Σύνδεση

View Full Version : Ανάδρομος - ρεζερβουάρ ΤΑ

Σελίδες : 1 [2]

toyar
12/11/2014, 05:58
τι λεμε τωρα;
το παιρνω καινουριο την αλλη μερα μου πεφτει και τσακιζει το τεποζιτο
παιρνω ενα μεταχειρισμενο μπλε και το βαφω μαυρο για να ταιριαζει
ειναι δυνατον να κατηγορησω τη honda μετα απο 7 χρονια;

spyrakos35
12/11/2014, 08:57
τι λεμε τωρα;
το παιρνω καινουριο την αλλη μερα μου πεφτει και τσακιζει το τεποζιτο
παιρνω ενα μεταχειρισμενο μπλε και το βαφω μαυρο για να ταιριαζει
ειναι δυνατον να κατηγορησω τη honda μετα απο 7 χρονια;

Να εισαι σιγουρος οτι ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ βρισκουν και ποιος το εβαψε

sniper
12/11/2014, 09:14
εμείς τι πίνουμε ;;

τι λες ρε παλικάρι μ ;;

για να την ενδιαφέρει την εταιρία πρέπει να αποδείξεις ότι υπάρχει δόλος από πλευράς της

και η απάντηση στη συγκεκριμένη φάση είναι :
" πήρες το μηχανάκι κομπλέ μαύρο κύριε βάντα , το στούκαρες μόνος σου (φτου φτου) και βρήκες ενα μεταχειρισμένο βαμμένο και επισκευασμένο ρεζερβουάρ που απο κάτω ήταν μπλέ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΝΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ HONDA ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟ "

με απλά λόγια @@ θα πάρεις :wave2:

Mετά από 7 χρόνια; Αν δεν ζητάς λεφτά τότε θα σε πάρουν στα πολύ σοβαρά... ;)

Ειδικά αν δεν εισαι κανένας κάγκουρας αλλά ένας σοβαρός και σεβάσμιος κύριος σαν τον Βαντα.

teogtp
12/11/2014, 10:01
Με τα λυπης μου θα σας πω οτι δεν θα βγαλει ακρη.
Απο την στιγμη που το ανταλακτικο δεν φερει S/N πανω του δεν μπορει να αποδειξει τιποτα.
Αν ειχε Part Number και S/N τοτε μπορεις να βρεις την "πορεια" του ανταλακτικου.
Αν στειλει ενα Mail στην μαμα Honda το ποιο πιθανο ειναι να λαβει απαντηση μεσω του εισαγωγεα που θα αναγραφει οτι ειναι στο πλευρο του καταναλωτη με αψογες υπηρεσιες κλπ,κλπ.
Κοινως ................

326890

spyrakos35
12/11/2014, 10:22
Με πορδες δε βαφονται αυγα....

Με υποθεσεις καταληγουμε στο "...εσυ και ο γρυλος σου"...

teogtp
12/11/2014, 10:28
Εχω φαει φουτσες αρκετων χιλιαδων ευρω με παρομοια περιστατικα(ειμαι τρελος γκαντεμης πιστεψε με....) και γι'αυτο τα γραφω.
Τα εχω ζησει απο πρωτο χερι.
Προσεξε δεν λεω να μην το κυνηγησει......απλα η συνηθης καταληξη ειναι να βρεις τοιχο.

harris_x
12/11/2014, 10:43
:a014:

Cpt. Haddock
12/11/2014, 10:48
:a014:

:lol:

harris_x
12/11/2014, 10:55

Γιατί γελάς μωρή;

Cpt. Haddock
12/11/2014, 11:14
Γιατί γελάς μωρή;

Ε, μα... :lol:

harris_x
12/11/2014, 11:15
Ε, μα... :lol:

:moutza: :lol:

catmaster
12/11/2014, 11:22
Mετά από 7 χρόνια; Αν δεν ζητάς λεφτά τότε θα σε πάρουν στα πολύ σοβαρά... ;)

Ειδικά αν δεν εισαι κανένας κάγκουρας αλλά ένας σοβαρός και σεβάσμιος κύριος σαν τον Βαντα.

εδώ σε έχασα ειλικρινά ... μια χαρά σεβασμιότατος είναι ο κύριος Βάντας αλλά τι σχέση έχει αυτό με το να κατέχω πειστήρια που θα αποδείξουν τον δόλο που ενδεχομένως υπάρχει
και για να μην υπάρχει παρεξήγηση και εγώ συμφωνώ ότι έχει παιχτεί άσχημο σκηνικό και είναι άδικο να σου τύχει τέτοια φάση σε καινούργιο μηχανάκι , αλλά όπως είπα , πριν κινηθείς νομικά (που σημαίνει έξοδα) άκου και τη γνώμη κάποιων που είναι και λίγο πιο μέσα στο χώρο ... τώρα αν κινηθείς μόνο για το γαμώτο απλά ... πάω πάσο και μαγκιά του κύριου βάντα και του κάθε κύριου βάντα :wave2:

VANDA
12/11/2014, 12:10
Δεν σκέφτηκα να το ξύσω λίγο πριν το πάρω να δω αν είναι βαμμένο ρε γμτ.. :lol:
Δεν ξέρω τι και πού έγινε ό,τι έγινε, αλλά έγινε.. πάει.
Λεφτά, όρεξη και χρόνο να ασχοληθώ δεν έχω. Και ναι, είναι μλκία η όλη φάση αλλά δεν το έχω πάρει βαρέως. Με νοιάζει να φτιαχτεί και να το πάρω κι ας είναι κρυφο-μπλε. :cry:
Άντε και είμαι δυο βδομάδες με δανεικό ΤΑ του 1821 που δεν ακούω καν αν έχει πάρει μπρος.

teogtp
12/11/2014, 12:14
Δεν σκέφτηκα να το ξύσω λίγο πριν το πάρω να δω αν είναι βαμμένο ρε γμτ.. :lol:
Δεν ξέρω τι και πού έγινε ό,τι έγινε, αλλά έγινε.. πάει.
Λεφτά, όρεξη και χρόνο να ασχοληθώ δεν έχω. Και ναι, είναι μλκία η όλη φάση αλλά δεν το έχω πάρει βαρέως. Με νοιάζει να φτιαχτεί και να το πάρω κι ας είναι κρυφο-μπλε. :cry:
Άντε και είμαι δυο βδομάδες με δανεικό ΤΑ του 1821 που δεν ακούω καν αν έχει πάρει μπρος.
Χρωματος;
:tooth:

harris_x
12/11/2014, 12:18
Χρωματος;
:tooth:
απο μέσα ή απ' Οξω;;;; :bawl:

teogtp
12/11/2014, 12:27
απο μέσα ή απ' Οξω;;;; :bawl:
Ειναι καινουργιος κωδικος χρωματος:
Two tone Mystique (http://en.wikipedia.org/wiki/Mystique_%28comics%29#Powers_and_abilities)..............

cityfly
15/11/2014, 18:16
και λεω γω τωρα.....

αν μπορουσε ο βαντας να παει με τον αριθμο πλαισιου στο υπ συγκοινωνιων η τελωνειο και να ρωτησει για τα τελη ταξινομησης με τι χρωμα εισηχθηκε στην ελλαδα το συγκεκριμενο μηχανακι.

Ε και θα βγει ότι ήρθε μαύρο.
Και; Το ερώτημα δεν είναι ποιος έχει δίκιο το ερώτημα είναι πώς το αποδεικνύεις. Όπως τα λέει ο Άκης παραπάνω

spyrakos35
15/11/2014, 19:52
Αρνηση forever..... Yeah!!!!!!!

George_M.
15/11/2014, 21:49
κ γιατι να εγινε εδω η μαιμουδια κ οχι πιο ανατολικα..?πχ εμειναν μερικα μπλε ρεζερβουαρ απο το 2003-4 τα βαφεις μαυρα κ το μοστραρεις ως RD10-11..
ετσι κ αλλιως οι αλλαγες απο μοντελο σε μοντελο για μια 6-7ετια ηταν το σιλανσιε κ τα λευκα φλας...klain main δλδ...

DrEvil
15/11/2014, 22:03
Ποιο το προβλημα, ειπαμε, που ειναι βαμμενο;
Μαυρο ηθελε, μαυρο πηρε.

Ειχε ζημια; Εχανε μπενζινα; Ενοχλουσε στα μπουτια; Ξεφλουδιζε τοσο καιρο γιατι ηταν κακοβαμμενο;Ειναι με στοκους; (<--αυτο θα ηταν θεμα)

Μπλε ειχαν και θελαν να πουλησουν μαυρο.
So fckn what?

Μηπως βγηκε πολυ βαρβατιλα για το τιποτα;

spyrakos35
15/11/2014, 22:08
εμένα θα με ενοχλούσε....

πίσω από την αλλαγή χρώματος δεν ξέρουμε τι πραγματικά κρύβεται....

από το τίποτα (δλδ απλό βάψιμο) μέχρι πολλά και σύνθετα....

εσένα πάλι όχι.... μαγκιά σου και μπράβο σου και το δέχομαι/σέβομαι....

άσε μου εμένα όμως το δικαίωμα να βγάλω τη βαρβατίλα μου καθότι ξεχειλίζει.... :lol:

DrEvil
15/11/2014, 22:14
άσε μου εμένα όμως το δικαίωμα να βγάλω τη βαρβατίλα μου καθότι ξεχειλίζει.... :lol:

Σεβαστο!
Οσο παει.

Αρκει να μην μου τρως τα υποψηφια αμορε λογω βαρβατιλο-εκκρισης.
Ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος και αντιδεοντολογικο. (ντοϊϊϊϊϊϊϊϊϊϊϊϊϊϊνγκ, αυτο κουδουνισε) :p :p

spyrakos35
15/11/2014, 22:18
Αρκει να μην μου τρως τα υποψηφια αμορε λογω βαρβατιλο-εκκρισης.

όχι ρε συ, είμαι βαρβάτος μεν, τζέντλεμαν δε..... :lol:

VANDA
17/11/2014, 13:26
Έτοιμο! (οκ, λείπει ο καθρέφτης..)

327132

Τη δουλειά ανέλαβε ο Paint Killer. :beer: Κόστος για φούσκωμα-βάψιμο €150.
Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς (καθρεφτίζεται και όλο το απέναντι..), αλλά το ντεπόζιτο είναι πραγματικά σαν καινούριο.

327139

Η ανάρτηση ήρθε επίσης στα ίσια της, καθώς ήταν παρανοϊκά ρυθμισμένη και το μηχανάκι κάθεται πολύ καλύτερα.
Το μπλε έφυγε όλο με ξύσιμο, οι αποδείξεις κοινώς εξαφανίστηκαν.. Παρόλα αυτά έστειλα ένα μεϊλάκι στη Χόντα, να δω αν και τι θα μου πουν.

teogtp
17/11/2014, 13:33
Ωραία πράγματα!
Βέβαια δεν λείπει μονο ο καθρέφτης.........

Μια κοτσιλια απο τα περιστερια στο φρεσκοβαμμενο ντεπόζιτο και είναι κομπλε.......
:D
:beer:

est
17/11/2014, 14:22
Μεγείες λοιπόν και ποτέ ξανά αναποδιές!
Όντως φαίνεται καλή η δουλειά.. και για να το λες εσύ "κύριε Vanda" πως είσαι ικανοποιημένη, φαντάζομαι κι από κοντά θα ισχύει αυτό που βλέπω.
Εμένα μου λείπει ο άλλος καθρέπτης μιας και κόπηκε σαν αγγούρι σε μια μονομαχία που είχε με ένα κλαδί σε εκτός δρόμου βολτίτσα πριν από λίγο καιρό.. από που λες να πάρεις; (Ή τον έχεις και απλά δεν είναι βαλμένος; )

VANDA
17/11/2014, 14:44
από που λες να πάρεις; (Ή τον έχεις και απλά δεν είναι βαλμένος; )

Βεβαίως τον έχω, αλλά είναι σπασμένος και δεν μπαίνει.. :lol:
Έσπασε στη βάση του και έμειναν μέσα οι βόλτες και ο υπόλοιπος.. στο χέρι. Δεν ξέρω ακόμα, το ψάχνω.

catmaster
17/11/2014, 14:48
Βεβαίως τον έχω, αλλά είναι σπασμένος και δεν μπαίνει.. :lol:
Έσπασε στη βάση του και έμειναν μέσα οι βόλτες και ο υπόλοιπος.. στο χέρι. Δεν ξέρω ακόμα, το ψάχνω.

tip : mr Vanda μην βάλεις κανένα κινέζο (ναι είναι φτηνοί ξέρω αλλά μετά τα 60 δεν θα βλέπεις τίποτα )
πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν που φοράει η Άφρικα .... αν δε με γελά η μνήμη μου πρέπει να έχω έναν ακέραιο αλλιώς παίζει ηλεκτροκόλληση

sniper
17/11/2014, 14:52
tip : mr Vanda μην βάλεις κανένα κινέζο (ναι είναι φτηνοί ξέρω αλλά μετά τα 60 δεν θα βλέπεις τίποτα )
πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν που φοράει η Άφρικα .... αν δε με γελά η μνήμη μου πρέπει να έχω έναν ακέραιο αλλιώς παίζει ηλεκτροκόλληση

Νομίζω ότι θα πρέπει να παίξει πρώτα σφυρί και κατσαβίδι για να βγει αυτό που έμεινε μέσα...

catmaster
17/11/2014, 14:55
Νομίζω ότι θα πρέπει να παίξει πρώτα σφυρί και κατσαβίδι για να βγει αυτό που έμεινε μέσα...

περίπου.... βασικά για να μην κατσικωθεί η βίδα μέσα ωσάν τον ροφό στο θαλάμι του χρειάζεται ψιλή πόντα και απαλές κινήσεις

VANDA
17/11/2014, 14:55

Δεν ήθελα κινέζο, αλλά λυπάμαι και τα 30τόσα για καινούριο.. Αν έχεις και είναι ίδιος, τον αγοράζω! :)
Αλλιώς, να ρωτήσω αν γίνεται να κολληθεί. Πού να πάω;

catmaster
17/11/2014, 15:01
Δεν ήθελα κινέζο, αλλά λυπάμαι και τα 30τόσα για καινούριο.. Αν έχεις και είναι ίδιος, τον αγοράζω! :)
Αλλιώς, να ρωτήσω αν γίνεται να κολληθεί. Πού να πάω;

όπως προείπε ο μαεθρατ πρέπει να βγει πρώτα το στέλεχος που έμεινε μέσα για να δεις αν μπορεί να κολληθεί σωστά και ίσια ...αν ναι μετά πας Σπύρου Πάτση με τα 2 κομμάτια ανά χείρας και στο κολλάνε

δεν θυμάμαι ακριβώς την διεύθυνση γιατί έχω σημάδι αλλά θα το βρω να σΕ πω

OldMan
17/11/2014, 15:13
Η ανάρτηση ήρθε επίσης στα ίσια της, καθώς ήταν παρανοϊκά ρυθμισμένη
Πολύ σωστα...!!!

(με καθε βαψιμο τεπόζιτου πρέπει να ρυθμίζουμε και ανάρτηση..):beer:

foler
17/11/2014, 15:25
Τωρα ειδα το θεματακι και θελω να προσθεσω και εγω οτι ενας φιλος ειχε παρει καινουργιο ΤΑ αντιστοιχης χρονολογιας και οταν το αφησε στην αυλη του και ο σκυλος του λιγουρευτηκε το μπροστινο φτερο με τα νυχια του ανακαληφθηκε μπλε χρωμα στο κατα τα αλλα ασημι ΤΑ!!

MikeG
17/11/2014, 17:34
Πολύ σωστα...!!!

(με καθε βαψιμο τεπόζιτου πρέπει να ρυθμίζουμε και ανάρτηση..):beer:

Ορθότατον! :beer: :beer: