View Full Version : City ART by CSS
Σχολείο για οδήγηση στην πόλη απο το CSS!Τιμή βέβαια δε βλέπω πουθενά αν και κάπου λεει "προσιτή για ολους"
http://cityart.gr/τι-ειναι-το-cityart
doctoras
21/10/2014, 22:50
Αρκετά ενδιαφέρον ακούγεται! Ας μας ενημερώσουν για το τι ακριβώς περιλαμβάνει..
christos01
21/10/2014, 22:58
Τιμή έχει στο πρόγραμμα, 120ε. http://cityart.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1
Τιμή έχει στο πρόγραμμα, 120ε. http://cityart.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1
Δεν το λες και φτηνό...
Spyros SD
22/10/2014, 08:04
Τα 120 ευρώ δεν είναι λίγα σήμερα. Αλλά εάν περιέχουν ΦΠΑ 23%, και περιλαμβάνουν την μέρος από την εγκυρη γνώση που μπορεί να προσφέρει το CSS, τότε ίσως είναι μια πολυ καλή τιμή. Άσε που έχει προσφορά σαν τιμή γνωριμίας τα 90 ευρώ (με φπα).
Άντε και η επόμενη αρπαχτή θα είναι πως να παρκάρεις στο παρκινγκ.
Ναι και μένα για ψιλοαρπαχτη μου έκανε γι'αυτο το έβαλα εδώ μήπως ξέρει κανεις τίποτα παραπάνω
Spyros SD
23/10/2014, 09:59
Ωραίο ήθος και σχολιασμός για κάτι που δεν ξέρεις. 3
Εάν θες να κρίνεις κάτι, ζήσε το και μην το κρίνεις με ότι λάθος επιλογές έκανες στο παρελθόν.
Ωραίο ήθος και σχολιασμός για κάτι που δεν ξέρεις. 3
Εάν θες να κρίνεις κάτι, ζήσε το και μην το κρίνεις με ότι λάθος επιλογές έκανες στο παρελθόν.
Δεν ξέρω σε ποιον αναφερεσαι.
Αν αναφέρεται σε μένα διαβάζοντας προσεκτικα τι έχω γραψει ποιο πανω θα δεις οτι αναφέρω ξεκάθαρα οτι δεν γνωρίζω περί τινος προκειται αλλά αυτά τα "πίστα καρτ η μικρό πάρκινγκ" κάπου δε μου κολλάει. Σεμινάριο 4 ωρών επίσης με 120€ μου ακούγεται καπως ακόμα κια είναι απο το CSS.
Τώρα το ποιος έχει δικαιωμα να σχολιάζει,κρίνει, εκφέρει άποψη και για ποιο θέμα νομιζω αναλύθηκε εκτενώς σε άλλο θέμα.
Τα περί ήθους τα προσπερνω.Δε σε ξέρω,δε με ξέρεις let's leave it that way
Βρε δεν αφηνετε τις γκρινιες λεω εγω.
Καθημερινα γκρινιαζουμε για ανιδεους αναβατες γυρω μας.
Αν πραγματικα νοιαζεστε για καποιον δικο σας διτροχο,πιστευω ειναι το καλυτερο δωρο που μπορειτε να του κανετε.
Ολο και καποιον ανιψιο-ανιψια θα εχετε-εχουμε.
:wave2:
harris_x
24/10/2014, 09:59
Αντίστοιχο σεμινάριο κάποιοι κάποτε το έκαναν χωρίς χρέωση...
Ίσως να γίνεται ακόμα, ψαχτείτε ;)
Πάντως σαν κίνηση είναι πολύ καλή, και αυτά που θα μάθει οποίος το παρακολουθήσει, απολύτως απαραίτητα.
Αντίστοιχο σεμινάριο κάποιοι κάποτε το έκαναν χωρίς χρέωση...
Ίσως να γίνεται ακόμα, ψαχτείτε ;)
Πάντως σαν κίνηση είναι πολύ καλή, και αυτά που θα μάθει οποίος το παρακολουθήσει, απολύτως απαραίτητα.
εκεινο ηταν ενα σεμιναριο θεωριας (το οποιο το εχω σε cd). αυτο το πραμα τωρα δεν ξερω τι ειναι χαρη.
harris_x
24/10/2014, 11:45
εκεινο ηταν ενα σεμιναριο θεωριας (το οποιο το εχω σε cd). αυτο το πραμα τωρα δεν ξερω τι ειναι χαρη.
Σωστά, ήταν θεωρία.
Δεν είχα προσέξει ότι αυτό έχει και πρακτική....
naxiotis
27/10/2014, 11:43
325825επειδή καταφέραμε τελικά και το κάναμε στις 4/10/2014 μέσω της λέσχης μας ΛΕ.ΜΟ.Ν. σε πίστα κάρτ στο νησί μας -ΝΑΞΟ -
είναι ένα σχολείο που θα έπρεπε όλοι να περάσουμε -άποψή μου
ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ και οι συνεργάτες του είναι άψογοι επαγγελματίες
από τα παιδιά που μπήκαν μέσα μόνο καλά λόγια ακούστηκαν και δυστυχώς αποδείχθηκε σε αρκετούς ότι το να οδηγάς χρόνια δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να οδηγάς σωστά και το βασικότερο να στρίβεις 325824
naxiotis
27/10/2014, 11:52
δεν πήρα μέρος προσωπικά λόγω ότι λόγω δουλειάς δεν γνώριζα μέχρι τελευταία στιγμή αν είχα την ευχέρεια
τελικά βοήθησα το σχολείο σαν βοηθός 325826325827
naxiotis
27/10/2014, 11:54
325828
harris_x
27/10/2014, 13:36
θα μας πεις πάνω-κάτω τι περιλάμβανε η πρακτική άσκηση;
naxiotis
29/10/2014, 08:33
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/City%B4s-ART-To-prwto-bhma-pros-thn-asfaleia_102810.asp
ακριβώς έτσι έγινε
στα session σε παρατηρούνε και με το που βλέπουν το λάθος σε σταματάνε σε χώρους εντός πίστας σημασμένους με κορίνες όπου σου λένε το λάθος στην οδήγηση και πώς να το διορθώσεις και μετά συνεχίζεις το session
harris_x
29/10/2014, 08:49
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/City%B4s-ART-To-prwto-bhma-pros-thn-asfaleia_102810.asp
ακριβώς έτσι έγινε
στα session σε παρατηρούνε και με το που βλέπουν το λάθος σε σταματάνε σε χώρους εντός πίστας σημασμένους με κορίνες όπου σου λένε το λάθος στην οδήγηση και πώς να το διορθώσεις και μετά συνεχίζεις το session
Δεν αναφέρει κάτι σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στην πρακτική άσκηση.
Θα μπορούσες να μας μεταφέρεις κάποια;
:beer:
edit: για να σε βοηθήσω, είχε π.χ. ασκήσεις για αποτελεσματικό φρενάρισμα, αποφυγή εμποδίου, αποφυγή target fixation;
Εγώ κάτι τέτοιο θα περίμενα...
naxiotis
29/10/2014, 09:04
δεν είχε τέτοια που αναφέρεις
απλά πιο πολύ με το στρίψιμο έχει να κάνει και δεν κάνουν ασκήσεις στα session απλά οδηγάς και παρατηρώντας σε διορθώνουν
harris_x
29/10/2014, 09:06
δεν είχε τέτοια που αναφέρεις
απλά πιο πολύ με το στρίψιμο έχει να κάνει και δεν κάνουν ασκήσεις στα session απλά οδηγάς και παρατηρώντας σε διορθώνουνok, thanks a lot!
:beer::beer::beer:
Spyros SD
29/10/2014, 10:43
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/City%CE%84s-ART-To-prwto-bhma-pros-thn-asfaleia_102810.asp
Να λείπουν τέτοια σχόλια σε παρακαλώ πολύ.
μετά απο μια εβδομάδα;Γιατι να λείψουν παρακαλω;Κρυφό το έχουν;
μετά απο μια εβδομάδα;Γιατι να λείψουν παρακαλω;Κρυφό το έχουν;
Σκέψου το μόνος σου.
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/city_s_a_r_t_gine_kyriarxos_twn_troxwn_kai_toy_gkaziou_soy.3119280.html
να πω κι εγω τι ΝΟΜΙΖΩ.
παλια το css ειχε σαν προθαλαμο του το rs. τωρα μαλλον αντικαθιστα το rs με τη νεα ονομασια city art.
να πω κι εγω τι ΝΟΜΙΖΩ.
παλια το css ειχε σαν προθαλαμο του το rs. τωρα μαλλον αντικαθιστα το rs με τη νεα ονομασια city art.
Το οποιο να σημειωθει πως το καναμε αρκετοι και ξεστραβωθηκαμε μονο με αυτο...
Δεν ειναι ολα μαυρα/αασπρα. Πριν αφορισουμε καποιον ας το σκεφτόμαστε λιγο παραπανω
blackbusa
03/11/2014, 20:57
σορρυ αλλα το λιγοτερο παραπλανητικος ο τιτλος...city=πολη και αρα πραγματευετε την "ασφαλη" οδηγηση σε αστικο περιβαλλον...χωρις φαναρια? το λιγοτερο???χωρις κινηση???χωρις simulation συνθηκων???
το μονο πραγμα που κανει ασφαλη την οδηγηση μεσα στην πολη ειναι να τηρεις,οσο ειναι δυνατον, το οριο ταχυτητας των 50 χλμ....και βεβαια να δεις το dvd που ειχε φτιαξει Operater απο το θεωριτικο σεμιναριο που ειχαμε παρακολουθησει πριν κατι χρονια με ομιλητη τον Χουντρα...
παω παλι στις μαιμουδες μου...
Spyros SD
04/11/2014, 08:07
Μου αρέσει που αρέσει η εύκολη ανάλυση των τίτλων σου "λιγοτερο παραπλανητικος ο τιτλος...city=πολη και αρα πραγματευετε την "ασφαλη" οδηγηση σε αστικο περιβαλλον...χωρις φαναρια? το λιγοτερο???χωρις κινηση???χωρις simulation συνθηκων???"
Εάν μπορέσεις και μου βρεις ένα simulator συνθηκών οδήγησης θα σου πω Μπράβο. Μέχρι τότε όμως ο οδηγός ελέγχει και αποφασίζει σε τι συνθήκες θα οδηγάει ελέγχοντας τη ταχύτητα του και την πορεία του. Αλλά αυτά ίσως δεν είναι πράγματα που έχεις σκεφτεί εκεί στη ζούγκλα..
blackbusa
04/11/2014, 14:13
Μέχρι τότε όμως ο οδηγός ελέγχει και αποφασίζει σε τι συνθήκες θα οδηγάει ελέγχοντας τη ταχύτητα του και την πορεία του. Αλλά αυτά ίσως δεν είναι πράγματα που έχεις σκεφτεί εκεί στη ζούγκλα..
και για να κανεις τα δυο παραπανω πρεπει να σκασεις 120 ευρω???με οριο στην πολη τα 50 αντε 60 χλμ???
btw απο αυτα που διαβασα, το μαθημα ειναι ελεγχος γκαζιου, εισοδος με τα σωστα χλμ στην στροφη, πως να αποφευγεις TF κλπ κλπ...πραγματα τελειως αχρηστα για την πορεια σε ενα αστικο περιβαλλον ,ποσο μαλλον με κινηση...
αν θες να μαθεις πως να κινησε με σχετικη ασφαλεια, μιας και επικινδυνοι οδηγοι παντα θα υπαρχουν σε μια πολη,και να αντιλαμβανεσε ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ψαξε και δες το dvd που αναφαερθηκε πιο πανω...ειναι και τσαμπα...