View Full Version : Γνώμη για αγορά μηχανακίου/scooter
RedPixel
22/10/2014, 22:19
Γεια σας παιδια ειμαι 17 χρονων και θελω να παρω ενα μηχανακι ή scooter(ξερω εχουν γραφτει πολλα παρομοια θεματα στο φορουμ αλλα και παλι θελω να ρωτησω).Αυτη την στιγμη ειμαι αναμεσα σε αρκετα μηχανακια και scooter αλλα αυτα που μου φενοντε πιο προσιτα σε τιμη και ειναι ενα glx στην περιοχη και (90ρι) και ενα peugeot speedfight 2 100cc παλι στην περιοχη μου...εδω που μενω δν εχω πολλες επιλογες και αν ειναι να παρω κατι απο μακρια θα πρεπει να πεσω σε τιμη γιατι υπαρχει και το ποσο της μεταφορας:) ωραια οπως ειπα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αα και το suzuki katana (50ρι)... Το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου επιμενει να μην παρω glx γιατι λεει τα περισσοτερα ειναι φτιαγμενα και γενικα τα εχουν σκισει και οτι αν παρω θα το εχω καθε βδομαδα στο συνεργειο...ωραια επειδη αυτο δν θελω να γινει θελω να μου πειτε τι πιστευετε οτι πρεπει αναμεσα σε αυτα
SHOOTER045
22/10/2014, 22:33
Από πού είσαι?
Δίπλωμα έχεις?
Έχω 90αρι απ το 1989 και συνεργείο πάω για καφέ μόνο
akis_trevor
22/10/2014, 22:36
αν δεν εχουν κανει καμια μπινια οι ιδιοκτητες η οι μαστορες και ειναι καλο το παπι,δεν το συζηταμε καν.αν παλι δεν θες 1 χρονο για τα 18 δηλαδη εισαι 17 και καποιων αρκετων μηνων,κανε λιγακι υπομονη και παρε ενα παπι 10-125 κυβικα.
RedPixel
22/10/2014, 22:42
μπαα δν θα περιμενω μεχρι τα 18;P κοιταξτε οπως το βλεπω το μηχανακι (για το glx μιλαμε) μου φενεται καλο και εξωτερικα και μηχανικα αν και δν ξερω πολλα αν παω να το δω θα παω με μηχανικο για να δω γιατι δν θελω να το παρω και οταν το παρω θα το βαλω στο συνεργειο απευθειας....πιστευετε πως ειναι πολλα 650 ευρω για glx εε; τοσο βσκ λεει και αρχικη πιστευω πως αν παω να το παρω μπορει να το κατεβασω στα 500-550 ευρω
να συμπληρωσω οτι λεει οτι το μηχανακι ειναι μαμα90ρι με καινουρια κυλινδροπιστονα και χιτωνιο 53χιλιοστα...ειναι οντως 90;
μπαα δν θα περιμενω μεχρι τα 18;P
Μπα ουτε κι η τροχαία θα περιμένει να πας 18 για να σε γράψει!!! Για να μη σου πω τίποτα χειρότερο.
μπαα δν θα περιμενω μεχρι τα 18;P κοιταξτε οπως το βλεπω το μηχανακι (για το glx μιλαμε) μου φενεται καλο και εξωτερικα και μηχανικα αν και δν ξερω πολλα αν παω να το δω θα παω με μηχανικο για να δω γιατι δν θελω να το παρω και οταν το παρω θα το βαλω στο συνεργειο απευθειας....πιστευετε πως ειναι πολλα 650 ευρω για glx εε; τοσο βσκ λεει και αρχικη πιστευω πως αν παω να το παρω μπορει να το κατεβασω στα 500-550 ευρω
να συμπληρωσω οτι λεει οτι το μηχανακι ειναι μαμα90ρι με καινουρια κυλινδροπιστονα και χιτωνιο 53χιλιοστα...ειναι οντως 90;
Οχι...