View Full Version : MOTO GP SEPANG 2014
endopandou
26/10/2014, 10:21
Μερικά πράματα είναι πέραν από σίγουρα σ αυτή τη ζωή....
:wave2:
Όπως πχ το ότι δεν ξέρεις τι λες :D
amyroukai
26/10/2014, 10:27
Ωραιος αγώνας, όντως.
GIOTIS750
26/10/2014, 10:31
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cGSWfuiO0Ps&list=PLIZbgHQHxSJUNazsc3o0iaGT8oiZLF9Kh
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cGSWfuiO0Ps&list=PLIZbgHQHxSJUNazsc3o0iaGT8oiZLF9Kh
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::a02::a02::a02:
MG-KTiNoS
26/10/2014, 10:52
Όπως πχ το ότι δεν ξέρεις τι λες :D
Μαααααα φυσικά.....
Δε νθα παραξενευτώ αύριο αν ο Ντάνος τερματίσει δεύτερος ή πάρει ακόμα και νίκη κι ας είναι λυσσασμένος ο Γιώργος. Στη διαχείριση του πίσω θα παιχτεί το παιχνίδι
:rotflmao:
Ο αγωνας ψιλοαθλιος, δεν μου αρεσε. Ολοι ετρεξαν καλα εκτος απο πεντροσα , λορενθο και τον ντοβι που δεν ξερουμ ακομα τι επαθε... Και ο καλ , και ο χεηντεν και ο χιροσι καλα τα πηγαιναν πριν πεσουν.Ο πεντροσα μπορει να τον ειχε τον Μαρκεζ αλλα thatsracing. O pol θα μπορουσε να ηταν κορυφαιο δορυφορικο κατω απο τα 20 δευτερολεπτα αλλα δυστυχως σταθηκε πολυ ατυχος καθως οταν του εδειξε ο σκοτ και ο ανδρεας οτι κατι ειχε η μηχανη δεν βρηκε τιποτα παρολο που την κοιταξε για αρκετη ωρα την μηχανη. Τεσπα , ευτυχως που δεν επαθε τιποτα περισσοτερο ο ανθρωπος και μπραβο του που ετρεξε με σπασμενο το μεταταρσιο και τερματισε 6ος. (αλλαγες στις ταχυτητες #pain)
Κριμα που δεν ηταν και ο Ιαννονε εδω. Κοιτα που το παρταλι ο σμιθ θα τερματισει πανω απο αλειξ , μπραντλ , ιαννονε μπορει και πολ αμα πεσει στην Βαλενθια επειδη ολοι οι αλλοι ειχαν πτωσεις στους τελευταιους αγωνες και αυτος ηταν πιο σταθερος!!
GIOTIS750
26/10/2014, 11:14
1. Marc Marquez ESP Repsol Honda Team (RC213V) 40m 45.523s
2. Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 40m 47.968s:rockon::rockon::rockon:
3. Jorge Lorenzo ESP Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 40m 49.031s
4. Stefan Bradl GER LCR Honda MotoGP (RC213V) 41m 6.757s
5. Bradley Smith GBR Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 41m 7.806s
6. Pol Espargaro ESP Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1)* 41m 20.191s:a012:
7. Yonny Hernandez COL Pramac Racing (Desmosedici) 41m 23.958s
8. Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici) 41m 34.362s
9. Hector Barbera ESP Avintia Racing (Desmosedici) 41m 36.315s
10. Scott Redding GBR Go&Fun Honda Gresini (RCV1000R)* 41m 44.611s
11. Hiroshi Aoyama JPN Drive M7 Aspar (RCV1000R) 42m 1.472s
12. Michael Laverty GBR Paul Bird Motorsport (PBM-ART) 42m 3.489s
13. Mike Di Meglio FRA Avintia Racing (Avintia)* 42m 13.296s
14. Broc Parkes AUS Paul Bird Motorsport (PBM-ART)* 42m 29.767s
Alex De Angelis RSM NGM Forward Racing (Forward Yamaha) DNF
Danilo Petrucci ITA IodaRacing Project (ART) DNF
Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team (RC213V) DNF
Karel Abraham CZE Cardion AB Motoracing (RCV1000R) DNF
Nicky Hayden USA Drive M7 Aspar (RCV1000R) DNF
Cal Crutchlow GBR Ducati Team (Desmosedici) DNF
Aleix Espargaro ESP NGM Forward Racing (Forward Yamaha) DNF
Alvaro Bautista ESP Go&Fun Honda Gresini (RC213V) DNF
endopandou
26/10/2014, 11:26
Μαααααα φυσικά.....
Νικωλάκι φεύγω για δουλειά. Μόλις γυρίσω θα σου εξηγήσω γιατί δεν ξέρεις τι λες. Ανέμενε... :a9:
Innersense
26/10/2014, 11:27
Συγχαρητήρια στον Marc για τους 12, συγχαρητήρια στον Γιατρό που τον κοντράριζε στα ίσα.
Ξεκίνησα να βλέπω τον αγώνα με 15 (από τους 20) γύρους να απομένουν και μου έκανε εντύπωση που ο 4ος Dovi είχε ήδη 5.5sec διαφορά. Νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό.
Ο αγωνας ψιλοαθλιος, δεν μου αρεσε. Ολοι ετρεξαν καλα εκτος απο πεντροσα , λορενθο και τον ντοβι που δεν ξερουμ ακομα τι επαθε... Και ο καλ , και ο χεηντεν και ο χιροσι καλα τα πηγαιναν πριν πεσουν.Ο πεντροσα μπορει να τον ειχε τον Μαρκεζ αλλα thatsracing. O pol θα μπορουσε να ηταν κορυφαιο δορυφορικο κατω απο τα 20 δευτερολεπτα αλλα δυστυχως σταθηκε πολυ ατυχος καθως οταν του εδειξε ο σκοτ και ο ανδρεας οτι κατι ειχε η μηχανη δεν βρηκε τιποτα παρολο που την κοιταξε για αρκετη ωρα την μηχανη. Τεσπα , ευτυχως που δεν επαθε τιποτα περισσοτερο ο ανθρωπος και μπραβο του που ετρεξε με σπασμενο το μεταταρσιο και τερματισε 6ος. (αλλαγες στις ταχυτητες #pain)
Κριμα που δεν ηταν και ο Ιαννονε εδω. Κοιτα που το παρταλι ο σμιθ θα τερματισει πανω απο αλειξ , μπραντλ , ιαννονε μπορει και πολ αμα πεσει στην Βαλενθια επειδη ολοι οι αλλοι ειχαν πτωσεις στους τελευταιους αγωνες και αυτος ηταν πιο σταθερος!!
Ακυρο για τον ντοβι οτι ειπα. Προς στιγμη νομιζα οτι τον βαρεσε η ζεστη και η υγρασια στο κεφαιλι και νομιζα οτι εκοψε λιγο τον ρυθμο.
Matthew Birt @birtymotogp 10 λεπτάΠριν από 10 λεπτά
Andrea Dovizioso just confirmed it was fuel pump issue that dropped him from an 'easy' 4th to 8th
MG-KTiNoS
26/10/2014, 12:32
Νικωλάκι φεύγω για δουλειά. Μόλις γυρίσω θα σου εξηγήσω γιατί δεν ξέρεις τι λες. Ανέμενε... :a9:
τι να μου εξηγήσεις.... ???
Verba volant, scripta manent
(τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν)
:lol:
RaGe_Raptor
26/10/2014, 12:44
Ακυρο για τον ντοβι οτι ειπα. Προς στιγμη νομιζα οτι τον βαρεσε η ζεστη και η υγρασια στο κεφαιλι και νομιζα οτι εκοψε λιγο τον ρυθμο.
Matthew Birt @birtymotogp 10 λεπτάΠριν από 10 λεπτά
Andrea Dovizioso just confirmed it was fuel pump issue that dropped him from an 'easy' 4th to 8th
συμπέρασμα:τα duc δε δουλεύουν (κυριολεκτικά) σε ζεστά κλίματα...:p
θυμάμαι σε ένα συγκριτικό GSXR 750-899 PANIGALE-F3 800 που τα ιταλικά δεν παίρναν εύκολα μπρος το πρωί λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.νασου τώρα και η ζέστη...:bawl:
υγ: το τζι-ες-εξ-αρ είχε νικήσει... :flameon:
SHOOTER045
26/10/2014, 13:03
Τα ιταλικά δεν θέλουν ζέστη γιατί δεν παίρνουν μπρομπροστά .
Δεν θέλουν υγρασιες γιατί βραχυκυκλώνουν.
Δεν θέλουν κρύο γιατί τα πιάνει κρυολόγημα και σκουζουν.
Ε τι σκατά θελουν???
Έναν στονερ ίσως?????
Λέω εγώ...
Ημαρτον ρε παιδια!
Ποιος τον ακουει τον Κτινο παλι.
Παει γαμηθηκε το θεμα...
MG-KTiNoS
26/10/2014, 13:45
Ημαρτον ρε
Ποιος τον ακουει τον Κτινο παλι.
Παει γαμηθηκε το θεμα...
Μπα μη φοβού Χατζατζάρη το θέμα δεν γαμήθηκε μ εσένα μέσα τόσες μέρες
Τωρα θα γαμηθεί?
325713
MG-KTiNoS
26/10/2014, 13:47
Τα ιταλικά δεν θέλουν ζέστη γιατί δεν παίρνουν μπρομπροστά .
Δεν θέλουν υγρασιες γιατί βραχυκυκλώνουν.
Δεν θέλουν κρύο γιατί τα πιάνει κρυολόγημα και σκουζουν.
Ε τι σκατά θελουν???
Έναν στονερ ίσως?????
Λέω εγώ...
Φίλε τα μηχανάκια τα σπάει και ο Καλ δεν έχουμε ανάγκη κανέναν Στόνερ
ν ακούμε και τη κλάψα του !
pipe_smoker
26/10/2014, 13:50
Φίλε τα μηχανάκια τα σπάει και ο Καλ δεν έχουμε ανάγκη κανέναν Στόνερ
ν ακούμε και τη κλάψα του !
Πω πω πω πω πω φυτίλια ολούθε:tooth:
GIOTIS750
26/10/2014, 13:52
SHOOTER O V8 θα μας σωσει :lol:
325714
325715
http://www.ducatinewstoday.com/2010/10/a-closer-look-at-the-ducati-sedici-v8/
MG-KTiNoS
26/10/2014, 13:57
Ρε 7,5 v8 έχει φτιάξει η γκούτσι πολλά χρόνια πριν...
Τι μας λες τώρα?
http://youtu.be/rdxI3faucvM
SHOOTER045
26/10/2014, 13:58
Ωχ ξέχασα τον Γιώτη...
GIOTIS750
26/10/2014, 14:02
Ρε 7,5 v8 έχει φτιάξει η γκούτσι πολλά χρόνια πριν...
Τι μας λες τώρα?
http://youtu.be/rdxI3faucvM
πολλυ φωναζει αυτο
:tooth::tooth::tooth:
κτηνε πλακα κανω για το v8:p
Μεχρι ο παπαΝταλινας :priest: να κανει το θαυμα του στην επομενη σαιζον και να
δουμε τι παιζει ...
μονο χαβαλε και υποθεσεις μπορουμε να κανουμε αντε γεια μας :beer::beer:
GIOTIS750
26/10/2014, 14:28
κονσερβα Μαλαισιας καιοι 3 αγωνες
http://i.youku.com/u/UOTI5MzI3NzY=
για καλυτερη ποιοτητα πιο μετα
:a014::a014::a014:
RaGe_Raptor
26/10/2014, 15:47
καημένε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από τύχη.....
325717
endopandou
26/10/2014, 16:29
Νικωλάκι όχι πως θα έχει κάποιο αντίκτυπο στη σκέψη σου η οποιαδήποτε απάντηση βάση λογικής αλλά έτσι για την πλάκα σου απαντώ...
Πάμε
Σου είπα πως:
Ο Ντάνος δεν θα καταφέρει τη 2η θέση επειδή έχει χάσει όλες τις αναμετρήσεις??? Το ότι ο κύριος παράγοντας για αύριο θα είναι ποιος θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει καλύτερα τη μεσαία γόμα δεν παίζει. Το ότι έχασε τις μεγάλες αναμετρήσεις παίζει. ΟΚ θα δούμε.
Η Honda κρατάει Ντάνο γιατί το επιβάλει η Repsol και ο βασιλεύς λέμε και ξαναλέμε... Ούτε καν γιατί είναι απ τους καλύτερους δεύτερους.
Δε νθα παραξενευτώ αύριο αν ο Ντάνος τερματίσει δεύτερος ή πάρει ακόμα και νίκη κι ας είναι λυσσασμένος ο Γιώργος. Στη διαχείριση του πίσω θα παιχτεί το παιχνίδι
Αυτό βασίστηκε σε κάποιες παραδοχές (στις άγνωστες έννοιες πες μου να απλοποιώ...)
Καταρχήν του αρέσει η πίστα. Απόδειξη πως πέρυσι και πρόπερσι πήρε νίκη Δεν είναι όμως μόνο το ότι του αρέσει η πίστα είναι πως του ταιριάζει κιόλας και όταν λέμε ταιριάζει εννοούμε στα πάντα όχι μόνο στο οδηγικό του στυλ. Στη Μαλαισία λοιπόν η οποία είναι από τις πίστες που υπάρχουν ακραία φρένα και ακραίες έξοδοι (μετά από σφιχτές Κ) τα 10-15 λιγότερα κιλά του είναι μεγάλο πλεονέκτημα, κάτι που έχει δείξει πως (ενίοτε) μπορεί να εκμεταλλευτεί, όπως έκανε τα 2 προηγούμενα χρόνια.
Δεν έγραψα λοιπόν πως μπορεί να πάει ακόμα και για νίκη μόνο επειδή πήρε τη νίκη εκεί τις προηγούμενες 2 χρονιές αλλά αντιλαμβανόμενος το γιατί έγινε αυτό.
Εσύ απ την άλλη μας κατέθεσες την παντελώς αστοιχείωτη άποψη πως:
Ο Ντάνος έχει χάσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις και δεν νομίζω να καταφέρει τη 2η θέση.
(αουτς σάιντερ)
:p
ΕΤΣΙ - ΓΕΝΙΚΆ - ΑΌΡΙΣΤΑ χωρίς να υπάρχει καν βάση στην κουβέντα καταλήγεις σε συμπέρασμα.
Το ''Ο Ντάνος έχει χάσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις'' αφορά ΜΟΝΟ στα πρωταθλήματα ΌΧΙ τους αγώνες. Βάση της μοναδικής σου λογικής λοιπόν όταν ένας αναβάτης δεν παίρνει πρωτάθλημα έχει χάσει κάθε αναμέτρηση ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΏΝΑ.
Νομίζω πως κάπου εδώ χρειάζεται να θυμίσω πως η κουβέντα ξεκίνησε από εκτίμηση για τον αγώνα όχι το πρωτάθλημα
Και έρχεται ο αγώνας. Ο Ντάνος πέφτει στο πουθενά μόνος του και χωρίς να πιέζει ή να πιέζεται ασφυκτικά από κάποιον αναβάτη ή από το αποτέλεσμα αφού ο αγώνας ήταν ακόμα σχεδόν στην αρχή.
Έκανε λοιπόν ένα χαζό λάθος από αυτά που δεν συνηθίζει να κάνει. Δηλαδή σπανιότατο γι αυτόν, άρα εντελώς συγκυριακό.
Και βγαίνεις και γράφεις σας το 'πα ??????????????????????????????
Κάνοντας μάλιστα παράθεση στη δική σου ασύλληπτα αστοιχείωτη λογική τιμώντας τη και θεωρώντας πως είχες δίκιο ΑΦΟΥ ΈΠΕΣΕ ?????????????
Ο Ντάνος έχει χάσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις και δεν νομίζω να καταφέρει τη 2η θέση.
(αουτς σάιντερ)
:p
Αν αντιληφθείς τι σου λέω, θα δεις πως για άλλη μια φορά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ
Το σκεπτικό ''θα πέσω απ την Ακρόπολη και ΘΑ βρω πορτοφόλι'' φίλτατε Νίκο στην δική μου λογική δεν είναι αποδεκτό. Μπορείς ωστόσο να το συνεχίσεις στο όνομα της τρολιάς αλλά να ξέρεις πως εδώ δεν...
σημ. Φαντάζομαι πως με την περήφανη φράση Ο Ντάνος έχει χάσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις και δεν νομίζω να καταφέρει τη 2η θέση θεωρούσες πως ο Ντάνος θα τερμάτιζε τον αγώνα 3ος - 4ος ή άντε 5ος.
Συνεπώς με το θεϊκό: Μερικά πράματα είναι πέραν από σίγουρα σ αυτή τη ζωή.... :wave2: ισχύει το ίδιο και για εσένα. Δηλαδή βάση του σκεπτικού σου έπεσες και ο ίδιος έξω :tooth:
Βοήθα Παναγιά μου... :p
:beer:
MG-KTiNoS
26/10/2014, 16:45
Εγώ δικαιώθηκα σε ότι είπα κι εσύ όχι....
Από εκεί και μετά όλα τ άλλα είναι φιλολογία.
Το ήξερα ότι ο Πετρογκαζάκης δεν θα καταφέρει τη 2η θέση γιατί είναι λούζερ
και το ήξερα πως ο Ρόσσι θα τους φάει ζωντανούς ότι κι αν έλεγε (που έλεγε ψέματα)
Ξέρεις τι λέει ο Χόρχε τώρα?
Ότι ήταν θέμα κακής προπόνησης.
:bawl:
ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΝΤΟΡΛΕΣ ! ! !
υγ
Να πας για δικηγόρος...
Πάει χαμένο τόσο ταλέντο !
GIOTIS750
26/10/2014, 17:35
325723
endopandou
26/10/2014, 17:39
Εγώ δικαιώθηκα σε ότι είπα κι εσύ όχι....
Re sy σε παρακαλώ τώρα που δικαιώθηκες. Δηλαδή ή είμαι χαζός και δεν το 'χω καταλάβει (νταξ αυτό συμβαίνει παντού γύρω μας οπότε παίζει το σενάριο) ή εσυ δεν μπορείς να αντιληφθείς πως ο άνθρωπος δεν έχασε μάχη επειδή είναι looser, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΜΑΧΗ αλλά ΕΠΕΣΕ κουτίστικα και χωρίς ξεχωριστή πίεση. ΕΠΕΣΕ στο πουθενά μόνος του ρε συ. Ε ΠΕ ΣΕ. Δεν τον γ@μησε κανένας από τους 3 αντιπάλους του σε κάποια μάχη, έπεσε ηλιθιοδώς μόνος του. Τι δεν καταλαβαίνεις πια από αυτό ρε μαν;
MG-KTiNoS
26/10/2014, 17:54
Όχι δεν έπεσε Μάνο...
Ξανάπεσε.
Γιατί και τότε που έσπασε ο Στόνερ τον πόδα του είχε πέσει στην Αυστραλία και έχασε το ΠΠ.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Εν κατακλείδι
Στη ζωή υπάρχουν αυτοί που
α) Γαμ...ε Μάρκεζ, Ρόσσι
β) Ψιλογ...ε Στόνερ Χόρχε
γ)προσπαθούν να γαμ.. αλλά δεν Ντόβι
δ) Βλέπουνε Ντάνος
Άλλοι γαμ..ε κι άλλοι βλέπουνε δηλαδή !
Είναι κάτι σαν το κισμέτ που λένε οι φίλοι μας οι Μουσουλμάνοι.
-Μπορείς ν αλλάξεις τη μοίρα σου?
-Όχι
Το πεΤρωμένο φυγήν αδύνατο...
και πάρτον γκάτω
Η ζωή είναι σκληρή και άκαρδη.
Ποιός βάρεσε το μπέναλτι και μουκλεισε το σπίτι....
endopandou
26/10/2014, 18:01
Help
GIOTIS750
26/10/2014, 18:25
sotiris68:beer::beer:
Μπα μη φοβού Χατζατζάρη το θέμα δεν γαμήθηκε μ εσένα μέσα τόσες μέρες
Τωρα θα γαμηθεί?
325713
Εγώ Νικόλα πιστεύω ότι έχεις μπλεχτεί μονος σου σε φαύλο κύκλο με το να υπερασπιζεσαι μια εταιρεία που (στα motoGP) δεν εχει δείξει τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια, αν εξαιρέσουμε την περίοδο στόνερ...
Από εκεί και πέρα, είναι στο γκριντ για το γαμότο τους, επειδή εχουν λεφτά κι επειδή έχουν κάποια κακία και θέλουν να καταστρέφουν οδηγους...
Πάρτο ψύχραιμα, σκέψου το και πες μου τι σκ@τ@ έχουν κάνει, πέραν του Στόνερ λέμε, που για να δουν βάθρο πρεπει να ευθυγραμιστουν οι πλανήτες, να βρέχει (ή οχι ανάλογα την πιστα), να έχει συγκεκριμένο ποσοστο υγρασίας, σταθερή θερμοκρασία και να πέσουν όλοι οι μπροστά...
MG-KTiNoS
26/10/2014, 18:57
Help
οκ
ΟΤΑΝ κερδίσει κάτι σημαντικό ο Ντάνος έλα πες μου.
Προς το παρών πάντως είναι η 4η θέση είναι οκ για αυτόν.
Τελευταίος εργοστασιακός δηλαδή.
Έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο?
MG-KTiNoS
26/10/2014, 19:07
Εγώ Νικόλα πιστεύω ότι έχεις μπλεχτεί μονος σου σε φαύλο κύκλο με το να υπερασπιζεσαι μια εταιρεία που (στα motoGP) δεν εχει δείξει τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια, αν εξαιρέσουμε την περίοδο στόνερ...
Από εκεί και πέρα, είναι στο γκριντ για το γαμότο τους, επειδή εχουν λεφτά κι επειδή έχουν κάποια κακία και θέλουν να καταστρέφουν οδηγους...
Πάρτο ψύχραιμα, σκέψου το και πες μου τι σκ@τ@ έχουν κάνει, πέραν του Στόνερ λέμε, που για να δουν βάθρο πρεπει να ευθυγραμιστουν οι πλανήτες, να βρέχει (ή οχι ανάλογα την πιστα), να έχει συγκεκριμένο ποσοστο υγρασίας, σταθερή θερμοκρασία και να πέσουν όλοι οι μπροστά...
Αν σου έλεγα το 80 ότι θα έρθει μια βιοτεχνία Ευρωπαϊκή και θα πάρει ΠΠ στο μοτο τζι νικώντας τους Γιαπωνέζους τι θα έλεγες?
Αν σου έλεγα ότι θα σαπίσει τους πάντες στο SBK για κάτι χρόνια τι θα έλεγες?
Ότι πίνω θα έλεγες.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι λόγω Στόνερ κέρδισαν ήταν λίγο?
Τον Στόνερ δεν τον είχαν κόψει όλοι οι μεγάλοι όταν ήρθε στο Ντούκο.
Η ιστορία της Ντουκάτι λοιπόν αποδεικνύει ότι όταν είσαι ικανός και έχεις ταλέντο
και ιδέες δεν υπάρχουν όρια.
Και μη ξεχνάς ότι αν δεν άλλαζαν το κανονισμό ακόμα λούτσο θα τρωγαν.
Ήθελα να σου πω και κάτι άλλο.
Το φετινό αποτέλεσμα το θεωρείς μικρό?
Είναι 5ο μηχανάκι (CRT) μπροστά απ όλα τα δορυφορικά και τ άλλα CRT.
Είναι μικρό αποτέλεσμα αυτό?
Ο Ντόβι ας πούμε να ήταν σε κάποια δορυφορικό Γιαμάχα θα τα είχε πάει πιο καλά?
Δεδομένου του μεγέθους η Ντουκάτι φίλε μου ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ
(Σουζούκι καβασάκι έχουν πάει σπίτι, BMW ούτε το σκέφτηκε)
endopandou
26/10/2014, 19:07
οκ
ΟΤΑΝ κερδίσει κάτι σημαντικό ο Ντάνος έλα πες μου.
Νικολάκη τζίζας ρέι...Για τον αγώνα έγινε η κουβέντα, όχι για το σύνολο της καριέρας ή των πρωταθλημάτων. Πως πρέπει να στο πω για να το καταλάβεις.
Το ότι η θέση του ανάμεσα στους 4 είναι αυτή την περίοδο τέταρτος οκ το ξέρω και το έχω γράψει πολλές φορές. Τι σχέση έχει όμως αυτό; Και ότι ο ήλιος θα ανατείλει αύριο το πρωί από ανατολή έγραψα, να το κουβεντιάσουμε κι αυτό;
Τέρμα...
endopandou
26/10/2014, 19:11
Stop the press
Τι γράφεις πάλι εδώ ρε Παναγία μου; Που το άκουσες αυτό;
MG-KTiNoS
26/10/2014, 19:16
Ένας αθλητής είναι το σύνολο της καριέρας του....
Αν δεν έχεις τρέξει ΠΟΤΕ κάτω από 10 στο 100 δεν θα τα τρέψεις σήμερα.
Αν έχεις χάσει όλους τελικούς δεν θα κερδίσεις ούτε το αυτόν.
Αν είσαι χασογκόλης δεν θα μπει η πτνα η μπάλα....
υγ
Είχε κάποια άλλη πρώταση για εργοστασικαό ο Στόνερ πριν πάει στο Ντούκο και δεν το ήξερα?
endopandou
26/10/2014, 19:28
υγ
Είχε κάποια άλλη πρώταση για εργοστασικαό ο Στόνερ πριν πάει στο Ντούκο και δεν το ήξερα?
Τη γύρισες τη γκουβέντα πάλι στον στόνερ ταλαντούχο αγόρι...
Η απάντηση είναι πως δεν γνωρίζουμε. Από το δεν γνωρίζουμε έως τον είχαν κόψει όλοι οι μεγάλοι μεσολαβούν όλα τα ψέματα του κόσμου if u know what I mean...
Παει το θέμα και αυτό.
Θα ασχολούμαστε με τον κάθε τιποτενιο που πήρε ενα ευκολο πρωτάθλημα σε μια μεγάλη εταιρία και οι ίδιοι άνθρωποι να το εξηγουν στον ίδιο άνθρωπο σε καθε θεμα.Τι να εξηγούν δηλαδή Άφου αυτό που βλέπω εγω δεν ειναι συζήτηση.
Μα σε κάθε θέμα όμως....
Αν σου έλεγα το 80 ότι θα έρθει μια βιοτεχνία Ευρωπαϊκή και θα πάρει ΠΠ στο μοτο τζι νικώντας τους Γιαπωνέζους τι θα έλεγες?
Ότι πίνω θα έλεγες.
Η ιστορία της Ντουκάτι λοιπόν αποδεικνύει ότι όταν είσαι ικανός και έχεις ταλέντο
Θεωρω ντροπή αυτα τα αποτελέσματα.
Αν ήμουν αυτός που αποφασίζει αν η ντουκάτι κατεβαινει ή οχι στα GP θα τους είχα στειλει σπιτι τους από την πρώτη χρονια του Ροσσι εκεί... μιλάμε για καταστροφείς αναβατών και τα χειρότερα μηχανάκια που πέρασαν έβερ...
Κινητά εμπόδια είναι και θα είναι. Και το ότι ένας και μόνο οδηγός τα καβάλησε και πηρε πρωτάθλημα δεν την κανει εταιρεία.
Τις εταιρείες στους αγώνες τους κάνει η διάρκεια και η συνέπεια.
ΟΚ, εδώ εχουμε συνέπεια του τίποτα.
υ.γ. αυτό το κοντό πάλι ανάσκελα ο αχρηστος απο 2ος;
Θα ασχολούμαστε με τον κάθε τιποτενιο που πήρε ενα ευκολο πρωτάθλημα σε μια μεγάλη εταιρία...
Ok, το ότι 5 άτομα έχετε κάνει όλα τα thread για το ΜοτοGP θύρα 7 (ή θύρα 4 για όσους προτιμούν) και είσαστε πλέον οι μόνοι που γράφουν, δεν το σχολιάζω, κατά μία έννοια μαγκιά σας...
Αλλά έτσι από περιέργεια, ποιος αναβάτης είναι ο τιποτένιος και ποιο πρωτάθλημά του ήταν εύκολο;
Επιπλέον, τι θα πρέπει να έχει καταφέρει να κάνει κάποιος (προφανώς θα πρέπει να είναι κάτι υπερβολικά μεγαλύτερο, γιατί αυτοί μεταξύ τους δεν το λένε ο ένας για τον άλλον) για να έχει το κύρος να αποκαλεί έναν παγκόσμιο πρωταθλητή ΜοτοGP «τιποτένιο»;
MotoGP Sepang Race - ENG - HD
http://filehoot.com/mslwhxkfmhvp.html
MG-KTiNoS
26/10/2014, 20:55
Θεωρω ντροπή αυτα τα αποτελέσματα.
Αν ήμουν αυτός που αποφασίζει αν η ντουκάτι κατεβαινει ή οχι στα GP θα τους είχα στειλει σπιτι τους από την πρώτη χρονια του Ροσσι εκεί... μιλάμε για καταστροφείς αναβατών και τα χειρότερα μηχανάκια που πέρασαν έβερ...
Κινητά εμπόδια είναι και θα είναι. Και το ότι ένας και μόνο οδηγός τα καβάλησε και πηρε πρωτάθλημα δεν την κανει εταιρεία.
Τις εταιρείες στους αγώνες τους κάνει η διάρκεια και η συνέπεια.
ΟΚ, εδώ εχουμε συνέπεια του τίποτα.
βαριέμαι να τα ξαναλέω...
MG-KTiNoS
26/10/2014, 21:01
Τη γύρισες τη γκουβέντα πάλι στον στόνερ ταλαντούχο αγόρι...
Η απάντηση είναι πως δεν γνωρίζουμε. Από το δεν γνωρίζουμε έως τον είχαν κόψει όλοι οι μεγάλοι μεσολαβούν όλα τα ψέματα του κόσμου if u know what I mean...
Η απάντηση είναι ότι έχεις κοντή μνήμη.
Είχαν κλείσει όλες οι ομάδες κι ήταν απ έξω...
(και κάποιες κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο Ρόσσι έβαλε τσάτσο και δεν τον πήραν.... )
(Εσείς το γυρίσατε)
Αλλά έτσι από περιέργεια, ποιος αναβάτης είναι ο τιποτένιος και ποιο πρωτάθλημά του ήταν εύκολο;
;
Ο Τσεκότο
GIOTIS750
26/10/2014, 21:13
:beer::beer:
SHOOTER045:beer::beer:
sotiris68
26/10/2014, 21:20
thanks,αλλα ζηταει εγγραφη.
Antonisss
26/10/2014, 21:21
Ξέρεις τι λέει ο Χόρχε τώρα? Ότι ήταν θέμα κακής προπόνησης
Έλα ντε, τι π@π@ριά ήταν πάλι αυτό...
pipe_smoker
26/10/2014, 21:27
βαριέμαι να τα ξαναλέω...
Ρε Νίκο, δεν έχει κι άδικο ο συνονόματός σου.
Χέσε τους αναβάτες γιατί θα μαμηθεί η κουβέντα.
Είναι ντροπή τα αποτελέσματα που φέρνει η ντουκάτι.
Το ότι πήγαν σπίτι τους σουζούκι, κάβα, κλπ ενώ αυτή βαστάει είναι άλλο καπέλο. Λεφτά έχει, όφελος έχει, τιφόζους έχει, συνεπώς κάθεται.
Της έχεις αδυναμία και τη γουστάρεις. ΟΚ. Μαζί σου και μαγκιά σου.
Αλλά μη τρώμε ροχάλες μες στο μάτι και λέμε ότι βρέχει.
Δε λέω να γίνει το motogp πρωτάθλημα honda vs yamaha και να πάνε όλοι οι άλλοι σπίτια τους.
Αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Τα μηχανάκια της, η φιλοσοφία της, η μαλακία που τη δέρνει είναι άνευ προηγουμένου.
Ok, το ότι 5 άτομα έχετε κάνει όλα τα thread για το ΜοτοGP θύρα 7 (ή θύρα 4 για όσους προτιμούν) και είσαστε πλέον οι μόνοι που γράφουν, δεν το σχολιάζω, κατά μία έννοια μαγκιά σας...
Επιπλέον, τι θα πρέπει να έχει καταφέρει να κάνει κάποιος (προφανώς θα πρέπει να είναι κάτι υπερβολικά μεγαλύτερο, γιατί αυτοί μεταξύ τους δεν το λένε ο ένας για τον άλλον) για να έχει το κύρος να αποκαλεί έναν παγκόσμιο πρωταθλητή ΜοτοGP «τιποτένιο»;
Ρελαξ μαν ! Ειρωνικα το λεω για τον στονερ και την ντουκατι. Και ολους αυτους που προσπαθουν να πεισουν το κτινος και αυτος λεει τα δικα του ( ο στονερ δεν ειναι αυτος που ειναι ,η ντουκατι το ενα , το αλλο κλ) και παει λεγωντας.
Τι νομιζεις οτι λεω για τον ροσσι? :D
Θα την κανω και εγω για ψαρεμα να πιανω μερικα ψαρακια!
GIOTIS750
26/10/2014, 21:57
thanks,αλλα ζηταει εγγραφη.
Σωτηρης δεν χρειαζεται εγγραφη απλα πατησε το [ Continue to watch your video ] και παιζει κανονικα
zannisvel
26/10/2014, 22:06
Σωτηρης δεν χρειαζεται εγγραφη απλα πατησε το [ Continue to watch your video ] και παιζει κανονικα
Και οχι μονο παιζει αλλα και η ποιοτητα ειναι πολυ καλη!!!
thanks για το link!!!!
:beer:
Antonisss
26/10/2014, 22:12
Έλα και στον επόμενο αγώνα έχει wild card De Puniet!!
325739
Takata Dome
26/10/2014, 22:15
Ότι πίνω θα έλεγες.
Ναι η μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με τα 5 άτομα δυναμικό και μπάτζετ που επαρκεί για τις βενζίνες,μια μηχανή και ένα καρβελι ψωμί για το δεκατιανο, απέναντι στους πανίσχυρους και κακούς Ιάπωνες. Όταν ήταν ακόμα βιοτεχνία που μετά βίας έβγαζε 750F1 χάρη στην τρέλα του Taglioni και του Bordi, ίσως. Το πόση σχέση έχει αυτό με σήμερα το βλέπουμε όλοι. Και για να λέμε λοιπόν αλήθειες, η Ducati δε τα έχει καταφέρει καθόλου καλά.
Ρελαξ μαν !
Α μπα, μη νομίζεις ήρεμος είμαι. Δεν τσακώνομαι εγώ στο thread.
Τι νομιζεις οτι λεω για τον ροσσι? :D
Δεν νομίζω τίποτα, απλά ρώτησα από περιέργεια. :wave2:
sotiris68
26/10/2014, 22:49
αμα δε βαλεις εσυ το χερακι σου βιντεο εγω δε βλεπω:a31:
@eBoLaGR:a20:,I\:a31::a02:
Thanx m8 :beer:
endopandou
27/10/2014, 06:45
Η απάντηση είναι ότι έχεις κοντή μνήμη.
Είχαν κλείσει όλες οι ομάδες κι ήταν απ έξω...
Αδερφούλη νομίζεις πως υπάρχει περίπτωση να πίστεψε έστω και ένας άνθρωπος πως θυμάσαι τη σειρά που έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι του 2005 και 2006 ??
Δεν είχες ασχοληθεί καν λέω εγώ και ως συνήθως κάτι έπρεπε να γράψεις. :wave2:
MG-KTiNoS
27/10/2014, 07:06
Ναι η μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με τα 5 άτομα δυναμικό και μπάτζετ που επαρκεί για τις βενζίνες,μια μηχανή και ένα καρβελι ψωμί για το δεκατιανο, απέναντι στους πανίσχυρους και κακούς Ιάπωνες. Όταν ήταν ακόμα βιοτεχνία που μετά βίας έβγαζε 750F1 χάρη στην τρέλα του Taglioni και του Bordi, ίσως. Το πόση σχέση έχει αυτό με σήμερα το βλέπουμε όλοι. Και για να λέμε λοιπόν αλήθειες, η Ducati δε τα έχει καταφέρει καθόλου καλά, από τότε που της πήραν τα λάστιχα αναγκάζοντας την ν αλλάξη πλαίσιο. .
Κατά τ άλλα σε σχέση με τη Καβασάκι χέβι ιντρουστριες έτσι όπως τα λες είναι....
Φτώχια κατηραμένη...
MG-KTiNoS
27/10/2014, 07:10
Αδερφούλη νομίζεις πως υπάρχει περίπτωση να πίστεψε έστω και ένας άνθρωπος πως θυμάσαι τη σειρά που έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι του 2005 και 2006 ??
Δεν είχες ασχοληθεί καν λέω εγώ και ως συνήθως κάτι έπρεπε να γράψεις. :wave2:
Αδελφούλη...
Σ αυτό το επίπεδο δεν κουβεντιάζω....
(και ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τι πίστεψε ο καθένας, δεν πουλάω κάτι ξέρεις)
:D
MG-KTiNoS
27/10/2014, 07:13
Έλα ντε, τι π@π@ριά ήταν πάλι αυτό...
ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Έκανε λέει ελαφριά προπόνηση για να μην κουραστεί και τελικά δεν κατάφερε να βγάλει τον αγώνα...
(και τα κατάφερε ο μπάρμπας....)
ΕΛΕΟΣ
Τίποτε εν τέλει δεν είναι τυχαίο...
SHOOTER045
27/10/2014, 09:03
ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Έκανε λέει ελαφριά προπόνηση για να μην κουραστεί και τελικά δεν κατάφερε να βγάλει τον αγώνα...
(και τα κατάφερε ο μπάρμπας....)
ΕΛΕΟΣ
Τίποτε εν τέλει δεν είναι τυχαίο...
Ζήτω οι μπαρμπάδες λοιπόν
Να επιστρέψει ο νεαρός στο αβαταρ του εντο ΤΩΡΑ
ripseventh
27/10/2014, 22:04
Ελα τωρα μην ακουω βλακιες...σε ηλικια 35ετων ενας αθλητης ειναι στα πανω του αν προπονειται σωαστα δεν εχει διαφορα με καποιον 27-28χρονων..δεν ηξερε τι ν απει και ανοιξε το κουτι ο γιωργης
RaGe_Raptor
27/10/2014, 22:29
αυτό με την προπόνηση έπαιξε (σαν δικαιολογία) και στο πρώτο μισό της χρονιάς ή μου φαίνεται?
Antonisss
27/10/2014, 22:39
Ναι, τότε είχε βέβαια να λέει ότι δεν προπονήθηκε στην off season λόγω κάποιων εγχειρήσεων που έκανε για να αφαιρέσει υλικά...
devil's animal
28/10/2014, 07:55
Ελα τωρα μην ακουω βλακιες...σε ηλικια 35ετων ενας αθλητης ειναι στα πανω του αν προπονειται σωαστα δεν εχει διαφορα με καποιον 27-28χρονων..δεν ηξερε τι ν απει και ανοιξε το κουτι ο γιωργης
ακριβως αυτο...
προφανως και ειναι αλλα τα προβληματα του Lorenzo και οχι το μυϊκο "καψιμο"...ισως το καψιμο της μπροστα γομας...
οσο για τα του αγωνα...
o μικρος ισοφαριζει το ρεκορ του Ντουχαν, μονο που εκεινος το ειχε κανει με 15 αγωνες στην σεζον, και γενικως εχει βαλει σκοπο να σπαει τα ρεκορ και οχι απλα να σηκωνει ΠΠ...
ο γιατρος θα χασει πολυ δυσκολα την δευτερη θεση στο πρωταθλημα με αυτη την αποδοση...εχουν 12 βαθμους με τον jorge και μονο αν γινει κατι φοβερα ανατρεπτικο θα μεινει 3ος...
ο lorenzo πρεπει να λυσει τα (οποια) θεματα του και να (ξανα) πρωταγωνιστησει...κακα τα ψεματα, μονο αν ειναι αυτος καλα μπορει να κοντραρει τον μικρο...
ο pedrosa καπαρωσε την 4η θεση και επισημα..:moutza:..και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω...το οτι ειναι ταχυτατος στην συγκεκριμενη πιστα που παρεπιπτοντως του αρεσει και κερδισε περσι και προπερσι και πεφτει δις?? το οτι 1 καλη εκκινηση εκανε φετος και την χαλασε με αυτη του την αποδοση? το οτι εκανε συμβολαιο με την honda για αλλα 2 χρονια και τον βλεπω να μην κανει τιποτα περα απο δευτεροτριτες και πολλες του ειναι? δεν ξερω τι εχει συμβει με αυτο το παιδι??:shrugs: δεν μπορει να του εχει γ@μηθει η ψυχολογια τοσο πολυ...:whiteflag:
πλεον για τον τελευταιο αγωνα της χρονιας το θεμα ειναι μονο Rossi vs Lorenzo...:a3:
MG-KTiNoS
28/10/2014, 08:24
Εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς είναι και η αλήθεια.
Σήμερα αυτή είναι η αξία των αναβατών.
Μπορεί πλεον για τον τελευταιο αγωνα της χρονιας να είναι Rossi vs Lorenzo
αλλά ο Λοράντζο πρέπει να ελπίζει σε πτώση.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ
Μετά το φαινόμενο Μάρκεζ που έχει και το χρόνο να δουλεύει για αυτόν.
τότε θα έπρεπε να είναι "δικαιολογία" για τον μεγάλο όχι για το μικρό.
Αν και δεν ισχύει αυτό που λες, η καλύτερη ηλικία για κάποιο άθλημα ποικίλει. Δεν έχουν όλα τις ίδιες απαιτήσεις. Αν όλα τα άλλα είναι ίδια η ηλικία θα δείξει τη διαφορά, αν πάλι κάτι είναι καλύτερο θα αντισταθμίσει το θέμα της ηλικίας αν αυτή δεν είναι κατάλληλη. Το ερώτημα λοιπόν είναι, πια είναι η καλύτερη ηλικία για τα motogp
RaGe_Raptor
28/10/2014, 09:49
ακόμη και να πάρει τη 2η θέση ο Γιώργης(ελπίζοντας κυρίως σε πτώση) έχει χάσει πολλές φορές από τον teamate του φέτος ο οποίος μας θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό που τις κυριακές του αγώνα πάντα είχε την ταχύτητα να πρωταγωνιστεί ασχέτως θέσης εκκίνησης.για του χρόνου δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μην ξανασυμβεί το ίδιο σενάριο δεδομένου ότι δεν υπάρχουν συγκλονιστικές αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς.αλλά το μαρκέζ δύσκολα τον πιάνουν εκτός κι αν η γιαμάχα κάνει θαύμα.μα ο μικρός είναι από μόνος του θαύμα...
υ.γ.:προσωπικά ,ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς είναι βαμμένος blue....suzuki blue...αν και με τον ντε τουμπέ στο τιμόνι δε βλέπω να βλέπουμε τπτ καλό εκτός της Lauren στα pits....:a32:
GIOTIS750
28/10/2014, 12:07
DrEvil:beer::beer:
H.A.Balafoutre
28/10/2014, 13:23
Η φετινή χρονιά επαλήθευσε τον Μαρκέζ ώς κορυφαίο αναβάτη, δυστυχώς ο Λόρε δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις το 2014 όπως το έκανε το 2013, όπου έδειξε απίστευτη οδηγική ποιότητα και θέληση. Ο Ντάνι, για άλλη μια χρονιά άτυχος...αλλά δυστυχώς έπαψε να είναι σύμπτωση...κρίμα. Ο Ρόσσι όμως κι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση όσα χρόνια τρέχει και τον παρακολουθώ, έχει έναν τρόπο να καταφέρνει, με όλους τους αντιπάλους που έχει αναμετρηθεί να τους δίνει τη μάχη που θέλουνε, και οι αντίπαλοί του και οι θεατές, στις όσο πιο καλές συνθήκες μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή ακόμη και στην Ducati, όταν δεν πάλευε για την πρωτιά, με αυτούς που κοντραριζότανε, το έκανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σαν να ήτανε για την 1η θέση στο βάθρο, οπότε κι όταν το κέρδιζαν, εκείνοι που τον κέρδιζαν για τις πίσω θέσεις ήξεραν πως κέρδιζαν έναν κορυφαίο αντίπαλο. Δεν τσιγκουνεύτηκε να τσαλακώσει την εικόνα του, δεν τσιγκουνεύτηκε την ήττα και κυρίως όταν κέρδιζε δεν τσιγκουνεύτηκε τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο που κέρδισε. Η διαχείρηση αυτής της ικανότητας είναι ένα από τα μεγάλα του προσόντα και πιστεύω πως ακόμη και φέτος έκανε το ίδιο παρά το ότι φαινότανε πως θα είναι μια χαμένη χρονιά ή και του χρόνου (που μάλλον θα είναι η τελευταία του χρόνιά) θα κάνει το ίδιο. Ξαναείδα πολλούς αγώνες, παλιότερους αλλά κυρίως και στις απονομές, την γενικότερη συμπεριφορά του. Από Biaggi, Gibernau και όλους τους παλιούς στα μεγάλα, μέχρι σήμερα, ακόμη και το πως διαχειρίζεται στιγμές όπως με τον Μάρκ στην Σεπάνγκ, εκεί στις φωτογραφίες στο πάρκ φερμέ....+ το ότι για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να μετράς ακόμη μέσα στην πίστα. Μεγάλη υπόθεση κατά την άποψή μου.
SHOOTER045
28/10/2014, 14:09
Η φετινή χρονιά επαλήθευσε τον Μαρκέζ ώς κορυφαίο αναβάτη, δυστυχώς ο Λόρε δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις το 2014 όπως το έκανε το 2013, όπου έδειξε απίστευτη οδηγική ποιότητα και θέληση. Ο Ντάνι, για άλλη μια χρονιά άτυχος...αλλά δυστυχώς έπαψε να είναι σύμπτωση...κρίμα. Ο Ρόσσι όμως κι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση όσα χρόνια τρέχει και τον παρακολουθώ, έχει έναν τρόπο να καταφέρνει, με όλους τους αντιπάλους που έχει αναμετρηθεί να τους δίνει τη μάχη που θέλουνε, και οι αντίπαλοί του και οι θεατές, στις όσο πιο καλές συνθήκες μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή ακόμη και στην Ducati, όταν δεν πάλευε για την πρωτιά, με αυτούς που κοντραριζότανε, το έκανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σαν να ήτανε για την 1η θέση στο βάθρο, οπότε κι όταν το κέρδιζαν, εκείνοι που τον κέρδιζαν για τις πίσω θέσεις ήξεραν πως κέρδιζαν έναν κορυφαίο αντίπαλο. Δεν τσιγκουνεύτηκε να τσαλακώσει την εικόνα του, δεν τσιγκουνεύτηκε την ήττα και κυρίως όταν κέρδιζε δεν τσιγκουνεύτηκε τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο που κέρδισε. Η διαχείρηση αυτής της ικανότητας είναι ένα από τα μεγάλα του προσόντα και πιστεύω πως ακόμη και φέτος έκανε το ίδιο παρά το ότι φαινότανε πως θα είναι μια χαμένη χρονιά ή και του χρόνου (που μάλλον θα είναι η τελευταία του χρόνιά) θα κάνει το ίδιο. Ξαναείδα πολλούς αγώνες, παλιότερους αλλά κυρίως και στις απονομές, την γενικότερη συμπεριφορά του. Από Biaggi, Gibernau και όλους τους παλιούς στα μεγάλα, μέχρι σήμερα, ακόμη και το πως διαχειρίζεται στιγμές όπως με τον Μάρκ στην Σεπάνγκ, εκεί στις φωτογραφίες στο πάρκ φερμέ....+ το ότι για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να μετράς ακόμη μέσα στην πίστα. Μεγάλη υπόθεση κατά την άποψή μου.
Ετσιιιιι
giannis21
28/10/2014, 15:46
https://www.youtube.com/watch?v=bYtUQ6cXkgY
φημολογείται ότι έπεσε και το βράδυ απτό κρεβάτι του στη Μαλαισία...!!:p
MG-KTiNoS
28/10/2014, 15:56
Ετσιιιιι
Αυτά όλα έχουν γίνει σε κάποιά άλλη διάσταση γιατί εγώ δεν τα είδα ποτέ...
RaGe_Raptor
28/10/2014, 15:58
μια βαθύτερη ματιά από το συμπολίτη και φίλο μου Γιώργο για τον καταστροφέα των τζιπι...:lol:
SHOOTER045
28/10/2014, 16:39
Δεν τα βλέπεις
Αιτίες
1 εθελοτυφλείς
2 έχεις παρωπίδες
3 έχεις καταρράκτη
4 άλλες παθήσεις του ματιού
5 φοράς το κράνος ανάποδα
GIOTIS750
28/10/2014, 17:21
:hypnotize::hypnotize::hypnotize:
:tooth::tooth::tooth:
φοραει το κρανος αναποδα :lol:
πλεον για τον τελευταιο αγωνα της χρονιας το θεμα ειναι μονο Rossi vs Lorenzo...:a3:
Repsol Honda Team..........................567
Movistar Yamaha Team.....................538
:rolleyes:
endopandou
28/10/2014, 18:29
μια βαθύτερη ματιά από το συμπολίτη και φίλο μου Γιώργο για τον καταστροφέα των τζιπι...:lol:
Το καταστροφές των gp δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας, όμως η συγκεκριμένη καλογραμμένη συντακτικά οπτική καταφέρνει μέσα σε 10 συνολικά σειρές λόγου, να αφιερώσει μόνο 9 λέξεις στο φαινόμενο Μαρκέζ, μιάμιση σειρά σύνολον για τους υπόλοιπους αναβάτες και ΟΛΟ το υπόλοιπο κείμενο στον Βάλε. Αυτό δε, έγινε στο θρεντ με τίτλο ''MOTO GP SEPANG 2014'' (το οποίο αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο).
Το ότι είναι κάτι που γίνεται μόνιμα από πολλούς σε πολλά forums και sites οδηγεί στο συμπέρασμα πως το motogp έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι πασιφανές και εντελώς μπροστά μας, απλά μένει να το δούμε.
Αυτό περί καταστροφέων...
Στον αγώνα ο πρίγκιπας ήταν πραγματικά υπέροχος, αλλά δεν ήταν η καλύτερη παρουσία. Αναφέρθηκε πιο πίσω ποια ήταν αυτή αλλά πέρασε στα ψιλά.
Repsol Honda Team..........................567
Movistar Yamaha Team.....................538
:rolleyes:
Που τα βρήκες αυτά; Η κατάταξη (http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/standings/manufacturer_standings/) αυτή τη στιγμή:
1.
Honda
384
2.
Yamaha
334
3.
Ducati
198
4.
Forward Yamaha
129
5.
PBM
15
6.
ART
13
7.
Avintia
11
H.A.Balafoutre
28/10/2014, 19:33
Το καταστροφές των gp δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας, όμως η συγκεκριμένη καλογραμμένη συντακτικά οπτική καταφέρνει μέσα σε 10 συνολικά σειρές λόγου, να αφιερώσει μόνο 9 λέξεις στο φαινόμενο Μαρκέζ, μιάμιση σειρά σύνολον για τους υπόλοιπους αναβάτες και ΟΛΟ το υπόλοιπο κείμενο στον Βάλε. Αυτό δε, έγινε στο θρεντ με τίτλο ''MOTO GP SEPANG 2014'' (το οποίο αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο).
Το ότι είναι κάτι που γίνεται μόνιμα από πολλούς σε πολλά forums και sites οδηγεί στο συμπέρασμα πως το motogp έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι πασιφανές και εντελώς μπροστά μας, απλά μένει να το δούμε.
Αυτό περί καταστροφέων...
Στον αγώνα ο πρίγκιπας ήταν πραγματικά υπέροχος, αλλά δεν ήταν η καλύτερη παρουσία. Αναφέρθηκε πιο πίσω ποια ήταν αυτή αλλά πέρασε στα ψιλά.
Χαίρομαι που σου άρεσε αγαπητέ...και ναι, όπως το έγραφα, είναι όντως έτσι. Ίσως φταίει πως είμαι καταρχήν Yamahικός. Προφανώς θα αφιερώσω περισσότερες λέξεις στην Yamaha όπως το βλέπω εγώ, ώστε να αντισταθμίσω, στο δικό μου το μυαλό, μια άθλια χρονιά. Μας κερδίσανε και το κατασκευαστών, δεν το χάσαμε, κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αρχίζοντας ανάποδα, ο Ρόσσι έχει κάνει πράγματα καβάλα σε Yamaha και δεν μπορώ να το παραβλέψω ποτέ, ο Λόρε είναι ένας επίσης κορυφαίος αναβάτης, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τη φετινή του κακή χρονιά όταν κοιτάζω τα περυσινά γυρολόγια σε συνδυασμό την επική του θέληση. Ο Ντάνι...είναι, το καλύτερο παιδί. Οπότε φτάνουμε στον Μάρκ....όπου θα γράψουμε πολλά γι'αυτόν τα χρόνια που θα έρθουνε...θα γράψουμε δε ακόμη περισσότερα, εγώ σίγουρα, αν κάνει το ίδιο που έκανε ο Ρόσσι, τότε το 2004. Οπότε ξαναγυρίζουμε στον Ρόσσι...όπου ενώ έχασε για άλλη μια φορά και στην Sepang από το ταχύτατο, ταλαντούχο και μυαλωμένο κολόσκατο, καταφέρνει να έχει μια τελείως άλλη οπτική γι'αυτό που κάνει, όπου εμείς βλέπουμε τα γελάκια και τα σκετσάκια χαρούμενης αβροφροσύνης, ενός 35άρη ηττημένου, ενώ μέσα στο μυαλό του βράζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από'τι....ας πούμε με τον Στόνερ.
Αλλά εσύ, γιατί μετράς συνέχεια τι γράφει ο καθένας "σε πολλά forums και sites", για τον Ρόσσι και παραθέτεις το αντιστάθμισμα ότι δεν παρακολουθούμε motogp?
Οπότε, τώρα που έγραψα μόνον μια λέξη, "Sepang", είμαι πάλι on topic?
endopandou
28/10/2014, 20:03
Αλλά εσύ, γιατί μετράς συνέχεια τι γράφει ο καθένας "σε πολλά forums και sites", για τον Ρόσσι και παραθέτεις το αντιστάθμισμα ότι δεν παρακολουθούμε motogp?
Οπότε, τώρα που έγραψα μόνον μια λέξη, "Sepang", είμαι πάλι on topic?
Ον τόπικ και πάλι όχι. Το προηγούμενο σχόλιο γράφτηκε ως συνεπιχείρημα στα περί καταστροφέων. Σας απέδειξα με αυτό πως ενώ νομίζετε πως μιλάτε για αγώνες, στην ουσία μιλάτε για τον πρίγκιπα.
Antonisss
28/10/2014, 20:04
Που τα βρήκες αυτά; Η κατάταξη (http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/standings/manufacturer_standings/) αυτή τη στιγμή:
1.
Honda
384
2.
Yamaha
334
3.
Ducati
198
4.
Forward Yamaha
129
5.
PBM
15
6.
ART
13
7.
Avintia
11
http://resources.motogp.com/files/results/2014/MAL/MotoGP/RAC/worldstanding.pdf?v1_1277734f
Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο ....
Ο σιμοριλ εβαλε την κοντρα απο τις ομαδες , ο σνιπερ εβαλε τα εργοστασια
1. Repsol Honda Team 567
2. Movistar Yamaha MotoGP Team 538
3. Monster Yamaha Tech3 245 !!!
4. Ducati Team 237 !!!
5. Go&Fun Honda Gresini 164
6. Pramac Racing 155
7. NGM Forward Racing 142
8. Drive M7 Aspar 112
9. LCR Honda MotoGP 109
10. Cardion AB Motoracing 33
11. Avintia Racing 30
12. Paul Bird Motorsport 18
13. IodaRacing Project 13
MG-KTiNoS
28/10/2014, 21:06
Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο ....
1. Repsol Honda Team 567
2. Movistar Yamaha MotoGP Team 538
3. Monster Yamaha Tech3 245 !!!
4. Ducati Team 237 !!!
5. Go&Fun Honda Gresini 164
6. Pramac Racing 155
7. NGM Forward Racing 142
8. Drive M7 Aspar 112
9. LCR Honda MotoGP 109
10. Cardion AB Motoracing 33
11. Avintia Racing 30
12. Paul Bird Motorsport 18
13. IodaRacing Project 13
Ο μλκς ο Κράτσλοου φταίει που μας γ....
Εσύ δεν έλεγες ότι έπρεπε να διώξουν το Ρόσσι
και να πάρουν τον Καλ πέρσι?
ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ
Μας έκλεισε το σπίτι ο δικός σου !
:tomates::tomates::tomates:
Innersense
28/10/2014, 21:13
https://www.youtube.com/watch?v=bYtUQ6cXkgY
φημολογείται ότι έπεσε και το βράδυ απτό κρεβάτι του στη Μαλαισία...!!:p
Θεός έχω πεθάνει στα γέλια. Θα το περάσω στο κινητό να το βλέπω όταν είμαι στεναχωρεμενος και νομίζω ότι όλα μου πάνε στραβά :)
Ο μλκς ο Κράτσλοου φταίει που μας γ....
Εσύ δεν έλεγες ότι έπρεπε να διώξουν το Ρόσσι
και να πάρουν τον Καλ πέρσι?
ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ
Μας έκλεισε το σπίτι ο δικός σου !
:tomates::tomates::tomates:
εε ? Τι ελεγα ? ποτε το ελεγα αυτο? To διδυμο της γιαμαχα ειναι μια χαρα. Αλλα χρειαζεται μια αλλαγη για την ιδια την γιαμαχα απο κανεναν νεο αναβατη μπας και εξελιξουν λιγο το μηχανακι στην νεα γενια γιατι πια αυτο το 2,5αρι στυλ του λορενθο εχει παιθανει.
Ευτυχως η γιαμαχα τσιμπησε απο τους καλυτερους αναβατες στην εισοδο (για μενα ειναι ο καλυτερος αλλα μαρκεζ+χοντα ειναι αλλου) απο αυτο το νεο στυλ και του εκανε συμβολαιο παρολο που τρεχει στο δορυφορο του πονσεραλ ωστε να περνουν data. Θα δεις του χρονου που θα παταει καλυτερα σε stop and go πιστες το γιαμαχα!
endopandou
28/10/2014, 21:28
εε ? Θα δεις του χρονου που θα παταει καλυτερα σε stop and go πιστες το γιαμαχα!
Γιατί φέτος δεν πάταγε καλύτερα; Τυχαία έχουν κατατροπωθεί οι υπόλοιποι αναβάτες της χόντα πλην μικρού;
Γιατί φέτος δεν πάταγε καλύτερα; Τυχαία έχουν κατατροπωθεί οι υπόλοιποι αναβάτες της χόντα πλην μικρού;
Ναι παταει καλυτερα, δεν λεω. Απλα λεω σε stop and go. Αλλα το χοντα το εχουν φερει και στα μετρα του μικρου και ειναι και λογω ταλεντου η διαφορα. Δεν ειδες τι αγωνα εκανε στη Σεπανγκ και τι εκανε στα φρενα? Τα μηχανακια επισης ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους . Δεν ειναι το ιδιο να βλεπεις τον μικρο εσπαργκαρο που εχει ιδιο στυλ με μαρκεζ και ειναι φοβερος στα φρενα να φρεναρει σε μηχανακι που ειναι απο εποχης 250. Δεν μπορει! Ειναι πολυ διαφορετικα τα στυλ φρεναρισματος.
Εσυ που εχεις και .com, δες την πρωτη πτωση του μικρου εσπαργκαρο στο FP3. Προσωπικα ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα το ποσο την "βιαζε" στα φρενα αλλα δεν του εβγαινε ή βγαινει και σε αυτην την περιπτωση επεσε. Δεν ειναι τυχαιο που ο λορενθο λεει οτι το Μ1 πρεπει να οδηγητε οσο πιο ομαλα γινεται!
MotoGP Engines after Sepang
Honda
Again, factory teams (Honda and Yamaha only) are limited to five engines for the season.
Marquez used engines #4 and #5 over the weekend, racing engine #5. None has been withdrawn from allocation, though Marquez has not used engine #1 since Catalunya and #2 since Assen.
Pedrosa also used #4 and #5 from his allotment over the weekend, and also raced #5. He has not used engine #2 since Catalunya, and last used #1 at Indianapolis. He also no engines withdrawn from allocation.
Bradl still has four engines in service with one withdrawn from allocation, and used engine #5 for the race. Engine #2 was withdrawn at Assen, and he has not used #1 since Silverstone.
Bautista still has three engines in use with two withdrawn. He used engines #4 and #5 over the weekend, racing #5. Interestingly, Bautista has not used engine #1 since the race at Assen. While #1 has not been withdrawn from allocation, Bautista has been using #4 and #5 since Round 9 in Germany. That’s nine rounds on two engines.
Yamaha
Rossi still has five engines in service. Until Sunday he used #3 and #4. For Warm Up he used #4 and #5, then raced #5. Also with five engines in his allotment, he has not used #1 since FP2 at Indianapolis, and he has not used #2 since the race at Catalunya.
Lorenzo started using his fifth engine at Phillip Island. He used #3, #4 and #5 at Sepang, racing #5. The longest rest any of his engines has had is that of #1, which has not been used since Misano. He also has none removed from allocation.
Pol Espargaro saw his #1 engine withdrawn at Sepang, but he still has one engine yet to be used. He raced #3.
Smith has four engines running with one not yet in service. He raced engine #2.
Ducati
Ducati is allowed 12 engines instead of five and rider use is as follows.
Dovizioso now has six engines withdrawn and six in use. He hasn’t used #4 since Silverstone, and raced #12.
Crutchlow remains with five engines withdrawn from allocation. Having opened #9 for Warm up, he raced #8 and now has four in use with three unopened.
Hernandez has seven engines in use and five unopened, having withdrawn none so far. He raced #7. He has not used #1 since racing it at Assen, and he has not used #2 since Le mans.
Iannone opened #12 at Phillip Island for Warm up, and then raced it. For the first three sessions at Sepang he used #11 and #12 before withdrawing for the weekend. He now has seven withdrawn, five in use, none unopened.
Open Teams
Open teams also receive 12 engines this season.
Aleix Espargaro’s #10 engine was opened for FP1 at Sepang, and he raced that engine. He has four withdrawn, six in use, and two more waiting to be used.
His teammate, currently De Angelis, who inherited Colin Edwards’ allotment, shows five withdrawn, four in service and three unopened. He raced #9.
Hayden’s #9 engine was withdrawn after being used for Fp2, leaving seven withdrawn in total, two in use and two unopened. GP. Engine #9 was sealed and brought into service, leaving two unopened.
Aoyama has lost eight so far, has three in service and one unopened.
Redding has withdrawn seven, has four in service and one unopened.
Abraham has withdrawn six, has four in use and two unopened.
The remaining riders’ allocations are as follows:
Barbera: six withdrawn, two in use, four unopened.
Di Meglio: five withdrawn, four in use, three unopened.
Laverty: seven withdrawn, five in use.
Parkes: seven withdrawn, four in use, one unopened.
Petrucci: five withdrawn, four in use, three unopened.
endopandou
28/10/2014, 21:50
Παντού πατάει καλύτερα ήδη. Και στις stop & go. Η Μαλαισία και το Μοτέγκι τέτοιες είναι και τα Μ1 πήγαιναν πανέμορφα και αυτό φάνηκε και απ τα εξαιρετικά γυρολόγια.
Ο μικρός κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα μόνος του, τα χόντα ξεπεράστηκαν.
http://resources.motogp.com/files/results/2014/MAL/MotoGP/RAC/worldstanding.pdf?v1_1277734f
Ναι, έχεις δίκιο. Στους κατασκευαστές το πήρε η Η, στις ομάδες είναι διαφορετικά.
τα χόντα ξεπεράστηκαν.
Πρόσεχε τι λες !! Θα πεταχτούν τα αλανια του μοτο και θα φας κραξιμο
RaGe_Raptor
29/10/2014, 01:24
Ον τόπικ και πάλι όχι. Το προηγούμενο σχόλιο γράφτηκε ως συνεπιχείρημα στα περί καταστροφέων. Σας απέδειξα με αυτό πως ενώ νομίζετε πως μιλάτε για αγώνες, στην ουσία μιλάτε για τον πρίγκιπα.
Μάριο είπε για πρίγκιπα ... Μοιραία εκεί θα πήγενε η κουβέντα ( κουβέντα κάνουμε ,έτσι;) μακάρι να ήταν κι ο δόντιας εδώ να γράφαμε και γι'αυτόν.. Αλλά εδώ μιλάμε για αγώνες..
endopandou
29/10/2014, 06:36
Αλλά εδώ θα έπρεπε να μιλάμε για αγώνες.. Με ενα μικρό edit, ΑΥΤΟ ακριβώς είπα και εγώ. :a10:
Προσεχε τι λές, και κυρίως πως το λες
MG-KTiNoS
29/10/2014, 10:05
Παντού πατάει καλύτερα ήδη. Και στις stop & go. Η Μαλαισία και το Μοτέγκι τέτοιες είναι και τα Μ1 πήγαιναν πανέμορφα και αυτό φάνηκε και απ τα εξαιρετικά γυρολόγια.
KRA KRA
Ο μικρός τα έγραψε αφού πήρε την κούπα και ο άλλος
είναι κουλάδι
ΚΡΑ ΚΡΑ κρΑ
υπογραφή
το αλάνι του μοτό...
:lol::rotflmao::lol:
SHOOTER045
29/10/2014, 10:07
Κάτσε ρε συ
Μέχρι πριν 4/5 αγώνες, όλοι παραδεχοντουσαν την ανωτερότητα των Χοντα
Τώρα απότομα ξεοεραστηκαν?
Αν δούλεψαν στην τρια διαπασών είναι μαγκιά τούς,
Αν φτιάχνουν εξίσου και ανεξάρτητα τα μηχανάκια των πρώτων - γιατρός, Γιώργος, πάλι μαγκιά τους.
Όπως λένε τι Χοντα χτίστηκε γύρω απ τον μικρό, και ο φαροφυλακας είναι μπαλαντέρ να συμπληρώνει το γκριντ.
Κάτι τέτοιο είχα άκουσει για τον δόντια και την εποχή ντουκατι.
Τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά δεν τις ξέρω, αλλά ένας καλός οδηγός σε κουρσουμι μηχανάκι δεν θα δείξει τίποτα, ομοίως και ένας κουλός στο Μ1 του ροσι η στο Χοντα του μικρού.
Το ότι οι γιαμαχαιοι κυνηγούσαν με υπιδεεστερα μηχανάκια τα Χοντα είναι υπέρ τους, τώρα που ισορροπεί η ζυγαριά φαίνονται τα @@ του καθενός
Ναι, έχεις δίκιο. Στους κατασκευαστές το πήρε η Η, στις ομάδες είναι διαφορετικά.
αλλά για να αλλάξει κι εκεί η κατάταξη πρέπει να ξαναρχίσει να βρέχει και να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, άλλη περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει
Προσεχε τι λές, και κυρίως πως το λες
Σε γραφω
Σε γραφω
Καλά γράφε εσυ, εδώ θα ξαναγράψεις σε κανα μήνα.
MG-KTiNoS
29/10/2014, 13:58
Αποθανέτω η ψυχή του μετά των άλλων φίλων....
SHOOTER045
29/10/2014, 14:03
Απεταξαμεν...
μοτο3: ανοιχτο το πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα! σουπερ!
μοτο2: μπραβο στον καταλανο που καθαρισε!
μοτοgp: με το που βρηκε λογο για να τερματισει πρωτος ο μικρος απλα το εκανε. ισοφαρισε το ρεκορ του ντουχαν απο το 97 και παει στην ισπανια για να το σπασει. ο ροσσι αποδεικνυει για αλλη μια φορα οτι μετα τον εξωγηινο ειναι απλα ο καλυτερος. η γιαμαχα δειχνει να κλεινει την ψαλιδα απο την χοντα. τα ντουκατια ακομα χαλανε. ο ντανος ουτε με το βυσμα δεν βλεπω να συνεχισει να τρεχει! 2 πτωσεις μονος του στο πουθενα! πετυχεσα μεγαλη λεμε!
ελα μωρη σουζουκαρα δειξε κι εσυ τι μπορεις να κανεις!!!!