View Full Version : Αγορά μηχανής SM (motard) - τη γνώμη σας
darknezz
22/11/2014, 11:15
Δεν ξέρω αν έχει κάτι το κύκλωμα ψυγείου... το πήγα συνεργείο για ενα servisaki έτσι για σιγουριά, δεν μου είπε κάτι. Βέβαια και ο μάστορας μου είπε ότι στη κίνηση ανεβάζουν λίγο θερμοκρασία, δεν τους αρέσουν τα ρελαντί και τα πολύωρα συμπλεκταρίσματα. Απλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που έχει KTM για το θέμα γιατί το χρησιμοποιώ κάθε μέρα πήγαινε ελα απο τη δουλειά.
bros400pgm
22/11/2014, 11:23
http://www.evanscoolants.gr/Powersports.html
Τσεκαρε το, ειναι ακριβο. Το κυριοτερο, δεν βραζει αρα δεν ασκει πιεση στο κυκλωμα. Δυστυχως θες και το υγρο για την αφαιρεση του νερου στο κυκλωμα.
Allst@rf
22/11/2014, 16:37
Και εδω ο ελληνας αντιπροσωπος...
www.bestsynthetics-eshop.gr/c.ANTIPSYKTIKA.102047.html
bros400pgm
22/11/2014, 16:57
Ειμαι σιγουρος οτι "οξω" πουλανε και μπουκαλια με πιο λιγα λιτρα. Τα 5λιτρα του Ελληνα ειναι ωραια εαν μαζευτουν 2-3 ατομα :beer:
Βέβαια και ο μάστορας μου είπε ότι στη κίνηση ανεβάζουν λίγο θερμοκρασία, δεν τους αρέσουν τα ρελαντί και τα πολύωρα συμπλεκταρίσματα. Απλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που έχει KTM για το θέμα γιατί το χρησιμοποιώ κάθε μέρα πήγαινε ελα απο τη δουλειά.
Ισχύει, το δικό μου έδειχνε μονίμως λίγο πάνω από τη μέση εν κινήσει, με 2-3 μπάρες πριν το "max" σε στάση. Όταν έδειχνε μια μπάρα κάτω από το "max" και, ενίοτε, άναβε λαμπάκι, χρειάστηκε να συμπληρώσω υγρά.
Η βαλβίδα ανοίγει το βεντιλατέρ στους 105°C. Πολλοί την αλλάζουν με μικρότερης θερμοκρασίας.
motomaniac
23/11/2014, 10:22
Η βαλβίδα ανοίγει το βεντιλατέρ στους 105°C. Πολλοί την αλλάζουν με μικρότερης θερμοκρασίας.
το εχω κανει κι εγω στο cbr για τον ιδιο λογο. ειναι μια λυση. αλλη μια ειναι τα valeo 115. αλλη μια ειναι να τσεκαρες αν ειναι ολες οι ψυκτρες του ψυγειου ανοιχτες.