυυ ρε μαυροκουκουλα Αρτεμη........
μας χαλας την μπιζνα.......:D
Έ λοιπόν το ΤΑ Φρακαρε
Τώρα τι γίνεται?
αν δεν ειχε σχεση με μηχανολογικα και δεν πηγε και σε μηχανικο για ελεγχο σε μεταχειρισμενο πηγαινε γυρευοντας
αν αφησεις το αμαξι σου με τα κλειδια πανω αφυλακτο δεν φταιει ο κλεφτης:rolleyes:
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 21:53
Ναι ρε συ αλλα το πηρε απο εμπορο που υποτιθεται θα επρεπε να ξερει σε τι κατασταση ειναι το μηχανακι. Και δεν νομιζω ο εμπορας να του 'πε: "Φιλαρακι δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση ειναι" ή "μεγαλε, θα κανεις καμια 500 χλμ και θα κολλησει!"
Μαλλον του 'πε: "αστερι ειναι φιλε, απειραχτο, αζοριστο, απροβληματιστο, σαν καινουργιο. Το 'χε απο καινουργιο ενας γιατρος γνωστος μου 60 χρονων να πηγαινει καμια βολτα το Σαββατοκυριακο"
Και φυσικα και να ξεχασεις τα κλειδια πανω στη μιζα και να στο κλεψουν, ναι μεν εισαι τρομπας (αλλα μπορει να συμβει σε ολους) αλλα φυσικα ΦΤΑΙΕΙ ο κλεφτης.
Και φταει και που πρεπει να 'χεις το νου σου συνεχεια μη στο αρπαξουν και να βαζεις disclock, συναγερμους, λουκετα, gps, ναρκες, καρφια στη σελα κλπ.
tsompanis
14/10/2014, 21:55
αν δεν ειχε σχεση με μηχανολογικα και δεν πηγε και σε μηχανικο για ελεγχο σε μεταχειρισμενο πηγαινε γυρευοντας
αν αφησεις το αμαξι σου με τα κλειδια πανω αφυλακτο δεν φταιει ο κλεφτης:rolleyes:
παίζει το σενάριο το κατάστημα να μην γνωρίζει εσωτερικά το μοτέρ της μηχανής.ούτε μπορεί να ανοίγει κινητήρα στο κάθε μηχανάκι που κρατάει.
Το θέμα όμως με τις δυό αγγελίες είναι καραμπινάτο. και αν ήμασταν κράτος της προκοπής θα έπρεπε να του είχαν σχίσει την πατούρα.
Επειδή όμως δεν είμαστε του την σχίζουμε εμείς...
και αν πήγαινε να την παίξει σε μένα και στα δικαστήρια θα τον τραβούσα και τις σφαλιάρες του θα άρπαζε
παίζει το σενάριο το κατάστημα να μην γνωρίζει εσωτερικά το μοτέρ της μηχανής.ούτε μπορεί να ανοίγει κινητήρα στο κάθε μηχανάκι που κρατάει.
Το θέμα όμως με τις δυό αγγελίες είναι καραμπινάτο. και αν ήμασταν κράτος της προκοπής θα έπρεπε να του είχαν σχίσει την πατούρα.
Επειδή όμως δεν είμαστε του την σχίζουμε εμείς...
και αν πήγαινε να την παίξει σε μένα και στα δικαστήρια θα τον τραβούσα και τις σφαλιάρες του θα άρπαζε
ευτυχως εχουμε ματια και βλεπουμε!!
οχι πως δεν τα ξερουμε..αλλα καλα κανουν και τα βγαζουν οι αλλοι
το βλεπω να κλειδωνει..οσονουπω..:a18:
Lioulios
15/10/2014, 01:15
Παιδιά ... Ο συγκεκρημένος είναι από τους πιο γνωσούς και ίσως και ο πιο προβεβλημενος στο μεγαλύτερο σάιτ αγοροπωλησιών της χώρας .... Το να πέφτει σε τέτοιο ατόπημα ....Εμένα μου θυμίζει τον Μαλάκα τον πρώην υπουργό μεταφορών να έχει ψεύτικες πινακίδες στο τζιπάκι του .
Αν ήμουν του σάιτ (του καρ ) , θα τον πέταγα έξω .... Εκεί τους θέλω τους μάγκες .
endopandou
15/10/2014, 07:18
zannisvel ευχαριστούμε που μας βοηθάς να ξεχωρίσουμε τους καλούς επαγγελματίες από τα λαμόγια που λυμαίνονται τον χώρο. (με σχετική προσοχή πάντα, δεν είμαστε και δήμιοι...) :beer:
Δεν χρειάζεται τόσος φόβος για νομικές συνέπειες παίδες. Ίσα ίσα που το ξεμπρόστιασμα αποδεικνύεται πάντα πως το τρέμουν οι απατεώνες.
....
Δεν χρειάζεται τόσος φόβος για νομικές συνέπειες παίδες. Ίσα ίσα που το ξεμπρόστιασμα αποδεικνύεται πάντα πως το τρέμουν οι απατεώνες.
Aυτό να το πεις σε κάποιο παλιότερο παιδί εδώ μέσα που κρίθηκε τελικά ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ολη η αγορα ξερει τι παιζει.
Μονο τα χαιβανια πανε απο κει.
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήρανε και το βόδι δηλαδη η φάση. Κάνει ο εμπορας την ραδιουργία του και βρίσκεις μπελά επειδή το είδες και το ανέφερες. Ενώ οταν θα πάει ο αλλος να το αγοράσει και θα το φάει στην μάπα ολα καλα ετσι;
Να ξέρουμε αν ειναι να δημιουργήσουμε ενα account εδώ στο forum και να μπαινουμε απο tor και IP νησιά καϊμάν να ποστάρουμε τετοια πράγματα ΜΗΝ βρουμε και τον μπελά μας. Δεν νομίζω να ερχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του forum...
endopandou
15/10/2014, 10:08
Ο προσεκτικός τρόπος που έγινε το ποστάρισμα-ξεμπρόστιασμα εδώ δεν είναι πάτημα για την οποιαδήποτε νομική δίωξη. Δεν χρειάζονται άλλα accounts...
SHOOTER045
15/10/2014, 10:10
Να αναφέρω ότι στις πολιτισμένες χώρες, συνάδελφοι τού χάνουν το μαγαζί τούς γι αυτό τον λόγο
Γνωρίζω περίπτωση στην Γερμανία
Έ λοιπόν το ΤΑ Φρακαρε
Τώρα τι γίνεται?
Νόμος 3043/2002, δημοσιευμένος στο ΦΕΚ Α' 192/21.08.2002...
SHOOTER045
15/10/2014, 10:57
Ευχαριστώ Θωμά
Το έστειλα ήδη στον άμεσα ενδιαφερόμενο
peterTHErider
15/10/2014, 11:34
Ευχαριστώ Θωμά
Το έστειλα ήδη στον άμεσα ενδιαφερόμενο
Συνοπτικα ρε shooter τι λεει ο νομος να εχουμε μια ιδεα...
Συνοπτικα ρε shooter τι λεει ο νομος να εχουμε μια ιδεα...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=34974
peterTHErider
15/10/2014, 12:13
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=34974
Ευχαριστω!να κανω μια χαζη ερωτηση....αυτο ισχυει και για τα μεταχ.?δηλαδη αγοραζω ενα μηχανακι 10 ετων,η μαντρα απο νομο ειναι υποχρεωμενη για διετη εγγυηση?
pipe_smoker
15/10/2014, 12:20
Δεν αναφέρομαι σε καμία συγκεκριμένη μοτό και σε κανένα συγκεκριμένο κατάστημα.
Αλλά όποιος έχει την εντύπωση ότι το κατέβασμα των χιλιομέτρων δεν πάει σύννεφο δεν είναι ρομαντικός. Θα έλεγα τί είναι αλλά δε μου το επιτρέπει η Ελληνοχριστιανορθόδοξη ανατροφή μου.
Και δεν το κάνουν μόνο οι εμπΟροι.
Το ζητάνε και οι ίδιοι οι ιδιώτες πωλητές για να σπρώξουν το όχημά τους. Όχι μόνο οι κακοί που είναι στη φυλακή. Κόσμος και ντουνιάς. Ζουν αναμεσά μας.
Συνομιλία με γνωστό που προσπαθεί να πουλήσει το αυτοκίνητό του.
Τον βλέπω μια μέρα με κάτι μούτρα μέχρι κάτω μες στην ντροπή λες και τον είχαν πιάσει να κάνει μπανιστήρι στις γυναικείες τουαλέτες.
-Τί έπαθες ρε μαλάκα.
-Πήγα το αμάξι για να κατεβάσουν χιλιόμετρα.
-Πώς κι έτσι?
-Γιατί όλα όσα έβλεπα στο καρ ίδιας χρονολογίας, ολόιδια με το δικό μου είχαν τα μισά από όσα είχα εγώ. Πόσο να ρίξω άλλο την τιμή? Ε έριξα κι εγώ τα χλμ και τα πήγα κι εγώ στα μισά μπας και πάρει κανείς κανά τηλέφωνο.
Πέφτω απο τα σύνεφα.... Γίνονται αυτά;;;
Τι; Παλιότερα με τα κοντέρ με τις ντίζες πηγαινε το μπλακεντερ σύνεφο; (σημερα θες άλλο εργαλείο ακούω, χάιτεκ)
Wow... Η ανακάλυψη του τροχου ή τη φωτιας έπεται;
pipe_smoker
15/10/2014, 12:26
Wow... Η ανακάλυψη του τροχου ή τη φωτιας έπεται;
Όχι.
Σε λίγο θα μάθουμε ότι αν δεν αγοράζεις κάθε ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία, μπορεί να έχεις πέσει θύμα σπείρας κλοπής μοτοσυκλετών και να καταλήξεις κλεπταποδόχος μεταχειρισμένου ελατηρίου πλαϊνού σταντ.
Γιατί τις κλέβουν και τις πουλάνε για ανταλλακτικά λένε οι κακές οι γλώσσες.
Αυτο με τα χιλιομετρα εχει καταντησει αηδια.
Ομως φταινε και σε μεγαλο βαθμο, οι υποψηφιοι "γαμπροι" καθ'οτι ολοι θελουν μεταχειρισμενο-αμεταχειριστο.
Συγκεκριμενα (το εχω ξαναγραψει εδω μεσα) εχω το επαγγελματικο μου αυτοκινητο αγγελια στο γνωστο site.
Οι περισσοτεροι οταν ακουνε τα χιλιομετρα που εχει κανουν πισω.Τους εξηγω οτι υπαρχει πληρες αρχειο συντηρησης το οποιο ειναι στην διαθεση τους και οτι δεν ειναι φυσιολογικο τετοιας κατηγοριας οχημα(επαγγελματικο) και συγκεκριμενης χρονολογιας να μην εχει γραμμενα χιλιομετρα.
Στο περιπτερο να πηγαινα καθε μερα για τσιγαρα ποιο πολλα χλμ θα εγραφα απο αντιστοιχα οχηματα που ειναι αναρτημενα στο site.
Οπτικα το οχημα μου ειναι αψογο και τιποτα δεν μαρτυρα τα χιλιομετρα του και φιλοι-γνωστοι μου λενε να κατεβασω το κοντερ στο 1/3 των πραγματικων χλμτρων αν θελω να το πουλησω.
Τι να πω ..........θελει ο Ελληνας το παραμυθι του ρε παιδι μου.............
Ευχαριστω!να κανω μια χαζη ερωτηση....αυτο ισχυει και για τα μεταχ.?δηλαδη αγοραζω ενα μηχανακι 10 ετων,η μαντρα απο νομο ειναι υποχρεωμενη για διετη εγγυηση?
Ναι, ισχύει αλλά για 6 μήνες και όχι 2 χρόνια.
pipe_smoker
15/10/2014, 12:48
Ομως φταινε και σε μεγαλο βαθμο, οι υποψηφιοι "γαμπροι" καθ'οτι ολοι θελουν μεταχειρισμενο-αμεταχειριστο.
Σωστό.
Φαύλος κύκλος είναι.
Κι όσο κι αν ξέρουν ότι τα χιλιόμετρα είναι γυρισμένα, προτιμούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι μπορεί και να μην είναι, παρά να βλέπουν 6ψήφια νούμερα στο κοντέρ.
Έ λοιπόν το ΤΑ Φρακαρε
Τώρα τι γίνεται?
Απο οσο ξερω οι εμποροι ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν εγγυηση 1 χρονο,αρα το παει πισω και του το τριβει.
Pan (dvs)
15/10/2014, 14:11
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=4414&s=
nauagios
15/10/2014, 14:13
καλησπερα παιδια, θελω ενα πμ το ονομα του κυριου γιατι δεν προλαβα την αγγελια. αν και νομιζω καταλαβα.
tsompanis
15/10/2014, 14:15
Σωστό.
Φαύλος κύκλος είναι.
Κι όσο κι αν ξέρουν ότι τα χιλιόμετρα είναι γυρισμένα, προτιμούν να πείσουν τους εαιυτούς τους ότι μπορεί και να μην είναι, παρά να βλέπουν 6ψήφια νούμερα στο κοντέρ.
αυτη ειναι μια πολυ καλη παρατηρηση!
Και η αγγελια του teogtp μου εκανε εντυπωση.και η κατασταση του αυτο/του και η ειλικρινια στα χλμ.
Pan (dvs)
15/10/2014, 14:16
καλησπερα παιδια, θελω ενα πμ το ονομα του κυριου γιατι δεν προλαβα την αγγελια. αν και νομιζω καταλαβα.
Παρε απο την αρχη το θεμα και δες τις φωτο.
Αγοράζει ένας ένα μηχανάκι.... καινουργιο, κούτα... κάνει 30.000 αι το πουλάει για να πάρει τη χάρλεη των ονειρων του. Αλλά επειδή είναι Καφασάκι μετά απο 3.000 του κολλάει ο κινητήρας του καινουργιου ιδιοκτητη αλλα δεν ξέρει τους νόμους οποτε πάει στο μάστορα, του λέει ένα μυθικό ποσό και κιτρινίζει....
- Και τι κάνουμε τώρα μάστορα;
- Ελα μην κάνεις έτσι, θα την βρουμε την άκρη. Αλλάζουμε κινητήρα.
- Ναι; Μπορουμε;
- Φυσικά ρε αδερφέ, ουτε καν στο υπουργειο δεν πας πλεον.
- Ναι;
- Ωχου τωρα.... Θες
- Μέσα!
Ερχεται ο κινητήρας, τον φοράει πάνω όλα κομπλε...
- Ρε μάστορα όλα καλα;
- Κομπλέ φίλος, γυρισα και τα χιλιομετρα στο κοντέρ να ξέρεις για τα σέρβις.
- εεεεεχχμμμμμμ
- Ε τι; Πένα το μοτέρ, το κοιταξα εγώ, του έκανα και σερβις λαδια ξυδια βαλβίδες κλπ, σαν να είναι με ο χλμ λέμε
- Ελα ρε μπράβο!!!!! και στα ποσα το γύρισες το μοτέρ;
- Στο 0! τι λέμε τόση ώρα;
- Και πόσα είχε πριν;;;
- Δεν ξέρω 50.000 μου είπαν αλλά οκ, με 500€ καινουργιο μοτέρ ε;
- Ελα οκ μια χαρά...
Και παρόλο που το καφασάκι άντεξε αλλους 9 μηνες χρόνια στα χερια του αποφασίζει κι αυτός να παρει Χάρλεη και το πουλάει.
"Πωλειται, σε αριστη κατάσταση, 7.500 χλμ"
Το παραπάνω είναι φανταστικό περιστατικό. Αλλά καλό ε;
SHOOTER045
15/10/2014, 14:42
Παίζουν και τέτοια
Στο παπί με τι μοτέρ λιφαν, είχα φτάσει τις 8.000 χλμ
Το καλοκαίρι που έβαλα μπροστινό φρενα,φαναρι
Έσπασα την βελόνα κοντέρ
Άλλαξα καντράν
Τώρα έχω 600+ άρα καινούριο το μοτέρ
pipe_smoker
15/10/2014, 14:45
Αλλά καλό ε;
Γαματο.
Και με ηθικο διδαγμα!
Οποιος εκανε τη μαλακια κι εμπλεξε με καβασακια το γυρισε στις χαρλεη:tooth:
SHOOTER045
15/10/2014, 14:49
Απο οσο ξερω οι εμποροι ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν εγγυηση 1 χρονο,αρα το παει πισω και του το τριβει.
Το πράγμα περιπλεχτηκε
Δηλαδή το μηχανάκι το είχε αφήσει εκεί ιδιώτης μετά από ανταλλαγή, η άδεια ήταν στον ιδιώτη
Ο έμπορος είχε μόνο εξουσιοδότηση στα χέρια του
Τι γίνεται τώρα?
Σε τηλεφωνική επικοινωνία
Έπλενε τα χέρια τού, απλά
Τα ρίξε στον άλλο ( ιδιώτη ) τι γίνεται τώρα?
Γαματο.
Και με ηθικο διδαγμα!
Οποιος εκανε τη μαλακια κι εμπλεξε με καβασακια το γυρισε στις χαρλεη:tooth:
Αν σε πω μλκ θα φαω ban;:bawl:
- Ρε μάστορα όλα καλα;
- εεεεεχχμμμμμμ
- Ε τι; Πένα το μοτέρ, το κοιταξα εγώ, του έκανα και σερβις λαδια ξυδια βαλβίδες κλπ, σαν να είναι με ο χλμ λέμε
- Και πόσα είχε πριν;;;
- Ελα οκ μια χαρά...
Δεν είναι τόσο ακραίο πάντως,φίλος με tdm 850 έλυσε όλο το μοτέρ,άλλαξε τα πάντα μέσα και μετά το έστρωνε πάλι από την αρχή ουσιαστικά με 0 χιλιόμετρα.
Το έκανε για την πάρτυ του βέβαια,όχι για πώληση..
pipe_smoker
15/10/2014, 14:56
Αν σε πω μλκ θα φαω ban;:bawl:
Οχι.
Κατευθειαν γκιλοτινα:lol:
pipe_smoker
15/10/2014, 15:03
Δεν είναι τόσο ακραίο πάντως,φίλος με tdm 850 έλυσε όλο το μοτέρ,άλλαξε τα πάντα μέσα και μετά το έστρωνε πάλι από την αρχή ουσιαστικά με 0 χιλιόμετρα.
Παρτη του ή οχι, βλεπουμε οτι συμβαινουνε πολλα ομως.
Και καποια ειναι κι εν μερει δικαιολογημενα.
Αντε κι αλλαξε καποιος κινητηρα. Για την παρτη του. Αμα θελει να πουλησει καποια στιγμη?
Τα χιλιομετρα μονο στον κινητηρα "γραφουν". Αν εχω εγω ενα μηχανακι 10 χρονια και του πινω το αιμα και του βαλω καινουριο κινητηρα παει να πει οτι το μηχανακι ολοκληρο εχει 0χλμ?
Δε φθειρεται μονο ο κινητηρας με τα χιλιομετρα.
Οποτε το πιο τιμιο ειναι να πεις πουλαω μηχανακι με καινουργιο κινητηρα 5.000χλμ συνολικα ομως μαζι με τον παλιο το μηχανακι εχει γραψει 155.000χλμ.
Ε και τρεχα γυρευε.
(Δεν αναφερομαι στο φιλο σου εννοειται. Γενικα μιλαω.)
παντως με δεδομενο οτι ενας σιδεροφαγος μπορει να διαλυσει εναν κινητηρα σε 500χλμ ειναι λαθος να κοιταμε πρωτιστως τα χλμ σε μια αγορα
η προσωπικοτητα του ιδιοκτητη λεει πολλα για το μηχανακι του την οποια προσωπικοτητα φυσικα δεν μπορουμε να ελεγξουμε αγοραζοντας απο εμπορο
Συγκεκριμενα (το εχω ξαναγραψει εδω μεσα) εχω το επαγγελματικο μου αυτοκινητο αγγελια στο γνωστο site.
Οι περισσοτεροι οταν ακουνε τα χιλιομετρα που εχει κανουν πισω.Τους εξηγω οτι υπαρχει πληρες αρχειο συντηρησης το οποιο ειναι στην διαθεση τους και οτι δεν ειναι φυσιολογικο τετοιας κατηγοριας οχημα(επαγγελματικο) και συγκεκριμενης χρονολογιας να μην εχει γραμμενα χιλιομετρα.
Στο περιπτερο να πηγαινα καθε μερα για τσιγαρα ποιο πολλα χλμ θα εγραφα απο αντιστοιχα οχηματα που ειναι αναρτημενα στο site.
Οπτικα το οχημα μου ειναι αψογο και τιποτα δεν μαρτυρα τα χιλιομετρα του και φιλοι-γνωστοι μου λενε να κατεβασω το κοντερ στο 1/3 των πραγματικων χλμτρων αν θελω να το πουλησω.
Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης. Οτι ο Έλληνας αγοράζει με βάση τι γράφει το κοντέρ. Γράφει 25.000 χλμ το κοντέρ; Είναι πένα το μηχανάκι...τι κι αν τα δισκόφρενα έχουν γίνει τσιγαρόχαρτο...είχε χέρι τανάλια ο προηγούμενος...τι κι αν τα πλαστικά έχουν ασπρίσει απο τον ήλιο...το πάρκαρε έξω και πολλά πολλά άλλα...Ο σωστός αογραστής αγοράζει με την γενική κατάσταση της μοτοσυκλετάς/αυτοκινήτου, την εμπειρία του και κυρίως του βιβλίου σέρβις. Τώρα επειδή όλα μπορούν να γίνουν (και το βιβλίο σέρβις βρίσκεται/ξανασυμπληρώνεται), τώρα με το ΚΤΕΟ μοτό, θα ζητείται η κάρτα του ΚΤΕΟ. Εκει φαίνονται Κμ και η γενική κατάσταση της μοτο. Ας ελπίσουμε οτι θα περιορίσει τους επίδοξους απατεώνες...
SHOOTER045
15/10/2014, 15:31
Το πράγμα περιπλεχτηκε
Δηλαδή το μηχανάκι το είχε αφήσει εκεί ιδιώτης μετά από ανταλλαγή, η άδεια ήταν στον ιδιώτη
Ο έμπορος είχε μόνο εξουσιοδότηση στα χέρια του
Τι γίνεται τώρα?
Σε τηλεφωνική επικοινωνία
Έπλενε τα χέρια τού, απλά
Τα ρίξε στον άλλο ( ιδιώτη ) τι γίνεται τώρα?
Καμία λύση υπάρχει η όχι?
Καμία λύση υπάρχει η όχι?
Οι μεγαλόσωμοι φίλοι.... με έντονες προσωπικότητες ή είναι too much?
endopandou
15/10/2014, 15:38
Τα χιλιόμετρα που αναγράφει το κοντέρ είναι της μοτοσυκλέτας όχι του μοτέρ. Όποιος γυρνάει το κοντέρ σε μοτό που έκανε γενική στο μοτέρ το κάνει για την άμεση ή μελλοντική πώληση και όχι για πάρτη του
Όταν λες είναι της μοτοσυκλέτας πως το εννοείς?Σαν αφηρημένη έννοια?Γιατί εγώ σου μιλάω συγκεκριμένα ότι έχουν αλλαχτεί τα πάντα στο μηχανάκι,ότι αναλώσιμο και εξάρτημα υπάρχει με καινούριο.
Αυτό για την πώληση που λές δεν έχει βάση.Δε σκας 2.5-3κ σε ένα μηχανάκι που θα πουλήσεις στην καλύτερη 2κ.To αντιλαμβάνεσαι αυτό..
Αυτό γίνεται μόνο από μεράκι.
endopandou
15/10/2014, 16:22
Όταν λες είναι της μοτοσυκλέτας πως το εννοείς?Σαν αφηρημένη έννοια?Γιατί εγώ σου μιλάω συγκεκριμένα ότι έχουν αλλαχτεί τα πάντα στο μηχανάκι,ότι αναλώσιμο και εξάρτημα υπάρχει με καινούριο.
Αυτό για την πώληση που λές δεν έχει βάση.Δε σκας 2.5-3κ σε ένα μηχανάκι που θα πουλήσεις στην καλύτερη 2κ.To αντιλαμβάνεσαι αυτό..
Αυτό γίνεται μόνο από μεράκι.
Αφηρημένη έννοια είναι ''το εξάρτημα'' όχι η λέξη μοτοσυκλέτα που περιλαμβάνει τα εξαρτήματα. Εξάρτημα είναι και το πλαίσιο, το υποπλαίσιο, το πιρούνι το ψαλίδι, το τιμόνι, οι αναρτήσεις, τα πάντα σε ένα όχημα. Αν τα άλλαξε και αυτά συν όλα τα άλλα με καινούρια ο φίλος τότε η ανακατασκευή μπορεί να έχει αποτέλεσμα ένα καινούριο μοτό.
Αν όμως μιλάμε για μερική ανακατασκευή του μοτέρ και των αναλώσιμων τα χλμ στο καντράν εξακολουθούν να μην τα αφορούν και πρέπει να παραμείνουν ως είχαν.
Αυτό που λέω είναι η βάση, το τι θέλουν να πιστεύουν μερικοί που ανακατασκεύασαν μερικώς ένα μοτό είναι εντελώς αβάσιμο.
απλα πιανω τα γραφομενα σου.
πολυ προτιμοτερο ενα οχημα με πολλα χιλιομετρα σε λιγα χρονια παρα ενα οχημα με λιγα χιλιομετρα σε πολλα χρονια. ειναι θεμα παιδειας και εχουμε την μαλακια στον εγκεφαλο. πολα πραματα μαρτυραν τα πραγματικα χιλιομετρα.
παραδειγμα. το δικο μου αμαξι με μπολικα χιλιομετρα φορτωμενο του 2001 μοντελο εχει ακομα την μαμισια εξατμιση καζανακι. καθολου σκουρια ;)
επισης τωρα θα αλαξω δισκο πλατω. κι ο λογος ειναι επειδη εσπασε το ρουλεμαν. ο δισκος δεν εχει κανενα προβλημα κι ουτε πατιναρει. κοντα στα 400.000 χλμ και με 5 χρονια σε ακινησια καταθεση πινακιδων. (κι οχι δεν το πουλαω :D)
SHOOTER045
15/10/2014, 18:41
απλα πιανω τα γραφομενα σου.
πολυ προτιμοτερο ενα οχημα με πολλα χιλιομετρα σε λιγα χρονια παρα ενα οχημα με λιγα χιλιομετρα σε πολλα χρονια. ειναι θεμα παιδειας και εχουμε την μαλακια στον εγκεφαλο. πολα πραματα μαρτυραν τα πραγματικα χιλιομετρα.
παραδειγμα. το δικο μου αμαξι με μπολικα χιλιομετρα φορτωμενο του 2001 μοντελο εχει ακομα την μαμισια εξατμιση καζανακι. καθολου σκουρια ;)
επισης τωρα θα αλαξω δισκο πλατω. κι ο λογος ειναι επειδη εσπασε το ρουλεμαν. ο δισκος δεν εχει κανενα προβλημα κι ουτε πατιναρει. κοντα στα 400.000 χλμ και με 5 χρονια σε ακινησια καταθεση πινακιδων. (κι οχι δεν το πουλαω :D)
Αυτό της φώτο εννοείς?
doctoras
15/10/2014, 21:06
δε μαζεύονται οι τύποι ότι και να γίνει κοινωνικοπολιτικά, όσες κρίσης και να περάσεις εάν κυλάει στο αίμα η λαμογιά... χαίρι δεν θα υπάρξει...
η τελευταία εμπειρία με αντιπρόσωπο husqy, όταν είχαν βγάλει τα husqy te125(4T) με έκπτωση 3100 για τα μοντελάκια του '11, πήγα λοιπόν και ρώτησα μιας και είχα βρει ένα αναρτημένο στο car σε αυτα τα λεφτά..
-του λέω ενδιαφέρομαι για την έκπτωση
-μου απάντησε ναι κάνει 3600 από 4100,
-του λέω η έκπτωση είναι δημοσιευμένη σε περιοδικά εφημερίδες ενώ ο ίδιος το είχε αναρτήσει στο car στα 3100... και τι κάνει ο μάγος? μπαίνει περίτεχνα στο λογαριασμό του car και σε 1 λεπτό μου λέει... -βουαλά(περιστρέφοντας προς εμένα την οθόνη του pc του) 3600 κανει όχι 3100 ενώ παράλληλα μαντέψτε έβγαλε επιχειρηματολογώντας όλα τα έντυπα/ηλεκτρονικά μέσα οτι κάναν τυπογραφικό λάθος....απλώς δεν ξανασχολήθηκα....μετε σου λένε κλείνουμε βοηθήστε την τοπική αγορά... τέτοιοι τύποι? στα τάρταρα.
Αγοράζει ένας ένα μηχανάκι.... καινουργιο, κούτα... κάνει 30.000 αι το πουλάει για να πάρει τη χάρλεη των ονειρων του. Αλλά επειδή είναι Καφασάκι μετά απο 3.000 του κολλάει ο κινητήρας του καινουργιου ιδιοκτητη αλλα δεν ξέρει τους νόμους οποτε πάει στο μάστορα, του λέει ένα μυθικό ποσό και κιτρινίζει....
- Και τι κάνουμε τώρα μάστορα;
- Ελα μην κάνεις έτσι, θα την βρουμε την άκρη. Αλλάζουμε κινητήρα.
- Ναι; Μπορουμε;
- Φυσικά ρε αδερφέ, ουτε καν στο υπουργειο δεν πας πλεον.
- Ναι;
- Ωχου τωρα.... Θες
- Μέσα!
Ερχεται ο κινητήρας, τον φοράει πάνω όλα κομπλε...
- Ρε μάστορα όλα καλα;
- εεεεεχχμμμμμμ
- Και πόσα είχε πριν;;;
- Ελα οκ μια χαρά...
Και παρόλο που το καφασάκι άντεξε αλλους 9 μηνες χρόνια στα χερια του αποφασίζει κι αυτός να παρει Χάρλεη και το πουλάει.
"Πωλειται, σε αριστη κατάσταση, 7.500 χλμ"
Φιλος αγορασε sv με 150000χλμ το οποιο ειχε αλλαγμενο μοτερ με 50000χλμ νομιζω.
Του τα ειπε ετσι.Δε του ειπε οτι εχει 50000χλμ η μοτο.
Και ετσι πρεπει.
Γιατι πχ στις 150000 το πισω αμορτισερ θα εχει γινει λωκος ενω στις 50000 οχι.
devil's animal
15/10/2014, 23:24
τι ψαχνετε να βρειτε?
ειναι χιλιοειπωμενα αυτα...
εχουμε τους εμπορους που μας αξιζουν...
αν ο καταναλωτης δεν κοιταγε τα χλμ και τιποτα αλλο, ο εμπορας δεν θα γυριζε τα κοντερ...
αν ο καταναλωτης διεκδικουσε το δικιο του στην αδικια που του κανει ο εμπορας, ο τελευταιος θα πληρωνε και δεν θα το ξανακανε...
αν ο καταναλωτης δρουσε συλλογικα και τιμωρουσε τον κακο εμπορα με δυσφημιση και χωρις να παταει στο μαγαζι του, ο τελευταιος θα εκλεινε γιατι δεν θα πουλουσε...
αν ο καταναλωτης ειχε συνειδηση και ηξερε να αγορασει οντας ενημερωμενος πανω σε 5-10 βασικα πραγματα, ο εμπορας δεν θα μπορουσε να τον πιασει μ@λακα...
ο εμπορας και ο καθε εμπορας σκοπο εχει το κερδος...οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο...
και ειναι λογικο να "αφουγκραζεται" την αγορα και να πονταρει πανω σε συγκεκριμενα πραγματα που ξερει οτι θα πουλησουν...ειτε λεγονται οχηματα, ειτε τρικς-τεχνασματα...
ζουν πολλες φαμιλιες απο ανενημερωτους και αδαεις πελατες...σε ολα τα επαγγελματα...οχι μονο στην πωληση μοτο...
ξυπνηστε...
εμεις φταιμε που μας κλεβουν...οχι αυτοι...
:wave2:
τι ψαχνετε να βρειτε?
ειναι χιλιοειπωμενα αυτα...
εχουμε τους εμπορους που μας αξιζουν...
αν ο καταναλωτης δεν κοιταγε τα χλμ και τιποτα αλλο, ο εμπορας δεν θα γυριζε τα κοντερ...
αν ο καταναλωτης διεκδικουσε το δικιο του στην αδικια που του κανει ο εμπορας, ο τελευταιος θα πληρωνε και δεν θα το ξανακανε...
αν ο καταναλωτης δρουσε συλλογικα και τιμωρουσε τον κακο εμπορα με δυσφημιση και χωρις να παταει στο μαγαζι του, ο τελευταιος θα εκλεινε γιατι δεν θα πουλουσε...
αν ο καταναλωτης ειχε συνειδηση και ηξερε να αγορασει οντας ενημερωμενος πανω σε 5-10 βασικα πραγματα, ο εμπορας δεν θα μπορουσε να τον πιασει μ@λακα...
ο εμπορας και ο καθε εμπορας σκοπο εχει το κερδος...οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο...
και ειναι λογικο να "αφουγκραζεται" την αγορα και να πονταρει πανω σε συγκεκριμενα πραγματα που ξερει οτι θα πουλησουν...ειτε λεγονται οχηματα, ειτε τρικς-τεχνασματα...
ζουν πολλες φαμιλιες απο ανενημερωτους και αδαεις πελατες...σε ολα τα επαγγελματα...οχι μονο στην πωληση μοτο...
ξυπνηστε...
εμεις φταιμε που μας κλεβουν...οχι αυτοι...
:wave2:
Αν γίνανε νόμιμες ενέργειες εναντίον κάποιων εμπόρων κι αυτοί τη βγάλανε λάδι, τότε δε φταίει ο καταναλωτής. Φταίει το κράτος που εφαρμόζει ή δεν εφαρμόζει νόμους όπως "βολεύει". Επίσης θα έλεγα ότι σκοπός ενός έμπορα είναι το νόμιμο κέρδος. Αν το βγάζει με "απατεωνιές" τότε χαρακτηρίζεται αλλιώς.
Πάντως σε γενικές γραμμές σ' αυτήν εδώ τη χώρα (ο Θεός να την κάμει) είμαστε τελικά όλοι απ' όλα: και καλοί και κακοί, και νόμιμοι και παράνομοι, και έντιμοι και απατεώνες. Γι' αυτό και δεν γίνεται τίποτα (και ούτε θα γίνει). Κρίμα όμως...
endopandou
16/10/2014, 05:10
Όπως τα λέει ο Σταύρος είναι σε γενικές γραμμές, το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού είναι όλο λάδι και τηγανίτα τίποτα. Ένα τσούρμο απαίδευτοι. Η χειρότερη κατάντια είναι πως στη δεδομένη στιγμή πράττουν ακριβώς τα ίδια που αναθεματίζουν.
Χαιρετίσματα λοιπόν σε όσους γύρισαν το κοντέρ για να πουλήσουν, χαιρετήσματα και στους συνένοχους που ξέρουν πως τα κοντέρ του τάδε γαμωέμπορα δε νλένε αλήθεια αλλά συνεχίζουν να κοιτούν από τη νάλλη.
Ο δρόμος παίδες είναι ένας, αυτός των δυτικών. Εκεί τέτοια φαινόμενα είναι στον ελάχιστο βαθμό, επειδή ακριβώς δεν τα ανέχεται η κοινωνία.
Αυτοί πράττουν για το συμφέρον του συνόλου. Πως λέμε Ελληναράς. Το αντίθετο.
tsompanis
17/10/2014, 10:03
να μπει και αυτό στα πρακτικά...
του ιδιώτη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5541899/
και του μαγαζιού http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5359883/
και αυτό κλεμμένο απο δίπλα:p
SHOOTER045
17/10/2014, 10:12
Είναι το ίδιο μηχανάκι?
sapila racing
17/10/2014, 10:25
Είναι το ίδιο μηχανάκι?
Ετσι δείχνει, δες πχ το προστατευτικό του τεπόζιτου και την γρατζουνια στο καγκελο..
Και το αυτοκολλητο στο ντεποζιτο ειναι το ιδιο...............
Του έμπορα όμως η αγγελία είναι 2 μήνες και πάνω, ενώ αυτός την έχει 20κάτι μέρες.
Μπορεί να την αγόρασε και να θέλει να την ξεφορτωθεί
Και το αυτοκολλητο στο ντεποζιτο ειναι το ιδιο...............
.....και εχει και μια μικρη λακουβα στο ντεποζιτο,απο την δεξια πλευρα στο υψος του γονατου περιπου...
Του έμπορα όμως η αγγελία είναι 2 μήνες και πάνω, ενώ αυτός την έχει 20κάτι μέρες.
Και μεσα σε 2 μηνες εκανε 26.000 χιλιομετρα;
Που πηγε;
Στην Βιρμανια για τσιγαρα;
endopandou
17/10/2014, 10:49
Την αγόρασε πριν από 2 μήνες και θέλει να την πουλήσει για να πάρει δικύλινδρο και έχει κάνει 350 χλμ σε αυτούς τους 2 μήνες λέει. Τώρα γιατί του έμπορα λέει 42000 και του άλλου 68500 είναι θέμα.
Επίσης ανέφερε πως χρειάζεται κάποια μαζεματάκια και πως κουδουνάει η καμπάνα
Πάντως πρόκειται για την ίδια μοτό και εμείς πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί...
MiltiadisK.D
18/10/2014, 06:46
Ρε να τα κλείσουν τα λαμόγια τα μαγαζιά τους,να επιβιώσουν μόνο οι σωστοί επαγγελματίες(υπάρχουν μερικοί),γιαυτό οι πιο πολλοί υποψήφιοι αγοραστές μοτό αποφεύγουν τους εμπόρους σαν ο διάολος το λιβάνι.
notakos600
18/10/2014, 13:57
Πάντως η μπινιά από τους εμπόρους πάει σύννεφο...