Σύνδεση

View Full Version : Ο Rossi κατέστρεψε τους αγώνες; Η απόλυτη αλήθεια

Σελίδες : 1 [2] 3

byron
29/10/2014, 21:36
edited
Δόθηκαν ήδη links για το πότε άρχισε η κόντρα σε αυτό το φόρουμ. Δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου...

:tooth: :tooth: :tooth:

Κάνε κανένα edit στα link γιατί γίνεσαι ρόμπα.

cheers

pipe_smoker
29/10/2014, 22:15
....π.χ ο billymuse να τρολαρει ελευθερα!να χλευαζει την θρησκεια και αλλα....

....παιδια σορρυ αλλα παρτε χαμπαρι σε ενα φορουμ κανονικα δεν πρεπει
να υπαρχει λογοκρισια τουτεστιν σβηνω οτι δεν γουσταρω.....

Αυτά είναι (https://www.youtube.com/watch?v=OU6yTLjUQE0) :smokin:

teogtp
29/10/2014, 22:18
τωρα θες να σου απαντησω πραγματικα?
γιατι κακως ασχολουμαι..θες να πεις..
εχει δικιο ο Μανος για ολα αυτα που ειπε γενικα!
αλλα στο φορουμ..
ελευθερια δεν υπαρχει!!εσυ πρεπει να το ξερεις..;)
α!και για μενα ο Rossi ειναι μεγαλος σε αυτο συμφωνω..:lol:

Απο που ειπαμε πρεπει να το ξερω;
:confused:

sniper
29/10/2014, 22:20
Απο που ειπαμε πρεπει να το ξερω;
:confused:

Eίτε γιατι σε λογοκρίναμε είτε γιατί είσαι στην κλίκα.. Ό,τι να 'ναι...

teogtp
29/10/2014, 22:26

Κοιτα ...............................

τωρα που το αναφερες ακομα δεν εχω πληρωθει....................
Να σου δωκω IBAN;
:tooth:

endopandou
29/10/2014, 22:34
Βασικά, ψέματα και δη ασυνάρτητα δεν τα συνηθίζω.
Ετσι είναι οι άνδρες οι σωστοί. Εύγε.

Για να δούμε όμως λίγο καλύτερα...

Νταξ :a31::a31::a31: :a31::a31::a31: :a31: σφεντόνα

Απάντηση σου σε ένα σχόλιο του 2stroker http://www.thatsracing.gr/index.php?topic=1321.195

Όπως ξαναείπα τα ψέματα πάνε σύννεφο. Τα ψέματα υπό την έννοια πως αν τα γεγονότα αντί να παρουσιάζονται στην πραγματική τους βάση, κόβονται κατά το δοκούν έχουν ως μόνο στόχο την παραπλάνηση.
Στο συγκεκριμένο ποστ λοιπόν ο εν λόγω σχολιαστής ο οποίος δεν με γνωρίζει ανέφερε το ''έχει Αθηναϊκές πινακίδες'' για να μου θυμίσει ένα γνωστό στο msfree νούμερο και προφανώς δικό του γνωστό, ο οποίος είχε αναφέρει την εν λόγω έκφραση και κάποια στιγμή μάλιστα είχε απειλήσει ευθέως.
Ήθελε στο πουθενά να μου ''θυμίσει κάτι από τα παλιά'' ίσως και με ολίγη απ την απειλή του νούμερου και απαντήθηκε αναλόγως.
Αυτά τα ήξερες για τις κλίκες απ τη σαλαμίνα και τι έπαιξε παλιότερα και δεν τα ανέφερες, ή δεν τα ήξερες αλλά βόλεψε τη μικρή οπτική σου το ποστ?
Θα σου θυμίζω συνέχεια πως οι μισές αλήθειες είναι ψέματα.

Η αλήθεια όμως έχει κι άλλο που δεν ανέφερες. Σε φόρουμ που γράφεις ελάχιστα πετάχτηκες για ακόμα μια φορά να χλευάσεις απρόκλητα λέγοντας πως σου σπάμε τα @@ ενώ είμαστε ignore list. Καλά μάντεψες. Πάλι ψέματα από αυτά που δεν συνηθίζεις.
Εκεί είναι εσύ τα έγραψες (ποστς 195 - 200 - 204 - 206). Αυτή είναι η εποικοδομητική κουβέντα που ενστερνίζεσαι. Αυτός είσαι, τα ποστ σου σε ξεμπροστιάζουν, μην παραμυθιάζεσαι πως είσαι κάτι καλύτερο από ένα προβληματικό που βγαίνει και γράφει συνέχεια για @@ :wave2:

Πάμε στην επόμενη ανακρίβεια που οδηγεί εσκεμμένα σε ψεύτικες εντυπώσεις. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134836&page=13&p=2311378&viewfull=1#post2311378
Το ποστ #26 (και ναι δεν ήταν δικό μου) ήταν η φιτιλιά που ξεκίνησε άλλο ένα παραλήρημά σου κι ας γράφεις πως εγώ έκανα την αρχή. Το απρόκλητο βρίσιμο σου ωστόσο παρέμεινε για να αποδεικνύει πως ούτε ποιος ξεκινάει δεν είσαι άξιος να καταλάβεις. Στο ότι το θρεντ έγινε τελικά πουτάνα απ το ποστ 187 το οποίο ήταν δικό σου είναι το θέμα αν δεν το κατάλαβες ακόμα...

Τελικά στα περισσότερα ποστ σου γράφεις πως σου ζαλίζουμε τα αρχίδια. Είτε γράφοντας άλλα ντι άλλων (τυχαίο?) αρχικά ποστ, είτε γράφοντας πως δεν αντέχεις να διαβάζεις όσους δεν μπορείς να διαβάσεις γιατί είναι ignor. Αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της θλιβερότητας αυτών που γράφεις?
Εντέλει μήπως η μόνιμη φαγούρα σου οφείλεται ιογενείς παράγοντες και πρέπει να πας σε κάνα αφροδισιολόγο να σε κοιτάξει? Φιλικά... για εσένα ενδιαφέρομαι... :beer:

Περαστικά :wave2:

Bob_o_mastoras
29/10/2014, 22:36
https://www.youtube.com/watch?v=58T0NlhNweA

:a014::a014:

Μικe777
29/10/2014, 22:37
λεω να μην ασχοληθω αλλα σας τρωει μου φαινεται!!!
ο αλλος βαζει τον ζουγανελη επειδη αυτος κυριως στα θεματα
που βαζει ο billymuse συμφωνει?δεν ξερω!αλλα εσυ teogtp..
φιλαρακο ξερεις καλα οταν βρηκες το κολπακι να γλυφεις τους..
moderators..οταν παλια ησουν το μαυρο προβατο νομιζω???
μπε!!!:D

Μικe777
29/10/2014, 22:38

:nono:

sniper
29/10/2014, 22:42
Mα είναι γνωστό ότι το μοτο διοικείται απο την κλίκα του κρίκου, δεν αμφέβαλε ποτέ κανένας γι αυτά που λες.

Μικe777
29/10/2014, 22:44
Λοιπόν, επειδή το όλο πράγμα έχει καταντήσει αηδία...

Αν κάποιος προσβληθεί από κάτι/κάποιον μπορεί να κάνει αναφορά το ποστ.
Η ικανοποίηση του αιτήματός του δεν είναι εγγυημένη.

Όποιος θεωρεί ότι υπάρχει λάθος αντιμετώπιση (άνιση, μεροληπτική, κάποιοι κάνουν μπουλκουμέδες στο τιμ και τους έχουμε στα όπα όπα, ή ό,τι άλλη μαλακία), ότι το moto είναι κοmotήριο, ότι το μόνο που θα βρει εδώ μέσα είναι γαμότικονς και παπάτζες, μαλάκες που δεν ξέρουν τί τους γίνεται και μιλάνε χωρίς να ξέρουν αντί να το βουλώνουν, τον archenemy του από άλλα φόρα ή οτιδήποτε άλλο παραπλήσιο και δυσάρεστο, έχει δύο επιλογές:

1. Είτε συνεχίζει να συμμετέχει στο φόρουμ πνίγοντας τον πόνο του στον αγαπημένο του εθισμό (όπως τη βρίσκει ο καθένας)
2. Είτε τα μαζεύει και φεύγει.

Αν κάποιος δε γουστάρει, μπορεί να πάει στην ευχή της παναγίας.
Να μας ζαλίζει/πρήζει όμως τα @@ με τη γκρίνια του δεν μπορεί.

Κόφτε το.
Απλά και νέτα.

δεν το συνεχιζω!!το λεει ο pipe_smoker μονος του οποιος δεν συμφωνει
το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια..περαστικα μας..:wave2:

teogtp
29/10/2014, 22:45
λεω να μην ασχοληθω αλλα σας τρωει μου φαινεται!!!
ο αλλος βαζει τον ζουγανελη επειδη αυτος κυριως στα θεματα
που βαζει ο billymuse συμφωνει?δεν ξερω!αλλα εσυ teogtp..
φιλαρακο ξερεις καλα οταν βρηκες το κολπακι να γλυφεις τους..
moderators..οταν παλια ησουν το μαυρο προβατο νομιζω???
μπε!!!:D

Ξερεις κατι το οποιο μου διαφευγει;
Γιατι πραγματικα δεν σε "πιανω".
Αν θες ανελυσε το λιγο περισσοτερο για να καταλαβω και εγω το σημειο που "μαυριστικα" και το σημειο που εγλυψα.
Περιμενω.

Μικe777
29/10/2014, 22:51
Mα είναι γνωστό ότι το μοτο διοικείται απο την κλίκα του κρίκου, δεν αμφέβαλε ποτέ κανένας γι αυτά που λες.

αυτο δεν ξερω γιατι το λες..αλλα εγω πηγα αρκετες φορες και στο pulp
και στον κρικο..οποτε δεν πιανει ξερω τι λεω το εγραψα και παραπανω..
περασα και καλες στιγμες και το δηλωνω..απλα εχω χαλαστει και νομιζω
οταν ειχα πρωτομπει το φορουμ ειχε πιο πλακα!και πιο πολυ κοσμο..
και δεν εχω σκοπο να μην εκφερω την αποψη μου ελευθερα..:wave2:

SHOOTER045
29/10/2014, 22:52
Μπινιααααααα........

pipe_smoker
29/10/2014, 22:52
δεν το συνεχιζω!!το λεει ο pipe_smoker μονος του οποιος δεν συμφωνει
το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια..περαστικα μας..:wave2:

Είτε κάθεται και πνίγει τον πόνο του στο πιοτί ή όπου αλλού του γουστάρει.
Γιατί προφανώς του γουστάρει.

Περαστικάκια σας:wave2:

Μικe777
29/10/2014, 22:53
Ξερεις κατι το οποιο μου διαφευγει;
Γιατι πραγματικα δεν σε "πιανω".
Αν θες ανελυσε το λιγο περισσοτερο για να καταλαβω και εγω το σημειο που "μαυριστικα" και το σημειο που εγλυψα.
Περιμενω.

νομιζα οτι ησουν καποιο παλιο μελος που
ειχε φαει μπαν και αλλαξε νικ αν οχι σου ζητω συγνωμη..:)

Μικe777
29/10/2014, 22:54
Είτε κάθεται και πνίγει τον πόνο του στο πιοτί ή όπου αλλού του γουστάρει.
Γιατί προφανώς του γουστάρει.

Περαστικάκια σας:wave2:

περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα..:rolleyes:

taisteal
29/10/2014, 22:54
:plaf:

Οτι να'ναι...

sniper
29/10/2014, 22:55
αυτο δεν ξερω γιατι το λες..αλλα εγω πηγα αρκετες φορες και στο pulp
και στον κρικο..οποτε δεν πιανει ξερω τι λεω το εγραψα και παραπανω..
περασα και καλες στιγμες και το δηλωνω..απλα εχω χαλαστει και νομιζω
οταν ειχα πρωτομπει το φορουμ ειχε πιο πλακα!και πιο πολυ κοσμο..
και δεν εχω σκοπο να μην εκφερω την αποψη μου ελευθερα..:wave2:

δεν ξέρω που νομίζεις ότι λογοκρίθηκες εσύ ή κάποιος άλλος αλλά η ελευθερία έχει δύο όψεις.. σκέψου το και τα ξαναλέμε (μιλάω πολύ σοβαρά και φιλικά).

teogtp
29/10/2014, 22:56
νομιζα οτι ησουν καποιο παλιο μελος που
ειχε φαει μπαν και αλλαξε νικ αν οχι σου ζητω συγνωμη..:)

Νο προμπλεμ.......

teogtp
29/10/2014, 22:58
:plaf:

Οτι να'ναι...

Και εσυ πολλα μας ειπες .................................μαζεψου λεμε!

Μικe777
29/10/2014, 22:59
δεν ξέρω που νομίζεις ότι λογοκρίθηκες εσύ ή κάποιος άλλος αλλά η ελευθερία έχει δύο όψεις.. σκέψου το και τα ξαναλέμε (μιλάω πολύ σοβαρά και φιλικά).

οκ!συμφωνω..εν μερει..δεν το συνεχιζω..
thanks...:beer:

GFawkes
29/10/2014, 23:15
:uplate::bawl::moutza:

byron
29/10/2014, 23:20
Τι αλλά ρε 'σεις? Ήσυχη μέρα κατά τα άλλα?

Τους ψεκασμούς τους είδε κανείς στον ουρανό?

amyroukai
29/10/2014, 23:22
Μπινιά του πιλότου;

GFawkes
29/10/2014, 23:24
Μπινιά του πιλότου;

Οχι βραχυκυκλωμα στον ανορθωτη που ειχε βαλει απο παπι

Bob_o_mastoras
29/10/2014, 23:24
Μη μασατε, ηταν απλα διχρονο..

SHOOTER045
29/10/2014, 23:25
Τι αλλά ρε 'σεις? Ήσυχη μέρα κατά τα άλλα?

Τους ψεκασμούς τους είδε κανείς στον ουρανό?

Εδώ είχε συνεφια
Και δεν τούς είδα
Ανεπιβεβαίωτες φήμες, αναφέρουν πώς σε παρακείμενο ποντιακό χωρίο, οι κάτοικοί τουρλωσαν κώλους, προς αποφυγή τού φαινομένου.
Κοινώς εκλασαν να διαλυθεί το νεφος

SHOOTER045
29/10/2014, 23:27
Νο προμπλεμ.......

Σιγά μην είχες

Μαζοχιστή...

byron
29/10/2014, 23:29
Μπινιά του πιλότου;

Α Γεια σου. Rossi στο πιλοτήριο και τα γίδια από κάτω ζητωκραυγαζουν.

teogtp
29/10/2014, 23:29
Σιγά μην είχες

Μαζοχιστή...

Η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη υπομονη με τους ανθρωπους.......................
http://www.youtube.com/watch?v=sn6OmxG6GEs

arhs
30/10/2014, 00:11
Υστερα απο 8,5 σελιδες διεπιστωσα οτι πρεπει να αλλαχθει ο τιτλος απο
"Ο Rossi κατέστρεψε τους αγώνες;"
σε
"Ο Rossi κατέστρεψε τους αγώνες.-"

Στ' @@ μας (ειπε μια φωνη απο το βαθος):lol:

Σοβαρα και περα απο την πλακα: που πληρωνουμε συνδρομη για να μεινει ανοιχτο το τοπικ?

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 00:21
Αρη, θεε του πολεμου ριξε λιγο λαδι στη φωτια γιατι τη βλεπω να σβηνει.. Μονο τα καρβουνα μειναν σχεδον! (να ριξουμε καμια μπριζολα επανω;; )
:lol::lol:

7Tolis
30/10/2014, 00:26
Η κλίκα του κρίκου λέγεται κλίκος;κρίκα; :p

arhs
30/10/2014, 00:30
Κατσε να δει κανας χρυσαυγιτης τη φωτο μου και θα σου πω εγω πως θα αναψουν τα αιματα...
Βεβαια, τωρα που το σκεφτομαι, και κομμουνι να την δει δει παλι θα αναψουν τα αιματα... :lol:

Να ρωτησω και κατι αλλο? Αν αυτο:

:lol: :lol: :lol:

ειναι το γνωστο 3 lol, το omg που σκ@τ@ ειναι?

Edit: ρε φιλαρακι, εσυ ο απο πανω, τα invites που γραφεις στην υπογραφη σου, για ποια κλικα ειναι? Επισης, ποσα εχεις διαθεσιμα?

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 00:33
Η κλίκα του κρίκου λέγεται κλίκος;κρίκα; :p

:bawl::bawl::bawl:

Kρικαδωροι!!! Καθεστε και συννομοτειτε καθε Δευτερα... Και 'μεις που μενουμε επαρχια στην απ'εξω ε;;;; :mad:
"Θα σας δειξω εγω! Θα δειτε τι θα παθετε!" :a39:
https://www.youtube.com/watch?v=pfKrKtSFAUc

endopandou
30/10/2014, 06:59
Μπορεί ο καθένας να πάει να πληρώσει ότι συνδρομή θέλει, να γράψει ότι να ναι αλλά το θέμα παραμένει πως ο μπύρων γράφει ότι θέλει και τη βγάζει πάντα καθαρή.

Παραμένει το ότι ο φορουμάρχης μπύρων είχε ξεφτιλίσει στα υποτιμητικά τον οποιονδήποτε και εν τέλει και τον Μάριο ο οποίος τελικά βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον όποιο διαχειριστή είπε τελικά τη μαλακία στον sniper και πήγε για μπανάκιιιι.
Το γνωστό σύστημα, θα τον αναγκάσω εγώ να κάνει μαλακία και εσείς περιμένετέ τον στη γωνία.
:a013:

Και ο φορουμάρχης συνεχίζει να κάνει πλάκα νιώθοντας δικαιωμένος :tooth: #pathetic

byron
30/10/2014, 07:38
Μπορεί ο καθένας να πάει να πληρώσει ότι συνδρομή θέλει, να γράψει ότι να ναι αλλά το θέμα παραμένει πως ο μπύρων γράφει ότι θέλει και τη βγάζει πάντα καθαρή.

Παραμένει το ότι ο φορουμάρχης μπύρων είχε ξεφτιλίσει στα υποτιμητικά τον οποιονδήποτε και εν τέλει και τον Μάριο ο οποίος τελικά βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον όποιο διαχειριστή είπε τελικά τη μαλακία στον sniper και πήγε για μπανάκιιιι.
Το γνωστό σύστημα, θα τον αναγκάσω εγώ να κάνει μαλακία και εσείς περιμένετέ τον στη γωνία.
:a013:

Και ο φορουμάρχης συνεχίζει να κάνει πλάκα νιώθοντας δικαιωμένος :tooth: #pathetic

Καλημέρα ρε συ endo.
Συνεχίζεις το κρεσέντο της μανιοκαταδίωξης από τις κλίκες, σέχτες, κομμωτήρια και σκοτεινές αδελφότητες των φόρουμ που σε καταδιώκουν και σε απειλούν...?:tooth:

Το μόνο που έχω να πω είναι πως καμμιά 20αριά συνεδρίες μπορεί και να βοηθήσουν. Την εντύπωση οτι σε καταδιώκουν την έχεις μόνο στα forum ή και στην πραγματική ζωή? Δηλαδή εννοώ, τσεκάρεις καθρέφτες κάθε μισό λεπτό, ακολουθείς κάθε φορά διαφορετική διαδρομή, σταματάς και φοράς τα ρούχα μέσα έξω, μπαίνεις σε λεωφορεία και συνεχίζεις με ταξί πριν πας στο μηχανάκι ?

325945

ΥΓ. Α, btw...η εξήγηση για το πήδημα στο thread πως αμύνθηκες στην επίθεση :tooth: του gm900 που είπε πως...δεν γουστάρει τον CaseY είναι epic. otinanai.gr όντως :cry:

Κάποτε θα δικαιωθείς, deal with it.

325946

endopandou
30/10/2014, 07:54
Καλημέρα ρε συ endo.
Συνεχίζεις το κρεσέντο της μανιοκαταδίωξης από τις κλίκες, σέχτες, κομμωτήρια και σκοτεινές αδελφότητες των φόρουμ που σε καταδιώκουν και σε απειλούν...?:tooth:

Το μόνο που έχω να πω είναι πως καμμιά 20αριά συνεδρίες μπορεί και να βοηθήσουν. Την εντύπωση οτι σε καταδιώκουν την έχεις μόνο στα forum ή και στην πραγματική ζωή? Δηλαδή εννοώ, τσεκάρεις καθρέφτες κάθε μισό λεπτό, ακολουθείς κάθε φορά διαφορετική διαδρομή, σταματάς και φοράς τα ρούχα μέσα έξω, μπαίνεις σε λεωφορεία και συνεχίζεις με ταξί πριν πας στο μηχανάκι ?

325945

ΥΓ. Α, btw...η εξήγηση για το πήδημα στο thread πως αμύνθηκες στην επίθεση :tooth: του gm900 που είπε πως...δεν γουστάρει τον CaseY είναι epic. otinanai.gr όντως :cry:

Κάποτε θα δικαιωθείς, deal with it.

325946

Ωραίο αυτό με τη δικαίωση. Σα να ζητάς απ τη μπουτάν@ να σε αγαπήσει ένα πράμα... :wave2:
Να γράψω πάλι μιας και ''καθυστερείς'' να τα πιάσεις, πως το θέμα παραμένει να ράψει τους χλευασμούς που βγάζει το βρωμόστομά του ο κάθε φαντασμένος που νομίζει πως είναι ξεχωριστός

Αυτά με τα ufo που τα βρήκες ρε? Έχεις επαφές?

vaska
30/10/2014, 08:11
Εγώ ρε φίλε edopandou έχω μια ερώτηση και θέλω μια απάντηση σοβαρή από σένα μιας και από το '07 που είμαι σε τούτο το φόρουμ, αυτά τα έχω ακούσει άπειρες φορές. Από κλίκες που μπανάρουν κατά βούληση, από φιλαράκια που αφήνουν τους γλύφτες της κλίκας να λένε ότι θέλουν μέχρι και κλίκα που "κλειδώνει" τις αγγελίες που έχουν αστέρια μηχανάκια σε ξεφτίλα τιμή (θυμάστε την αγγελία με το μηχανάκι που του είχαν φάει τα ποντίκια την πλεξούδα??).

Ποιον λόγο έχει ο Μπύρωνας και ο κάθε Μπύρωνας να κάθεται, ν' ασχολείται και να ξεφτιλίζει κάποια από τα μέλη?? Κερδίζει μπόνους στην ετήσια συνδρομή, μπαίνουν κρέντιτς στον λογαριασμό του και ανεβαίνει επίπεδο, βάζει κάτι στην τσέπη, το κάνει επειδή μπορεί και κανένας δεν θα του πει κουβέντα??

Κάποιος παραπάνω είπε ότι αν συνεχιστεί αυτό θα μείνομε μόνοι μας, σε πληροφορώ ότι χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια και μόνοι μας δεν μείναμε, το αντίθετο μάλιστα.

Για κάτσε σκέψου το σοβαρά και ρίξε λίγο τος τόνους, προσπάθησε να περνάς καλά εδώ, να παίρνεις γνώση και να κάνεις φιλαράκια με τα οποία κάποια στιγμή θα πάτε και για καφέ.

Όσο αφορά τον Μπύρωνα δείξε λίγο κατανόηση, γίνε επιεικής και μεγαλόψυχος. Δες μόνο τι μηχανάκι καβαλάει και θα καταλάβεις ότι είναι περίπτωση ανίατη
:bawl: :bawl:

endopandou
30/10/2014, 08:21
Ποιον λόγο έχει ο Μπύρωνας και ο κάθε Μπύρωνας να κάθεται, ν' ασχολείται και να ξεφτιλίζει κάποια από τα μέλη?? ανεβαίνει επίπεδο
Υποθέτω αυτό συν το ότι είναι ''γαμώ'' τους χαρακτήρες.

Επίσης γι αυτό:
προσπάθησε να περνάς καλά εδώ, να παίρνεις γνώση και να κάνεις φιλαράκια με τα οποία κάποια στιγμή θα πάτε και για καφέ. μια χαρά περνάω και για καφεδάκια πάμε και βόλτες καλές βγαίνουμε και όλα καλά. Ευχαριστώ. Ας ξαναγυρίσουμε στις συμπεριφορές τώρα...

Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν με αφορούν.

Bowleno
30/10/2014, 08:39
Όσο αφορά τον Μπύρωνα δείξε λίγο κατανόηση, γίνε επιεικής και μεγαλόψυχος. Δες μόνο τι μηχανάκι καβαλάει και θα καταλάβεις ότι είναι περίπτωση ανίατη
:bawl: :bawl:

Γιατί ρε Βασίλη; τι έχουν τα ιταλικά; ΄νταξ¨ χαλάνε καμιά φορά....:D

(θα ανοίξω νέα αντιπαράθεση μέσα στην αντιπαράθεση...)

Μια μέρα είπα να λείψω να παίξω μπόουλινγκ και χάνω τα καλύτερα ρε πστ μ :a018:

πυξιδας990
30/10/2014, 09:25
Πρόσεξε τι λέει στο τέλος στην συνέντευξη.

Ο τύπος τρέχει τόσα χρόνια, οπότε αυτομάτως πρέπει να αντιμετοπίσει τους καλύτερους κι οι άλλοι αυτόν. Δες κι εδώ ΑΓΩΝΑ....!!! Κι ας μην κέρδισε ο Ρόσσι, δες τον Ντάνι κι ο άτυχος μετέπειτα Hopkins...ταχύτερο γύρο στο suzuki κι ο Ντεπουνιέ με Kawasό...5 κατασκευαστές στις 5 πρώτες θέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=L4X4yvTHaRM

Απλά το πρόβλημά μας, ως θεατές, είναι πως δεν βλέπουμε στα μεγάλα, 3 ή 4 αναβάτες να πηγαίνουνε έτσι όλο τον αγώνα. Το έκανε ο Λόρε πέρυσι σε κάποιους αγώνες...αλλά τέτοιο πλουραλισμο και σε κατασκευαστές...είναι σχεδόν αδύνατο να τον έχουμε πάντα. Είναι δύσκολο να πετύχεις, στα καλύτερά τους τους καλύτερους αναβάτες με τις καλύτερες συνθήκες στις καλύτερες ομάδες. Απλά δεν γίνεται, ή γίνεται πολύ σπάνια. Οπότε, μόνον ο Ρόσσι κι ο Ντάνι έχουνε κάτσει τα τελευταία χρόνια με τα 4χρονα που ανέβηκε το σπόρ και είναι οι κοινοί παρονομαστές...ο Ντάνι δεν κέρδισε τίποτα...ο Ρόσσι αντιθέτος έχει κερδίσει. Αυτή είναι όλη η ιστορία.
πωπω ρε φιλε τι θυμησες.....................ακομα θυμαμαι που το βλεπαμε στο καφε καμια 30αρια ατομα και γινοταν της πουτανας.το 07 ηταν μια απο της χρονιες που το motogp ανεβηκε παρα πολυ,αλλα τι να λεμε ο rossi το χαλασε.............

υ.γ. 2 χοντα στη δεκαδα...................μπου

GFawkes
30/10/2014, 09:41
Σοβαρο mode on

Παραμένει το ότι ο φορουμάρχης μπύρων είχε ξεφτιλίσει στα υποτιμητικά τον οποιονδήποτε ....

Ενα δικιο το εχει ο Εντο...

Εχω φαει 6μηνες ποινες και πολυχρωμες καρτες για πολυ λιγοτερα απ οτι ειδα εδω καποιους να βαζουν....

και μαλιστα σε χιουμοριστικα θρεντ διχως αντιπαραθεση με κανεναν....

Και εαν υπαρξει και κανα ραλακι μαζευονται 6-7 "φιλαρακια" για σιγονταρισμα....μην κρυβομαστε!

Εγώ ρε φίλε edopandou έχω μια ερώτηση και θέλω μια απάντηση σοβαρή από σένα μιας και από το '07 που είμαι σε τούτο το φόρουμ, αυτά τα έχω ακούσει άπειρες φορές. Από κλίκες που μπανάρουν κατά βούληση, από φιλαράκια που αφήνουν τους γλύφτες της κλίκας να λένε ότι θέλουν μέχρι και κλίκα που "κλειδώνει" τις αγγελίες που έχουν αστέρια μηχανάκια σε ξεφτίλα τιμή (θυμάστε την αγγελία με το μηχανάκι που του είχαν φάει τα ποντίκια την πλεξούδα??).

...:bawl: :bawl:προσπάθησε να περνάς καλά εδώ

Ολα αυτα γινονται αλλα οπως λεει και ο Βασκας "προσπάθησε να περνάς καλά εδώ"....

Την πλακα μας κανουμε....ο πραγματικος κοσμος ειναι εξω.

Σοβαρο mode off
:beer:

endopandou
30/10/2014, 09:45
Εχω φαει 6μηνες ποινες και πολυχρωμες καρτες για πολυ λιγοτερα απ οτι ειδα εδω καποιους να βαζουν....

Ο πραγματικός τίτλος του θρεντ

enjoy:wave2:

amyroukai
30/10/2014, 09:53
τα invites που γραφεις στην υπογραφη σου, για ποια κρικα ειναι?

φιξτ.

sniper
30/10/2014, 09:54
Endo & Byron BAN ολίγων ημερών να ηρεμήσετε.

Σας βαρέθηκα.

Επίσης για τους νεώτερους, παίζει να ειμαστε το μοναδικό φόρουμ που ΒΑΝαρε εν ενεργεία mod... Κλίκες και μ@λακίες

endopandou
30/10/2014, 09:55
Ο βαθμός ποινής για πιο λόγο μου δώθηκε?

manhunter
30/10/2014, 10:00
Ρε συ Endo, σοβαρά τώρα.

Σε τι νομίζεις ότι υπάρχει κλίκα?
Τι είμαστε, σχολείο? Ιδιωτικό φόρουμ είναι με δημόσιους χρήστες. Αν δεν γουστάρεις κάποιον/κάποιους μη γράφεις.
Αν φας μπαν, έφαγες μπαν. Δεν θα σου μικρύνει το πουλί.

sniper
30/10/2014, 10:00

Ενημερώθηκες κι εσυ κι byron

vaska
30/10/2014, 10:30
Endo & Byron BAN ολίγων ημερών να ηρεμήσετε.

Σας βαρέθηκα.

Επίσης για τους νεώτερους, παίζει να ειμαστε το μοναδικό φόρουμ που ΒΑΝαρε εν ενεργεία mod... Κλίκες και μ@λακίες

Ρίξε ρε φίλε κι από εδώ ένα μπανάκι έτσι για συμπαράσταση στον Μπύρωνα, μπας και ανέβουν και τα δικά μου τα κρέντιτς

sniper
30/10/2014, 10:34
Ρίξε ρε φίλε κι από εδώ ένα μπανάκι έτσι για συμπαράσταση στον Μπύρωνα, μπας και ανέβουν και τα δικά μου τα κρέντιτς

Εσύ δεν χεριάζεσαι μπανάκι, κάνεις μόνο σου μπας και βρεις κανενα πιπίνι αλλά @@.

Σπαμ οφ, συνεχίζουμε στο θέμα μας (όσοι θέλουν δλδ)

GFawkes
30/10/2014, 10:47

Με τετοιο κορμι, το μπανακι (με λευκο Τ-Σερτ) θα ξεσηκωνε τα πληθη!!!!

:bawl:

teogtp
30/10/2014, 10:50

Εγω ποσά κρεντιτς παίρνω;

325950

RaGe_Raptor
30/10/2014, 10:52
Συμπαθάτε με όσοι διαδυκτιακοί φίλοι (αν υπάρχουν τέτοιοι...) - κοινοί χρήστες- συνάδελφοι μοτοσικλετιστές βλέπετε τη συμμετοχή σας σε αυτό και σε όποιο φλώρουμ υπό σοβαρό πρίσμα μα για εμένα εδώ είναι ένα μέρος που θα έρθω να μιλήσω για ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτά ( αγώνες κτλ) κάνοντας χαβαλέ και ανταλλάσσοντας απόψεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων και λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι μιλάω με αγνώστους,ο γραπτός λόγος πολλές φορές δε μπορεί να αποδόσει το ύφος του γραφόντος κι άλλα τέτοια όμορφα οπότε και δε θα κάτσω να σκάσω για οτιδήποτε εδώ μέσα.. Έχω ΠΟΛΥ σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθώ ΣΟΒΑΡΑ στη ζωή μου.. My 0.02

amyroukai
30/10/2014, 11:01
Εγω ποσά κρεντιτς παίρνω;

125 προφανώς. :lol:
Και ένα κούρεμα δώρο

sniper
30/10/2014, 11:07
Ναι αλλα μη σπαμάρετε γιατί το αίμα είναι ακόμα νωπό....

amyroukai
30/10/2014, 11:17
Α ζμπαθάτε μας.

Σοβαρή απάντηση:

Ο Ρόσι έκανε καλό στους αγώνες γιατί τους έφερε σε ευρύτερο κοινό. Η "πλέμπα" στα πιτς δεν καταλαβαίνω ποιά είναι γιατί για να φτάσεις στο γκριντ "πλέμπα" δεν αποτελείς, μάλλον αφρόκρεμα αποτελείς. Το ότι κάθε ένας επιχειρηματίας (οι αγώνες ΕΙΝΑΙ επιχείρηση, πάντα ήταν και πάντα στήριζαν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων που την αποτελούν) όταν χάνει έσοδα κάνει "δημιουργικές" κινήσεις για να ανακτήσει κερδοφορία, δεν έχει σχέση με οδηγούς. Αν δεν αρέσει το θέαμα, βλέπεις κατι άλλο, τόσο απλά.

Έκανε καλό στη μοτοσικλέτα γενικότερα γιατί ενέπνευσε μιά ολόκληρη γενιά αναβατών και έφερε κόσμο στα δίτροχα. Τώρα αν το όλον της δημοσιότητας έφερε και αρνητικά μαζί, αυτό συμβαίνει σε κάθε τι που ανοίγεται σε πολύ κόσμο, δεν μπορείς να φιλτράρεις το ποιός μπαίνει.

Μικe777
30/10/2014, 11:27
Σοβαρο mode on

Ενα δικιο το εχει ο Εντο...

και μαλιστα σε χιουμοριστικα θρεντ διχως αντιπαραθεση με κανεναν....

Και εαν υπαρξει και κανα ραλακι μαζευονται 6-7 "φιλαρακια" για σιγονταρισμα....μην κρυβομαστε!

Ολα αυτα γινονται αλλα οπως λεει και ο Βασκας "προσπάθησε να περνάς καλά εδώ"....

Την πλακα μας κανουμε....ο πραγματικος κοσμος ειναι εξω.

Σοβαρο mode off
:beer:

GFawkes..τα ειπες ολα!!
+1000..
απο εκει και περα..θελουν καποιοι να εθελοτυφλουν?
οκ.. αυτη.ειναι η αληθεια..:)

Υ.Γ.ο εν ενεργεια μοντ που μπαναριστηκε..ποιος ειναι..
Ο Byron!:rolleyes:

sniper
30/10/2014, 11:29
....

Υ.Γ.ο εν ενεργεια μοντ που μπαναριστηκε..ποιος ειναι..
Ο Byron!:rolleyes:

2 στα 2 είσαι... Ο ενεργεια μοντ ήταν ο Afrotwin, aka Ego_o_idios

Πρόσεχε τι λες, γιατί νομίζεις ότι ξέρεις και βασιζόμενος σε λάθος υποθέσεις καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα.

manhunter
30/10/2014, 11:34
2 στα 2 είσαι... Ο ενεργεια μοντ ήταν ο Afrotwin, aka Ego_o_idios

Aυτός δεν πιάνεται. Είχε πέσει στην μαρμίτα :lol:

GFawkes
30/10/2014, 11:41
Καλα αυτο θα εγινε προ Χριστου ρε!!!!

Ωπ..λαθος

afto tha egine pro Xristoy re!
:lol:

billy of the R6
30/10/2014, 11:44
Δεν ξερω για σας εγω ελιωσα με το thread hahahahahahahahahaaha :rotflmao:

Τι κλικες και παπαριες λετε σιγουρα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολοι καλα με ολους

Οσο για τον κυριο Rossi δεν θα μπω καν στο κοπο να απαντησω

sniper
30/10/2014, 11:50
Καλα αυτο θα εγινε προ Χριστου ρε!!!!

Ωπ..λαθος

afto tha egine pro Xristoy re!

Γιατί το δικό σου έγινε μετά Χριστόν;

pipe_smoker
30/10/2014, 11:55
Θα συμφωνήσω 100% με τον αμυρού.

Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό όσους κλωτσάνε που έγινε το motogp πιο γνωστό στον κόσμο γιατί αυτό έφερε και κάποια άσχημα (πολύ άσχημα γι'αυτούς που ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό και ψυριζουν λεπτομέρειες.)
Αλλά ό,τι είναι ελιτίστικο είτε συντηρείται από την ελίτ, είτε ψοφάει.
Να παραπονεθούν οι κατομυριγιούχοι άμα πάει ο μπαρμπα μπρύλιος να παίξει γκολφ με την παντόφλα να το καταλάβω.
Αλλά να παραπονιέται κάποιος που βλέπει motogp ότι κακώς ανοίχτηκε το άθλημα είναι ανόητο.

Ειδικά με την κρίση και την έλειψη ρευστού, όχι ο ΟΤΕ τιβι, ούτε το αλ τζαζίρα δε θα έδειχνε μηχανάκια.

Αν δεν ήταν ο Ρόσι να κάνει και την κουτσή Μαρία να δει motogp, το άθλημα θα είχε καταντήσει σαν αυτό με τους τύπους που σπρώχνουν μια σβούρα στον πάγο και τους άλλους που σκουπίζουνε μπροστά (curling?).

Όσοι τσινάνε για το άθλημα που έχασε την αγνότητά του, ή ό,τι άλλο λόγω της δημοσιότητας που έλαβε μοιάζουν με παλιόγερους του ΚΚΕ εσωτερικού που φοβούνται μη χάσουν τα copyright.

pipe_smoker
30/10/2014, 11:59
Στην αναμπουμπούλα ο trollύκος χαίρεται.

Είδατε μερικοί την ευκαιρία και βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.

Ξαναχωθείτε στη σπηλιά σας ή ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Το είπε κι ο sniper παραπάνω ότι το θέμα έληξε.
Μείνετε on topic.

DoctoR_k6
30/10/2014, 13:13
Ποσο τραγικο μου φαινεται ολο αυτο περι αν ο Ροσι κατεστρεψε τους αγωνες?Ενταξει ειπαμε ο καθενας εχει την γνωμη του κ καλα κανει.
Αλλα να λεμε κ τετοια πραγματα για ενα οδηγο που εχει 9 τιτλους κ αυτη την στιγμη ειναι 35 ετων κ προσπαθει να κατακτησει αλλο ενα πρωταθλημα(ασχετα αν δεν το καταφερνει) αυτο τα λεει ολα.
Δηλαδη αν ο Μαρκεζ το 2027 εχει 10+ τιτλους κ μαχεται ακομα τι θα λεμε? Κατεστρεψε κ αυτος τους αγωνες??
Μπορει αλλοι να τον γουσταρουν(Ροσι) κ μπορει αλλοι να μην τον χωνευουν για τους λογους τους αλλα μην τα μηδενιζετε ολα!!(Ελληνικο φαινομενο)
Ξεκολλατε κ δειτε τους αγωνες με την ησυχια σας, καντε χαβαλε κ τελος!!Λεφτα στην τσεπη σας δεν θα μπουν ποτε...
Κ οσον αφορα τα ξεκατινιασματα δεν χρειαζεται να ειστε ολοι φιλοι κ να συμπαθειτε τον αλλο 1ον κ 2ον αν δεν θελετε να μπαινετε σε συζητησεις επειδη δεν σας αρεσουν μην μπαινετε...απλα!!
Δεν χρειαζεται να απαντατε ολοι σε ολα παντα...Οπου σας κανει κεφι να γραψετε γραψτε κ τελος!!!
Αντε καλη συνεχεια σε ολους κ ηρεμια πανω απ ολα!!

Υ.Γ Εεεεερχεται η suzuki...:a016:

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 13:24
Στην αναμπουμπούλα ο trollύκος χαίρεται.

Είδατε μερικοί την ευκαιρία και βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.

Ξαναχωθείτε στη σπηλιά σας ή ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Το είπε κι ο sniper παραπάνω ότι το θέμα έληξε.
Μείνετε on topic.

Μαλλον γι'αυτο εφαγα προειδοποιηση να φανταστω;;; και μαλιστα εκει που ποσταρα το "Love is in the air" να σπασω τον παγο...:bigcry:
Να με συμπαθατε λοιπον, δεν ξαναχωνομαι σε αναμπουμπουλες σαν trollυκος (ωραια λεξη!). :look:

Τωρα οσο αφορα τον κυριο Ροσσι, ειπωθηκε απο κανεναν οτι το αθλημα χαλασε γιατι ανοιχτηκε σε ευρυτερο κοινο;;; Πραγματικα;;; :eek:

RaGe_Raptor
30/10/2014, 14:03
ήταν τόσο καθαρός κι αμόλυντος ο χώρος των φιλάθλων του motogp κι όλοι ήταν κάποιου επιπέδου μέχρι που ήρθε ο Ντίνος κι έφερε και την κουτσή Μαρία και πάει γ@μήθηκε η δουλειά... πλέμπα λέμε...

...Υ.Γ Εεεεερχεται η suzuki...:a016:

ε :moutza: κι εσύ τώρα μας τα'κανες μπαλόνια με τη σουτζούκι...:lol:

sapila racing
30/10/2014, 14:05
ήταν τόσο καθαρός κι αμόλυντος ο χώρος των φιλάθλων του motogp κι όλοι ήταν κάποιου επιπέδου μέχρι που ήρθε ο Ντίνος κι έφερε και την κουτσή Μαρία και πάει γ@μήθηκε η δουλειά... πλέμπα λέμε...

Ντινος o Rossi? :confused: :nono:

H.A.Balafoutre
30/10/2014, 14:26
Εγώ, με το συμπάθειο, μόνον έτσι το βλέπω. Ο Ρόσσι στην ουσία άδειασε έναν κολοσσό, όπως η χονδα για την Yamaha, του βγήκε κι αυτό πείραξε πολύ κόσμο (που είχε στανταράκι τις νίκες) και ο Στόνερ άδειασε τον κολοσσό Ρόσσι (που είχε στανταράκι τις νίκες), αυτό κι αν πείραξε κόσμο (φυσικά πείραξε κι εμένανε υπο μια έννοια, αφού είμαι Yamahικός, αλλά αφού δεν κέρδιζε η χοδνα ας το κέρδιζαν κάθε χρόνο). Αυτά, για την αιτία της πρεμούρας, από την πλευρά του θεάματος και της ίντριγκας, ως θεατές. Εκ των πραγμάτων όμως, οι καλύτεροι στο γκρίντ, τραβάνε και την προσοχή όσων ασχολούντε με το εν λόγω άθλημα επαγγελματικά και το πάνε παραπέρα ή εμείς ως θεατές που πληρώνουμε για να βλέπουμε το θέαμα. Για τα υπόλοιπα...τζάμπα μαλώνουμε.

Μικe777
30/10/2014, 14:36
Εγώ, με το συμπάθειο, μόνον έτσι το βλέπω. Ο Ρόσσι στην ουσία άδειασε έναν κολοσσό, όπως η χονδα για την Yamaha, του βγήκε κι αυτό πείραξε πολύ κόσμο (που είχε στανταράκι τις νίκες) και ο Στόνερ άδειασε τον κολοσσό Ρόσσι (που είχε στανταράκι τις νίκες), αυτό κι αν πείραξε κόσμο (φυσικά πείραξε κι εμένανε υπο μια έννοια, αφού είμαι Yamahικός, αλλά αφού δεν κέρδιζε η χοδνα ας το κέρδιζαν κάθε χρόνο). Αυτά, για την αιτία της πρεμούρας, από την πλευρά του θεάματος και της ίντριγκας, ως θεατές. Εκ των πραγμάτων όμως, οι καλύτεροι στο γκρίντ, τραβάνε και την προσοχή όσων ασχολούντε με το εν λόγω άθλημα επαγγελματικά και το πάνε παραπέρα ή εμείς ως θεατές που πληρώνουμε για να βλέπουμε το θέαμα. Για τα υπόλοιπα...τζάμπα μαλώνουμε.

εμεις οι suzukακιδες τι να πουμε..:lol::lol:

stefanos
30/10/2014, 14:47
Εγώ απο την άλλη νομίζω οτι το άθλημα δεν έχει φτάσει σε επιπεδα δημοτικότητας της δεκαετίας 80 που παίζαν πολλά εργοστάσια και πολλοί καλοί αναβάτες.
Εξάλου είναι γνωστό οτι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

sniper
30/10/2014, 14:56
Εγώ απο την άλλη νομίζω οτι το άθλημα δεν έχει φτάσει σε επιπεδα δημοτικότητας της δεκαετίας 80 που παίζαν πολλά εργοστάσια και πολλοί καλοί αναβάτες.
Εξάλου είναι γνωστό οτι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Αστειεύεσαι βέβαια... (για τα επίπεδο δημοτικότητας μιλάω)

SHOOTER045
30/10/2014, 15:39

Εγώ να δεις πόσους έχω

stefanos
30/10/2014, 15:43
Αστειεύεσαι βέβαια... (για τα επίπεδο δημοτικότητας μιλάω)

Ναι σωστά, λάθος διατύπωση, εφόσον μπήκαμε σε νέες αγορές δισεκατομμυρίων κατοίκων.
Εννοώ οτι παλιότερα οι αγώνες είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην συνείδηση του μοτοσυκλετιστή.
Ηταν αναγνωρίσημα τα "νεα αγωνιστικά χρώματα" οι ζάντες 16 ins κατ ευθείαν απο την πίστα, το
antidive η fullfloter συζητιόντουσαν στις καφετέριες και εξαργυρώνονταν στο ταμείο της αντιπροσωπίας.
Τώρα νομίζω τι Rossi τι Messi το ίδιο.

Allst@rf
30/10/2014, 15:43
Εγώ να δεις πόσους έχω
Που φαινονται ρε παιδια οι βαθμοι ποινης;

MG-KTiNoS
30/10/2014, 15:52
Α ζμπαθάτε μας.

Σοβαρή απάντηση:

Ο Ρόσι έκανε καλό στους αγώνες γιατί τους έφερε σε ευρύτερο κοινό. Η "πλέμπα" στα πιτς δεν καταλαβαίνω ποιά είναι γιατί για να φτάσεις στο γκριντ "πλέμπα" δεν αποτελείς, μάλλον αφρόκρεμα αποτελείς. Το ότι κάθε ένας επιχειρηματίας (οι αγώνες ΕΙΝΑΙ επιχείρηση, πάντα ήταν και πάντα στήριζαν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων που την αποτελούν) όταν χάνει έσοδα κάνει "δημιουργικές" κινήσεις για να ανακτήσει κερδοφορία, δεν έχει σχέση με οδηγούς. Αν δεν αρέσει το θέαμα, βλέπεις κατι άλλο, τόσο απλά.

Έκανε καλό στη μοτοσικλέτα γενικότερα γιατί ενέπνευσε μιά ολόκληρη γενιά αναβατών και έφερε κόσμο στα δίτροχα. Τώρα αν το όλον της δημοσιότητας έφερε και αρνητικά μαζί, αυτό συμβαίνει σε κάθε τι που ανοίγεται σε πολύ κόσμο, δεν μπορείς να φιλτράρεις το ποιός μπαίνει.

Λοιπόν κατ αρχήν ο Ρόσσι δεν έφερε τίποτα από μόνος του.
Όλο το μοτο τζι πι άλλαξε.
¨Εγινε πιο εμπορικό.
Έφεραν γκόμενες, έφτιαξαν πίστες πολυτελείας, έπεσε χρήμα γενικά,
ήρθε κι η τηλεόραση.
Αυτά όλα τα κάναν οι μανατζαραίοι και πολλοί έλεγαν ότι είναι και καλά
Και από μια άποψη καλά είναι να μπορείς αγώνες και στην Ελλάδα πχ
που πριν όχι πολλά χρόνια απλά διάβαζες...
Από την άλλη άρχισαν και οι μαλακίες γιατί ήρθε και "κακός" κόσμος.
Κόσμος που δεν τον ενδιέφερε το παιχνίδι, αν θες, αλλά ήθελε να δει τούμπες,
να κερδίζει ο δικός του κλπ κλπ
Δυστυχώς δεν το πήραν Αμερικάνοι το μοτοτζι πι να γίνει κάτι σαν NBA
To πήραν Ευρωπαίοι που είχαν το τσατσιλίκι μέσα τους.
Ο Ρόσσι το παιχνίδι το έπαιξε καλά και έγινε πλούσιος μέσα σ αυτό.
Ρωτήστε όμως ένα παλιό να σας πει...
Αλλάζει έναν Ρένει, με Ρόσσι, Μπιάτζι, Πετρογκαζάκι και Στόνερ?
Αλλάζει έναν Ντούχαν με όλους τους Ισπανούς που τρέχουν στα μεγάλα?

Υπάρχει μια διαφορά με τότε...
ΤΟΤΕ οι άνθρωποι που είχαν σχέση με τους αγώνες
(αυτοί που έτρεχαν, αυτοί που έβλεπαν, οι σπόνσορες κλπ)
το έκαναν γιατί αγαπούσαν τους αγώνες.
Σήμερα το κάνουν για λεφτά κι αυτό κάνει μπαμ.
Καλό κακό δεν ξέρω αλλά οταν ακούω τον Σούπο να λέει
ότι ο Γκρεζίνι είναι ένα επιχηρηματίας που κοιτάει το συμφέρον του
ή τον Τσεκινέλο να λέει ότι οι πιλότοι δεν είναι πρόβλημα για την ομάδα
κάπως μου κάθετε.
Άλλαξε ο κόσμος.
Σίγουρα όμως δεν θα σπάσει ο Χ σούπερ σταρ τα παΐδια του
σήμερα για μια θέση στο βάθρο.
Αλίμονο...

ΑΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

-λυπάμαι που φτάνουμε σε μπαν και μλκιες-

MG-KTiNoS
30/10/2014, 15:57
και ο Στόνερ άδειασε τον κολοσσό Ρόσσι (που είχε στανταράκι τις νίκες), αυτό κι αν πείραξε κόσμο (φυσικά πείραξε κι εμένανε υπο μια έννοια, αφού είμαι Yamahικός, αλλά αφού δεν κέρδιζε η χοδνα ας το κέρδιζαν κάθε χρόνο).
Σόρι αλλά ο Στόνερ δεν άδειασε κανέναν Ρόσσι.
Ο Χόρχες έκανε τον Ρόσσι να πάει στη Ντουκάτι και εκεί να χάσει 2 χρόνια.
Το σκεπτικό ότι ο Στόνερ ήταν πιο γρήγορος από το Ρόσσι το ενέπτυξαν οι οπαδοί του Στόνερ με βάση τα αποτελέσματα του στη Ντουκάτι.
Ελεγαν λοιπόν ότι αφού ο Στόνερ κέρδιζε με το Ντούκο που και που και ο Ρόσσι όχι ο Ρόσσι ήταν περίπου κουλός
Γελοία πράγματα δηλαδή αφού ο συναγωνισμός είχε αφήσει πίσω τη ντουκάτι.

(δεν έχω και το Μάριο τώρα να αναπτύξει την κοΖμοθεωρεία του)

SHOOTER045
30/10/2014, 16:10
Εγώ αν ήμουν μοντ θα σε μπαναρα το πρωί για καλημέρα ρε κτηνε,και θα σε επανέφερα το μεσημέρι.

Στο θέμα μας ο κόσμος αλλάζει, προχωράει,αλλα και παλιότερα δεν τρέχανε για την ψυχή τής μάνας τούς, αρχίδια χαρτοπολεμο δηλαδή.
Και να περνάνε δεν μαθευτηκαν ποτέ.
Δηλαδή το ράντσο του doohan στο down under με τα αμέτρητα μοτοσακα,το έφτιαξε με το χέρι παρέα με τον Παπαμιχαήλ με πηλοφόρι και μυστρί και μουσική υπόκρουση από Στελαρα !!!!
Και το χελικοπτερ πως το κοΝομησε? Από αυτοκόλλητα πανινι και οδηγίες do it yourself????
Ναι ο ROSSI άνοιξε το σπορ στο ευρυ κοινό, τηλεθέαση,δικαιωματα εκατομμύρια,πιστες διαμάντια και όχι νταμάρια. Εγώ προσωπικά γουστάρω το σήμερα- άντε βαριά μια 15 ετια πίσω - καλός ο ρομαντισμός, αλλά αν δεν< προχωρουσαμε > ακόμα θα τρέχαμε ιπποδρομίες στα αμμοχαλικα

sniper
30/10/2014, 16:14
Εγώ αν ήμουν μοντ θα σε μπαναρα το πρωί για καλημέρα ρε κτηνε,και θα σε επανέφερα το μεσημέρι.

Στο θέμα μας ο κόσμος αλλάζει, προχωράει,αλλα και παλιότερα δεν τρέχανε για την ψυχή τής μάνας τούς, αρχίδια χαρτοπολεμο δηλαδή.
Και να περνάνε δεν μαθευτηκαν ποτέ.
Δηλαδή το ράντσο του doohan στο down under με τα αμέτρητα μοτοσακα,το έφτιαξε με το χέρι παρέα με τον Παπαμιχαήλ με πηλοφόρι και μυστρί και μουσική υπόκρουση από Στελαρα !!!!
Και το χελικοπτερ πως το κοΝομησε? Από αυτοκόλλητα πανινι και οδηγίες do it yourself????
Ναι ο ROSSI άνοιξε το σπορ στο ευρυ κοινό, τηλεθέαση,δικαιωματα εκατομμύρια,πιστες διαμάντια και όχι νταμάρια. Εγώ προσωπικά γουστάρω το σήμερα- άντε βαριά μια 15 ετια πίσω - καλός ο ρομαντισμός, αλλά αν δεν< προχωρουσαμε > ακόμα θα τρέχαμε ιπποδρομίες στα αμμοχαλικα

Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

MG-KTiNoS
30/10/2014, 16:15
Θα εκπλαγώ αν ο Ντόυχαν έβγαζε το 10% απ όσα έβγαζε ο Ρόσσι.
Όχι ότι ήταν λίγα αυτά που πήρε (και για την εποχή) αλλά
σε σχέση με τους σημερινούς είναι τίποτα

(Ο Ντούχαν δεν πήγε ΠΟΤΕ στη Ντουκάτι για λεφτά και δεν τον έπιασαν ποτε να κλεβει φόρους)

(για το μπανάριΖμα το λέει αυτό)

MikeG
30/10/2014, 16:25
:beer: :beer: :cry::moutza::ninja::eyepop::a13::a22::a022::hunter:

MG-KTiNoS
30/10/2014, 16:28
:beer: :beer: :cry::moutza::ninja::eyepop::a13::a22::a022::hunter:

MikeG
30/10/2014, 16:29

Με σωστή αποκρυπτογράφηση θα δεις ότι αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι θα τη περνούσαμε ζάχαρη! :beer:

sapila racing
30/10/2014, 16:33

(Ο Ντούχαν δεν πήγε ΠΟΤΕ στη Ντουκάτι για λεφτά και δεν τον έπιασαν ποτε να κλεβει φόρους)

Ο Doohan εβγαζε παρα πολλά για την εποχή. Στην μεση της δεκαετίας του 90 επαιρνε γυρω στα 10 εκατομμύρια USD τον χρόνο απο την Honda.
Είναι άμεσα συγκρίσιμα με αυτα που παίρνει ο Rossi.

Το παιχνίδι της Dorna και οι επιλογές της εχουν κανει μια ζημιά στο άθλημα, αυτό είναι βέβαιο. Το επίπεδο των αγώνων έχει ανέβει πολύ, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό νομίζω.

http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/silly-season-or-stupid-season/

7Tolis
30/10/2014, 16:37
Ρωτήστε όμως ένα παλιό να σας πει...
Αλλάζει έναν Ρένει, με Ρόσσι, Μπιάτζι, Πετρογκαζάκι και Στόνερ?
Αλλάζει έναν Ντούχαν με όλους τους Ισπανούς που τρέχουν στα μεγάλα?

Υπάρχει μια διαφορά με τότε...
Σίγουρα όμως δεν θα σπάσει ο Χ σούπερ σταρ τα παΐδια του
σήμερα για μια θέση στο βάθρο.

Παλαιό δε με λες αλλα παρακολουθω απο εποχή eurosport και απο τότε που με θυμάμαι να καβαλάω κάτι δίτροχο όμως και τότε υπήρχαν σπόσνσορες και ισως καλύτεροι (καπνοβιομηχανίες).Ντουχαν ,Φογκαρτι,Κίλι,Χάγκα υπάρχουν και τώρα απλα έχει περισσοτερο λουστρο.Βγήκαν νέες τεχνικές στην οδήγηση οι οποιές αποδιδουν.Νέες τεχνολογίες τις οποιές πραγματικά κάποιοι έσπασαν κόκαλα μεχρι να αναπτυχθουν ωστε να φτάσουν σημερα σε εμάς.Το ο,τι κάποιοι λυπουνται που δεν υπάρχουν εκεινες οι εποχες είναι, γιατι δεν έβλεπε τόσος κόσμος και θεωρείτο και καλά ψαγμένος κάποιος πριν 22 χρόνια να ξέρει απο αυτά τα χλιμιτζίρια με τις 2 ρόδες.Σαφώς και τρέχουν για το βάθρο ή την βαθμοθηρία=> πρωτάθλημα.Θυμόμαστε πιστευω τον χορχε με την κλείδα ,πέρισυ,τι δύναμη ψυχής έδειξε που κατάφερε και έτρεξε.Αν ψάχνουμε βέβαια εικόνες σαν του ντουχαν που πήγε με τις πατερίτσες,τερμάτισε και ξανα πατερίτσες ή τον καπιρόσι που λιποθύμισε μετα τον αγώνα λόγω κατάγματος στο δάχτυλο ,ισως να ήταν καλό να μην ξανασυμβουν γιατι είναι αρκετά ριψοκίνδυνο για την ίδια τους την ζωή.Συνοψίζοντας,οι εικόνες επαναλαμβάνονται απλα έχουν καλύτερο περιτύλιγμα.

SHOOTER045
30/10/2014, 16:37

Ουδείς αναμάρτητος....

MG-KTiNoS
30/10/2014, 16:44
Ο Doohan εβγαζε παρα πολλά για την εποχή. Στην μεση της δεκαετίας του 90 επαιρνε γυρω στα 10 εκατομμύρια USD τον χρόνο απο την Honda.

To 2009 o Rossi πήρε 35.000.00 e.
(χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε τα άλλα από τις μετοχές που έχει)

Το παιχνίδι της Dorna και οι επιλογές της εχουν κανει μια ζημιά στο άθλημα, αυτό είναι βέβαιο. Το επίπεδο των αγώνων έχει ανέβει πολύ, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό νομίζω.

AYTO :beer:

.Θυμόμαστε πιστευω τον χορχε με την κλείδα ,πέρισυ,τι δύναμη ψυχής έδειξε που κατάφερε και έτρεξε.Αν ψάχνουμε βέβαια εικόνες σαν του ντουχαν που πήγε με τις πατερίτσες,τερμάτισε και ξανα πατερίτσες ή τον καπιρόσι που λιποθύμισε μετα τον αγώνα λόγω κατάγματος στο δάχτυλο

T @@ που κουβαλούσε ο Μπάρι Σιν δεν υπάρχουν πια. Πίστεψε με...

Ουδείς αναμάρτητος....
Δεν ήταν Άγιοι και τότε σίγουρα. Αλλά τη λιγούρα των σημερινών...
Δεν την είχαν.
Ήταν πιο απλοί άνθρωποι
Πάρε τον Καλ για παράδειγμα
Λύσσαξε να παέι στη Ντουκάτι.
Φώναζε που πήραν το Ντόβι αντι για αυτόν.
Και?

SHOOTER045
30/10/2014, 16:45
Που φαινονται ρε παιδια οι βαθμοι ποινης;

Ανάμεσα στα vroom και τα προσωπικά μυνηματα
Κάρτες 3
2 κιτρινες
,1 κόκκινη
Βαθμοί ποινής 5

sapila racing
30/10/2014, 16:51

Βαζεις και τα λεφτα απο σπονσορες μεσα.
Αυτα που ανεφερα ειναι ο μισθός απο την Honda για τον Doohan, και ο Rossi περσι πήρε λίγα παραπανω αφού εριξε το κασε του.
Σε απόλυτα νούμερα ειναι λιγότερα απο του Doohan.
Ποσα επαιρνε ο Doohan απο την Nankai/Arai κλπ δεν ξερω.

Παντως μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. :D

Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος επιλογής για το ποιές πίστες συμμετεχουν στο πρωτάθλημα, ούτε τα κόστη για μια θεση στο grid που εχει επιβαλλει η Dorna.

stefanos
30/10/2014, 17:15

Γιατί εάν το έκανε μπορεί να μην τον ήξερε ούτε η μάνα του.:D

SHOOTER045
30/10/2014, 17:18

AYTO :beer:

T @@ που κουβαλούσε ο Μπάρι Σιν δεν υπάρχουν πια. Πίστεψε με...

Δεν ήταν Άγιοι και τότε σίγουρα. Αλλά τη λιγούρα των σημερινών...
Δεν την είχαν.
Ήταν πιο απλοί άνθρωποι
Πάρε τον Καλ για παράδειγμα
Λύσσαξε να παέι στη Ντουκάτι.
Φώναζε που πήραν το Ντόβι αντι για αυτόν.
Και?

Δηλαδή σπρωχνονται για να μπουν ε?
Μήπως βάζουν και μέσον?

MG-KTiNoS
30/10/2014, 17:19
Γιατί εάν το έκανε μπορεί να μην τον ήξερε ούτε η μάνα του.:D

Αν είχε πάει στη Ντουκάτι θα το ήξερε η μάνα του...
Το να δηλώσεις όμως στην Ιταλία ότι ζεις στην Αγγλία και στην Αγγλία ότι ζεις στην Ιταλία
ελπίζοντας ότι στη χώρα σου δεν θα σου κάνουν τίποτα αφού είσαι ο Ρόσσι και σ αγαπάνε όλοι
δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Λέω...

Δηλαδή σπρωχνονται για να μπουν ε?
Μήπως βάζουν και μέσον?

Ρώτα τον Καλ που έσκουζε γιατί πήραν τον Αντρέα και όχι αυτόν...

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 17:25
Και οι σημερινοι θα τρεχανε και να μην τους διναν φραγκο. Το "μικροβιο" ειναι που τους κανει ετσι.
Αλλα εφοσον βλεπουν οτι πεφτουν χοντρα λεφτα απο ομαδες και σπονσορες ειναι λογικο να γινονται απληστοι και αυτοι ως ενα σημειο. Το πολυ χρημα αλλαζει τον ανθρωπο.
Αλλα πανω απ'ολα οι πιλοτοι ειναι speedfreaks. Δεν το κανουν για τα λεφτα σιγουρα.

teogtp
30/10/2014, 17:27
Ανάμεσα στα vroom και τα προσωπικά μυνηματα
Κάρτες 3
2 κιτρινες
,1 κόκκινη
Βαθμοί ποινής 5

Μ@λακα μου!
Πας για πρωταθλημα κατασκευαστών!.......

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 17:32
Γμτ, εγω ειχα καθαρο ποινικο μητρωο και με μια μαλακια τον Αυγουστο που ποσταρα ενα χαιρεκακο emoticon σε ανακληση της BMW (:look:) και με μια χθες πανω στον πανικο εδω το χασα...:sad::bigcry:

7Tolis
30/10/2014, 17:38
Γμτ, εγω ειχα καθαρο ποινικο μητρωο και με μια μαλακια τον Αυγουστο που ποσταρα ενα χαιρεκακο emoticon σε ανακληση της BMW (:look:) και με μια χθες πανω στον πανικο εδω το χασα...:sad::bigcry:

Συστημική μπινιά λέγεται αυτό.

Bob_o_mastoras
30/10/2014, 17:43
Μπα, εφταιγα.. :(

GIOTIS750
30/10/2014, 17:55
@ 194@ Mg ktinos

φιλε μου καλε ας ειναι στους πρωτους (που ειναι ) και ας δηλωνει και σουηδος :wlae: νο προμπλεμ

Τωρα οσον αφορα τον χαρακτηρα του γιατρου πιστευω τοσα χρονια τον γνωριζετε οτι ειναι αψογος ποτε δεν εβρισε κανενα που του χαλασε τον γυρο ουτε και οταν τον ακολουθουσαν για να δουν γραμμες ακομα και οταν χανει

χανει με αξιοπρεπεια :a012::a012::a012: