View Full Version : The distinguished gentleman's ride 2014 πείτε τη γνώμη σας
MG-KTiNoS
20/10/2014, 16:45
Δεδομένου ότι το μαγαζί δεν είναι δικό μου οπότε δεν έχω λόγο στο κεφάλαιο
ήθελα να εκφράσω σεμνά και ταπεινά τη γνώμη
ότι κακώς καθάρισες τα σχόλια.
Αν μη τι άλλο θα έβλεπαν και πως δείχνουν απ έξω ή
τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς κλπ κλπ
Ισως εν τέλει τους προστάτευαν τα σχόλια αυτά από μελλοντικές
"εκδηλώσεις"
-Οι φωτό ήταν πάντως καλές-
Φυσικά ποιος είμαι εγώ που θα πάω κόντρα στη μόδα..?
Αλλά ρε φίλε με φαντάζεσαι να ποστάρω εδώ τη λίμνη των κύκνων με χορευτριες εμένα
τον Αμιρουκάι, τον Τεό888 και το γαύρο? Όλοι με άσπρα του τού??
:D
Κοίτα να δεις, μπορείς να λες τη γνώμη σου με ευγένεια πάντα, αλλά το "φοράς κόκινο παντελονι κι έχεις μουσι εισαι παλιόπ@υστ@ς" ειναι μαλλον ακομψο... (υπερβάλλω φυσικά αλλά με νοιώθεις)
Επίσης φωτό που αστειεύεσαι με άλλους χωρις την άδεια τους δεν παιζουν.
MG-KTiNoS
20/10/2014, 16:56
Ένα δίκιο το χεις... δε λέω...
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 17:07
Ναι ρε δικιο εχει, και οι photos ηταν του παιδιου που ανοιξε το θρεντ οποτε μαλακια να κοροϊδευω αυτους που εμφανιζονται σε αυτες γιατι λογικοτατα μπορει να παρεξηγηθουν και θα τα ριξουν σε αυτον μετα αν τις δουν.
Οποτε καλα εκανε και επιασε την σφουγγαριστρα ο σναϊπερ.
Κατα τα αλλα το εκανα με καλη διαθεση και οχι εμπαθεια. Ετσι για να ευθυμησουμε!!
Αν σου αρεσαν τοσο πολυ βεβαια μπορω να στις στειλω με pm! :lol:
amyroukai
20/10/2014, 17:09
εμ... ενώ οι χιουμοριστικές φωτό με συννεφάκια από παλιές κοπές-τη-πίτα, βόλτες, κλπ κλπ κλπ ήταν με την άδεια; Η αναδημοσίευση αυτών των φωτογραφιών από την εκδήλωση από τον κόρβο, έγινε με κάποια άδεια των εμφανιζόμενων σε αυτές; Γενικά, όποιος ανεβάζει το οτιδήποτε, έχει άδεια από τον δημιουργό του οτιδήποτε ή τον εμφανιζόμενο στο οτιδήποτε, στα χιουμοριστικά βίντεο/φωτό θρεντς και όχι μόνο;
Και τέλος πάντων η εμφάνιση των εν λόγω κυρίων κυρίως μπορεί να είναι σαν κακέκτυπα κομπάρσων που δεν πέρασαν το καστ για το Austin Powers σκηνή ντισκοτέκ αλλά όπως και να έχει, γνώμη για αυτούς σαν ανθρώπους δεν μπορεί να έχει κάποιος που δεν τους ξέρει. Την εμφάνιση διακωμώδησαν οι διάφοροι, όχι τις προσωπικότητες. Και φαντάζομαι πως απείρως στα φαφάτια τους για το πως τους βλέπει ο οποιοσδήποτε "χέιτερ", αρκεί οι ίδιοι να περνάνε καλά με τις μοδάτες μοτοσικλέτες και τις μοδάτες εμφανίσεις. Υπάρχει ένας πολύ ωραίος χορός εκατομμυρίων σε ρούχα, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, κάποια παιδάκια νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό της αθωότητας και αγνότητας του μοτοσικλετισμού ξανά, κάποιοι θησαυρίζουν. Αλλά αφού περνάνε καλά, εμένα μου περισσεύει... Απλά το οργισμένο "γιατί δεν μας κάνετε παρέα", αυτό με ξεπερνάει.
Επίσης, λίμνη των κύκνων ρε χτήνε; Όχι των γεμιστών γαλοπούλων; Ντροπή.
να μιλησω για μενα, ναι ειχα μιλησει με τον διοργανωτη του event και ημουν ενας απο τους φωτογραφους ολου το event, αρα εχω την αδεια να δημοσιευσω φωτογραφιες ναι...
τωρα οσον αφορα τα αλλα που λες, δεν εχεις αδικο...
ασχετο που αν μπορουσα οικονομικα θα ειχα και ενα μηχανακι σε φαση cafe,brat,scrambler ή δεν ξερω εγω τι! Μου αρεσουν πολυ αλλα δεν εχω τα λεφτα....χαιρομαι τους ανθρωπους που οτι μηχανακι εχουν ειναι σε θεση να το χαρουν(εκτος αν ειναι σκουτερ εκει δεν εχουν μηχανακ)
amyroukai
20/10/2014, 17:26
ασχετο που αν μπορουσα οικονομικα θα ειχα και ενα μηχανακι σε φαση cafe,brat,scrambler ή δεν ξερω εγω τι! Μου αρεσουν πολυ αλλα δεν εχω τα λεφτα....χαιρομαι τους ανθρωπους που οτι μηχανακι εχουν ειναι σε θεση να το χαρουν
Κάποια καφέ ρέισερ είναι όμορφα. Κάποια είναι γελοία και κακόγουστα. Όλα μαζί όμως έχουν κοινό τη θέση οδήγησης "κλάφτα χαράλαμπε". Και κάθε φορά που βλέπω ένα ωραίο τέτοιο, όπως τα κιτρινάκια του DCB Lowbrow που είχα δει από κοντά κάποια στιγμή, το χαζεύω και μετά βάζω τα γέλια σκεπτόμενος εμένα επάνω και μου περνάει :)
Δεν είναι μοτοσικλέτες για χρήση, είναι για μόστρα. Σε αυτή τη φάση δεν είμαι, οπότε... (τέλος η σοβαρή απάντηση).
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 17:28
Παντως για το θεμα των hipsters (με μηχανακια ή χωρις) εχω τις ενστασεις μου και θα μπορουσα να ασκησω και δρυμεια κριτικη ειτε με χιουμορ ειτε χωρις (αν και καποιες hipsteroγκομενες μου αρεσουν! :look: κακο συνηθειο που αποκτηθηκε εις τας Ευρωπας που βρωμαει ο τοπος με δαυτους).
Aλλα και ο καθενας θα μπορουσε βεβαια να ασκησει κριτικη σε μενα που ειμαι κοτζαμ μαντραχαλος και ακομα φοραω σχεδον παντα φορμες και αθλητικα. Απλα ομως εγω το κανω γιατι ειναι ανετα ρουχα και δεν με ενδιαφερει η μοδα (οχι δεν την ακολουθω επιτηδες ή παω κοντρα, απλα στα @@ μου), αυτοι το κανουν γιατι ειναι μοδα.
Αν τους κανουν μοδα τις στολες απο μασκοτ θα ντυνονται ετσι πχ. Δεν μπορω να το καταλαβω.. :confused:
Το πρόβλημα με τους χιπστερς είναι οτι ειναι η μοδα αυτή και δεν μπορουμε να βρουμε ενα παντελόνι να χωράει το πόδι μας μέσα χωρίς να πλέει στη μεση... σταδιάλα...
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 18:07
They see me rollin' - They hatin:
325299
Sniper ποτε γιορταζεις να στο παρουμε δωρο;; :
325300
Hipsters του μεσαιωνα:
325301