View Full Version : Τι μοντέλο είναι;
PetranGR
17/10/2014, 20:03
Βρε να λέει οτι είναι του 96.
Αλλά θέλω να βρώ ακριβώς τον τύπο και μοντέλο της μηχανής.
Από τις φώτο συγκρίνω με μοντέλα του τότε και όποιο μου ταιριάζει :P
Αλλά δεν βρίσκω...
Για δώστε φώτα:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5505872/
SHOOTER045
17/10/2014, 20:15
Με αριθμό πλαισίου θα σαι 100%
Στα είπα και χτες παίζει να είναι το λευκό 94/95
Βρε να λέει οτι είναι του 96.
Αλλά θέλω να βρώ ακριβώς τον τύπο και μοντέλο της μηχανής.
Από τις φώτο συγκρίνω με μοντέλα του τότε και όποιο μου ταιριάζει :P
Αλλά δεν βρίσκω...
Για δώστε φώτα:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5505872/
http://www.soulinsteel.com/version/yamaha-dt-175.html#gal_version_7276_yamaha-dt-175-3.jpg
PetranGR
17/10/2014, 20:32
http://www.soulinsteel.com/version/yamaha-dt-175.html#gal_version_7276_yamaha-dt-175-3.jpg
Δεν είναι αυτό.
Yamaha DT 200 είναι αλλά πιο μοντέλο ακριβώς.
Μήτσο ξέρω απλά δεν έχω βρεθεί ακόμα με τον τυπά..
spyrakos35
17/10/2014, 20:40
σε τρώει ο απαυτός σου?
ρε συ, που να μπλέκεις με τα δέλα?
εδώ με ένα δεσπάει-δεχαλάει έμπλεξες και είσαι ένα βήμα πριν τα αρντάν....... δεν σε λυπάσαι καθόλου??? :lol:
PetranGR
17/10/2014, 20:52
σε τρώει ο απαυτός σου?
ρε συ, που να μπλέκεις με τα δέλα?
εδώ με ένα δεσπάει-δεχαλάει έμπλεξες και είσαι ένα βήμα πριν τα αρντάν....... δεν σε λυπάσαι καθόλου??? :lol:
βρε αί κάνε τούμπες εσύ.
Δεν σπάει δεν χαλάει και ξυς τα τέτοια σου :P δεν το πιστεύω! χαλάει χαλάει ...
όσο για αυτό ,δεν το θέλω για μένα φιλαράκι μου το θέλει για ανταλλαγή να το πάρει ...
spyrakos35
17/10/2014, 20:55
όσο για αυτό ,δεν το θέλω για μένα φιλαράκι μου το θέλει για ανταλλαγή να το πάρει ...
πες του να κάτσει στ αυγά του.... δεν έχει και κωλοφάναρο....
σοβαρευτείτε ρε σεις....
PetranGR
17/10/2014, 20:57
πες του να κάτσει στ αυγά του.... δεν έχει και κωλοφάναρο....
σοβαρευτείτε ρε σεις....
θα κάτσει να το φτιάξει ,γιατί αυτό που έχει τώρα θέλει να το δώσει όπως και δήποτε.
Δηλαδή λες άκυρο;
spyrakos35
17/10/2014, 21:03
θα κάτσει να το φτιάξει ,γιατί αυτό που έχει τώρα θέλει να το δώσει όπως και δήποτε.
Δηλαδή λες άκυρο;
μηχανάκι, δίχρονο, 20ετίας?
που σίγουρα το είχε/αν καγκουραίος/οι?
εγώ δε θα το έπαιρνα....
ο φίλος σου ας κάνει ότι νομίζει/πιστεύει/γουστάρει (βάλε ό,τι θες)....
PetranGR
17/10/2014, 21:52
μηχανάκι, δίχρονο, 20ετίας?
που σίγουρα το είχε/αν καγκουραίος/οι?
εγώ δε θα το έπαιρνα....
ο φίλος σου ας κάνει ότι νομίζει/πιστεύει/γουστάρει (βάλε ό,τι θες)....
ε,ναι αφού θα το πάει σε μηχανικό κτλ. και θα το σουλουπώσει λίγο για να το κρατήσει,δεν αξίζει ρε σύ σκυλιά δεν ήταν τα DT;
ε,ναι αφού θα το πάει σε μηχανικό κτλ. και θα το σουλουπώσει λίγο για να το κρατήσει,δεν αξίζει ρε σύ σκυλιά δεν ήταν τα DT;
Εξαρταται απο τα σκυλια.......
Υπαρχουν και τα σκυλια που τριγυρνανε γυρω απο το κρεοπωλειο.
Ετσι και αυτα στην εποχη τους τριγυρνουσαν γυρω απο τα συνεργεια..............
kostakis125
18/10/2014, 13:40
Εγω λεω οτι ειναι μεχρι το 91-92 μοντελο, μετα βγηκε το wr και πιο μετα το dt-wr. Γενικα αν δεν εχουν γινει ματσολιες και δουλευει σωστα ειναι πολυ σκυλια τα dt.
notakos600
18/10/2014, 13:48
Εξαρταται απο τα σκυλια.......
Υπαρχουν και τα σκυλια που τριγυρνανε γυρω απο το κρεοπωλειο.
Ετσι και αυτα στην εποχη τους τριγυρνουσαν γυρω απο τα συνεργεια..............
Τι χάλαγε πάνω τους;
Για γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ.
PetranGR
18/10/2014, 14:18
από οτι μας είπε αυτός ,ο τελευταίος είχε κάνει βανδαλισμούς κτλ. και σε αυτόν πλήρωσε στον ματάκο 423€ για μέσα το μηχανάκι να γίνει σαν καινούργιο.Έχει και απόδειξη απο οτι είπε κτλ. αλλά ντάξει ..
Αν βάλουμε 1 δικό μας άτομο να δουλέψει λίγο πάνω στο μηχανάκι δεν μπορεί με λίγα λεφτά να γίνει ένα τίμιο μηχανάκι;
Bob_o_mastoras
18/10/2014, 14:41
Πλαισιο-αναρτησεις και τροχους να τσεκαρετε γιατι ετρωγε χωμα εκει στο Ασβεστοχωρι το μηχανακι απ'οτι φαινεται.
Το μοτερ αν το εχει κανει ανακατασκευη με τα μαμα πραγματα ειναι ανθεκτικοτατο.
(κωλοφαναρο εχει απλα εχει φυγει το κρυσταλακι απ'οτι βλεπω)
Παντως δε φαινετε και η πιο σωστη επιλογη το συγκεκριμενο, σιγουρα. Γιατι δεν ψαχνετε και κανα αλλο dt, wr. Τοσα υπαρχουν.
PetranGR
18/10/2014, 14:55
Πλαισιο-αναρτησεις και τροχους να τσεκαρετε γιατι ετρωγε χωμα εκει στο Ασβεστοχωρι το μηχανακι απ'οτι φαινεται.
Το μοτερ αν το εχει κανει ανακατασκευη με τα μαμα πραγματα ειναι ανθεκτικοτατο.
(κωλοφαναρο εχει απλα εχει φυγει το κρυσταλακι απ'οτι βλεπω)
Παντως δε φαινετε και η πιο σωστη επιλογη το συγκεκριμενο, σιγουρα. Γιατι δεν ψαχνετε και κανα αλλο dt, wr. Τοσα υπαρχουν.
γιατί είναι ο μόνος που τό δίνει και δίνει και χρήματα στο χέρι περίπου 800€ για να πάρει το σκούτερ του φίλου μου...
SHOOTER045
18/10/2014, 15:58
Τα καθαρά wr200 σπανίζουν
Dt/ WR 200 υπάρχουν πολλά
Με ένα σετ αυτοκόλλητα WR ,γίνεται και αυτό
Τι χάλαγε πάνω τους;
Για γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ.
Γνωριζα 4 ιδιοκτητες με Dt.
Oλοι τους ειχαν απο ενα κολληματακι στο μοτερ.
Βεβαια θα μου πεις εξαρταται απο το χερι του καθενος...........αλλα και οι τεσσερεις;!!!!!
SHOOTER045
19/10/2014, 06:06
Γνωριζα 4 ιδιοκτητες με Dt.
Oλοι τους ειχαν απο ενα κολληματακι στο μοτερ.
Βεβαια θα μου πεις εξαρταται απο το χερι του καθενος...........αλλα και οι τεσσερεις;!!!!!
Αν ήταν καγκουροι,λογικο είναι
Τα DT και γενικά τα διχρονα δεν αρέσκονται να δουλεύουν στην τελική τούς και βροντανε.
Από την άλλη αυτοί που<ηξεραν> έκαναν μίξη στο τεποζιτο και δεν βασιζονταν στην αντλία λαδιού
notakos600
19/10/2014, 08:36
Τα DT και γενικά τα διχρονα δεν αρέσκονται να δουλεύουν στην τελική τούς και βροντανε.
Από την άλλη αυτοί που<ηξεραν> έκαναν μίξη στο τεποζιτο και δεν βασιζονταν στην αντλία λαδιού
Ιδού το μυστικό, θα το έγραφα αλλά με πρόλαβες.
Το DT 200R (ανοιχτό μπλε και κίτρινο μοντέλο δεν θυμάμαι ο γκούγκλης το δίνει 91 αλλά δεν μου φαίνεται σωστό) το είχα και είναι το μηχανάκι που έκλαψα και ακόμα κλαίω που το έδωσα. Το έδωσα γιατί με είχε σκοτίσει η τότε "δικιά μου" ότι έχω πολλά μηχανάκια και πρέπει να δώσω μερικά για να μην πληρώνω τσάμπα λεφτά σε τέλη.
Μακράν το πιο παιχνιδιάρικο μηχανάκι που είχα, σκύλος μαύρος. Πάτρα Χαλκιδική μονοκοπανιά δικάβαλο και τίγκα φορτωμένο (μέχρι και σχάρα μπροστινού είχα βάλει - οι παλιοί θα θυμούνται - έπιανε στις βίδες της που έπιανε και η βάση του μπροστινού φαναριού), με μια στάση 1ας ώρας Θεσ/νίκη να πάρουμε και το άλλο ζευγάρι φίλων που θα πηγαίναμε διακοπές μαζί και όσες φορές χρειάστηκε να βάλω βενζίνη. Ο πισινός μου έγινε πλακέ αλλά αυτό το @ρχίδι δεν σταμάταγε πουθενά.
Πηγαίναμε για πολλά χιλιόμετρα κοντά στην τελική του (οι άλλοι είχαν ΧΤ 600 και πηγαίναμε δίπλα δίπλα από Θεσ/νίκη μέχρι την Χαλκιδική).
Ποτέ δεν έκανα μίξη στο ντεπόζιτο παρά μόνο 3 φορές που συμμετείχα σε τοπικούς αγώνες εντούρο.
Πραγματικά αν το μηχανάκι το συντηρούσες σωστά και το πρόσεχες δεν πάθαινε ποτέ τπτ.
Λάσπες, νερά, χώματα, ποτάμια, γκρέμια τα πάντα όλα, μέχρι και στον αμμόλοφο στην Καλόγρια είχε ανεβεί ουκ ολίγες φορές, εκεί που τα καθαρά κόλλαγαν.
Καλό λάδι μίξης, τακτικό γρασσάρισμα στο μοχλικό, βενζίνη και βουρ. Περιοδικά ήθελε και καθάρισμα η πεταλούδα του ρίντ και αυτό ήταν όλο.
Για την ιστορία θα σας πω ότι το είχαμε αγοράσει μαζί με φίλο και συμμαθητή, ο οποίος το είχε μέχρι και πέρσι ως βασικό μεταφορικό μέσο. Το είχαμε πένα και οι δύο και ο φίλος ακόμα έτσι το έχει.
Του έβγαλε ζημιά το μοτέρ πέρσι μετά από τόσα χρόνια χρήσης και δεν θέλει να το φτιάξει. Τον ψήνω να μου το πουλήσει και να το φτιάξω εγώ.
Παρ' όλη όμως την αγάπη του έχω στο συγκεκριμένο μηχανάκι, αυτό της αγγελίας δεν θα το ακούμπαγα, οπτικά τουλάχιστον το μηχανάκι σου λέει "είμαι κανιβαλισμένο".
catmaster
19/10/2014, 10:09
+1 καταργείς την αντλία και το κάνεις "φραπεδιάρικο" που λέγαμε τότε
devil's animal
19/10/2014, 10:24
και δίνει και χρήματα στο χέρι περίπου 800€ για να πάρει το σκούτερ του φίλου μου...
αυτο και μονο πρεπει να σας ψυλιαζει λιγο...
PetranGR
19/10/2014, 20:41
ντάξει τα διάβασε και τον απέτρεψα,ευτηχώς βρέθηκε στα 1500€ ένα CB400SF , που είναι σε καλή κατάσταση αύριο θα το πάει και στον μάστορα,με τα βιβλιάρακια του κτλ . από όλα
Αί να δούμε.
PetranGR
20/10/2014, 15:04
κάτοχος krauser2288 πλεόν Honda CB400SF
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 18:17
Η κλασικη εναλακτικη του DT! :tooth::tooth: (μα καλα;; απο μονοκυλινδρο διχρονο εντουρακι πηγε σε 4κιλυνδρο τετραχρονο street :confused:)
Kαλοριζικο και ταλοταξιδο λοιπον και παντα ορθιος ο φιλος σου!!!! :beer:
PetranGR
20/10/2014, 18:50
Η κλασικη εναλακτικη του DT! :tooth::tooth: (μα καλα;; απο μονοκυλινδρο διχρονο εντουρακι πηγε σε 4κιλυνδρο τετραχρονο street :confused:)
έψαχνε να αλλάξει μηχανή γιατί είχε scooter λεφτά δεν είχε οπότε όποιος δεχόταν ανταλλαγή με scooter αυτός θα το έπαιρνε ,θα ανοίξω θέμα αύριο που θα το έχει στα χέρια του,να δείτε φώτο κτλ. σε 2 μάστορες πάντος που πήγε η μηχανή είπαν οτι είναι από τα "καλύτερα" σε σχέση με όσα έχουν δεί SF στο θέμα καλο διατυρημένα.
Ηθελε λεει ενα δευτερο για εντουραδες.
Το crm to 450 το εχει για ταξιδια μακρινα.....................
:tooth:
:p